یکمی ناراحت کننده هست
تاحالا 2 بار رئال می تونست صدر جدول رو از بارسا بگیره اما خوب هر دو دفعه رو خودش خراب کرد ...
فوتباله دیگه , بعضی وقت ها هم مجبوریم آرام بنویسیم :
سویا 2
رئال 1
تا بازهم ما را به باد قصه تکرار نشدنی غم ها و شادی های دنیای فوتبال بیندازد .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شخصا با تمام خستگی اما نشستم تا آخر بازی رو دیدم ابتدا تحلیل خودم را میگم و بعد می پردازیم به مصاحبه ها و ...
بازی رئال خیلی آرام و پر اشتباه شروع شد ؛ 20 دقیقه ابتدایی رئال می خواست به شرایط ورزشگاه عادت کند برای همین پاس های اشتباه به اوج خودش رسید .
هنوز هم در رئال هافبک خلاق تهاجمی واقعا احساس می شود .
نکات جالب برای من قرار گرفتن دو مهاجم نوک بود , کاپلو شاید فقط می خواست دهن خبرنگار ها رو ببندد ؛ وگر نه اصلا حضور نیستروی احساس نشد و در پس این تاکتیک رائول هم گم شده بود .
بیشترین تاثیر تو بازی رو هافبک های کناری داشتند , و قرار گرفتن به صورت ثابت دیوید بکام نکته جالب دیگر بود که با گل زیبایی که زد ؛ حد اقل من را قانع کرد که حقش بود .
اما در مورد رونالدو نمی دانم چه بگویم شاید حضورش بیشتر باعث تشویش بود تا آرامش ....
بعد 20 دقیقه اول رئال بازی رو دست گرفت اما حمله نمی کرد , کلا رئال به دفاع خیلی علاقه مند شده حتی اگر صاحب توپ هم باشد , حملات پراکنده رئال بد نبود
اما پاس های آخر اشتباه بود و البته دفاع خوب سویا هم نباید فراموش کرد .
در نیمه دوم رئال یک فاجعه به تمام معنا بود .... :hmm:
بهترین بازیکن رئال از نظر من روبرتو کارلوس و حتی میشه به دیوید بکام نیز اشاره کرد .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاپلو : " یک مساوی منصفانه ترین نتیجه بود "
کاپلو در مورد بازی چه فکر می کند : " ما میتوانستیم برنده بازی باشیم , اما سویا امتیاز بیشتر گرفت . رونالدو و روبرتو کارلوس بهترین موقعیت ها رو داشتند , اما نشد و برنده نشدیم . "
شما در مورد تیمتون چه فکر میکنید : "
من خوشحالم , ما داریم بدون هیچ مشکلی در کورس قهرمانی شرکت می کنیم . و من خودم رو ملزم مدونم برای رسیدن به بالاترین نقطه "
رئال مادرید چی کار می کنه ؟ " فوتبال!! "
در مورد سویا چی فکر می کنید ؟ "
اونها تیم خوبی هستند , بازیکن های سرعتی , حتی چندین موقعیت هم داشتن که ایکر اونها رو گرفت , اونها دارنده قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا هستند "
چرا میشل سالگادو را بیرون کشیدید ؟ "
برای اینکه خطاهای زیادی میکرد و من نمی خواستم او اخراج شود "
و رونالدو ؟ "
رونادو هم مثل گوتی خسته بود و دومین بازی پشت سرهم بود که وی فیکس بازی می کرد , همچنین او در شرایط فیزیکی خوبی نیست "
فکر می کنید رونالدو باز هم بازی کند ؟ "
اون شانس گل زنی داشت , اما نشد . رونالدو وقتی صاحب توپ باشد تهدید کننده هست و سخت هم تلاش می کند"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم یکمی با کاپلو موافقم
رئال بدشانسی آورد
جدول هم با 2 هفته پیش فرقی نکرده , می تونید همون رو ببنید
به هر حال ما هنوز هم جشن قهرمانی رو تو نیو کمپ می گیریم :lol: