• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
برد مهمه

چیزی که چند دقیقه دیگه بدستش میاریم

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این بازیم بردیم
اما به چه زحمتی
جای شکرش باقیه
ببینیم حریفامون چه نتیجه ای میگیرن
حالا مادرید

Sent from my HTC One X using Tapatalk

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خدایا شکر بردیم من که بازی رو ندیدم ولی انگار به سختی بردیم

باز هم سلطان

حالا مادرید. حالا کریس

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی عجب سخت شد . مالاگا عالی دفاع کرد و خیلی هم خوب حمله می کرد و توپ رو به گردش در می آورد .
از یک حیث خوب بود که دفاعمون یه تست نهایی شد برای ال کلاسیکو و من بهش امیدوار شدم . البته امیدوارم مارسلو تو اون بازی مثل امشب فاجعه بازی نکنه .

در کل این برد رو واقعا مدیون ژابی آلونسو هستیم . فوق العاده بود امشب ...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من که ار استرس داشتم میمردم
عجب تیمی ه این مالگا
تو زمین خودش چه خوب بازی میکنه
با تیمای همسایه بازی اشو انجام داده ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
من که ار استرس داشتم میمردم
عجب تیمی ه این مالگا
تو زمین خودش چه خوب بازی میکنه
با تیمای همسایه بازی اشو انجام داده ؟

هم بارسلونا هم اتلتیکو اینجا یک به هیچ برده بودن
3 تا یک هیچ جلو صدرنشین ها ثبت کرده

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنجلوتي :”‌به آسمان نگاه كردم چون آسمان به من مي گفت حرامزاده …”

1394918879_630320_1394918931_noticia_normal.jpg

مرجع خبري رئال مادريد : كارلو آنجلوتي ،‌مربي رئال پس از پيروزي مقابل مالاگا گفت :”‌خوشحالم چرا كه بردن در اين جا مهم است . آسان نيست . به همين خاطر اين قدر پس از پيروزي خوشحال بودم . به سكوها نگاه نكردم . با نگاه به آسمان خوشحالي كردم . آسمان بارها به من گفت حرامزاده و من هم از او تشكر كردم … “

مشكلات :”‌اين بازي خيلي مشكل بود چرا كه مالاگا سخت فشار مي اورد . اين فرصت را داشتيم تا دومي را بزنيم اما بدشانس بوديم . بردن با نتيجه يك بر صفر هميشه مشكل ساز است . بازي خوبي بود اما رفتار و انسجام دفاعي خوب بود . شانس كافي را نداشتيم . نتيجه خوب و مهمي گرفتيم .”‌

پايان :”‌نمي شود هميشه با دو يا سه گل برد . ما سخت تلاش كرديم و خوشحالم . “‌

بازي بد :” بدترين بازيمان نبود . عالي نبود اما نكات ديگري هم داشت . در دادن پاسهاي آخر مشكل داشتيم اما صحنه هاي خوبي داشتيم . “

بنزما : ” پايش ورم كرده بود و نتوانست ادامه بدهد . “‌

ايسكو – دي ماريا :”‌ايسكو در پست هافبك چپ خوب و متعادل بود . بعدش با مصدوميت بنزما در پستي متفاوت بازي كرد و بدون مشكل در خط حمله بازي كرد . “

حس قبل از الكلاسيكو :”‌رفتار خوبي داشتيم و الكلاسيكو هميشه همين شرايط را دارد . “

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
كريستيانو ،‌اولين بازيكن تاريخ با 25 گل در پنج فصل پياپي

مرجع خبري رئال مادريد : كريستيانو به ركورد شكني ادامه مي دهد . بازيكن پرتغالي گل اول بازي با مالاگا را زد تا تبديل به اولين بازيكن تاريخ لاليگا شود كه در پنج فصل پياپي حداقل بيست و پنج گل مي زند .

كريستيانو از زمان پيوستنش به رئال تا كنون به ترتيب 26 ، 40 ، 46 ، 34 و 25 گل زده است . در لاليگاي امسال حداقل ده هفته ديگر فرصت دارد تا اين ركورد را بهبود ببخشد . در مجموع در لاليگا 171 گل زده است . مسي البته اگر ده گل ديگر بزند دومين بازيكن تاريخ مي شود كه به چنين ركوردي مي رسد .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
مالاگا 0-1 رئال مادريد / هفت مقدس !

مرجع خبري رئال مادريد :‌رئال مادريد با پيروزي يك گله در لاروسالدا توانست كه فاصله خود با بارسلونا را به عدد هفت برساند .

رئال مادريد در شبي كه چندان هم عالي نبود ، توانست كه يك پيروزي ارزشمند را در زمين مالاگا كسب كند و فاصله خود را با تعقيب كنندگانش افزايش دهد . بدين ترتيب اتلتيكو و بارسلونا با فشاري مضاعف بازي هاي اين هفته شان را برگزار مي كنند . در واقع بارسا حتي اگر الكلاسيكو را ببرد هم پائين تر از رئال مادريد خواهد بود .

رئال بازي را كند و بي حال شروع كرد . حضور ايسكو به جاي دي ماريا در تركيب تاثير چندان مثبتي نگذاشته بود و بازيكن مالاگايي در بازگشتش به خانه سابقش اثر چنداني نداشت .

بالاخره روي يك ارسال عالي از گرت بيل ،‌اين كريستيانو رونالدو بود كه صاحب توپ شد . بازيكن پرتغالي با حركتي عالي در محوطه حريمه مالاگا ،‌در حالي كه سه ، چهار بازيكن حريف هم مقابلش بودند ، توپ را به كنج دروازه كابايرو فرستاد تا از دروازه بان آرژانتيني انتقام توپگيري هايش در دور رفت را بگيرد .

در ادامه بنزما مصدوم شد و ناچار شد كه زمين را ترك كند . بدين ترتيب ايسكو مهاجم نوك شد و دي ماريا علرغم ميل باطني به حضور نيافتن در اين بازي به ميدان بيايد . رئال تا پايان نيمه روي چند حركت از بيل و دي ماريا موقعيت هايي داشت كه ثمره اي در بر نداشت .

رئال در آغاز نيمه دوم موقعيتي داشت كه مي توانست بازي را تمام كند . دي ماريا به خوبي ايسكو را در موقعيت تك به تك قرار داد اما واكنش كودكانه و مبتديانه بازيكن سابق مالاگا در اين حركت يك بار ديگر نشان داد كه تصميم آنجلوتي مبني بر نيمكت نشين شدنش چندان هم اشتباه نبوده است .

رئال در ادامه نيمه گنگ بازي مي كرد . به استثناي خط دفاع كه اجازه نفس كشيدن را به حريف نمي داد ، رئال خطوط هافبك و حمله ناكام بود و نمي دانست كه در چه مسيري بايد حركت كند .

ورود خسه نيز تاثير چنداني در روند بازي نگذاشت . به هر صورت بازي كنترل شده رئال ،‌موجب شد كه رئال سه امتياز ارزشمند ديگر را كسب كند . حالا فقط سي امتياز از لاليگا باقي مانده و اگر رئال در الكلاسيكوي هفته آينده شكست نخورد ،‌قهرمان شدنش در لاليگا قطعي خواهد بود .

نكته مثبت اين بازي عملكرد خوب خط دفاعي هر چهار نفر خط دفاعي بود چرا كه ديگو لوپز به ندرت ناچار به واكنش نشان دادن شد . نكته منفي هم عملكرد ضعيف ايسكو بود كه مسلما با چنين عملكردي نمي تواند گره اي را براي رئال بگشايد .

بالا