• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
راستی چند روز پیش عقیلی رو دیدم با بچه اش تو پارک، بچه اش اومد با هاپوی ما یکمی بازی کنه، ترسید، عقیلی مثلا میخواست بگه من نمیترسم ، تا میومد دست به سر این سگ ما بکشه دستش می لرزید!! :lol:
میخواستم بگم بابا تو یعنی ملی پوشی نترس ، شجاع باش! :D
در ضمن فکر کنم دوست دختر داره!!!
همش با تلفتش حرف میزد یواشکی!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
چون 1-1 بود ، به نظر من زیاد فرقی نداره که از اول برگزار بشه یا.. اما خب راست میگی دفعه قبل یه جوری دیگه بود ، احتمالا قانون واسه هر بازی فرق فوکوله :دی

به هر حال یه کری هم واسه حامد بخونیم :دی

حامد جون میدونی من زیاد اهل کل کل نیستم :D اما کلا فجر خوب سپاهان رو میبره ، تو سالی هم که قهرمان شدید ، اولین باختتون رو همین سپاسی رقم زد ، و هم رفت و هم برگشت به سپاسی باختید ، منتها این ذوب آهن همیشه بلای جون بوده :D

من که به حاطر اون اشتباهات داوری خوشحال شدم بازی تکرار میشه که بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد :)
آره قبول دارم ... فجر خوب سپاهان رو میبره :wacko:

راستی چند روز پیش عقیلی رو دیدم با بچه اش تو پارک، بچه اش اومد با هاپوی ما یکمی بازی کنه، ترسید، عقیلی مثلا میخواست بگه من نمیترسم ، تا میومد دست به سر این سگ ما بکشه دستش می لرزید!! :lol:
میخواستم بگم بابا تو یعنی ملی پوشی نترس ، شجاع باش! :D
در ضمن فکر کنم دوست دختر داره!!!
همش با تلفتش حرف میزد یواشکی!

منم چند وقت پیش بنگر دیدم ، اونم یه دختر کوچیک داشت
عجب قد و هیکلی داره ... از توی تلویزیون زیاد پیدا نیست ! :p:wacko:

راستی برد امروز سپاهان ، هفتمین برد پیاپی سپاهان بود :cool: 3 برد دیگه که بدیم رکورد لیگ برتر رو زدیم ... رکورد دست پرسپولیسه با 9 برد :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ولی عجب با استراتژی بازی می کردها. من با ماهواره از شبکه خوزستان می دیدم بازی را. بعد بازی قیافه مفسرشون دیدنی بود! هه هه هه هه!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
راستی یه کری هم برای خوزستانی ها. بازی رفت را هم سپاهان ۴-۱ برد. کلا تو این فصل ۹ تا از سپاهان خوردید!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
راستی یه کری هم برای خوزستانی ها. بازی رفت را هم سپاهان ۴-۱ برد. کلا تو این فصل ۹ تا از سپاهان خوردید!
آقا لطفا بحث رو شهریش نکنید!
خواهشا...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
قضیه این بازی امروز چی بود که من خبر نداشتم؟

چرا فقط سپاهان و استقلال باهم بازی کردن؟ هفته چندم بود؟ پس بقیه تیم ها چی؟

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تبریک میگم به حامد و همه دوستان. قلعه نشون داد که بهترین مربی لیگ هست و حیف.....

قضیه این بازی امروز چی بود که من خبر نداشتم؟

چرا فقط سپاهان و استقلال باهم بازی کردن؟ هفته چندم بود؟ پس بقیه تیم ها چی؟

یه بازی نبود 3 تا بازی انجام شد

Est-Ahvaz 0 : 5 Sepahan
Peykan 1 : 1 Saipa
Esteghlal 2 : 2 Malavan

پ.ن : منصور رسید؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ممنون مجید جان

امیدوارم این تعطیلی 18 روزه ی لیگ با توجه به اینکه سپاهان هم 5 تا بازیکن ملی پوش داره باعث افت نیم نشه :)

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سپاهان 5 -0 استقلال‌اهواز
:blink::blink:
:wacko:
بد بخت شديم.با اين وضع شما قهرمانيد.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قبل اون مصدومیت کذایی بازیکن خوبی بود ! بعدش یه جورایی نابود شد ! در کل نمیدونم چرا از اولم خوشم نمیومد ازش !

کلا بعد از اون گل 50 متر آفسایدی که به ما زد رفت تو لیست سیاه ! :f34r:

البته خریت کمک داور هم دخیل بود ! :f34r:

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
انگار اخبار ساعت ۹:۳۰ شبکه خبر این خبر رو تکذیب کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نکنه ترسیده دوباره مصدوم بشه ؟

دفعه اول تو تیم ملی مصدوم شد ؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قبل اون مصدومیت کذایی بازیکن خوبی بود ! بعدش یه جورایی نابود شد ! در کل نمیدونم چرا از اولم خوشم نمیومد ازش !
نویدکیا بازیکنی بود که اگه اون مصدومیت های وحشتناک براش پیش نمیومد میتونست خیلی خیلی پیشرفت کنه
و به نظر من تو فوتبال ایران به حقش نرسید

کلا بعد از اون گل 50 متر آفسایدی که به ما زد رفت تو لیست سیاه ! :f34r:

البته خریت کمک داور هم دخیل بود ! :f34r:

:lol:
نکنه ترسیده دوباره مصدوم بشه ؟

دفعه اول تو تیم ملی مصدوم شد ؟

نویدکیا دیگه اون نویدکیای سابق نیس
من فکر کنم به خاطر اینکه محبوبیتش کم نشه این کارو کرد
خیلی بازکن آروم و با اخلاقیه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بيانيه باشگاه سپاهان عليه منتقدان

باشگاه سپاهان پس از برتري 5 بر صفر برابر استقلال اهواز بيانيه‌اي صادر كرد.

به گزارش فارس در اين اطلاعيه آمده است:

" 5 گل طلايي پوشان سپاهان در اهواز پيام‌هاي زيادي داشت. اين جشنواره گل فقط به منزله شكست تيم استقلال اهواز نبود، بلكه شليك و انفجار سپاهاني‌ها عليه تبليغات زشتي بود كه در ايام اخير عليه آنان راه اندازي شده بود و ناجوانمردانه درصدد بود تا پيروزي‌هاي ارزشمند آنها را تحت پوشش اشتباهات داوري‌ پنهان كند.

اشتباهات داوري يك امر محرز هميشگي بوده كه هميشه له و عليه همه تيم‌ها وجود داشته، دارد و خواهد داشت، اما آنهايي كه جايگاه فعلي فولاد مباركه سپاهان را بر نمي‌تابند و موفقيت‌هاي اين تيم برايشان به مثابه يك كابوس است مدتي است كه با يك استراتژي تبليغاتي كاملأ آلوده و زشت اشتباهات داوري را مترادف و هم معني با داوري‌ها به سود سپاهان دانسته‌اند و بر روي اين مسئله جنجال و تبليغات وسيعي را تدارك ديده‌اند.

اشتباهات تأثير گذار داوري به دفعات در ليگ امسال عليه ما نيز وجود داشته است كه نمونه‌هاي فراوان آن در ديدارهاي‌ سپاهان با تيم‌هاي مقاومت سپاسي، سايپا، استقلال و پرسپوليس و در همين ديدار اخير با استقلال اهواز واضح و مشخص بوده است.

اين مسئله كه سپاهاني‌ها در برخي از ديدارهايي كه اشتباهات مسلم داوري عليه آنان وجود داشته است از سد اين اشتباهات هم عبور كرده‌اند و قدرت خود را با وجود اين اشتباهات بر حريف تحميل نموده‌اند نبايد باعث شود تا فكر كنيم اين مشكلات عليه ما وجود نداشته و ندارد.

شايد مشكل اينجاست كه اشتباهات بعضأ مسلم داوري عليه طلايي پوشان در كنار پيروزي‌هاي مقتدرانه آنها محو و حل شده است و به چشم نمي‌آيد.

به يك نمونه عيني در اين رابطه اشاره مي كنيم:
در يك برنامه تلويزيوني به اشتباه داوري راجع به عدم اخراج بازيكن تيم استقلال تهران در ديدار با سپاهان در دقيقه 4 مسابقه اشاره و به سرعت از آن گذر شد، اما بر روي صحنه پنالتي به نفع سپاهان بارها و بارها پخش شد و درباره آن صحبت شد. در حالي كه اگر اشتباه داوري نبود و حريف سپاهان از دقيقه 4 مسابقه 10 نفره بازي را ادامه مي‌داد روند مسابقه به كلي تغيير مي‌كرد.

ادامه اين تبليغات آلوده و وسيع عليه سپاهان ما را نگران مي‌كند كه داوران محترم و پاك فوتبال ايران تحت تأثير اين تبليغات از قضاوت‌هاي منصفانه فاصله گيرند و ناخواسته از بيم اينكه از سوي مغرضان متهم به حمايت از سپاهان نشوند به سوي قضاوت‌هاي مغرضانه پيش روند. به طوريكه اين مسئله را در ديدار با استقلال اهواز با وجود پيروزي پرگل مشاهده كرديم.

باز هم تأكيد مي‌كنيم كه پيروزي فولاد مباركه سپاهان در اهواز فقط برد تيم خوب و شايسته استقلال اهواز نبود بلكه پاسخ محكم و كوبنده كادر فني و بازيكنان سپاهان به ستاد جنگ رواني و تبليغات آلوده عليه اين باشگاه بود تا بدانند كه بهتر است ساكت باشند و با چنين تبليغات زشتي درد و ناراحتي بي اندازه خود را از روند توفنده و بالنده فولاد مباركه سپاهان فرياد نكنند. "

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو جنگ تحمیلی اینقدر بیانیه ندادن که تو این فوتبال ما در این لیگ دادن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حامد کلا مغرورشدین ! این بیانیه هم دقیقا نشانه این موضوع هست !

این موضوع در نهایت به ضرر سپاهان تموم میشه. چوت با این حرفها، اگر یک دوره مقطعی حتی تیم افت کنه دیگه جمع کردنش کار هر کسی نیست !

بالا