• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
فقط رئال مادرید.

ماصددرصد امسال قهرمان لالیگا هستیم.

شک نکنید

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
ی آرزو دارم و میخوام
چی میشد تو رئال بازی میکردم نوک حمله :oops:
خیلی آرزو ها دارم اما حیف که هیچ کدوم برآورده نمیشه :(
یکی نیست که مارو ببره .. :rolleyes:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
تو بازیا ملی کریس ک عالی بود
کریم هم گل زد ولی ندیدم هنوز
دیماریا هم مثل همیشه خیلی میدوید تو بازی دیشب
متاسفانه خیلی موقعیت خراب کرد
بقیه رو خبر ندارم :D
---
راستی سه شنبه با شالکه ؟

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
به نظرم رئال 5بر 0پیروز میشه برابر شالکه 2تا هم کریس میزنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تو بازیا ملی کریس ک عالی بود
کریم هم گل زد ولی ندیدم هنوز
دیماریا هم مثل همیشه خیلی میدوید تو بازی دیشب
متاسفانه خیلی موقعیت خراب کرد
بقیه رو خبر ندارم :D
---
راستی سه شنبه با شالکه ؟
سه شنبه هفته بعد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
تولد 112 سالگي در روزهاي خوش

مرجع خبري رئال مادريد :ديروز ، سالروز تولد رئال مادريد بود . در حقيقت رئال در حالي 112 سالگي خود را جشن گرفت كه صدرنشين لاليگا و فيناليست كوپاست و حضورش به مرحله يك چهارم چمپيونزليگ تقريبا قطعي است .
از زماني كه برادران خوان و كارلوس پدروس ، باشگاه فوتبال مادريد را احداث كردند ، سالها مي گذرد و رئال حالا اين فرصت را دارد تا پس از بيش از يك قرن و يك دهه بتواند براي اولين بار در تاريخش به سه گانه برسد .

رئال در لاليگا يك بازگشت جادويي داشت و فاصله اش را بارسلونا كاست . رئال بدون دريافت حتي يك گل به فينال كوپا رسيد و در چمپيونزليگ هم با شش تايي كردن شالكه دست به شاهكار زد .
تولد تولد تولدت مبارک ;)

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

مرجع خبري رئال مادريد :ديروز ، سالروز تولد رئال مادريد بود . در حقيقت رئال در حالي 112 سالگي خود را جشن گرفت كه صدرنشين لاليگا و فيناليست كوپاست و حضورش به مرحله يك چهارم چمپيونزليگ تقريبا قطعي است .
از زماني كه برادران خوان و كارلوس پدروس ، باشگاه فوتبال مادريد را احداث كردند ، سالها مي گذرد و رئال حالا اين فرصت را دارد تا پس از بيش از يك قرن و يك دهه بتواند براي اولين بار در تاريخش به سه گانه برسد .

رئال در لاليگا يك بازگشت جادويي داشت و فاصله اش را بارسلونا كاست . رئال بدون دريافت حتي يك گل به فينال كوپا رسيد و در چمپيونزليگ هم با شش تايي كردن شالكه دست به شاهكار زد .
به افتخار این باشگاه

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

تولد تولد تولدت مبارک ;)
آواتارتو بخورم :p

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یک رکورد شکنی و افتخاری بزرگ برای کریس رونالدو

IMG12304714.jpg

دیدار دوستانه پرتغال و کامرون با برتری 5 بر یک پرتعالی ها به پایان رسید.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از مارکا،در این بازی رونالدو در دقایق 21 و 83 موفق شد دروازه کامرونی ها را باز کند تا با 49 گل زده به برترین گلزن تاریخ فوتبال پرتغالی ها تبدیل شود.

او با این 49 گل بالاتر از اوزه بیو،گومز و فیگو قرار گرفت.

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
یک رکورد شکنی و افتخاری بزرگ برای کریس رونالدو

IMG12304714.jpg

دیدار دوستانه پرتغال و کامرون با برتری 5 بر یک پرتعالی ها به پایان رسید.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از مارکا،در این بازی رونالدو در دقایق 21 و 83 موفق شد دروازه کامرونی ها را باز کند تا با 49 گل زده به برترین گلزن تاریخ فوتبال پرتغالی ها تبدیل شود.

او با این 49 گل بالاتر از اوزه بیو،گومز و فیگو قرار گرفت.
ی دونه ای کریس :)
دو تا بودی هیئت میزدیم :D:p

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ببینیم بازی فردا رو چیکار میکنیم...وقتشه تو تفاضل گل هم از بارسا جلو بیفتیم محض اطمینان...واقعا با این شرایط الان بارسا اگه بازی برگشت تو برنابءو رو نبریم باید به آنچلوتی خرده گرفت... رئال مورینیو با تیم دوم هم به این بارسا 2-3 میزد.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نمی دونم چرا اصلا دلم نمیخواد بارسلونا رو اینقدر ضعیف ببینم ... بودن بارسلونا توی روزهای خوبش همیشه به نفع رئال بوده اما الان ؛ اگر ما بازی فردا رو ببریم فکر می کنم دیگه می تونیم توی الکلاسیکو قهرمان بشیم .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
نمی دونم چرا اصلا دلم نمیخواد بارسلونا رو اینقدر ضعیف ببینم ... بودن بارسلونا توی روزهای خوبش همیشه به نفع رئال بوده اما الان ؛ اگر ما بازی فردا رو ببریم فکر می کنم دیگه می تونیم توی الکلاسیکو قهرمان بشیم .

ولی من به شخصه دوست دارم تحقیر شدنشو تو برنابئو ببینم :D

بالا