• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ طرفداران صبای قم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بنام خدا

http://************/files/92jwao607r73b6svglxw.jpg

کلوپ هواداران صبای قم

سلااااااااااااااااام

چه بترکونیم اینجا! آقا بترکونیییییییییییم...http://************/files/0tbuvkumrnxi9svykp2c.gif

این تیم تیمه شیرانهههههههههه

یا علی مدد​

بنده منصور قیامت با حفظ سمت قبلی(طرفداری پرسپولیس) اعلام میکنم هوادار تیم شهرمون یعنی صبای قم هم هستم!

خوب حالا شاید بگید آخه نمیشه که طرفدار 2 تا تیم! اگه این دوتا باهم بازی داشته باشن چی؟

اتفاقا سوال خوبی کردید http://************/files/t4zyj1rt326m3ounfqj9.gif

اگر این دو تیم مقابل هم بازی داشته باشن من طرفداری اونی میشم که بیشتر به 3 امتیاز نیاز داره!http://************/files/vj5osvqoioawmi882j1v.gif

به همین راحتی! دیدید زیادم سخت نبوداhttp://************/files/5okc1wb8iurckau1e4sz.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تاریخچه باشگاه صبای قم

SabaBatry.png

شرکت سهامی باتری نیرو به عنوان اسپانسر باشگاه صبا باتری با توجه به تغییر برند تجاری خود و معرفی برند جدید صبا باتری که دارای تکنولوژی جدید و بروز دنیا است و همچنین نیاز به تبلیغات وسیع جهت معرفی برند جدید کالای خود با همت ریاست محترم هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ، مهندس احمد شهریاری تصمیم به تشکیل و اسپانسری باشگاه صبا باتری نمود .

باشگاه فرهنگی ورزشی صبا باتری در سال ۱۳۸۱ با خرید امتیاز از صنام و با مدیرعاملی عباس مرادی و کسب اجازه فعالیت در ۵ رشته ورزشی شروع به فعالیت نمود و پس از مدتی سیاست باشگاه به فعالیت جدی در دو رشته فوتبال و بسکتبال استوار گشت.

شایان ذکر است که در چهارسال فعالیت باشگاه صبا باتری ، سه مدیر عامل در این باشگاه به فعالیت می پرداختند که عبارتند از :

• عباس مرادی که از بدو تاسیس باشگاه به مدت ۶ ماه به فعالیت پرداختند و اکنون نیز قائم مقام مدیرعامل و سرپرست باشگاه می باشند .
• سید مجتبی طباطبائی به مدت یکسال مدیرعامل باشگاه بودند و هم اکنون یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه می باشند .
• مهندس احمد شهریاری که از بدو تاسیس باشگاه ریاست هیات مدیره باشگاه را بر عهده داشتند و با حفظ سمت مسئولیت مدیرعاملی باشگاه را نیز به عهده گرفته اند .

البته این پست کامل نیست و به زودی کامل خواهد شد ...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
درباره سرمربی باشگاه:

فیروز کریمی

تاريخ تولد: بیست و چهارم فروردین ماه ۱۳۳۵
محل تولد: تهران
سمت فعلی: سرمربی تيم صبای قم

pic_person_33_0602dce94a76e1d29ed7a6239eb755dc.jpg

فیروز کریمی سرمربی باشگاه صبا باتری قم را در زیر می یابید:
تولد : ۲۴ فروردین ۱۳۳۵
باشگاه ها: شهربانی، پاس (۵۵-۵۹) سرباز (۶۰-۶۲) پاس (۶۳-۶۷)
افتخارات : دوبار قهرمان لیگ تخت جمشید (۵۵ و ۵۶)
دوران مربیگری:
۶۸-۷۱ : پاس تهران
۷۲: سپاهان اصفهان
۷۳-۷۴: بهمن کرج
۷۵: پاس تهران
۷۶: پلی اکریل اصفهان
۷۷: تراکتور سازی تبریز
۷۸: استقلال اهواز
۷۹: ابومسلم مشهد
۸۰: استقلال اهواز
۸۱: شهاب زنجان، ابومسلم مشهد
۸۲: ابومسلم مشهد
۸۳-۸۴: راه آهن تهران
۸۵-۸۶: استقلال اهواز
افتخارات مربیگری:یک قهرمانی باشگاه های آسیا با پاس (۱۳۷۱)
دو قهرمانی لیگ با پاس
(۱۳۷۰ و ۱۳۷۱)
یک قهرمانی جام حذفی با بهمن (۱۳۷۳)
دو قهرمانی دسته دوم لیگ با ابومسلم و استقلال اهواز (۱۳۷۹ و ۱۳۸۰)
دو قهرمانی جام حذفی تهران با پاس و بهمن (۱۳۷۰ و ۱۳۷۳)
دو قهرمانی جام میلز هندوستان با پاس و بهمن (۱۳۷۰ و ۱۳۷۳)
چهار بار صعود به لیگ سطح اول (۱۳۷۳- بهمن، ۱۳۷۹- ابومسلم۱۳۸۰، - استقلال اهواز، ۱۳۸۳- راه آهن)
استقلال تهران دهمین تیم دوران مربیگری فیروز کریمی است. کریمی به جز شهاب زنجان با ۹ تیم در لیگ حاضر شده که در تاریخ لیگ یک رکورد محسوب می شود. نزدیکترین رقیب کریمی در این زمینه محمود یاوری است که با ۸ تیم مختلف در لیگ حضور یافته است.
< استقلال اهواز و بهمن بهترین نتایج خود را در تاریخ حضور در لیگ با فیروز کریمی کسب کرده اند. آبی های اهواز فصل قبل در لیگ برتر در حالی که تا روز آخر شانس قهرمانی داشتند به نایب قهرمانی دست یافتند. بهمن نیز در فصل ۷۴ با کریمی نایب قهرمان شد.
< سپاهان، بهمن، تراکتورسازی، راه آهن، شهاب زنجان و استقلال اهواز (فصل جاری ) تیم هایی هستند که در میانه فصل کریمی را برکنار یا از دست داده اند.
< با چهار بار صعود از لیگ پایین به لیگ سطح اول کشور در بین مربیان تاریخ فوتبال ایران رکوردار است. کریمی با هیچ تیمی سابقه سقوط به دسته پایین تر را ندارد، در حالی که در فصل ۸۱ ابومسلم را فقط به خاطر تفاضل گل بهتر در لیگ برتر حفظ کرد.
<در سه فصل متوالی از ۶۸ تا ۷۰ با تیم پاس به مقام سوم باشگاههای تهران دست یافت. در این سه فصل پرسپولیس و استقلال قهرمان شدند.
< پس از عباس رضوی و بیژن ذوالفقارنسب، سومین مربی غیراستقلالی تاریخ ۶۲ ساله باشگاه آبی های پایتخت محسوب می شود.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
صبا ۳ - ۰ ملوان

malavan-ghom.jpg

تیم فوتبال ملوان انزلی با نتیجه ۳ بر صفر برابر صبای قم شکست خورد.این دیدار در ورزشگاه یادگار امام قم و در حضور حدود ۲ هزار تماشاگر برگزار شد. مهدی خیری در دقیقه ۱۲، محمد نوری در دقیقه ۳۵ و محسن بیات دقیقه ۵۵ برای صبا گلزنی کردند.در دقیقه ۱۸ محسن بیات از صبا به جای حمید سرآبادانی که ظاهرا از ناحیه کشاله پا دچار مصدومیت شده بود به میدان آمد. قاسم واحدی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت. وی به محمد پور غلامی و موسویان از ملوان کارت زرد نشان داد

احمدزاده: می توانستیم بدتر هم ببازیم
سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: صبا بهتر بازی کرد و ما مستحق این شکست بودیم.محمد احمدزاده پس از شکست ۳ بر صفر برابر صبای قم عنوان کرد: مدافعان ما امروز نه در دفاع و نه در بازیسازی روز خوبی را سپری نکردند

وی افزود: صبای قم بهتر از ما بازی کرد و مستحق این پیروزی بود. ما حتی می‌توانستیم با نتیجه بدتری شکست بخوریم.
سرمربی ملوان تاکید کرد: در این مسابقه اگر چه محتاط بازی کردیم اما فوتبال هجومی ارائه کردیم و هرگز به دنبال کار دفاعی صرف نبودیم.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
پس از شكست برابر صبا

احمد‌زاده: صبا شايسته پيروزي بود

2009%5C2%5C4%5Cimg633693724560156250.jpg

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: در روزي كه خط دفاعي ملوان عملكرد ضعيفي داشت، صباي قم شايسته پيروزي بود.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، محمد احمد‌زاده عصر امروز پس از شكست تيمش در برابر صباي قم در هفته بيست و نهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: ملوان بازي را خوب شروع كرد ولي در ادامه خط دفاعي ملوان علمكرد خوبي از خود به نمايش نگذاشت ما در دفاع فردي و تيمي ضعيف ظاهر شديم و نتوانستيم خوب بازي كنيم.
وي ادامه داد: در اين بازي چند توپ ما به تير دروازه صبا برخورد كرد و در روزي كه بازيكنان در برخي از پست‌ها خوب بازي نمي‌كردند، با بدشانسي هم روبه‌رو بوديم.
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي تصريح كرد: در اين ديدار صبا كه يكي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است شايسته پيروزي بود.
وي با اشاره به توانايي‌ها و قدرت تيم صبا تاكيد كرد: ما در ديدار امروز با احتياط بازي مي‌كرديم، ولي اين احتياط باعث نشد كه تيم ما به صورت كاملا دفاعي بازي كند.
احمدزاده گفت: ملوان در برابر تيم‌هاي بزرگ تهاجمي بازي مي‌كند و در لاك دفاعي هيچ گاه فرو نمي‌رود.
وي افزود: در اين ديدار شرايط دفاعي تيم ما خوب نبود و اين مسئله باعث شد كه سه گل را از صبا دريافت كنيم.
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي با اشاره به اعلام آفسايد بودن گل به ثمر رسيده توسط مهاجمان تيم ملوان بيان داشت: در اين صحنه داور به آفسايد اعتقاد داشت و ما هم قبول كرديم.
وي اضافه كرد: داوري در اين بازي عملكرد خوبي داشت، ولي در مجموع ما هم در فصل از داوري ضرر كرده‌ايم و البته بايد قبول كنيم كه داور هم مي‌تواند اشتباه كند.
تيم ملوان انزلي عصر امروز در ليگ برتر فوتبال با نتيجه سه بر صفر مغلوب تيم صباي قم شد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خوب بروبچز هوادار صبااااااااااااا :*

بعد از شنیدن این خبر خوبه پیروزی پرگلمون در مقابل ملوان یه عکس نشونتون میدم تنوع بشه :*

این عکس رونالدینهو سایز کوچیکشه :eek:

http://************/files/frigpg5lzkmdswsejx57.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بابا منصور تو دیگه کی هستی!!؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
[

اگر این دو تیم مقابل هم بازی داشته باشن من طرفداری اونی میشم که بیشتر به 3 امتیاز نیاز داره!http://************/files/vj5osvqoioawmi882j1v.gif

به همین راحتی! دیدید زیادم سخت نبوداhttp://************/files/5okc1wb8iurckau1e4sz.gif

استدلال جالبی بود خوشم اومد;)
زدن این تاپیک رو هم تبریک می گم چون یکی از نمایندگان ایران هست و من فکر می کنم جز تیم هایی باشه که خوب نتیجه بگیره تو اسیا

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من هنوز گرم نشدم.

وگرنه حساب همتونو کف دستتون میزاشتم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
استدلال جالبی بود خوشم اومد;)
زدن این تاپیک رو هم تبریک می گم چون یکی از نمایندگان ایران هست و من فکر می کنم جز تیم هایی باشه که خوب نتیجه بگیره تو اسیا
ممنون مرجان عزیز!

باور کن اگه من قزوینی یا کرمانی یا شیرازی یا اهوازی یا... بودم طرفدار تیم شهر خودم نمیشدم!

اما صبا خدایی داره با کیفیت بازی میکنه! در کمال آرامش اما مستحکم داره میره جلو!

این هفته های آخر هم که دیدی چجوری داورا از کورس قهرمانی مارو کشیدن پایین :| :( :*

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ممنون مرجان عزیز!

باور کن اگه من قزوینی یا کرمانی یا شیرازی یا اهوازی یا... بودم طرفدار تیم شهر خودم نمیشدم!

این هفته های آخر هم که دیدی چجوری داورا از کورس قهرمانی مارو کشیدن پایین :| :( :*

تو اگه بودی شاید :D اما من 8 سال طرفدار تیم مش غلامم!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ممنون مرجان عزیز!

سلام
کلا این فیروز کریمی به درد همچین تیم هایی می خوره پارسال خودش رو مضحکه کرد اومد تو استقلال
تیم خوبیه صبا از اولش هم که اومد تو لیگ تیم دسته و پا بسته ای نبود و همیشه بازیکن های خوبی هم داشته
پارسال هم که تا هفته ی 32 تو کورس قهرمانی بود
اشتباهات داوری هم چی بگم..گاهی واقعا فکر می کنم که عمدی توی کار هست:wacko:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خدا باعث و بانی شو رحمت کنه که تیم های تهرانی رو داد به شهرستان هایی که تیم ندارن ... بلکه جووناشون خوشحال بشن :D

بالا