• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
کرنر
چند بار دیگه قراره این کرنرها بدون اینکه به کسی بخوره بیاد قشنگ جلو دروازه تا طرف فوتش بکنه بره تو گل؟؟؟
بعضی عادت ها هست که تغییر نمی کنه
فکر کنم این پنجاهمین گلیه که رئال این شکلی خورده تو این چند سال

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
این کار مسخره ی کارگردان مادریدی هم اصلا خوب نبود

هی بسته ی کاسیاس و ناواس رو میگرفت با اینکه اصلا مقصر نبود و مدافعا مثله یک گله گوسفند فقط توپ رو نگاه میکردن

کل ملت با این بیچاره کله شدن...

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
از دوستان کسی جایی نمیشناسه ما الان دانلود کنیم ببینینم ؟؟

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
صبر کن فردا خلاصشو تو اخبار ببین.بازی چیز خاصی نداشت

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خدایی حیف این دی ماریا نیست بره جاش رودریگز بیاد ؟
به نظر من حتی خرید کروس در شرایطی که مودریچ و آلونسو رو داشتیم اشتباه بود تیم نیاز به هافبک دفاعی نداره ؟ خدیرا که میره اگه آلونسو مصدوم بشه چه کنیم ؟ در این صورت زوج مودریچ و کروس جلو تیم های قوی جواب میده ؟
این پرز 25 تا بازیکن تاپ جهان رو هم داشته باشه آخر فصل دو تاشونو باید بندازه بیرون دو تا دیگه بخره :دی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اشتباه کاسیاس در خروج ناموفق
اشتباه کاسیاس در خروج نکردن
انده سوتی ه ه ه ه ه ه ه
کروس دروازه خالی و نمیزنه
دو بازیکن داشتیم اونم
دیماریا با مارسلو

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
گل تقصیر کاسیاس نبود به هیچ وجه...اتفاقا فک میکنم کاسیاس خوب شده دوباره..گل تقصیر مدافعای روی تیر یک بود...کارواخال دوباره مثه آخرای فصل قبل عالی بود..نفوذهای خیلی خوبی داشت..

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرجع خبری رئال مادرید : توماس رونکرو، سردبیر آس به تمجید از دی ماریا و خامس رودریگز پس از بازی رفت با اتلتیکو پرداخت.

ترکیب بد
هیچ تردیدی به آنجلوتی ندارم و کار او را ستایش می کنم. اما سعی می کنم که با تمام قوا بگویم که سیستم دیروز با سه هافبک دفاعی از زمان اعلام شدنش در اسکوربوردهای برنابئو برایم آزاردهنده بود. قهرمان اروپا در خانه مقابل نایب قهرمان مسابقات بازی می کرد، یعنی اتلتیکو باید در خانه ما آماده شکست می شد و ترکیب باید طوری چیده می شد که این حس ر ساطع کند که تیم کاملا جاه طلب است و قهرمانی را می خواهد. نشان دادن یک سونامی به نامهای دی ماریا ، خامس و ایسکو اتفاقی است که به سختی می توان توضیحش داد. استفاده از سه هافبک دفاعی یعنی این است که از دشمن می ترسیم. احترام با انگیزه و جاه طلبی به وجود می آید ، نه با ترس. در چنین شرایطی اتلتیکو جسارت می کند تا با خود بگوید :” بی خیال ، اتفاق لیسبون فراموش شده است و مثل لالیگای پارسال می توانیم امسال هم در برنابئو پیروز باشیم.” در آن بازی در کنار رونالدو، بیل و راموس یک فوق ستاره به نام دی ماریا در ترکیب بود. ۷۷ دقیقه طول کشید تا دی ماریا وارد زمین شود. یک تعلل پوچ. ال فیدئو باید از ابتدا وارد زمین می شد تا مشخص می کرد که چه کسی در مادرید فرمانرواست. آنخل در لیسبون ، در وقت های اضافه اتلتیکو را قورت داد و دیشب زمان کمی داشت تا کفش هایش را صیقل بخشد. اما این زمان هم کافی بود.

خامس ، دوست گل
زمانی که افت بدنی رونالدو باعث ورود بازیکن کلمبیایی به زمین شد، تیم توانست که کمی خود را سامان ببخشد. کروس که در سیستم هافبک دفاعی کمی گیچ شده بود، نمی توانست که نمایش خود را در کاردیف تکرار کند. اما خامس در کل خطوط خط حمل حرکت می کرد و کارواخال تبدیل به یک خنجر بران در سمت راست شده بود. رئال مادرید کم کم بازی را بدست گرفت. حیف شد که مهاجم نوک در ترکیب نبود. خسته شدم از بس گفتم بنزما یک مهاجم کاذب بسیار خوب است. اما او تمام کننده نیست. کسی نیست که بتواند مدافعان میانی حریف را دیوانه کند. این که مهاجم نوک رئال در ماه های اخیر نه در فینال مستایا، نه در لیسبون ، نه در کاردیف و نه در بازی رفت سوپرجام گل نزند تیم را وادار به واکنش می کند. بنزما در پنج ماه اخیر فقط یک گل رسمی برای رئال مقابل بایرن و در موقعیت دروازه خالی زده است. برای بردن شش جام باید در هر پست دو بازیکن آماده در اختیار داشت. همه بازیکنان ترکیب رئال ذخیره های شیکی دارند به جز بنزما. اگر روزی مشکلی برای او پیش بیاید مهاجم نخواهیم داشت.

استرادا، ما این جا هستیم
داور کاتالونیایی باید سیکی را در نیمه اول و نیمه دوم اخراج می کرد و بعد از آن می توانست راموس را اخراج کند. اما پنالتی مشخص ماریو که توسط او سوت زده نشد بازی را تعیین کرد. البته خبری نیست. رئال مادرید به این اتفاقات عادت کرده است. در کالدرون، فرناندز بوربالان سوت می زند و رئال مجددا مراقب خواهد بود…

برای جمعه
کاسیاس ۲۸ دربی است که نباخته است و رئال در کالدرون می خواهد دهمین سوپرجام اسپانیایش را کسب کند. امیدوارم رونالدو بررگدد و آنجلوتی امید فصل گذشته را حفظ کند.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
راموس : امیدوارم دیماریا همیشه اینجا بماند

سرجیو راموس کاپیتان دوم رئال مادرید پس از دیدار امشب با خبرنگاران صحبت کرد .

نتیجه : بعد از 1-0 ، 1-1 در خانه خوب نیست . تیم بازی را کنترل کرد اما کسب نتیجه پیچیده بود .

اشتباه دفاع روی گل : توپ از روی تیر 1 به تیر 2 رفت و قطعا این اشتباه بود . در دقایق آخر باید تمرکز خود را حفظ می کردیم .

مانژوکیچ : بازیکنانی که تحرک زیادی دارند کار را دشوار می کنند . زیبا بود که با او دوئل داشتم .

حمایت برنابئو از دیماریا : توصیه ای به او نداریم . در یک کشور دموکراتیک زندگی می کنیم . فکر نمی کنم بخواهد برود و امیدوارم همیشه اینجا بماند .

رونالدو : واجب بود که استراحت کند . امیدوارم مشکل جدی نباشد .

پنالتی : هند واضح بود اما فوتبال همین است .

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رئال به دنبال تمدید قرارداد دیماریا

به گزارش شبکه لاسکستا رئال مادرید برای تمدید قرارداد دیماریا به این بازیکن آرژانتینی پیشنهاد دستمزد سالیانه 5 میلیون یورو داده است .

به گفته شبکه "6" اسپانیا رئال مادرید برای تمدید قرارداد آنخل دیماریا به وی پیشنهاد دستمزد سالیانه 5 میلیون یورو داده است و حالا همه چیز برای ماندن او در برنابئو به خود این بازیکن بستگی دارد .

گفتنی است دیماریا در حال حاضر سالیانه 3 میلیون یورو دستمزد می گیرد اما درخواست دستمزد سالیانه 8 میلیون یوروئی او از باشگاه باعث شده است که آینده او از رئال مادرید دور شود و حالا رئال پس از درخشش او در پیش فصل پیشنهاد جدیدی را به وی ارائه کرده است .
-----------------------------
اگه این خبر راست باشه واقعا این پرز چجوری روش میشه به دیماریا فقط 5 میلیون بده واسه تمدید؟
دسمتزدی که توو یونایتد و PSG بهش قراره بدن حداقل دو برابر اینه..
به کیفیت فنی کار نداره فقط دنبال پولسازی ازون بازیکنه.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
Ronaldo tells Madrid not to sell Di Maria to Man Utd

Cristiano Ronaldo has begged Real Madrid president Florentino Perez not to sell Angel Di Maria to Manchester United following his side's 1-1 draw with Atletico Madrid.

Source: Daily Mirror

همه دارن میگن دیماریا باید بمونه...از هوادارها گرفته تا بازیکنا و کارلو..اونوقت پرز میخواد اشتباه سالهای دورش رو دوباره تکرار کنه...

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
5y5ytury.jpg

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آنجلوتی: دی ماریا و خدیرا پیشنهاد تمدید قرارداد را رد کرده اند

طرفداری - سرمربی ایتالیایی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که دو ستاره تیمش از تمدید قرارداد، سر باز زده اند.

به گزارش مارکا، کارلو آنجلوتی در کنفرانس خبری باشگاه پیش از فینال سوپر کاپ اسپانیا، در مورد مسائل مختلفی، پاسخگوی خبرنگاران بود:

وضعیت کریستیانو رونالدو: او به خوبی تمرین می کند و می تواند از همین فردا، کارش را دوباره آغاز کند. شاید در ترکیب اصلی تیم به میدان برود.

دی ماریا: این بازیکن آرژانتینی، فعلا بازیکن رئال مادرید است. از اینکه در مطبوعات می خوانم اختلاف نظر هایی بین وی و باشگاه وجود دارد، متعجب می شوم زیرا چنین مسئله ای حقیقت ندارد. در هر صورت دی ماریا درخواست جدایی داده و از تمدید کردن قراردادش امتناع کرده است. اگر وی نتوانست راه حلی برای آینده اش پیدا کند، ما دوباره بدون هیچ مشکلی با هم کار خواهیم کرد."

رجوع به تاکتیک گذشته: من برخی از پست ها را تغییر خواهم داد، زیرا مجبوریم که با شور و اشتیاق بیشتری در برابر اتلتیکو مادرید به میدان برویم اما این به معنی تغییر سبک بازی ما نیست. رشته کار دست آنهاست و قااعدتا با همان سیستمی که در برنابئو بازی کردند، به میدان خواهند آمد. نخواهم گفت فردا چه کسانی بازی خواهند کرد.

خدیرا: وی با ما یک سال قرارداد دارد اما سامی هم پیشنهاد تمدید قرارداد را رد کرده است. البته وضعیت او با دی ماریا فرق می کند زیرا خدیرا درخواست جدایی نداده است.
-----------------------------
پ ن پ وقتی که PSG و یونایتد پیشنهاد دستمزد 3 برابری دادن توقع دارین تمدید هم بکنه؟!
هر آدمی اشتباه میکنه ولی پرز نمیخواد از اشتباهات گذشتش درس بگیره ظاهرا...امیدوارم بالای 70 تا بفروشنش حداقل.

Sent from my GT-I9300

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
دی ماریا فکر میکنم بیشتر بدرد یونایتد میخوره تا پی اس جی.
خدیرا هم خدایی انگه آرسناله.

Satan1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اتفاقا هر دو برای رئال عالین.این احمق چرا میخواد اینا رو بفروشه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فوری:دی ماریا از فهرست بازیکنان رئال خط خورد
جمعه 31 مرداد ساعت 19:05

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
پیشنهاد بارسا برای خرید دی ماریا(همین مونده بارسا با دی ماریا بیاد لهمون کنه!):general405:
آنخل بره رئال با هر ترکیبی بره تو زمین ده نفرست!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دوس دارم این بازی و ببازه
تا قدر دیماریارو بدونه

بالا