• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
توپ مثل اینکه از خط دروازه عبور کرد ولی داور ندید.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
خوب مثل اینکه داور همه جوره عزمشو جزم کرده که بازی رو در بیاره
خطای پنالتی به اون واضحی رو نمیبینه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
خوب همون طور که قبلا گفتم وقتی رئال تیم ها رو پنج تایی و شش تایی می کنه خیلی ها ناپدید میشن
ولی الان که مساوی دادیم دوباره زبون دراوردن، انگار نه انگار همین چند روز پیش تیمشون به اون شدت تحقیر شد
کلا از هوادار تیم تازه به دوران رسیده بپرسید برد تیمتون بیشتر لذت بخشه یا مساوی رئال، بدون شک مساوی رئال رو انتخاب می کنن
به هر حال تبریک به داور بازی و همچنین اتوبوس المالاگا
یه تبریک ویژه هم برای رونالدو که هیچ وقت در همچین بازی هایی کمک حالمون نبوده، اخرین سانتر بازی اگه سر جاش می موند شاید واران می تونست توپ رو گل کنه ولی رکوردهای شخصیش از برد تیم مهمتره.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دقیقه 75 بازی رئال مادرید مقابل مالاگا بود که ایسکو در حالتی تقریبا نامتعادل، اقدام به شوتزنی کرد،توپ او از کامنی، دروازه بان مالاگا نیز گذشت اما ولینگتون آن را از روی خط برگشت داد. رئالی ها به شدت روی گل شدن این توپ معترض بودند.

01041472.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بد شانسی محض خسه هم مصدوم و ی مساوی بد موقع ه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بارسا لعنتی دوباره پیشی گرفت
امیدوارم امسال آخرین مساوی رئال باشه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اون توپ که رد شد
دوجا هم سر خودخواهی رونالدو بود ک میشد بهتر بشه
یکیش اخر بازی که واران بهتر میتونست بزنه
یکیش هم بنزما پشت سرش بود نیمه دوم بود فکر کنم
بازی خوبی هم نبود نصف حمله ها سانتر بود

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اون توپ که رد شد
دوجا هم سر خودخواهی رونالدو بود ک میشد بهتر بشه
یکیش اخر بازی که واران بهتر میتونست بزنه
یکیش هم بنزما پشت سرش بود نیمه دوم بود فکر کنم
بازی خوبی هم نبود نصف حمله ها سانتر بود

جایی که مودریچ به ایسکو پاس گل داد اصلا توی افساید نبود، خطای پنالتی هم روی بنزما گرفته نشد
سانترها هم اتفاقا تاکتیک مناسبی بود تونستیم موقعیت های خوبی ایجاد کنیم، کلا وقتی تیمی جلوی شما یازده نفره دفاع می کنه استفاده از سانتر عاقلانه ست فقط به شرطی که درست ازش استفاده بشه و داور هم بر علیه شما نباشه (مطمئنا اگه این اتفاق برای بارسا رخ داده بود و رئال هم هفته ی قبلش با نتیجه ی ۴-۱ تحقیر شده بود، برخی افراد می گفتن به رئال داره کمک میشه)
واقعا یه بازیکن وقتی بد بازی می کنه چرا باید نود دقیقه توی زمین بمونه، چون اسمش رونالدوئه؟ پس چریشف و وازکز رو برای چی نگه داشتیم ؟
بنیتز امروز مصاحبه کرد و گفت دلیل اینکه نتونستیم گل بزنیم این بود که عصبی بازی می کردیم، الان که به حرفش فکر می کنم بهش حق میدم
این چند سال گذشته بازی هایی که تونستیم دقیقه اخر بازی رو برگردونیم خیلی کم بوده (به جز فینال لیسبون)، به هر حال این مساله ایه که کادر فنی باید روش کار کنن.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
درسته ولی همین بنیتز هم بی تقصیر نبود
خسه مصدوم شد بجاش کواچیچ رو اورد :confused:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من این فصل نتونستم یک بازی رئال رو هم ببینم :|

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
باشگاه رئال مادرید در اقدامی جالب، ساعتی پیش در تالار افتخارات ورزشگاه برنابئو، از رکوردشکنی کریستیانو رونالدو تقدیر به عمل آورد.
به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو روز چهارشنبه با دو گلی که به مالمو زد، موفق شد با رکورد گلزنی رائول گونزالس در رئال برابری کرده و با 323 گل، به برترین گلزن تاریخ این باشگاه بدل شود.
در عکس، سه توپ و سه کفش طلای رونالدو که از جمله افتخارات فردی او هستند مشاهده می شود.
نکته جالب، اختلاف باشگاه رئال مادرید و نشریه مارکا با دیگر رسانه های اسپانیا در مورد تعداد گل هایی است که رونالدو به ثمر رسانده. رئال و مارکا معتقدند که تعداد گل های رونالدو، 324 گل است؛ در حالیکه رسانه های دیگر اسپانیایی روی 323 گل اصرار دارند. اختلاف به فصل 2010-2011 بر می گردد که یکی از گل های رونالدو به نام مدافع حریف نوشته شد.
فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، در مراسم تقدیر از رونالدو گفت: " ما باشگاهی هستیم برای فتح غیرممکن ها به کمک ستارگانی چون کریستیانو رونالدو. امروز رونالدو موفق شد به افقی که کسی تصورش را نمی کرد، دست یابد. او وقتی سال 2009 به رئال مادرید پیوست،بدون شک به الگویی برای سایرین، چه در داخل و چه در بیرون زمین بدل شد. او همواره برای کسب پیروزی می جنگد. رونالدو؛ در رئال مادرید تو را می ستایند و عاشقانه و از ته قلب دوستت دارند. تو برای همه عاشقان فوتبال و همه کسانی که می خواهند قدم در راه ورزش بگذارند، یک الگو هستی. تو با این تعداد گلی که به ثمر رساندی، موفق شدی رکورد تمام بازیکنان بزرگ رئال را پشت سر بگذاری و اکنون یکی از افسانه های رئال مادرید هستی."

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
به گزارش "ورزش سه"، در این مراسم علاوه بر رئیس و بازیکنان رئال مادرید، تعداد زیادی عکاس و خبرنگار نیز حضور داشتند. رونالدو پیش از شروع صحبت هایش، ابتدا با اشاره به نوع پوشش پسرکوچکش و با خنده گفت:" تو دفعه بعد نمی توانی با این تیپ جایی حاضر شوی."
او سپس صحبت های خود را اینگونه ادامه داد:" برای من، دریافت این جایزه، افتخار بزرگی است. روز اولی که پیراهن رئال را به تن کردم، به فکرم هم خطور نمی کرد که روزی بتوانم رکورد گلزنی رائول و دی استفانوی فقید را بشکنم.
از این اتفاق بسیار خوشحالم و در درجه اول باید از همه هم تیمی هایم در تمام این 6 سال تشکر کنم. بدون تعهد و کمک آنها، امکان نداشت بتوانم این تعداد گل برای رئال به ثمر برسانم. در درجه دوم باید از همه مربیانم در رئال، پیگرینی، مورینیو، آنچلوتی و بنیتس تقدیر و تشکر کنم که در راه پیشرفت من، کمک فراوانی کردند.
زحمات مدیران باشگاه، فیزیوتراپ ها و تیم پزشکی را نیز فراموش نخواهم کرد.اگر نام کسانی را از قلم انداختم عذر می خواهم چون در شرایط خاص و ویژه ای در حال صحبت هستم.
باید از خبرنگاران و رسانه ها هم تشکر کنم که در چند وقت اخیر، رفتار تقریبا نامناسبی با آنها داشته ام ولی من همین هستم و تغییر نمی کنم. (اشاره رونالدو به درگیری لفظی روز چهارشنبه با یکی از خبرنگاران حاضر در نشست خبری پس از بازی با مالمو بود.)
از مادرم، دوستان و مدیر برنامه هایم "مندس" نیز متشکرم که همواره حامی من بودند. از فلورنتینو پرز(رئیس باشگاه) برای ترتیب دادن این مراسم هم سپاسگزارم. باید بگویم که مرا سورپرایز کرد. ممنون از همه و زنده باد رئال!"

12113340_10150924355044953_8527870561284083291_o.jpg

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این طور که مشخصه راموس و خامس و بیل برای دربی یکشنبه اماده هستن
بازی جذابی در انتظارمونه.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
وای پسر از این موقعیت ه ا باید خوب استفاده شه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
وای پسر از این موقعیت ه ا باید خوب استفاده شه

تجربه ی این چند سال گذشته ثابت کرده هیچ وقت از این فرصت های طلایی به درستی بهره نمی بریم
الان که بارسا در نبود مسی تبدیل به همون تیم درجه دو گذشته شده، بازیکنان و کادر فنی باید بیشترین استفاده رو از این فرصت ببرن
امیدوارم بازی فردا شب رو با برد پشت سر بگذاریم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
گل بنزما تقدیم به مسئولان بارسایی صدا و سیما
ما که بازی رو از شبکه های کفر داریم می بینیم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
خدایا شکرت که دخیا رو نگرفتیم و ناواس موندنی شد :general601:

بالا