• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
چقدر سوت و کوره اینجا !!!

پرچمو بالا نگه دارید دیگه دوستان !!

@amirusa کجایی تو پسر ؟

من بازی با کوردوبا رو ندیدم.اما حرکت زشت رونالدو رو دیدم متاسفانه

فکر کنم یه 3-4 جلسه ای محرومش کنن که حقش هم هست.کلا یه مدتیه که بازیش مثل قبل چشم نواز نیست و خیلی ماشینی و خشک بازی میکنه.نمیدونم از خستگیه یا چیز دیگه

بازی هارو هم با زور شانس و اصطلاحا ناپلئونی میبریم و هیچ ابتکار و هنر فردی نیست تو بازی ها و اینجوری به مشکل میخوریم
3 جلسه محرومیت.
دلیل عصبانیتشم این بود که اگرم شما هم از ایرنا شیک جدا میشدی همین میشد:general407:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
3 جلسه محرومیت.
دلیل عصبانیتشم این بود که اگرم شما هم از ایرنا شیک جدا میشدی همین میشد:general407:

من میدونم چرا محرومش میخوان بکنن

ولی نمیفهمم چرا شما کاسه ی داغ تر از آش هستی !!

در ضمن این طرز صحبت اصلا درست نیست.شما چی میدونی در مورد من گل پسر که حسی که خودت داری رو به منم نسبت میدی

البته از یه نوجوون انتظار بیشتری نیست!

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
من میدونم چرا محرومش میخوان بکنن

ولی نمیفهمم چرا شما کاسه ی داغ تر از آش هستی !!

در ضمن این طرز صحبت اصلا درست نیست.شما چی میدونی در مورد من گل پسر که حسی که خودت داری رو به منم نسبت میدی

البته از یه نوجوون انتظار بیشتری نیست!
نمیدونستم که شما اینطور ناراحت میشی وگرنه به هیچ وجه نقل قول نمیکردم.
ولی هنوز نفهمیدم به یک ادم 19 ساله که اردیبهشت امسال وارد 20 میشه میگن نوجون.(اینو شما فهمیدی به ما هم بگو)

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
دوستان خواهشاً کل کل نکنید..
فقط بحث و تبادل نظر درباره تیم مورد علاقه..

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
دوستان خواهشاً کل کل نکنید..
فقط بحث و تبادل نظر درباره تیم مورد علاقه..
والا ایشون گفت نمیدونم چرا رونالدو این کارو کرد ما هم بصروت خیلی شوخی وار و طنز بهشون علتش رو گفتیم ولی نمیدونم ایشون اینطور ناراحت شدن؟؟؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوستان اییارا رفتنیه؟
به کجا؟
به آث میلان؟
به آرسنال؟
به ...
؟؟

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
والا ایشون گفت نمیدونم چرا رونالدو این کارو کرد ما هم بصروت خیلی شوخی وار و طنز بهشون علتش رو گفتیم ولی نمیدونم ایشون اینطور ناراحت شدن؟؟؟

من نوشتم که نمیدونم چرا بازیش افت کرده و مثل قبل نیست وگرنه قضیه ی نامزدش رو خواجه حافظ شیرازی هم میدونه ....

بی خیال به دل نگیر ، دل درد میشی بازی های حاج کریمو نمیتونی ببینی :)

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
دوستان اییارا رفتنیه؟
به کجا؟
به آث میلان؟
به آرسنال؟
به ...
؟؟

بنظر میاد اگر رفتنی باشه قرضی میره به یکی از تیم های لالیگا

40 میلیون پاش پول دادن و فک نکنم راحت از دستش بدن چون سنش هم زیاد نیست و جا برای پیشرفت داره

مگر این وسط ونگر یک فوت کوزه گری مثل اون تاکتیک قدیمی که واسه بازی با سیتی زد بزنه و بیاد آرسنال :D

momanionarsenalmcity.jpg

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
من نوشتم که نمیدونم چرا بازیش افت کرده و مثل قبل نیست وگرنه قضیه ی نامزدش رو خواجه حافظ شیرازی هم میدونه ....

بی خیال به دل نگیر ، دل درد میشی بازی های حاج کریمو نمیتونی ببینی :)
بازم شرمنده ناراحت شدید.
ما بازی کریمو توی قبر هم باشیم دنبال میکنیم:general410:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
خرید جدید تیم البته با تاخیر

Lucas-silva.jpg

اگه مثل خدیرا و ایارا از آب در نیاد چیز خوبیه

مخصوصا الان که مشکل تیم خط میانیه
گفتن بهترین هافبک دفاعی برزیل هست که :/

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خرید جدید تیم البته با تاخیر

Lucas-silva.jpg

اگه مثل خدیرا و ایارا از آب در نیاد چیز خوبیه

مخصوصا الان که مشکل تیم خط میانیه
باید بره پی سرونوشتش که اون 16 حق رو بهش دادن

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
چرا رونالدو اینقدر خشن است؟

کريستيانو رونالدو روز شنبه و در بازي مقابل کوردوبا، پنجمين کارت قرمز دوران حضورش در رئال و در مجموع، نهمين کارت قرمز دوران فوتبالش را دريافت کرد و از بازي اخراج شد.
01001999.jpg

به گزارش "ورزش سه"، نشریه معتبر "اکیپ"، چاپ پاریس، روز گذشته در نسخه دیجیتالی خود با تیتر چرا رونالدو اینقدر خشن است و در گزارشی ویژه، به بررسی موضوع خشونت کریستیانو رونالدو در مسابقات فوتبال پرداخته و آن را با بازیکنان و اسطوره های سرشناس دیگر دنیای فوتبال مقایسه کرده است.

در بخشی از این گزارش آمده است:" خشن ترین بازیکن تاریخ فوتبال، خراردو بدویا، بازیکن کلمبیایی است که 43 بار در دوران فوتبالش کارت قرمز دریافت کرد. رکوردی دست نیافتنی که البته نمی توان بدان افتخار کرد. در لالیگا که کریس رونالدو ششمین فصل حضور در آن را سپری می کند، پابلو آلفارو با 25 بار اخراج، رکورددار است و در رئال مادرید نیز سرخیو راموس با 19 کارت قرمز این رکورد را در اختیار دارد (راموس 14 بار در برنابئو از زمین بازی اخراج شده است) اما اگر بخواهیم آمار اخراج رونالدو را با دیگر بازیکنان هم رده خودش مقایسه کنیم، او همچنان پشت سر زیدان قرار می گیرد.

01002215.jpg

زیزو با 14 بار دریافت کارت قرمز، در میان اسطوره های فوتبال، رکورد اخراج را در اختیار دارد و پس از او کریستیانو رونالدو با 9 کارت قرمز، در جایگاه دوم قرار دارد. در این فهرست، مارادونا با 4 کارت قرمز، کرایف و رونالدوی برزیلی با 3 کارت قرمز و مسی با یک کارت قرمز دیده می شوند. پله، پلاتینی و بکن بائر، در دوران فوتبال خود هرگز از زمین بازی اخراج نشدند."

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تلاش په په برای رسیدن به دیدار مقابل شالکه

رئال مادرید فارسی : په په ، مدافع پرتغالی رئال مادرید تلاش می کند تا در دیدار مقابل شالکه رئال مادرید را همراهی کند .

په په که در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید دچار مصدومیت شده بود سخت تلاش می کند تا در دیدار مقابل شالکه رئال مادرید را همراهی کند . این مدافع با تجربه در حال حاضر به همراه مودریچ در حال ریکاوری از مصدومیت است و تلاش می کند که در آلمان برای رئال به میدان برود .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آ.اس : ابوظبی برنابئو نام جدید استادیوم رئال !

رئال مادرید فارسی : به گزارش روزنامه آ.اس ، نام جدید استادیوم رئال مادرید ابوظبی برنابئو خواهد بود .

به گفته این منبع مسئولین شرکت نفت ابوظبی که قرار است 500 میلیون یوور ( او مای گاد :eek::eek::eek: ) هزینه بازسازی سانتیاگو برنابئو را بپردازند ، اعلام کرده اند که نام جدید استادیوم رئال " ابوظبی برنابئو " خواهد بود .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سیلوا: آماده ام تا همه چیزم را برای مهم ترین پیراهن دنیا بدهم

رئال مادرید فارسی : لوکاس سیلوا ، هافبک جدید رئال مادرید اولین مصاحبه خود را با رئال مادرید تی وی انجام داد .

ازیکن جدید رئال مادرید اولین مصاحبه ی خود به عنوان بازیکن رسمی رئال را انجام داد. بهترین هافبک دفاعی لیگ برزیل منحصراً با سایت و تلویزیون رئال مادرید درباره ی اولین تجربه اش در باشگاه و هم تیمی هایش و هدف هایی که برای خودش معین کرده صحبت کرد: " آماده ام تا همه چیزم را برای مهم ترین پیراهن ِ دنیا بدهم. امیدوارم جام های بسیاری را با رئال مادرید بالای سر ببرم."

گفته بودی که پیوستن به رئال مادرید تحقق رویای دیرینه ی تو بوده است. این تجربه برای تو چگونه بوده است؟

من بسیار خوشحالم. این رویایی است که به حقیقت پیوسته است. من انتظار نداشتم که به این زودی ها اتفاق بیفتد. همه چیز خیلی سریع پیش رفت. من استادیوم و هم تیمی های جدیدم را دیدم. همه چیز مثل یک جادو بود. تجربه ای فوق العاده و امیدوارم بتوانم بیشترین استفاده را از آن ببرم.

در بالای استادیوم در مراسم معارفه ات تو به هواداران هم معرفی شدی. چه احساسی داشتی؟

روز بسیار مهمی در زندگی من بود. من خیلی زود بیدار شدم، مردم زیادی آنجا بودند، عکس های زیادی انداخته شد، خبرنگاران زیادی حاضر بودند. ارزشش را داشت و همیشه از بزرگترین روزهای زندگی من خواهد بود که همیشه به یادش خواهم بود.

تو به رئال مادرید، بهترین باشگاه دنیا که در سال 2014 چهار جام برد، پیوستی. برای این مبارزه آماده هستی؟

بله. من بازی های رئال در طول سال فوق العاده ای که پشت سر گذاشت دنبال کردم و حالا امیدوارم که سال 2015 هم برای باشگاه و من پر از بازی ها و جام های قهرمانی، عالی باشد.

تو گاهی گفته ای که به کریستیانو رونالدو به عنوان یک الگو نگاه می کردی. از این به بعد تو در کنار او توپ خواهی زد.

بله او الگوی من است. او یک پدیده و یک بازیکن فوق العاده است. در اولین جلسه ی تمرینی او به من خوشامد گفت. همه بازیکنان و سرمربی استقبال گرمی از من کردند. من مدت زمان زیادی با او صحبت نکردم، اما توانستم ببینم که او علیرغم موفقیت های بسیاری که به دست آورده، فردی بسیار آرام و فروتن است.

تو به عنوان بهترین هافبک دفاعی لیگ برزیل انتخاب شدی. لوکاس سیلوا چه چیزی می تواند به رئال مادرید اضافه کند؟

دو سال اخیر در برزیل به خاطر قهرمانی هایی که به دست آوردم بسیار مهم بودند، و همچنین به این دلیل که من به عنوان بهترین بازیکن در پست خودم انتخاب شدم. این عنوان بسیار مهمی بود. حالا من امیدوارم که رشد کنم، از هم تیمی هایم بیاموزم و به باشگاه کمک کنم.

سال 2014 سال بسیار مهمی برای لوکاس سیلوا با موفقیت های زیاد شخصی و تیمی بود. چطور در 21 سالگی به چنین جایگاهی رسیدی؟

در زندگی من همه چیز خیلی سریع اتفاق میفتد. در 21 سالگی من به رویایی شناخته شدن در برزیل و اروپا و در صدر همه ی اینها در باشگاهی بزرگ مثل رئال مادرید رسیده ام. من از شروع این فصل جدید در زندگی حرفه ای خودم بسیار خوشحالم.

تو در 14 سالگی بازی در کروزیرو را آغاز کردی. آیا راجع به روزی مثل امروز که به رئال بپیوندی فکر می کردی؟

بله، از سنین بسیار پایین وقتی من برای اولین بار با پدر و برادرم به ورزشگاه رفتم. پدر من از قبل پیراهن رئال مادرید را داشت، او واقعاً رئال را دوست داشت و در طول تمام این سال ها بازیکنان تیم را دنبال می کرد. من به تیم جوانان کروزیرو پیوستم و سپس به تیم اصلی رسیدم. حالا من گام بسیار مهمی در زندگی ام برداشتم و بودن در این باشگاه که بهترین باشگاه دنیاست، تحقق یک رویا برای من است.

واکنش خانواده ات به امضای قرارداد با رئال مادرید چه بود؟

آنها از این پیشرفت من بسیار خوشحال هستند، آنها واقعاً مشتاق هستند و منتظر تا ببیند چه اتفاقی خواهد افتاد چرا که آنها هم در این بین سهیم هستند. اما موضوع اصلی این است که ما همدل هستیم و آنها همیشه از من پشتیبانی می کنند تا پیشرفت کنم.

تو از یک شهر کوچک آمدی. .واکنش ها درباره ی ورود تو به رئال مادرید چه بوده است؟

دوستان من از پیوستن من به بزرگترین باشگاه دنیا بسیار خوشحال هستند و به آن افتخار می کنند. این اتفاق مایه ی غرور تمام مردم شهر است و به خاطر کوچک بودن شهر بسیار تاثیر گذار است.

فلورنتینو پرز ده جامی که رئال مادرید در اروپا به دست آورده است را به تو نشان داد. آیا آماده ای به تیم کمک کنی تا به اوندسیما برسد؟

بله، البته. من بسیار خوشحال بودم و همزمان نزدیک می شدم تا همه ی جام ها را به دقت ببینم. او به من گفت که مشتاق بردم جام بعدی است. من به او گفتم که من همین حس را دارم، من میخواهم در تاریخ باشگاه ماندگار شوم و برای بردن اوندسیما هر کاری در حد توانم باشد انجام خواهم داد.

تو برای اولین بار در لیگ قهرمانان اروپا که لیگی بسیار مهم و معتبر است و همیشه جز اهداف رئال مادرید بوده بازی خواهی کرد...

بازی در لیگ قهرمانان اروپا برای من یک رویا بود. از بچگی همه می خواهند در این لیگ بازی کنند و من این فرصت را خواهم داشت. من بسیار خوشحالم، من برای این اتفاق آماده ام و بی صبرانه در انتظار ایفای نقش خودم در این تورنمنت که یکی از مهمترین مسابقاتی است که رئال در آن شرکت می کند، هستم.

درباره ی لالیگا چه می دانی؟

من لالیگا را دنبال می کردم. من بازی های زیادی از رئال مادرید را دیده ام. این لیگ کمی مشابه لیگ برزیل است، با این حال واضح است که من باید کمی فوتبالم را با مشخصات اینجا تطبیق بدهم و من خوش بینم که هر چه زودتر فرصت بازی کردن را به دست بیاورم.

در آخر آیا پیامی برای هواداران رئال مادرید داری؟

من بازیکن بسیار جوانی هستم اما واقعاً احساس می کنم که آماده هستم تا اینجا باشم و همه ی وجودم را برای پیراهن رئال مادرید که مهمترین پیراهن دنیاست، بگذارم، من بی صبرانه ی منتظر شروع بازی هایم هستم. من از تمام وجود مایه خواهم گذاشت و سرسختانه در زمین خواهم جنگید بنابراین هواداران می توانند انتظارات بسیار خوبی از لوکاس سیلوا داشته باشند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آمار ضعیف مسی در مقایسه با رونالدو

رئال مادرید فارسی : کریستیانو رونالدو و مسی به عنوان بهترین گلزنان لالیگا رقابت جذابی برای کفش طلای اروپا و پی چی چی دارند .

اما ستاره پرتغالی رئال مادرید به مراتب بهتر از مسی بوده است . رونالدو در قابتهای این فصل از لالیگا 28 گل زده است و با اختلاف 7 گل بالاتر از مسی در صدر جدول پی چی چی قرار دارد .

این در حالی است که رونالدو در 1601 دقیقه چنین رکوردی ثبت کرده است و مسی در 1755 دقیقه . رونالدو به طور متوسط هر 57 دقیقه یک گل زده است و مسی هر 84 دقیقه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یه پستی من اینجا داشتم کسی ندیدتش؟

داداش اینجا کلوپ هواداران رئال مادریده یعنی دوستداران رئال مادرید یعنی علاقه مندادن رئال مادرید نه آرسنال

شما اگر پست کل کل مانندی میخواید بزنید و پاک نشه توصیه میکنم به تاپیک های زیر مراجعه کنید نه اینجا شما هم کلوپ ارسنال رو برای خودتون دارید !!

http://forum.persiantools.com/threads/گفتگو-پیرامون-فوتبال-اروپا-و-جهان.447417/

http://forum.persiantools.com/threads/کل-کل-از-نوع-جهانی.193028/

بالا