• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب با لاتزیو بازی سختی داریم که امیدوارم با حذف لاتزیو یک قدم دیگه به جام کوپا ایتالیا نزدیک تر بشیم بازی هم از شبکه سه و رای ایتالیا پخش می شه :happy:

اما صحبت های لیپی در خصوص انتقال آنلکا به یووه :wub:
------------------

لیپی: آنلکا برای یووه سودمند خواهد بود
timthumb (1).jpg

مارچلو لیپی سرمربی تیم گوانژو اورگرانده چین و سابق باشگاه یوونتوس ایتالیا ، از هواداران یوونتوس خواست که از انتقاد کردن در خصوص انتقال آنلکا به این تیم خودداری کنند .

مهاجم فرانسوی جدید یوونتوس در حال تکمیل کردن انتقال خود به باشگاه یوونتوس است ، این درحالی است که در میان هواداران یوونتوس انتقادهای بسیاری به این موضوع ایجاد شده است و سیاست های یووه در جذب مهاجم زیر سوال برده شده است . اما مارچلو لیپی سرمربی افسانه ای و اسطوره باشگاه یوونتوس در این باره به گاتزتا دلو اسپرت ایتالیا گفت :

” شاهد این مسئله هستم که هواداران یووه سوءظنی نسبت به عملکرد آنلکا دارند ، اما در واقع اینگونه نیست ، آنلکا بازیکن طراز اولی است و شاید تنها برای بازگشت به عرصه رقابت یک تجربه جدید نیاز دارد ، البته باید درک کنیم که یووه بهتر می‌داند به چه کسی نیاز دارد ،یووه فوتبالی توزیعی را بازی می‌کند ، که این مسئله مهاجمین را به فشار روی دروازه حریف بیشتر سوق می‌دهد و شاید آنلکا بهترین گزینه ممکن برای این کار باشد “

نیکلاس آنلکا ، که مارس پیش رو وارد ۳۴ سالگی می‌شود ، در ژانویه ۲۰۱۲ پس از جدایی ازتیم چلسی به شانگهای شنهوا چین پیوست و اکنون نیز در آستانه پیوستن رسمی به یوونتوس ایتالیا قراردارد .

attachment-278501-image.gif

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پیش‌بازی لاتزیو-یوونتوس؛ یک قدم تا فینال

دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا، سه شنبه با برگزاری یک دیدار حساس بین دو تیم لاتزیو و یوونتوس آغاز خواهد شد.

گل دقایق پایانی استفانو مائوری، کاپیتان با تجربه لاتزیو در بازی رفت باعث شد تا دو تیم در یوونتوس آره نا به نتیجه تساوی 1-1 رضایت بدهند. به هر حال امشب در المپیکو یکی از این دو تیم پای به مرحله نهایی خواهد گذاشت و باید در فینال به مصاف یکی از دو تیم رم یا اینتر برود.

لاتزیو

بیانکوچلستی که فصل بسیار خوبی را تا اینجای کار پشت سر گذاشته است، در بازی ابتدای هفته در سری آ با نتیجه 0-1 مغلوب میهمان خود کیه وو شد تا بعد از 17 بازی اولین شکست خود را در این فصل متحمل شود!

کوپا ایتالیا برای پایتخت نشینان یک اولویت محسوب می شود و به نظر می رسد آنها در این بازی نیز همانند بازی رفت با یک تیم کامل مقابل نایب قهرمان فصل قبل این رقابت ها صف آرایی کنند.

لاتزیو در این فصل با ولادمیر پتکوویچ، سرمربی بوسنیایی خود در اکثر دیدارها با شیوه 1-5-4 به میدان رفته است و به احتمال فراوان در این دیدار نیز با این سیستم بازی را آغاز خواهد کرد.

بدون شک خط دفاعی چهار نفره لاتزیو به همراه یک دروازه بان آماده با نام فدریکو مارکتی یکی از عوامل اصلی موفقیت این تیم تا اینجای فصل بوده است.

البته فیروزه ای ها با داشتن هرنانز خلاق در خط میانی و کلوزه گلزن در خط حمله بارها در این فصل نشان داده اند که در ضد حملات تیم بسیار خطر ناکی خواهند بود. در این بین نباید از قدرت جنگندگی لدسما و کاپیتان مائوری نیز به سادگی گذشت.

گفتنی است، طبق آخرین اخبار میرو کلوزه با پشت سر گذاشتن مصدومیت خود می تواند در این دیدار حاضر باشد.

تنها مصدوم لاتزیو در این بازی: هونوراتو ادرسون

ترکیب احتمالی لاتزیو: (1-5-4)

مارکتی – کاواندا – بیاوا – سیانی – رادو – کاندریوا – لدسما – کانا – هرنانز – مائوری – فلوکاری (کلوزه)

یوونتوس

بیانکونری هفته پر حادثه ای را پشت سر گذاشته است. صدرنشین سری آ در بازی ابتدای هفته مقابل جنوا در یک بازی پر حاشیه با نتیجه 1-1 متوقف شد که حواشی این دیدار به بعد از سوت پایان بازی نیز کشیده شد.

آنتونیو کونته و بونوچی به دلیل اعتراض به داور مسابقه با محرومیت دو جلسه ای روبرو شدند. جورجیو کیه لینی نیز یک جلسه محروم شد. البته خبر خوب برای یوونتوس این است که این محرومیت ها تنها مربوط به بازی های سری آ خواهد بود.

به هرحال کونته بدون توجه به حساسیت این دیدار و طبق عادت همیشگی خود در جام حذفی به احتمال فراوان از استوراری به عنوان مرد شماره یک خود استفاده خواهد کرد.

کاسرس همانند بازی برابر جنوا نیز فعلا بهترین گزینه برای جانشینی کیه لینی مصدوم در خط دفاعی به نظر می رسد.

شاید تنها تغییر بانوی پیر در خط میانی نسبت به بازی برابر جنوا استفاده از جیاکرینی در جناح چپ باشد. با توجه به نتیجه بازی رفت و سرنوشت ساز بودن این بازی به نظر می رسد به جز آندرا پیرلوی مصدوم تمامی نفرات اصلی یووه در این بازی در خط میانی حاضر باشند.

و نهایتا، بازی نه چندان خوب میرکو ووچینیچ و البته گلزنی فابیو کوالیارلا در بازی شنبه، شاید منجر به نیمکت نشینی ووچینیچ و قرار گرفتن نام کوالیارلا در کنار جیووینکو در خط حمله یوونتوس شود.

مصدومان یوونتوس در این بازی: نیکلاس بنتنر، آندرا پیرلو، سیمونه په په و جورجیو کیه لینی

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

استوراری – بارتزالی – بونوچی – کاسرس – لیخشتاینر – ویدال – پوگبا – مارکیزیو – جیاکرینی – کوالیارلا - جیووینکو

لاتزیو – یوونتوس از نگاه آمار

1- در 9 دیدار گذشته دو تیم لاتزیو موفق به شکست حریف خود نشده است. سه تساوی و 6 پیروزی برای یووه حاصل دیدار های دو تیم در 9 بازی گذشته بوده است.

2- دو تیم در این فصل دو بار به مصاف یکدیگر رفته اند که هر دو دیدار در یوونتوس آره نا با تساوی (0-0 و 1-1) به پایان رسیده است.

3- آخرین برد لاتزیو مقابل یوونتوس بر می گردد به آپریل سال 2009 در کوپا ایتالیا که بیانکوچلستی موفق شد با نتیجه 2-1 حریف خود را شکست دهد.

4- بیانکونری در سه دیدار گذشته خارج از خانه خود مقابل لاتزیو گلی دریافت نکرده است. جالب اینکه هر سه بازی نیز با پیروزی یووه به پایان رسیده است.

5- دو تیم تا به حال یکبار در فینال کوپا ایتالیا مصاف یکدیگر رفتند (فصل 04-2003) که لاتزیو موفق شد در مجموع دو بازی رفت و برگشت یوونتوس را شکست دهد.

6- به طور کلی یوونتوس با 9 قهرمانی در این رقابت ها به همراه رم رکوردار است و البته از آخرین قهرمانی آنها نزدیک به 18 سال می گذرد! (فصل 95-1994)

7- لاتزیو نیز با قهرمانی در فصل 09-2008، پنجمین و آخرین قهرمانی خود را در این رقابت ها جشن گرفت.

8- آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس که به همراه این تیم، سه بار به عنوان بازیکن در فینال کوپا ایتالیا حضور داشته، عضو تیم قهرمان این رقابت ها در سال 1995 بوده است.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
گرفتاری خیلی وقت بود نذاشته بود فوتبالو نگاه کنم دیروز اتفاقی چشمم خورد به بازی. یاد سالهای پیش افتادم که چقدر فوتبال ایتالیا قشنگ بود و بازیکنای مطرح دنیا تو این لیگ بازی می‌کردن.
اون موقع من سنم کمتر بود و بازیکنای آدم‌هایی شبیه بابام بودن . البته اون موقع قیافه‌ها مردونه تر هم بود. کلی خاطره بود.
دیشب با اینکه قیافه بعضی بازیکن‌ها حالا شاید چون سنم من بالاتر رفته روی اعصاب بود ولی به نظرم حال و هوای اون موقع‌ها رو داشت و هیجان انگیز هم بود و کمی بازی سفت و خشن (مخصوص وقتایی که دو تیم بزرگ ایتالیایی بهم میخورن) بود
ولی حیف که دقیقه آخر بازی ول شد و یوونتوس باخت.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

با این که هنوز در شک حذف شدن در کوپا ایتالیا هستم ولی واقعا این صحنه در این بازی که می تونست جای دو تیم رو عوض کنه و یووه رو به فینال ببره برام ناراحت کنند هست که بازیکنان چه فشاری روشون بوده ( امیدوارم زودتر برگریدیم و این بازی رو فراموش کنیم )

24431_114365835409670_291362942_n.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
متاسفانه به راحتی حذف شدیم با این ترکیب دوم مون و استوراری
sadsmiley.gif

کنته یه مدته رو مخه!!!

سلام دوستان

دیشب خیلی خیلی بد بوددیم و واقعا حقمون بود که حذف بشیم...

یکی نیست به این کونته بگه بابا تیم تو ترکیب اولش هم تو بعضی خطوط مشکل داره، چطور میای تو نیمه نهایی جام حذفی و در حالی که همیشه تو این یکی دو فصل با لاتزیو و اللخصوص دروازبانش که جلوی یووه دست دینوزوف و بوفون رو از پشت می بنده، تیم دوم رو به بازی میفرستی...

استوراری هم که کلا بازی رفت و برگشت سه تا توپ ناقص رو دروازش اومد و به هر سه تا نه نگفت و مثل سال قبل که تو فینال باز باختیمش به کونته و استوراری، جام امسال رو هم باز به این دو عزیز باختیم...

در یک کلام...

باختیم به ویروس گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــواردیولا

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

سه گزینه احتمالی یووه

timthumb.php

امروز آخرین روز نقل و انتقالات زمستانی نیز پشت سرگذاشته خواهد شد ، اما این احتمال می‌رود در ساعات باقیمانده یووه حداقل یک مهاجم دیگر به ترکیب خود اضافه کند.

البته این ادعای رسانه های ورزشی ایتالیاست ، یووه زمستانی پرکار ، البته نه سودمند برای نیم فصل پیش رو پشت سرگذاشت ، بهترین خرید یووه فرناندو یورنته بود که برای ژولای پیش رو به خدمت گرفته شد .

یووه فدریکو پلوسو را نیز از آتلانتا به صورت قرضی به خدمت گرفت و با نیکلاس آنلکا نیز به توافق رسید . یووه هنوز هم به نظر می‌رسد به دنبال یک بازیکن باهوش برای ادامه کار خود در لیگ قهرمانان اروپاست و در ادامه سه گزینه محتمل را مورد بررسی قرار می‌دهیم .

۱- لیساندرو لوپز (المپیک لیون )

بر اساس گزارش گاتزتا دلو اسپرت ایتالیا ، یووه و لیون آماده این انتقال در روزهای پایانی نقل و انتقالات هستند . مهاجم آرژانتینی تیم لیون یک مهاجم پرکار برای تیمش لیون در سال های اخیر بوده است . اکنون نوبت آن رسیده است که لوپز شانس خود را نیز در ایتالیا مورد آزمایش قرار دهد . اگرچه هنوز از قرارداد او با تیم لیون باقی‌مانده است ، اما یوونتوس با هدف انتقال قرضی تا پایان فصل با پرداخت ۴ میلیون برای حق امضای این انتقال برای این بازیکن خیز برداشته است .

۲-داوید ویا (بارسلونا)

بر اساس گزارش نشریه مترو فرانسه ، یووه آماده است تا بر سر جذب داوید ویا با باشگاه آرسنال وارد رقابت شود ، یووه در این میان به نظر می‌رسد پتانسیل جذب داوید ویا را برای تبدیل این بازیکن به زوج فرناندو یورنته اسپانیایی داشته باشد . این می‌تواند احتمال حضور دو مهاجم تیم ملی اسپانیا را در خط حمله بانوی پیر برای فصل بعد نوید دهد .

مهاجم ۳۱ ساله تیم بارسلونا ، درست است که یووه نمی‌تواند برای آینده روی او حساب کند ، اما برترین گلزن تمام ادوار تیم ملی اسپانیا دقیقا همان مهاجم CF و کلاسیکی است که بانوی پیر زیر نظر دارد .

۳-چیرو ایموبیله (جنوا)

اگر یووه جوانگرایی را در نظر دارد ، نیاز نیست به جای دوری نگاه کند ، چیرو ایموبیله ای که تحت مالکیت اشتراکی یووه با باشگاه جنواست بهترین گزینه برای یووه خواهد بود .

این بازیکن ۲۲ ساله در آکادمی جوانان یوونتوس رشد پیدا کرد .چیرو ایموبیله بهترین بازیکن سری‌ب ایتالیا شناخته شد ، او در ۳۷ بازی موفق به زدن ۲۸ گل شد. به گزارش بخش ایتالیایی وبسایت گل ، اگر یووه در پرونده انتقال چیرو ایموبیله ناموفق باشد ، برای برگرداندن ایموبیله وارد عمل خواهد شد .

ایموبیله قطعا تأمین کننده آینده یوونتوس خواهد بود ، اما خیلی بعید به نظر‌می‌رسد که ژانویه حال حاضر شاهد بازگشت او به یوونتوس باشیم .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ای جان ببین چه طوری می خنده :D
------------------

نقل و انتقالات به پایان رسید

c99c6dc64788bb4ad9bbe5e67fcec8bc.jpg

در حالی ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه به وقت تهران ، نقل و انتقالات فوتبال اروپا به پایان رسید که به نظر می‌رسد بیشتر توجه و عملکرد جوزپه ماروتا مسئول نقل و انتقالات یوونتوس به فصل آینده بود .

یوونتوس در این فصل با شایعات فراوانی که به همراه داشت ، ابتدا فدریکو پلوسو ۲۸ ساله مدافع تیم آتالانتا را با ۱٫۵ میلیون یورو به صورت قرضی به مدت یک نیم فصل به خدمت گرفت . یووه در قرارداد این بازیکن بند دائمی کردن را با شرط ۳٫۵ میلیون یورو تنظیم کرده بود .پلوسو که در سال ۲۰۰۹ از تیم آلبینولفه به آتالانتا پیوسته بود در ۱۱۶ دیداری که برای این تیم به میدان رفت ۴ گل به ثمر رساند.

جوزپه ماروتا مسئول نقل و انتقالات یوونتوس و مدیرورزشی باشگاه بالاخره طلسم جذب یک مهاجم طراز اول را با جذب فرناندو یورنته اسپانیایی شکست . البته این انتقال برای پایان فصل بود و یووه تنها محکم کاری برای پایان فصل کرد. این بازیکن ۲۷ ساله قرارداد ۴ ساله‌ای را با یوونتوس امضا کرده و از ۱ ژولای ۲۰۱۳ رسما بازیکن یوونتوس خواهد بود . این بازیکن ۲۶ فوریه ۱۹۸۵ در پامپلونا متولد شده و در آکادمی ایالت باسک رشد پیدا کرد و بازی خود را در همان تیم اتلتیک بیلبائو ادامه داد .

روزهای اخیر نیز مهاجم تیم شانگهای شنهوا ، نیکلاس آنلکا ۳۳ ساله با یوونتوس به توافق رسید و در آخرین روزهای هفته گذشته ، در تست های پزشکی یووه شرکت کرد . باشگاه یوونتوس منتظر تاییدیه فیفا برای رسمی کردن قرارداد این بازیکن است و انتظار می‌رود این اتفاق فردا عملی شود .

دقایقی قبل هم ، در واپسین لحظات نقل و انتقالات ، اسکای اسپرت ۲۴ ایتالیا تایید کرد که یووه نیمی از مالکیت آندره‌آ پولی هافبک تیم سمپدوریا را با مبلغ ۳ میلیون یورو خریداری کرده است و این بازیکن فصل آینده راهی یوونتوس خواهد شد.

گزارش تکمیلی به زودی ارسال می‌گردد .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

متن زیر رو آلکس عزیز برای آنیلی کبیر نوشته که خیلی هم جالبه و هم احساسی...(حتما بخونیدش):blush:

اگر همین امروز با من تماس می گرفت

02777495160769681142.jpg

ده سال گذشته اما خیلی کمتر به نظر می رسد. شاید چون برای من، l’Avvocato هنوز یک خاطره نزدیک است؛ مثل این است که من تماسی در صبح خیلی زود داشته باشم و ادای بیدار بودن دربیاورم در حالی که در حال مالیدن چشمهایم هستم.

در عوض 10 سال گذشته است. اما وقتی کسی به شدت در قلب و روح شما جای داشته باشد، هرگز آنها را از یاد نخواهید برد. اما همچنان دلم برایش تنگ میشود. من خوش شانس و مفتخر بودم که بخشی از راهم را همراه او بودم و دلم برای وقار، استایل، اشتیاق و ذوق او برای همه چیزهای خوب چه در زندگی خصوصی و چه در زندگی اجتماعی اش تنگ شده است. دلم برای عشقش به ورزش، فوتبال،یوونتوس اش، فراری اش، قایقهای تفریحی اش و تورینش تنگ شده. دل طرفداران یوونتوس و ایتالیایی ها برایش تنگ شده.

چطور میتوانم آن دیدار اول را فراموش کنم؟ این اتفاق به نوعی به یک خاطره خیلی خوب دیگر من وصل شده است، یا بهتر است بگویم اولین هت تریک من در سری آ. همه چیز برای من تازه بود، 18 سالم بود و تازه از پریماورا به تیم اصلی منتقل شده بودم. عصر روز مسابقه مان با پارما بود. مطمئن نبودم مرا میشناسد یا نه ، البته بهتر است بگویم او درباره من میدانست چون او یک کارشناس بزرگ ورزش و نسبتا کنجکاو بود؛ پس حتما درباره این تازه وارد شنیده بود؛ اما در آن دوره بیشتر با بازیکنهای معروف آشناتر بود. ما به تازگی از جام یوفا حذف شده بودیم و هواداران از این موقعیت خوشحال نبودند، در عوض پارما تازه مقابل آژاکس برنده شده بود. آن تیم با هدایت نویو اسکالا در آن دوره بهترین بود.

آووکاتو به درستی موقعیت و روحیه ما را در آن دوره درک کرده بود و با ما حرف زد، به ما گفت که این همه تفاوت بین دو تیم که روزنامه ها در موردش مینویسند در حقیقت وجود ندارد. او یکی از آن روزنامه های مملو از انتقاد از ما را همراهش داشت، به ما هشدار میداد که واکنش نشان دهیم، که به آنها نشان دهیم اشتباه میکنند. روز بعد ما مقابل پارما پیروز شدیم و من برای اولین بار با پیراهن یووه هت تریک کردم. آن اولین ملاقات من با او بود، او با دلفریبی و شور و حرارتش به خوبی راه ارتباط با دیگران را بلد بود.

چند سال بعد او لقبی به من داد که تا سالها با من بود. آن لحظه ای بود که همه مرا جانشین روبرتو باحو می دانستند. آووکاتو که در هنر استاد بود به باجو لقب "رافائلو" داد و مرا با "پینتوریکیو" مقایسه کرد. در ابتدا من کمی گیج شده بودم ... من نمیدانستم پینتوریکیو چه کسی است. بعد فهمیدم او یک هنرمند بزرگ بوده است. من این تعریف را دوست دارم، چون من میدانم منظور آووکاتو چه بود و این مرا به یاد بخش زیبایی از عمر ورزشیم می اندازد، سالهای اول هیجان انگیز با یوونتوس.

تعاریفش، جملات قصار و شوخی هایش همیشه دقیق و بُرُّنده بودند. اما انتقادهایش هیچ وقت سنگین نبودند. بحث و جدلهایش با روئسای سایر تیمها را یادم است... آووکاتو عاشق رقابت سالم بود و به رقبای خوب زیادی احترام میگذاشت و آنها را تحسین میکرد. خیلی ساده او عاشق چالش و رقابت بود.

الان وقتی به عقب نگاه میکنم، کیلومترها دورتر در حالی که دیگر سیاه و سفید نیستم، بیشتر شانسی که در 20 سال حضور در تورین داشتم را درک میکنم: با دو مردی آشنا شدم که برای من نمادهای یوونتوس بودند: جامپیرو بونیپرتی که مرا از پادووا به یوونتوس برد و آووکاتو که مرا مفتخر به اعتماد و توجهاتش کرد.

یوونتوس، شور و اشتیاق او بود، اما فقط این نبود، او در مورد زندگی و مردم خیلی کنجکاو بود. فوتبال و یووه موضوعاتی غیر قابل جایگزینی برایش بودند. او به خوبی میدانست چگونه این اشتیاقش را با نزدیکانش به اشتراک بگذارد؛ با ما و تیمش هم آن را شریک بود. او عاشق یوونتوس و قهرمانانش بود؛ و این قهرمانان هم متقابلا عاشق او بودند درست مثل مردم عادی.

مراسم ختمش کاملا این نکته را اثبات کرد. یادم می آید یک روز قبل از بازی با پیاچنزا بود، اولین مسابقه بدون او، ما به مراسم خاکسپاری رفتیم. من تحت تاثیر بعضی از مردمی که برای خداحافظی آمده بودند قرار گرفتم: از مدیران تا کارگرهای ساده. تحت تاثیر سادگی مراسم قرار گرفته بودم، از احترام مردمی که از دنیای او دور بودند و شخصا او را نمیشناختند.

عاشق آن گل بودم، گلی که به پیاچنزا زدم. در آن روز خاص؛ فکر نمیکنم اتفاقی بوده باشد. یک گل فوق العاده بود و مطمئنم او هم دوستش داشت.

این روزها با خودم فکر میکنم اگر بود چه چیزی میگفت. تقریبا مطمئنم او با من تماس میگرفت و توصیه میکرد در سیدنی چکار کنم و به کجاها بروم، او تمام جاهای دیدنی در دنیا را میشناخت، او عاشق زیباییهای دنیا بود... تماس او مطمئنا در ساعت 6 صبح بود. اما این دفعه در سیدنی من واقعا بیدار میبودم.

الساندرو
24 ژانویه 2013

32678673615868551702.jpg

90643018571963159521.jpg

59882801579191404330.jpg

08705893262660429001.jpg

32230320561551633270.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
درود بر دوستان

ماروتا هم برای اینکه ثابت کنه چیزی از مسئولین فوتبالی در ایران کم نداره یه شاهکار جدید انجام داده و مدارک قرارداد پولی رو دیر به فدراسیون ایتالیا فرستاده تا قرارداد پولی ظاهرا ثبت نشده باقی بمونه...
biggrinsmiley.gif

یوونتوس نیمی از مالکیت پولی را خریده است

timthumb.php

دیروز در واپسین دقایق نقل و انتقالات زمستانی فوتبال اروپا ،سران باشگاه یوونتوس با باشگاه سمپدوریا برای خرید نیمی از مالکیت آندره‌آ پولی هافبک این تیم به توافق رسیدند .

اما پس از پایان مهلت نقل و انتقالات گزارش شد که به دلیل سهل‌انگاری ماروتا و عدم ارسال به موقع مدارک به فدراسیون فوتبال ایتالیا این انتقال منتفی شده است و این بازیکن هنوز هم به طور کامل تحت مالکیت سمپدوریا است .

امروز گاتزتا دلو اسپرت پر تیراژترین روزنامه ورزشی ایتالیا ، در گزارشی مدعی شد سران دو باشگاه تعهد نامه ای را بر سر آندره‌آ پولی امضا کرده اند و این بازیکن در ژولای پیش رو به خدمت یوونتوس در خواهد آمد .

در این گزارش آمده یووه با ۲٫۵ میلیون یورو ۵۰ درصد از مالکیت پولی را خریده است .از طرفی یووه علاوه بر ۲٫۵ میلیون یورو ، نیمی از مالکیت چیبساه و یا اونترسه را به تیم سمپدوریا خواهد داد .

بر این اساس نیمی از مالکیت آندره‌آ پولی یوونتوسی خواهد بود و یووه با حق خرید می‌تواند در پایان فصل حتی آندره‌آ پولی را به خدمت بگیرد ،گفتنی است آنتونیو کونته به شدت به این هافبک جوان تیم سمپدوریا (آندره‌آ پولی ) علاقه مند است .

لیپی: انتخاب آنلکا تصمیم درستی بود

6009ddb1290693a637fe091da7c2bf34644f781a.jpg

مارچلو لیپی، سرمربی سابق باشگاه یوونتوس از نیکلاس آنلکا، خرید زمستانی این باشگاه دفاع کرد.

با توجه به نظر سنجی که در نشریه ایتالیایی گازتا دلو اسپورت صورت گرفت، 76 درصد خوانندگان این نشریه انتقال آنلکای 33 ساله به تورین را اشتباه دانستند.

اما مارچلو لیپی که در حال حاضر هدایت باشگاه چینی گوانژو را بر عهده دارد، معتقد است انتقال مهاجم سابق شانگهای به نفع هر دو طرف بوده است.

"یوونتوس می دانست که چه می خواهد. شاید در ابتدا هواداران با این قضیه کنار نیایند، اما آنلکا یک بازیکن با کلاس جهانی است و برای نشان دادن خود تنها به کمی حس رقابت نیاز دارد." (چیزی که در باشگاه قبلی او وجود نداشت.)

این تئورسین ایتالیایی که سابقه قهرمانی در اروپا و سری آ را به همراه یوونتوس در کارنامه دارد، در ادامه درباره خط حمله یوونتوس نیز صحبت می کند.

"یووه یک فوتبال کامل را ارائه می دهد. شاید تنها نکته منفی عدم موفقیت مهاجمین آنها در جلوی دروازه باشد. این همان دلیلی است که مسئولین این تیم مدتی است به دنبال یک مهاجم جدید هستند."

نیکلاس آنلکا که پیش از این در سال 2012 از چلسی به شانگهای چین منتقل شده بود، ژانویه امسال با یک قرارداد قرضی، تا آخر فصل به یوونتوس ملحق شده است.

معضل جدید یووه؛ مصدومیت مارکیزیو

timthumb.php

بدشانسی ، پشت بدشانسی ،برای یووه رقم می‌خورد ، در حالی که یوونتوس در روزهای اخیر نشانی از یوونتوس همیشگی نداشت و از نیمه نهایی کوپا ایتالیا حذف شد ، خبر بدی برای هواداران دیشب منتشر شد .

آنتونیو کونته ، کلودیو مارکیزیو هافبک جوان و خوش استیل تیمش را برای یک و یا دو بازی از دست داده است و این بازیکن بین ۷ تا ۱۰ روز دوران مصدومیت خود را پشت سرخواهد گذاشت .

مارکیزیو دیروز در تمرینات دچار آسیب دیدگی شد . باشگاه یوونتوس در این خصوص در وبسایت رسمی خود نوشت :

کلودیو مارکیزیو که دیروز در جریان تمرینات از ناحیه مفصل ران خود دچار آسیب دیدگی شد ، امروز طبق برنامه زیر نظر پروفسور کارلو فالتی تست های پزشکی و تست MRI را پشت سرگذاشت و طبق نتایج آزمایش این بازیکن بین ۷-۱۰ روز نمی‌تواند در خدمت بانوی پیر باشد. “

بنابراین مارکیزیو مطمئناً جدال یکشنبه شب در بنته‌گودی را مقابل کیه‌وو از دست خواهد داد و حضورش در مقابل فیورنتینا نیز در هاله ای از ابهام خواهد بود .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه:happy:
------------------

لیست یووه برای چمپیونز لیگ اعلام شد
timthumb.jpg

باشگاه یوونتوس ایتالیا ، اسامی ۲۵ بازیکن را برای مرحله حذفی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۳ اعلام کرد ، که خریدهای جدید یوونتوس نیز در این لیست دیده می‌شوند .

یووه ۲۴ بهمن ماه جاری ، دو هفته آینده ، باید در استادیوم سلتیک پارک به مصاف تیم سلتیک گلاسکو رود و ۱۷ اسفند ماه نیز دیدار برگشت را درتورین مقابل این تیم اسکاتلندی میزبانی کند .

در این میان نام خریدهای جدید یوونتوس به این لیست اضافه شده و نیکلاس آنلکا که با چلسی این رقابت ها را فصل گذشته حذف کرد نیز همراه یووه خواهد بود .

اسامی دعوت شدگان : بوفون ، کیه‌لینی، کاسرس ، پوگبا ، په‌په ، مارکیزیو ،ووچنیچ ، دیچلیه ، جووینکو ، پلوسو ، بارزالی ، آنلکا ، بونوچی ، پادویین ، پیرلو ، آساموائه ، ویدال ، جاکرینی ، لخشتاینر ، کوالیارلا ، استوراری ، ماتری ، ایسلا ، روبینیو، مارونه

رم قبل یووه پیشنهاد داد
pogba4.jpg

ستاره جوان این روزهای بیانکونری که از حضور در این تیم راضی به نظر می اید و در مقابل مسولین نیز از خرید این مهره خشنودند، در برابر شایعاتی که مطرح شده تاکید کرد که علاقه ای به ترک یوونتوس ندارد.

پول پوگبا و مینو ریائولا، مدیر برنامه های این بازیکن در پاسخ به شایعه تمایل سران رم به خرید این بازیکن گفت " بله پیش از حضور در یووه با سران رم نیز مذاکراتی داشتیم اما ساباتینی تمایلی به خرید نشان نداد. حالا او در یوونتوس است و از حضور در این تیم بسیار خرسند.

به یووه نیامدم تا جای کسی را بگیرم
anelka2.jpg

به یوونتوس پیوست، هرچند که پیوستنش چندان مورد استقبال کلیه هواداران بیانکونری قرار نگرفت اما امید زیادی دارد تا با نمایش درخشان و گلزنی هایش، نظر همه تیفوسی ها را در کنار کادر فنی تیم جلب کند. نیکلاس انلکا، مهاجم تازه خریداری شده یووه در نخستین مصاحبه رسمی خود تاکید کرد که به این تیم پیوسته تا قهرمانی را جشن بگیرد.

" احساس می کنم در خانه ام هستم، اینجا را خیلی خوب دیدم و احساس خوبی دارم، اینجا یک باشگاه بزرگ است که برای کمک به این تیم و یاری رساندن برای رسیدن به اسکودتو به ان پیوستن، و البته پیش رفتن در لیگ قهرمانان تا جایی که ممکن است . "

" به باشگاه بزرگ با بازیکنان بزرگ پیوستم، از اینکه اینجام احساس خوشبختی می کنم و از پوشیدن این پیراهن احساس غرور. تورام و ترزگه از یووه برای من زیاد گفتند، انها به من گفته اند که یوونتوس چطور باشگاه بزرگی ست که شبیه یک خانواده است، یک باشگاه بزرگ که به محض ورود به ان، توانستم درک کنم. در رختکن احساس کردم که در خانه ام هستم. اینجا یک خانواده است. "

اما نظر وی در خصوص لیگ ایتالیا " لیگ ایتالیا لیگ دشواری ست، به خوبی در کل دنیا شناخته شده است، بازیکنان بزرگ که قدرت بدنی بسیار بالایی دارند در این لیگ بازی می کنند. هرگز اینجا بازی نکردم اما می دانم که فوتبال اینجا سخت است. "

وی تاکید کرد که لیگ انگلیس را دوست دارد، زیرا استیل و قدرت او برای ان لیگ مناسب بوده ؛ اما تجربه ان لیگ به او در ایتالیا کمک خواهد کرد. " حالا در ایتالیا هستم و از این بابت خوشحالمَ، برای اینکه اینجا در تیم بزرگی مانند یووه بازی خواهم کرد. "

اما لیگ قهرمانان " یک رقابت و جدال فوق العاده دشوار، نیاز به شناخت و پیش روی داریم، من به یووه ایمان دارم ، این تیم بازیکنان بزرگ و قابلی دارد که می تواند از عهده مشکلات و وظایف برایند. در این تیم ذهنیت خاصی ست که توان مبارزه با تیم های بزرگ را دارند. من می خواهم به این تیم کمک کنم و همراه این تیم بار دیگر در سری ا قهرمانی را جشن بگیرم. همچنین در لیگ قهرمانان نیز تا جایی که می توانیم پیش برویم، یعنی تا مراحل پایانی."

انلکا در پایان جمله زیبایی بر زبان اورد " من اینجا نیامدم تا جای کسی را بگیرم، من به یووه امدم تا به این تیم کمک کنم. "

لیپی: روزهای خوبی در انتظار بانوی‌پیر خواهد بود
timthumb (1).jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

یه خبری رو خوندم که واقعا غافلگیرم کرد؛ هرچند که از این خبرا زیاده:دی

امیدوارم بزودی شاهد این اتفاق باشیم...

رایولا: زلاتان می تواند به یوونتوس ملحق شود

timthumb.php

مینو رایولا ایجنت ایتالیایی زلاتان ابراهیموویچ در تازه ترین مصاحبه خود در اظهارنظری جالب اعلام می‌کند که موکلش می‌تواند به یوونتوس بازگردد .

رایولا در این خصوص به رادیو ایتالیا گفت:

ایبرا در یووه؟ چرا که نه؟ هیچ چیزی غیرممکن نیست ، بیانکونری باید به خود باور داشته باشد که می‌تواند این کار را انجام دهد به مانند آنچه که میلان در قبال بالوتلی انجام داد . “

ابراهیموویچ از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ را در تیم یوونتوس حضور داشت و سپس پس از سقوط به سری‌ب به تیم اینتر میلان پیوست ، زلاتان دوره ای را در بارسلونا و میلان سپری کرد و اکنون را در باشگاه متمول فرانسوی پاریس سنت ژرمن سپری می‌کند .

روزنامه TUTTO SPORT

5taj36tyupzgtkbrd6h.jpg

رایولا :”ایبرا در یووه ؟! چرا که نه ؟!!”

“هیچ چیز غیرممکن نیست و یووه باید باور داشته باشد ، مانند کاری که میلان برای بالو انجام داد”

آنلکا :”من میخواهم به یووه برای کسب اسکودتو کمک کنم ، ما حتی میتوانیم چمپیونزلیگ را به خانه بیاوریم”

ناپولی-کاتانیا : ماران برای کونته بازی میکند

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش‌بازی کیه‌وو - یوونتوس؛ پایان ژانویه سیاه

6bc567a1dcc1792dcaf4d17602954b38eb93c392.jpg

رقابت های هفته بیست و سوم سری آ ایتالیا روز یکشنبه در حالی با برگزاری هفت دیدار به پایان خواهد رسید که در یکی از مهم ترین بازی ها، کیه وو در ورونا میزبان یوونتوس تورین خواهد بود.

بدون احتساب سایر بازی های این هفته که طی روز های جمعه و شنبه انجام شد، تیم یوونتوس در حال حاضر با 49 امتیاز در صدر جدول سری آ قرار گرفته است. در نقطه مقابل، کیه‌وو با کسب 28 امتیاز در مکان یازدهم جای دارد.

Stadio-12-3.jpg

1248.png
کیه‌ وو

جیالوبلو باید در شرایطی برابر تیم صدرنشین قرار بگیرد که هفته گذشته موفق شد با نتیجه دلچسب 1-0 تیم لاتزیو‏، یکی دیگر از مدعیان جدی سری آ را در رم شکست دهد.

البته به طور کلی شرایط الاغ های پرنده با تعویض سرمربی و روی کار آمدن اگنیو کورینی – بازیکن سابق یوونتوس– طی سه ماه گذشته کمی بهبود یافته و حداقل آنها دیگر در منطقه خطر قرار ندارند.

شاید مهمترین دغدغه کورینی در این دیدار مصدومیت بازیکنان کلیدی تیمش نظیر بوکاری درامه، لوسیانو، سرجیو پلیسیر و به تازگی جنارو ساردو باشد. در این بین نباید غیبت ممدو ساماسا به دلیل حضور در جام ملت های آفریقا به همراه مالی را نیز فراموش کرد.

این مربی 42 ساله اغلب از شیوه 2-5-3 برای آرایش بازیکنانش استفاده می کند و مطمئنا تمام تلاش خود را خواهد کرد تا با ترکیب مشابه بازی هفته گذشته برابر لاتزیو به میدان برود.

بنابراین نباید در خط دفاعی منتظر تغییر چندانی باشیم. البته کیه وو می تواند از فرانچسکو آچربی مدافع سابق میلان که به تازگی از جنوا قرض گرفته شده است نیز در این بازی استفاده کند.

در خط میانی، کمیل واسک بهترین گزینه برای جانشینی ساردوی مصدوم است و زوج خط حمله را هم به احتمال فراوان چریل تروآ و آلبرتو پالوچی تشکیل خواهند داد.

مصدومان کیه وو در این بازی: لوسیانو، جنارو ساردو، سرجیو پلیسیر و بوکاری درامه

ترکیب احتمالی کیه وو: (2-5-3)

پوجیونی – داینلی – آندرئولی – سزار – فری – جوآنا – ریگونی – کوفی – جوکیچ – پالوچی – تروآ

1242%20%282%29.png
یوونتوس

بیانکونری با حذف از کوپا ایتالیا بدون شک یک ژانویه ناامید کننده را پشت سر گذاشت. نکته جالب اینکه تنها پیروزی یووه در سری آ در ماه ژانویه بر می گردد به هفته قبل و شکست 4-0 اودینزه در یوونتوس آره نا.

با توجه به برد هفته قبل و البته پیروزی 2-1 برابر میلان در کوپا ایتالیا، شاگردان آنتونیو کونته طی 7 بازی در ماه اول سال 2013 دو پیروزی، دو شکست و سه تساوی کسب کردند که این نتایج در یوونتوس آنتونیو کونته بی سابقه بوده است.

بانوی پیر که حالا با حذف از کوپا ایتالیا، بر روی سری آ و لیگ قهرمانان تمرکز خواهد کرد، در این بازی علاوه بر سرمربی خود، میرکو ووچینیچ و لئورناردو بونوچی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

به نظر می رسد با توجه به نبودن بونوچی، لوکا کارونه به عنوان دفاع میانی در ترکیب یووه قرار گیرد. در خط میانی هم عدم حضور مارکیزیو به دلیل مصدومیت قطعی است و طبق معمول، پل پوگبا بهترین گزینه برای قرار گرفتن در این پست خواهد بود.

اما در نوک خط حمله، محرومیت ووچینیچ و سرماخوردگی جزئی الساندرو ماتری، فرصت خوبی برای نیکلاس آنلکا، خرید جدید بانوی پیر خواهد بود تا بتواند اولین بازی خود را با پیراهن بیانکونری انجام دهد. البته به احتمال فراوان جیووینکو و کوالیارلا، دو مهاجم ابتدایی یووه در ورونا خواهند بود.

مصدومان یووه در این بازی: نیکلاس بنتنر، سیمونه په په و کلودیو مارکیزیو

محرومان یووه در این بازی: جورجیو کیه لینی، لئوناردو بونوچی و میرکو ووچینیچ

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

بوفون – بارتزالی – مارونه – کاسرس – لیخشتاینر – ویدال – پیرلو – پوگبا – دی چلیه – کوالیارلا - جیووینکو

کیه وو – یوونتوس از نگاه آمار

1- در 19 بازی گذشته دو تیم، کیه وو تنها یکبار موفق به شکست یوونتوس شده است.

2- آخرین مصاف دو تیم بر می گردد به دور رفت رقابت های این فصل سری آ، جایی که یوونتوس با دو گل کوالیارلا موفق شد میهمان خود را شکست دهد.

3- کیه وو در هشت بازی گذشته خود در سری آ، در ورزشگاه مارک آنتونیو بنتگودی شکست نخورده است.

4- آمار یوونتوس نیز در ورزشگاه بنتگودی جالب است: 8 بازی و تنها یک شکست.

5- اگنیو کورینی، سرمربی فعلی کیه وو، طی سال های 1992-1990، 64 بار به عنوان بازیکن اصلی برای یوونتوس به میدان رفته و 4 گل نیز به عنوان هافبک به ثمر رسانده است.

6- دیوید ترزگه مهاجم سال های نه چندان دور بیانکونری، تنها بازیکنی است که در جدال یوونتوس-کیه وو هت تریک کرده است. (فصل 03-2002، پیروزی 4-1 یوونتوس)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم بلاخره طلسم نبردن ها مون تموم شد :D

------------------

حفظ صدرنشینی با شکست کیه وو
team201215.jpg

یوونتوسی ها نیمه اول دیدار مقابل کیه وو را به نسبت بازی های قبلی بهتر بازی کردند و در حالی که غایبان زیادی در ترکیب داشتند اما نفرات حاضر در زمین نمایش خوبی را از خود بر جای گذاشتند.

یووه در وقت اول با بوفون - کاسرس - بارتزالی - مارونه لختشتاینر - ویدال - پوگبا - پیرلو - ده چلیه - کوالیارلا - جووینکو به میدان رفت که در این میان انلکا مهاجم جدید بانوی پیر بر روی نیمکت قرار داشت.

به جرات می توان گفت عملکرد یوونتوسی ها در وقت اول تا حدی خوب بود که کیه وو نتوانست حتی یک موقعیت گلزنی بر روی دروازه ی بوفون ایجاد کند و بعضی اوقات تا نزدیکی محوطه ی جریمه ی بانوی پیر نیز به سختی می رسیدند.

در طرف مقابل یوونتوس که یک پیرلو آماده را در ترکیب خود داشت با استفاده از تمام مناطق زمین سعی در رسیدن به دروازه ی حریف داشت و در دقایق ابتدایی موفق شد با ضربه ی دیدنی متری دروازه ی کیه وو را باز کند.

بعد از گل تلاش یوونتوسی ها ادامه داشت و موقعیت های مناسبی توسط جووینکو، لختشتاینر، پیرلو و متری برای گلزنی از دست رفت تا یووه با همان یک گل تیم برتر میدان باشد و مالکیت توپ را نیز در اختیار داشته باشد.

در یک ضد حمله بازیکنان یوونتوس روی همکاری جووینکو و لیختشتاینر در موقیعت گلزنی قرار می گیرند که ضربه این بازیکن سوییسی گل دوم را برای بیانکونری به ارمغان می آورد و بانوی پیر نتیجه ای مناسب را در نیمه اول کسب می کند.

نیمه دوم کیفیت بازی یوونتوس تا حدی زیادی کاهش پیدا کرد و شاگردان کونته نسبت به نیمه اول ناهماهنگ تر ظاهر شدند و همین موضوع سبب شد تا کیه وو با جرات و جسارت بیشتری بر روی دروازه ی یووه حمله ور شود.

در دقیقه ی 52 این مسابقه ناهماهنگی شدید میان خط دفاعی یووه باعث شد تا تریو مهاجم سرعتی کیه وو در شلوغی محوطه ی جریمه دروازه بوفون را باز کند تا یووه خطر را احساس کند.

برای دقایق بعد از گل نیز تیم کیه وو حاکم میدان بود و بازی بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشت و یووه در این دقایق تنها به دفاع کردن بسنده کرده بود که در این میان عملکرد بارتزالی قابل تحسین بود.

اما یوونتوس ارام ارام مالکیت میدان را در اختیار گرفت و سعی در حفظ نتیجه و گذشت زمان بازی داشت و در این میان ورود ایزلا و پادوین از تصمیم های کونته برای حفظ توپ در دقایق پایانی بود.

دقایق پایانی برای یوونتوس بیشتر شبیه یک بازی تمرینی بود و یوونتوسی ها سعی در پاسکاری و مرور کارهای خود داشتند و کمتر به سمت دروازه ی کیه وو حمله ور می شدند که در این میان همکاری خط میانی یوونتوس جالب توجه بود.

سه دقیقه زمان تلف شده از سوی داور دیدار نیز تاثیری در نتیجه نهایی نداشت و بانوی پیر در یک بازی حساس موفق شد تیم کیه وو را شکست دهد و با سه امتیاز فاصله در صدر جدول قرار گیرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
تبریک بابت برد با ارزش یووه در ورونا...
ظاهرا یووه در غیاب کونته بهتر نتیجه می گیره؛ یه پیشنهاد بدیم که کونته رو تا آخر فصل محروم کنن تا راحت تر قهرمان بشیم:D

اما پیروزی یووه و ناپولی و شکست مجدد لاتزیو و اینتر کاملا یووه و ناپل رو از سایر تیم ها جدا کرد که با این حساب جدال برگشت دو تیم در زمین ناپل، دست کمی از یک فینال نداره...

نتایج بازی های امروز عصر:

پالرمو 1 آتالانتا 2

پکارا 2 بولونيا 3

سيه‌نا 3 اينتر ميلان 1

جنوا 3 لاتزيو 2

فيورنتينا 2 پارما 0

همچنين در ديداري که از ساعت 15 امروز آغاز شده بود يوونتوس موفق شد تا کيه وو را با نتيجه دو. بر يک مغلوب کند.

جدول بدون احتساب بازی میلان و اودینزه...

ايتاليا سري آ
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1يوونتوس23164348163252
2ناپولي23154445202549
3لاتزيو2313463425943
4اينترميلان2312473628840
5فيورنتينا23116641271439
6آث ميلان22114739281137
7کاتانيا2310583130135
8آاس رم2310494942734
9اودينزه228953331233
10پارما2387830311-31
11تورينو2361162726129
12کيه وو238411243612-28
13آتالانتا238411213312-28
14سامپدوريا23751128291-26
15بلونيا23741232331-25
16کالياري236611254015-24
17سيه نا236512233310-23
18جنوا235612253712-21
19پسکارا236215194829-20
20پالرمو233812203717-17

اینم مصاحبه موجی در مورد وضعیت کنونی یووه:

timthumb.php

مدیرورزشی اسبق باشگاه یوونتوس ، لوچیانو موجی در مصاحبه خود با توتویووه ، اذعان می‌کند که ناپولی رقیب جدی برای تهدید یوونتوس در صدر است ، اما همچنان معتقد است که یووه توانایی فتح اسکودتو را دارد .

- اخراج زمن رسمی شد ، نظر شما در این‌باره ؟

نمی‌دانم بالدینی چه انتظاری از رم دارد ، انتظار دارد اسکودتو را فتح کنند ؟ البته اخراج زمن از قبل قابل پیش بینی بود . “

- جدال برای اسکودتو اکنون گرم‌تر شده ، شرایط ناپولی و یووه چگونه است ؟

رقابت برای قهرمانی انگار از نو آغاز شده است ، واضح است که ناپولی توانایی فتح اسکودتو را دارد ، لیگ اروپا یک تورنومنت بی‌ارزش برای شاگردان ماتزاری است و آنها باید از آن برای کسب تجربه استفاده کنند .

-مشکل یووه چیست ؟

یووه در لیگ قهرمانان حضور دارد ، این رقابت ها انرژی زیادی از یووه گرفته است ، بیانکونری باید به شدت مراقب وضعیت خود باشد . به نظرم غیبت کیه‌لینی بسیار تاثیرگذار بوده و هنوز جانشینی برای او در ترکیب یووه پیدا نمی‌شود .”

- به نظرت چه تیمی در نهایت فاتح اسکودتو خواهد شد ؟

” تیم کونته درست است سه امتیاز اختلاف دارد ، اما به راحتی می‌تواند فاتح مجدد اسکودتو باشد . “

- خرید آنلکا را چگونه ارزیابی می‌کنید ؟

خریدی ضعیف ، به نظرم این خرید برای یووه هیچ ارزشی نخواهد داشت و به خط حمله یووه بار فنی اضافه نخواهد کرد ، گزینه هایی بهتر برای یووه روی میز بود .”

آلیسیو: پیروزی خوبی در خانه حریف بدست آوردیم

timthumb.php

السیو که در با توجه محرومیت کونته در کنار زمین تیم را هدایت می کرد در مصاحبه بعد بازی از عملکرد خوب بازیکنان تمجید کرد:

ما در اکثر دقایق مسابقه کنترل بازی را در دست داشتیم آنها فقط ۱۰ دقیقه اول نیمه دوم فشار اوردند و به گل هم رسیدند، اما ما بعد از ان دوباره بازی را در دست گرفتیم.

ما بعد از تمرینات روی گل زنی و شت های درون چارچوب کار می کنیم و ۲ گل امروز نتیجه ان بود.

پیروزی خوبی در خانه کیه وو بدست اوردیم.

ما سعی می کنیم همیشه همانند این دیدار بازی خوبی به نمایش بگزایم اما در بعضی از بازی ها نتیجه دلخواه بدست نمی اید.

ناپولی؟

ان ها تیم خوبی هستند و در نیم فصل هم قدرت مند تر شدند اما ان ها از قدرت ما با خبر هستند و با همچنان قدرتمند به کار خود ادامه می دهیم

بالا