• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
جدا از بحث های داوری ، بازی خیلی خوبی‌بود! یعنی واسه من ۹۰ دقیقه اندازه یه نبرد چند روزه طول کشید...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اول یک خوش آمد به دوست جدید یونتوسیمون بگم که پا قدمش خوب بود ^_^

و اما عجب جوی داشته تاپیک :دی
ولی واقعا بازی سختی بود منم کلی حرص خوردم مخصوصا بعد از گل دوم رم کاسرس باید پوشش می داد که نتونست ( داوری هم که اصلا معلوم نبود چش بود کلا مرخص بود به نظرم توتی روی پنالت دوم یه پنالتی از لیخت گرفت :دی ) امروز قبل از شروع بازی بارزالی را هم یه لحظه دوربین نشون داد که داشت با کمک یه بنده خدایی می رفت تو رختکن و اصلا پاش رو زمین نمی گذاشت که بعدش دیدم توی اخبار زده 30 روز دیگه غیبتش بیشتر شد امیدوارم مصدومیت کاسرس جدی نباشه که دیگه اون گوشه بازیکن نداریم :|

دیگه همین آها ماروتا هم که دیدیم آخر بازی نگذاشت تیما بدون اخراجی برن بیرون یه جا هم مایکون ادای اعتراض توز رو درآورد که توز فقط بهش نگاه کرد و خندید :دی

همین سرتون رو درد نیارم که دلم پره کلا :دی
----------------------

یوونتوس 3 - 2 رم
JuiR1412527981ydqvje.jpg
دیدار تیم های یوونتوس و رم در مهم ترین مسابقه ی این هفته ی سری آ ایتالیا با گل دقایق پایانی لئوناردو بونوچی به سود یووه به پایان رسید و این در حالی است که داور دیدار 3 بار نقطه ی پنالتی را نشان داد و 3 گل از 4 گل این نیمه اول از ضربات پنالتی به دست آمد که دو تای آن سهم یووه و یکی سهم رم بود.
خشونت و زد و خوردهای فراوان در طول بازی باعث شده بود تا داور دیدار سوت های خود را به صورت ممتد به صدا در آورد و همین موضوع سبب شد تا بازی نتواند شکل واقعی خود را پیدا کند.
یوونتوس همانند همیشه توپ و میدان را در اختیار داشت و چندین موقعیت مناسب را برای گلزنی به دست آورد اما یورنته و توز نتوانستند در جریان بازی دروازه ی رمی ها را باز کنند و رمی ها تنها یک بار به سمت دروازه ی بوفون نزدیک شدند و همان توپ وارد دروازه ی یووه شد.
حضور پیرلو در میانه ی میدان باعث شده بود تا یوونتوسی ها با تسلط بیشتری بازی را دنبال کنند اما سمت راست یوونتوس در نیمه ی اول تعادل کافی نداشت و زوج لختشتاینر - کاسرس نتوانستند نمایش خوبی را از خود بر جای بگذارند تا جایی که پنالتی رمی ها به علت خطای لختشتاینر بر روی توتی اعلام شد و گل دوم رمی ها نیز بر روی تعلل کاسرس به دست آمد.
نیمه ی دوم بازی با احتیاط بسیار بیشتری آغاز شد و دو تیم سعی در کنترل بازی و استفاده از اشتباهات تیم حریف داشتند که همین موضوع سبب شد تا تعداد اشتباهات دو تیم افزایش پیدا کند و کیفیت بازی افت کند.
هر چه بازی به دقایق پایانی نزدیک می شد، خشونت در بازی افزایش پیدا می کرد که سرانجام یک بازیکن از هر دو تیم اخراج شد و موراتا که در نیمه دوم به میدان آمد بود دقایقی بعد از ورود از زمین بازی اخراج شد.
دقایق آخر فشار زیادی بر بازیکنان دو تیم وارد آمده بود و یوونتوسی ها در تلاش بودند تا در زمین خودی به برتری دست پیدا کنند و با تمامی نفرات بر روی دروازه ی رم حمله ور می شدند.
در حالی که 5 دقیقه از زمان بازی باقی مانده بود، لئوناردو بونوچی مدافع پیش تاخته ی یوونتوس از روی خط 18 با ضربه ای دیدنی و سهمگین دروازه ی رمی ها را باز کرد تا بانوی پیر ششمین دیدار خود در سری آ را با پیروزی پشت سر بگذارد و یک پله بالاتر از رمی ها به تنهایی در صدر جدول سری آ قرار گیرد.

نشان دادیم که ما تیم بزرگی هستیم
JuiR1412533238wkanfc.jpg
لئوناردو بونوچی زننده گل سوم یوونتوس که شوت او مانند تیری به قلب همه رُمی ها بود ، در پایان بازی و پیروزی شیرین یووه برابر حریف بی اخلاق خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد .
تو فصل پیش هم به رُم گل زده بودی ، اما این یکی از مهم ترین و زیباترین گل ها در زندگی حرفه ای تو بود ..
" قطعا ، گلی به ارزش 3 امتیاز مهم و سخت. ما رُمی فوق العاده را شکست دادیم ، اما نشان دادیم که هنوز هم قوی تر هستیم "
وقتی که عقب بودید ..
" ما مجبور به واکنش بودیم ، آن ها ما را با یک اشتباه جریمه کردند اما ما یک تیم بزرگ هستیم و باید بهترین چیزها را نشان دهیم "
تنش و عصبانیت بیش از حد در بازی ..
" این درست است ، به هر حال مسابقه و رقابت است و ممکن است گاهی پر برخورد و پرتنش باشد. اما ما باید رقابت و اخلاق خوبی داشته باشم "

توز در بین دو نیمه : داور را عوض کنید
JuiR1412528436yscghp.jpg
نیمه اول بازی یوونتوس و رُم با نتیجه 2-2 مساوی شد . بازی این دو تیم در حالی در نیمه اول به پایان رسید که بازی خشن و بعضاً وحشیانه رُمی ها در نیمه اول بیش از هر چیزی به چشم می خورد . در همین رابطه توز ، زننده هر دو گل یووه در پایان نیمه اول مصاحبه کوتاهی انجام داد :
بازی بسیار پر هیجان و پرتنش ، چه تغییری برای نیمه دوم نیاز است ؟
" شما باید داور را تغییر بدهید که بازی را بهتر مدیریت کند ، شما بخوبی می توانید ببینید که دو تیم برای عنوان قهرمانی مبارزه می کنند "

پ.ن: ای ول توز :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
پس از شکست بهانه تراشی نمی کنیم
JuiR1413150028hegpnl.jpg

جانلوئیجی بوفون کاپیتان و اسطوره یوونتوس در مصاحبه جدید خود در مورد یوونتوس ، پیروزی برابر رُم و حاشیه های بوجود آمده پس از این بازی گفت .

" من با توتی هم عقیده نیستم و پس از نود دقیقه تلاش بدنبال جنجال نخواهم بود . فکر نمی کنم که صحبت های او درست باشد زیرا ما تلاش زیادی در زمین داشتیم و پیروز شدیم "

" این حرف بخاطر این نیست که نتیجه به نفع من بوده ، بلکه به دلیل این است که آن صحبت ها با خشم و ناراحتی زده شده . ما همه برای پیروزی تلاش می کنیم و می خواهیم برنده باشیم اما در صورت موفق نشدن نباید پیروزی حریف زیر سوال برود و این چیزی است که فراموش شده بود "

" من در طول دوران حرفه ای چیزهای زیادی را بدست آوردم همچنین بسیاری را هم از دست دادم. اما هرگز سعی نکردم برای عدم موفقیت بهانه ای درست کنم "

" من با یووه سوم ، چهارم و برای دو سال هفتم شدم اما فکر می کنم شما هرگز ندیده باشید که بوفون علیه کسی مصاحبه کرده باشد یا طوری صحبت کند که حریف را تهدید کند تا مورد حساسیت مردم قرار بگیرد و به گونه ای نتیجه گیری شود که حریف نسبت به ما و همه بد و خیانتکار است "

" به نظرم باید به همه احترام گذاشت و پس از هر باخت کنترل بیشتری داشته باشیم. اتفاقاتی که در بازی برابر رُم افتاد را همه دیدند ، اشتباهات برای همه بود اما نتیجه گیری بطور عجیبی ضد ما انجام شد . ما برای همه تیم ها ارزش و احترام قائل هستیم اما قدرت ما در طول چند فصل گذشته ثابت شده است "

" در ادامه رقابت ها می خواهیم با قدرت کار کنیم و همه امتیازات را بدست آوریم. در یوونتوس همیشه باید برای پیروزی تلاش کنیم و ما می خواهیم در هر رقابت پیروز باشیم. ما از شکست درس میگیریم و برای پیروزی تلاش می کنیم و این چیزی است که باید انجامش دهیم "
JuiR1413150028ptukie.jpg

Last edited:

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
تا الان بخاطر تفکرات باقی مونده از کونته موفق بوده تاثیرات آلگری از فصل بعد روی یوونتوس مشخص میشه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

نمی دونم درست فکر می کنم یا نه ولی در خوشبینانه ترین حالت فکر می کنم شاید یووه با الگری قرارداد بست چون مربی دیگه ای در اون موقع کوتاه نبود و حالا شاید برای فصل بعد یووه به دنبال یک مربی خوب باشه , یا شایدم اگه خوب نتیجه بگیره فصل بعدش .

ولی یه چیزی بهم می گه که این قرارداد هرگز تمدید نخواهد شد و مربی با کلاس جهانی بالاتری به یووه می پیونده :)

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
سلام دوستان

نمی دونم درست فکر می کنم یا نه ولی در خوشبینانه ترین حالت فکر می کنم شاید یووه با الگری قرارداد بست چون مربی دیگه ای در اون موقع کوتاه نبود و حالا شاید برای فصل بعد یووه به دنبال یک مربی خوب باشه , یا شایدم اگه خوب نتیجه بگیره فصل بعدش .

ولی یه چیزی بهم می گه که این قرارداد هرگز تمدید نخواهد شد و مربی با کلاس جهانی بالاتری به یووه می پیونده :)
امیدوارم که اینطور باشه آلگری مربی در حد یووه نیست

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
یووه دیگه چرا آخه چه بلایی داره سر تیمهای ایتالیایی میاد؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ضعف هایه تاکتیکیه الگری و ضعف هایه سیستمه 352 داره خودشو نشون میده الگری اگه مربی بود سیستم شکست خورده 352 کنته در اروپا رو ادامه نمیداد :general602:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ترکیب رسمی بازی با پالرمو:

1976970_1005154052845157_2240832127732075283_n.jpg

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
با سلام به همه دوستاران یووه من فکر کنم دومین باره تو تاپیک هوادارا یوو ه پست میدم وبیشتر متن شما را میخوندم تا خودم در حضور بزرگان متن تایپ کنم بگذریم فعلا تاریخ روی خوشی به ایتالیا وبخصوص یوونتوس نشون نداده وفعلا با یوو داره بد تا میکنه اما اینو ملکه ذهنتون داشته باشید تیمی که این همه افتخار کسب کرده وچقدر اسطوره پرورش داده لایق این هست (مطمئن باشید)دوباره به اوج برمیگرده وجواب تمام نا مهربانیها و دشمنیها را کوبنده جواب خواهد داد در ضمن پیروزی بر پالرمو و گلزنی یورنته تبریک میگم باتشکر

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
برتری با نمایشی متوسط ( امپولی 0 - 2 یوونتوس )
JuiR1414861618agkpcl.jpg
دهمین هفته ی رقابت های سری آ ایتالیا با شکست رم مقابل ناپولی و برتری یوونتوس در برابر ناپولی دنبال شد و شاگردان الگری در یک بازی نه چندان زیبا و تماشاگر پسند موفق شدند تیم امپولی را با گل های اندراه ا پیرلو و الوارو موراتا شکست دهند و جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کنند.
الگری در این مسابقه با چند تغییر به میدان آمده و مهم ترین تغییرات در خط حمله صورت گرفته که جووینکو و موراتا زوج خط حمله را تشکیل می دهند و توز - یورنته از روی نیمکت بازی را دنبال می کنند.
بوفون - بونوچی - اوگبونا - کیه لینی - پریرا - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - اساموا - جووینکو - موراتا
در 15 دقیقه ی ابتدایی این مسابقه شاهد یک بازی متعادل از سوی هر دو تیم بوده ایم و یوونتوس تنها یک موقعیت مناسب توسط جووینکو به دست آورد که ضربه ی این بازیکن پس از برخورد به مدافعان حریف از دست رفت.
بازی دقایقی به علت مصدومیت اوگبونا به تعویق افتاد و دوباره از سر گرفته شد.
یوونتوس برتری نفری بیشتری در این مسابقه تا به این جای کار داشته اما هنوز در گلزنی ناموفق عمل کرده است.
تا دقیقه ی 30 دو موقعیت نصف و نیمه ی دیگر در اختیار بازیکنان یوونتوس قرار گرفته که مورتا و جووینکو به راحتی آنها را از دست دادند.
نمایش یوونتوس در این دیدار نیز بسیار پایین تر از حد تصور بوده و پاس های اشتباه در بین بازیکنان یوونتوس بسیار دیده می شود.
بازی به دقیقه ی آخر خود رسید و یوونتوس همچنان بی برنامه و ناهماهنگ بازی را دنبال می کند. دو دقیقه زمان تلف شده برای این نیمه اعلام شده است.
در نهایت سوت پایان بازی در نیمه ی اول به صدا در آمد و بانوی پیر بسیار معمولی بازی کرد و نتوانست دروازه ی تیم ضعیف امپولی را باز کند.
دقایق اولیه ی نیمه دوم با برتری محسوس امپولی همراه بوده و چند حمله ی سریع را بر روی دروازه ی بوفون ترتیب داده اند.
ویدال در نزدیکی محوطه ی جریمه خطایی را بر روی مهاجم تیم امپولی انجام داد و یک کارت زرد از داور دیدار دریافت کرد تا مسابقه ی بعدی یوونتوس مقابل پارما را از دست بدهد.
در 55 دقیقه از بازی، اساموا فرار بسیار خوبی را به سمت دروازه ی حریف آغاز کرد و ضربه ی وی با عکس العمل دیدنی دروازه بان حریف جلوی پای مارکیزیو افتاد اما ضربه ی کلودیو با اختلاف بسیار ناچیزی به بیرون رفت.
پیرلو از روی یک ضربه ی آزاد و به زیبایی دروازه ی حریف را باز کرد. قبل از اعلام این ضربه، جووینکو حرکت سریعی را پست محوطه ی حریف آغاز کرد اما با خطای مدافعان امپولی سرنگون شد و داور یک ضربه ی آزاد به سود یوونتوس اعلام کرد و پیرلو با مهارت خاصی دروازه ی حریف ابی پوش را باز کرد.

EMPOLI-JUVENTUS-diretta-6.jpg

در 65 دقیقه از بازی تیم امپولی صاحب موقعیت بسیار خوبی برای گلزنی شد اما بوفون با واکنشی فوق العاده و سریع مانع از باز شدن دروزاه ی تیم یوونتوس شد.
در 68 دقیقه از بازی توز وارد میدان مسابقه شد و جووینکو از زمین بازی خارج شد.
حرکت زیبای توز و موراتا در 71 دقیقه از بازی باعث شد تا بازیکن اسپانیایی تیم یوونتوس با ضربه ای دیدنی از داخل محوطه برای دومین بار دروازه ی حریف را باز کند.
اساموا به دلیل مصدومیت از ناحیه پا زمین بازی را ترک کرد و پادوین به زمین بازی آمد.
بازی به دقایق آخر خود رسیده و بازیکنان یوونتوس در این لحظات سعی در کنترل بازی دارند و پاس های کوتاه در دستور کار شاگردان الگری قرار دارد.
فرار زیبای توز در اخرین دقیقه از نیمه ی دوم باعث شد تا مدافعان حریف وی را با خطا متوقف کنند و داور دیدار بلافاصله مدافع امپولی را با کارت قرمز از زمین بازی اخراج کرد و ضربه ازاد برای یوونتوسی ها به دست امد.
در نهایت سوت پایان این مسابقه توسط داور دیدار به صدا در آمد و یوونتوس در یک نیمه ی بسیار بد و یک نیمه ی متوسط موفق شد تیم نه چندان قدرتمند امپولی را شکست دهد.

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم بلاخره گل زدیم و بردیم :D

یوونتوس 3 - 2 المپیاکوس ( بازگشت طلایی )
JuiR1415133407znqhte.jpg

یک بازگشت طلایی از سوی بازیکنان یوونتوس نیاز بود تا بانوی پیر بتواند شکست 2 - 1 مقابل تیم یونانی را با پیروزی عوض کند و این اتفاق در عرض چند دقیقه رخ داد تا یووه پیروز میدان لقب گیرد.
یوونتوسی ها در این مسابقه با سیستمی جدید به میدان آمدند، هر چند این سیستم در طول مسابقه بارها تغییر پیدا کرد.
بوفون - لختشتاینر - بونوچی - کیه لینی - اساموا - پیرلو - ویدال - پوگبا - مارکیزیو - موراتا - توز
پیرلو به زیبایی و باز هم از روی ضربات آراد موفق شد دروازه ی تیم یونانی را در 21 دقیقه از بازی باز کند اما این برتری تنها 3 دقیقه به طول انجامید و بازیکن المپیا از روی ضربه ی کرنر موفق شد دروازه ی بوفون را باز کند.
یوونتوس در ادامه چند موقعیت مناسب را برای گلزنی به دست آورد اما عدم دقت در زدن ضربات نهایی باعث شد تا یووه نتواند از این برتری استفاده کتد و بازی با همان نتیجه 1 - 1 در نیمه ی اول به پایان برسد.
در نیمه ی دوم اتفاقات زیادی رخ داد تا یوونتوس بتواند شانس های خود را برای صعود در این دیدار زنده نگه دارد.
ابتدا تیم یونانی در 61 دقیقه از بازی موفق شد به زیبایی دروازه ی بوفون را باز کند و این در حالی بود که یوونتوسی ها حملات زیادی را بر روی دروازه ی حریف آغاز کرده بودند.
این گل همانند یک ضربه ی سنگین بر وجود همه ی یوونتوسی ها نشست اما دقایقی طول نکشید تا بازگشت طلایی از یوونتوسی ها اتفاق افتاد و شاگردان الگری در دقایق 65 و 66 دو بار دروازه ی تیم مهمان را باز کردند و نتیجه را به صورت کامل به نفع خود تغییر دادند.
دقایق بعدی فشار زیادی بر روی خط دفاع هر دو تیم و به خصوص یوونتوس وارد شد و هر دو تیم برای گل بعدی خود در تلاش بودند که در این میان المپیاکوس دو شانس بسیار خوب را برای گلزنی از دست داد و یوونتوسی ها نیز موقعیت هایی را به دست آوردند ولی موفق به گلزنی نشدند.
همه در انتظار شنیدن سوت پایان دیدار بودند که داور دیدار خطا بر روی توز را پنالتی اعلام کرد و یوونتوسی ها شانس دیگری برای گل چهارم به دست آوردند اما ویدال نتوانست از این موقعیت استفاده کند و ضربه ی وی در اختیار دروازه بان قرار گرفت.
در نهایت سوت پایان دیدار به صدا در آمد و یوونتوسی ها در یک بازی پر گل موفق شدند حریف خود را شکست دهند و شانس های خود را برای صعود به مرحله ی بعد زنده نگه دارند.

بالا