آنجلوتي :" به سه جامه شدن فكر نمي كنيم "
كارلو آنجلوتي ، مربي ايتاليايي رئال مادريد در مورد بازي فردا با اتلتيكو گفت كه فكر نمي كند كه هواداران "بازي زشتي "ببينند .
واران :"به استفاده از او در تركيب فكر كردم چرا كه خوب بازي مي كند اما تيمم را فردا مشخص مي كنم . بهترين تيمم را در اين بازي به ميدان مي فرستم . كل تيم آماده هستند و همه شان شرايط بازي دارند . "
جنجال در دربي ها :"فكر مي كنم بازي سرسختي باشد . دربي ها هميشه همين طور هستند اما فكر نمي كنم بازي زشتي باشد . توقع يك بازي مشكل را دارم . سعي مي كنيم با سبك خودمان برنده باشيم اما براي شكست دادن اتلتيكو بايد بهترين عملكردت را داشته باشي . "
سيمئونه ،شانس رئال را بيشتر مي داند :"طبيعي است كه پيش از چنين بازيهايي فشار وجود داشته باشد ، بازي ميان دو تيمي كه براي بردن ليگ رقابت مي كنند ، دو رقيب بزرگ . مهم است كه چطور بتواني فشار را كنترل كني . براي اين كه مشخص شود شانس چه تيمي بيشتر است ... مشخص است كه سه امتياز بيشتر داريم و از اين حيث شانس ما بيشتر است اما اتلتيكو برتري دارد چرا كه در كالدرون بازي مي كنند . مي دانيم كه چطور هوادارانشان در خانه پشتشان هستند . "
شانس سه جامه شدن :"در اين باره فكر نمي كنيم . بازيهاي زيادي پيش روي ماست و مشكل است كه هر بازي را ببريم . بايد حواسمان جمع باشد و در هر بازي آن طور كه شانس داريم ، تلاش كنيم . خوب است كه به بردن فكر كنيم اما هر بازي به موقعش . "
برد در كالدرون :"بايد بهترين سطحمان را در دفاع و حمله داشته باشيم . بايد با شهامت و شخصيت بازي كنيم . براي بردن نياز داريم تا از همه نظر بهتر از اتلتيكو باشيم . "
آربلوا :" وقتي كه بازي كرده نشان داده كه حواسشج مع است و شرايط خوبي دارد . در خط دفاع هميشه گوش به زنگ بوده و مشكلي نداشته است . اگر اين گونه باشد به نظرم شانس حضورش در جام جهاني بالاست . "
اگر رئال ببرد ، اتلتيكو ناك اوت مي شود ؟"فصل طولاني است . اين بازي خيلي مهمي است . فرصتي براي ماست كه فاصله شش امتيازي با اتلتيكو را ثبت كنيم اما فعلا چيزي مشخص نيست . "
ژابي :"كيفيت و هوش بازي در هر سيستمي را دارد . از سه هافبك وسط استفاده مي كنيم اما فوروارد ها هم سخت تلاش مي كنند . كريستيانو ،بيل و بنزما گل مي زنند اما آنها به خوبي براي ما توپ مي ربايند و حقيقتا اين مشهود است . پست ژابي حالا كمي راحت تر است چرا كه بقيه كمكش مي كنند . "
سيمئونه :" عالي كار مي كند . اتلتيكو جامهاي زيادي در چند سال اخير به لطف او برده است . آنها هويت مشخصيث در سبك بازيشان دارند و اين نمادي از كار سيمئونه است . "
بيل :"خيلي از نظر بدني رشد كرده است و اين كاملا درون زمين مشهود است . يك گل بي نظير به الچه زد و مقابل شالكه خوب بايز كرد .ا عتماد به نفسش رشد كرده و به خوبي با بقيه تيم همكاري مي كند . "
فرمول جادويي :"يك فرمول وجود ندارد . من يك تركيب حرفه اي دارم كه اهميت سختكوشي و تلاش را مي فهمند . براي رسيدن به آن زمان كافي را داشتيم . البته نياز داريم تا مراقب باشيم اما در فوتبال همه چيز مي تواند از امروز تا فردا عوض شود . بايد فدا كاري كنيم تا روي فرم بمانيم . "
روند نتايج رئال در كالدرون :"فكر نمي كنم كه آمار در چنين بازيهايي نقش داشته باشند . رئال مدتهاست كه در آلمان پيروز نشده است اما ما در شب ديگري برديم . براي من آمار مفهومي ندارند . ما در بازيهاي قبلي خوب كار كرديم اما اين يك بازي متفاوت است آمار روي دربي فردا اثري نمي گذارند . "