• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
2 تا گل و 2 تا پاس گل از شریفی

نکته جالب این بازی اینه صدای سپاهانی های توی ورزشگاه بیشتر از تبریزی ها میاد :دی

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
دومین ٣ امتیاز با دومین نتیجه ٢-٠ :cool:
تبریک به همه دوستان :general601:
هم تو فاز دفاعی و هم هجومی خیلی خیلی بهتر میتونیم بشیم :rolleyes:

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
:)تبریک به سپاهانی های عزیز
با اینکه نه اصفهانی هستم نه سپاهانی!
ولی این دو تا بازی سپاهان و دیدم انصافا تیم خوب و حرفه ای دارید با یه مربی کاربلد حرفه ای یکی از شانس های اصلی قهرمانی هستید ایشالا که امسال قهرمان بشید:)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من امسال بر خلاف سالای قبل سپاهان که رقابت نزدیک بود با اختلاف قهرمان زودهنگام میشه البته باز باید دو سه هفته صبر کرد وضعیت تیم و تیمای دیگه رو دید
مثلا فولاد خوب بود دیروز با این که خیلی از ستاره هاشو از دست داده

یه چیز دیگه به نظرتون تیم هافبک دفاعی کم نداره ؟ خیلی نگران این موضوعم

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
به نظر من امسال بر خلاف سالای قبل سپاهان که رقابت نزدیک بود با اختلاف قهرمان زودهنگام میشه البته باز باید دو سه هفته صبر کرد وضعیت تیم و تیمای دیگه رو دید
مثلا فولاد خوب بود دیروز با این که خیلی از ستاره هاشو از دست داده

یه چیز دیگه به نظرتون تیم هافبک دفاعی کم نداره ؟ خیلی نگران این موضوعم
این دو تا بازی هافبک دفاعی تخصصی نداشتیم و مشکل خاصی هم نبود :)
علی کریمی مصدومیتش برطرف شده و با نظر کرانچار میتونه تو اون پست بازی کنه , جهان عالیان و علی احمدی هم هم تا چند هفته دیگه فکر کنم برسن ، مرادمند هم هست :general601:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
امسال تیم خیلی خوبی داریم
اسکلت تیم رو حفظ کردیم ، نقاط ظعف رو بر طرف کردیم
ترکیب تیم مثل چند سال پیش که قلعه نویی همه ستاره ها رو جمع کرده بود نیست ؛ خیلی از بازیکنان آکادمی خودمون توی ترکیب هستند
کلا حس خیلی خوبی به این تیم دارم :)

فقط حیف و صد حیف که امسال توی آسیا نیستیم :(

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
تیم عالیه فقط تو خط دفاع با توجه به اینکه تازه تغییر سیستم دادیم ، یکم ناهماهنگی وجود داره .
درسته امسال تو آسیا نیستیم ولی اگر کل این تیم حفظ بشه سال دیگه مدعی قهرمانی میتونیم باشیم , البته احسان همین امسال امکانش هست بره اروپا و اگر نرفت سال بعد با مهدی هر دو 100 درصد میرند :)

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
برای تیم ما به خیر گذشت ولی خدا به خانواده کسانی که فوت شدند صبر بده :( .

این هفته باید نشون بدیم که قهرمانی این فصل حق ماست :)
تیم حریف از تیم ملی جوانان ۴ تا خورده , تو تاپیکشون صداش را درنیاوردند تازه برای ما کری هم میخونند :general304::D
خلعت هم گفته یه گل براشون کنار گذاشته :general206:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
واقعا خطر از بیخ گوش تیم گذشت. هرچند اتفاق بسیار ناگواری بود که برای عده ای از هموطنامون افتاد. از صبح تا حالا اعصابم خورده. فکر کنم کلا 10 تا از این ابوطیاره ساختن 3 تاش سقوط کرده! کسی میدونه مالک این سپاهان ایر کیه؟

راستی بلیط فروشی ورزشگاه فولادشهر الکترونیکی شده؟ کی و کجا باید تهیه کرد بلیط بازی این هفته رو؟

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
واقعا خطر از بیخ گوش تیم گذشت. هرچند اتفاق بسیار ناگواری بود که برای عده ای از هموطنامون افتاد. از صبح تا حالا اعصابم خورده. فکر کنم کلا 10 تا از این ابوطیاره ساختن 3 تاش سقوط کرده! کسی میدونه مالک این سپاهان ایر کیه؟

راستی بلیط فروشی ورزشگاه فولادشهر الکترونیکی شده؟ کی و کجا باید تهیه کرد بلیط بازی این هفته رو؟
فولاد شهر الکترونیکی نشده , اگر اعلام بشه که روز بازی فولادشهر بلیط فروشی انجام نمیشه , روز قبلش تا حدودا ظهر روز بازی از ورزشگاه تختی و پیروزی میتونی تهیه کنی ;)
البته به احتمال ٩٩ درصد خود ورزشگاه بلیط فروشی انجام نمیشه !

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
خلعتبری: نمیگذاریم استقلال از اصفهان با امتیاز برگردد :general601::D
http://toofanezard.ir/news/12158-خلعتبری--نمیگذاریم-استقلال-از-اصفهان-با-امتیاز-برگردد.html

پا به توپ شدن محرم، حضور بازیکن بوندس‌لیگا و کُری هواداران برای استقلال :general601::D
http://toofanezard.ir/news/12150-پا-به-توپ-شدن-محرم،-حضور-بازیکن-بوندس‌لیگا-و-کُری-هواداران-برای-استقلال.html
علی احمدی: شک نکنید استقلال را قاطعانه می‌بریم :general601::D

http://toofanezard.ir/news/12152-علی-احمدی--شک-نکنید-استقلال-را-قاطعانه-می‌بریم.html

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
با برد استقلال مقتدرانه دز صدر میمونیم :)

179671407864639874_111.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
هواداران سپاهان می توانند در روز چهارشنبه از ساعت ۹صبح تا ۱۶ و در روز پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۱۲ با مراجعه به دفتر کانون هواداران سپاهان واقع در خیابان حکیم نظامی، نرسیده به چهار راه حکیم نظامی بلیط حضور در این دیدار را تهیه کنند.

بالا