• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مورد بوده تا همین چند سال پیش هوادار ارسنال و تاتنهام و دورتموند و میلان و لاتزیو بوده و نسبت به همشون عرض ارادت و هواداری می کرده، بعد کلی بررسی و مشورت به این نتیجه رسید که دوران گواردیولا دوران با برکتیه و تصمیم گرفت هوادار بارسلونا بشه
بنده خدا چون یه تیم جدید پیدا کرده بود بدجوری هیجانی شده بود و توی تاپیک کل کل شروع کرد به سند سازی و تاریخ رو از نو داشت می نوشت، فضا هم فضای مجازیه و ادم نمیدونه طرفش از چه سطح سواد و فرهنگی برخورداره به همین دلیل من یه اشتباهی کردم با این مورد! وارد بحث شدم که به خیال خودم به راه راست هدایتش کنم ولی بعد از یه مدت دیدم بحث داره به ابتذال کشیده میشه و دوستان گرامیش دارن فحاشی می کنن، محترمانه همونجا به طرف گفتم دیگه پست های منو کوت نکن
ولی مثل اینکه الان به واسطه ی باخت های سریالی بارسا دچار تشنج اعصاب شده و به عوالم توهم فرو رفته
در هر صورت عیبی نداره، شما مشغول فحاشی کردنت باش
این پست هم اولین و اخرین پست در این مورد و صرفا جهت تنویر افکار عمومی بود :D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
حالا این مسائل به کنار
فوتبال همینه دیگه، یه روز سه گانه میبری و فکر می کنی سه تا مهاجم تیمت توی تاریخ فوتبال نظیر ندارن یا به عبارت دیگه ترایدنتون از همه بهتره :D (این ترایدنت رو از همین پرشین تولز یاد گرفتم، اگه بگید ترایدنت یعنی خیلی با کلاس و باسوادید :D)
روز دیگه هم با سر به زمین سخت می خورید و متوجه میشید ترایدنتتون همچین اش دهن سوزی هم نبود
به قول رونکرو توی فوریه نباید جشن قهرمانی گرفت، همچنین هیچ وقت حریفتون رو دست کم نگیرید وگرنه مثل الکلاسیکو میشه، رئال هم بازی رفت جلوی وولفسبورگ فکر می کرد از پیش برنده ست ولی دیدیم چه شد
در هر صورت این چند ساله بارسا جام برد و هوادارانش همه جوره رئال و هوادارای رئال رو تحقیر کردن ما چیزی نگفتیم، حالا بارسا چند تا باخت داده تا ما یخورده خندیدیم بعضیا عنان اختیار از کف دادن و به بقیه لقب لجن و کرم و حشره و حمار میدن
من نمی دونم اینا اگه جای هواداران منچستر یونایتد بودن چه می کردن ؟ فکر کنم دستشون به خون الوده میشد :eek:
یخورده خویشتن دار باشید جای دوری نمیره، هنوز فصل تموم نشده.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
خيلى دوست داشتم بايرن و اتلتيكو بخورن بهم كه خوردن. برنده رئال و سيتى هم ميشه ميزبان بازى فينال.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ترجیح میدادم به بایرن و سیتی بخوریم تا اتلتیکو. اتلتیکویی ها هم نمی خواستن با ما روبرو بشن همون طور که فیلیپه لوییز توی مصاحبه اش گفت اصلا نمی خواد روبروی رئال قرار بگیره
بازی رفتمون هفتم اردیبهشت برگزار میشه. امیدوارم دیگه منچسترسیتی رو دست کم نگیرن و مثل بازی برگشت با وولفسبورگ بازیکن ها از جون و دل مایه بزارن.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من دوست داشتم به بایرن بخوریم،وقتی به تیم ضعیف تر برخورد میکنن ناخودآگاه دست کم میگیرنش و از 100% توانشون استفاده نمیکنن و نتیجه اش میشه بازی رفت با ولفسبورگ
ولی اگه به بایرن میخوردیم اون وقت از تمام توانشون مایه میزاشتن و بهتر عمل میکردن.
خوب شد به اتلتیکو نخوردیم،بازی با اتلتیکو شدیدا فرسایشی هست و هر دو تیم رو خسته میکنه.به نظرم اتلتیکو و رئال فینال سال قبل رو تکرار میکنن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
"2تا از بازیهایی که کردم بیشتر از بقیه دوست دارم. یکیش 9 سالم بود و تو مدرسه تو یه بازی 9تا گل زدم و یکی دیگه فینال جام حذفی و گلی که به بارسلونا زدم."

upload_2016-4-15_20-55-14.jpeg

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
"2تا از بازیهایی که کردم بیشتر از بقیه دوست دارم. یکیش 9 سالم بود و تو مدرسه تو یه بازی 9تا گل زدم و یکی دیگه فینال جام حذفی و گلی که به بارسلونا زدم."

اون گلی که به بارسا زد واقعا گل عجیب و تکرار نشدنی ای بود، هیچ وقت اون گل رو فراموش نمی کنم
چه حسن ختامی هم داشت، شاهکارش رو با یه لایی به پینتو تموم کرد
لایی خوردن تخصص دروازه بان های بارساست :D (الان یه سری شروع می کنن به گریه زاری)

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

Mostafa360

Registered User
لایک‌ها
102
پیش به سوی قهرمانی....

odi6_fb_img_1445103169670.jpg

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
فردا بارسا بازی خیلی سختی داره
ببازه نفس ما رو تو بیخ گوشش احساس می کنه :دی

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بازی با ختافه رو نتونستم ببینم ولی خلاصه اش رو نگاه کردم
تیم این روزها فرم فوق العاده ای داره، سیتی برای مبارزه با این رئال کارش خیلی سخته
نکته ی خوب این بازی گلزنی همه ی بازیکن های هجومی و خامس و ایسکوی نیمکت نشین بود، از خود گذشتگی خسه هم جو خوبی که به تیم حاکم هست رو نشون داد
ناواس هم عالیه، واقعا با وجود این بازیکن نیاز به دروازه بان دیگه ای نداریم
امیدوارم تا اخر فصل این فرم رو حفظ کنیم.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بازی خیلی روونی بود.البته مشخص بود ختافه ته جدولی نمی تونه خیلی مشکل ساز بشه
خوبی تیم های انگلیسی اینه که مثل اتلتیکو یا تیمهای ایتالیایی ضد فوتبال بازی نمی کنن

یاد بازی رئال منچستر افتادم (بکام هنوز تو منچستر بود) فردوسی پور می گفت "چه فوتبالی بازی می کنه این رئال"
واقعا زمان دلبوسکه عالی بودیم.دلم برای دوییدن های زیبای رونالدو (برزیلی) تنگ شده

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
برد و باخت همیشه تو فوتبال هست ولی نکته مثبت رئال این روزا هجومی بازی کردنشه ! خوشبختانه بازیکن های خیلی خوبی هم داریم که اکثرا تو فاز حمله هستن
کارواخال و مارسلو بعضی وقتا دریبل میزنن و میان تو قلب دفاع حریف
از اون ور خامس و ایسکو و مودریچ و کروز و کاسمیرو رو داریم . بیل و بنزما و رونالدو و خسه هم هستن
راموس و پپه هم واسه کرنرا میان جلو!
یادش بخیر ادم یاد 10 11 سال قبل میفته . بکام زیدان فیگو گوتی رونالدو رائول روبرتو کارلوس و ....:rolleyes:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
درضمن تسلیت عرض میکنم خدمت صدا و سیمای میلی! واقعا هنوز تو تعجبم که چرا بازی رئال وولفسبورگ رو از شبکه 3 پخش نکردن!!

بالا