• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
احتمال بازگشت مسوت به لالیگا؛ بارسلونا به دنبال اوزیل
پس از شایعات مبنی بر خروج فابرگاس از بارسلونا، آبی اناری ها قصد دارند هافبک سابق رئال مادرید را در اختیار بگیرند.
این هافبک آلمانی، پس از حضورش در لیگ برتر نتوانست خود را ثابت کند و فصلی پرفراز و نشیب را سپری کرد.
حالا، تلویزیون بارسلونا، گزارش می‌دهد که کاتالان‌ها قصد دارند هافبک 25 ساله ی سابق رئال مادرید را در اختیار بگیرند.
مشخص نیست که آیا آرسنال رقمی پایین تر از 42 میلیون پوندی که برای خریدش از رئال پرداخت کرده را قبول می‌کند یا خیر.
پائول برین تورنر، از روزنامه‌نگاران مشهور TalkSport در این باره گفت: "سال 2011 او به بارسلونا بسیار نزدیک بود. اuploadfromtaptalk1398328374242.jpgوزیل یکی از اهداف جدی بارسلوناست و آنها قصد دارند او را آبی اناری پوش کنند.
قیمت پیشنهادی حدود 30 میلیون پوند است، البته که نمی‌توانم تصور کنم آرسنال روی این مبلغ تصمیمی بگیرد."

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اوزیل تو بارسلونا ؟
اصلا شوخیش هم قشنگ نیست .
کاش خود رئال برش گردونه . اگر اوزیل توی بازی دشب بود چقدر تفاوت داشت ...
منم موافقم شوخیشم خوب نیست
اما فک کنم دیگه باس تو پیراهن بارسا اوزیل رو ببینیم
کاش بیاد مادرید....

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
عجب بازی استرسی بود

ولی من اخرش فلسفه بازی دادن ایسکو رو نگرفتم
ایسکو بازی بدی انجام نداد نقشش مفید بود

در مواقع حجومی به بال ها اضافه میشد و در مواقع دفاعی به خط هافبک سیستم 4-4-2 اضافه میشد

کلا این بازی تعادل عالی و بی نظیر آنچلوتی بین 4-3-3 و 4-4-2 بود

فقط حالم از این بایرن به هم میخوره

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
فرق رئال با بایرن یا بارسا در اینه که وقتی توپو بازیکنای بارسا و بایرن در اختیار دارن هوادارا خیالشون راحته که گل نمیخورن برعکس وقتی مالکیت توپ دست رئاله هر لحظه هوادارا منتظر یه موقعیت گل هستند
این اون لذتیه که تماشاگرا دنبالشن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
رادامل فالکائو؟؟
La-fotografia-que-esta-circula_54406286564_54115221154_600_396.jpg

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بنزما از ناحیه زانو و په په از ناحیه پشت ران مصدوم هستن و امروز هم با تیم تمرین نکردن و قطعا فردا بازی نخواهند کرد. به نظر میرسه موراتا و واران به جای این دو نفر بازی خواهند کرد

رونالدو و بیل هم امروز کامل تمرین کردن و در دسترس هستند برای بازی فردا ولی ظاهرا بیل هنوز 100 % آماده نیست و بازی رو از روی نیمکت شروع میکنه.اما رونالدو قطعا فیکس خواهد بود

آنجلوتی از یک سری تغییرات جزیی برای ترکیب فردا صحبت کرده که بنظر میرسه کاسمیرو و ناچو اون تغییرات باشن.

همونطور که استحضار دارید اتلتیکو با والنسیا بازی داره یکشنبه و پیروزی ما در این بازی از خیلی جهات اهمیت داره که یکی از مهمترین دلایل فشار آوردن به اتلتیکو هست

به امید پیروزی در بازی فردا

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خبر فوری: تیتو ویلانوا درگذشت
جمعه 5 اردیبهشت ساعت 21:04
تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا، پس از پشت سر گذاشتن یک دوره دشوار در مبارزه با بیماری سرطان، ساعتی پیش درگذشت.
گزارش تکمیلی تا لحظاتی دیگرuploadfromtaptalk1398445054603.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بی بی سی در آلیانس فیکس می شود

مرجع خبری رئال مادرید : آنجلوتی تصمیم گرفته که با همه وجود به آلیانس برود . او می خواهد بایرن را در استادیوم خودش شکست بدهد تا نه تنها به فینال برسد ، بلکه به مغرور ترین تیم اروپا تلنگر بزند . بدین ترتیب سه شنبه ، رونالدو ، بنزما و بیل در ترکیب قرار می گیرند .

کارلو با اطرافیانش صحبت کرده است و دیروز هم در کنفرانس مطبوعاتی چنین احتمالی را تائید کرد . وی گفت :” گاهی بازی با چهار هافبک بهتر است . اما بحث سیستم نیست . می شود با بیل ، بنزما و کریستیانو نیز با چهار هافبک بازی کرد . ”

رئال در بازی رفت هم نمی خواست عقب بکشد اما پرس بایرن از جلو باعث شد که تیم کمی سورپرایز شود . کارلو از نیمه اول خیلی ناراضی بود ، به خصوص 20 دقیقه آغازین . مربی ایتالیایی بین دو نیمه از بازیکنانش خواست که کمی جلو بکشند و بازی را تحت کنترل داشته باشند .

مسلما گرت بیل حفظ توپ ایسکو را در ترکیب پیاده نمی کند اما حضورش باعث می شود که گواردیولا کمی گیج شود . دی ماریا در چپ بازی می کند و بیل هم کمی عقب تر بازی می کند ، یعنی در میانه زمین . بدین ترتیب کریستیانو و بنزما مثل دور رفت دو مهاجم نوک خواهند بود .

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
تبریک
همونطور که تو پست قبلم گفتم این پیروزی فشار بر روی اتلتیکو رو زیاد خواهد کرد .چون باید با تمام قوا(ترکیب اصلی ) تو خونه والنسیا بازی کنه تا از کورس جا نمونه و از طرفی هراس از بازی 3 روز بعد با چلسی داره که که فشار ذهنی اون بازی و همچنین با تمام قوا بازی کردن جلوی چلسی از عوامل لغزش میتونه باشه .و جالب اینه که در این بین 2 روز استراحت میکنن و هر دو بازی خارج از خونه شون هست
اگر از این خان به سلامت رد بشن قهرمانی تو لیگ انصافا حقشونه

Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تو لالیگا با این 2 گل 30 گله شد. درسته ؟

با سوارز چقدر فاصلاه داره واسه کفش طلا ؟

اگه بیرون نمی آوردش هتریک میکرد.
درسته...هر جفتشون 30 گله هستن ظاهرا.

Sent from my GT-I9300

بالا