• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ طرفدار ان استیل آذین

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مدیرعامل استیل آذین استعفا کرد

مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران خاطرنشان کرد: می خواهم به کارهای شخصی ام برسم، زیرا مدتهاست کارهایم گره خورده است و باید وقت بیشتری برای حل مشکلات شخصی بگذارم.

امیر مهریزی با اشاره به اینکه قصد دارد به امور شخصی خود بپردازد، از سمت مدیر عامل باشگاه استیل آذین تهران استعفا کرد.

امیر مهریزی در گفتگو با مهر، ضمن بیان این مطلب گفت: هیچ جریانی در کار نیست و بنده قصد دارم به امور شخصی ام بپردازم، به همین دلیل از سمت مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران استعفا کردم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اختلافش با هدایتی دلیل این استعفا بوده است، تاکید کرد: نه بحث اختلافم با هدایتی اصلا صحت ندارد زیرا من به غیر از بحث فوتبال 10 کار دیگر هم با هدایتی دارم.

مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران خاطرنشان کرد: می خواهم به کارهای شخصی ام برسم، زیرا مدتهاست کارهایم گره خورده است و باید وقت بیشتری برای حل مشکلات شخصی بگذارم.
مهریزی در پایان با بیان اینکه استعفایش جدی است، گفت: متاسفانه حیف وقت من بود که در این یک سال در فوتبال هدر شد، من باید به فکر سلامتی و وقت خودم باشم. امیدوارم مدیرعامل بعدی بتواند موفقیت های استیل آذین را ادامه دهد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
"استيل آذين" كيش را گلباران كرد

تيم فوتبال استيل آذين در يك ديدار دوستانه، تيم منتخب كيش را گلباران كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار دوستانه كه در جزيره كيش برگزار شد، تيم فوتبال استيل آذين توانست با نتيجه شش بر يك تيم منتخب اين جزيره را شكست دهد.

گل هاي تيم فوتبال استيل آذين را مهدي محمدي، رضا رستمي (3 گل)، علي عشوري زاده و حميد شرفي به ثمر رساندند. همچنين تك گل كيش را مجيد رنجبر وارد دروازه استيل آذين كرد.

تيم فوتبال استيل آذين به مدت يك هفته در جزيره كيش اردوي تداركاتي برگزار كرد.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
علی کریمی به استیل آذین رفت

شبکه ایران: علی کریمی به تیم فوتبال استیل آذین تهران پیوست.

علی کریمی که قصد داشت لیگ نهم با پیراهن پرسپولیس به میدان برود در پی عدم موافقت انصاری فرد با تمدید قراردادش، با تیم استیل آذین به توافق رسید.

امیر مهریزی، مدیر عامل استیل آذین با تائید این خبر توضیح داد: با کریمی توافق نهایی را انجام دادیم. تا ظهر هم صبر می کنیم اما دیگر فرصتی برای از دست دادن نداریم و اگر مشکلی نباشد ظهر امروز قرارداد علی کریمی در هیات فوتبال تهران ثبت خواهد شد.

گفته می‌شود کریمی با 500 میلیون تومان به مدت یک فصل پیراهن استیل آذین را به تن کرده است.

اما امیر مهریزی با بی اهمیت خواندن چنین اخباری اعلام کرد: علی کریمی از نوادر فوتبال آسیا است و قرارداد 500 میلیونی برای او رقمی نیست.

مهریزی در خصوص اخباری که چند روز پیش درباره خروجش از باشگاه استیل آذین به گوش می‌رسید، توضیح داد: فعلا مدیرعامل استیل آذین هستم چرا که هیات مدیره با استعفایم مخالفت کرد است و باید ببینم چه تصمیمی می گیرند تا اگر شرایط مهیا باشد بمانم.

وی در خصوص علی کریمی افزود: از قرار معلوم خود باشگاه پرسپولیس تمایلی به تمدید قرارداد کریمی نداشت. مگر می‌شود باشگاه بزرگی چون پرسپولیس نداند که چقدر جای خالی دارد. اگر بگویند نمی دانستیم واقعا کم لطفی کرده‌اند. پرسپولیسی‌ها با علم به این که اگر بازیکن عراقی قرارداد ببندد لیست پرخواهد شد با این بازیکن قرارداد بستند که نشان می‌دهد تمایلی به جذب کریمی نداشتند. واقعا یک جای خالی نگه داشتن برای بازیکنی چون کریمی کار بزرگی نبود.

مهریزی گفت: کریمی فقط می‌تواند در تیم‌های تراکتور، شاهین بوشهر و استیل آذین بازی کند. ما قطعا او را جذب خواهیم کرد. توافقات نهایی صورت گرفته است و تا ظهر هم قرارداد وی ثبت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تا الان هم اگر برای جذب کریمی صبر کرده‌ایم تنها به خاطر هواداران پرسپولیس بود. دیگر فرصتی نداریم و او بازیکن استیل آذین است.

مدیرعامل استیل آذین افزود: 500 میلیون برای کریمی رقمی نیست. یادمان نرود که او دوسال قبل 6 میلیون دلار از تیم قطری گرفت. کریمی چند بازی ملی دارد؟ بازیکنی که رنگ پیراهن تیم ملی را ندیده ببینید چقدر می‌گیرد.

مهریزی گفت: چند روز پیش هواداری از پرسپولیس خواهش کرد تا نگذاریم کریمی به تیم دیگری برود. او از ما خواست که علی را به استیل آذین بیاوریم. اگر هواداران پرسپولیس اجازه دهند کریمی برای استیل آذین است. ما حسن نیت خود برای تمدید قرارداد کریمی با پرسپولیس را نشان دادیم اما این کار انجام نشد. با جذب کریمی دیگر بازیکنی جذب نمی‌کنیم. خوشبختانه با کریمی حرف‌های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چه شود استیل آذین !

jerak

Registered User
لایک‌ها
0
چرا باید علی کریمی 690 میلیون بگیره بره استیل اذین؟این پولا از کجا میاد؟حسین هدایتی این همه پول رو از کجا اورده؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من جایی خوندم که داراییش چیزی بالغ بر 500 600 میلیارد تومن هست.

درست یا نادرست بودنش رو نمیدونم. اما سود بانکب روزانه این مقدار پول ، از در امد چند سال امثال من بیشتره......

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ولی به دور از این مسایل خیلی تیمشو خوب بسته...
با این شرایط حتما جزو 4 تای اوله....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
464153_orig.jpg

464152_orig.jpg

464151_orig.jpg

464150_orig.jpg

464149_orig.jpg

464154_orig.jpg

464148_orig.jpg

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام به همه هواداران استیل آذین
آخرین اخبار باشگاه را میتونید در سایت خبری استیل آذین ببینید و بخوانید

من خودم خیلی امیدوارم موفق بشه این تیم. البته بعضی ها که دستی در فوتبال دارند میگن این جور تیم ها (که ریشه فوتبالی ندارند) موفق نمیشند و اگرهم بشند موقتی هست . اما من بیشتر به خاطر موفقیت بخش خصوصی دلم میخواد این تیم موفق بشه
به نظرشما امسال استیل آذین چندم میشه ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام به همه هواداران استیل آذین
آخرین اخبار باشگاه را میتونید در سایت خبری استیل آذین ببینید و بخوانید

من خودم خیلی امیدوارم موفق بشه این تیم. البته بعضی ها که دستی در فوتبال دارند میگن این جور تیم ها (که ریشه فوتبالی ندارند) موفق نمیشند و اگرهم بشند موقتی هست . اما من بیشتر به خاطر موفقیت بخش خصوصی دلم میخواد این تیم موفق بشه
به نظرشما امسال استیل آذین چندم میشه ؟
هیچ اثری از یک سایت باشگاه نداره..
کمک خواستید من هستم

حمید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
هیچ اثری از یک سایت باشگاه نداره..
کمک خواستید من هستم

حمید

سلام آقا حمید
خیلی خیلی خوش حال میشوم اگر کمک کنید
دست شما و همه دوستان را برای همکاری میفشاریم !:D
منتظر نظراتتان هستم

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
نادر دست‌نشان در گفت‌وگو با باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص جذب بازیکنان خارجی برای تیم دسته اولی نساجی اظهار داشت: با ۳ بازیکن نام‌آشنای خارجی بدرا جاکیته، المیر تولیا، دروازه‌بان فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم و فونیکه سی، مهاجم تیم ملی مالی قرارداد امضا کرده‌ایم، البته قرارداد این بازیکنان مانند سایرین است و در صورت بازی‌های خوب برای آنها پاداش در نظر گرفته‌ایم.
وی ادامه داد: حضور این بازیکنان در تیم باعث می‌شود بازیکنان جوان از تجربه آنها استفاده کنند و بتوانند در درون زمین عملکرد بهتری داشته باشند.
سرمربی فصل گذشته استیل‌آذین در خصوص این تیم خاطرنشان کرد: فرصت نداشته‌ام بازی‌های استیل‌آذین را ببینم، زیرا در تمرین نساجی حضور داشتم و تلاش می‌کنم بازی‌های آینده را ببینم.
دست‌نشان افزود: تیم فعلی استیل‌آذین با تیم فصل گذشته غیر قابل مقایسه است. این تیم برای کسب مقام اول تا سومی بسته شده است. بازیکنان ملی‌پوش در این تیم هستند و هر کدام نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. با داشتن سرمربی خوبی مانند حمید استیلی طبیعتاً حسین هدایتی، مالک باشگاه به خواسته خود که همان کسب مقام اول تا سومی است خواهد رسید.
وی در خصوص رفتن خود از تیم استیل‌آذین عنوان کرد: نمی‌توانستم با این نوع تیمداری موافق باشم. اعتقادی به جذب ستاره‌ها در یک تیم نداشتم چون هماهنگی ستاره‌ها کار بسیار سختی است. شاید استیلی بتواند این هماهنگی را به وجود آورد.
دست‌نشان یادآور شد: عاقلانه فکر می‌کردم و اعتقاد داشتم تیمی که برای سال اول به لیگ برتر راه یافته است باید جایگاه مناسبی را در جدول کسب کند، نه اینکه به فکر مقام‌های بالای جدول باشد. به نظر من کسب مقام‌های بالای جدول برای تیمی که تازه به لیگ برتر راه یافته؛ دست نیافتنی است. تیم تا به هماهنگی کامل دست یابد زمان می‌برد، البته توجیه خوبی نمی‌تواند باشد که بگوییم چون تیم هماهنگ نبوده است نتیجه نگرفتیم. ما به این موضوع از ابتدا آگاه بودیم و می‌دانستیم چنین تیمی ناهماهنگ خواهد بود.
وی ادامه داد: بازیکنانی داشتیم که از این افراد چیزی کم نداشتند، فقط اسم ‌آنها در روزنامه کمتر دیده ‌شده است. کیفیت بازیکنان فصل گذشته استیل‌آذین بسیار بالا بود. بازیکنی مثل محمدرضا مهدوی که هم‌اکنون روی نیمکت نشسته‌ است یکی از ستاره‌های فوتبال ایران است، اما به دلیل اینکه اسمش کمتر در روزنامه بود روی نیمکت می‌نشیند. البته استیلی سرمربی تیم است و وی تصمیم می‌گیرد که چه شخصی بازی کند و به من ارتباطی ندارد.
دست‌نشان درباره تفاوت کیفیت لیگ برتر و لیگ دسته اول؛ گفت: تفاوت لیگ دسته اول با لیگ برتر در چند بخش حواشی از جمله کیفیت زمین‌، کنترل و نظارت روی بازی‌ها و تماشاگران است و از لحاظ کیفیت بازی و تاکتیک تفاوتی ندارند. اگر مربیان تیم ملی به لیگ دسته اول نیز توجه کنند می‌توانند بازیکنان نخبه‌ای را پیدا کنند.
منبع : استیل آذین

sasan s: دوست عزیز برای هر خبری نیاز به زدن تاپیک جداگانه نیست. بنابراین این تاپیک به تاپیک استیل آذین منتقل می شود.

Last edited by a moderator:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
مهاجم تیم فوتبال استیل آذین تهران در پایان هفته چهارم لیگ برتر در صدر جدول گلزنان لیگ قرار دارد

138806070644_IM_0358543324.bmp

به گزارش روز شنبه گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، علی کریمی ستاره تیم استیل اذین با به ثمر رساندن ۲ گل در بازی مقابل شاهین بوشهر علاوه بر برتری تیمش تعداد گلهای زده خود را در لیگ برتر به عدد ۵ رساند و به تنهایی صدر جدول برترین گلزنان لیگ برتر جای گرفت.
هادی نوروزی از پرسپولیس، اسماعیل فرهادی ازذوب آهن ،محمد غلامی از استیل آذین، اسماعیل شریفات از استقلا ل اهواز، فرزاد حاتمی از سپاهان و امین متوسل زاده از سپاسی ۳ گل به ثمر رسانده اند.
ادینهو از مس،امیر محبی از تراکتورسازی، کرار جاسم از تراکتور سازی، عبدالرضا بازیاری از شاهین بوشهر، سعید خانی از ابومسلم، محمدرضا خلعتبری از ذوب آهن، جواد شیرزاد از فولاد، محمد احمدپوری از شاهین بوشهر، هادی اصغری از پاس ومجید خدابنده لو از پیکان بازیکنان لیگ برتر هستند که تا پایان هفته چهارم ، ۲ گله هستند

منبع : سایت خبری استیل آذین

sasan s: قبلا هم از شما خواسته شده بود که برای هر خبری تاپیک جدید استارت نکنید . لطفا رعایت نمایید.

Last edited by a moderator:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گل هایی را که به شاهین بوشهر زد را تی وی نشون داد ؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شب دراز است و قلندر بیدار...
حالا تا آخر فصل و تعیین آقای گل خیلی زمان مونده ;-)

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
گل هایی را که به شاهین بوشهر زد را تی وی نشون داد ؟

من که ندیدم ! چطور؟
کلا به نظر میاد خیلی پوشش خبری داده نمیشه این تیم.
البته این طور که صحبت های مسئولین باشگاه بر میاداونها هم دلشون میخواد جدی گرفته نشن!
و همشون بارها اعلام کردن در حد قهرمانی نیستن و خودشون رو شانس قهرمانی نمیدونن!!

آقای amk
شما فکر میکنید کی آخر فصل آقای گل بشه ؟
کلا فکر میکنید آقای گل از کدام تیم باشه ؟
دلیلتون رو هم بفرمایید
لطفا بدون کل کل جواب بدید چون من اهل کل کل نیستم

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من که ندیدم ! چطور؟
کلا به نظر میاد خیلی پوشش خبری داده نمیشه این تیم.
البته این طور که صحبت های مسئولین باشگاه بر میاداونها هم دلشون میخواد جدی گرفته نشن!
و همشون بارها اعلام کردن در حد قهرمانی نیستن و خودشون رو شانس قهرمانی نمیدونن!!

آخه حالا که 90 که تعطیل شده دیگه برنامه ای نیست که همه گل ها را بشه دید. بخش های خبری را هم من روز شنبه همه را دیدم ولی هیچ گلی را نشون ندادن.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
وقتی فیلم چهار تا گل سپاهان موجود نیست یا پخش نمیشه از استیل آذین دیگه انتظاری نمیشه داشت.

منم طرفدار این تیمم. هم به خاطر علی کریمی و هم به خاطر هدایتی؛ از شخصیتش خوشم می آد.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
ديدار تيم‌هاي فوتبال راه‌آهن و استيل‌آذين در هفته پنجم در ورزشگاه دستگردي برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، چمن ورزشگاه اكباتان هنوز آماده بهره برداري نيست و به همين دليل باشگاه راه آهن براي برگزاري بازي خانگي خود در هفته پنجم مقابل استيل آذين ورزشگاه دستگردي را براي اين بازي انتخاب كرده اند. اين مسابقه دوشنبه آينده برگزار مي شود.
باشگاه راه آهن در حال حاضر مشغول تبديل كردن چمن ورزشگاه اكباتان به ورزشگاه رولي است.

* روز گذشته تيم ذخيره هاي راه آهن مقابل شهرداري بندرعباس بازي تداركاتي برگزار كرد كه اين بازي با نتيجه 2 بر 2 به پايان رسيد.
گل هاي تيم راه آهن را صالح سدير و محسن زاهدي به ثمر رساندند.

* ارني برندتس بعد از اين بازي تداركاتي دو روز به شاگردان خود استراحت داده است.

خبرهای بیشتر از استیل آذین را در سایت خبری استیل آذین ببینید
از هواداران خواهشمندیم در سایت یا وبلاگ خود به ما لینک بدهند

بالا