• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تبریک این هم از شاه ماهی نقل و انتفالات لالیگا و اروپا
085d227a2d2ecbdaf882828467878c67.jpg

که از من یو خریداری شد
یعنی ودی و ونخال میخواستن با پرز در بیفتن ؟
تو خواب
باز هم نشون دادیم وقیقه اخرم بشه باز کار خودمونو انجام میدیم
ب امید فصل نقل و انتقالات ایند و مهرهای جدید تررر

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این تاپیک چرا این جوری متروکه شده ؟
چرا هوادارای تیمای دیگه میان اینجا دلقک بازی در میارن ؟
یعنی رئال مادرید اینجا هوادار نداره ؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پرز بخواد بازیکنی بخره و نتونه ؟ خخخخ حرفایی

بزرگترین قدرت اقتصادی بین باشگاه های فوتبال رئال مادریده بازیکنی تو دنیا وجود نداره رئال بخواد و نتونه جذبش کنه !

شما خوشحال سهمیه چمپیونز لیگتون باشید بهتره !

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
نمی دونم چرا با اینکه یه مهاجم و دفاع چپ لازم داشتیم مدیران رئال روی خرید دخیا اصرار داشتن ؟
با وجود ناواس اماده و کاسیا نیازی به خرید دخیا نداشتیم
در هر صورت منچستر یونایتد بازنده ی اصلی این داستانه، با وجود دروازه بان درجه سه ای مثل رومرو بعد از چند تا بازی مجبور میشن دخیا رو با سلام و صلوات به ترکیب اصلی برگردونن در غیر این صورت تاوان سنگینی واسه فیکس کردن رومرو خواهند داد
نیم فصل هم اگه مدیران و کادر فنی رئال شرایط دخیا رو مناسب ببینن می تونن به رایگان باهاش قرارداد ببندن

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نمی دونم چرا با اینکه یه مهاجم و دفاع چپ لازم داشتیم مدیران رئال روی خرید دخیا اصرار داشتن ؟
با وجود ناواس اماده و کاسیا نیازی به خرید دخیا نداشتیم
در هر صورت منچستر یونایتد بازنده ی اصلی این داستانه، با وجود دروازه بان درجه سه ای مثل رومرو بعد از چند تا بازی مجبور میشن دخیا رو با سلام و صلوات به ترکیب اصلی برگردونن در غیر این صورت تاوان سنگینی واسه فیکس کردن رومرو خواهند داد
نیم فصل هم اگه مدیران و کادر فنی رئال شرایط دخیا رو مناسب ببینن می تونن به رایگان باهاش قرارداد ببندن
شک نکن بازنده ی واقعی اونان
،،،
حالا از بازی بعد معلوم میشه وضعیت دخا

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
شک نکن بازنده ی واقعی اونان
،،،
حالا از بازی بعد معلوم میشه وضعیت دخا

شاید فن خال چند تا بازیه دیگه سکو نشینش کنه ولی بالاخره مجبور میشن بهش بازی بدن چون رومرو دروازه بان مطمئنی نیست (فقط شانس ما توی جام جهانی جلوی ایران عابدزاده شده بود)
راستی یونایتد ۸۰ میلیون یورو برای خرید یه جوون ۱۹ ساله ی گمنام پرداخت کرده، همه اش دارم فکر می کنم اگه رئال این کارو می کرد دنیای فوتبال چه برخوردی می کرد ؟
ما با همین قیمت فوق ستاره ای مثل خامس رودریگز رو خریدیم همه به رئال کنایه می زدن، تا زمانی که خامس با عملکردش دهن منتقدا رو بست
به هر حال وقتی بهترین باشگاه دنیا باشی خیلی ها ازت متنفر میشن.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
شاید فن خال چند تا بازیه دیگه سکو نشینش کنه ولی بالاخره مجبور میشن بهش بازی بدن چون رومرو دروازه بان مطمئنی نیست (فقط شانس ما توی جام جهانی جلوی ایران عابدزاده شده بود)
راستی یونایتد ۸۰ میلیون یورو برای خرید یه جوون ۱۹ ساله ی گمنام پرداخت کرده، همه اش دارم فکر می کنم اگه رئال این کارو می کرد دنیای فوتبال چه برخوردی می کرد ؟
ما با همین قیمت فوق ستاره ای مثل خامس رودریگز رو خریدیم همه به رئال کنایه می زدن، تا زمانی که خامس با عملکردش دهن منتقدا رو بست
به هر حال وقتی بهترین باشگاه دنیا باشی خیلی ها ازت متنفر میشن.
کلا ما ستاره میخریم ب هر قیمتی
دخیا فک نکنم با این فنخال بسازهر
ب کل ضد ستاره اس

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
در انتقالات رئال مادرید بیشتر از من یونایتد سود برده ست
تاریخ انتقالات دو تیم نشان میدهد چرا یونایتد برای دخیا پافشاری می کند

به 2 جولای 2003 برمیگردیم جائیکه فلورنتینو پرز همراه با دی استفانو در پی پروژه ی کهکشانی ها 1 ، دیوید بکهام را از یونایتد به مادرید آورد این یک پیروزی بزرگ برای رئیس پرز بود در آن زمان دیوید به بهترین نحو برای یونایتد به یک ماشین پولسازی تبدیل شد او در سال 2003 با مبلغ 25 میل یورو به مادرید آمد آن زمان سرالکس سکّان دار شیاطین سرخ بود این اولین زخم من یو از مادرید و به خصوص پرز بود . پس از آن گران قیمت ترین بازیکن تاریخ به مادرید آمد رونالدو در 6 جولای 2009 همراه با ریاست دوباره ی فلورنتینو پرز به مادرید آمد تا پروژه ی کهکشانی ها 2 را رقم بزند . امضا قرارداد با او باردیگر همانند دیوید بکهام سبب شد من یونایتد این بار پولی هنگفت تر کسب کند اما زخم کهنه ، کهنه تر شد . اما دی ماریا ، یونایتد بالاخره می خواست یک ستاره از مادرید جدا کند که البته زیاد خیری از او ندید آنها برای او حدود 75 میلیون یورو هزینه کردند اما در همان سال اول همه چیز تمام شد . حالا رئال به دنبال داوید دخیاست که البته بعید ست به او برسد گرچه به صورت ظاهری و رسمی دو باشگاه رابطه ای دوستانه دارند اما کشمکش ها به سال 2003 برمیگردد و در واقع بعد از رفتن رونالدو در سال 2009 از یونایتد جنگ سرد بین این دو تیم به اوج رسید مسئله ی یونایتد پول نیست به نظر میرسد آنها براین عقیده اند اگر دخیا را هم همانند دو بازیکن دیگر به راحتی به رئال واگذار کنند غرورشان جریحه دار خواهد شد .

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من ک میگم کاملا حق با پرزه این حرف ارم واسه این زده د خا تمدید نکنه
وگرنه دلیلی نداره بیاد حقیق تو بگ
فقط ب خاطره دخیا این کارو کرده

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بلاخره یه چیزی که میخام بشه شد و این دخیا نیومد
اون موقع ک ایکر رو اونجوری بیرون کردن بایدم فکر اینجاها رو هم میکردن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
وای ک چ کرد این cr7
دمش گرم
دوستان بازی و ندیدم برم دانلود کنم ببینم چه خبره

TINAkhompare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وای ک چ کرد این cr7
دمش گرم
دوستان بازی و ندیدم برم دانلود کنم ببینم چه خبره

بازی عااااالی بود ، هر چند اونا ضعیف بودند تا حدودی اما خب رونالدو هم واقعا با بیل ترکوندند . تبریک به همه :)

بالا