آقا یک خبر خوب!
مجتمع فولاد، باغ فردوس پلی اکریل را خریده و بزودی برای تیم سپاهان مجموعه ورزشی اونو راه اندازی می کنه.
البته این مجموعه 2-3 سال پیش به مجتمع فولاد فروخته شد ولی بعدش مشکلاتی به وجود اومد و پس از بده بستون فراوان بین پلی اکریل و فولاد بالاخره دادگاه به نفع فولاد رای داده.
جالبیش این جاست که این مجموعه بزرگ و بی نظیر را فولاد فقط با مبلغی حدود 16 میلیارد تومن خریده. حال این که پول زمینش فقط چیزی بالغ بر 50-60 میلیارد تومنه. کسایی که این مجموعه را دیدند بهتر می دونند: مجموعه تفریحی، رستوران مجلل، رستوران سنتی، هتل، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی، 2 تا استخر، ورزشگاه فوتبال، چند زمین چمن کوچک،زمین تنیس، بسکتبال، والیبال، و خیلی امکانات دیگه که روی هم حساب کنی قیمتش سر به فلک میذاره.
تو جلسه باشگاه سپاهان من شنیدم که قصد دارند با تکمیل جایگاه تماشاچیای این زمین، اونو برای بازیای سپاهان آماده کنند.
بسی جای خوشحالی است که همچین تصمیمی برای باغ فردوس گرفتن

اگه یه استادیوم خصوصی با 40 هزار ظرفیت بسازن، برای بازیهای غیر سرخابی سپاهان کافیه. من که رفتم تو فکرش... امین جان ببین میتونی کاری کنی که من با چند تا از همکارهام طرح ساختشو بدیم؟ یه طرح خوفی میدیمااااا
البته من فکر میکنم ارزش بالای 60 میلیارد داشته باشه. چون اون طرفها به خاطر اینکه هم جزو محدوده شهرداری منطقه 9 اصفهان هست و هم آب و هوای عالی در غرب اصفهان داره، قیمت هر متر بالای 1 میلیون تومان هست.
اما من موندم که چطوری 16 میلیارد خریدند اینو؟ :blink:
به هر حال، مبارک باشگاه باشه. بیچاره خود باشگاه که یک ساختمان درست حسابی برای خودش نداره و هر 3-4 سال مجبوره بره یه جای دیگه را رهن و اجاره کنه