• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
لیورپول 2 - 0 نیوکاسل

یه برد دلچسب در برابر تیم جان سخت نیوکاسل که واسه بعضی تیمها دردرسر درست میکرد.
ازبازی که کردیم راضی ام.
رحیم استریلینگ هم بعد چند بازی خیلی خوب نقش داشت. دیگه مثل سابق با توپ لاس بیخود نزد.

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
به امید اینکه منچستر بازی امروز که 10 دقیقه دیگه در خانه کریستال پالاس داره رو واگذار کنه شانس ما برای حضور در چامپونز لیگ بیشتر بشه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
زاااااااااااااااااااااااااااااااارت :p

دنیایی بازیکن خریدین هنوز اندرخم جایگاه 5ــم جدولین !

ما با بالوتلی چلاق داریم با خط حمله طراز اول بی عرضه شما سایه به سایه میایم ! (فالکائو - وین رونی - ون پرسی - دی ماریا - فیلینی - خوان ماتا )
ما اگه اینارو داشتیم قهرمان بلامنازع لیگ بودیم .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با این بازیکنها انتظار خیلی بیشتری نمیشه داشت ، راجر فصل عالی ای نداشت ولی بد هم نبود .
به خرید چند تا بازیکن تاپ میشه به روزهای اوج امیدوار بود ، تصمیم احمقانه قطع همکاری با راجر هست .
البته در خرید بازیکن باید راجر رو مقصر دونست .

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب بعد از شبی دردناک برای من و تمام آذریها و با زخمی عمیق رسیدیم به امروز که باز هم دردناک خواهد بود،بدون شک به اندازه دیشب که از نزدیک شاهد اون بی عدالتی بودیم و نتونستیم کاری بکنیم نزدیک این اتفاق سخت نیستیم ولی به اندازه دیشب ناراحت کننده و هضمش هم سخت خواهد بود!!!:(
حالا که استیون جرارد،دوست داشتنی ترین بازیکن زندگیم امشب آخرین بازیش رو تو پیراهن تیم محبوبش و خونش انجام میده میخوام یه سری چیزا رو بگم تا بغض خفم نکرده!!!:(:general503:
من تا 10 11 سالگیم تو همه چی عشق قرمز بودم،تو همه چی فقط قرمز!!!تو فوتبال هم بدون اینکه کشورها و اسم تیمها برام مهم باشن و اصلا چه بازیکنایی توش بازی میکنن!!!از منچستر بگیر تا بایرنها و هر قرمز دیگه ای!!!البته این وسط یه قرمز وجود داشت که بین این همه قرمز،سرخترین بود،سرخی که تو چشم میزد و حتی دور لباسشم حاشیه ای با رنگ دیگه نبود!!!همیشه دوست داشتم بازیهای این تیم رو ببینم ولی جز گلهای زده و خوردش که قبل و وسط نیمه بازی ها و بعضآ تو اخبار ورزشی میدیدم چیز دیگه ای ازش ندیده بودم و نمیدونستم!!!تا اینکه اولین بار تو نیمه نهایی چمپیونز 2004-2005 به صورت زنده بازیش رو دیدم که اتفاقآ جلو یه تیم آبی که برای ما ایرانیها آنتی قرمز محسوب میشه بود و به نوعی یاد دربی پایتخت رو زنده میکرد!!!ولی فینال 2005 بود که دوست داشتنی ترین بازیکن زندگیم رو شناختم و لیورپولی و بارسایی شدم!!!
قبل از این با علاقه ای که به ریوالدو داشتم و تو تلوزیون(کانالهای!) پر از برفک اون زمان به لباس اول و آخر نامعلوم بارسا پیدا کرده بودم و با دیدن کلایورت که یه حس خوب دیگه سراغم اومد یه بارسایی 2 آتیشه به همراه دوستدار تمام قرمزهای دنیا بودم!!!امآ اول بارسایی!!! نیمه نهایی 2004-05 بود که از بین این همه تیم سرخ پوش،لیورپول شد تیم محبوبم و بقیه فقط در حدی که دوست داشتم تو بازی با رنگهای دیگه برنده باشن!!!اما فینال استامبول بود که با آشنایی با استیوی و اون معجزه ای که آغاز گرش بود از یه بارسایی لیورپولی تبدیل به یه لیورپولی بارسایی شدم!!!:)
اما بریتانیا و انگلیس!!!با بزرگ شدن و آگاهی از ظلمهایی که اینا در حق ما و خیلییا کردن هر روز بیشتر از قبل از این کشور و همه چیزش بدم میومد و با آگاهی از شرایط کاتالونیا و فوق ستاره ی به اسم مسی که از قضا آرژانتینی هم بود هر روز بیشتر از قبل بارسا رو دوست داشتم ولی استیوی و قرمزی که لیورپول به تن میکرد مانع از برگشتن حسم نسبت به این تیم یا حداقل به اون ترتیب قبل استامبول میشد!!!استیوی کاری کرد با اینکه عاشق آرژانتینم(از وقتی فهمیدم فوتبال چیه و هم زمان با اون فوتبال معروف سگا که با آرژانتینش زندگی کردم و بازیکنی به اسم باتیستوتا!!!) و متنفر از بریتانیا و بریتانیایی ،اما فقط به خاطر استیوی دوست داشتم تو بازیهای ملی اول انگلیس موفق باشه!!!حتی به خاطر این بشر کشوری که ازش متنفر بودم رو به کشوری که عاشقش بودم ترجیح میدادم!!!استیوی خداحافظ کرد و این حس هم از بین رفت و الان میخوام سر به تن تیم ملیشون نباشه و حتی جلو افغانستان هم بازی کنن،طرفدار افغانها میشم!!!:general210:
یه لیورپولی بارسایی بودم،لیورپولی بارسایی که امسال آخرین سالشه و این روزها آخرین روزش و بعد از رفتن حضرت استیوی دوباره همه چیز برام عوض میشه!مخصوصآ که دیگه،فقط عشقِ به یک رنگ خاص هم تقریبآ برام از بین رفته!!!:|
تصور لیورپولِ بدون کاپیتان دوست داشتنیمون برام غیر ممکنه:(،بعد این روزها باز یه بارسایی لیورپولی میشم،عین اوایل،تا وقتی که این فوق بشر بیاد و سکان هدایت لیورپول رو به عهده بگیره و ایشالا تمام ناکامیهاش رو تو عرصه مربی گری با قدرت و به بهترین نحو جبران کنه...:X:general504:
عاشقتم کاپیتان دوست داشتنی:(،هرجا که میری:general503:برات آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم موفق باشی،تو برای من و خیلیها نماد تعصب و مردونگی هستی،حاضر نشدی هیچ وقت و به هیچ وجه رو در روی تیمت بازی کنی،ایشالا روزی با قدرت به تیمت برمیگردی و عوض همه این سالها رو در لباس مربی گری درمیاری،زنده باد کاپیتان افسانه ای فوتبال دنیا...:X

Last edited:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
خیلی سخت بود وداع استیون جرارد با آنفیلد در شبی که 3 - 1 از کریستال پالاس شکست خوردیم.

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
شکست 6 - 1 لیورپول در برابر استوک سیتی . شب تلخ بدرود کاپیتان افسانه ای :(

برندن راجرز بمیری به حق 5 تـن آل آنفیلد.

گورت رو گم کن راجرز .

تا قبل از این بازی به خاطر نتایج فصل قبل و اوایل نیم فصل دوم امسال فکر میکردم راجرز حداقل از لحاظ فنی یه چیزهایی حالیشه ولی الآن وقتی یه خورده فکر میکنم به این نتیجه میرسم که هیچی حالیش نیست ، شاید بعضی وقت ها یه حرکت های تاکتیکی بزنه که موقت اوضاع تیم را بهتر کنه(مثل ۳ دفاع بازی کردن و آوردن امره کان در خط دفاع در اوایل نیم فصل دوم ) اما در مجموع هیچ تاکتیک و برنامه خاصی نداره ، لیورپول واقعا هیچ برنامه تاکتیکی نداره تنها برنامه اش استفاده از خلاقیت های فردی امثال استرلینگ و کوتینیو و سوآرز و استوریجه . این فصل که سوآرز رفت و استوریج هم مصدوم بود اگه یه روز ‌ ، روز خوب استرلینگ و کوتینیو نبود عملا بازنده بود !!!

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
ینی تف تو این مربی
دیگه هیچ جوره نمیخوام این بی پدر بمونه
خفت بیشتر از 6تایی شدن جلو استوک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خفت بیشتر از پایین شدن رتبه از تاتنهام؟؟؟؟؟؟؟
خفت بیشتر از ی بازی افتضاح جلو ویلا تو نیمه نهایی حذفی و باخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خفت بیشتر از بر نیومدن از بازل و لودوگورتس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خفت بیشتر از دبل شدن جلو دشمن سنتی؟؟؟؟؟؟؟؟
لعنت خدا بهت راجرز
اگر و رینا رو بیرون کردی....کاپیتان غیرت وتعصب رو بیرون کردی....دستت درد نکنه از این بازی خداحافظی ک ترتیب دادی براش
فقط برووو گورتو گم کن
حتی اگه سال دیگه قراره موفق شیم فقط برووو
میخوام صدسال موفقیت کسی رو ک عامل رفتن جرارد و اگر شد نبینم

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
امیدوارم مربی محبوب و با جنم " یورگن کلوب " به لیورپول بیاد.
هرچند از این صاحبای کثیف لیورپول بعیده یه قدم مثبت بردارن تو عمرشون.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
سلام دوستان
چرا احساساتی میشین یهو 40 خط بیانیه پست می‌کنین؟
جرارد خدافظی کرد، انصافا من فقط به خاطر جرارد و اوون لیورپولی شدم. اوون که بعدا مشخص شد چیکاره ست ولی جرارد فراموش نشدنیه. من اصلا از رفتنش راضی و خوشحال نیستم که برعکس خیلی هم ناراحتم ولی فکر میکنم حالا که این عمل انجام شده فصل بعد بدون جرارد تیم تغییرات مثبتی داشته باشه. امیدوارم زنده باشم یک روزی روی نیمکت تیم ببینمش.
درمورد عملکرد فصل تیم هم به نظرم با خریدهای بدی که راجرز داشت بهتر از این هم انتظار نمی‌رفت. مخصوصا مارکویچ و لاورن که اصلا در سطح تیم نبودند.

خودم با رفتن راجرز موافقم ولی پیدا کردن جایگزینش خیلی سخت به نظر میاد، بعید میدونم کلوپ بیاد لیورپول با این که سر بازی دوستانه قبل از شروع فصل خیلی از باشگاه تعریف کرده بود ولی هنری و ایر در حمایت از راجرز مصاحبه کردن. کلا باشگاهی که مالک امریکایی داره باید یه مربی شش دانگ بالا سرش باشه تا بتونه تو کورس بمونه، فرگوسن رو هیچوقت یادم نمیره تو این جور موارد و فصل نقل و انتقالات خدا بود لامصب.

ما که دیگه خسته شدیم ولی به امید فصل‌های آینده.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنـــــــــــــــــــــــــــــــی خــــــــــــــــــاکــــــــــــــــــــــــــ عالم تو سرت راجرز،ولی اگه این نتیجه باعث کم شدن شرّ این مرتیکه بشه من راضیم،تازه چند رو پیش تو مصاحبش گفته 150% تو لیورپول میمونم و بهتر از من پیدا نمیشه!!!:eek:o_O:general210::mad::general312:
فقط گورتو گم کن،همین...:general312:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه سری از مربیها ذاتا مربی خیلی خوبی هستند ولی تو خرید بازیکن میلنگن و اصلا نمیتونن استعداد های نهفته رو کشف کنن مثل گواردیولا ، ولی بعضی هم مربی خوبین و هم استعداد ها رو کشف میکنن و خریداشون خوبه مثل فرگوسن و مثال اعلاش مورینیو .
راجرز هم فصل قبل خریدهاش خیلی کمکی نکرد امیدواریم امسال خریدها بهتر از سال قبل باشه .

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
رسمی: دنی اینگز به لیورپول پیوست

باشگاه لیورپول جذب دنی اینگز را اعلام کرد

باشگاه لیورپول به صورت رسمی در وبسایت خود خبر جذب دنی اینگز را اعلام کرد. مهاجم 22 ساله باشگاه برنلی قراردادش آخر ژوئن با باشگاه سابقش به اتمام می رسد و به صورت بازیکن آزاد راهی آنفیلد خواهد شد.
تاتنهام دیگر مشتری این بازیکن بود.

d0a364bd4a35d6f9210912f1e43b7061.jpg

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امسال داریم هوشمندانه تر بازیکن میخریم،شایدم دیگه پولی به راجرز نمیدن بعد اون همه پولی که حروم کرد!!!بهونه خوبی دست مالکا افتاده!!!
-----------------------------------------------------------------------
این کلوپ داره با زبون بی زبونی میگه دوست دارم بیام لیورپول،خدایا ما رو از شر راجرز خلاص کن و اگه مالکا به خاطر نفع خودشون دارن تیمو به نابودی میکشونن به زمین گرم بخورن ایشالا!!!
بهترین فرصت واس خلاص شدن از دست راجرزه!این نامرد کم ضربه نزده به تیم!!!کم با بازیکنای دوست داشتنیمون درنیافتاده و سر لجبازی مفت نداده ببرن!!!هنوزم به یاد اگر میوفتم اعصابم خراب میشه!!!یا حضرت استیوی که من رفتن اونم تقصیر راجرز میدونم...:mad::general312:(حالا هم نوبت اسکرتل با تعصب هست!!!:general208:)
گم شو راجرز،خواهشآ گورتو گم کن برو،فقط برو...:general710:
اگرم موندی و بازم دست گل به آب دادی دیگه خونت حلال هست!!!بتونی تیمو برگردونی تازه بی حساب میشیم ولی خواهشآ همینجا و بدهکار برو ما همین الان با پای خودت بری میبخشیمت،طلبمونم فدای سر لیورپول،فقط برو...:general210::general403:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب متاسفانه انگار واقعآ راجرز موندنی شده و پیشنهادی هم به کلوپ ندادیم!!!:(4رمین خرید فصلمون هم جو گومز خواهد بود،اینم خرید ارزون قیمت و آینده داری نشون میده!!!مخصوصآ که ونگر هم دنبالش بود!!!
تا حالا 4 تا خرید و فقط بابت همین خرید گومز پول میدیم اونم زیر 5 تا!!!خب به شخصه از روند بازیکن گیری راضیم وی به شرطی که 1 2 تا خرید تضمینی هم داشته باشیم،مخصوصآ که رحیم چاقال هم داره میره...
به نظرم بهترین حالت تعویضش با یووتیچ سیتی و گرفتن حداقل 30 تا سر هستش بعدشم حداقل 50 تا فروختن!!!خلاصه این چاقال خان رو اصلا نباید مفت بدیم،درسته من تو لیورپول زیاد قبولش هم نداشتم(مخصوصآ به خاطر خودخواهییاش و موقعیتهایی بالای 70 80% که با نزدنش آدمو پیر میکرد!) ولی شرایط جوری شده که به خاطر سن کمش مشتریش زیاده و چون 2 سال هم از قراردادش مونده اصلا نباید مفت دادش!!!(قسمت بد ماجرا اینجاس که هر چی بفروشیم 20% به QPR میرسه!!!:general106:) یعنی 50 تا بدیمش 41 2 تاش به ما میرسه!!!
خلاصه با فروشش پولی هم دست باشگاه میاد که اگه استاد راجرز حروم بنتکه و امثالش نکنه میشه یه کور سوی امیدی داشت!!!(موندم این مردک به چه هدفی دنبال بنتکه هست!!!؟:eek::general210::eek:خب بنتکه هم ورژن حتی ضعیف تر بالوتلی هست دیگه!!!سبک بازیکش هم همون سبک بالو و لمبرت که به سیستم استاد نمیخوره!:general210:)
با قرعه کشی انجام شده نیم فصل اول بهتره بگم 13 هفته ابتدایی فوق العاده سخت و حساسی داریم و خوشبختانه اگه راجرز بازم وا بده دیگه فک نمیکنم معطل کنن و کلوپ عزیز رو زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنیم رو نیمکت خواهیم دید!!!:general206:(هر چند دوست ندارم وا بده ولی اگه قرار باشه باز به روند سینوسیش در طول فصل ادامه بده همون بهتر که اون 13 هفته ابتدایی رو کاملآ وا بده تا اخراج بشه و با اومدن کلوپ و جون تازه ای که تیم میگیره به سهمیه فصل اینده امیدوار باشیم!!!:))
-----------------------------------------------------
در مورد بازیکنان و ترکیب تیم فعلآ کار داریم تا تیم بسته شه و به ترکیب فصل آینده برسیم!!!مخصوصآ که باید چندین بازیکن خروجی رو شاهد باشیم...
تو خط حمله فعلا استوریج(که بهترین بازیکنمونه و طبق معمول اینبار تا اکتبر مصدوم!)،بالوتلی(که امیدوارم حداقل این فصل هم بمونه و مفت ندیمش!)،اوریگی(که برمیگرده و همه منتظر درخشش هستیم!)،ایگنز(که جوون و خرید خوبی به نظر میاد!) و اساتید گرامی جناب لمبرت و بورینی رو داریم!!!(که بدون شک هر دو رو باید بفروشیم چون اصلا نباید به فکر بازی دادن به اینا باشه!)
ولی باز هم احتیاج به خرید در این پست هست!!!علاوه بر اینها 1 بازیکن خوب و مطمئن نیاز داریم،که همون یووتیچ به نظرم بهترین و در دسترس ترین گزینه هست!(هر چند مثل استو مستعد مصدوم شدنه!)،لاکازات هم گزینه خیلی خوبیه و از جمله بازیکنایی هست که هم باشگاه و هم خودم بهش علاقه داریم...:D:rolleyes:(خلاصه یه خرید دیگه تو این پست نیازه که امیدوارم یکی از این 2 تا و البته باقیمت معقول باشه!دلوفئو رو هم خیلی ارزون و حتی میشه گفت مفت البته اگه بفروشن میتونیم از بارسا بگیریم و نزاریم به اورتون منفور برسه،جالبه ما امثال ماسکی و سوارز رو دادیم بارسا ولی اورتون داره ازشون مفت خرید میکنه و سو استفاده!!!:mad:)
خط میانی وضعیتش کمی پیچیدس و فعلا بهتره منتظر باشیم ببینیم خروجی دیگه ای داریم یا نه!!!فعلا حضرت استیوی رفته:(:general503: و میلنر به تیم اضافه شده!!!(تا جایی که میدونم هم فقط به کواچیچ لینک شدیم که اونم انگار زیاد معتبر نیست و تایید نشده!)،فقط فعلا میتونم بگم خرید سانگ در صورت فروش بارسا میتونه خرید خوبی باشه چون به شدت به یه هافبک دفاعی قوی نیازمندیم!
تو خط دفاع هم همین گومز به احتمال زیاد اضافه میشه و خبر ناراحت کننده تو این پست هم باز دست گل استاد راجرز هست که با کولو توره تمدید کرده و میخواد کواتس رو دائمی به ساندرلند بده!!!:general509:گلن و انریکه هم رفتنی به نظر میرسن...:general505:
تو دروازه هم که مینیوله رو داریم که اگه با اعتماد به نفسش بازی نشه دروازه بان خوبیه و بوگدان هم به عنوان دروازه بان دوم اضافه شده که نظری در موردش ندارم و باید نشست و دید که چی از آب در میاد!!!:general210:جونز هم!!!:general705:
------------------------------------------------------------
در کل راجرز به نظر میرسه پخته تر شده ولی بازم جوری اعتبارشو از بین برده که نمیشه هیچ چیزی رو پیش بینی کرد،امیدوارم با 2 3 تا خرید خوب دیگه بتونیم فصل رو با قدرت شروع کنیم،مخصوصآ که با سخت ترین برنامه ممکن برامون شروع میشه و رقبا هم حسابی در حال تقویت خودشونن!!!:general408::D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خرید پنجم و ششم رو هم انجام دادیم،فرمینیو 22 میلیون پوند (که تا 29 هم میتونه افزایش پیدا بکنه!)و کلاین هم حوالی 12 میلیون پونده انگار!
مطمئنآ کلاین بهتر از گلن جانسونی خواهد بود که این اواخر کاملا بیخیال و زجر آور بازی میکرد!همچنین مانکیویی که اصلا در حد لیورپول نیست فعلآ!ولی باز خرید فوق العاده ای نیست...
فرمینیو هم بازیکن خوبیه و میتونه کمک زیادی به تیم بکنه،مخصوصآ که هم وطنش کوتینیو کاملا جا افتاده تو تیم و این میتونه خیلی بهش کمک کنه...(البته کمی گرون خریدیمش،18-20 تا براش کافی بود!(25 میلیون یورو!) ولی اگه جا بیوفته ارزشش رو داره...:) )
اما مشکل اصلی و جناب بنتکه!!!(همونی که قبلآ هم ازش میترسیدم و داره سرمون میاد!):general210::(
خلاصه با فروشش پولی هم دست باشگاه میاد که اگه استاد راجرز حروم بنتکه و امثالش نکنه میشه یه کور سوی امیدی داشت!!!(موندم این مردک به چه هدفی دنبال بنتکه هست!!!؟:eek::general210::eek:خب بنتکه هم ورژن حتی ضعیف تر بالوتلی هست دیگه!!!سبک بازیکش هم همون سبک بالو و لمبرت که به سیستم استاد نمیخوره!:general210:)
موندم لاکازات که 2 ساله دنبالشیم،لیونم امسال انگار میخواد بفروشتش رو چرا نمیگیریم و گیر دادیم به ورژن ضعیف تر کارول و بالوتلی! انگار دیگه کار از کار هم گذشته و 90% راه پیموده شده!(لااقل امیداورم بازیکنی که فقط 1 سال از قراردادش مونده و خودش هم اصرار به جدایی و پیوستن به لیورپول داره رو به قیمتش بخریم نه قیمت فضایی که شواهد نشون میده قیتشم فضایی خواهد بود!!!:general509:)
----------------------------------------------------------------------------
اگه بنکته رو هم خرید هفتم بزاریم دیگه فکر نمیکنم اینا خرید آنچنانی داشته باشن!!!(البته خرید یه هافبک دفاعی مطمئن از نون شب هم واجب تره برامون و نخریم باز در طول فصل دچار دردسرهایی زیادی خواهیم شد!مخصوصآ که لوکاس هم رفتنیه انگار!)
دردناکترین خبر نقل و انتقالات هم میتونه خبر پیوستن آردا به عنچستر باشه!آردایی که هیچ جا از ابراز علاقش به لیورپول و پوشیدن پیراهنش دریغ نکرده و امیدوارم اگه به جزیره میاد لیورپولی بشه!:general504:(از بارسایی شدنشم استقبال میشه!:D)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چی میشه گفت،همونطور که پیش بینی میشد بنتکه رو هم خریدیم،البته بازم گرون خریدیم!!!بازیکنی که نهایت ارزشش در حال حاضر 30 35 میلیون یورو بود رو نزدیک 45 تا خریدیم!!!فقط میشه امیدوار بود با درخشش ارزش پولی که واسش پرداخت شده رو به دست بیاره...
استاد راجرز اصلا بیخیال این بازیکن نمیشد و حتی گفته میشه 2 ساله زیر نظرش داره و فصل پیش اگه مصدوم نبود میخریدیمش که خب اینا یه نکته مثبته و میشه امیداور بود اینبار میدونه چی میخواد و میخره و ریسک نکرده!!!(من خودم با این سبک بازیکنا حال میکنم فقط مشکلم با قیمتشه که خب با توجه به سن کم و بازیهای خوبش خیلی تلاش کردیم کمتر بخریم ولی خب اصلا زیر 32.5 نمیدادنش دیگه!!!فقط امیدوارم اومدنش باعث نشه بالو بره...:()
نکته امیدوار کننده بلژیکی بودنش هست و چون اوریگی هم بلژیکی هست شاید حتی در نبود استو هم بشه خط حمله خوب و هماهنگی داشت!
مالکا هم عجیب با راجرز راه میان،امیدوارم بعد این همه زجر دادن و خرج سرمایه تجربه لازم رو به دست آورده باشه و لااقل بتونیم نیم نگاهی به قهرمانی داشته باشیم،هر چند خیلی بعیده ولی بر خلاف انتقاداتم یه خوشبینی خاصی به این فصل دارم!!!
بازم میگم فقط امیدوارم بالو بمونه و درسیل سیاههامون به خودش بیاد و یه خط حمله معرکه رو داشته باشیم،لمبرت و بورینی رو هم باید بفروشیم،چون به حد کافی مهاجم داریم...
ولی خدایی داشتن 5 6 تا مهاجم کامل و زهردار(استوریج-بنتکه-بالو-اوریگی و ایگنز-حالا لمبرتم(که فوق العاده با تجربس موندنی فرض کنیم!)) دیگه جای توجیهی برای عدم موفقیت نمیزاره و فقط مربی باید بلد باشه چجوری از اینا بازی بگیره!!!یعنی هر طوری شده این فصل بایدِ بایــــــــــد موفق باشیم!!!(یعنی حتی تاکتیکمون علی اصغری باشه با این میانگین قدی و فیزیک خط حملمون بازم احتمال موفقیت بالاست!)
گفته میشه برای پدرو هم پیشنهاد 20 میلیونی میخوایم بدیم!!!یعنی پدرو هم هم بیاد دیگه معرکه میشه!حتی با 25 تا!!!

بالا