• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

فرانسه در دو مسابقه ای که در این هفته داشت ، روز جمعه 5 فروردین موفق شد در زمین لوگزامبورگ این تیم رو 0-2 شکست بده .

این بازی از سری مسابقات انتخابی یورو 2012 بود .

یه گل رو مسکه زد . یه گلم فکر کنم گورکوف زد .

لورن بلان از بازی تیم ناراضی بود و گفت که ریبری و اورا فقط سایشون تو زمین بوده !

در جدول گروه چهارم ، فرانسه از 5 بازی 12 امتیاز داره .

بلاروس و آلبانی از 5 بازی 8 امتیاز ؛ بوسنی از 4 بازی 7 امتیاز .

روز سه شنبه 9 فروردین هم در یک مسابقه دوستانه فرانسه در ورزشگاه استاد د فرانس با کرواسی 0-0 مساوی کرد .

کریم تو این بازی مصدوم شد .

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
عجب بازی بود دیشب با تیم 2ومش فرانسه 4- 1 برد تیم اوکراین رو تازه از دقیقه 75 چند تا بازیکن اصلیش رو آورد داخل زمین !

جالب بود که مارتین بازیکن سوشو توی اولین بازی ملیش، 2 تا پل زد اونم توی 5 دقیقه:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
عجب بازی بود دیشب با تیم 2ومش فرانسه 4- 1 برد تیم اوکراین رو تازه از دقیقه 75 چند تا بازیکن اصلیش رو آورد داخل زمین !

جالب بود که مارتین بازیکن سوشو توی اولین بازی ملیش، 2 تا پل زد اونم توی 5 دقیقه:D
به به، تبريك ميگم!

به اميد برد هاي بعدي! :دي

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]فرانسه و انگليس مي‌توانندشگفتي‌ساز شوند[/h]
[h=2] هافبک رئال مادريد معتقد است که تيم‌هاي ملي فوتبال فرانسه و انگليس مي‌توانند در اوکراين و لهستان شگفتي خلق کنند.[/h]

به نقل از فيفا، ژابي آلونسو اظهار داشت: انگليس و فرانسه با وجود توقعات کمي که از آنان وجود دارد، تيم‌هاي با کيفيتي هستند و سابقه صعود به مراحل بالاتر در اين مسابقات را دارند.

انگليس و فرانسه در ميان مدعيان اصلي قهرماني جام ملت‌هاي اروپا قرار ندارند، اما هافبک رئال مادريد هشدار داد که اين دو کشور مي‌توانند در لهستان و اوکراين شگفتي خلق کنند.

هافبک رئال مادريد خاطرنشان کرد: فرانسه و انگليس تنها دوتيم از تيم‌هايي هستند که براي قهرماني در اين مسابقات مي‌جنگند. آنها به خاطر بازيکنان و سابقه‌اي که دارند از مدعيان هستند.

وي افزود: آنها غريزه جنگندگي دارند و مي‌توانند به اهداف خود در اين مسابقات دست يابند.

انگليس و فرانسه در گروه چهارم جام ملت‌هاي با اوکراين و سوئد هم‌گروه هستند.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام رفقا
منم اومدم. امیدوارم این سری دیگه ضد حال نخوریم.
تیم های مورد علاقه من هم مثل گذشته فرانسه و اسپانیا هستن. امیدوارم هر دو برسن به نیمه نهایی و یکیشون هم قهرمان بشه
N_aggressive%20%2833%29.gif

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ام ويلا مي‌تواند در يورو 2012 به ميدان برود
[/h]
[h=2] اين ستاره جوان در ديدار فرانسه مقابل صربستان دچار آسيب ديدگي شد و در ابتدا اين نگراني به وجود آمد که اين بازيکن يورو را از دست بدهد.[/h]
00038048.jpg

فدراسيون فوتبال فرانسه اعلام کرد يان ام ويلا، هافبک دفاعي خروس ها، علي رغم مصدوميت از ناحيه قوزک پا در فهرست تيم براي يورو باقي خواهد ماند.

اين ستاره جوان در ديدار فرانسه مقابل صربستان دچار آسيب ديدگي شد و در ابتدا اين نگراني به وجود آمد که اين بازيکن يورو را از دست بدهد.

با اين وجود، نتايج آزمايشات ام آر آي نشان داد که مصدوميت اين بازيکن 21 ساله جدي نيست و به همين دليل او از فهرست فرانسه براي يورو خارج نمي شود.

در بيانيه اي که در سايت اختصاصي فدراسيون فوتبال فرانسه منتشر شده، آمده است:" نتايج آزمايشات ام آر آي نشان داد که مصدوميت ام ويلا چندان جدي نيست و مشکل حادي براي او به وجود نمي آورد."

ام ويلا روز چهارشنبه همراه با ساير اعضاي تيم ملي فرانسه به اوکراين سفر مي کند اما بعيد است او بتواند خود را به اولين ديدار فرانسه در يورو مقابل انگليس برساند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]بلان: مي‌دانستيم نبايد به اوکراين فضا بدهيم[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي فرانسه پس از پبروزي برابر اوکراين گفت: از قبل مي‌دانستيم که نبايد به آنها فضا بدهيم.[/h]
00938716.gif

فرانسه در ديدار دوم خود در مرحله گروهي يورو 2012 توانست با 2 گل منز و کاباي اوکراين را با نتيجه 2 بر صفر شکست دهد.

لورن بلان در اين مورد گفت: شيوه خوبي براي بازي انتخاب کرده بوديم. براي ديدار برابر اوکراين آماده بوديم تمايل زيادي داشتيم که به ميدان برويم و برابر آنها قرار بگيريم. به دليل بارش باران مجبور شديم کمي صبر کنيم ولي بعد از آن وارد زمين شديم و به بازي پرداختيم. برخلاف باراني که باريد،‌ زمين شرايط خوبي داشت و شرايط آب و هوايي به ما اين اجازه را داد که بتوانيم برنامه‌هايمان را پياده کنيم. در ابتداي ديدار به هيچ وجه زمين شرايط خوبي نداشت ولي مسئولان برگزاري آن را به حالت عادي بازگرداندند.

سرمربي تيم ملي فرانسه افزود: خيلي خوب بازي‌هاي پيشين اوکراين را مورد بررسي قرار داده بوديم. ديدار آنها برابر سوئد را بارها و بارها مورد بازبيني قرار گرفته بود. مي‌دانستيم نبايد به اوکرايني‌ها فضا بدهيم، به همين دليل تصميم گرفته بوديم آنها را زير فشار فراواني قرار دهيم. البته اوکراين بازي خوبي به نمايش گذاشت ولي فرانسه نمايش بهتري داشت.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2]منز در ترکيب اصلي فرانسه خوب و با اعتماد به نفس بازي مي کرد و اين نظر مثبت مربي خروس ها را جلب کرده است .
[/h]
لوران بلان سرمربي تيم ملي فرانسه در صحبتهايي به تمجيد از عملکرد ژرمي منز در ترکيب تيمش پرداختهاست .

ديشب فرانسه موفق شد تا با نتيجه 0-2 اوکراين راشکست دهد و بال باشگاه پاري سن ژرمن به جاي فلوران مالودا در ترکيب اصلي تيمش قرار داشت و با اعتماد به نفس تمام بازي کرد.

اکنون و با اين برد فرانسه در جايگاه خوبي براي صعود به جمع 8 تيم برتر يورو است و بلان که به شدت تحت تاثير بازي منز قرار داشت، در پايان اين مسابقه گفت:« ما واقعا تيم اوکراين را مطالعه کرده بوديم. آنها فضاهاي خالي زيادي پشت سرشان باقي مي گذارند. آنها دوست دارند فوتبال بازي کنند ولي عدم تعادل هايي در خط دفاعي شان دارند و فضاهايي خالي هست که مي توان از آن بهره برد. ما بازيکنان سرعتي را به ميدان فرستاديم که ژرمي يکي از آنها بود.مي دانستيم که بازيکن خوبي است و در سطح بين المللي درحال کسب اعتماد به نفس است. وقتي او در بازي قرار مي گيرد، کاملا آماده است تا توانايي هايش را نشان دهد و جمعه شب، نمايش فوق العاده اي از او ديديم.»

اين برد، اولين برد فرانسه در تورنمنتي بين المللي در شش سال اخير بوده و بلان اميدوار است برد بعدي خيلي دور نباشد:« ما خيلي خوشحاليم که به پيروزي رسيديم. شش سال، زماني طولاني براي کسب يک پيروزي دريک تورنمنت بود .پس اميدوارم که برد بعدي ما شش سال ديگر از راه نرسد. چون در آن موقع من اينجا نخواهم بود تا با شما صحبت کنم و قطعا در آن موقع اخراج شده ام.»

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[h=1]فرانسوي ها بهتر با شرايط آب و هوا کنار آمدند[/h]

اولگ بلوخين، سرمربي تيم ملي اوکراين در صحبتهايي اعلام کرد که تاخير يک ساعته در آغاز بازي تاثيري در جريان بازي تيمش در ديدار با فرانسه نداشته است .

فرانسه با گلهاي ژرمي منز و يوان کاباي توانست يکي از دو ميزبان يورو2012 را شکست دهد و اين درحالي بود که تنها 4دقيقه بعد از به صدا در آمدن سوت آغاز، بازي به خاطر توفان وبارش سيل آساي باران براي 70 دقيقه متوقف شد.

بعد از آن بازي دنبال شد و با شکست اوکراين همراه بود. در پايان مسابقه بلوخين ،مربي اوکراين به خبرنگاران گفت:« شرايط براي هر دو تيم يکسان بود؛ شايد فرانسوي ها بهتر توانستند با اوضاع آب و هوايي تطبيق پيدا کنند ولي آنها يکي از بهترين تيمهاي دنيا و يکي از مدعيان قهرماني دراين رقابتها هستند و حتي اگر دراين بازي ما به پيروزي مي رسيديم هم ذهنيت من تغييري نمي کرد و اين ذهنيت به نتيجه بازي بستگي ندارد. ما در طول اين 70 دقيقه هيچ کاري نکرديم و نمي دانم که اگر بازي بعد از يک ربع ساعت به جريان مي افتاد، بايد دوباره خودمان را گرم مي کرديم يا نه.»

البته بلوخين ازفريادهاي انتقادي برخي از هواداران عليه شاگردانش به شدت ناراحت بود و درادامه صحبتهايش گفت:« بايد هميشه از تيمتان حمايت کنيد. فکر مي کنم که اين اصلا عادلانه نيست. هواداران در بازي اول و در مصاف با سوئد از تيم ما حمايت کردند و بايد هميشه از تيمشان حمايت کنند. اين يعني چه که اگر تيم خوب بازي کند از تيم حمايت مي کنيد و در غير اين صورت، اين کار را نمي کنيد؟! اين ناعادلانه است. ما حس مي کنيم که اگر به پيروزي برسيم، همه چيز خوب است و اگر ببازيم، همه ما را با تير مي زنند.»

اوکراين درسومين بازي اش درمرحله گروهي يورو مقابل انگليس قرار خواهد گرفت و انتظار مي رود که وين روني بعد از پشت سرگذاشتن دو جلسه محروميتش دراين بازي درترکيب سه شير قرار بگيرد. مربي اوکراين دراين باره گفت:« من چه کار مي توانم بکنم، ما مقابل انگليس بازي خواهيم کرد. الان تنها نيم ساعت از بازي ما با فرانسه گذشته؛ هيچ چيزي را نمي توانم تغيير دهم ولي براي بازي بعد، فکرهايي درسر دارم.»

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام.
واقعا حال کردم از بازی دیشب فرانسه.

اصلا توقع این فرانسه رو امسال نداشتم.تیم خوبی رو امسال داده بیرون

امیدوارم به عنوان تیم اول صعود کنه.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]بلان:هيچ تيمي قادر به شکست اسپانيا نيست[/h]
[h=2] تيم ملي فوتبال اسپانيا قهرمان جهان و قهرمان اروپا تاکنون هرگز موفق نشده است در ديداري رسمي تيم ملي فرانسه را شکست دهد و امشب در چارچوب مرحله يک چهارم نهايي جام ملتهاي اروپا به مصاف تيم ملي فرانسه مي رود.[/h]
00938716.gif

در سابقه ديدارهاي رسمي دو کشور اسپانيا يک بار با فرانسه مساوي کرده و پنج بار متحمل شکست شده است.

لوران بلان سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه گفت اسپانيا بازي خاص خود را دارد و از چهار سال پيش به ابرقدرت مطلق فوتبال جهان تبديل شده است. همه تيمهاي جهان مي کوشند با اسپانياييها مقابله کنند اما هيچ کس نمي تواند جلوي اين تيم بايستد.

فيليپ مکسس در تيم ملي فرانسه به علت دو اخطاره بودن در زمين حضور نمي يابد.

فرانسه مي کوشد بازي بسيار ضعيف خود را در برابر سوئد و شکست دو بر صفر به فراموشي بسپارد.

لوران بلان افزود اما تا کنون چند تيم موفق شده اند کمي تيم ملي اسپانيا را آزار بدهند. اگر خوب دفاع و خوب مبارزه کنيم و در دقايق بيست تا سي آغاز ديدار نشان دهيم که خوب بازي را پيش مي بريم شايد بختي براي پيروزي داشته باشيم اما اگر اين اصول را رعايت نکنيم، قطعا با غافلگيري بدي مواجه مي شويم.

ويسنته دلبوسکه سرمربي تيم ملي اسپانيا گفت من فکر نکنم که آنها فقط به دفاع صرف بپردازند. آنها بازيکناني دارند که مي توانند سرنوشت ساز باشند و کل بازي را در دست گيرند. آنها مي خواهند ما را شکست دهند و فکر نکنم که منتظر ما بمانند تا ما حمله کنيم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
[h=1]بلان:هيچ تيمي قادر به شکست اسپانيا نيست[/h]
[h=2] تيم ملي فوتبال اسپانيا قهرمان جهان و قهرمان اروپا تاکنون هرگز موفق نشده است در ديداري رسمي تيم ملي فرانسه را شکست دهد و امشب در چارچوب مرحله يک چهارم نهايي جام ملتهاي اروپا به مصاف تيم ملي فرانسه مي رود.[/h]
00938716.gif

در سابقه ديدارهاي رسمي دو کشور اسپانيا يک بار با فرانسه مساوي کرده و پنج بار متحمل شکست شده است.

لوران بلان سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه گفت اسپانيا بازي خاص خود را دارد و از چهار سال پيش به ابرقدرت مطلق فوتبال جهان تبديل شده است. همه تيمهاي جهان مي کوشند با اسپانياييها مقابله کنند اما هيچ کس نمي تواند جلوي اين تيم بايستد.

فيليپ مکسس در تيم ملي فرانسه به علت دو اخطاره بودن در زمين حضور نمي يابد.

فرانسه مي کوشد بازي بسيار ضعيف خود را در برابر سوئد و شکست دو بر صفر به فراموشي بسپارد.

لوران بلان افزود اما تا کنون چند تيم موفق شده اند کمي تيم ملي اسپانيا را آزار بدهند. اگر خوب دفاع و خوب مبارزه کنيم و در دقايق بيست تا سي آغاز ديدار نشان دهيم که خوب بازي را پيش مي بريم شايد بختي براي پيروزي داشته باشيم اما اگر اين اصول را رعايت نکنيم، قطعا با غافلگيري بدي مواجه مي شويم.

ويسنته دلبوسکه سرمربي تيم ملي اسپانيا گفت من فکر نکنم که آنها فقط به دفاع صرف بپردازند. آنها بازيکناني دارند که مي توانند سرنوشت ساز باشند و کل بازي را در دست گيرند. آنها مي خواهند ما را شکست دهند و فکر نکنم که منتظر ما بمانند تا ما حمله کنيم.

وقتی مربی با این عقاید مسخره .... چینش مسخره تر بازیکناش .... پاشِ بیاد تو زمین .... خُب ...همین میشه نتیجش....
اسپانیا واقعا اگه قهرمان یورو بشه باید به حالِ فوتبال گریه کرد....
یه حمله ی درست ترتیب ندادن و بردن...

همون بهتر که قرارداد بلان تمدید نشه ...
امثال بازیکنایی مثه نصری هم که فقط خودشون رو مبینن !
بنزما رو برداشته گذاشته هافبک...!

همه چیز فاجعه بود ... فقط درصد تصاحب توپ مقابل اسپانیا 45% قابل توجه بود تعداد پاسای کوتاهمون .. همین ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
42049038659461651546.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]بلان: تصميم گرفتم در تيم فرانسه نمانم
[/h] بلان پنجشنبه با نوئل لوگرائه، رييس فدراسيون فوتبال فرانسه ديدار کرد تا درباره برنامه‌هاي آينده با او صحبت کند. اکنون مشخص شده که اين مربي 46 ساله تيمش را ترک خواهد کرد.

در بيانيه‌اي که در وب‌سايت فدراسيون فوتبال فرانسه منتشر شده آمده: «لوران بلان با لوگرائه تماس گرفت تا تصميمش مبني بر تمديد نکردن قراردادش را اعلام کند. لوگرائه اين تصميم را پذيرفت و از بلان به دليل کارهايي که از آگوست 2010 در تيم ملي انجام داده قدرداني کرد.»

بلان هم در بيانيه‌اي تصميم خود را توضيح داد: «آقاي لوگرائه از زمان انتخاب شدن به رياست فدراسيون به من پيشنهاد داد قراردادم را تا سال 2014 تمديد کنم. من ابتدا تصميم گرفتم روي صعود به يورو 2012 تمرکز داشته باشم. صعود انجام شد و با وجود اين که در آن هنگام گفته بودم دوست دارم مدت بيشتري در فرانسه باشم، اما نتوانستيم به توافق برسيم تا دو سال ديگر در تيم فرانسه بمانم. در اين شرايط تنها مي‌توانم تاييد کنم که از روز شنبه 30 ژوئن، تصميم گرفته‌ام قراردادم را تمديد نکنم. مي‌خواهم از کادر فني به دليل وفاداري و کيفيت کارشان تمجيد کنم. همچنين از بازيکنان تشکر مي‌کنم که با ما همکاري کردند، هرچند همه آنها بي‌عيب‌ونقص نبودند. از آنهايي که از تيم فرانسه در اين دو فصل حمايت کردند هم ممنونم. براي جانشين خود آرزوهاي خوب دارم و از صميم قلب اميدوارم که تيم فرانسه به جام جهاني 2014 برزيل برسد.»

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
Didier Deschamps
2609.jpg
دیدیه دشامپ به عنوان سرمربی فرانسه انتخاب شد.
قرارداد دو ساله است و تا پایان جام جهانی 2014 برزیل اعتبار داره.

فکر میکنم این مربی اونقدر با جسارت و صاحب اندیشه هست که باید بابتش به طرفدارن فرانسه تبریک گفت.

شخصا همیشه کار دشام رو میپسندم و کلا با نوع فوتبالی که بازی میکنه نشون میده که هر جا بوده از ابزارش بهترین بهره رو برده. تو جایی که سر تر بوده کوبنده ظاهر شده و تو جایی که ضعیف تر بوده خیلی زیرکانه و با هوش عمل کرده.
تو این سالها از وقتی یووه رو تو سری بی دست گرفت بسیار از کارش خوشم اومد و تا همین پارسال اعتقادم این بود که اشتباه بدی کرد یووه بعد از صعود این مربی رو گذاشت کنار. تیم موناکویی هم که از این مربی دیدیم بسیار عالی بود و تا فینال اروپا رفت و اوج کارش به نظرم موفق شدن با المپیک مارسی بعد از بیش از 15 سال بود که به تیره روزیهای این تیم پایان داد. مارسی سال قبل خیلی خوب تو اروپا اومد بالا و یقه تیمهای بزرگی رو هم گرفت علی رغم اینکه تو نگاه اولیه تیمش بضاعت زیادی نداشت برای مقابله با بزرگان.

فکر میکنم این مرد تیمی خوب از فرانسه بسازه و اگر من یه طرفدار فرانسه بودم از همین الان با چشم بسته به این مربی اطمینان میداشتم و خیالم از این بابت راحت میشد و حالا که یه طرفدار ایتالیا هستم بدون اینکه اینده تیم ایتالیا رو به فرض بدونم اما ترجیح میدم تیمم جلو تیم دشامپ قرار نگیره. (یواشکی بین خودمون باشه. ;) )
جام جهانی که برسه اگه یادم نرفته باشه میام و این پست رو بالا میارم :دی

didier-deschamps-juventus-2_diaporama.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
بازی خوبی بود نیمه اول خوب نبودیم ولی نیمه دوم خوب بازی رو اداره کردیم و بازی رو تو دقیقه آخر به تساوی کشیدیم به این تیم امیدوار شدم با اینکه چند بازیکن خوبمون مصدوم بودن میتونستیم بازی رو ببریم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فرانسه نیمه دوم خوب بازی کرد. 1 گل حقش بود.

بالا