• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
تیمهای ایرانی کاملا اصوله غیر حرفه ای گری رو در این بازی ها رعایت می کنند!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آندونه: مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به سپاهان بزنيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الاتفاق عربستان گفت: مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري سپاهان را شكست دهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان آندونه عنوان كرد: ما خوب بازي كرديم و به همين دليل پيروز شديم. شانس هاي زيادي داشتيم و مي توانستيم گل هاي بيشتري بزنيم.
وي تعويض هاي تيمش در نيمه دوم را عامل تغيير نتيجه بازي دانست و اظهار داشت: اين بازي امتياز حساسي برايمان داشت. اگر پنالتي نيمه اول گل مي شد كار ما راحت تر مي شد. تغييراتي كه در نيمه دوم ايجاد كرديم خيلي مفيد بود تا درنهايت برنده بازي شويم و سه امتياز خانگي را بدست آوريم.
الاتفاق شب گذشته با نتيجه 2 بر يك سپاهان را مغلوب كرد.
در ديگر ديدار اين گروه الشباب امارات با نتيجه 2 بر صفر بنيادكار ازبكستان را شكست داد.
در جدول اين گروه هر 4 تيم 3 امتيازي هستند اما با توجه به تفاضل گل، سپاهان صدرنشين است و الاتفاق، الشباب و بنيادكار در رده هاي بعدي قرار دارند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
طاهري: داور شانس بازي را از ما گرفت

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سپاهان پس از شكست مقابل الاتفاق از قضاوت داور مسابقه انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ بيژن طاهري اظهار داشت: واقعا نمي توانم بگويم كه چقدر متاسف شديم. فكر مي كنم داور با تصميماتش به ما شانس بازي نداد.
وي ادامه داد: الاتفاق براي اولين بار است كه در ليگ قهرمانان حاضر مي شود اما با اين وجود قدرت فراواني دارد. تصور مي كنم در نهايت دو تيم سپاهان و الاتفاق رقيب نهايي براي صدرنشيني باشند.
سپاهان كه در دقيقه 17 به دنبال اخراج محسن بنگر 10نفره شد 2 بر يك برابر الاتفاق عربستان شكست خورد.
طاهري به دليل آنكه فرهاد كاظمي مدرك A مربيگري ندارد به جاي سرمربي سپاهان در كنفرانس مطبوعاتي قبل و بعد از بازي شركت مي كند.
در ديگر ديدار اين گروه الشباب امارات با نتيجه 2 بر صفر بنيادكار ازبكستان را شكست داد.
در جدول اين گروه هر 4 تيم 3 امتيازي هستند اما با توجه به تفاضل گل، سپاهان صدرنشين است و الاتفاق، الشباب و بنيادكار در رده هاي بعدي قرار دارند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
2005859813480673164_rs.jpg

عید سعید نوروز بر تمام دوستان گرامی مبارک
باآرزوی سلامتی و موفقیت ..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ربيع بس بديع

بهار آمد بهار آمد بهار مشکبار آمد

نگار آمد نگار آمد نگار بردبار آمد

صبوح آمد صبوح آمد صبوح راح و روح آمد

خرامان ساقي مه رو به ايثار عقار آمد

صفا آمد، صفا آمد که سنگ و ريگ روشن شد

شفا آمد شفا آمد شفاي هر نزار آمد

حبيب آمد حبيب آمد به دلداري مشتاقان

طبيب آمد طبيب آمد طبيب هوشيار آمد

سماع آمد سماع آمد سماع بي صداع آمد

وصال آمد وصال آمد وصال پايدار آمد

ربيع آمد ربيع آمد ربيع بس بديع آمد

شقايق ها و ريحان ها و لاله خوش عذار آمد

کسي آمد کسي آمد که ناکس زوکسي گردد

مهي آمد مهي آمد که دفع هر غبار آمد

دلي آمد دلي آمد که دلها را بخنداند

مي اي آمد مي اي آمد که دفع هر خمار آمد

کفي آمد کفي آمد که دريا دُرّ ازو يابد

شهي آمد شهي آمد که جان هر ديار آمد

کجا آمد کجا آمد کزينجا خود نرفته است او

وليکن چشم گه آگاه و گه بي اعتبار آمد

ببندم چشم و گويم شد، گشايم گويم او آمد

و او در خواب و بيداري قرين و يار غار آمد

کنون ناطق خمش گردد کنون خامش به نطق آمد

رها کن حرف بشمرده که حرف بي شمار آمد

مولانا

عید را بر همگی تبریک میگم
سال خوبی را برای خودتان و خانواده آرزو دارم
مفق باشید :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
عید همه کاربران پرشین تولز مبارک

انشاالله سال 88 سال موفقیت تیم های فوتبال ایرانی و صعود تیم ملی به جام جهانی باشه :happy:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تمرينات سپاهان در 2 نوبت برگزار مي شود

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال سپاهان به دستور كادر فني روزانه 2 نوبت تمرين مي كنند تا با قدرت بيشتري در مسابقات داخلي و خارجي حاضر شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم فوتبال سپاهان در ايام تعطيلات مسابقات ليگ برتر و جام حذفي اين روزها در كمپ صفائيه اردويي را زير نظر كادر فني برگزار كرده و هر روز 2 نوبت تمرينات ويژه اي را انجام مي دهند.
جلسه تمريني بعد از ظهر امروز سپاهان ساعت 14 در كمپ برگزار مي شود و اعضاي هيات مديره سپاهان براي ترزيق روحيه مضاعف به بازيكنان در محل تمرين حاضر خواهند شد و با آنها صحبت خواهند كرد.
هيات مديره سپاهان قصد دارد با وعده پاداش به بازيكنان شرايط روحي آنها را بالا برده تا رزد پوشان در مسابقات ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا با قدرت ظاهر شوند.
بنا بر اظهارات مشترك اعضا هيات مديره سپاهان، تمركز اصلي آنها روي مسابقات جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا است چون در اين بخش شانس بيشتري را براي قهرماني تيم شان قائل هستند و علاوه بر اين اميدوارند كه بازيكنان سپاهان بتوانند با ارائه عملكردي مناسب با كسب يكي از رتبه هاي اول تا چهارم ليگ برتر، سهميه حضور در مسابقات سال آينده ليگ قهرمانان آسيا را به دست آورند.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
روز بازي ايران و عربستان سپاهان هم بازي داشت؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8

نميدونم. من گذاشته بودم pmc بود فكر ميكنم يه برنامه ورزشي گذاشته بود هي وسط حرفاش ميگفت حالا سپاهان داره بازي ميكنه و زد به تير و گل زد و چميدونم از اين حرفا :blink:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نميدونم. من گذاشته بودم pmc بود فكر ميكنم يه برنامه ورزشي گذاشته بود هي وسط حرفاش ميگفت حالا سپاهان داره بازي ميكنه و زد به تير و گل زد و چميدونم از اين حرفا :blink:

نه بابا ... امروز بازی داره .. با داماش :rolleyes:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
توقف سپاهان مقابل داماش

خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي داماش و سپاهان با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي داماش و سپاهان از ساعت 17 در ورزشگاه سردار جنگل رشت آغاز شد.
تيم سپاهان ابتدا در دقيقه يك توسط مهدي جعفرپور به گل رسيد اما در ادامه بازي داماش با گل دقيقه 35 آلوز كار را به تساوي كشاند. اين نتيجه تا پايان بازي پا بر جا ماند.
قضاوت اين ديدار بر عهده يدا... جهانبازي بود. وي در اين بازي از داماش به حسين ابراهيمي و از سپاهان به خطيبي، آرماندو، حاج صفي و جعفرپور كارت زرد نشان داد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
كاظمي: اين نتيجه به ضرر هر دو تيم بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از تساوي يك بر يك برابر داماش گفت: با اين تساوي هر دو تيم در جدول ضرر كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد كاظمي اظهار داشت: بايد براي كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا 3 امتياز را مي‌گرفتيم و داماش هم براي فرار از انتهاي جدول نياز به 3 امتياز داشت اما با اين تساوي هر دو ضرر كردند.
وي افزود: از قبل پيش‌بيني مي‌شد با توجه به وضعيت زمين دو تيم بازي مستقيم ژانجام مي‌دهند و به همين دليل اين مسابقه كيفيت فني كمي داشت و موقعيت‌هاي كمتري خلق شد.
كاظمي درباره داوري اين ديدار عنوان كرد: به نظر من يك پنالتي روي رسول خطيبي گرفته نشد و كمك‌ داور اول هم در چند مورد با پرچم زدن اشتباه اژآفسايد اعلام كرد.
سرمربي سپاهان خاطرنشان كرد: براي ادامه راه بايد سه بازي پاياني خود را ببريم و مس هم امتياز از دست بدهد تا بتوانيم سهميه آسيا را كسب كنيم.

amk

Registered User
لایک‌ها
9

چرت گفته حتما.......

amk

Registered User
لایک‌ها
9
استانكو: كيفيت بازي داماش غافلگيركننده بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: در بازي با سپاهان هر دو تيم مخصوصا داماش كيفيت غافلگيركننده‌اي داشتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، استانكو پس از تساوي يك بر يك برابر سپاهان اظهار داشت: از بازي راضي‌ام. بازي برابري بود ولي تيم ما به پيروزي نزديك‌تر بود.
وي افزود: كيفيت دو تيم به خصوص داماش غافلگير كننده بود. به سپاهان هم تبريك مي‌گويم كه بازي خوبي انجام داد.
سرمربي داماش ادامه داد: در سه بازي آينده بايد به فكر جمع كردن امتياز باشيم. ما چاره‌اي جز پيروزي نداريم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان مساوی به دردش نمی خورد :( امروز باید می بردیم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حامد جان ضمن عرض تسلیت خواستم ازت بپرسم چی شد الان وضعیت؟ ما بالاییم یا شما؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد جان ضمن عرض تسلیت خواستم ازت بپرسم چی شد الان وضعیت؟ ما بالاییم یا شما؟

بَــه منصور جان... از این طرفا ... راه گم کردی برادر :rolleyes:
می بینم که خیلی خوشحالی ... بله دیگه ، بالای سپاهان بودن خوشحالی هم داره
30 هفته ما بالا شما بودیم یه هفته هم شما بالا ما باشید :)
ولی اگه فکر کردی که سوم میشین و دوباره شانسی شانسی میرین آسیا کور خوندی ... آسیا ماله بزرگانه :cool:

چاکریم :happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
محمود کريمي:
به احتمال زياد آخر فصل از فوتبال خداحافظي مي‌کنم
پرسپوليس پنجم هم نمي شود چه برسد به سوم

مهاجم تيم فوتبال سپاهان از خداحافظي پيش از موعدش از فوتبال خبر داد و گفت: به احتمال فراوان در پايان فصل فوتبال را براي هميشه کنار خواهم گذاشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمود کريمي افزود: مصدوميت چشمم باعث شده تا نتوانم آنگونه که مي خواهم به فوتبال ادامه دهم و به همين دليل در حال بررسي اين موضوع هستم که در پايان فصل از فوتبال خداحافظي کنم.

کريمي ادامه داد: هلال احمر قول داده بود عينک محافظ من را در کشور توليد کند ولي گويا آنها هنوز موفق به انجام اين کار نشده اند، حتي اگر عينک من آماده شود بازگشت من به ميادين آن هم با ترس و دلهره، دوباره احتمال مصدوم شدنم از ناحيه چشم وجود خواهد داشت، به همين دليل از چند روز پيش خيلي جدي به فکر خداحافظي از فوتبال افتاده ام.

وي در رابطه با وضعيت تيمش در رقابتهاي ليگ برتر و نتيجه ضعيف سپاهان مقابل داماش هم گفت: تمام تلاشمان را مي کنيم که بتوانيم در پايان فصل در مکان سوم قرار بگيريم و فکر نمي کنم تساوي در زمين رشت هم نتيجه بدي بوده باشد. ما با استقلال اهواز و مقاومت در اصفهان و با ابومسلم در مشهد بازي داريم و اگر 9 امتياز کسب کنيم سومي ما اصلاً بعيد نيست، چرا که معتقدم ديدارهاي رقباي ما سخت‌تر است.

وي اظهار داشت: به نظر من صبا جدي ترين رقيب ما براي سومي است و مس نمي تواند در پايان فصل در رتبه سوم باقي بماند، از طرفي معتقدم اين پرسپوليس پنجم هم نمي شود چه برسد به سوم.

کريمي در پايان در مورد ديدار حساس تيمش در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا مقابل بنيادکار هم گفت: هميشه بازي در ازبکستان براي تيمهاي ايراني سخت بوده اما اميدواريم بتوانيم با انجام يک بازي خوب با دست پر به اصفهان باز گرديم تا کارمان براي صعود به اما و اگر نکشد.

بالا