• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران گهر درود لرستان

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
گفته میشه احتمالا سهمیه این تیم فروخته بشه!

امیدوارم هیچوقت این اتفاق نیفته ، چون واقعا مردم لرستان حقشون هست که تیم توی لیگ داشته باشند .ولی خوب در کل احتمال اینکه تیم توی دورود بمونه کم هستش و احتمالا به خرم آباد منتقل خواهد شد .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حرفهای زیادی هست که گفته میشه این تیم امتیازش فروخته میشه .
امشب احتمالا 90 صحبت میکنه . امیدوارم فروخته نشه ولی اگه با همین وضع بخواد بیاد تو لیگ برتر زنگ تفریح میشه چون بازیشون واقعا در حد لیگ برتر نبود .
اما خب لرها همیشه معادلات و محاسبات رو به هم میزنن ! :rolleyes:

اگه بمونه و بازی کنه بنده طرفدار پر و پا قرصش هستم و تو تمام بازیها دوست دارم برنده باشه :heart:
از این تریبون رسما حمایت خودمو اعلام میکنم :happy: ضمن اینکه هر استانی که این تیم مهمان باشه تماشاگر داره چون لرها همه جا هستن .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حرفهای زیادی هست که گفته میشه این تیم امتیازش فروخته میشه . امشب احتمالا 90 صحبت میکنه . امیدوارم فروخته نشه ولی اگه با همین وضع بخواد بیاد تو لیگ برتر زنگ تفریح میشه چون بازیشون واقعا در حد لیگ برتر نبود . اما خب لرها همیشه معادلات و محاسبات رو به هم میزنن ! :rolleyes:اگه بمونه و بازی کنه بنده طرفدار پر و پا قرصش هستم و تو تمام بازیها دوست دارم برنده باشه :heart:از این تریبون رسما حمایت خودمو اعلام میکنم :happy: ضمن اینکه هر استانی که این تیم مهمان باشه تماشاگر داره چون لرها همه جا هستن .
جدا دمشون گرم الان تو نود دیدم گویا هزینه کل بازیکنا ۱۰۰ میلیونی بیشتر نبوده!!! امیدوارم بذارن تو شهر خودشون بمونه . بازیکناشون حداقل تعصب دارن مثه امثال خیلی از بازیکنای لیگ نیستن که فقط پول رو میشناسن .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
از حمایت شما تشکر میکنیم.
ان شا الله میمونه .من خودم با یه مسئول رد بالا صحبت کردم شخصا.حتی تو رادیو تلویزیون هم گفت.
گفت به هیچ وجه از لرستان نمیره.
ولی اینکه بیاد مرکز استان ممکنه.البته گفت سعی میکنیم همون دورود بمونه.
با اینکه من خوم خرم آبادیم ولی دوس دارم تیم همون دورود بمونه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حالا بین درود و لرستان تفاوت زیاد نیست .

ولی اگه بره بروجرد خیلی عجیب غریب و غیر قابل پیش بینی میشه ، چون بین بروجرد و بقیه شهرهای لرستان روابط کاملا غیر دوستانه ای برقراره :D

اگه همون خرم آباد بره بهتره از همه لحاظ ، هم برای خود تیم هم تماشاگر و ...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حالا بین درود و لرستان تفاوت زیاد نیست .

ولی اگه بره بروجرد خیلی عجیب غریب و غیر قابل پیش بینی میشه ، چون بین بروجرد و بقیه شهرهای لرستان روابط کاملا غیر دوستانه ای برقراره :D

اگه همون خرم آباد بره بهتره از همه لحاظ ، هم برای خود تیم هم تماشاگر و ...

یا همون دورود یا خرم آباد.
بروجرد به هیچ وجه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حبيب‌الله‌ ده‌مرده در برنامه امروز ورزش و مردم در مورد وضعيت تيم فوتبال گهر زاگرس، اظهار داشت: من کتبي نوشته‌ام که تيم گهر در شهر دورود مي‌ماند و پيش از اين هم يکي از استان‌ها خواستار انتقال تيم بود که با استاندار آنجا حرف زدم.

وي افزود: تلاش مي‌کنيم حداقل‌هاي لازم را براي تيم با کمک همه مسئولان و بخصوص رئيس جمهور فراهم کنيم. تلاش ما اين است که امکانات ورزشي استان را ارتقا دهيم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آن رگ لری بنده بسیار خرسند شد از صعود این تیم:)

امیدوارم زنگ تفریح نباشه،چون استانی به این محرومیت حالا که همچین سهمی داره باید ازش حمایت کنن!
امیدوارم بتونه نماینده شایسته ای باشه

در ضمن؛استارتر محترم این تاپیک،با شروع لیگ فکر کنم اسم تاپیک چیز دیگری بشه بهتره!
به نظرم روش فکر کن و به یکی از مدیران بگو تا اسمشو عوض کنن

از ما لرهای غیور بترسید:دی
قال مرجان

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
عليرضا محمد به تيم گهر دورود پيوست

عليرضا محمد بازيکن فصل قبل تيم پرسپوليس تهران در جريان رقابت هاي فصل جديد ليگ برتر به تيم فوتبال گهر شهرداري دورود پيوست.
سرمربي تيم فوتبال گهر دورود روز پنجشنبه با اعلام اين خبر افزود: علاوه بر عليرضا محمد، مجيد باجلان بازيکن سابق تيم راه آهن شهر ري، هادي رکابي بازيکن نفت تهران و امين ترکاشوند از تيم پارسه تهران با گهر شهرداري دورود قرارداد داخلي امضا کردند.

مهدي تارتار گفت: همچنين مذاکره براي جذب ''عليرضا نيکبخت واحدي، مجتبي زارعي و وحيد اميري'' براي عضويت در تيم گهر شهرداري دورود ادامه دارد.

به گفته وي، فرشاد فلاحت زاده، احمد فاتحي و عليرضا پورمند نيز به عنوان اعضاي کادر فني، تيم گهر را در فصل جديد ليگ برتر همراهي مي کنند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

ضمن تبریک به فوتبال دوستان اهل لرستان و لر های عزیز پی تی بخاطر اینکه بالاخره بعد کش و قوس فراوان این تیم توی همون استان باقی موند و با آرزوی موفقیت برای تیم شهر درود

دیروز خبری دیدم مبنی بر اینکه میرزاپور به این تیم پیوسته. و حالا هم اسمهای بزرگ دیگه ای میبینیم. امیدوارم این تیم بتونه توی لیگ برای سال اول خودش رو حفظ کنه.

خدمت استارتر تاپیک جناب محمود جان(mahmood_t)هم عرض میشه که دستور اجرا شد آقا.

موفق باشید.

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
خوب ممنون از آقا جواد که زحمت تغییر عنوان این تاپیک رو کشیند.

امیدوارم که امسال بتنون حداقل تیم رو توی لیگ نگهداران تا بشه واسه سالهای آینده برنامه ریزی کرد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام لرا
امیدوارم امثال تو لیگ بمونید تا هیجان لیگ بیشتر بشه
چاکریم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حمید فتحی: بحث آبروی لرستان در میان بود، قراردادم را با نفت فسخ کردم

کاپیتان فصل گذشته تیم نفت تهران پس از توافق با گهر شهرداری دورود، گفت: چون بحث آبروی استان در میان بود، قراردادم را با نفت فسخ کردم.

حمید رضا فتحی در گفت‏وگو با خبرنگارایسنا منطقه لرستان، افزود: می‏خواهم دینم را به استانم ادا کنم و دوست دارم لرستان در لیگ برتر آوازه داشته باشد.

وی تاکید کرد: با این تیم لیگ برتری بازیکنان لرستانی دیگر دربه‏در نیستند و نباید در سایر استان‏ها، دنبال تیم باشند. گهر می‏تواند پایگاه بازیکنان جوان استان باشد.

فتحی در خصوص مبلغ قراردادش، اظهار کرد: گهر تیم خودمن است و بحث قرارداد مطرح نیست. به‏محض اینکه برای حضور در گهر با من صحبت کردند، دیگر به تمرینات نفت نرفتم.

این بازیکن لرستانی با اشاره به حضور مهدی تارتار در تیم گهر، تصریح کرد: وی از مربیان درجه یک و کاربلد کشور است و سال گذشته توانست داماش دورود را ازسقوط نجات دهد و می‏تواند در موفقیت تیم ما تاثیر گذار باشد.

فتحی به بازی گهر با ملوان در هفته اول و دیدار با پرسپولیس در هفته سوم اشاره کرد و گفت: اگر بازی‏های سخت اول باشد، بهتر است و چون تیم‏ها از یکدیگر آشنایی ندارند، راحت‏تر می‏توان بازی کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با کادر فنی و بازیکنان خوب، گهر بتواند از نام لرستان دفاع کند.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
دم همه بچه های پی تی گرم که از تیم استانمون حمایت می کنن
منم به نوبه خودم تبریک می گم ای شاله کل استان لرستان یک صدا و با اتحاد تیم رو هم حفظ میکنه و هم جایگاه خوبی کسب می کنه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نيکبخت واحدي به گهر پيوست

6905_634272346272767862_l.jpg

سرمربي تيم فوتبال گهر زاگرس از جذب عليرضا نيکبخت، محمد فعال، امين ترکاشوند و فريد عابدي خبر داد.
مهدي تارتار گفت: با عليرضا نيکبخت واحدي، محمد فعال، امين ترکاشوند و فريد عابدي قرارداد امضا کرديم و اين بازيکنان به طور رسمي به گهر پيوستند.
وي در مورد برنامه‌هاي تيم گهر گفت: از شنبه آينده 6 روز در درود تمرين مي‌کنيم تا تکليف ميزباني گهر مشخص شود. بايد ببينيم در خرم آباد يا اراک ميزبان هستيم يا اينکه بازي‌هاي ما در ليگ برتر در شهر کرج برگزار مي‌شود. اگر در خرم آباد يا اراک بازي داشته باشيم تمرينات در درود ادامه پيدا مي‌کند وگرنه به تهران مي‌آييم و تمرينات خود را در تهران انجام مي‌دهيم و مسابقات ما در کرج برگزار مي‌شود.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ميرزاپور :
بلاتکليفي و بي‌برنامگي گهر باعث جدايي‌ام شد

دروازه بان پيشين تيم ملي فوتبال ايران با اعلام اينکه با بلاتکليفي و بي برنامه گي باشگاه گهر ديدم موثر نيستم، گفت: نه قرارداد و نه چکي از باشگاه گهر داشتم که با پاس نشدن آن بخواهم جدا شوم.
ابراهيم ميرزاپور ، در خصوص دلايل جدايي اش از تيم فوتبال گهردورود ضمن بيان مطلب فوق گفت: من خيلي دوست داشتم تا در تيمي از استان لرستان بازي کنم چون مديون مردم استان هستم و از زماني که فوتبال خود را در تيم فجر خرم آباد شروع کردم تا هنگامي که به تيم ملي رسيدم همواره از من حمايت کردند.

به نقل از مهر ، وي درهمين خصوص افزود: درحال حاضر تيم گهر شرايط خوبي نداشته و بلاتکليف است و در واقع مي‌توان گفت برنامه کاري اين تيم هنوز مشخص نيست من فکرمي کنم با چنين شرايطي نمي توانم کنار بيايم و در نتيجه براي تيم گهر تاثيرگذار نخواهم بود.

دروازه ‌بان سابق تيم ملي فوتبال ايران تاکيد کرد: درحال حاضر باتوجه به اينکه تيم گهر به رقابت هاي ليگ برتر صعود کرده انتظارات از اين تيم بالا رفته و با شرايطي که اين تيم دارد خيلي سخت مي دانم که انتظارات هوادارانش برآورده شود البته اميدوارم که تفکر من اشتباه بوده و تيم بتواند نتيجه بگيرد و در رقابت هاي ليگ برتر باقي بماند.

وي با تاکيد بر اينکه صحبت هايي که در خصوص جدايي او مطرح شده مبني بر اينکه او بخاطر پاس نشدن چکش تصميم به جدايي از گهر گرفته، گفت: اين صحبت ها کذب محض است چون من نه با باشگاه گهر قرارداد بسته بودم و نه چکي ازآنها گرفته بودم که پاس نشدن آن دليل جدايي من باشد. من 5 روز در کنار تيم بودم و تمرين کردم، اما همانطور که گفتم شرايط گهر را به گونه اي ديدم که به اين نتيجه رسيدم نمي توانم براي اين تيم کارآيي داشته باشم و دو روز است که ديگر در تمرينات اين تيم شرکت نمي کنم تا مسئولان تيم هر چه سريعتر بتوانند جايگزيني براي من پيدا کنند.

ميرزاپور با تاکيد بر اينکه هيچ گونه اختلافي با کادر فني تيم وبويژه تارتار سرمربي اين تيم نداشته، در خصوص آينده کاري خود گفت: با توجه به اينکه مدت زمان محدودي تا پايان فصل نقل و انتقالات باقي مانده و من نيز به دليل حضور در تمرينات گهر زمان را از دست دادم در حال حاضر پيشنهادي از باشگاهي ندارم و شرايط کارم کمي سخت شده است.
----------
دروازه‌بان تيم اميد به گهر پيوست
دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اميد ايران به تيم گهر شهرداري دورود پيوست.
پس از منتفي شدن حضور ميرزاپور در گهر شهرداري دورود، مسوولان اين باشگاه با جلب نظر مديران نفت، عليرضا بيرانوند، گلر تيم المپيک ايران را بصورت قرضي به خدمت گرفتند.
پس از حضور حميدرضا فتحي، عليرضا محمد، مجيد باجلان، امين ترکاشوند، هادي رکابي، نيکبخت واحدي، فريد عابدي و محمد فعال، روح الله سيف الهي، سيامک سرلک، هملت ميختاريان، گريگور ملکستيان، محمد همرنگ و آرمان قاسمي نيز به اين تيم اضافه شدند.

از بين عليرضا عباسفرد و فرزاد محمدي يک نفر به عنوان مهاجم به تيم گهر مي پيوندد.

مسوولان اين باشگاه اعلام کرده اند علي قرباني و محمد قاسمي نژاد بازيکنان فصل قبل اين تيم قراردادشان به اتمام نرسيده و بايد هر چه سريعتر در تمرينات شرکت و در غير اين صورت از آنها شکايت خواهد شد.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
برنده این بازی ما بودیم.
البته در مورد اشتباهات داوری کاری نمیشه کرد.
البته از تیم کهکشانی ها گرفتن یک امتیاز اونم تو آزادی کار ساده ای نیست.
دمتون گرم بچه ها.
اولین امتیاز رو گرفتیم.به امید روزای بهتر.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
بسیار مسرور شدیم
ایول به تیمتون
بسی حال کردیم;)

موفق باشد (البته اگر بذارن )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درور به شرفتون که بدون ترس از اسمها اومدین و بازی رو بردین ( از نظر من شما برنده ی واقعی بودید )
موفق باشید

بالا