بازی خوبی بود
خدایی عجب خریدهایی کردیما استوریج و مینیوله عالیند
استون ویلایی که 3 1 آرسنال زده بود سوسکش کردیم
خدایی از اولم انریکه بد نبود ولی سیسوکو هم بد نیست
فقط استیون جرارد ...
به امید تیکه تیکه کردن منچستر
راه دوره متاسفانه...خیلی دوست داشتم بیام ولی نمیتونمSalam be hame liverpooli haie gool
Mikhastam behetoon etela bedam ke ie meeting dar tarikh 10 shahriver dar shahre Tehran bargozAr mishe va dar in meeting az ahali resane va rozname. Va football afrad sar shenasi hozor peida mi konan
Shoma ham mitonid ba sabte nam dar site : liverpoolfc.ir Dar in marasem Sherkat konid
YNWA
لیورپول 4-2 دیوث مقابل با کلی تلفات!توره و سیسوکو مصدوم شدن...معلوم نیست به بازی با منشستر برسن یا نه
من یونایتد منظورته دیگه؟ای بابا !!!!!!!!!! توره رو نمیشد بازی ندیه . عجب گیری افتادیم تو این بی بازیکنی !
البته دوستان نگران من سیتی نباشید ، بدون فگوسن هیچی نیست ! لهشون میکنیم :lol:
Salam be hame liverpooli haie gool
Mikhastam behetoon etela bedam ke ie meeting dar tarikh 10 shahriver dar shahre Tehran bargozAr mishe va dar in meeting az ahali resane va rozname. Va football afrad sar shenasi hozor peida mi konan
Shoma ham mitonid ba sabte nam dar site : liverpoolfc.ir Dar in marasem Sherkat konid
YNWA
Na AMA paziraei darim
Are land rovere
ای بابا این رسم حمایت از هوادارا نی یه پیرنی -استوکی-شورتی ب عنوان هدیه و یاد بود ک این حرفارو نداره
ماشین رو کلا سفید کن اون لوگوی تیم رو قرمز یا بالعکس
شورت میدیم فقط باید جلومون بپوشی گه مطمئن شیم سایزه !
باوشه باوشه ! ماشین قابل شما رو هم نداره ! رنگش هم عوض می کنم :blush:
من معمولا ایزی لایف بر تن دارم ممکنه شرت نره تو تَنم ..تقصیر منه شهروند چیه! ......
ماشین رو میخوای صدفی ش کن عکس جرارد رو بزن رو درش..بیار محل ما بچه های pimpmy ride به همراه x.zibit از این کارا میکونن