• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
همون 3 1 تموم شده
خدا را شکر ... گوش شيطون کر .... با همه ي اين بلاها که سر سپاهان آوردن باز هم تيممون بازي را برد .. و مقتدرانه تر از قبل هم برد !!

به همه ي طرفداران سپاهان تبريک ميگم

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسی ترکیب سپاهان را می دونه؟ مربی کی بوده؟ ابراهیم زاده یا قنبری؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من شنیدم سپاهان به فیفا شکایت کرده. صحت داره؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من شنیدم سپاهان به فیفا شکایت کرده. صحت داره؟
اصلا شکايت سره چه موضوعي ؟

به خاطر لوکا يا راي کميته انظباطي؟

در مورد دو پست قبلي هم متاسفانه ... صدا و سيما تنها به پوشش استقلال و پرسپوليس پرداخت

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سر موضوع رأی کمیته انضباطی دیگه.
قضیه جدایی لوکا که توافقی بود و خود باشگاه هم تمایل زیادی برا ادامه همکاری نداشت. ضمن این که لوکا در اولین بازی خودش با النصر مقابل الوحده ای که ما برده بودیمش باخت.
شرط می بندم لوکا اونجا موفق نخواهد بود. کلا سیستم سپاهان طوریه که هر مربیی میاد توش موفق میشه. به دلیل سازمان دهی خوب باشگاه، مدیریت عالی، بازیکنا و تماشاگرای خوب.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میبینم که بالاخره جو سالم بر این تاپیک حکم فرما شد.
مثل گذشته با شما خواهم بود. محمد هم از یکی دو هفته دیگه که امتحاناتش تمام میشه ، برمیگرده :)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نظر شما در مورد مربی چیه؟
به نظر من نمیشه به لورانت اطمینان کرد. نویدکیا هم همین را گفته بود. فعلاً ببینیم همین قنبری چکار میکنه تا قبل از شروع بازیهای گروهی جام باشگاهها

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من لورانت مثل لوکا نیست

در مورد اعتماد هم خب سابقه داره که سایپا رو یه دفعه ترک کنه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نظر من لورانت مثل لوکا نیست

در مورد اعتماد هم خب سابقه داره که سایپا رو یه دفعه ترک کنه

دقیقاً. باید ببینیم قنبری تو این چند تا بازی چکار میکنه. چون جلو پگاه سیستم بازی تغییر کرده بود و سپاهان که هیچ وقت روی گل با ضربه سر حساب نمیکرد، 2 تا گل با سر زد. من خیلی به این زادمحمود امید داشتم. حیف که لوکا بازی نمیدادش. اگه تیم با همین قنبری امتیاز بگیره، من که دوست دارم مربی نیارن و همین قنبری این فصل را به پایان برسونه و به امید خدا سپاهان از این گروه سختش تو آسیا صعود کنه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مثل اینکه سپاهان بیخیال لورانت شده و حالا رفته دنبال ویرا :wacko:
معلوم نیست این ساکت داره چکار میکنه. ما که سر در نیاوردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ویرا بهتره .... قرار بود بره مس اما خب مساله مالی نذاشت

سپاهان هم که مشکل مالی نداره............ فکر کنم بتونه بیارتش

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یک خبر خوب!
مجتمع فولاد، باغ فردوس پلی اکریل را خریده و بزودی برای تیم سپاهان مجموعه ورزشی اونو راه اندازی می کنه.
البته این مجموعه 2-3 سال پیش به مجتمع فولاد فروخته شد ولی بعدش مشکلاتی به وجود اومد و پس از بده بستون فراوان بین پلی اکریل و فولاد بالاخره دادگاه به نفع فولاد رای داده.
جالبیش این جاست که این مجموعه بزرگ و بی نظیر را فولاد فقط با مبلغی حدود 16 میلیارد تومن خریده. حال این که پول زمینش فقط چیزی بالغ بر 50-60 میلیارد تومنه. کسایی که این مجموعه را دیدند بهتر می دونند: مجموعه تفریحی، رستوران مجلل، رستوران سنتی، هتل، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی، 2 تا استخر، ورزشگاه فوتبال، چند زمین چمن کوچک،زمین تنیس، بسکتبال، والیبال، و خیلی امکانات دیگه که روی هم حساب کنی قیمتش سر به فلک میذاره.
تو جلسه باشگاه سپاهان من شنیدم که قصد دارند با تکمیل جایگاه تماشاچیای این زمین، اونو برای بازیای سپاهان آماده کنند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس بالاخره یه قدم مثبت در این زمینه برداشتند

به جای اینکه منتظر ترمیم نقش جهان بشن خودشون دست به کار شدند.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا یک خبر خوب!
مجتمع فولاد، باغ فردوس پلی اکریل را خریده و بزودی برای تیم سپاهان مجموعه ورزشی اونو راه اندازی می کنه.
البته این مجموعه 2-3 سال پیش به مجتمع فولاد فروخته شد ولی بعدش مشکلاتی به وجود اومد و پس از بده بستون فراوان بین پلی اکریل و فولاد بالاخره دادگاه به نفع فولاد رای داده.
جالبیش این جاست که این مجموعه بزرگ و بی نظیر را فولاد فقط با مبلغی حدود 16 میلیارد تومن خریده. حال این که پول زمینش فقط چیزی بالغ بر 50-60 میلیارد تومنه. کسایی که این مجموعه را دیدند بهتر می دونند: مجموعه تفریحی، رستوران مجلل، رستوران سنتی، هتل، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی، 2 تا استخر، ورزشگاه فوتبال، چند زمین چمن کوچک،زمین تنیس، بسکتبال، والیبال، و خیلی امکانات دیگه که روی هم حساب کنی قیمتش سر به فلک میذاره.
تو جلسه باشگاه سپاهان من شنیدم که قصد دارند با تکمیل جایگاه تماشاچیای این زمین، اونو برای بازیای سپاهان آماده کنند.

بسی جای خوشحالی است که همچین تصمیمی برای باغ فردوس گرفتن :) اگه یه استادیوم خصوصی با 40 هزار ظرفیت بسازن، برای بازیهای غیر سرخابی سپاهان کافیه. من که رفتم تو فکرش... امین جان ببین میتونی کاری کنی که من با چند تا از همکارهام طرح ساختشو بدیم؟ یه طرح خوفی میدیمااااا :rolleyes:
البته من فکر میکنم ارزش بالای 60 میلیارد داشته باشه. چون اون طرفها به خاطر اینکه هم جزو محدوده شهرداری منطقه 9 اصفهان هست و هم آب و هوای عالی در غرب اصفهان داره، قیمت هر متر بالای 1 میلیون تومان هست.
اما من موندم که چطوری 16 میلیارد خریدند اینو؟ :blink:

به هر حال، مبارک باشگاه باشه. بیچاره خود باشگاه که یک ساختمان درست حسابی برای خودش نداره و هر 3-4 سال مجبوره بره یه جای دیگه را رهن و اجاره کنه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
پس بالاخره یه قدم مثبت در این زمینه برداشتند

به جای اینکه منتظر ترمیم نقش جهان بشن خودشون دست به کار شدند.

غیر ممکنه زودتر از نقش جهان تمام بشه. تو ایران اینجوریه که تا بخوان یه تصمیمی بگیرن و طرح را بریزن و اجرا کنن و تازه بودجه هم تا پایان اجرای طرح باشه ، حداقل 3 تا 5 سال زمان میبره :(

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان جان، چرا خودت نمیری باشگاه نظرتو بدی؟
ورزشگاه خوبی داره اونجا فقط جایگاه کم داره.
در ضمن بازی سپاهان هنوز 0 0 هست.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
غیر ممکنه زودتر از نقش جهان تمام بشه. تو ایران اینجوریه که تا بخوان یه تصمیمی بگیرن و طرح را بریزن و اجرا کنن و تازه بودجه هم تا پایان اجرای طرح باشه ، حداقل 3 تا 5 سال زمان میبره :(

مطمئن باش زودتر تموم میشه. چون اولا تقریبا مجهزه. ثانیا این دیگه تجهیزش دست خود سپاهانه.

بالا