amirusa
Registered User
چه خبر اخبار جدید از تیم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
عباس ما بيشتر خوشانس بوديمکروس: خوش شانس بودم که به رئال آمدم
توني کروس، تابستان امسال با قيمت 30 ميليون يورو از بايرن به رئال مادريد پيوست و تاکنون بازي هاي درخشاني در ترکيب کهکشاني ها انجام داده است.
![]()
به گزارش "ورزش سه"، اختلافات پنهان پپ گواردیولا و کروس و مشکلات بر سر تمدید قرارداد، باعث شد تا تونی کروس قید بایرن را بزند و پس از جام جهانی به رئال مادرید بپیوندد. کروس پس از قهرمانی با تیم ملی آلمان در جام جهانی، دو روز پیش با رئال به قهرمانی جام جهانی باشگاه ها نیز دست یافت(پس از پیروزی 2-0 مقابل سن لورنزو) و حالا به نوعی دابل قهرمان جهان محسوب می شود.
هافبک ارزشمند آلمانی رئال، امروز در مصاحبه با خبرنگاران گفت:"بخاطر کسب عنوان قهرمانی جام باشگاه های جهان با رئال بسیار خوشحالم.این قهرمانی برای رئال بسیار مهم بود.ما یک خانواده بزرگ و متحد هستیم.من رئال را انتخاب کردم و حالا از این انتخابم بسیار خوشحالم. پیوستن به رئال، تصمیم کاملا درستی بود.قبل از اینکه به این تیم بیایم، نمی دانستم چه چیزی در انتظارم است اما در هر صورت تصمیمم مبنی بر ترک بایرن را گرفته بودم. در جستجوی یک فضای جدید بودم و باید بگویم که خوش شانسم که به رئال مادرید آمده ام.حالا به فکر کوپا دل ری، لیگ قهرمانان و لالیگا هستیم و در این راه، رقیبان بزرگی همچون بایرن، چلسی و بارسلونا در پیش داریم."
صد در صدعباس ما بيشتر خوشانس بوديم
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاپیتان دوم رئال به هیچ وجه این باشگاه رو ترک نمیکنهراموس هرگز به آرسنال نمیره خیالتون راحت
بیل هم همینجا موندنیه
همش شایعه است
اگر این کارو بکنه که نمیکنه تو تاریخ رئال همیشه به عنوان خائن ترین بازیکن قرن شناخته میشهخوبه پس دوستان خیال مار رو راحت کردت
اگه بر تیم مقابل میشه خاءن ن ارسنالاگر این کارو بکنه که نمیکنه تو تاریخ رئال همیشه به عنوان خائن ترین بازیکن قرن شناخته میشه
قربونت برم کریس یک بازیکن فوق العاده من یووه بوده ولی فکرشو رو بکن گیگز مثلا این چند سال قبل یکدفعه تغییر تیم میداد.اگه بر تیم مقابل میشه خاءن ن ارسنال
نمونه ی بارز کریس از من یو ب مادرید ؟
ایا کریس بین هوادارای من یو خاءن ه ؟
کریس 6 سال تو من یو بودقربونت برم کریس یک بازیکن فوق العاده من یووه بوده ولی فکرشو رو بکن گیگز مثلا این چند سال قبل یکدفعه تغییر تیم میداد.
مهم بهترین بازیکن بودن نیس مهم اینکه قدیمی ترین و بهترین مدافع حال حاضر رئاله
الان ایکر بره از نظر من اره حالا شمارو نمیدونم.کریس 6 سال تو من یو بود
راموس 9 سال پس فر ق چندانی ندارن ،،.الان ایکر بره خیانتکاره ،؟
اوجش کجا بوده؟؟؟گیگس 23 سال
میدونستی گیگس از من سیتی ب من یونایتد اومده ؟
از ديد بارسلونا خيانت كار ب فيگو ميگن از ديد مادريد لويس انريكه ،،،،الان ایکر بره از نظر من اره حالا شمارو نمیدونم.
رائول زمانی رفت که دیگه برای تیم فایده ای نداشت و افت کرده بود پس خیانکار نبود ولی یک نفر که قدیمیه یک تیم باشه و توی اوج بخواد بپیچه خائنه خائن.
بعدش کرسی 6 سال تو من یووه بود ولی از همون اوین سال که تو اوج نبود.
كارى ب اوج نداريماوجش کجا بوده؟؟؟
الان از نظر طرفدارای اصیل چلسی لمپارد خائنه
لمپارد رو نخواستن درسته؟؟؟؟كارى ب اوج نداريم
لمپارد رو نخواستن و هيچكس لمپارد رو هو نميكنه تو ورزشگاه ،،،
اگه اينجورى باشه فابگاس از ارسنال ب بارسلونا خيانتكار و و و و و و و و و و
بخوايم مثال بزنيم خيانتكار تو فوتبال حرفه اي زياد ميشه ،،،
راموس بارسلونا نره هرجا بره طرف دارا دوسش دارن انگ خيانت كارو بش نميدن
Sent from my iPhone using Tapatalk