• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
یاد جمله ی کلوپ افتادم

گفته بود ما توانایی مهار رونالدو رو نداریم.پس آلونسو رو مهار میکنیم چون بیشترین پاس رو به رونالدو میده

بایرن هم استاد هست تو ضمینه ی تضعیف حریفان

استاد پاس های عرضی و طولی خدا نگهدار.خداییش بعد از اسکولز تو این زمینه جزء بهترین ها بود

یجورایی یه ماکهلله دیگه رو از دست دادیم

توی 6 ماه گذشته واقعا افت کرده بود و سنش هم بالا بود. فکر کنم چون خاوی مارتینز مصدومه گواردیولا ژابی رو خریده.البته فکر کنم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
یاد جمله ی کلوپ افتادم

گفته بود ما توانایی مهار رونالدو رو نداریم.پس آلونسو رو مهار میکنیم چون بیشترین پاس رو به رونالدو میده

استاد پاس های عرضی و طولی خدا نگهدار.خداییش بعد از اسکولز تو این زمینه جزء بهترین ها بود

یجورایی یه ماکهلله دیگه رو از دست دادیم

توی 6 ماه گذشته واقعا افت کرده بود و سنش هم بالا بود. فکر کنم چون خاوی مارتینز مصدومه گواردیولا ژابی رو خریده.البته فکر کنم
اقا این قضیه گوستاوو جدیه؟؟؟/

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
هافبک رئال مادرید به بایرن پیوست
با تایید باشگاه بایرن انتقال ژابی آلونسو هافبک باشگاه رئال مادرید به بایرن مونیخ قطعی شد.

• به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه بایرن اعلام کرد که با حضور ژابی آلونسو در مونیخ با مسئولان رئال مادرید به توافق رسیده است.

هافبک 32 ساله اسپانیایی تا سال 2016 با رئالی‌ها قرارداد داشت اما باوارایی‌ها او را به خدمت گرفتند.

گفته می‌شود آلونسو امروز راهی مونیخ خواهد شد تا در تست‌های پزشکی بایرن شرکت کند و پس از آن قرارداد وی امضا خواهد شد.

این بازیکن در حال حاضر 6 میلیون یورو در سال دریافت می‌کند و بایرن‌مونیخ در نظر دارد برای جذب وی 10 میلیون یورو پرداخت کند.

13930606000253_PhotoL.jpg

آلونسو 200 بازی رسمی در رئال انجام داده است.

پس از مهدی بن عطیه این دومین خرید بزرگ بایرن در این هفته محسوب می‌شود.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
فکر نکنم جدی باشه

چون هافبک دفاعی داریم

در ضمن توپ طلا که نبود این جایزه!

بهترین بازیکن سال اروپا یا همون بازیکن سال اروپا بود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آلونسو: سخت‌ترین قسمت این است که وقت خداحافظی را بدانی
هافبک رئال مادرید معتقد است که سخت‌ترین قسمت دوران فوتبال حرفه‌ای وقتی است که یک بازیکن بخواهد زمان خداحافظی‌‌اش را اعلام کند.

13930518000096_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس، ژابی آلونسو شب گذشته خداحافظی‌اش را از تیم ملی فوتبال اسپانیا اعلام کرد و در این باره اظهار داشت: دوست دارم اعلام کنم که تصمیم گرفتم به دوران حضورم در تیم ملی اسپانیا پایان دهم. سخت ترین قسمت زمانی است که بدانید چه زمانی خداحافظی کنید و پس از فکر کردن زیاد، معتقدم که زمان خداحافظی فرا رسیده است.

وی ادامه داد: دوران فوق‌العاده‌ام در تیم ملی که ۱۱ سال پیش شروع شد؛ حضور در نسل طلایی که رویای میلیون‌ها هوادار را برآورده کرد، قهرمانی در جام‌جهانی که اتفاقی منحصر به فرد بود و دو قهرمانی در اروپا در فاصله چهار سال را به یاد می‌آورم.

هافبک رئال مادرید خاطرنشان کرد: از سی‌ام آوریل 2003 که اولین بازی‌ام را در سن 21 سالگی برای تیم ملی انجام دادم، فقط زمان‌های خوب داشتم بنابراین تنها می‌توانم از تمام کسانی که در بیش از یک دهه این لحظات خوش را با آنها شریک بودم، قدردانی کنم. می‌خواهم از تمام مربیان، هم‌تیمی‌ها، کارکنان فدراسیون و میلیون‌ها هواداری که همیشه عشق و احترامشان را نسبت به من نشان دادند، تشکر کنم.

شهریاریها - شهریاری ها - شهرستان شهریار - http://www.shahriariha.com/

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
فکر نکنم جدی باشه

چون هافبک دفاعی داریم

در ضمن توپ طلا که نبود این جایزه!

بهترین بازیکن سال اروپا یا همون بازیکن سال اروپا بود
من با اون توپ طلا اشتباه گرفتم.
داداش کی رو داریم بتونیم جاشر رو پر کنه؟؟؟؟
هیچکی حتی در حدش هم نداریم.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بله . در حدش نیستن حقیقتا

ایارا و خدیرا و کروس میتونن تو پستش بازی کنن

فصل ترسناکی پیش رو داریم .

هم در بازیسازی و هم در دفاع مشکل داریم.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
بله . در حدش نیستن حقیقتا

ایارا و خدیرا و کروس میتونن تو پستش بازی کنن

فصل ترسناکی پیش رو داریم .

هم در بازیسازی و هم در دفاع مشکل داریم.
فقط شاید خدیرا بتونه کمی دفاعی باشه کروس که هی میره جلو ایارا هم که مفت سگ نمی ارزه.
دفاع خیلی عالیه ولی نمیدونم چرا وا میدن.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرد سال فوتبال اروپا
78345907690274274469.jpg

------------------------------
آخرین گمانه زنی ها در مورد نقل و انتقالات رئال مادرید؛ فالکائو نزدیک است، رویس را برای فصل بعد می خواهند

طرفداری- رئال مادرید برای به خدمت گرفتن مارکو رویس از دورتموند تلاش می کند.
تصویر پویا نیّری وند پویا نیّری وند / 26 دقیقه قبل / 48 دیدگاه / 1044 مشاهده
بنا به گزارش AS و به نقل از رسانه های آلمانی، بازیساز آلمانی می خواهد از بروسیا دورتموند جدا شود و مسئولان دورتموند او را به رئال مادرید پیشنهاد کرده اند. همانطور که روز گذشته گزارش داده شد، مدیر برنامه های بازیکن، ولکر استروث، در دفتر فلورنتینو پرز در سانتیاگو برنابئو حضور داشت تا با سران مادریدی دیدار کند.

رویس از کادر فنی رئال مادرید و رئیس باشگاه، فلورنتینو پرز راضی است. در طول دو فصل گذشته و رویارؤیی با دورتموند در چمپیونزلیگ، رئال مادرید این بازیکن را تحت تأثیر قرار داده است. با اینحال، این انتقال فوری نخواهد بود، و مادرید تمایل دارد تا ملی پوش آلمانی را سال آینده به خدمت بگیرد. پیشرفت های اخیر در روند مذاکرات،

دورتموند برای سال 2015، 30 میلیون یورو روی رویس قیمت گذاشته است اما با وجود این حقیقت که باشگاه آلمانی از بابت خرید نوری شاهین از رئال مادرید، هنوز 7 میلیون یورو به آنها بدهکار هستند، مبلغ نهایی انتقال رویس 23 میلیون یورو خواهد بود.

این انتقال به نظر نمی رسد که با سختی همراه باشد و دورتموند نمی خواهد بازیکنی که تا سال 2016 قرارداد دارد، این تیم را به مقصد بایرن مونیخ ترک کند، باشگاه رقیبی که پیشتر روبرت لواندوفسکی و ماریو گوتزه را به خدمت گرفته است.

فالکائو: گفتگو در موناکو

انتقال دیگری که هنوز برای مادریدی ها روی میز قرار دارد، رادامل فالکائو می باشد. این بازیکن شدیداً علاقه مند به حضور در سانتیاگو برنابئو می باشد و روئسای دو باشگاه، یعنی فلورنتینو پرز و دیمیتری ریبولولف از فرصت به دست آمده در جریان مراسم قرعه کشی چمپیونزلیگ استفاده کرده و به گفتگو و مذاکره پرداختند و گفته می شود که این انتقال به زودی صورت خواهد گرفت.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
وسطیه پرزه

اون دوتای دیگه کی هستن ؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
@amirusa
عکسه رو مطمئنی جدیده حالا؟آخه اوایل تابستون بخاطر قضیه دیماریا خیلی باهم رفیق فاب شده بودن همش میرفتن صفاسیتی دوتایی :دی شاید قدیمیه.

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
@amirusa
عکسه رو مطمئنی جدیده حالا؟آخه اوایل تابستون بخاطر قضیه دیماریا خیلی باهم رفیق فاب شده بودن همش میرفتن صفاسیتی دوتایی :دی شاید قدیمیه.

Sent from my GT-I9300
جدیده فک کنم....
وارتی خیلی خوب ه
ال تایگره هم بیاد رو س گانه شرط میبندم

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آقا تبریک میگم سلطان CR7 مرد سال شد

با لیورپول هم که افتادیم دیگه حلهههههه داداش

انتقامی سخت در راه است