ورزشگاه نقشجهان در خاورمیانه نظیر ندارد
عباسی: میتوانستیم الان نقشجهان را افتتاح کنیم اما من قبول نکردم
به گزارش ایمنا، دکتر محمد عباسی در پایان بازدید صبح امروز خود از روند تکمیل ورزشگاه نقش جهان اصفهان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای پاسخ به مطالبه به حق مردم عزیز اصفهان در مورد این ورزشگاه، تلاش ویژهای در یکی، دو سال اخیر انجام شد و توانستیم با کمک همکارانمان فاز اول این ورزشگاه را به سرانجام برسانیم.
تاکنون چنین ورزشگاهی در ایران به بهرهبرداری نرسیده است
وی اضافه کرد: برای اینکه معلوم شود چه کارهای مهم و بزرگی در این ورزشگاه اتفاق افتاده است، مردم باید در این مورد بدانند و قطعاً خوشحال خواهند شد؛ چراکه تاکنون چنین ورزشگاهی در ایران وجود نداشته و به بهرهبرداری نرسیده است.
وزیر ورزش و جوانان بیان داشت: نقشجهان با این مختصات، بزرگتر از ورزشگاه آزادی تهران است و مختصات آن ۲۷۰ هزار متر مربع است که ۱۳۰ هزار متر مربع آن، مسقف میباشد.
مشکل معارضان هنوز هم وجود دارد
عباسی در مورد مشکلاتی که بر سر راه تکمیل ورزشگاه نقشجهان وجود دارد، تصریح کرد: این حجم بزرگ ورزشگاه، مسئولان و مجریان آن را به دلایلی از قبیل معارضین ورزشگاه با مشکلاتی مواجه کرد که هنوز هم درگیر این مسائل هستند.
۲۰ میلیارد تومان در یک سال اخیر به نقشجهان اختصاص داده شد
وی در مورد بودجه اختصاص داده شده به نقشجهان گفت: علیرغم مشکلات موجود، باید قبول کنیم که اقدامات خوبی حاصل شده است و از ابتدای کلنگزنی این ورزشگاه، ۴۹ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده که از این مقدار، ۳ میلیارد تومان مربوط به قبل از دولت نهم است. به ویژه اینکه، در ۴۰ میلیارد تومان بعدی، ۲۰ میلیارد مربوط به یک سال اخیر است.
عباسی اضافه کرد: یعنی زمانی که ما وعده اختصاص بودجه را دادیم با وجود کمبود اعتباری که در کشور وجود داشت، دوستان تلاش زیادی کردند و امکانات تکمیل این ورزشگاه را آماده کردند تا نقشجهان آماده شود.
نقشجهان ورزشگاهی ملی است نه مخصوص اصفهانیها
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ورزشگاه نقشجهان یک ورزشگاه ملی به حساب میآید و نه فقط مخصوص اصفهانیها. کاسه این ورزشگاه از ورزشگاه آزادی بزرگتر است و مختصاتی هم که در اینجا کار شده مثل پیست تارتان که یک پیست استاندارد میباشد، همه مشخصات یک پیست بینالمللی و جامع را دارد که نظیر آن را در آزادی نداریم. در سطح خاورمیانه نیز با اینکه چنین ورزشگاهی با ظرفیت ۱۵ هزار نفری وجود دارد اما استادیومی ۷۵ هزار نفری با این مشخصات وجود ندارد.
وی گفت: باید قبول کنیم که در ساخت این ورزشگاه کار بزرگی انجام شده است و باید در این مورد به مردم اصفهان تبریگ بگویم.
قبول نکردم ورزشگاه را افتتاح کنم
عباسی در مورد بهرهبرداری از نقشجهان هم اظهار داشت: میتوانستیم فاز اول این ورزشگاه را افتتاح کنیم ولی من این مسئله را قبول نکردم و گفتم که باید کل ورزشگاه به طور کامل تکمیل شود تا بتوانیم اسم افتتاح روی آن بگذاریم. امیدوارم با تغییرات مدیریتی که در روزهای آینده در وزارت ورزش و جوانان به وجود میآید، روند تکمیل این ورزشگاه متوقف نشود و به زودی شاهد افتتاح آن باشیم.