در انتقالات رئال مادرید بیشتر از من یونایتد سود برده ست
تاریخ انتقالات دو تیم نشان میدهد چرا یونایتد برای دخیا پافشاری می کند
به 2 جولای 2003 برمیگردیم جائیکه
فلورنتینو پرز همراه با
دی استفانو در پی پروژه ی کهکشانی ها 1 ،
دیوید بکهام را از یونایتد به مادرید آورد این یک پیروزی بزرگ برای رئیس پرز بود در آن زمان دیوید به بهترین نحو برای یونایتد به یک ماشین پولسازی تبدیل شد او در سال 2003 با مبلغ 25 میل یورو به مادرید آمد آن زمان سرالکس سکّان دار شیاطین سرخ بود این اولین زخم من یو از مادرید و به خصوص پرز بود . پس از آن گران قیمت ترین بازیکن تاریخ به مادرید آمد
رونالدو در 6 جولای 2009 همراه با ریاست دوباره ی
فلورنتینو پرز به مادرید آمد تا پروژه ی کهکشانی ها 2 را رقم بزند . امضا قرارداد با او باردیگر همانند دیوید بکهام سبب شد من یونایتد این بار پولی هنگفت تر کسب کند اما زخم کهنه ، کهنه تر شد . اما
دی ماریا ، یونایتد بالاخره می خواست یک ستاره از مادرید جدا کند که البته زیاد خیری از او ندید آنها برای او حدود 75 میلیون یورو هزینه کردند اما در همان سال اول همه چیز تمام شد . حالا رئال به دنبال داوید دخیاست که البته بعید ست به او برسد گرچه به صورت ظاهری و رسمی دو باشگاه رابطه ای دوستانه دارند اما کشمکش ها به سال 2003 برمیگردد و در واقع بعد از رفتن رونالدو در سال 2009 از یونایتد جنگ سرد بین این دو تیم به اوج رسید مسئله ی یونایتد پول نیست به نظر میرسد آنها براین عقیده اند اگر دخیا را هم همانند دو بازیکن دیگر به راحتی به رئال واگذار کنند غرورشان جریحه دار خواهد شد .