• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
عبدالله کرمی هم با قرارداد دوساله به تیم ملحق شد :D
با یک یا دو بازیکن دیگه تیم تکمیل میشه و در هر پستی حداقل دو تا بازیکن خوب داریم :)
خدارا شکر ذوب هم خوب بازیکن گرفته و امسال میتونیم با هم حسابی حال حریفامون را بگیریم :general312: :cool:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من نمیتونم امید رو با لباس آبی ببینم :(
واقعا چرا این جوری کرد ...

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
من نمیتونم امید رو با لباس آبی ببینم :(
واقعا چرا این جوری کرد ...
دیگه بیشتر از بنگر که سابقه نداشت , وقتی بنگر رفت کوچکترین مشکلی برامون پیش نیومد حالا هم خللی تو کار تیم بوجود نمیاد :D:p .
واقعا قدر نشناسم هست :general502: , یه تشکر از باشگاه و هواداران نکرد و با این کاراش دیگه راه بازگشتی هم نداره , چون از چشم همه افتاد :general509: .
هر کی از تیم رفته خودش گفته که اشتباه کرده , میبینم اون روزی را که امیدم میگه بزرگترین اشتباه زندگیشا کرده و پشیمونه :general503::general505: .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود دوستان
لوسیانو پریرا اگه مشکلی پیش نیاد فصل بعد سپاهانه
قاسم حدادی فر هم اگه مشکلی پیش نیاد فصل بعد در سپاهانه
خلعتبری رو هم باشگاه خیلی پیگیر کاراش هست
2013013113423818.jpg

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ایول ، خبرای خوبی داریم میشنویم

با رفتن امید باید یه فکری به حال هافبک دفاعی بکنیم ، امیدوارم قاسم با سپاهان ببنده چون شدیدا بهش احتیاج داریم

خلعتبری هم این جور که پیداس دیگه نمیخواد پرسپولیس بمونه :) هر کی از سپاهان میره پشیمون میشه :دی

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
ایول ، خبرای خوبی داریم میشنویم

با رفتن امید باید یه فکری به حال هافبک دفاعی بکنیم ، امیدوارم قاسم با سپاهان ببنده چون شدیدا بهش احتیاج داریم

خلعتبری هم این جور که پیداس دیگه نمیخواد پرسپولیس بمونه :) هر کی از سپاهان میره پشیمون میشه :دی
عبدالله کرمی را برای هافبک دفاعی گرفتن نه دفاع وسط .

مربی سابق بدنسازی تیم فوتبال بارسلونا به کادر فنی تیم فوتبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان، مارتین مجیستر مربی آرژانتینی اسلوونیایی بدنسازی است که سابقه حضور در کادر فنی بارسلونا اسپانیا و همکاری با پپ گواردیولا را در کارنامه خود دارد .
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب آقای آذری آب پاکی رو ریختن رو دست همه
حدادی فر منتفی شد :

قاسم حدادی فر را ذوب آهنی بدانید

IMG1.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
نویدکیا: با یک تصمیم همه را شوکه می‌کنم

تا چند هفته پيش صحبت از خداحافظی محرم نويدكيا كاپيتان سپاهان از دنياي فوتبال بود ولي اين خبر بارها توسط مسئولان باشگاه تكذيب شد.
حالا مثل اینکه نويدكيا با یک تصمیم خاص قرار است به فوتبال اصفهان شوک وارد کند.او كه محبوبيت خاصي در اصفهان دارد چند روزی است که در تمرینات شرکت نمی کند و می گویند که با مدیران باشگاه به مشکل خورده و قهر کرده و به همین دليل هم در تمرینات شرکت نمی کند.شايعه شده كه جرقه این اختلافات از شروع فصل نقل و انتقالات زده شده، از همان زمان که این تیم مهره ای مثل امید ابراهیمی را از دست داد تا مدیران باشگاه برای جانشینی اش سراغ جواد نکونام بروند.
نكته مهم اينجا است كه هادی عقیلی در مصاحبه امروزش گفته كه به باشگاه پيشنهاد داده تا جواد نكونام را جذب كنند.اين در حالي است كه نويدكيا از اتفاقات اخير ناراحت است.وقتی از نويدكيا دلیل غیبتش در تمرینات را پرسیدیم حاضر نشد در مورد جزئيات و شايعات اخير صحبت كند.او تنها به این چند جمله اکتفا کرد:«به خاطر برخی مشکلات در تمرین شرکت نمی کنم.می خواستم خداحافظی کنم اما حالا به فکر گرفتن یک تصمیم جدید هستم،تصمیمی که همه را شوکه می کند.»حالا باید منتظر ماند و دید که این تصمیم محرم که از در موردش صحبت کرده چیست،جدايي از سپاهان يا...

http://www.khabaronline.ir/detail/363292/sport/premiere-league

.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یکم فک کنم زیادی شلوغش کردن
دیگه هممون نویدکیا رو میشناسیم
پریرا تقریبا حتمی شده اومدنش
تیموریان رو یکی از دوستان میگفت 80 درصد احتمال اومدنش هست با مبلغ بالا قرارداد دوساله ولی راست یا دروغش رو نمیدونم
خلعتبری هم انگار تقریبا داره اومدنش به سپاهان حتمی میشه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
عجب تیم خوبی بستیم امسال
مهم ترین نکته اینه که اسکلت اصلی تیم حفظ شده ، توی هر پست هم تقویت شدیم

امشب کیروش توی برنامه 2014 از مهدی شریفی میگفت ، میگفت اعتقاد دارم یکی از بهترین مهاجم های ایران میشه ، همین طور علی کریمی
در مورد خلعتبری هم گفت امسال سال اون نبود ، خیلی افت کرده بود ...

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
انگار میگن پریرا تو تمرینات سپاهان شرکت کرده !؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
پریرا رسما به سپاهان پیوست :D:D:D
قضیه محرم هم شایعس و پیگیر رفتنش به آلمانه
تو بازی دوستانه امروز با منتخب پایه های باشگاه , ۴-٠ تیم برده و گل ها هم پاپی , یعقوب کریمی , شریفی و مفتول کار زدند (عرفان مفتول کار از اعضای تیم امید بوده و مثل شریفی فوق العاده باهوش و گلزنه)
کار انتقال خلعتبری هم میگن تموم شدس و بزودی به اصفهان میاد

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پس یعقوب کریمی موندنی شد بالاخره ؟
میخواست بره

بالا