• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ ادونچر باز ها(معرفی بازی های ادونچر و ...)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من خيلی عاشق اين نوع بازی ها هستم....اما نميدونم چرا ديگه کم از اين نوع بازی ها ميسازن يا اينکه ما در جريان نيستيم!
هر چند که الان سبک ها ديگه خيلی با هم قاطی شدن و يک تريپ بازی های 3 بعدی/role playing/adventure هم هستن...اما خوب کمتر بازی خوب adventure گير مياد!

من جزو بهترين adventure که بازی کردم grim fandango بود!
حتماً توصيه ميکنم با اينکه مال چند سال پيش هست حتماً بگيرينش!اخرشه!
monkey island ها هم که خدا بودن!
day of tentacle هم باحال بود!کلاً lucasarts در اين ضمينه تک بوده!

longest journey هم خيلی تعريفش رو شنيدم!ايشالا بگيرم بازی کنم!

ديگه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين Grim Fandango بد بازيه ايه. تمام ابعاد وجودي آدم رو زير سئوال مي بره. اميدوارم هنوز پيدا بشه.

030611.jpg

من از 10 بهش 8 ميدم.

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
The Last Express (3 CD's)

lastexp.jpg

من که دو بار تا آخر رفتم خيلی قشنگه خيلی ....
:D

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mgh :
The Last Express (3 CD's)

من که دو بار تا آخر رفتم خيلی قشنگه خيلی ....
:D
من خودم اين بازي رو نرفتم ولي عاشق فضاي اروپاي اون موقع يعني قبل از جنگ جهاني اول هستم.ولي ميدونم بازي محشريه.

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
من مدتها بود بازي ادونچر رو کنار گذاشته بودم تا اينکه يک بازي و ادامه اون منو سر ذوق و شوق آوردن.
Syberia and Syberia II

با اين دو تا بازي اوقات خيلي خوشي داشتم.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بنظرم ليست بازي هاي ادونچر كه داريم رو بزاريم و Share كنيم. بخوايم بخريم بايد از آبي كامپيوتر بگيريم هر سي دي 1000 تومن.(يوخده گرونه).
من اينا رو يادمه كه دارم:

Syberia1,2
jack the ripper
Longest journey
Dark Earth
معماي شرلوك هلمز(الان يادم نيست كدوم ورژنشو)
Wanted

فكر كنم بازم هست. :cool: (اگر بود بعدا مينويسم)

من دنبال مانكي آيلند ها و گريم فندنگو هستم :)

بهترين بازي هاي ادونچري هم كه ديدم Dark Earth هست و سايبريا مخصوصا 2 اش.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
موافقم!
من بايد همه monkey island ها رو داشته باشم....
indiana jones-atlantic و يکی ديگه رو هم دارم
gothic II که البته مثل adventure های نيست.شايد اما خيلی توصيه ميشه!
neverhood رو هم فکر کنم دارم.
grim fandango نميدونم دستم هست يا نه.....ميگردم ببينم دارم يا نه....اما خريده بودمش در هر صورت!

اين the last express هم جالب بود!من عاشق طرز حرف زدنشون بودم....لهجه های بانمکی داشتن!
يادمم هست که يکجا ميتونستی بازی رو يکجور ديگه تموم کنی..يعنی از قطار پياده شی....يا يک همچين چيزی....
2-3 روزه هم يادم هست که تمومش کردم!

day of tentacle کسی بازی کرده؟يا sam and max؟
تقريباً يک adventure خيلی سخت هم بود که من بازی کردم به اسم veil of darkness خيلی باحال بود!
بايد متن کار هايی که ميشد کرد رو مينوشتی....آخر سخت بود....

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من مدتها بود بازي ادونچر رو کنار گذاشته بودم تا اينکه يک بازي و ادامه اون منو سر ذوق و شوق آوردن.
Syberia and Syberia II

با اين دو تا بازي اوقات خيلي خوشي داشتم

از اسمت معلومه ;)

کلا ادونچر حالش به دیسکاوریه. (Discovery) بگردی و ته همه چیز رو در بیاری. ابزار پیدا کنی و فکر کنی که بین اینهمه گزینه ممکنه چیکار کنی؟

در مورد گرافیک فکر کنم موافق باشید که بهترین گرافیک ادونچر که ساخته شده مربوط به سایبریا مخصوصا نسخه 2 اش هست. افکت های آب و ....تو شماره یکش اولین بار بود که من همچین چیزی میدیدم. بعد تو بازیهای اول شخص(مثل مدال افتخار و ....دیدم). متاسفانه نسل ادونچر ها در حال انقراضه ولی هنوز هستند عاشقانی مثل Benoit Sokal(سازنده دو بازی سایبریا) که عاشق ادونچرن. سوکال متنفر از تکنولوژی هست. اگر دقت کنید توی هر دو بازی سایبریا لوازم مکانیکی قدیمی و عروسک های کوکی و ....زیادن و همه چیز گرده. هلالیه. چیز نوک تیز کم پیدا میکنید.
دمو های سایبریا خیلی قشنگ و انتخابی ساخته شده ان.(نه مثل بعضی بازیها که همش دموه! :D ) و نه کمه.

نسخه 2 لانگست جرنی رو من یه جا خوندم که امسال یا 2006 ساختش تموم میشه. من خیلی منتظر اون هستم چون خیلی ادونچر کارارو دیدم و خوندم که میگن یک تحول بود تو نوع خودش و امتیازهای گیم اسپات هم دلیلیه.

روزبه جان. فیلم ها به چشم. بازی ها رو هر کدومو خواستی بگو بزنم. فندنگو رو ببین میتونی گیر بیاری؟ با مانکی آیلند ها. ممنون. :)

راستی من یه بازی چند وقت پیش میکردم(تمومشم کردم) اسمش یادم رفته(اسم بازی اسم شخصیت اول بازی بود). ادونچر. یه یارو بود رئیس یه شرکت بود. توش باید یه جاهاییش میرفتی و شبکه رو هک میکردی(این بخشش یکم مسخره بود) یه شبکه دو بعدی بود تو باید روی نود(گره) ها حرکت میکردی و یه مثلا ویروس هم میومد دنبالت و هی سخت تر هم میشد. واقعا این بخش هک شبکه اش حال گیری بود اساسی. ولی بعد چند وقت اینقدر راه افتاده بودم که هر چند تا ویروس میومد جا میزاشتمشون. :lol:

راستی یه بازی که هیچوقت یادم نمیره یه بازی چینی بود که توی دارک ارت باید با اون چینیه میکردی. باید یه اسلحه(تیز شده) و سالم گرو میزاشتی و بازی میکردی. و اگر میبردی یارو بهت اطلاعات میداد که در ادامه بازی کلی کمک میکرد. اگرم میباختی اسلحه رو بر میداشت. اسمش چی بود؟
ای بابا من با اسامی مشکل اساسی دارم :(

مخلص همه ادونچر بازا.... :cool:

amiq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به! كلوژ بچه با حال آآآ

خب 3 تا بازي هست ( كه فك كنم گير هم بياد) و من خيلي دوسشون دارم

اول ، اين بازي Runaway: A Road Adventure كه اگه بازي نكردين زود برين بخرين و بازي كنين. اين بازي اِ سه بعدی نیست و مثل کارتون میمونه ( من شخصا بازي هاي كلاسيك ادونچر و كه سه بعدي نيستن ترجيح مي دم)

دوم ، نمي دونم اينجا هيشكي سه گانه Broken Sward رو بازی کرده یا نه. قسمت اول Broken Sword: Shadow of the Templars (سال 1996) ، قسمت دوم Broken Sword: The Smoking Mirror(سال 1997) و قسمت سومش که از همش خدا تر اِ و اسمش هست Broken Sword: The Sleeping Dragon و من تازه بازیش کردم. شاید دوباره درباره این سه گانه بنویسم.

سوم هم ،The Longest journey که در موردش همین بس که بازی ادونچر سال GameSpot شد فک کنم 2 سال قبل، قسمت دومش هم به اسم Dreamfall قراره که تو برج 8 سال 2005 در آد

من باز ام میام!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Kako :
راستی یه بازی که هیچوقت یادم نمیره یه بازی چینی بود که توی دارک ارت باید با اون چینیه میکردی. باید یه اسلحه(تیز شده) و سالم گرو میزاشتی و بازی میکردی. و اگر میبردی یارو بهت اطلاعات میداد که در ادامه بازی کلی کمک میکرد. اگرم میباختی اسلحه رو بر میداشت. اسمش چی بود؟
يكي از قسمتاي جذاب Dark Earth همون بازي Yung بود. اون وقتا كه سايت Dark Earth زنده بود يكي از تفريحات ثابت من بازي Yung با آدما ديگه توي اون سايت بود. بعدشم هرجا يه صفحه شطرنج و 64 تا تشتك نوشابه پيدا ميكرديم 10-15 دست رو شاخش بود.
اين اسم، اسم چيني اين بازيه و بقيه جاها بهش ميگن Reversi كه حتما اسمشو شنيدي. حتا توي Games ويندوز هم به اسم Internet Reversi هست. مهارتتون رو يه امتحاني بكنين.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amiq :
به به! كلوژ بچه با حال آآآ

خب 3 تا بازي هست ( كه فك كنم گير هم بياد) و من خيلي دوسشون دارم

اول ، اين بازي Runaway: A Road Adventure كه اگه بازي نكردين زود برين بخرين و بازي كنين. اين بازي اِ سه بعدی نیست و مثل کارتون میمونه ( من شخصا بازي هاي كلاسيك ادونچر و كه سه بعدي نيستن ترجيح مي دم)

دوم ، نمي دونم اينجا هيشكي سه گانه Broken Sward رو بازی کرده یا نه. قسمت اول Broken Sword: Shadow of the Templars (سال 1996) ، قسمت دوم Broken Sword: The Smoking Mirror(سال 1997) و قسمت سومش که از همش خدا تر اِ و اسمش هست Broken Sword: The Sleeping Dragon و من تازه بازیش کردم. شاید دوباره درباره این سه گانه بنویسم.

سوم هم ،The Longest journey که در موردش همین بس که بازی ادونچر سال GameSpot شد فک کنم 2 سال قبل، قسمت دومش هم به اسم Dreamfall قراره که تو برج 8 سال 2005 در آد

من باز ام میام!
run away رو من داشتم و رفتم. باحاله مخصوصا داستاني بودنش ولي خيلي سخته. از همون اول هم حجت رو تموم ميکنه:D اينقدر اولش گير کردم که رفتم WT گرفتم. و اولشو رد کردم. بعد که پيش رفتم تا اونجا که يه صحراي بزرگ بود و چند جاي مختلف ميشد رفت رو رفتم و ديگه نکشيدم. خدائيش خيلي معماهاي سختي داشت. مخصوصا اون معماي صفحه کليد و صداي دکمه ها :wacko:

amiq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه كم هم در مورد بازي هاي عهد عتيق:

بازي هايي كه من قديمتر ها بازي مي كردم اكثرا مال شركت برادر جرج لوكاس بود

Monkey Island که چهار قسمت ا و من بخش سومش ا ترجیح میدم. من قسمت اول و دومش رو دارم که روی هم 9 مگی هست. اگه کسی خواست آدرس ای میل بده یا اینکه یه مسلمونی یه فضایی FTP ای چیزی بده بریزم اونجا.

Day Of The Tentacle شاید خاطره انگیز ترین بازی باشه که من بازی کردم (این ام دارم ، 8 مگ ا)

و Sam & Max که من زیاد دوسش ندارم ولی معروف ا ( این ام دارم دلتون بسوزه)

آها! شاید قدیمیا این بازی Full Throttle رو یادشون باشه. تازگی ها Lucas Arts خواست قسمت دومش رو هم بسازه ولی بعدش بیخیال شد( CD اینو گم کردم :( )

این بازی بالایی ا روی Dos اجرا میشن همشون

قدیما سیرا هم بازی های ادونچری خوبی داشت، مثل سری Larry و Gold Quest و ... که من کمتر بازی کردم. سیرا لری 8 رو هم در آورده ولی اوج بازی های لری به نظر من شماره هفتمش ا . اون موقه ها یه بابایی به اسم Al Lowe تو سیرا بود که کارش درست بود و مدیر پروژه لری بود. بعدنا که گرافیک کامپیوترا پیشرفت کرد و همه شدن Action باز و عذرش رو خواستن.

راستی میدونین که قدیم تر ها محبوب ترین بازی آ همشون ادونچر بودن. اين گرافيك هاي خفن به مرور بازار اين بازي ها رو خراب كردند و بازار اکشن رو تقویت کردنَ

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ولی حال ادونچر چیزدیگه ایه. هر چند کم باشیم ولی حالش :cool:
امیدوارم ادونچر کمپانی وا نده. بنظر من سایبریا با گرافیک خوبش جا پای خوبی باز کرد. وصله ای که به ادونچر ها میزنن اینه که گرافیکش خوب نیست :eek:

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
مخلص داش کاکو و بقيه بچه ها.
جونم براتون بگه که من مانکي آيلندهاي 3و4رو دارم و اگه کسي خواست در خدمتم.
به جز اينا يه بازي هم دارم به اسم Gilbert Goodmate که گرافيک و ديالوگهاش و کاراکتراش آدمو ياد مانکي آيلند 3 ميندازه.
يه بازي نسبتا قديمي هم دارم به اسم LBA 2 که شايد بازي کرده باشين.يه کم بچه گونه ست ولي به من که حال داد.

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
راستي ما(من و پسر عموم) اون موقع ها که آميگا داشتيم ديوونه يه بازي بوديم به اسم Universe.داستان يه جوون و عموي مخترعشه.يه روز جوونه وارد آزمايشگاه عموش ميشه و در غياب اون دستگاه جديدشو انگولک! ميکنه که يهو خودشو روي يه سياره کوچيک توي ناکجاآبادي وسط کهکشونا پيدا ميکنه و باقي قضايا.
ما نتونستيم اين بازي رو تموم کنيم و بعدا که آميگا رفت پي کارش دست ما هم از اين بازي کوتاه شد.با اين که خيلي قديميه و دو سه تا ديسک بيشتر نيست الانم بدم نمياد بازي بکنمش و تا آخرش برم.اگه کسي اسمشو شنيده و سراغي از نسخه پي سي اين بازي داره يه ندايي به ما بده.
ممنون. :)

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
يه بازي هست به اسم bad mojo مال سال 96 هست.از معدود بازيهاي ادونچري هست كه از
game spot نمره 9 يا بالاتر گرفته.داستانش از نوع وحشتناك هست.

badmojo.JPG

اينم لينك review بازي
http://www.gamespot.com/pc/adventure/badmojo/review.html
البته من خودم از shadow of destiny خيلي خوشم اومد.
از بازيهاي سالهاي اخير هم غير از broken sword 3 و syberia
بازيهاي mystIII و myst IV و omega stone تونستن 8 يا بالاتر بگيرن
توضيحات omega stone
اين بازي ادامه بازي
Riddle of the Sphinx
هست و شروع داستان ان چند دقيقه پس از اتمام بازي قبلي است.كه در سال 2012 اتفاق ميافتد.دراين زمان شخصي به محل مجسمه ابولهول ميايد و خبر از پيدا شدن طوماري ميدهد كه واقعه اي وحشتناك را پيشبيني ميكند.
در طول اين بازي امكان سفر به مناطق مختلفي از دنيا وجود دارد كه شرح مفصلي هم درباره تاريخچه هر يك از اين مناطق نيز داده شده است.معماهاي اين بازي سخت هستند و براي حل انها بايد تعداد زيادي مدارك - مجلات- نقشه ها -يادداشتها و فصلهايي از يك رمان علمي تخيلي را مطالعه كرد و نيز مرتبا به نقاط مختلف جهان سفر كرد چون گاهي از اوقات براي حل يك معما در يك نقطه جهان نياز به سفر به نقطه ديگري از جهان براي يافتن كليد ان معما پيش مي ايد.
omegastone.JPG

البته دو تا بازي اكشن ادونچر مال nintendo 64 هم هست كه بسيار بازيهاي عالي هستند
legend of zelda-ocarina of time
legend of zelda 2:majora's mask
در واقع اين دو بازي تركيبي از اكشن و ادونچر هستند و قسمتهاي ادونچرشون دست كمي از بازيهاي ادونچر نداره و
در كل بازيهاي بسيار مشكل ولي بسيار جذاب و با داستان بسيار قوي و گرافيك خوب نسبت به زمان ساختشون هستند.
مثلا در ocarina of time يك قسمتي است كه در معبدي زير اب اتفاق ميافته كه چهار طبقه داره و دو طبقه زير اب قرار
داره و اين امكان وجود داره تا با بالا و پايين بردن سطح اب در معبد از طريق سويچهايي كه در نقاط مختلف ان وجود دارد
به نقاط مختلف و اتاقهاي مختلف معبد راه پيدا كنيم و كليد هاي لازم براي باز كردن درهاي قفل شده ورسيدن به اتاق
باس (غول) اين معبد را پيدا كنيم كه لازمه اش اين هست كه تصور دقيقي از نقشه كل معبد و اتقهاي مختلفش و مكان سويچها در ذهنمون باشه.در كل از لحاظ گيم پلي اكثر بازيهاي جديد نسبت به اين بازي در سطح بسيار پايينتري
قرار دارن.احتمالا نسخه جديد اين بازي كه قراره امسال براي گيم كيوب بياد با گرافيك قوي و گيم پلي ارتقا يافته نسبت به نسخه هاي قبل ميتونه بهترين بازي سال بشه.

amiq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازگي ها خيلي دنبال این Bad Mojo گشتم، جایی سراغ دارین داشته باشه؟

این آبی کامپیوتر دارتش؟ آدرسش کجاست؟

بعد ام کسی هست که از سری Myst چیزی بازی کرده باشه؟ چطور ان ، توضیح بده!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amiq :
من تازگي ها خيلي دنبال این Bad Mojo گشتم، جایی سراغ دارین داشته باشه؟

این آبی کامپیوتر دارتش؟ آدرسش کجاست؟

بعد ام کسی هست که از سری Myst چیزی بازی کرده باشه؟ چطور ان ، توضیح بده!
http://abicomputer.net/
جاشون: ميدون فاطمي(جهاد) رو كه ميشناسي؟ ما بين ميدون جهاد و تقاطع با خيابون ولي عصر هست جاشون. ته يه پاساژ سمت چپ.

Kate Walker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر كسي به بازي adventure ترسناک علاقه داره من بازی Dracula قسمت 1و2 رو پيشنهاد مي كنم. همينطور بازي Post Mortem كه سازنده اش همين كمپاني Microids هست و دنباله اون به اسم Still Life به تازگي ساخته شده ولي ظاهرآ هنوز به ايران نرسيده.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به کیت واکر
خوش اومدی
:)

آمیک این بد ماجو رو پیداش کردی؟ گرفتی خوشت اومد؟
اگر مالیه بریم بگیریم

بالا