perespolis16
Registered User
- نوشتهها
- 347
- لایکها
- 39
فقط رئال مادرید.
ماصددرصد امسال قهرمان لالیگا هستیم.
شک نکنید
ماصددرصد امسال قهرمان لالیگا هستیم.
شک نکنید
ی آرزو دارم و میخوام
چی میشد تو رئال بازی میکردم نوک حمله
خیلی آرزو ها دارم اما حیف که هیچ کدوم برآورده نمیشه
یکی نیست که مارو ببره ..![]()
سه شنبه هفته بعدتو بازیا ملی کریس ک عالی بود
کریم هم گل زد ولی ندیدم هنوز
دیماریا هم مثل همیشه خیلی میدوید تو بازی دیشب
متاسفانه خیلی موقعیت خراب کرد
بقیه رو خبر ندارم
---
راستی سه شنبه با شالکه ؟
به افتخار این باشگاهتولد 112 سالگي در روزهاي خوش
مرجع خبري رئال مادريد :ديروز ، سالروز تولد رئال مادريد بود . در حقيقت رئال در حالي 112 سالگي خود را جشن گرفت كه صدرنشين لاليگا و فيناليست كوپاست و حضورش به مرحله يك چهارم چمپيونزليگ تقريبا قطعي است .
از زماني كه برادران خوان و كارلوس پدروس ، باشگاه فوتبال مادريد را احداث كردند ، سالها مي گذرد و رئال حالا اين فرصت را دارد تا پس از بيش از يك قرن و يك دهه بتواند براي اولين بار در تاريخش به سه گانه برسد .
رئال در لاليگا يك بازگشت جادويي داشت و فاصله اش را بارسلونا كاست . رئال بدون دريافت حتي يك گل به فينال كوپا رسيد و در چمپيونزليگ هم با شش تايي كردن شالكه دست به شاهكار زد .
آواتارتو بخورمتولد 112 سالگي در روزهاي خوش
مرجع خبري رئال مادريد :ديروز ، سالروز تولد رئال مادريد بود . در حقيقت رئال در حالي 112 سالگي خود را جشن گرفت كه صدرنشين لاليگا و فيناليست كوپاست و حضورش به مرحله يك چهارم چمپيونزليگ تقريبا قطعي است .
از زماني كه برادران خوان و كارلوس پدروس ، باشگاه فوتبال مادريد را احداث كردند ، سالها مي گذرد و رئال حالا اين فرصت را دارد تا پس از بيش از يك قرن و يك دهه بتواند براي اولين بار در تاريخش به سه گانه برسد .
رئال در لاليگا يك بازگشت جادويي داشت و فاصله اش را بارسلونا كاست . رئال بدون دريافت حتي يك گل به فينال كوپا رسيد و در چمپيونزليگ هم با شش تايي كردن شالكه دست به شاهكار زد .
تولد تولد تولدت مبارک![]()
ی دونه ای کریسیک رکورد شکنی و افتخاری بزرگ برای کریس رونالدو
![]()
دیدار دوستانه پرتغال و کامرون با برتری 5 بر یک پرتعالی ها به پایان رسید.
به گزارش خبرآنلاین و به نقل از مارکا،در این بازی رونالدو در دقایق 21 و 83 موفق شد دروازه کامرونی ها را باز کند تا با 49 گل زده به برترین گلزن تاریخ فوتبال پرتغالی ها تبدیل شود.
او با این 49 گل بالاتر از اوزه بیو،گومز و فیگو قرار گرفت.
نمی دونم چرا اصلا دلم نمیخواد بارسلونا رو اینقدر ضعیف ببینم ... بودن بارسلونا توی روزهای خوبش همیشه به نفع رئال بوده اما الان ؛ اگر ما بازی فردا رو ببریم فکر می کنم دیگه می تونیم توی الکلاسیکو قهرمان بشیم .