• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ طرفداران والنسیا

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
بعد از لیـــــــــــورپــــــــــــول جونم، والنسیا تیمیه که تو اروپا خیلی دوستش دارم. احساس کردم اینجا تاپیکی براش نداریم و من این کار کردم
حالا طرفدارای تیم خوب والنسیا به من بپیوندید. من این تیم همیشه دوست داشتم چون بدون ستاره همیشه خوب بازی می کنه. یه جورایی عین ذوب اهنه. من یه آنتی بارسلون و آنتی رئال تیرم مخصوصا بارسا که میخوام سر به تنش نباشه. تو اسپانیا فقط والنسیا اونم در مستایا

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
والنسیا تیم خوبیه امسال به جام یوفا راه پیدا خواهد کرد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یاد گایسکا مندیتا به خیر... :)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امشب والنسیا - رئال
والنسیا میزبانه ... امیدوارم یه حرکتی بزنه جلوی رئال .

ترکیب احتمال :

Guaita
Bruno Saltor
Rami
Víctor Ruiz
J. Alba
Topal
Tino
Feghouli
Jonas
Pablo
Soldado

سولدادو: میخواهیم از رئال انتقام بگیریم

130914hp2.jpg

روبرتو سولدادو مهاجم تیم والنسیا مشتاقانه منتظر بازی شنبه تیمش مقابل تیم رئال مادرید است تا شکست 6-3 فصل پیش تیمش را جبران کند.

وی در مصاحبه با مارکا گفت: "خیلی از اون بازیکنایی که پارسال بازی کردن الان دیگه تو تیم نیستن، اما نتیجه اون بازی هنوز اذیت میکنه و اون بازی رو فراموش نکردیم."

"باید این هفته ترمیمش کنیم و من بی صبرانه منتظر انتقام هستم. نمیتونیم اجازه بدیم اون اتفاق دوباره رخ بده."

"ما از اون باخت درس هایی گرفتبم. ما میدونیم که چطور شروع کنیم و خیلی بهتر بازی خواهیم کرد."

این دو تیم که در لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور دارند، شنبه به دیدار هم میروند.
.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بعد از گل دقایق ابتدایی که چلسی زد والنسیا رو اشتباه دفاعش یه گله دیگه خورد . اصلا نتونسته بازی خوبی ارائه بده .
در حد تیم سوم لالیگا بازی نکرده . امیدوارم نیمه دوم آبروداری کنه .

پ.ن : بعد از این 4..5 ساله به این نتیجه رسیدم : تیمهای انگلیسی واقعا تو لیگ قهرمانان خر شانس تشریف دارن !

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
یا خدا ...:wacko:
این پیتر چکه یا سوپر من ؟؟

مربی چلسی کارهاش بیشتر شبیه رابط ناشنوایان شبیهه.
امشب ، بی عدالتی در فوتبال کاملا به اثبات رسید :goatee:

.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
حیف از حذف والنسیای عزیز... گفتم حالا که لیورپول نیست حداقل والنسیا تا مراحل پایانی بیاد بالا که نشد. حیف...

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
امشب احتمالا والنسیا بتونه به مرحله بعدی جام حذفی راه پیدا کنه چون تو بازی رفت 4 تا زده و بعد از صعود باید با بارسا مصاف بده. بی صبرانه منتظر اون بازیم و امیدوارم انتقام سختی از بارسا بگیریم

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
دیشب والنسیا جونم تونست 4 تا بزنه و بره مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا. دمش گرم. بین این 4 تا تیم والنسیا از همه سرتره. امیدوارم بتونه بعد از چندین سال یه جام بگیره. حقشه. اتفاقی که واسه لیورپولم امسال یه بار افتاد و امیدوارم با گرفتن جام حذفی بازم بیفته. یاد گایسکا مندیتا و فرناندو مورینتز و داوید ویا بخیر در تیم همیشه محبوب والنسیا:)

بالا