• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب اینم اون آهنگی که قولش رو به داش جواد داده بودم باشد که رستگار شویم :D

راستی این خبر هم در نوع خودش جالب بود یعنی می شه منظورش از تیم مورد علاقش یووه باشه یا آیا لیاقت پوشیدن این پیراهن رو داره ؟ :دی

احتمال بازی کردن در ایتالیا را رد نمی کنم
falcao.jpg

رادامل فالکائو مهاجم استثنایی باشگاه اتلتیکو مادرید اسپانیا که یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال می باشد در جدید ترین مصاحبه ی خود اعلام کرد من احتمال بازی کردن در ایتالیا را رد نمی کنم."

فالکائو که مشتری های بسیار زیادی در فوتبال جهان دارد هنوز تصمیم نهایی برای آینده ی ورزشی خود نگرفته و تیم های رئال مارید و چلسی به صورت رسمی خواستار جذب وی شده اند.

فالکائو در سخنانی کوتاه گفت: "من هم اکنون به شرایط فعلی خود فکر می کنم و در مورد آینده تصمیمی نگرفته ام. من احتمال بازی کردن در ایتالیا را رد نمی کنم و هر گز نگویید هرگز. من باشگاه مورد علاقه ای در فوتبال ایتالیا دارم ولی ترجیح می دم نامی از آن نبرم."

پ.ن : با این بازی که مقابل سمپدریا داشتیم دلم برای بازی چهارشنبه مثل سیر و سرکه می جوشه :(

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

بوفون خود را برای باخت یوونتوس سرزنش می کند

581262fb8f5b63a3ec0966941dcb899c4530ccd8.jpg

جیان لوئیجی بوفون شکست 2-1 یوونتوس برابر سمپدوریا را به عهده می گیرد. به گزارش ساکروی، بیانکونری در حالی سال 2013 را با باخت آغاز کرد که در سری آ با 44 امتیاز همچنان صدرنشین است و 5 امتیاز نیز با لاتزیوی رده دومی فاصله دارد.

در بازی یکشنبه شب، مائورو ایکاردی 2 بار موفق شد دروازه بوفون را باز کند و کاپیتان یووه معتقد است حداقل باید یکی از آن دو ضربه را مهار می کرد.

بوفون در گفتگو با سایت رسمی باشگاه می گوید: "من واقعا به خاطر اشتباهم در بازی که می توانست سه امتیاز برای ما به همراه داشته باشد متاسفم.

"در زمان ضربه ایکاردی (گل اول سمپدوریا) من مجبور شدم رو به عقب حرکت کنم و به همین دلیل تعادلم را از دست دادم. من معمولا از این دست اشتباهات را انجام نمی دهم، اما این بار بیش از حد جلو آمده بودم."

سنگربان بیانکونری درباره گل دوم نیز می گوید: "اما شرایط در گل دوم واقعا متفاوت بود. زیرا ضربه ای به سمت دروازه زده شد که من حتما می بایست یک واکنش خارق العاده برای مهار آن از خود نشان می دادم! من از خوردن چنین گلی اصلا تعجب نکردم."

جی جی بوفون اضافه می کند: "در رختکن تمامی بازیکنان عهد کردیم که هرگز این بازی را فراموش نکنیم تا در شرایط مشابه تصمیمات درستی بگیریم، زیرا ما نباید بگذاریم احتمال پیروزیمان در چنین بازی هایی، ذره ای به خطر بیافتد.

"در این بازی ما با از دست دان تمرکزمان، چند اشتباه تاثیرگذار مرتکب شدیم و به آنها فرصت ضد حمله دادیم."

بهترین دروازه بان قرن 21 در پایان می گوید: "بلافاصله بعد از دریافت گل اول، من به ساعت نگاه کردم و دیدم زمان زیادی برای جبران باقی مانده و احتمالا ما می توانیم پیروز شویم، اما متاسفانه این اتفاق نیافتاد."

سلام بهنام خان-اینجوری باختیم؟ واقعا حیف ولی فدای سر بچه ها . راستی شما بازیها رو از کجا میبینین؟

آره داداش گلم، واقعا بد بازی رو باختیم.
غرور بیش از حد کونته و البته بازیکنان کار دستمون داد و باز هم نبود یه مهاجم خلاق بیش از هر زمانی محسوس بود و چرا یووه یه مهاجم تاپ و شش دانگ نمی خره واقعا یه علامت تعجب بزرگ تو ذهن همه بوجود آورده.
کونته هم یه جورایی بد جوگیر شده که می تونه با این تیم تو اروپا شگفتی ساز بشه.
در مورد بازیها هم، مهندس و همه فن حریف این قضیه داداش جواد گل هست که از هر بازی یووه میتونه چند شبکه رو معرفی کنه...
جواد جان داداش، شبکه ها رو بریز رو دایره:D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
رأی بوفون، لام و کاسیاس به چه بازیکنانی بود؟

سایت گل – رأی چند کاپیتان تیم‌های ملی در دور قبلی توپ طلا اعلام شد.

این آرا به این ترتیب است:

جیجی بوفون: پیرلو، مسی و رونالدو

فیلیپ لام: اینیستا، مسی و رونالدو

هوگو یوریس: مسی، فالکائو و دروگبا

ایکر کاسیاس: راموس، رونالدو و چابی
=========================================================
هشدار ویولا به یووه: یووتیچ را فراموش کن

باشگاه فیورنتینا قاطعانه اعلام کرد که حتی با وجود خرید جوزپه روسی، قصد فروش یووتیچ را نخواهد داشت.

به گزارش Sky Sport Italia، خرید شگفت انگیز جوزپه روسی با مبلغ 9 میلیون یورو از باشگاه ویارئال در ماه ژانویه، این شایعه را به وجود آورد که قرار است روسی 25 ساله جانشین مهاجم مونته نگرویی ویولا باشد.

اما ساندرو منوچی، مدیر اجرایی باشگاه در این باره به اسکای گفت: "یوونتوس باید یووتیچ را فراموش کند.

"او در این باشگاه خواهد ماند، حتی با آمدن جوزپه روسی به فلورانس."

گفتنی است، روسی، مهاجم سابق تیم ملی ایتالیا عصر یکشنبه شکست 2-0 تیم جدیدش مقابل پسکارا را از روی سکوهای ورزشگاه آرتیمو فرانکی تماشا کرد.

======================================================================

محرومیت یک ماهه پاول ندود!

پاول ندود، عضو هیئت مدیره باشگاه یوونتوس به علت مصاحبه تند علیه داور مسابقه این هفته بیانکونری، تا 31 ژانویه (سه هفته) از حضور در بازی های یوونتوس محروم شد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، هافبک سابق بانوی پیر پس از بازی یکشنبه عصر یوونتوس و سمپدوریا که به شکست 2-1 یووه انجامید، علیه پائولو والری، داور مسابقه به تندی صحبت کرد و همین امر موجب شد تا از سوی کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا جریمه شود.

طبق حکم صادره، ندود نمی تواند تا پایان این ماه بازی های یوونتوس را از نزدیک تماشا کند.

به نظر می رسد تصمیم اشتباه داور مسابقه در نیمه اول، در صحنه ای که منجر به سرنگونی ماتری در محوطه جریمه سمپدوریا شد، باعث از کوره در رفتن پاول ندود 40 ساله شده باشد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
آدم بعضی مواقع دوست داره از دست ماروتا سرش رو بکوبه به دیوار
ey%20babaaa.gif

شایعات نقل و انتقالات یوونتوس

timthumb.php

روز گذشته نیز شایعاتی در مورد تیم یوونتوس و به خدمت گرفتن مهاجم توسط این مطرح شد.

دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاجی که قرارداد خود را با تیم شانگهای شین هوای فسخ کرده بود اصلی ترین خبر مربوط به خبرگزاری های مختلف بود. ماروتا در مصاحبه ای اعلام کرده بود که یوونتوس به این مهاجم علاقه دارد و بایستی برای این انتقال شرایط اقتصادی تیم را در نظر گرفت.

اما ایموبیله مهاجم جوان تیم جنوا نیز از اسامی بود که مطرح شد. این بازیکن ۲۲ ساله محصول آکادمی یوونتوس است و به همراه گابیادینی و بواکیه از بازیکنانی است که ممکن است یوونتوس برای نقل وانتقالات ژانویه یکی از آن ها را به تیم برگرداند.

امانوئل آدبایور نیز از اسامی بود که برای خط حمله یوونتوس مطرح شد.

سایت Threeandin.com با بررسی احتمال حضور این بازیکن در یوونتوس، او را یکی از بازیکنانی در نظر گرفت که می تواند برای یووه مفید باشد.

نام فرناندو یورنته مهاجم تیم اتلتیک بیلبائو هم امروز در خبرهای مربوط به نقل و انتقالات مطرح شد. یورنته مد نظر باشگاه هایی هم چون یوونتوس، آرسنال، منچستر یونایتد و منچستر سیتی است.

یوونتوس علاقمند به جذب دیدیه دروگبا

timthumb.php

جوزپه ماروتا مدیر برنامه های یوونتوس اذعان کرد که قهرمان ایتالیا به جذب دیدیه دروگبا علاقه مند شده است.

دروگبا پس از ترک لندن با قراردادی سودآور به شانگهای شین هوای چین پیوست. حالا پس از شش ماه، بازیکن افسانه ای چلسی قرارداد خود را با باشگاه چینی فسخ کرده است. دروگبا گفته است که قراردادی دو و نیم ساله در اوایل سال با یکی از تیم های یوونتوس و میلان امضا خواهد کرد.

ماروتا در این باره به کانال Domenica Sportivaبه گفت و گو پرداخت و اذعان کرد که یووه به این بازیکن علاقه مند است.
” شما همیشه بین گزینه های خود جستجو می کنید و این چیزی است که ما در رابطه با دروگبا انجام خواهیم داد. ما در مورد دسترسی به او صحبت کردیم.”

” در حال حاضر ما در مورد این که مطالبات مالی او با باشگاه سازگار است می توانیم به او پیشنهاد دهیم.”

” این طبیعی است که تیم یوونتوس به دنبال تقویت خود باشد، ما می خواهیم دوباره در لیگ قهرمانان برنده شویم. یافتن راه حلی از نظر مالی مطمئنا ساده نخواهد بود.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
کونته: کوپا ایتالیا برای ما مهم است، اما...

d7799dc05d9bd93e57af66ddcc26f31151045dfd.jpg

آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس در آستانه بازی حساس تیمش مقابل میلان در مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا، مصاحبه مفصلی با خبرنگاران انجام داده است.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، اگرچه یوونتوس تنها 90 دقیقه با حضور در نیمه نهایی کوپا ایتالیا فاصله دارد، اما به نظر می رسد سرمربی این تیم قصد دارد به تعدادی از بازیکنان کلیدی خود، نظیر آندرا پیرلو در سن سیرو استراحت دهد.

کونته امروز صبح در جمع خبرنگاران گفت: "ما چند جابه جایی برای این بازی خواهیم داشت. لوکا مارونه جای پیرلو را خواهد گرفت، زیرا من می خواهم عملکرد او را در این پست نیز آرمایش کنم. مارونه آینده درخشانی دارد و نباید جلوی پیشرفت او را بگیریم.

"در کل، کوپا ایتالیا میدانی است برای فرصت دادن به بازیکنانی که در طول فصل کمتر مورد استفاده قرار می گیرند. این یک بازی سخت و مهم برای ماست، اما ما هم نباید فرصت پیشرفت بازیکنان جوانمان را از آنها بگیریم."

کلودیو مارکیزیو احتمالا این بازی را به دلیل مصدومیت از دست بدهد و این در حالی است که هنوز مشکل قوزک پای میرکو ووچینیچ به طور کامل برطرف نشده است.

سرمربی بیانکونری در این باره می گوید: "خوشبختانه مصدومیت مارکیزیو طولانی مدت نخواهد بود. او با چند روز استراحت، دوباره به تمرینات باز می گردد و من از این موضوع خوشحالم.

"وضعیت میرکو نیز سر جای حود باقی است. البته او در حال ریکاوری است و ما بررسی وضعیت او می توانیم مدت زمان حضور او در بازی را مشخص کنیم. در هر صورت، شاید در بازی چهارشنبه در مورد او ریسک نکنیم."

بازی چهارشنبه شب در کوپا ایتالیا، مصاف دوباره کونته و ماسیمیلیانو آلگری خواهد بود. اما به نظر می رسد رابطه دو مربی در خارج از میدان بسیار دوستانه است.

"او یکبار اسکودتو را فتح کرده و در کل با میلان خوب کار کرده است. ما در زمین بازی رقیب هستیم، اما در بیرون زمین برای یکدیگر احترام زیادی قائلیم.

"شکی نیست که کوپا ایتالیای امسال یکی از مهمترین اهداف میلان در این فصل خواهد بود، اما این جام برای ما نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

"ما فردا (چهارشنبه) باید در برابر یک میلان آماده قرار بگیریم و لازمه آن آمادگی کامل ما از هر نظر خواهد بود."

از کونته درباره شایعات نقل و انتقالات و احتمال آمدن دروگبا به تورین نیز سوال شد.

"هم من و هم بپه ماروتا به طور واضح درباره دروگبا صحبت کردیم. او تنها یکی از چندین گزینه ماروتا برای خط حمله ما خواهد بود.

"مطمئنا با بررسی جوانب مالی قضیه، ما در مورد او تصمیم گیری خواهیم کرد، اما تا الان خبر مهمی از سوی ماروتا به من داده نشده است."

لازم به ذکر است، جدال حساس دو تیم میلان و یوونتوس چهارشنبه شب، ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه سن سیرو برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، جدال حساس دو تیم میلان و یوونتوس چهارشنبه شب، ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه سن سیرو برگزار خواهد شد.

دوستان مگه طبق قانون جام حذفی ایتالیا، یووه میزبان نیست؟

اینم یه عکس از بوفی عزیز...

p2cv8plp88qdppemgzeo.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
درود
بازی امشب با میلان ظاهرا در تورین خواهد بود که تو بعضی سایت ها به اشتباه میلان رو میزبان اعلام کرده بودند...
اما چند خبر از یوونتوس که باز هم در مورد شایعات نقل و انتقالات خبرهای جدیدی بگوش میرسه...

روزنامه TuttoSport

koxg5qhg5suuplirnukq.jpg

• [*=right]انتقام
    [*=right]تیم کونته مجبور است باخت مقابل سمپدوریا و باخت مقابل میلان در سن سیرو را فراموش کند
    [*=right]سرمربی یووه در مورد لغزش روز یکشنبه تیم و برگشت دوباره تیم می گوید: ” هرگز نباید دوباره اتفاق بیفتد”

کاسرس و درخواست برای ترک تیم، مارونه و پادوین مشتری دارند

timthumb.php

بر طبق گزارش های رسیده شده مارتین کاسرس از باشگاه یوونتوس درخواست کرده است باشگاه را ترک کند تا در جای دیگر بیش تر به او بازی برسد.

مدافع ملی پوش تیم ملی اروگوئه و باشگاه یوونتوس، تنها در پنج بازی این فصل در ترکیب آغازین تیم بوده و در سه بازی به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفته است.

بر طبق گزارشات TuttoSport کاسرس درخواست کرده است یووه را ترک کند تا در تیم دیگری بیش تر به او بازی برسد.

این مدافع ۲۵ ساله قطعا یکی از بهترین مدافعین یووه تا به الان بوده است ولی آنتونیو کونته دیگران را به وی ترجیح داده است، حتی فدریکو پلوسو به محض آمدن به یووه در ترکیب این تیم قرار گرفت.

این در حالی است که باشگاه های جنوا و بولونیا به ترتیب خواهان سیمونه پادوین و لوکا مارونه شده اند. پادوین ۲۸ ساله در هشت بازی که در طول فصل برای یووه به میدان رفته تنهت یک بازی در ابتدا در میدان بوده است.

مارونه وضعیتی مشابه پادوین دارد. با این حال یووه به عنوان یک بازیکن آینده دار نگاه می کند. مارونه ۲۲ ساله مهارت های بزرگی از خود به نمایش گذاشته است و به عنوان یک جوان آینده دار می تواند برای یووه مفید باشد، البته اگر به طور مرتب به او بازی برسد. انتقال قرضی او به بولونیا می تواند بسیار بهتر از انتقال دائمی او باشد.

یک گزینه مناسب برای یووه این است که از پادوین یا مارونه به عنوان ابزاری برای برگرداندن ایموبیله و یا گابیادینی استفاده کند.

یکی از نمایندگان لواندوفسکی: همه چیز امکان پذیر است

timthumb.php

در حال حاضر روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه دورتموند از انتخاب گزینه های خود بر روی میز خودداری کرده است.

قرارداد لواندوفسکی در سال ۲۰۱۴ به پایان می رسد و این بازیکن هنوز قرارداد خود را با قهرمان آلمان تمدید نکرده است. این بدین معنی است که باشگاه های دیگر می توانند با یک پیشنهاد مناسب و زیرکانه او را به خدمت گیرند.

لواندوفسکی گزینه های خوبی در صورت ترک دورتموند خواهد داشت. گزارش های فراوانی در مورد توافق او با باشگاه منچستر یونایتد منتشر شد، گرچه الکس فرگوسن سرمربی منچستر یونایتد صحبت های اخیر در این مورد را رد کرده است. با این وجود قهرمان ایتالیا به عنوان تنها گزینه ی جدی برای لواندوفسکی باقی خواهد ماند.

همه ی نگاه ها بر روی این ستاره ی لهستانی است که انتخاب او چه خواهد بود. در این مورد از چزاری کوچارسکی یکی از نمایندگان لواندوفسکی در مورد آینده ی این مهاجم پرسیده شد:
” همه چیز امکان پذیر است، اما در حال حاضر من نمی توانم چیزی بگویم.”
لواندوفسکی در این فصل ، ۱۰ گل در بوندس لیگا و ۴ گل در لیگ قهرمانان برای دورتموند به ثمر رسانده است.

پیرلو: از حضور لمپارت در یوونتوس استقبال می کنم

timthumb.php

آندرا پیرلو ستاره ی باشگاه یووه اذعان کرد که از این که باشگاه چلسی به فرانک لمپارد اجازه ی ترک باشگاه را داده است شوکه شده است و از این بازیکن تیم ملی انگلستان خواسته است تا به یوونتوس بپیوندد.

لمپارد به مدت ۱۲ سال برای باشگاه چلسی توپ زده است و در این مدت نقش اساسی در سه قهرمانی در لیگ برتر، چهار قهرمانی در جام اتحادیه و قهرمانی تاریخی در لیگ قهرمانان داشته است.

این هافبک ۳۴ ساله که از اسطوره های باشگاه چلسی به شمار می رود، ۱۹۲ گل در رقابت های مختلف برای آبی های لندن به ثمر رسانده است.

با وجود درخواست طرفداران این تیم و بازیکنان تیم، به نظر می رسد که باشگاه قرارداد لمپارد را تمدید نکند و این فصل پایانی برای او در تیم باشد.

استیو کوتنر مدیر برنامه های لمپارد در تایید این خبر گفته است:
” هیچ شرایطی وجود نخواهد داشت که پس از پایان فصل او قراردادش را تمدید کند “

” فرانکی این شرایط را قبول کرده است و می خواهد تا پایان فصل برای چلسی بازی کند و بعد از آن هر باشگاهی که دوست دارد برود.”

با این حال پیرلو ستاره ی باشگاه یوونتوس که خود اثبات کرده است که سن نقشی در عملکرد یک بازیکن با کلاس جهانی ندارد می خواهد لمپارد را در کنار خود در یوونتوس ببیند و بر این باور است که این بازیکن می تواند به مدتی طولانی در ایتالیا بازی کند.

پیرلو در این باره می گوید:
” من فقط می توانم دیدگاهم را راجع به آن چیزی که می بینم بگویم.”

” آن چه من می بینم، لمپارد هنوز یکی از بهترین بازیکنان خط میانی در دنیا است.”

” اگر او می خواهد در ایتالیا بازی کند، من مطمئنا از حضور او در تیم یوونتوس استقبال خواهم شد. در ایتالیا فرانک به راحتی می تواند برای ۴ سال دیگر بازی کند.”

و در آخر هم باز هم صحبت از دروگبا:

روزنامه La Gazzetta Dello Sport

8ol3kucpa5e4qtadazbb.jpg

• یووه – دروگبا، حرکت به سمت جلو!
  • امشب در تورین (۲۰:۴۵): ورود یا خروج
  • کنته در را برای ورود این مهاجم ساحل عاجی باز کرده است

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
فقط امیدوارم امشب بزنیم. بعد از اون باخت کذایی تنها پیروزی اون هم مقابل میلان میتونه مرهم و التیام بخش باشه. :)

شاد و پیروز باشید

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پیش‌بازی یوونتوس-میلان؛
کوپا ایتالیا با طعم انتقام

مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا در فصل 13-2012 چهارشنبه شب با برگزاری یک دیدار حساس بین دو تیم یوونتوس و آث میلان پیگری خواهد شد.

دو تیم قدرتمند یوونتوس و میلان در حالی امشب در یوونتوس آره نا به مصاف یکدیگر می روند که تنها این تک بازی سرنوشت صعود یکی از دو تیم را به مرحله بعدی مشخص خواهد کرد. جالب اینکه با توجه به پیروزی 3-0 لاتزیو برابر کاتانیا، برنده این بازی باید در نیمه نهایی با لاتزیو، یکی دیگر از تیم های مدعی کوپا روبرو شود.

یوونتوس
بیانکونری علی رغم یک پایان دلچسب در سال 2012، سال جدید را با یک شکست تلخ در ورزشگاه خانگی خود آغاز کرد، آن هم مقابل تیم 10 نفره سمپدوریا. البته حتی این شکست هم وضعیت یوونتوس در صدر جدول را متزلزل نکرد و آنها همچنان با 5 امتیاز اختلاف نسبت به لاتزیو در مکان اول قرار دارند.

به نظر می رسد، آنتونیو کونته در کوپا ایتالیا و رویارویی با میلان از ترکیب دوم خود استفاده کند. حضور استوراری در درون دروازه طبق سنت همیشگی او در کوپا ایتالیا، به جای کاپیتان بوفون تقریبا قطعی خواهد بود.

در خط دفاع هم با توجه به مصدومیت سه ماهه کیه لینی، کاسرس در کنار بونوچی و بارتزالی قرار می گیرد.

شاید بیشترین تغییرات را بتوان در خط میانی بانوی پیر مشاهد کرد. جایی که مارکیزو مصدوم است و آساموآ همراه با تیم غنا در رقابت های جام ملت های آفریقا به سر می برد. همچنین کونته به طور ضمنی اعلام کرده که قصد دارد از مارونه به جای پیرلو در مرکز خط میانی استفاده کند.

در نوک پیکان یووه نیز با توجه به محرومیت کوالیارلا، مصدومیت بنتنر و عدم آمادگی کامل ووچینیچ، می توان زوج بازی ابتدای هفته یعنی جیووینکو و ماتری را در بازی امشب متصور شد.

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

استوراری – بارتزالی – بونوچی – کاسرس – ایسلا – ویدال – مارونه – جیاکرینی – پلوسو – ماتری – جیووینکو

آث میلان

روسونری بر خلاف میزبان خود، علی رغم پایان بد سال گذشته با شکست 4-2 مقابل رم، سال 2013 را با یک پیرزوی شیرین و البته آسان مقابل تیم فعرنشین سیه نا آغاز کرد و همین نتیجه باعث شد کمی وضعیت این تیم در نیمه بالای جدول سروسمان بگیرد. البته آنها هنوز 14 امتیاز با صدر جدول فاصله دارند.

ماکسی آلگری که مطمئنا کوپا ایتالیا برای او و سران میلان در این فصل از اهمیت ویژه ای برخوردار است، قصد دارد از ترکیبی از بازیکنان اصلی و دخیره خود در بازی امشب استفاده کند.

شاید تنها تغییر در خط دفاعی میلان نسبت به بازی آغازین هفته حضور مکسس به جای کونستانت باشد و با این اوصاف دی شیلیو که در برابر سیه نا به عنوان دفاع میانی کار کرد، جای کونستانت را در سمت چپ خط دفاعی خواهد گرفت.

در میانه میدان نیز از بین آمبروزینی، نوچرینو و مونتولیوو یک نفر استراحت خواهد کرد و امانوئلسون می تواند بهترین جانشین برای این پست باشد.

در خط حمله نیز به جز الشراوی و بواتنگ که تقریبا حضور آنها در برابر یووه قطعی به نظر می رسد، از بین پاتزینی و بویان یک نفر ترکیب سه نفره روسونری در خط حمله را تشکیل خواهند داد.

ترکیب احتمالی میلان: (3-3-4)

آملیا – آباته – مکسس – آچربی – دی شیلیو – مونتولیوو – آمبروزینی – امانوئلسون – بوآتنگ – پاتزینی – الشراوی

بازی از نگاه آمار

1- در پنج بازی گذشته دو تیم سهم یوونتوس سه پیروزی و سهم میلان تنها یک پیروزی بوده، یک بازی نیز به تساوی رسیده است.

2- در کوپا ایتالیا، آخرین رویارویی میلان و یووه بر می گردد به مرحله نیمه نهایی فصل گذشته که یوونتوس موفق شد در مجموع با نتیجه 4-3 رقیب خود را شکست دهد.

3- بازی رفت دو تیم در این فصل سری آ، آخرین مصاف دو تیم محسوب می شود که تیم میلان موفق شد با تک گل روبینیو از روی نقطه پنالتی مدافع عنوان قهرمانی را شکست دهد.

4- قاطع ترین نتیجه به دست آمده در جدال های دو تیم مربوط به پیروزی 8-2 بیانکونری در سال 1926 برابر رقیب سنتی خود است.

5- اما قاطع ترین نتیجه به دست آمده در سال های اخیر نیز بر می گردد به پیروزی 3-0 روسونری برابر یووه در می 2010.

6- یوونتوس به همراه رم با 9 قهرمانی در کوپا ایتالیا پر افتخار ترین تیم های حاضر در این رقابت ها هستند.

7- آث میلان با پیروزی 3-0 مقابل تیم دسته دومی رجینا پای به این مرحله گذاشت و در آن سوی میدان، بانوی پیر با پیروزی 1-0 مقابل کالیاری به این مرحله صعود کرد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اسامی بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل میلان

طرفداری - آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس اسامی 21 بازیکن را برای دیدار امشب مقابل میلان در لیست خود قرار داد.

بانوی پیر بدون جورجیو کیه لینی، سیمونه پپه و کلودیو مارکیزیو مصدوم و فابیو کوالیارلا محروم به مصاف میلان خواهند بود.

همچنین دانیل روگانی و استفانو بلترامه از اعضای تیم جوانان این باشگاه به لیست یوونتوس اضافه شدند.

اسامی بازیکنان یوونتوس برای دیدار امشب به شرح ذیل می باشد:

1 بوفون، 4 کاسرس، 6 پوگبا، 9 ووچینیچ، 11 دی چلیه، 12 جووینکو، 13 پلوسو، 15 بارتزالی، 19 بونوچی، 20 پادوین، 21 پیرلو، 23 ویدال، 24 جیاکرینی، 26 لیخشتاینر، 30 استوراری، 31 برانسکیو، 32 ماتری، 33 ایسلا، 35 بلترامه، 36 روگانی، 39 مارونه.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام

دوستان داداش جواد گفتن که بازی امشب رو رای ایتالیا توی هاتبرد و شبکه سه پوشش می دن...

از الکس عزیز هم خبرهایی مبنی بر جدایش از سیدنی بگوش میاد...

دل پیه رو در آستانه خداحافظی از سیدنی؛ گزارش ها حاکی از این است که ستاره سابق یوونتوس قصد ترک استرالیا را دارد.

gpgbidlc4qipojg5vg8d.jpg

پیرلو: ویکتور وارنیاما مرا یاد جوانی پاتریک ویرا می اندازد

timthumb.php

تیم فوتبال یوونتوس در مرحله ی یک هشتم نهایی به مصاف سلتیک خواهد رفت و آندرا پیرلو ستاره ی یوونتوس هیچ شکی در کیفیت بالای رقیب خود در این بازی ندارد.

پیرلو در این باره گفت:
” شما نیاز به بازیکنانی دارید تا به مرحله ی یک هشتم نهایی برسید”

” و بدون شک شما نیاز به بهترین بازیکنان دارید تا بازی های رو در روی بزرگی داشته باشید .”

” به تیم سلتیک که نگاه می کنم و بازیکنی که می تواند این کار را انجام دهد ویکتور وانیاما است. او بسیار جوان است اما در حال حاضر اثبات کرده است که بازیکن بازی های بزرگ است.”

” عملکرد او در پیروزی مقابل بارسلونا استثنایی بود. او بزرگ است و می تواند در میانه ی میدان با تکل هایش حضور داشته باشد. خونسردی او در هنگام بازی، پاس های فوق العاده و حرکت های مناسب در مواقعی که تحت فشار است از ویژگی های اوست. او ویژگی های جوانی پاتریک ویرا را دارد.”

” شما می توانید ببینید که باشگاه های بزرگی در اروپا به او علاقه نشان داده اند. اولین بازی در گلاسکو خواهد بود و بنابراین بسیار مهم است که به او اجازه ندهیم میانه ی میدان را در اختیار داشته باشد.”

” اگرچه می دانیم که به مصاف سختی خواهیم رفت، اما ما به دنبال کنترل زمان این بازی خواهیم بود.”

باشگاه های منچستر یونایتد، منچستر سیتی و آرسنال به دنبال وانیامای جوان هستند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم , بازی رو خودمون سخت کردیم ولی بلاخره بردیم :happy:
-----------------

صعود به نیمه نهایی ( یوونتوس 2 - 1 میلان )
vucinicnew2.jpg

در نیمه اول میلانی ها خیلی زود به گل رسیدند و الشراوی مهاجم فرصت طلب روسونری موفق شد دروازه ی استوراری را باز کند و این گل هواداران حاضر در ورزشگاه را نا امید کرد.

یوونتوسی ها که با ترکیب جدیدی به میدان امده بودند سعی داشتند بازی خود را بر میلان دیکته کنند و این موضوع با نفرات جدید کمی سخت به نظر می رسید ولی بازی خوب جووینکو باعث شده بود یووه در خط حمله زهر دار نشان دهد.

در دقیقه ی 12 سباستین جووینکو ستاره ی بازی امشب موفق شد با ضربه ی دیدنی دروازه ی املیا را باز کند و بازی خیلی زود به تساوی کشیده شود تا امیدهای یوونتوسی ها برای ادامه بازی افزایش پیدا کند.

به نظر می رسید اگر متری می توانست از فرصت های گلزنی خود در نیمه اول استفاده می کرد اکنون نتیجه ی این بازی در نیمه اول تغییر پیدا می کرد و یووه تیم برتر میدان لقب می گرفت.

نبود پیرلو و مارکیزیو در خط میانی به صورت واضح نمایان بود و مارونه در کنار جاکرینی تلاش زیادی برای پر کردن جای دو ستاره ی یووه انجام دادند اما موفق نشان ندادند و یووه در پخش توپ در فضاهای مختلف زمین ناموفق نشان داد.

متری که در این نیمه آزادی عملی بیشتری داشت به همراه لختشتاینر در حملات یووه شرکت می کردند و در آن سمت میدان ایسلا یکی از ضعیف ترین بازیکنان بانوی پیر در نیمه اول بود.

نیمه دوم بر خلاف نیمه اول بسیار سرد و کسل کننده دنبال شد و تنها در دقایق ابتدایی وقت دوم شاهد حملاتی از سوی بانوی پیر بودم و در سایر دقایق دو تیم با احتیاط بسیار بالایی بازی می کردند.

هر چه از زمان بازی در نیمه دوم می گذشت میزان کسل کنندگی و سردی آن بیشتر می شد و همین موضوع سبب شد تا کونته سرمربی یووه نفرات اصلی خود نظیر ووچینیچ و پیرلو را وارد بازی کند تا شاید تغییری در روند بازی حاصل شود.

این تغییرات نیز چندان موثر نشد و دو تیم سعی داشتند با احتیاط بسیار بالایی بازی را دنبال کنند و در نهایت نیمه دوم نیز با سوت داور مسابقه به پایان رسید و بازی به وقت اضافه رفت.

وقت اضافه ی اول با تغییراتی اندک در سیستم بازی یوونتوس آغاز شد و بانوی پیر در بسیاری از دقایق وقت اضافه اول با چهار دفاع بازی می کرد و انسجام تیمی بهتری پیدا کرد.

در دقیقه ی 95 نوبت به میرکو ووچینیچ رسید تا باز هم به تیم میلان گلزنی کند و با تلاش خود موفق شد با همکاری ده چلیه دروازه ی املیا را باز کند و یووه در ورزشگاه خانگی از میلان پیش افتاد.

تلاش دو تیم در وقت اضافی اول نتیجه ای نداشت و میلان که با تمامی نفرات خود به سمت دروازه ی یووه حمله می کرد نتوانست موقعیت خطرناکی را ایجاد کند.

در وقت اضافی دوم میلانی ها تلاش بیشتری برای رسیدن به گل داشتند و یووه در ضد حملات و کنترل توپ در گوشه های میدان زمان بازی را به سود خود سپری می کرد و در نهایت بانوی پیر با برتری دو بر یک مقابل میلان راهی مرحله نیمه نهایی شد.

یوونتوس در مرحله ی بعدی بازی ها در دو دیدار رفت و برگشت به مصاف لازیو خواهد رفت.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
میلان همه زورش همین بود ولی کنته به بازیکنای اصلی استراحت داد
3 تا جام امسال مال یووست
Forza Juve <3

البته + اسکودتو :دی

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان تبریک میگم
متاسفانه اواسط نیمه اول خوابم برد:(
تو اون سی دقیقه بد نبودیم اما خوبم نبودیم
احتمالا در ادامه بهتر شدیم!!!
به هر حال امسال هر سه جام مال ماست:)

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
خدا رو شکر یووه خیلی خوب تونست به بازی برگرده و خیلی زود با هنرنمایی جووینکو به یک گل فوق العاده رسید که اگه در ادامه دقت بیشتری می شد کار به وقت های اضافی کشیده نمی شد و باید خود جووینکو حداقل هتریک می کرد که متاسفانه با بی دقتی موقعیت ها رو از دست داد.
اما دیشب استوراری هم خیلی خوب جای بوفون رو پر کرد و عکس العمل های فوق العاده ای داشت که خیلی جای امیدواریه که یووه بعلاوه بوفون دوتا دروازبان تاپ یعنی استوراری و منینگر رو داره.
در کل دیشب یووه خوب بود و اگه بی دقتی بازیکنان نبود می تونست چهار، پنج تا بزنه و این همه دردسر نکشه.
بازی در مرحله بعد مقابل لاتزیو هم خیلی دشوار خواهد بود که انشالا بتونیم با شکست لاتزیو به فینال بریم و البته کاپ رو اینبار بالای سر ببریم تا طلسم نبردن جام حذفی شکسته بشه.
از سال 1995 تا امروز یووه نتونسته جام حذفی رو ببره که این خودش جای یک علامت سوال بزرگه...
راستی فردوسی پور هم خیلی تازه گی ها روی اعصابه و خیلی چرت و پرت روهم میکنه و کلا دوست ندارم بازی های یووه رو گزارش کنه...

6ucws188ussgeh7f3sin.jpg

کونته: از نمایش همه شاگردانم رضایت دارم

d289ed5a4a3217ccdefd9ddfc7270a4ae1e26ab9.jpg

سرمربی یوونتوس پس از برد برابر میلان و حذف این تیم از رقابت های کوپا ایتالیا به تمجید از شاگردان خود پرداخت.

سایت فوتبال ایتالیا

در این دیدار که شب چهارشنبه در ورزشگاه یوونتوس آرنا برگزار شد، بیانکونری ابتدا با گل استفان الشعراوی از حریف خود عقب افتاد، اما گل سباستین جووینکو بازی را در وقت معمول به تساوی کشاند. در وقت های اضافه این دیدار نیز تک گل میرکو ووچینیچ زمینه صعود یووه به مرحله نیمه پایانی کوپا ایتالیا را فراهم کرد.

آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس پس از پایان بازی اظهار داشت: "دیدار بین این دو تیم بزرگ همیشه سخت و هیجان انگیز است. ما انگیزه فراوانی برای برد داشتیم و من آنچه را که از بازیکنان خواسته بودم دریافت کردم. به خصوص اینکه بازیکنانی که برای مدتی به میدان نرفته بودند، نمایش خوبی از خود نشان دادند."

وی افزود: "من با شرح اتفاقات بازی با سمپدوریا از آن ها خواستم که دیگر اجازه بروز چنین اتفاقاتی را ندهند. من همچنین از مارکو استوراری به خاطر نمایش عالی و تأثیر گذارش تشکر می کنم."

لازم به ذکر است، یوونتوس در مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا به مصاف لاتزیو خواهد رفت.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام

روزنامه های امروز ایتالیا...

Corriere Dello Sport

gq39o6mblye5r421co.jpeg

ووچینیچ! جشن یووه
کوپا ایتالیا: الشراووی میلان را پیش انداخت، یوونتوس توسط جووینکو بازی را مساوی کرد، پس از آن در وقت های اضافه مهاجم گل برتری را به ثمر رساند،
استوراری بزرگ است.
در حال حاضر لاتزیو در نیمه نهایی است

La Gazzetta Dello Sport

ob7iidhc3xbbdws0tzw7.jpeg

یووه همه را شکار می کند
بیانکونری عقب افتاد و سپس به لطف گل های جووینکو و ووچینیچ به پیروزی (۲-۱) رسید
آث میلان خوب، در وقت های اضافه حذف شد
تیم کونته الشراووی را واژگون کرد
در نیمه نهایی مقابل لاتزیو

TuttoSport
j2zp0ly8ev8lm7e6x046.jpeg

شیطان ووچینیچ است
او دوباره میلان را در وقت های اضافه شکست داد، یوونتوس در نیمه نهایی
فقط کوپا ایتالیای فصل پیش را می خواهم
ستاره ی مونته نگرویی که در پایان وقت های معمول بازی به میدان آمد گل سرنوشت سازی را به ثمر رساند و منجر به رویارویی با لاتزیو شد

عکس های بازی یوونتوس و میلان

دانلود

ksy8k3d9mh6fj21gpt.jpeg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه
------------------

وچینیچ:این روحیه تیمی ماست که ما را منحصر به فرد کرده است
timthumb (1).jpg

میرکو که ستاره بازی دیشب لقب گرفت از شرایط تیمی یووه و خود گفت:

تمامی بازیکنان ما از دقیقه ۱ تا اخرین لحظه تلا ش خود را کردند در یووه کسی برای خود بازی نمی کند همه برای تیم بازی می کنند

این روحیه تیمی ما است که ما را منحصر به فرد کرده است

ما انچه را که می خواستیم مدیریت کردیم و همچنان به پیروی های خود ادامه می دهیم

صعود به مرحله بعد همان چیزی بود که ما می خواستیم این پیروی به سادگی به دست نیامد میلان هیچگاه حریف ساده ای نیست

شرایط من رو به بهتر شده است اما همچنان در ناحیه قوزک پا اسیب دیده هستم

اما از اینجا از دکترانم تشکر می کنم که در روند درمانم به من کمک کرددند

یوونتوس ششمین تیم برتر سال ۲۰۱۲
timthumb (2).jpg

پایگاه خبری هواداران یوونتوس در ایران - طرفداری – فدراسیون تاریخ و آمار فیفا (IFFHS) بهترین باشگاه های سال ۲۰۱۲ را انتخاب کرد، که تیم بارسلونا با کسب ۳۰۷ امتیاز، بالاتر از چلسی، بوکاجونیورز و آتلتیکو مادرید بعنوان بهترین باشگاه سال ۲۰۱۲ انتخاب شد.

به گزارش طرفداری، تیم بارسلونا همچون سال ۲۰۱۱ بعنوان بهترین باشگاه سال ۲۰۱۲ نیر انتخاب شد. چلسی انگلیس قهرمان لیگ قهرمانان اروپا با دو رتبه صعود و کسب ۲۷۹ امتیاز دوم شد. بوکاجونیورز آرژانتین و آتلتیکو مادرید اسپانیا (قهرمان یورو لیگ و سوپرجام اروپا) با کسب ۲۷۸ امتیاز بطور مشترک سوم شدند.

کورینتیانس برزیل (۲۷۲ امتیاز) با سه رتبه صعود، بایرن مونیخ آلمان (۲۷۰ امتیاز) با یک رتبه نزول، رئال مادرید اسپانیا (۲۵۹ امتیاز) بدون تغییر رتبه، یوونتوس ایتالیا (۲۶۱ امتیاز) با شش رتبه صعود، بروسیا دورتموند آلمان (۲۲۶ امتیاز) با هشت رتبه صعود و المپیک لیون فرانسه (۲۲۴ امتیاز) بدون تغییر رتبه، در جایگاه های پنجم تا دهم جای گرفتند.

تعدادی از باشگاه های معتبر و رتبه شان را در زیر مشاهده می نمایید:

۱۱٫ آتلتیک بیلبائو (اسپانیا)

۱۲٫ والنسیا (اسپانیا)

۱۴٫ هانوفر (آلمان)

۱۵٫ اینترمیلان (ایتالیا)

۱۹٫ سلتیک گلاسکو (اسکاتلند)

۲۱٫ سائو پائولو (برزیل) و ناپولی (ایتالیا)

۲۳٫ سانتوس (برزیل) و میلان (ایتالیا)

۲۷٫ منچستریونایتد (انگلیس)

۲۸٫ پاریسن ژرمن (فرانسه) و لیورپول (انگلیس)

۳۱٫ لاتزیو (ایتالیا)

۳۴٫ آیندهوون (هلند)

۳۶٫ آنژی ماهاچ کالا (روسیه)

۴۰٫ منچستر سیتی (انگلیس) و شالکه ۰۴ (آلمان)

۴۳٫ مالاگا (اسپانیا)

۵۲٫ تاتنهام هاتسپر (انگلیس)

۵۳٫ المپیک مارسی (فرانسه)

۵۴٫ آرسنال (انگلیس)

۵۷٫ شاختار دونتسک (اوکراین)

۶۱٫ بروسیا مونشن گلادباخ (آلمان)

۶۹٫ اودینزه (ایتالیا) و اشتوتگارت (آلمان) و اسپورتینگ لیسبون (پرتغال)

۷۸٫ بایرلورکوزن (آلمان)

۷۹٫ نیوکاسل (انگلیس)

۸۱٫ گالاتاسارای (ترکیه)

۹۱٫ لیل (فرانسه)

۹۷٫ آژاکس آمستردام (هلند)

۱۱۸٫ رم (ایتالیا)

در این فهرست، تیم اولسان هیوندای کره جنوبی با ۱۹۰ امتیاز در صدر قاره کهن و رتبه ۳۱ جهان ایستاده است و تیم های پوهانگ کره جنوبی با ۱۴۹ امتیاز (رتبه ۶۲ جهان) و استقلال ایران با ۱۲۱ امتیاز (رتبه ۱۰۷ جهان) به ترتیب در رتبه های دوم و سوم جای دارند.

گفتنی است؛ استقلال تهران با رتبه ۱۰۷ و سه رتبه نزول نسبت به سال قبل و کسب ۱۲۱ امتیاز بهترین باشگاه ایرانی است. سپاهان اصفهان با دو پله نزول و کسب ۱۰۲ امتیاز در رده ۱۴۶ قرار دارند. تیم پرسپولیس تهران نیز با ۱۴ پله صعود نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی به مکان ۲۹۵ برترین تیم های باشگاه های جهان راه یافته است.

رومن ماچک، بازیکن جدید یوونتوس
timthumb.jpg

پایگاه خبری هواداران یوونتوس در ایران – رومن ماچک به دستور پاول ندود خریداری شد.

رومن ماچک (Roman Macek) بازیکن جوان و ۱۶ ساله و چک تبار به دستور فوری ندود خریداری شد. پست تخصصی این بازیکن سمت راست خط میانی است اما در این صورت توانایی بازی در سمت چپ و میانه میدان را نیز دارا می باشد. رومن متولد سال ۱۹۹۶ می باشد و گفته می شود این بازیکن جوان خصوصیاتی کاملا مشابه به سبک بازی پاول ندود را نیز دارد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
احتمال محرومیت دوباره کونته :wacko:
رسانه هاي ايتاليايي به نقل از دادستان قضايي در باري اعلام کردند آنتونيو کونته سرمربي تيم فوتبال يوونتوس به عنوان شاهد در جلسه رسيدگي به پرونده تباني در فوتبال در باري حاضر خواهد شد.

ورزش 3 - در روز نهم ماه دسامبر نخستين محروميت کونته - محروميت از نشستن بر روي نيمکت يوونتوس براي چهار ماه - به پايان رسيد. فدراسيون فوتبال ايتاليا کونته را به سبب خودداري از گزارش تلاش براي تباني در مسابقات فوتبال در فصل 2010-2011 و زماني که هدايت تيم سيه نا را بر عهده داشت، چهار ماه از همراهي تيمش محروم کرده بود.

مأموران قضايي در حال به پايان رساندن تحقيقات درباره دو بازي سري بي هستند که در آنها ميزبان - تيم باري - در سال دو هزار و هشت در مقابل تره ويزو و در سال دو هزار و نه در مقابل سالرنيتانا بازي کرد.کونته در فاصله سال هاي دو هزار و هفت تا دو هزار و نه سرمربي تيم باري بود.

در اين تحقيقات از حدود بيست نفر بازجويي شد و آنها با اتهام کلاهبرداري در ورزش مواجهند.قرار است جلسه استماع اين افراد به زودي برگزار شود.

آندره آ رانوکيا بازيکن سابق تيم باري - که هم اکنون در اينتر توپ مي زند - ، ‌ژان فرانسيس گيله دروازه بان بلغارستاني تيم تورينو و کريستين استليني مدافع تورينو از جمله اين افراد هستند.

پيش بيني مي شود رانوکيا تبرئه شود زيرا گفته مي شود دادستانان شواهدي عليه او نيافته اند اما او و کونته همچنان ممکن است دوباره به سبب گزارش ندادن تباني با محروميت مواجه شوند.

استليني دوران حرفه اي خود در تيم باري در سال دو هزار و ده به پاپان برد و در تيم هاي سيه نا و يوونتوس دستيار کونته شد.

به گزارش خبرگزاري آلمان از رم، او پس از مجرم شناخته شدن در جلسه دادگاه فساد در فوتبال در زماني که در باري و سيه نا بازي مي کرد در ماه اوت از سمتش در يوونتوس استعفا کرد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته، جانشین احتمالی سرالکس

طرفداری - از آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس بعنوان جانشین احتمالی سرالکس فرگوسن برای هدایت منچستریونایتد نام برده می شود.

به گزارش Talksport، سرمربی 43 ساله یوونتوس پس از عملکرد فوق العاده اش در هدایت یوونتوس به سوی قهرمانی اسکودتو بدون دریافت حتی یک شکست و حضور در فینال کوپا ایتالیا، بعنوان بهترین جایگزین برای سرالکس برای هدایت شیاطین سرخ، شناخته می شود.

کونته به تازگی چهار ماه محرومیتش را به دلیل عدم گزارش تبانی در یک مسابقه سیه نا، پشت سر گذاشته، درحالیکه وی هرگونه اطلاعی از تبانی را بارها انکار کرده است.

فرگوسن از سال 1986 هدایت منچستریونایتد را برعهده گرفته است، اما باشگاه قصد دارد یک مربی جوانتر را جایگزین این مربی مطرح و 71 ساله که قصد بازنشستگی دارد، کند.

پپ گواردیولا و خوزه مورینیو دیگر گزینه های مدنظر منچستر برای جانشینی فرگوسن می باشند.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بارتزالی: ماموریت یووه هنوز تمام نشده است

آندرا بارتزالی، مدافع مستحکم یوونتوس با تاکید بر اینکه بازیکنان یووه نباید تا پایان فصل تمرکز خود را از دست بدهند، به هم تیمی هایش هشدار داد که فصل درازی در پیش رو دارند.

به گزارش Sky Sport Italia، بیانکونری در حالی چهارشنبه شب موفق شد با شکست میلان به نیمه نهایی کوپا ایتالیا راه یاید که در حال حاضر در صدر جدول سری آ قرار دارد و به جمع 16 تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا نیز راه یافته است.

بارتزالی در گفتگو با اسکای درباره شرایط یووه می گوید: "درست است که ما در سری آ اول هستیم، اما هنوز یک نیم فصل کامل پیش روی ما قرار دارد و لازمه ادامه این صدرنشینی بازگشت به ریتم همیشگی مان است.

"شرایط در کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا نیز به همین ترتیب است، ما باید بر روی تک تک بازی ها تمرکز کنیم که این موضوع به شرایط روحی ما نیز بر می گردد."

در ادامه، مدافع تیم ملی ایتالیا، در مورد خط دفاع یوونتوس و اینکه آنها از این نظر در اروپا بهترین هستند صحبت می کند.

"سال گذشته ما از همه جهات قدرتمند ترین خط دفاعی را در اختیار داشتیم و این فصل نیز یکبار دیگر این موضوع را به همه نشان داده ایم.

"البته شاید در اروپا از نظر فردی مدافعان بهتری وجود داشته باشند، اما فکر می کنم کمتر تیمی سازماندهی خط دفاعی ما را، به خصوص در دفاع سه نفره داشته باشد."

گفتنی است، یوونتوس تا پایان نیم فصل اول سری آ تنها 13 گل دریافت کرده است. آنها در لیگ قهرمانان اروپا نیز با 4 گل خورده یکی از بهترین خطوط دفاعی را به خود اختصاص داده اند.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یوونتوس پیشنهاد ولفسبورگ برای جذب کوالیارلا را رد کرد

فابیو کوالیارلا پیشنهادی از سوی تیم ولفسبورگ آلمان دریافت کرده است، ولی مسئولین یوونتوس اعلام کردند قصد فروش مهاجم خود را ندارند.

مسئولین تیم ولفسبورگ که هفته پیش موفق شده بودند ایوان پریسیچ مهاجم تیم بروسیا دورتموند را جذب کنند، برای تقویت خط حمله خود خواهان جذب یک مهاجم دیگر می باشند و مهاجم 29 ساله تیم یوونتوس را بهترین گزینه برای خط حمله خود می دانند.

به گزارش سایت بین المللی گل، ولفسبورگ پیشنهادی 10 میلیون یورویی برای جذب فابیو کوالیارلا به باشگاه یوونتوس پیشنهاد دادند، اما این پیشنهاد از جانب یوونتوس رد شد.

کوالیارلا در 13 بازی فصل جاری سری آ موفق شده 6 گل به ثمر رساند و آنتونیو کونته وی را عضو مهمی از تیم می داند.

گفتنی است؛ قرارداد مهاجم یوونتوس تا ژوئن 2015 اعتبار دارد.
--------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : جواد جان چه خبر از جواد جان؟!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام

پیش‌بازی پارما-یوونتوس؛ سفر به تاردینی شکست ناپذیر

fcabb47b0f8c2f93206f4a30d512a55ce2e1045d.jpg

رقابت های هفته بیستم سری آ ایتالیا طی روز های شنبه و یکشنبه پیگیری می شود که در یکی از مهم ترین دیدارهای عصر روز یکشنبه، دو تیم پارما و یوونتوس در انیو تاردینی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

دور برگشت فصل 13-2012 سری آ در حالی آغاز شده است که تا پایان نیم فصل اول تیم یوونتوس با 44 امتیاز در مکان نخست جدول رده بندی قرار گرفته و پارما با هدایت روبرتو دونادونی ضمن کسب 29 امتیاز و قرار گرفتن در رتبه هشتم، صاحب رکورد شکست ناپذیری در بازی های خانگی است.

هواداران دو تیم به دلیل نبردهای حساس پارما و یوونتوس در دهه 90 فوتبال ایتالیا و به طور مشخص فینال جام یوفا در سال 1995 که با برتری پارما به پایان انجامید، همواره از این بازی به عنوان یک دربی کوچک در ایتالیا یاد می کنند.

r3ueblb2rnz0wotnt221.jpg
pdrp8yogkrjb1eyozkni.png
پارما

جیالوبلو در هفته های پایانی نیم فصل اول در بهترین فرم خود قرار داشت. سه برد پیاپی مقابل کالیاری، بولونیا و پالرمو به وضوح آمادگی شاگردان دونادونی را در این هفته ها نشان می دهد.

خط دفاعی پارما در این فصل اتکای عجیبی روی گابریل پالوتا، مدافع آرژانتینی 26 ساله خود داشته. کسی که تا به حال با بازی های درخشان خود 3 بار در تیم منتخب هفته سری آ نیز قرار گرفته است.

در کنار پالوتا، حضور کریستین زاکاردو، مدافع سابق آتزوری نیز پارما را تبدیل به یک تیم شکست ناپذیر در خانه تا اینجای فصل کرده است.

دونادونی که معمولا تیمش را با آرایش 3-3-4 به میدان می فرستد از مثلث پارولو، مارکیونی و والدز در خط میانی استفاده خواهد کرد.

برخلاف خط دفاع قابل اتکای پارما، آنها در خط حمله عملکرد متوسطی داشته اند. جایی که آمائوری و پالادینو دو بازیکن سابق بیانکونری نیز حضور دارند.

دانیله گالوپا به دلیل مصدومیت و یوهان بنالئونه و الساندرو لوکارلی دو مدافع پارما به دلیل محرومیت در این بازی غایب خواهند بود.

ترکیب احتمالی پارما: (3-3-4)

پاوارینی – روسی – پالتا – زاکاردو – گوبی – مارکیونی – پارولو – والدز – بیابیانی – بلفودی – سنسونه

cu2qkz4994iuni4yzjwd.png
یوونتوس

بیانکونری نیم فصل اول را با یک شوک بزرگ به پایان رساند. شاگردان آنتونیو کونته هفته گذشته در کمال ناباوری دربرابر تیم ده نفره سمپدوریا، در حالی که با یک گل از حریف خود پیش بودند، در پایان با نتیجه 2-1 نتیجه را واگذار کردند.

البته یووه با استفاده از بازیکنان ذخیره خود در بازی وسط هفته مقابل میلان در کوپا ایتالیا، موفق شد 2-1 از سد میلان بگذرد و به جمع 4 تیم برتر راه یابد.

شاید بزرگترین دغدغه کونته در این هفته ها سمت چپ تیمش است. جایی که با مصدومیت جوجیو کیه لینی و غیبت یک ماهه کوآدوو آساموآ قدرت گذشته خود را از دست داده است. به هر حال به نظر می رسد کاسرس و دی چلیه در حال حاضر بهترین گزینه های یووه در این سمت میدان باشند.

در مرکز خط میانی نیز با وجود مصدومیت مارکیزیو در بازی هفته قبل، حضور پل پوگبا قطعی به نظر می رسد. در نوک خط حمله نیز در صورت آمادگی کامل ووچینیچ، این مهاجم مونته نگرویی در کنار جیووینکو زوج خط حمله بیانکونری را تشکیل خواهند داد. البته احتمال حضور کوالیارلا در این بازی از ابتدا نیز وجود دارد.

یووه در این بازی محرومی ندارد، ولی مارکیزیو، پپه، کیه لینی و بنتنر را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

بوفون – بارتزالی – بونوچی – کاسرس – لیخشتاینر – ویدال – پیرلو – پوگبا – دی چلیه – ووچینیچ (کوالیارلا) – جیووینکو

پارما-یوونتوس از نگاه آمار

1- در پنج بازی گذشته دو تیم، سهم تیم یوونتوس سه پیروزی و سهم پارما یک پیروزی بوده است. یک بازی نیز با تساوی به پایان رسیده است.

2- آخرین مصاف دو تیم بر می گردد به نیم فصل اول که شاگردان آنتونیو کونته موفق شدند با گل های لیخشتاینر و پیرلو از سد میهمان خود بگذرند.

3- یوونتوس در دو بار آخری که به پارما سفر کرده، موفق به کسب پیروزی نشده است. یک تساوی و یک شکست نتیجه یووه طی این دو دیدار بوده است.

4- روبرتو دونادونی در پنج رویارویی خود با یووه به عنوان سرمربی، موفق به شکست رقیب خود نشده است.

5- پارما با ثبت رکورد 6 پیروزی و سه تساوی، تنها تیم شکست ناپذیر در بازی های خانگی این فصل محسوب می شود.

6- یوونتوس نیز با کسب 7 پیروزی از 9 بازی خارج از خانه، خطرناک ترین تیم حاضر در سری آ در بازی های خارج از خانه به شمار می رود.

7- آمائوری، رافائله پالادینو، مارکو مارکیونی و آنتونیو میرانته بازیکنانی هستند که سابقه حضور در بانوی پیر را داشته اند.

8- در آن طرف میدان، جیان لوئیجی بوفون و سباستین جیووینکو دو ستاره یووه، زمانی عضو باشگاه رقیب بوده اند.

بالا