• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
آقا قضیه ی این کسر 3 امتیاز دیگه چه بازی ایه که در اوردن ؟ کم مونده که به خاطر مشکلات شخصی - خانوادگی بازیکن های سپاهان هم امتیاز کنن . من نمی دونم والله . یه سربازی توی جریان یه بازی مجروح شده . این کجاش امتیاز کم کردن داشت که حالا به خاطر عمل نکردن سپاهان به تعهداتش !!!! در مورد این سرباز میخوان امتیاز کم کنن ؟
اينها كه ديگه حرف مفت هست ...

همين كه كميته انظباطي توي مسائل حقوقي خارج از فوتبال دخالت كرده خيلي زياده . كسي هم چيزي نميگه ... ديگه پيگيري اين موضوع اصلا بهشون ربطي نداره !!;)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز ... از همدردي كه كرديد ممنونم ...

موضوعي كه هست اينه كه سپاهان در بازي با ملوان وقي كه بازيكن ملوان به خودشون گل زد ... هزار تا حرف در مورد آقاي ساكت زدند ... كه ساكت پول داده با تيم هاي حريف و غيره ...

بگزريم ...;)

بازي را شبكه 3 پخش نكرد ... به جهنم ... ولي حرف ما فعلا اين هست كه چرا بازي هاي سپاهان بايد دقيقا 2ساعت قبل از بازي هاي پرسپوليس ( يا نميدونم پيروزي ) انجام بشه تا بازيكنهاي پرسپليس نتيجه ي بازي را بدونن ؟

اگه مساله ي نور ورزشگاهايي هست كه سپاهان با حريفهاش توشون بازي داره .. خب بازي پرسپوليس را 2 ساعت زودتر برگزار كنن تا بازي هاي دو تيم همزمان باشه ...

مساله ي ديگه اي كه هست اينه كه در حال حاضر سپاهان در 3 جبهه داره بازي مي كنه !! ليگ برتر .. جام باشگاههاي آسپا و جام حذفي !!

درست هست كه جام حذفي تقريبا روي سپاهان هيچ فشاري را نمياره ولي خب بازيهاي خارج از خانه و سنگين جام باشگاههاي آسپا صحبت ديگه اي هست ...:eek:

شما اگه بازي سپاهان با برق را ديده بوديد متوجه مي شديد كه بازيكنهاي سپاهان از دقيقه 70 به بعد ديگه خسته بودن كه اين به خاطر سنگيني و فشار بازيها هست ...:eek:

البته بعيد ميدونن تيمي به حرفه اي سپاهان بازيكنهاش خسته شده بودن و مربي تيم از روي عمد بازيكنهاي اصلي را توي زمين نزاشته بود تا براي بازي با الاتحاد كه خيلي مهم تر از ليگ هست خسته نباشن :happy:

يه نكته جالب هم كه هست سال قبل روزي كه فولاد خوزستان و استقلال اهواز دربي اهواز را مي خواستن برگزار كنن به خاطر حضور سفر استاني رييس جمهور بازي برگزار نشد تا مرد بيشتري بتونن به ديدار ايشون برن ولي خب بازي سپاهان و برق شيراز را به خاطر سفر مقام معظم رهبري به شيراز لغو نكردن !!:p:f34r:

يه نكته ي ديگه كه هست اگه روزي فيفا بخواهد به مسائل فوتبال ما رسيدگي كنه در مورد باندبازي و تباني هايي كه انجام ميشه ... 1000 برابر بلايي كه سر فوتبال ايتاليا اومد سره فوتبال ما مياد :D:D:lol::lol:

دقیقا. شاید اگه بازی های سپاهان بعد از پرسپولیس بود، نتیجه ها کاملا برعکس میشد یا لااقل پرسپولیس این جوری با روحیه بازیاشو برگزار نمی کرد.
این نشون ندادن بازی سپاهان دیگه اوج سپاهان ستیزی شبکه 3 بود. واقعا بازی قشنگی بود. همچین بازی قشنگی این فصل تاحالا ندیده بودم.

راستی این تعویض های ویرا دقایق 92 و 93 چه معنی میده؟
با تعویض عالی قطبی برابر سایپا مقایسه کنید.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان من چند روز بود که نتونسته بودم توی PT بیام.
این U89 هم دثگه روی PT کار نمیده

مصدومیت محمدی توی این چند تا بازی بدجور به سپاهان ضربه زده و بدشانسی هم چاشنی کار سپاهان شده، برخلاف پرسپولیس که همش خوش شانسی میاره.

هنوز هم 3 امتیاز جلو هستیم و در صورتی که هر 2 بازی ای را که میزبانیم ببریم، بیشتر راه قهرمانی را رفتیم و اگر پرسپولیس حتی 1 مساوی بکنه، قبل از بازی آخر جشن قهرمانی را میگیریم. من که خیلی به این قضیه امید دارم. چون خیلی امید هست که برق یا صباباتری در مقابل پرسپولیس یک مساوی بگیرند. حالا ببینیم چه پیش میاد . . .

فردا بازی حیاتی با الاتحاد سوریه داریم ساعت 5:30 عصر. باید حتماً ببریم و کاش در بازی مقابل کوروفچی ببازه یا مساوی بشند.

تا فردا ...........

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان من چند روز بود که نتونسته بودم توی PT بیام.
این U89 هم دثگه روی PT کار نمیده

مصدومیت محمدی توی این چند تا بازی بدجور به سپاهان ضربه زده و بدشانسی هم چاشنی کار سپاهان شده، برخلاف پرسپولیس که همش خوش شانسی میاره.

هنوز هم 3 امتیاز جلو هستیم و در صورتی که هر 2 بازی ای را که میزبانیم ببریم، بیشتر راه قهرمانی را رفتیم و اگر پرسپولیس حتی 1 مساوی بکنه، قبل از بازی آخر جشن قهرمانی را میگیریم. من که خیلی به این قضیه امید دارم. چون خیلی امید هست که برق یا صباباتری در مقابل پرسپولیس یک مساوی بگیرند. حالا ببینیم چه پیش میاد . . .

فردا بازی حیاتی با الاتحاد سوریه داریم ساعت 5:30 عصر. باید حتماً ببریم و کاش در بازی مقابل کوروفچی ببازه یا مساوی بشند.

تا فردا ...........
سلام بهروز جان ...

يادت باشه توي ياهو كليد مشكلت را بهت بدم ;)

بگزريم ...

فعلا مهمترين چيز براي كل مجموعه سپاهان ..بازي فرداي سپاهان با الاتحاد هست و من خدا را شكر مي كنم كه بازي توي سوريه هست چون در حال حاظر فضاي ورزشگاههاي ايران به شدت بر عليه سپاهان مسموم هست ... :)

اميدوارم امسال مجموعه ي سپاهان بتونه ركورد جاوداني خودش را بزنه البته اگه بزارن ... :D

در حالي كه به قهرماني سپاهان در ليگ برتر و جام حذفي به يقين رسيدم و به صعود سپاهان به دور بعدي جام باشگاههاي آسيا اميدوار هستم ... اگه سپاهان نوين بتونه به ليگ برتر بياد يه ركورد جاوداني براي مجموعه سپاهان به وجود مياد 3 قهرماني در يك سال ...

====
دقيق يادم نمياد كجا ولي يه شايعاتي مبني بر علاقه عقيلي براي پرسپوليسي شدن خوندم كه فكر كنم ساخته تخيلات نويسنده اي باشه كه خيلي از دست يكي از دفاع وسط هاي پرسپوليس خيلي كفري شده ( نصرتي ) :D

پ.ن : كسي ميدونه محمد EASPORT كجاس ؟ بهروز جان ديديش بهش بگو از بن در اومده !! :p

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
زنده باد سپاهان ...

1-0 جلو افتاديم ... تا خدا چي بخواهد باقي بازي را !! :rolleyes:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
2 تا عقب هست..
شدند 2 بر 1
متاسفانه همه چيز براي سپاهان توي آسيا براي امسال تموم شد ... :(

دقيقا اتفاقي كه توي بازي با برق شيراز افتاد ... خستگي بعد از دقيقه 70 گريبان سپاهان را گرفت ... فشار بازيهاي ليگ برتر و آسيا باز به سپاهان ضربه زد ...

سال قبل بعد از فينال آسيا ... همه ي منتقدان گفتن كه تيمي كه ميخواهد توي سه ميدان رقابت كنه بايد حدود 40 بازيكن آماده داشته باشه كه متاسفانه سپاهان همه ي شرايط را داره ولي اين يكي را نداره ....

مهمترين نكته اين هست كه آسيا براي سپاهان تموم شد و نبايد بهش فكر كرد ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف شد

واقعا متاسفم.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سپاهانی ، ضمن تبریک به خاطر بازی زیبای تیمتون (با در نظر گرفتن گلهای سالمی که زدید و مردود اعلام شد) و آرزوی موفقیت برای شما لازمه یادآور بشم به خاطر ساختار غلط برگزاری لیگ در کشور ما و همین طور عادت نداشتن تیمها به تعداد بازیهای زیاد و با فاصله کم ( چیزی که در اروپا کاملا عادی شده) تصور می کنم بهتر بود از همون ابتدا تیمتون مثلا از جام حذفی کناره گیری می کرد و همه توانش رو بر روی دو جام می ذاشت . کاری که سالهای قبل پرسپولیس و استقلال می کردن . متاسفانه اینطوری ممکنه خستگی بیش از حد بازیکن ها باعث بشه علاوه بر لیگ آسیا دو جام دیگه رو هم از دست بدید . و این واقعا برای باشگاه سپاهان می تونه خیلی خیلی بد باشه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان سپاهانی ، ضمن تبریک به خاطر بازی زیبای تیمتون (با در نظر گرفتن گلهای سالمی که زدید و مردود اعلام شد) و آرزوی موفقیت برای شما لازمه یادآور بشم به خاطر ساختار غلط برگزاری لیگ در کشور ما و همین طور عادت نداشتن تیمها به تعداد بازیهای زیاد و با فاصله کم ( چیزی که در اروپا کاملا عادی شده) تصور می کنم بهتر بود از همون ابتدا تیمتون مثلا از جام حذفی کناره گیری می کرد و همه توانش رو بر روی دو جام می ذاشت . کاری که سالهای قبل پرسپولیس و استقلال می کردن . متاسفانه اینطوری ممکنه خستگی بیش از حد بازیکن ها باعث بشه علاوه بر لیگ آسیا دو جام دیگه رو هم از دست بدید . و این واقعا برای باشگاه سپاهان می تونه خیلی خیلی بد باشه.
از لطف شما ممنونم ... خب اين فشردگي رقابت ها را بخواهيم ريشه يابي كنيم به اين ميرسيم كه ...

عدم داشتن رييس فدارسيون ك منجر شد به نداشتن سرمربي و همچنين نداشتن سرمربي هم كه نتيجه نداشتن بازيهاي دوستانه در طول فصل براي آمادگي بازيكنان كه همه ي اينها نتيجه اش ميشه كه تيم سپاهان در 23 روز گذشته نزديك به 10 بازي را انجام داده !!

مهم اين هست كه شكست مقدمه ي پيروزي است

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
رفقا به نظر شما علت نتيجه نگرفتن تيم چي بود؟

همين قضيه رفتن بوناچيچ مورد نظر منه شما چي؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میدونم که برای همه سپاهانی ها حذف شدن خیلی سخت بود، اما باید قبول کنیم که فوتبال همینه و جای شکایتی نیست.
اینکه 2 گل سالم ما که نتیجه را 3-0 میکرد و 3-4 تا آفسایدی که در نیمه اول الکی از سپاهان گرفتند و ... طبیعت فوتباله. ویرا حق داشت که از داور و کمک داورهای اردنی برای این بازی شاکی باشه. سپاهان نمیتونه که به AFC شکایت کنه که داوراتون ما رو حذف کردند، فقط میتونه بشینه و حسرت بخوره. خوشحالم که بازیکنای سپاهان خودشون را کنترل کردند و کاری نکردند که 7-8 تاشون را محروم کنند. . .

حذف شدن سپاهان به دلیل اون نامردی لوکا و مصدوم شدن عباس محمدی و همچنین بدشانسی سپاهان در این بازی بود. نمیدونم این چه رسمیه که در این 4-5 تا بازی اخیر سپاهان، حداقل یه توپ به تیر زده و اگه تمام این تیرکها گل میشد، روند پیروزیهای سپاهان اصلاً قطع نمیشد. اگه بخواد این بد شانسیها ادامه داشته باشه، هم قهرمانی لیگ را از دست میدیم و پشت سرش هم قهرمانی جام حذفی.
اگه محمدی توی دروازه سپاهان بود، بعید بود این گلها را بخوره.

اما حالا دیگه همه چی تموم شده و سپاهان باید روی 3 تا بازی باقیمانده از لیگ تمرکز کنه.
به امید پایان یافتن سریال بد شانسی ها

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رفقا به نظر شما علت نتيجه نگرفتن تيم چي بود؟

همين قضيه رفتن بوناچيچ مورد نظر منه شما چي؟

با سلام خدمت دوستان
متاسفانه سپاهان حذف شد و من گمان نمي كنم حتي اگر الاتحاد رو ميزد ميتونست بيش از 2 گل به تيم چغر كوروفچي بزنه . من ديروز بازي نماينده ازبك با الاتحاد عربستان رو ديدم . واقعا تيم قلدري هست .
اما درباره حذف سپاهان علت زياده : 1- خستگي شديد بازيكنان از بازيها و مسافرتهاي پياپي
2- مصدوميت بازيكنان كليدي همچون نويد كيا ، كريمي و محمدي
3- اماده نبودن دروازه بانهاي ذخيره به خصوص همامي كه كلا نشون داده يك گلر شوت خور هست .
4- رفتن بوناچيچ در زماني كه براي سپاهان در آسيا طلايي بود. آمدن ويرا در اين زمان طلايي اما به جاي اينكه اين زمان (شامل دو بازي اول در آسيا)صرف كسب امتياز بشود صرف آشنا شدن ويرا با شرايط سپاهان شد.
5- علت آخر به نظر من دست كم گرفتن حريفان در بازيهاي اوليه بود.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه سپاهان حذف شد و من گمان نمي كنم حتي اگر الاتحاد رو ميزد ميتونست بيش از 2 گل به تيم چغر كوروفچي بزنه . من ديروز بازي نماينده ازبك با الاتحاد عربستان رو ديدم . واقعا تيم قلدري هست .
اما درباره حذف سپاهان علت زياده : 1- خستگي شديد بازيكنان از بازيها و مسافرتهاي پياپي
2- مصدوميت بازيكنان كليدي همچون نويد كيا ، كريمي و محمدي
3- اماده نبودن دروازه بانهاي ذخيره به خصوص همامي كه كلا نشون داده يك گلر شوت خور هست .
4- رفتن بوناچيچ در زماني كه براي سپاهان در آسيا طلايي بود. آمدن ويرا در اين زمان طلايي اما به جاي اينكه اين زمان (شامل دو بازي اول در آسيا)صرف كسب امتياز بشود صرف آشنا شدن ويرا با شرايط سپاهان شد.
5- علت آخر به نظر من دست كم گرفتن حريفان در بازيهاي اوليه بود.

من هم با گفته های ساسان خان موافقم.

همامی به عنوان یک دروازبان ذخیره اولا خوب کار میکرد، اما نقطه ضعفش شوت از راه دور بود و همه هم متوجه این شده بودند. در مقابل محمدی به سختی همچین گلهایی را میخوره.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم بپرسم از سرنوشت عمل محمود کریمی خبری دارید یا نه ؟ من که هیچ جا خبری در بارش نخوندم

ایشالله که عملش رضایت بخش بوده و به زودی باز به میادین بازگرده .. :)

خلاصه هروقت خبری پیدا کردید ما رو هم در جریان بگذارید ، ممنون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو برنامه نود نشونش داد

مثل اینکه به امید خدا حالش خوبه و خطری براش وجود نداره.

فقط باید این دوره نقاهت رو مواظب باشه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان

خوب خوشحالم که محمود کریمی هم رو به بهبود هست. ایشالا فصل دیگه با محمود و عباس و محرم شروع میکنیم.

من فردا برای بازی با صبا، مستقیم از دانشگاه میام استادیوم. امینی جان اگه شما هم میایی، اون بلنگو دستی را از دست لیدرها بگیر بگو "بهروز سپاهان" کجایی. باشد که همو بالاخره ببینیم :دی

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بچه ها جاتون تو استادیوم خالی بود. با اینکه نتیجه ایده آل نشد، اما بعد از مدتها دیدیم که سپاهان در حمله خوب بازی میکنه و مخصوصاً اینکه بالاخره یکی از این شوتهای حسین کاظمی گل شد !!!

در جدول نه خانی اومد و نه خانی رفت، فقط به خاطر اینکه وقت را برای پرسپولیس و صبا تنگ کرد، کمی به نفع سپاهان شد

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بچه ها جاتون تو استادیوم خالی بود. با اینکه نتیجه ایده آل نشد، اما بعد از مدتها دیدیم که سپاهان در حمله خوب بازی میکنه و مخصوصاً اینکه بالاخره یکی از این شوتهای حسین کاظمی گل شد !!!

در جدول نه خانی اومد و نه خانی رفت، فقط به خاطر اینکه وقت را برای پرسپولیس و صبا تنگ کرد، کمی به نفع سپاهان شد
بهروز جان ... توي اين بازي مشخص شد كه چقدر بازي همزمان دو تا تيم موثر هست ...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بهروز جان ... توي اين بازي مشخص شد كه چقدر بازي همزمان دو تا تيم موثر هست ...

آره والا. چون وقتی بلندگوی استادیوم گفت برق یه گل زد، سپاهان روحیه گرفت و توی 1 دقیقه گل را زد :lol:

بالا