• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خیلی خوشحال م ک گل دوم مو مادرید از والنسیا خورد....
بنیتز و ناواس باید از این تیم برن تا موقعه ای ن فوتبال این تیم و میبینم نا اینجا پست میزارم ..

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
کجایی پس ؟؟
نگرانت شده بودیم خیلی وقت بود پست نذاشته بودی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
کجایی پس ؟؟
نگرانت شده بودیم خیلی وقت بود پست نذاشته بودی
فدات شم عزیز نظر ه لطفت ه
اعتصاب کردم ...
تا بنیتز با ناواس نرن ن فوتبال میبینم ن با فوتبال کاری دارم ..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز بعضی سایتها خبر زدن که بنیتز اخراج شده. عجب فصل عجیبی شده این فصل. مورینیو. بنیتز (اگه اخراج بشه) فان خالی که باید اخراج میشد و نشده تا الان

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مشکل علاوه بر بنیتز داوری هم هست
دیشب تو بازی پنالتی گرفته نمیشه بعد این ور در برگشت برای والنسیا پنالتی میگیره.

Sent from my E6633 using Tapatalk

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
فدات شم عزیز نظر ه لطفت ه
اعتصاب کردم ...
تا بنیتز با ناواس نرن ن فوتبال میبینم ن با فوتبال کاری دارم ..

اعتصابو بشکون
بنیتز اخراج شد :D:D:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تموم شد

بنیتز اخراج شد و زیدان رسما سرمربی رئال شد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
01084384.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امیدوارم زیدان موفق بشه و توی دوئلی که پرز مجبورش کرده گیر نکنه ، همین اول کاری گفته نیاز داره به برگشتن کاسیاس !
میتونه یکی از مربی های بزرگ و با کاریزمای فوتبال بشه ، تجربه ی کافی هم داره ولی شخصا فکر میکنم در حد مربی های بزرگ اروپا نتونه کار کنه .
اینم جالبه : http://www.tarafdari.com/ویدیو/4311...رول-های-برتر-پس-از-اخراج-بنیتز-از-رئال-مادرید

.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یعنی از اون انریکه کمتر میشه؟:eek:

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
تبریک به همه از دست بنیتز خلاص شدیم آوردنش به جای کارلتو اشتباه محض بود.ولی اخراجش به نظر من کار درستی بود چون با وجود این موجود هیچ جامی نمیگرفتیم و احتمالا تو لیگ قهرمانان هم با تحقیر حذف میشدیم در کل وجودش هر روز تیمو نابود میکرد.بهترین مربی دراین مقطع مورینو بود که قبول نکرد البته اونم قبلا با ستاره ها مشکل داشت پس بهترین گزینه همین زیزو بود درست کم تجربس در مربیگری ولی حتی جامی هم نگیره خیلی خیلی بهتره از بنیتز و باعث میشه روابط بین نیمکت و بازیکنها بهتر شه.
به امید موفقیت و روزهای رویایی با زیزوی کبیر
Hala Madrid

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
کاری به درست یا غلط بودن اخراج بنیتز و اومدن زیدان ندارم، زیدان مثل یه هندونه ی دربسته ست که عیارش تا اخر فصل مشخص میشه
ولی این روند برخوردهای توهین امیز با اعضای باشگاه باید تموم بشه
رئال یک مشکل بزرگ بیشتر نداره و اون هم غده ی سرطانی ست بنام "فلورنتینو پرز"
این مردک فکر می کنه رئال هم شرکت شخصیشه و با هر کسی هرجور که دلش می خواد برخورد می کنه، بنیتز خبر اخراجش رو لحظه ی اخر از رسانه ها متوجه شد، واقعا برخورد از این توهین امیز تر هم میشه ؟
رفتارهای توهین امیز پرز با اسطوره هایی مثل دل بوسکه و فرناندو هیه رو و رائول و کاسیاس و انچلوتی رو بیاد بیارید، اینها همه بنام رئال مادرید نوشته میشه
هر کدوم از این افراد بخش زیادی از زندگیشون رو با این باشگاه گذروندن و از عوامل هوادار شدن خیلی از ماها بودن ولی "غده ی سرطانی" با این افراد جوری برخورد کرد که فقط باعث سرافکندگی رئال مادرید و هوادارانش شد (همون اول که قدم نحسش رو توی باشگاه گذاشت ردوندو رو برخلاف خواست مربی، هواداران و خود بازیکن بزور به میلان فروخت، از همون موقع از این مردک بدم میومد)
با وجود موجودی بنام پرز من اینده ی چندان درخشانی برای زیدان نمی بینم، انچلوتی توی دوسال برای ما چهار تا جام اورد ولی باهاش چه برخوردی شد، ایا زیدان می تونه از انچلوتی بهتر کار کنه ؟
در هر صورت پرز رگ خواب هوادارای رئال رو خوب پیدا کرده، فصل بعد هم با بازی های رسانه ای که در فصل نقل و انتقالات راه میندازه حواس همه رو از بی لیاقتیش دور می کنه
بی صبرانه منتظر اون روزی ام که رئالِ بدون پرز رو ببینم.
به قول جوونا perezout# :D

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ من از پرز خوشم میاد, ولی این فشار روی مربی اصلا خوب نیست. اینکه هر هفته شایعه بشه اگه امروز رئال نبره بنیتز اخراج میشه, اینجوری کار خیلی سخت میشه برای مربی. در مورد پیگرینی هم همون اوایل فصل گفته بود "باید بدونه صبر ما اندازه داره."
الانم زیدان واقعا کارش سخته.
این قضیه هم فقط مربوط به پرز نیست. زمان کالدرون کاپلویی که قرارداد 3 ساله داشت بعد از یک فصل با اینکه لالیگا رو برد اخراج شد.
شوسترم اخراج شد که این یکی البته حقش بود.

بالا