• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
واقعا متاسفم واسه صدا و سیما
سپاهان که 9 ساله تو اسیاست یعنی ارزش و اعتبارش کمتر از تراکتوره؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
با این بارونی که از دیشب داره میاد به نظرتون بازی برگزار میشه یا نه ؟!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عجب بارونی میاد
بازی به احتمال خیلی زیاد برگزار میشه
ایشالا که میبریم
فک کنم کاپیتان فیکس بازی کنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گفتیم میریم ورزشگاه ها. این بارونه همه برنامه مونو به هم زد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این بارون رو تماشاگر خیلی تاثیر میذاره ولی فکر میکنم به ضرر الهلال باشه
امیدوارم هر جوری که هست این بازی رو ببریم

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
وااای چقدر چسبید این برد
چه سوپر گلی زد شریفی
چه پنالتی گل نکرد هادی عقیلی
ولی بردیم

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
به همه دوستای سپاهانی تبریک میگم
اینشالا همین روند ادامه پیدا کنه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
منم تبریک میگم
امیدوارم همیشه این اعراب با سرافکندگی از ایران خارج بشن...
عجب گلهایی زدن شریفی و سوکای...

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
1394648277_13921221212102429_photol.jpg

1394648303_13921221212103864_photol.jpg

1394648396_13921221212106704_photol.jpg

1394648409_13921221212113771_photol.jpg

1394648438_13921221212115190_photol.jpg

1394648492_13921221213129721_photol.jpg

1394648632_13921221213135742_photol.jpg

1394648630_13921221213141436_photol.jpg

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
احمدی: از هواداران، بازیکنان و مسئولان سپاهان عذرخواهی می‌کنم

به گزارش خبرگزاری فارس، رحمان احمدی پس از پیروزی 3 بر 2 سپاهان مقابل الهلال اظهار داشت: بازی بدی نبود و عملکرد خوبی داشتیم اما می‌خواهم از هواداران، بازیکنان و مسئولان سپاهان به دلیل گلی که روی اشتباه من خوردیم، عذرخواهی کنم.

جواهیر سوکای نیز در مورد این بازی اظهار داشت: بازی خوبی بود هر چند بارش باران بازی را تحت تاثیر قرار داده بود اما خوشحالم که سه امتیاز بازی را کسب کردیم و در این دیدار هم توانستم گل بزنم.

وی افزود: امیدوارم در دیدارهای آینده بتوانیم جبران کنیم و نتایج خوبی در آسیا کسب کنیم.

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
کرانچار: با اعتماد به نفس‌مان الهلال را بردیم/ سامی جابر بازی دیگری را دیده است

سرمربی سپاهان می‌گوید با اعتماد به نفسی که بازیکنان این تیم داشتند، بازی باخته به پیروزی تبدیل شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، زلاتکو کرانچار پس از برد 3 بر 2 برابر الهلال عربستان در نشست خبری اظهار کرد: بازی سخت و دراماتیکی را پشت سر گذاشتیم. فکر نمی‌کردیم اینچنین دشوار شود اما اینچنین شد. مضافا براینکه شرایط آب و هوایی، زمین را برای ما سنگین‌تر کرد و باد و باران کار را برای ما سخت‌تر کرد.

وی با بیان اینکه از دقیقه نخست سرنخ موقعیت‌ها دست سپاهان بوده است، افزود: سپاهان سزوارانه یک بر صفر جلو افتاد اما متاسفانه در دو ضربه ایستگاهی دو گل خوردیم و این اشکال ما بود که اجازه دادیم تیم الهلال از ضربات ایستگاهی استفاده کند ولی خوشبختانه کادرفنی و بازیکنان با اعتماد و اعتقادی که داشتند توانستند بازی 2 بر یک باخته را جبران کرده و در نهایت پیروز میدان شوند.

سرمربی سپاهان ایران همچنین با اشاره به اینکه در بین دو نیمه اصلاحاتی را انجام داده است، تصریح کرد: ما در نیمه دوم موقعیت‌های دیگری نیز داشتیم اما این موقعیت‌ها تبدیل به گل نشد. همچنین خراب شدن پنالتی توسط هادی عقیلی باعث از بین رفتن امیدمان نشد و در نهایت توانستیم پیروز میدان شویم.

کرانچار در واکنش به اظهار نظر سامی‌الجابر سرمربی الهلال عربستان مبنی بر اینکه 70 درصد توپ و میدان در اختیار تیمش بوده است، خاطرنشان کرد: معتقدم این سرمربی بازی دیگری را دیده است وگرنه بیشتر موقعیت‌های این میدان از آن سپاهان بود.

وی همچنین پیرامون هواداران سپاهان که در زیر بارش باران و هوای سرد به ورزشگاه آمدند، گفت: هواداران سپاهان با شوق و اشتیاق آمدند و با تشویق‌های خود ما را دلگرم کردند. در چند روز گذشته جشنی که داشتیم، تمامی هواداران برای کمک به سپاهان متحد شده بودند.

کرانچار درباره اینکه چرا سپاهان در نیمه دوم بهتر از نیمه نخست بازی می‌کند، یادآور شد: ما در تمامی بازی‌ها در بین دو نیمه اصلاحاتی را انجام می‌دهیم و با صحبت‌هایی که با بازیکنان انجام می‌دهیم، شوق و اشتیاق بازیکنان افزایش پیدا می‌کند و همین امر سبب می‌شود که سپاهان در نیمه‌های دوم عملکردمناسب‌تری داشته باشد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان همچنین درباره خط دفاعی این تیم در بازی برابر الهلال تصریح کرد: حقیقتا تیاگو با شوت‌های برزیلی که می‌زد کار را برای مدافعان ما سخت می‌کرد اما مدافعان سپاهان هوشیار بودند و نسبتا جلوی هنرنمایی این بازیکن را گرفتند.

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
شریفی: لطف خدا شامل حالم شد که گلزنی کردم/ سپاهان توانایی صعود از گروه را دارد

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی شریفی پس از پیروزی 3 بر 2 سپاهان مقابل الهلال در چارچوب هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: خدا را شکر در این دیدار توانستم گلزنی داشته باشم. لطف خدا شامل حال من شد. پس از گل هم نام امام حسن مجتبی را نشان دادم و خوشحالم این اتفاق رخ داد.

وی ادامه داد: هدفم قهرمانی و موفقیت سپاهان است و به هیچ چیز دیگری فکر نمی‌کنم، امیدوارم این تیم بتواند در آینده هم موفق باشد و نتایج لازم را کسب کند. لیگ قهرمانان آسیا سطح بالایی دارد و همه تیم‌ها با قدرت حاضر می‌شوند. البته ما نیز سپاهان هستیم و توانایی خود را داریم. این توانایی را داریم که از گروه خود صعود کنیم. می‌توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم و اسمی در کنیم.

مهاجم سپاهان در مورد اینکه هم بازی علی کریمی بازیکن جوان این تیم است و کی‌روش ،‌کریمی را به تیم ملی دعوت کرده، اظهار داشت: او بازیکن بسیار خوبی است و نشان داده توانایی‌های بالایی دارد. هر بازیکنی آرزوی حضور در تیم ملی را دارد. من نیز تلاش می‌کنم تا به تیم ملی دعوت شوم.

وی در مورد اینکه آیا پاسپورت او را گرفته‌اند، گفت: من در جریان این موضوع نیستم. فکر می‌کم این موضوع اتفاق افتاده باشد. به هر حال همه چیز دست خداست و اگر او بخواهد رقم خواهد خورد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان - الهلال بهترین دیدار هفته دوم از نگاه فیفا

سپاهان چهارشنبه شب در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان موفق شد با برتری 3 بر 2 برابر الهلال به نخستین 3 امتیاز خود در این رقابت ها دست یابد.

فیفا در مورد این مسابقه افزوده است: تیم سپاهان نایب قهرمان 2دوره لیگ قهرمانان آسیا با غلبه بر الهلال توانست شکست 3 بر یک در اولین دیدار خود در گروه چهارم مقابل السد را جبران کند. سپاهان در این مسابقه بازی را آنگونه که دوست داشت شروع کرد و در میان تشویق های بی امان هواداران و حمله های همه جانبه بازیکنانش در نهایت به برتری رسید.

فیفا در این گزارش از شکست یک بر صفر تیم کرزو اوزاکا مقابل شاندونگ لوننگ نیز به عنوان شگفتی هفته دوم نام برده و لی دانگ گوک مهاجم ملی پوش کره ای تیم اورگرانده را بهترین بازیکن دیدارهای این هفته دانسته است که با وجود 34 سال سن توانست مجموع گل های خود در لیگ قهرمانان آسیا را به 21 گل برساند.

به نوشته فیفا، تا کنون فقط دو تیم الجزیره و اولسان هیوندای توانسته اند رکورد بدون شکست خود را حفظ کنند.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چیکار داره میکنه این مهدی شریفی. تقریبا همه بازی هایی که بازی کرده گل زده. حقشه دفعه بعد دعوتش کنه تیم ملی کیروش.

بالا