amirusa
Registered User
شما مرفه بی دردین نه ما
علی بیا ببینم امشب مادرید چند چند میشه
علی بیا ببینم امشب مادرید چند چند میشه
نه اقا م مرفه ك نيستيم با دردشيم ،،،
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز می خواستم بپرسم بازی بعدی که رئال داره با کدام تیم هست و چه تاریخیه ؟ ممنونخبر خوشحال كننده جيمز با راموس ك تو تركيب قرار دارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
با ميلان ه دوستانه 30-12-2014دوست عزیز می خواستم بپرسم بازی بعدی که رئال داره با کدام تیم هست و چه تاریخیه ؟ ممنون
فك نكنم بازى سختى پيش رو داشته باشم ،،خوب تقریبا نیم ساعت دیگه بازی شروع میشه
امیر نظرت در مورد بازی چیه ؟
من از بازی کردن راموس خوشحالم ولی نمیدونم چرا با این خامس حال نمیکنم
خیلی کنده و ریتم بازی رو میگیره
باشه تو نخ خامس م كاش حرف من درست در بياد اما با اين مصدوميت ش فك كنم بيشتر باس رو حرف تو مانور دادبازی سختی نیست ولی اگه محکم نباشن سخت میشه
تیم های آمریکای جنوبی احساسی بازی میکنن و کلا دو حالت داره بازیشون و حد میانه ندارن
امشب تو نخ خامس باش میفهمی چی میگم. جدای از سرعت کمش ، پاس های عرضیه افتضاحی هم داره
به امید برد...
يكى از دلايلش اون عكس اواتارتبنظرت چرا تیم تو حمله خوب گل میزنه و تو دفاع موفق ظاهر شده تا الان ؟
على اين اخرش ميشهاون که صد درصد
علت اصلیش نداشتن هافبک دفاعیه ! و بجای هافبک دفاعی محض از سه تا هافبک طراح و خلاق استفاده میشه
و موقعی که توپ دست حریفه همون حرف خودت که کامل ترش میشه کل تیم تو دفاع شرکت میکنن
ولی این سبک بازی آمادگی بدنی بالایی میخواد .چون دوندگی همه بالا میره و اگه بدنسازی خوب نباشه آخر فصل به مشکل میخورن و یا زیاد مصدوم میشن
من نظرم اینه که ، سبک بازی ما یه مدل پیشرفته تر از مدل بازی اتلتیکو هست .البته با ابزار بهتر