• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب بعد از اومدن یورگی عزیز منتظریم تغییر و تحولات تیم رو ببینیم که بدون شک با گذشت زمان اتفاق خواهد افتاد،کمبود بازیکن نداریم و مشکل راجرز بود که نمیتونست ازشون به درستی بازی بگیره و به نظرم این رو هم یورگی ثابت خواهد کرد...
هر چند ای کاش بالو رو نمیدادیم یا حداقل میتونستیم ژانویه برش گردونیم،واقعا دیدن بازیهای بالوی با انگیزه ی الان زیر نظر بمب انگیزه خیلی جالب میشد،حیف ولی ایشالا فصل آینده برمیگرده و میدرخشه...♥
بی صبرانه منتظر دیدن بازیهای لیورپول با هدایت یورگی و خریدهای احتمالی ژانویه و تابستونش هستم،احتمال اینکه حضرت استیوی هم از ژانویه به تیم برگرده هست،وااای چی میشه اگه بشه...:general504:

• Like
Reactions: al2

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، یورگن کلوپ پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربی لیورپول و امضای قرارداد با این باشگاه، با تلویزیون باشگاه لیورپول مصاحبه ای را انجام داد.

او که صبح امروز با حضور در باشگاه، قرارداد خود را امضا کرد، بیستمین سرمربی تاریخ باشگاه فوتبال لیورپول محسوب می شود.

مصاحبه اختصاصی یورگن کلوپ که اولین مصاحبه او پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربی لیورپول را در زیر می خوانیم.

یورگن، به لیورپول خوش آمدی

از شما بسیار ممنونم.

چه احساسی داری ؟

فوق العاده ! هیچ کلمه دیگری برای توصیف آن ندارم. روز دیوانه واری، با همه اتفاقاتی که در آلمان افتاد داشتم و سپس به اینجا آمدم. این، احساسی عالی برای من و در اینجا بودن افتخار بزرگی است. باید بگویم که یکی از بهترین لحظات زندگی من است. من با خانواده ام و نه همه آن – یکی از پسرانم در خانه است – با یکدیگر در اینجا هستم و احساسی مانند یک رویا داریم.

چه چیزی تو را به باشگاه فوتبال لیورپول جذب کرد ؟

همه چیز. هر آن چیزی که در موردش شنیدم، هر چیزی که خواندم را احساس میکنم ، اما بازی های زیادی از این تیم ندیدم، اما برخی از بازی های بسیار مهم را مشاهده کرده ام. من فوتبال را دوست دارم و شور و اشتیاق فوتبالی که در لیورپول وجود دارد، برای من بسیار خوب است. همیشه به کار کردن در انگلستان به خاطر نوع فوتبال و شور و حرارت آن، فکر می کردم و لیورپول اولین انتخاب من بوده است. اکنون فرصت کار کردن در اینجا را دارم و این بهترین چیزی است که می توانستم آن را تصور کنم.

چه چیزی را بررسی کردید و در نظر گرفتید و آیا برای شما تصمیم آسانی بوده است ؟

این سخت ترین تصمیم من نبود. چهار ماه پیش، قرارداد من با دورتمند به پایان رسید و سپس در مورد آنچه که می خواهم در آینده انجام دهم، فکرکردم. من باید پیشرفت می کردم و بنابراین باید به اتفاقاتی که در ۱۵ سال اخیر رخ داد فکر می کردم و فکر میکنم که چهار ماه تعطیلات برای آن کافی بود. مالکان رویایی دارند و من نیز رویایی دارم و بنابراین چیز بیشتری برای بودن من در اینجا مطرح نبود.

می دانیم که شما تصمیم گرفتی تا از فوتبال کناره گیری کنید، در این دوره چه چیز جدید یاد گرفتی ؟

خیلی چیزها. پس از چهار هفته تعطیلات آغاز شد. من بسیار خسته بودم – زیرا این چهار هفته استراحت پس از ۱۵ سال کار به عنوان سرمربی بود. همیشه باید تا آخرین روز فصل باید کار و تلاش کنم زیرا اگر اندکی به گذشته من در فوتبال نگاه کنید، تا انتها تلاش کردم. باید برای ۳۴ یا ۳۸ بازی خود را آماده کنم و این واقعا سخت است. البته من سعی کردم تا بیشتر استراحت کنم و درک کنم که فوتبال تنها موضوع نیست. می توانستم به چیزهای مختلفی علاقمند باشم و چند جلسه ملاقات با افراد نخبه و باهوش در زمینه فوتبال داشتم و در مورد تغذیه بازیکنان و چند چیز دیگر صحبت کردیم. سپس فکرکردم که اگر کسی پیشنهاد جالبی بدهد، من آماده خواهم بود. اکنون بسیار آرام هستم. پس از ۱۵ سال، این تصمیم مهمی بود. ۶ سال بسیار جالب را در دورتمند داشتم و سخت ترین آن، آخرین آن بود. اما در کل آن بسیار عالی بود، اما می خواهم کارهای جدید انجام دهم و اکنون در اینجا هستم.

بیا در مورد آنفیلد صحبت کنیم – چه میزان مشتاق بازی در خانه و تبدیل شدن به سرمربی چنین هواداران بزرگی هستی ؟

انگلیسی من آنقدر خوب نیست که بتوانم احساسم را بیان کنم! حداقل در حال حاضر ! شما باید این سوال را چند ماه بعد بار دیگر از من بپرسید، البته من بسیار هیجان زده ام. می خواهم آن را ببینم. احساسش کنم. می خواهم آن را بو بکشم. باید هر کاری انجام دهم. زمانی که من با بورسیا دورتمندف یک سال پیش به اینجا آمدم، بسیار هیجان انگیز بود. به اینجا آمدم و رختکن تیم مهمان را دیدم و با خود گفتم که کمی رنگ برای رنگ آمیزی و چیزهایی مانند آن نیاز دارم ! اگر دربی همین حالا شروع شود و شما به آنجا بروید می گویید OK، آن ها می خواهند ما را ببرند. اما این برای من یک جایگاه تاریخی عالی بود. آن مکانی عالی بود – من جایگاه های فوتبالی زیادی را در جهان دیده ام ، اما این یکی از ویژه ترین آن ها بوده است. ورزشگاه بورسیا دورتمند – سیگنال ایدونا پارک – بسیار فوق العاده است و یک ورزشگاه فوق العاده اما کوچک دیگر مربوط به ماینز ۰۵ است اما آنفیلد مجلل ترین و تاریخی ترین آن هاست. من به شدت مشتاق به حضور در آن هستم و احساس بسیار خوبی دارم.

احتمالا حضور در رختکن تیم میزبان بسیار ویژه تر خواهد بود . . .

بله، البته. امیدوارم . . . مطمئنم !

داشتن یا برقرار کردن ارتباط ویژه با هواداران برایت چه میزان اهمیت دارد ؟

من فوتبال را درک میکنم. اگر مردم علاقمند به فوتبال نیستند، شما می توانید چند تکه چوب را در پارک قرار دهید و فوتبال بازی کنید . این همچنان بازی فوق العاده ای است. این همان بازی است اما به خاطر این هواداران حرفه ای شده است. ما باید آن ها را سرگرم کنیم ، باید باعث زندگی بهتر آن ها شویم. ما باید این کارها را انجام دهیم. فوتبال بازی چندان مهمی نیست، ما نمی تواینم زندگی ها یا چیزهایی مانند آن را نجات دهیم زیرا ما دکتر نیستیم. باید کاری کنیم که برای ۹۰ دقیقه مشکلاتشان را فراموش کنند و یا سه روز در مورد بازی گذشته یا دو روز در مورد بازی پیش رو با یکدیگر صحبت کنند. باید اینطور زندگی کنیم، اگر من مربی نبودم، باز هم با این روش زندگی میکردمف زیرا عاشق این بازی هستم. به همین دلیل می خواهم همیشه تا جایی که ممکن است به هواداران نزدیک شوم، البته در این کار همیشه نزدیک شدن به هواداران ممکن نیست.

اما آیا شما احساس یک هوادار را درک میکنید ؟

همیشه آن را می فهمم. شاید جمعه به سراسر ورزشگاه بروم و کسی که با من خواهد بود بگوید ‘ این اتفاق در اینجا رخ داد و آن اتفاق در آنجا افتاد . . . استیوی جی از اینجا شوت زد، رابی فاولر یا هر کس دیگر. آن بسیار عالی است.

شما می توانید به هر مکانی از ورزشگاه که دلتان می خواهد بروید – شما اکنون سرمربی تیم فوتبال لیورپول هستید !

البته، آن بهترین چیز است ! اما آن در طول ۹۰ دقیقه سخت ترین چیز برای من نزدیک بودن نیمکت ها خواهد بود ! این با آلمان کمی متفاوت است. ممکن است با اعضای کادر فنی حریف کمی برخورد کنیدو من در طول بازی کمی احساساتی می شوم !

آیا فکر میکنید که باید با فوتبال انگلیس سازگار شوید ؟ این هماهنگی چگونه خواهد بود ؟

من هماهنگ خواهد شد، البته باید هماهنگ شوم. نمی دانم ! در این لحظه به آن فکر نمیکنم، زیرا این فوتبال است و من فوتبال انگلیس را می شناسم، بازی های زیادی از این فوتبال را دیدم و در برابر تیم های انگلیسی قرار گرفتم. برخی چیزها مهم هستند، اما آنها در حال حاضر چندان اهمیتی ندارند، زیرا این تنها بازی فوتبال است. فراموش نکنید که این یک بازی است و همان قوانین را داراست، زمین ها از نظر اندازه مانند هم هستند و تفاوت چندانی وجود ندارد. تجربه من این است : گوش کن ، نگاه کن و احساس کن و سپس به آنچه که باید تغییر کند، فکر کن. در حال حاضر باید به این چیزها فکر کنیم و سپس در مورد آن چیزهایی که باید تغییر کنند و سازگار شوند تصمیم بگیریم. نمی خواهیم آن را پیچیده کنم. بسیار مهم است که بازیکنف آن چیزی را که شما می خواهید، بتواند به سادگی بفهمد. چون این بازی است و شما باید بازی را از اینجا آغاز کنید ( سرش را تکان میدهد ) و نه از اینجا ( سرش را بار دیگر تکان میدهد ). این بسیار آسان است زیرا من نیز می توانستم آن را بازی کنم !

در اینجا با چه چالشی روبرو هستید که در دورتمند نیز با آن مواجه بودید ؟

شاید این بزرگترین چالش این لحظه در سرارسر جهان است ( می خندد ) اما من هرگز مردی برای یک راه آسان نبودم. علاقمند به آن نیز نیستم. این جالب ترین کار در دنیای فوتبال است، زیرا آن خیلی بد نیست. من کاملا متفاوت هستم زیرا از آلمان می آیم و در حال حاضر همه چیز جدید است و باید بر روی آن متمرکز شویم. زیرا می گویند که این آلمانی در اینجا چه می خواهد ؟ من آن چیزی که می خواهم به دست آورم را می دانم، اما نمی دانم که چگونه آن را به شما بگویم. من باید با بازیکنان در ابتدا صحبت کنم و سپس یک راه ساده پیدا کنم و ببینم که چگونه می توانند به پیشنهادات عمل کنند ! آن ها می توانند دوست های خوبی برای من باشند و دوستی با من بد نیست، زیرا بسیار وفادار هستم.

ترکیبی که در اختیار شما خواهد بود را چگونه ارزیابی می کنید ؟

این خوب است، بسیار خوب است. من به خاطر پتانسیل این تیم در اینجا هستم. اگر لیورپول مرا می خواست و من با خود فکر میکردم و می گفت نه نه نه . . . این بهترین تیم در جهان نیست، چه کسی اهمیت می داد ؟ چه تیمی می خواهد در حهان بهترین باشد ؟ ما می خواهیم بهترین تیم فردا و روزهای دیگر باشیم. این همه چیز است. آن چیزی که من از بیرون دیدم، بسیار عالی بود. من چند بازی خوب و چند بازی نه چندان خوب را دیدم، اما در فوتبال این طبیعی است زیرا شما همیشه دارای مشکل هستید و باید آن ها را حل کنید. مهمترین چیز این است که ما سرعت، مهارت های تاکتیکی و مهارت های تکنیکی داریم. ما مدافعانف هافبک ها، مهاجمان و وینگرهای خوبی داریم. اکنون باید ببینیم که چه کسانی برای اولین بازی در مقابل تاتنهام آماده هستند و سپس تیم را برای این بازی آماده کنیم و آنگاه می توانیم شروع کنیم. من مرد رویا پردازی نیستم. نمی خواهم کریستیانو ( رونالدو ) و لیونل ( مسی ) و همه چنین بازیکنانی در یک تیم باشند. من این بازیکنان ( اعضای تیم فعلی ) را می خواهم و این تصمیمی برای آن ها خواهد بود. اکنون می توانیم تلاش کردن را آغاز کنیم.

می توانید به ما بگویید که چه سبک بازی از تیم انتظار داشته باشیم ؟

یک سبک وحشی ( می خندد ) در فوتبال ، همه تیم های در سطح جهانی با حفظ مالکیت توپ بازی می کنند ، این عالی است، من دوست دارم آن را ببینم. بایرن مونیخ، تیم بزرگ ، باشگاه بزرگ. بارسلونا، بله. رئال مادرید، شاید گاهی اوقات، منچستر سیتی. اما هیچ تیمی با داشتن مالکیت توپ آغاز نکرده است. شما نمی توانید بگوید خب اکنون ما توپ را در اختیار داریم و بازیکنان دیگر باید منتظر بمانند. شاید اولین چیز این است که به ثبات دفاعی نیاز داشته باشیم. این همیشه اولین چیز است. زیرا شما می توانید در زمانی مطمئن باشید که بدانید هر حمله ای از جانب حریف به گل تبدیل نمی شود. همیشه همه چیز را از سطح بالا آغاز نیمکنند. اما در حال حاضر مالکیت توپ ما خوب است و ما اکنون می تواند توسعه را امروز، فردا و یا هر وقت که بازیکنان برگشتندف آغاز کنیم. آمدن به اینجا برایم خوب است اما نه این خوبی که بتوانم تمرینات را بلافاصله آغاز کنم. فکر میکنم که بتوانیم تمرینات را با یکدیگر از چهارشنبه آینده آغاز کنیم در زمانی که همه بازیکنان برگشتند و باید دید که چه کارهایی باید انجام دهیم. نوع فوتبالی که من با آن بازی میکنم، احساسی است ، من این را دوست دارم، شور و حرارت در بازی را دوست دارم. سرعت در بازی را دوست دارم. باید مانند یک مرد یا زن واقعی باشید. اگر من با پرخاشگری صحبت کنم تنها در برابر خود پرخاشگری کرده ام. من باید سخت تر باشمف هیچ دردی را احساس نکنم و چیزی مانند آن. بدون هیچ پرخاشی در برابر حریف زیرا من علاقمند به خطا و چیزهایی مثل آن نیستم. من ابتدا چیزهایی که را که باید انجام شود می بینم و سپس در مورد آن تصمیم خواهم گرفت تا بیشتر آن را بشناسم. ما می خواهیم چیزهایی را که باید در بازی بعدی در لیگ اروپا در برابر روبین کازان انجام دهیم را بدانم و پس از آن ساوتهمپتون. بازی های زیادی پیش رو است و با این روش در صورت ممکن می توانیم به سخت ترین تیمی که بتواند دنیا را شکست دهد، تبدیل شویم ؟ بیاییم برای آن تلاش کنیم. اگر این کار را بکنیم فاصله زیادی برای تبدیل شدن به تیمی که می تواند در همه دیدارها پیروز شود، نداریم. در ابتدا با همه هواداران لیورپول در مورد انتظارات صحبت می کنیم. زیرا انتظارات می توانند، مشکل بزرگی باشند. آن مانند ورزنه ۲۰ کیلویی است و دویدن با آن نمی تواند چندان مناسب باشد ! باید در مورد آن صحبت کنیمف در مورد آن فکر کنیم و سپس می توانیم شروع کنیم.

آیا فکر میکنید که به زمانی برای پیاده سازی سبک و فلسفه خود نیاز دارید ؟

البته اما نه در ابتدا. من اینجا هستم تا قول بدهم که در برابر تاتنهاک یک لیورپول کاملا جدید را ببینید. اما بخشی که خوبی باشد. آن چیزی است که ما برای آن تلاش می کنیم. هر چیزی در زندگی به زمان نیاز دارد. برای بالغ شدن به زمان نیاز است. برای فوتبالیست شدن به زمان نیاز است. همه چیز زمان میخواهد. تنها چیزی که کسی به خاطر آن زمان نمی دهدف پیشرفت کردن است. اگر افراد فکر میکنند که می توانند برای موفقیت زمان بدهند، بار دیگر شروع می کنیم و این اتفاق رخ می دهد.

صحبت های زیادی در رسانه ها مبنی بر ساختار نقل و انتقالات باشگاه وجود داشته است. شما در مورد آن با مالکان چگونه مذاکره کردید ؟

این موضوع جالبی است. هیچ مشکلی بین FSG و من در این زمینه وجود ندارد و ما با صحبت کردیم. اگر دو فرد باهوش، زیرک و معقول روی یک میز بنشینند و هر دو یک چیز را بخواهند، می تواند مشکلی وجود داشته باشد؟ همه ما به دنبال موفقیت هستیم. این تنها چیزی است که من از ابتدا تا انتها در مورد آن صحبت می کنم. نمی خواهم پولی را که باشگاه ندارد، مصرف کنم. نمی خواهم بازیکنانی را که نمی خواهند بمانند، نگه دارم. من باید با همه این افراد کار کنم. هیچکس بازیکنی را که من می خواهم با آن کار کنم، نمی فروشد، حتی اگر پیشنهاد خوبی برسد. هیچکس بازیکنی را بدون تایید از من طرف من نمیخرد. بنابراین همه چیز خوب است و من چیز دیگری نمی خواهم.

آیا عضو جدید را به کادر فنی خواهید آورد ؟

البته. دو برارد من در فکر، زلیکو و پیتر با من خواهند بود. شما این را احساس میکنید در زمانی که میبینیدشان. آن ها عالی هستند. آنها دیوانگان فوتبال هستند. آن ها به سختی تلاش می کنند و همکاران فوق العاده من در این کار هستند. زیرا به عنوان یک مربی همواره باید تصمیماتی بگیرید و در مورد مسائل مختلف فکر کنید. از نظر من، بسیار مهم است که کسی بتواند به خوبی با شما در مورد این مسائل صحبت کند. ما در مورد هر چیزی باهم صحبت می کنیم و فکر میکنیم و تصمیم میگیریم و البته ما به افراد مناسب دیگری نیز نیازمندیم. نه فقط این افراد بلکه مشتاقانه به دنبال جلسه با دیگر اعضای کادر فنی باشگاه لیورپول هستم و می خواهم از آن ها یاد بگیرم و از قدرتشان استفاده کنم. البته آن زمان میبرد و در حال حاضر با این سه آغاز خواهیم کرد. ما دو هلندی یعنی پپ و جان را نیز در تمرینات داریم.اولین بار است که با این دو هلندی کار میکنم و آن ها فاصله چندانی با آلمان ندارند و می توانم آلمانی صحبت کنم ! من به دنبال آن هستم.

امیدواری شما برای به دست آوردن چه چیزی در اینجاست ؟ بلند مدت و کوتاه مدت ؟

موفقیت. زمانی که در آلمان بودم، البته فوتبال انگلستان را مشاهده میکردم اما در آن نبودم و نمی دانستم که چه چیزی می توانم به دست آوردم. منچستر سیتی، منچستر یونایتد، چلسی ، آرسنال ، تاتنهام در این لیگ وجود دارد و آن ها می خواهند که در جدول به موفقیت دست یابند. چرا ما نخواهیم که موفقیت کسب کنیم ؟ این مهم است که ما می توانیم با یکدیگر باشیم و موقعیتمان را تغییر دهیم. در حال حاضر، همه خانواده باشگاه لیورپول کمی ناراحت و همچنین بدبین هستند و اغلب شک دارند. آن ها همه بازی ها را جشن میگیرند و جو فوق العاده ای در ورزشگاه وجود دارد، اما آنها در حال حاضر باور و ایمان ندارند. آن ها تنها می خواهند ۵ سال گذشته را ببینند، ۱۰ سال گذشته و یا ۲۰ سال اخیر. تاریخچه بسیار پر اهمیت است اما تنها برای به خاطر آوردن. نه، ما اکنون می خواهیم داستان جدید بنویسیم. به خاطر آن باید چیزهایی را پا کنیم. شاید بتوانیم آن را طی چندین هفته آینده انجام دهیم. ما می خواهیم تا آن جا که امکان دارد، موفق باشیم. من آن کسی نیستم که بگویم امسال بهترین سال تاریخ باشگاه لیورپول خواهد بود. اگر آن اتفاق بیافتد می توانیم جشن بگیریم، اگر نه باید بیشتر کار کنیم.

در نهایت پیغام شما برای هواداران لیورپول چیست ؟

ما باید شک کننده ها را به باورکنندگان تبدیل کنیم ، همین الان.

==================================
این یورگی عشقه عشــــــــــــــــــــــــق...
همونطور که حدس میزدم هم از بازیکنای موجود در تیم راضیه و هم مشکلی با کمیته نقل و انتقالات باشگاه(که تو طرفداری زیاد در موردش بحث کردیم و بعضیا بزرگش کرده بودن) نداره...

❤KLOPP FOR KOP❤
Jürgen Kop

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
zb_9.jpg

zb_10.jpg

zb_8.jpg

zb_11.jpg

.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اوه اوه کم مصدوم داشتیم اینگز و گومز رو هم برای ادامه فصل از دست دادیم!!!:((هر 2 رباط صلیبی پاره کردن اونم به فاصله کمتر از 24 ساعت!:general509:)
بازم میگم خاک عالم تو سرت راجرز که بالو رو مفت دادی رفت،الان فقط دیوک رو،رو نیمکت داریم!!!دفاع هم که دیگه بدتر!!!(باز خوبه انریکه موند!)
این ویروس لعنتیه فیفا باز کلی مصدوم رو دست تیمها گذاشت و بیش از 1 هفته هم از دیدن فوتبال محروممون کرد،تفــــــــــــــــــــــــــــ...:general210:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
در غیاب کاپیتان،بنتکه،فرمینو،اینگز و... وقتی فهمیدم استو هم مصدوم شده و نمیرسه دیگه انتظار برد از بین رفت:(و به مساوی راضی بودم که خدا رو شکر با کلین شیت ب دستش آوردیم...
مینیوله 2 بازیه گوش شیطون کر داره عالی کار میکنه،تیم هم درکل بد نبود،همه پرتلاش بازی کردن،فقط بازی کوتی و لالانا اصلا به دلم ننشست:general210: و اوریگی هم موقعیتی گیرش نیومد به جز اون ضربه سری که به تیر زد و حیف شد!!!:general509:(تکنیک و سرعت خوبی داره ولی قدرت بدنیش پایینه!)
واکنشهای یورگی هم خیلی دوست داشتنی و دلنشین بودن...:)
===============================
و باز هم یادی از راجرز بکنم که بالو رو مفت داد رفت و امروز که بهش احتیاج داشتیم دست یورگی بسته موند!!!:general208:

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
img_20150709_033705_0.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه گل خوبی زد لیورپول به چلسی تو اخرین دقیقه نیمه اول و بازی رو به تساوی کشوند

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
یه گل تماشایی از فیلیپ کوتینیو باروبندیل خوزه مورینیو رو جمع کرد فرستادش به رختکن واسه نیمه دوم !
بدبیاری مورینیو ادامه داره .. بد موقعی به آقای معمولی خورد !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل دوم رو هم کوتینیو زد

بنتکه هم گل سوم رو زد

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک...:D:general206:
نسخه چلسی و آقای خاصشو یه جا پیچیدیم(یعنی کوتی به تنهایی پیچید!:general304:) و انتقام خوبی هم ازش گرفتیم...:)
مهمترین نکته ای که به چشم میخوره برگشتن روحیه جنگندگی،تسلیم نشدن و شخصیت پیدا کردن تیمه!!!زمان راجرز آرزو به دل موندم یه گل بخوریم و راحت بتونیم به بازی برگردیم!!!یعنی الان خدای نکرده راجرز بالا سر تیم بود گلهای بعدی رو هم عین بازی با منچستر و...خورده بودیم چون تا عقب می افتادیم همه روحیشونو میباختن و ولی تیم الان شخصیت و روحیه جنگندگی پیدا کرده و به راحتی بازی رو وا نمیدیم...:general206:
مرسی یورگی کلوپوی دوست داشتنی❤ و مرسی بچه ها که همتون عالی بودین خصوصآ کوتی و بنتکه...:general504:♥

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چه میکنه این کلوپو
من فقط اومدم با این آواتار قشنگم یه اعلام حضوری بکنم و برم:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
با یه روز تاخیر به دلیل عدم دسترسی به نت پیروزی دلچسب رو تبریک میگم . مستحق پیروزی بودیم و بهش رسیدیم.
اینم تصویر بچه هامون در رختکن ورزشگاه استندفوربریج لندن:

photo_2015-10-31_21-07-14.jpg

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
تیم ترکیده:/

Latest Injuries:

ساخو - زانو، ٦ هفته
آيب - زانو، ٢ هفته
ميلنر - همسترينگ، نامشخص
كولو توره - همسترينگ، ٢ هفته
استوريج - زانو، ٢ هفته
روسيتر - همسترينگ، ٢ هفته
دني اينگز - رباط صليبى، ٧ ماه
جو گومز - رباط صليبى، ٧ ماه
هندرسون - شكستگي استخوان كف پا، ٢ هفته
فلانگان - زانو، ٦ هفته

12234946_935723679810196_858536557129489253_n.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از همه بدتر میلنر و ساخو نبودشون تاثیر گذاره ، حالا خوبه بازیهای ملی در پیشه .

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یکی به من بگه داریم چیکار میکنیم!!!؟:eek::eek::eek::D
گندت بزنن شانس:general208:،زدیم السیتی رو تو خونش ترکوندیم اونوقت حتی گلها رو هم نمیتونیم ببینیم،تف تو روحت شبکه ورزش و کارتیها...:(
مرسی یورگی کلوپو،مرسی...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا عالی بازی کرده لیورپول و درس خوبی به سیتی و مالکانش داره میده کلوپ

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی تو خوابم تصور همچین بردهایی با راجرز غیر ممکن بود،واقعآ یورگی جواهر گم شده ی آنفیلد بود که پیدا شد،تا حالا قهرمان و نایب قهرمان فصل پیشو با ترکیب ناقصمون و کلی مصدوم تو خونشون له کرده خوش شانس باشیم میشه حتی به قهرمانیم امیدوار بود چون آرسنال و سیتی اعتباری به نتایجشون نیست و یونایتدم که اصلا سینوسی هم نیست روندش و فقط از گذشته ون خاله بردهاش وگرنه وضعش از اونام به مراتب بدتره،به شخصه مصدوم مهمی ندیم تیمو در حد قهرمانی میبینم...:general206::)
بازم مرسی بچه ها و یورگی کلوپو...
Jürgen Kop

بالا