• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گفتم كه يه بنده خدايي هم از اين حرفا زد ولي عمرش كفاف نداد...
تا بارسلون رو داريد 3 مي مونيد...
شما با سويا بجنگيد كه كلاستون به آّي و اناري ها نخواهد خورد...
افسانه خانم چلسي - آرسنال به ما چه ؟
مهم رئال بود كه باخت !!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
گفتم كه يه بنده خدايي هم از اين حرفا زد ولي عمرش كفاف نداد...
تا بارسلون رو داريد 3 مي مونيد...
شما با سويا بجنگيد كه كلاستون به آّي و اناري ها نخواهد خورد...
افسانه خانم چلسي - آرسنال به ما چه ؟
مهم رئال بود كه باخت !!!

گوگولی مگولی :p
این حرفا رو واسه ما نزن دیگه :D یکی ندونه فکر می کنه همیشه رئال تیم دوم جدول بود :D ( نه بارسا )
حالا 2 سال رئال افت کرده شما ها یه خودی نشون می دین :lol:

اما امسال اگه رئال قهرمان نشه من فوتبال و میزارم کنار :D

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
این حرفا رو واسه ما نزن دیگه :D یکی ندونه فکر می کنه همیشه رئال تیم دوم جدول بود :D ( نه بارسا )

به طور كامل تاييد ميشه .
اگه هم گفتم چلسي و ارسنال ، به خطر نتيجه ناعادلانه اي بود كه گرفتن مثل رئال - سويا

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دیدم اگه ما هم بخوایم مثل بارسای ها پست بدیم که فایده نداره :D
-------------------------------------------------------------------------------
فابیو کاپلو با یک رادو اسپانیایی مصاحبه ای کرده که من نکات جالبش رو جدا کردم .

اشارات فابیو کاپلو :
کاپلو ابتدا در مورد قدرت رئال صحبت هایی را کرد و گفت "
این روزها بدگویی از کاپلو در بین مردم زیاد است , اما ما برای برنده شدن یک تاکتیک واحد داریم , ما یک تیم خوب هستیم و تنها مشکل ما این است که پیوستگی نداریم . گاهی اوقات صحنه های تماشایی خلق می کنیم اما این صحنه ها باید بسیار تکرار شوند " و در یک جمله گفت : " ما بهترین تیم حال حاضر لالیگا هستیم "

فصل نقل و انتقالات داغ زمستانی :
رئال مادرید اقدام به گرفتن بازیکن های جوان کرده , خوب فابیو کامپلو گفت : " بازیکن هایی که در ابتدای فصل به ما پیوستند خوب بودند , جوان و قدرتمند . رئال بیش از این نیاز به ابر ستاره ندارد "

بقیشو از خونه مینویسم دیگه وقت ندارم :D

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9

امان از این تیم های تازه به دوران رسیده!
رئال تیم جا افتاده ائیه!
بالا پایین زیاد دیده و میبینه نه به یه شکست داغون میشه و نه به یه پیروزی خوشحال!
اصل اینه!
نتیجه هم بلاخره مشخص میشه!;)
کل بی خود موقوف!:wacko:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب دوستان رئالی ...
قرعه کشی لیگ قهرمانان هم انجام شد
رئال در بازی اول در مادرید میزبان بایرن مونیخ آلمان هست .

کلا فکر می کنم بردن مونیخ توی دو بازی رفت و برگشت کار سختی نیست .
من تو این جام فقط از منچستر و چلسی می ترسم

راسی بازی اول 20 / 2 / 2007 انجام می شود

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کلا تیم هایی که بازی برگشت رو تو زمین حریف انجام میدن در خطرن... مخصوصا اگه حریفشون قوی باشه... پس رئال از این قاعده مستثنی نیست. ولی امسال رئال نسبت به سال قبل قوی تر شده و بایرن هم ضعیف تر شده. برای همین به نظر من رئال صعود میکنه. رئال 80% - بایرن 20%!

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فک نکنم خیلی بازی سختی باشه فوتبال چانسه خوب چانسه با کی یاری میکنه باید منتظر بمونیم ;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی فردا با اسپانیول هست
جالبه سایت رئال محو قرعه کشی شده و پر از ظریات بازیکن هاست
تنها خبری که در مورد بازی فردا بود مال تمرینات رئال هست که بیشتر روی کارهای تهاجمی بوده

به نظر میاد رئال دنبال پیروزی پر گل باشه

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
فکر نکنم بایرن خیلی هم ضعیف باشه اما خوب رئال یه چیز دیگست!;)
من همیشه توی این مسابقات از این همه فاصله حرص می خورم کو تا اسفند:hmm:
اما مهم برد رئاله و اون جام;)

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
بازی فردا با اسپانیول هست
جالبه سایت رئال محو قرعه کشی شده و پر از ظریات بازیکن هاست
تنها خبری که در مورد بازی فردا بود مال تمرینات رئال هست که بیشتر روی کارهای تهاجمی بوده

به نظر میاد رئال دنبال پیروزی پر گل باشه
رئال همیشه به اوج و بهترین ها فکر میکنه این طبیعیه!:happy:
البته رئال همیشه رئاله
2940.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه کنفرانس مطبوعاتی دیگه و دون فابیو :
فابیو کاپلو در مصاحبه مطبوعاتی پیرامون Gago و Higuian گفت : " Higuian بازیکن خوبی است و ما به گاگو احتیاج داریم اما صحبت های بعد رو وقتی به رئال آمدند می گویم "

مربی ایتالیایی رئال مادرید در مورد بازی امشب مقابل اسپانیول نیز اعلام کرد : " اسپانیول تیم خوبی است و آنها زمان زیادی است که امتیاز از دست نداده اند "

آیا رونالدو و نیستروی باز هم با هم یازی می کنند ؟
"من در این مورد زیاد فکر کردم , رونالدو در تمرین پنج شنبه بود , او مشکلات فیزیکی زیادی ندارد اما با این حال راجب بهش فکر می کنم "

نظرشما در مورد قرعه کشی لیگ قهرمانان چیست ؟
"هر 16 تیم عالی هستند . بایرن مونیخ تیم خوبی است و آنها می خواهند باقی بمانند تا اول بشوند . طبیعتا آنها بهتر از ما انگیزه دارند چون کریسمس طولانی تری دارند "

چرا Higuaín bring به تیم اضافه شد ؟
" یک بازیکن جوان و سریغ در مصافت های طولانی است . و قدرت هجومی خوبی هم دارد , در مورد گاگو هم بعدا صحبت می کنم "

کاسانو برای شما ارزشی دارد ؟
" او خیلی مهم است . بعد از ژانویه ما یک بازی در یک شنبه و دیگری در چهارشنبه داریم که از او استفاده خواهم کرد"

شما برای بازگشت Woodgate هم فکری کرده اید ؟
" تا پایان فصل لزومی ندارد "

گوتی و Helguera چه می کنند ؟
" گوتی آماده است و Helguera هم مشغول ریکاوری هست . من فکر می کنم هفته بعد به تیم اضافه شود .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اینم ترکیب تیم رئال برای بازی با اسپانیول :
# Goalkeepers: Casillas, Diego López and Casilla.
# Defenders: Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Pavón, Mejía, Roberto Carlos, Raúl Bravo and Sergio.
# Midfielders: Emerson, Diarrá, Guti, Reyes and Robinho.
# Forwards: Raúl, Van Nistelrooy, Ronaldo and Cassano
# Not called-up: Beckham (suspended), Cicinho (injured) and Helguera (injured).

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
فک نکنم خیلی بازی سختی باشه فوتبال چانسه خوب چانسه با کی یاری میکنه باید منتظر بمونیم ;)

شما خوش اومدي !

در مورد بازي بايد بگم نميشه پيش بيني كرد.بايد:hmm: ببينيم چي ميشه ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
تا دقیقه 70 بازی با گل دقیقه ۶۰ نیلستروی ، ۱-۰ از اسپانیول جلو هستیم :rolleyes:
ضمن اینکه امشب اوساسونا ۴-۱ وبارئال رو برد و جواد نکونام گل دوم تیمش رو به ثمر رسوند :happy:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوستان رئالی ...
از اینکه می بینم روز به روز بر تعداد مطلعان این گروه افزوده می شود خوشحالم . :rolleyes:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این بازی از نظر کارشناسی نکته خاصی رو نداشت . بازی ( به قول آقای فردوسی پور ) به سبک کاپلو انجام می شد با یک برنامه ریزی دقیق .
کاپلو به نظر من دیگه اشتباه هفته پیش را تکرار نکرد و رونالدو رو روی نیمکت گذاشت و با همان ترکیب تدافعی به زمین مسابقه اومد . ( واقعا مهاجم های رئال آماده نیستند )
نیمه اول با دفاع مستحکم رئال و آرام نگه داشتن بازی همراه بود . بازی در خانه حریف انجام می شد آن هم در بارسلون که به خودی خود کار را سخت می کرد .
در نیمه دوم با یک حمله همه جانبه رئال گل اول رو ( که انصافا هم نیستروی استاد این گونه گل هاست ) زد و داور مارو 10 نفره کرد .
نمی دانم اونجا داور چی فکر کرده بود اما تا جایی که من یادم می آید و دیدیم کمک که در چند قدمی صحنه بود هیچ پرچمی نزد و داور ( شاید به خاطر جو بازی ) فابیو کاناوارو رو از زمین اخراج کرد و تمام برنامه های تهاجمی رئال به هم ریخت .
327083-1635575-317-238.jpg

خوب تعویض های کاپلو طبیعی بود ؛ نمی شد ریسک زیادی کرد هرچی نیروی تهاجمی داشت به زمین مسابقه آورد و سر انجام بازی با همان 1 گل تمام شد . ( تبریک می گم )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10542d6288capellop.jpg

فابیو کاپلو در پایان بازی با اعلام رضایت از بازی شاگردانش گفت : " ما سعی در آرام کردن بازی داشتیم و موفق هم بودیم " .
مربی ایتالیایی رئال مادرید اضافه کرد : " وقتی که ما 10 نفره شدیم , طبیعی است که عقب بکشیم . کاناوارو توپ را با سر زد ولی من کاملا از کار تیم راضی هستم . ما یک فوتبال با کیفیت داشتیم و می خواستیم بازی را حفظ کنیم .
ما شانس های زیادی نیز در نیمه اول داشتیم . "

کاپلو در مورد اخراج کاناوارو گفت : " ما در مورد رای داور فرجام خواهی خواهیم کرد . کاناوارو باید بهترین بازیکن جهان شود وی در جام جهانی فوق العاده بود . با اینحال او دوباره بر می گردد "

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فابیو کاناوارو هم بعد از اخراج از زمین در مصاحبه با خبرنگاران گفت : " من نباید اخراج می شدم و قبول کردن این خیلی سخت بود . "
مدافع رئال مادرید اضافه کرد : " توپ به دست من نخورد . خدارو شکر می گویم که ما برنده شدیم چون به این امتیاز احتیاج داشتیم . امید وارم چهارشنبه بازی کنم . "
10542d6288cannavaroexpulsionp.jpg

بهترین بازی کن اروپا در مورد فردا و انتخاب بهترین بازیکن جهان گفت : " من نمی دانم بهترین بازیکن جهان هستم یا خیر . هم تیمی های من در رختکن به من می گویند که هستم , فردا به سمت زنو پرواز می کنم اما نمی دانم برنده می شوم یا نه .

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک میگم برد رئال رو به همه ترفدارنیش::D

10 نفره هم شدیم .. ولی بازی از دستی مون خارج نشد .. کارت زرد دوم کانوارو هم خیلی مسخره بود

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما خوش اومدي !

ممنون افسانه جون انیقد فکرم به بازی بود که یادم رفت به دوستانی رئالی خودم سلام بگم :blush:

سلام سلام امیدوارم همه خوب باشین و رئالی ...:) و خیلی ممنون از کسی که تاپیک رو راه انداخته :)

بالا