• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
به نظر من اگه 100 % آماده نیست نباید بازی کنه

به هیچ وجه نمیخوام مصدومیت طولانی مدت سلطان رو ببینم

خیلی حیف خسه هم نیست

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من میگم اونجوری که با دورتموند تو رفت بازی کردیم درست بود...نتیجه هم گرفتیم...واسه 0-0 نرفته بودیم...درسته بایرن،دورتموند نیس ولی پارسال همین دورتموند حذفمون کرده بود...ما تیمی نیستیم تو آلیانس آرنا ببریم..

Sent from my GT-I9300
منم موافقم تو زمین بایرن محاله ببریم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خیال رئالی ها راحت؛ رونالدو امروز هم تمرین کرد

کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در تمرینات امروز صبح تیمش حضور داشت و به نظر نمی رسد که مشکلی برای همراهی رئال برای دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ داشته باشد.

این ستاره پرتغالی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی مقابل بوروسیا دورتموند از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و چند دیدار رئال را از دست داد؛ حتی این نگرانی وجود داشت که نتواند رئال را در دیدار رفت مقابل بایرن همراهی کند.

اما رونالدو از روز گذشته در تمرینات رئال حضور پیدا کرد و سایت باشگاه رئال اعلام کرد که او در تمرینات امروز صبح هم به طور کامل حضور داشت؛ به این ترتیب، به نظر نمی رسد که او مشکلی برای همراهی تیمش مقابل بایرن داشته باشد.

سرخیو راموس هم که مصدومیتی جزئی داشت، امروز در تمرینات حضور داشت اما گرت بیل به دلیل بیماری، تمرین نکرد.

فایل های ضمیمه

• 5e13693c-aead-4600-a49e-1864d57164f1-cb (1).Jpeg
    5e13693c-aead-4600-a49e-1864d57164f1-cb (1).Jpeg
    27.1 KB · نمایش ها: 2

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
هاوارد وب داور دیدار رفت رئال مادرید - بایرن مونیخ
قضاوت دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین رئال مادرید و بایرن مونیخ بر عهده ی هاوارد وب داور انگلیسی خواهد بود.

هاوارد وب داور سرشناس انگلیسی قضاوت دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین دو غول اروپا، رئال مادرید و بایرن مونیخ را قضاوت خواهد کرد.

این هفتمین باری است که وب در لیگ قهرمانان اروپا برای رئالی ها سوت می زند او در این فصل در دیدار برابر یوونتوس در تورین (2-2) و مرحله ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان برابر شالکه (6-1) نیز برای کهکشانی ها قضاوت کرده بود.

پیش از این نیز وب در دیدار برگشت نیمه نهایی فصل گذشته: رئال و دورتموند (2-0)، نیمه نهایی دو فصل پیش بایرن مونیخ و رئال (2-1)، آث میلان و رئال در فصل 11-2010 (2-2) و رئال مادرید وردربرمن در فصل 08-2007 که با برتری 2 بر 1 رئال به پایان رسیده بود برای مادریدی ها داوری کرده بود.

فایل های ضمیمه

• ae84bbb6-b669-4302-b190-e03f37dbc361-cb.Jpeg
    ae84bbb6-b669-4302-b190-e03f37dbc361-cb.Jpeg
    50.7 KB · نمایش ها: 5

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پیغام رونالدو برای هواداران رئال/ مقابل بایرن مونیخ بازی می کنم
14-1-18-2025582012-634719176816007754-600.jpg
کریستیانو رونالدو درتوئیتر خطاب به هوادارانش اعلام کرد که مقابل بایرن مونیخ بازی خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛رونالدو که به دلیل مصدومیت سه بازی رئال مادرید را از دست داده است در توئیتر اعلام کرد که آماده بازی با بایرن مونیخ است.او از روز پنج شنبه هفته گذشته روزی 10 ساعت تمرین کرده است تا بتواند برای این بازی آماده باشد.

رونالدو امروز هم در تمرینات گروهی شرکت می کند و این خبر خوبی برای هواداران رئال مادرید است.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رئال‌مادريد با 110 ميليون يورو به دنبال سوآرس
باشگاه رئال‌مادريد قصد دارد با مبلغ خيره‌کننده 110 ميليون يورو لوئيس سوآرس را به سانتياگو برنابئو ببرد.

لوئيس سوآرس، مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول اين فصل عملکرد بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت و شانس زيادي براي کسب بهترين عنوان بازيکن ليگ برتر انگليس دارد.

روزنامه "ديلي ميل" اعلام کرد: باشگاه رئال‌مادريد در تلاش است لوئيس سوآرس را با 110 ميليون يورو تابستان سال جاري به سانتياگو برنابئو ببرد تا اين مهاجم 27 ساله با کنار زدن گرت بيل گرانقيمت‌ترين بازيکن فوتبال شود.

کريم بنزما، مهاجم فرانسوي رئال مادريد به احتمال زياد تابستان از جمع کهکشاني‌ها جدا خواهد شد و باشگاه رئال مادريد نيز قصد دارد تا سوآرس را جانشين گلزن فرانسوي تيمش کند.

وکيل لوئيس سوآرس در واکنش به پيشنهاد باشگاه رئال مادريد براي جذب اين بازيکن گفت: سوآرس تا پايان جام جهاني 2014 برزيل به پيشنهادهاي خود فکر نخواهد کرد و تنها تمرکز خود را معطوف به حضور در جام جهاني برزيل کردهuploadfromtaptalk1398151636953.jpg

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مورينيو: در اسپانيا طرفدار رئال مادريد هستم

سرمربي 51 ساله آبي‌پوشان لندني تاکيد کرد همچنان طرفدار سفيدپوشان شهر مادريد است.

ژوزه مورينيو در آستانه ديدار شاگردانش با اتلتيکومادريد در دور رفت از مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: در اسپانيا باشگاه من رئال‌مادريد است و وقتي که آنها بازي‌هاي خودشان را حتي بدون من با پيروزي پشت‌سر مي‌گذارند، خوشحال مي‌شوم.
Varzesh3

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ظاهرا با اشلی کول قرداد دو ساله دارن میبندن...33 سالشه اگه بیاد رئال میشه مسن ترین دفاعمون!

Sent from my GT-I9300

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
کول ک بازنشسته به حساب میاد
میشه از اون خریدای بدرد نخور
در مورد سوارز هم نظر من :D
مثل همون موقع که بیل رو خرید هست
بیل توی همه بازیها ضعیف بود فقط این بازی فینال کوپا یه گل زد
بقیه فصل تو اوت بود. تازه دیماریا رو هم بیرون میزاشت که هنوزم از بیل سره
ولی چه فایده پرز زده تو کار خرج های الکی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آنچلوتی تو مصاحبه ای که داشته گفته اگه رونالدو 100% آماده نباشه به میدان نمیره...البته هروقت این جمله رو گفته رونالدو بازی نکرده...گفته فردا یه تست دیکه روش انجام میشه و اگه نتایج تست مطلوب نباشه کریس بازی نمیکنه و بجاش ایسکو در ترکیب قرار میگیره.
بیماری بیل هم خوشبختانه تموم شد و به احتمال خیلی زیاد واسه فردا مشکلی نخواهد داشت.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رونالدو به احتمال 99% بازی میکنه ولی خدیرا و مارسلو رو نیمکتن ظاهرا.بعد20 روز مصدومیت امیدوارم رو فرم باشه...خودشم خیلی عطش گلزنی داره بخاطر جاودانه شدن رکوردش تو لیگ قهرمانان..البته همین الانشم آقای گل هستشو کسی دیگه نمیتونه این عنوان رو ازش بگیره بخاطر فاصله ای که با بقیه داره...ببینیم امشب چیکار میکنن دیگه...با آرزوی برد شیرین تو خونه.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
سلام

دوستان نظرتون در مورد نتیجه بازی امشب چیه ؟

من میگم 2-1 میبریم

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
فکر کنم یک گل میخوریم

مگر ایکر کاری کنه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
اینطور که تو خبرگذاری های معتبر خوندم

رونالدو و نویر بازی میکنن قطعاً

و دفاع چپ هم کوئنترائو هست(بسیار خرسندم از این بابت) . راموس مصدومیت گردنش کاملا رفع شده و مشکلی برای بازی نداره

گرت بیل هم سرما خوردگیش برطرف شده و دیروز و امروز با مسئول تغذیه تیم کار میکرده

در مورد تیم حریف هم ظاهرا فقط تیاگو آلکانترا رو در اختیار ندارن و همه مهره ها در دسترس هستن

اخبار که همه خوب و مسرت بخش هستن.امیدوارم نتیجه هم به همین صورت باشه

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دوستان ایشالله بازی را میبریم
تیم خیلی سر حاله این چند هفته
ایشالله رونالدو هم بازی میکنه و طبق معمول میترکونه
همینجا کارا یه سر میکنن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها