• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
آخه لامصب رونالدو هم امشب رونالدو نبود.
خدایی دوتا گل ناب رو از دست داد.
اره ديگه خسته ميشه ادم
١٦ برد پياپى ،،،
مگه شوخى ه ،،،
اين ١٣ برد بعديم ب دست بياريم حل ه همه چيز ،،
جاودانه خواهيم شد،،،

Sent from my iPhone using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خدا كنه فقط واسه تقويت تيم تو قسمت هافك ها از نوع دفاعيش دس ب كار شن تا كروس يه خط بياد جلوتر
تا قبل سال جديد ميلادى ركورد رو حفظ كنيم عمو پرز سر كيسه رو شل ميكنه ،،
كاكاى جديد واسه زمستون
پوگبا رويس ازارد دخيا واسه تابستون ٢٠١٥

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
10818711_775530439187388_1650474368_n.jpg

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کامنی : ایکر فوق العاده است

1417295510_690010_1417295571_noticia_grande.jpg

رئال مادرید فارسی : بدون شک بهترین بازیکن مالاگا کامنی ، دروازه بان این تیم بود . وی پس از اتمام بازی با خبرنگاران صحبت کرد .

دروازه بان کامرونی مالاگا گفت : " رئال مادرید سزاوارانه پیروز میدان شد . خیلی سعی کردیم که آنها را متوقف کنیم و پیروز میدان باشیم . مالاگا تیم شایسته ای است و امشب این مسئله را به خوبی ثابت کرد . رابطه ام با ایکر خیلی خوب است . ایکر فوق العاده است و به همین دلیل دروازه بان تیم ملی و رئال مادرید است . "

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
درخواست فرجام خواهی برای کارت زرد دوم ایسکو

1417294540_extras_noticia_foton_7_1.jpg
رئال مادرید فارسی : در جریان دیدار رئال مادرید در خانه مالاگا ، ایسکو در دقایق پایانی در حالی که فقط توپ را زده بود با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد .​
رئال قرار نیست که در خصوص این سوت اشتباه داور و کارت قرمزی که ایسکو را از دیدار مقابل سلتاویگو محروم می کند ساکت بشیند برای پاک کردن کارت زرد دوم ایسکو درخواست فرجام خواهی داده است .​

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
ایکر : تا پای جان با رونالدو هستیم

1417297812_786549_1417297992_noticia_grande.jpg

رئال مادرید فارسی : ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید پس از دیدار مقابل مالاگا به حمایت از کریستیانو رونالدو پرداخت .

رکورد : " مربی به ما گفت که باید بخشی از تاریخ رئال مادرید شویم و این مارا خوشحال می کند . می خواهیم روندمان را حفظ کنیم . "

دیدار دشوار : " دیدار دوشواری داشتیم . موقعیت های زیادی داشتیم اما کامنی عالی عمل کرد . مالاگا هم موقعیت داشت اما خوب دفاع کردیم . کمی اذیت شدیم اما از کسب سه امتیاز خوشحالیم . "

صحبتهای ژابی و پلاتینی در خصوص توپ طلا : " همه این صحبتها مربوط به رسانه هاست که نام مرا همه جا پخش می کنند . رایم را داده ام و اگر بخواهم آنرا به صورت عمومی اعلام می کنم . از نظر من کریستیانو بهترین است و تا پای جان با او هستیم . او به ما خیلی کمک کرده است . باید از او به صلاح رئال استفاده کنیم . "

کیلور در مقابل بازل بازی کرد : " این تصمیم مربی است و باید به او احترام گذاشت . کیلور لیاقت بازی و فرصت را دارد . او یک حرفه و یک هم تیمی بی نظیر است . پاچکو را هم داریم که اگر روزی بازی کند خوب کار می کند . "

بهترین نسخته رئال مادرید : " بهترین بودن رئال مادرید در پایان مشخص می شود . اگر در پایان خوب نباشیم بی فایده است . "

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنچلوتی : رونالدو احتیاجی به بیانیه نداشت

1417296641_322423_1417296740_noticia_grande.jpg

رئال مادرید فارسی : کارلو آنچلوتی در کنفرانس خبری پس از دیدار مقابل مالاگا شرکت کرد .

رکورد : " خیلی خوشحالم . مثل یک رویا می ماند . از بابت روند پیروزی هایمان خیلی خوشحال هستیم . این مسئله باعث اعتبار من می شود اما من خوش شانس هستم که در یک باشگاه فوق العاده ، یک تیم و بازیکنان فوق العاده ای را تمرین می دهم . بازیکنانم را تحسین می کنم اما این فقط یک بخش از فصل است ، فصل طولانی پیش رو داریم . "

بنزما : " کمی مشکل داشت و به همین دلیل او را تعویض کردم . "

کارت زرد دوم ایسکو : " باید پاک شود ، او فقط توپ را زد . "

رونالدو گل نزد : " بازی او را خیلی پسندیدم . او عملکرد استثنائی داشت و کلید پیروزی ما بود . کمی عحیب است که گل نزند اما 2 پاس گل داد . "

خط هافبک : " از نگرش ایسکو ، جیمز ، کروس و بیل در دفاع سوپرایز شدم . در بازیهای قبل اینگونه نبودند . تیم متحد بود و فداکاری زیادی انجام داد . "

مالاگا : " تا پایان جنگید . دفاع می کردند و با پاس های بلند سانتا کروز رو صاحب موقعیت می کردند . مالاگا یک تیم جوان و آینده دار است . "

تشویق ایسکو : " تماشاگران علاقه شان به ایسکو را نشان دادند و این نرمال است . لیاقتش را داشت . همه جا ایسکو را دوست دارند . "

صحبتهای پلاتینی : " کریستیانو به بیانیه باشگاه احتیاجی نداشت اما باشگاه احتیاج داشت که جایگاه پلاتینی را به عنوان رئیس یوفا واضح توضیح دهد . "

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رئال مادرید تا ساعاتی دیگر قرارداد مارکو آسنسیو، وینگر جوان باشاه مایورکا را نهایی خواهد کرد.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
از دوستان کی پی اس 15 رو نصب کرده و بازی میکنه؟؟؟؟
گیم پلی بازی عالیه چهره ها عالیه ولی زمین و بقیه چیزا انگار نقاشیه.
برای شما هم همین طوریه؟>؟>؟؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
از دوستان کی پی اس 15 رو نصب کرده و بازی میکنه؟؟؟؟
گیم پلی بازی عالیه چهره ها عالیه ولی زمین و بقیه چیزا انگار نقاشیه.
برای شما هم همین طوریه؟>؟>؟؟
من رو ٤ دارمش
٢٠ اه بيست
راضيم ازش

بالا