• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
عجب مزخرف شده این شبکه ها ( یا لااقل اوضاع من )
هیچ شبکه درست حسابی رو هاتبرد بازی رو نشون نمیده ... شبکه ورزش هم که ندارم ... حالا چی کار کنم نمی دونم .
کسی راه حلی داره ؟

پ ن : این شبکه های آنلاین هم که مکافاتن ... یا کار نمی کنند یا 100 جور پلاگین می خواد یا اینقدر قطع و وصل میشه آدم بیخیالش میشه .

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
آنجلوتي :" به سه جامه شدن فكر نمي كنيم "

1393690070_732921_1393690131_noticia_normal.jpg

كارلو آنجلوتي ، مربي ايتاليايي رئال مادريد در مورد بازي فردا با اتلتيكو گفت كه فكر نمي كند كه هواداران "‌بازي زشتي "‌ببينند .

واران :"‌به استفاده از او در تركيب فكر كردم چرا كه خوب بازي مي كند اما تيمم را فردا مشخص مي كنم . بهترين تيمم را در اين بازي به ميدان مي فرستم . كل تيم آماده هستند و همه شان شرايط بازي دارند . "

جنجال در دربي ها :"‌فكر مي كنم بازي سرسختي باشد . دربي ها هميشه همين طور هستند اما فكر نمي كنم بازي زشتي باشد . توقع يك بازي مشكل را دارم . سعي مي كنيم با سبك خودمان برنده باشيم اما براي شكست دادن اتلتيكو بايد بهترين عملكردت را داشته باشي . "

سيمئونه ،‌شانس رئال را بيشتر مي داند :"‌طبيعي است كه پيش از چنين بازيهايي فشار وجود داشته باشد ، بازي ميان دو تيمي كه براي بردن ليگ رقابت مي كنند ، دو رقيب بزرگ . مهم است كه چطور بتواني فشار را كنترل كني . براي اين كه مشخص شود شانس چه تيمي بيشتر است ... مشخص است كه سه امتياز بيشتر داريم و از اين حيث شانس ما بيشتر است اما اتلتيكو برتري دارد چرا كه در كالدرون بازي مي كنند . مي دانيم كه چطور هوادارانشان در خانه پشتشان هستند . "

شانس سه جامه شدن :"‌در اين باره فكر نمي كنيم . بازيهاي زيادي پيش روي ماست و مشكل است كه هر بازي را ببريم . بايد حواسمان جمع باشد و در هر بازي آن طور كه شانس داريم ، تلاش كنيم . خوب است كه به بردن فكر كنيم اما هر بازي به موقعش . "

برد در كالدرون :"‌بايد بهترين سطحمان را در دفاع و حمله داشته باشيم . بايد با شهامت و شخصيت بازي كنيم . براي بردن نياز داريم تا از همه نظر بهتر از اتلتيكو باشيم . "

آربلوا :" وقتي كه بازي كرده نشان داده كه حواسشج مع است و شرايط خوبي دارد . در خط دفاع هميشه گوش به زنگ بوده و مشكلي نداشته است . اگر اين گونه باشد به نظرم شانس حضورش در جام جهاني بالاست . "

اگر رئال ببرد ، اتلتيكو ناك اوت مي شود ؟‌"فصل طولاني است . اين بازي خيلي مهمي است . فرصتي براي ماست كه فاصله شش امتيازي با اتلتيكو را ثبت كنيم اما فعلا چيزي مشخص نيست . "‌

ژابي :"‌كيفيت و هوش بازي در هر سيستمي را دارد . از سه هافبك وسط استفاده مي كنيم اما فوروارد ها هم سخت تلاش مي كنند . كريستيانو ،‌بيل و بنزما گل مي زنند اما آنها به خوبي براي ما توپ مي ربايند و حقيقتا اين مشهود است . پست ژابي حالا كمي راحت تر است چرا كه بقيه كمكش مي كنند . "

سيمئونه :" عالي كار مي كند . اتلتيكو جامهاي زيادي در چند سال اخير به لطف او برده است . آنها هويت مشخصيث در سبك بازيشان دارند و اين نمادي از كار سيمئونه است . "

بيل :"‌خيلي از نظر بدني رشد كرده است و اين كاملا درون زمين مشهود است . يك گل بي نظير به الچه زد و مقابل شالكه خوب بايز كرد .ا عتماد به نفسش رشد كرده و به خوبي با بقيه تيم همكاري مي كند . "

فرمول جادويي :"‌يك فرمول وجود ندارد . من يك تركيب حرفه اي دارم كه اهميت سختكوشي و تلاش را مي فهمند . براي رسيدن به آن زمان كافي را داشتيم . البته نياز داريم تا مراقب باشيم اما در فوتبال همه چيز مي تواند از امروز تا فردا عوض شود . بايد فدا كاري كنيم تا روي فرم بمانيم . "‌

روند نتايج رئال در كالدرون :"‌فكر نمي كنم كه آمار در چنين بازيهايي نقش داشته باشند . رئال مدتهاست كه در آلمان پيروز نشده است اما ما در شب ديگري برديم . براي من آمار مفهومي ندارند . ما در بازيهاي قبلي خوب كار كرديم اما اين يك بازي متفاوت است آمار روي دربي فردا اثري نمي گذارند . "‌

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب مزخرف شده این شبکه ها ( یا لااقل اوضاع من )
هیچ شبکه درست حسابی رو هاتبرد بازی رو نشون نمیده ... شبکه ورزش هم که ندارم ... حالا چی کار کنم نمی دونم .
کسی راه حلی داره ؟

پ ن : این شبکه های آنلاین هم که مکافاتن ... یا کار نمی کنند یا 100 جور پلاگین می خواد یا اینقدر قطع و وصل میشه آدم بیخیالش میشه .

بهروز جان
متاسفانه از امروز شبکه های اصلی بین اسپرت از دسترس خارج شد و تماشای مسابقات فوتبال هم برای ما سخت شد

چون هزینه بالایی هم داره متاسفانه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها به نظر من ۳ بر ۱ یا ۴ بر ۱ می بریم
پیش بینی های خودتون رو بگید

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
راستی بازی با بایرن رو که یادتون هست و موقعیت های از دسته رفته و افسوس های فراوان اون چمپیونز

Sent from my C6602 using Tapatalk
به یک بازی نمیشه ملاک داد همون بایرن که ما رو برد رفت فینال ولی اونجا چیکار کرد؟ کم موقعیت خراب کرد یا همون چلسی اصلا تو اون موقعیت اصلا وضع مهاجماش خوب نبود یا همون دورتموند وقتی رفت فینال دیگه از لوواندوفسکی بهتر !
به نظر من اول دفاع بعد حمله

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
چه بارسا چه رئال جفتشون در دفاع ضعیفن ولی بازم رئال خیلی بهتره ، اگه رئال یه دفاع راست و یه دفاع وسط عالی داشت به نظر من بهترین رئال تاریخ می شد
یه مقایسه کنید با ارسنال چرا با بایرن ۲ تا گل خورد خدایی خیلی خوب بازی کرد ولی ارسنال ۶،۷ ساله دفاع خوب نداره همه اون چند سال که عالی بود و تا فینال رفت رو میزارند پایه هافبک و مهاجماش در صورتی که مدافعاش به نظر من خیلی بهتر بودن اگه یادتون باشه دقیقه ۲ دروازبان اخراج شد ولی بارسا نتونست خیلی راحت بازی رو ببره

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
به یک بازی نمیشه ملاک داد همون بایرن که ما رو برد رفت فینال ولی اونجا چیکار کرد؟ کم موقعیت خراب کرد یا همون چلسی اصلا تو اون موقعیت اصلا وضع مهاجماش خوب نبود یا همون دورتموند وقتی رفت فینال دیگه از لوواندوفسکی بهتر !
به نظر من اول دفاع بعد حمله
ببین شما اگه به دقت بازی ارو دنبال میکردی این حرف و نمیزدی،
همون بایرن از اون بازی تا الان چند تا مهاجم عوض کرده
گمز رفته ماندژوکیچ اومده الان لواندوفسکی اومده گمز میره
تازه من دوست دارم مانژوکیچ گزینه مادرید باشه یه مهاجم کامل بقول ه منتقدان
اما لواندوفسکی کامل تره باید جایگزین شه
اما مهاجم های مادرید
چند سال بنزما
تیمی که جام چمپیونز میخواد باید تیمش در حال تغییر اساسی باشه
نتایج بایرنم اینو میگه چند دفعه تا فینال رفته و نتیجه گرفته
اما مادرید سال 2002 اخرین حضورش تو تو فینال بوده با کی زیدان، گنزالس اما دو مهره ی کلیدی تازه گنزالس بعد جدا شدن با همین شالکه دوتا جام گرفت
در کل بازم میگم مادرید تموم کننده نداره

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چه بارسا چه رئال جفتشون در دفاع ضعیفن ولی بازم رئال خیلی بهتره ، اگه رئال یه دفاع راست و یه دفاع وسط عالی داشت به نظر من بهترین رئال تاریخ می شد
یه مقایسه کنید با ارسنال چرا با بایرن ۲ تا گل خورد خدایی خیلی خوب بازی کرد ولی ارسنال ۶،۷ ساله دفاع خوب نداره همه اون چند سال که عالی بود و تا فینال رفت رو میزارند پایه هافبک و مهاجماش در صورتی که مدافعاش به نظر من خیلی بهتر بودن اگه یادتون باشه دقیقه ۲ دروازبان اخراج شد ولی بارسا نتونست خیلی راحت بازی رو ببره
یه مقایسه سر انگشتی مدافع دو تیم
واران دانته
فن بویتن په په
راموس رافینیا
کنتراو بواتنگ
مارسلو لام
کاروخال وایسر
اربلوا کنتنتو
ناچو بتشتوبر
قضاوت با خودته

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
من موندم اتلتیک امشب میخواد با چه روحیه ای بازی کنه! بعد از باخت مقابل رئال بد جور افت کرده ولی در هر حال نمیشه از کارای سیمئونه هم غافل شد...

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
پیش بینی کنید . جایزش هم یه کارت شارژ از طرف قدیمی ترین کاربر اینجا!!!

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
اگه مرجله ی بعد لیگ قهرمانان بخوریم به بارسا بعد مثل بایرن گل بارونشون کنیم چه حالی میده
هنوز اون 5 بر صفر عذابم میده

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من که میگم 2-0 رئال....ببینیم چی میشه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

بالا