|*|.FaRiBa.|*|
Registered User
- نوشتهها
- 630
- لایکها
- 50
به یاد از دست رفتگان جوان
گل زنی دلپیرو بزرگ و محبوب
بازی بعدی یووه.... حتما میبریم
حالا که اینطورشد به خوانواده آنیلی میگم که این آقای ثروتمندو بخرن بعد بفروشنشآره عزیزم میلان کُلُفته! ثروتمند ترین فرد ایتالیا مالکشه...
!
یووه رو دوست دارم خیلی خیلی خیلی زیاد
سری "ب" هم به امید خدا قهرمیان میشیم و فصل بعدش هم سری "a"
مدیر اینجا به کلوپ هواداران بارسلونا بیاد تا تو طرح شرکت کنه . امیدوارم قبول کنید .
من منتظر نظر گرمتون هستم...
الیاس شما مدیریت بخش من یونایتد رو قبول کردید دیگه ؟
اگه قبول کردید به طور رسمی بیاید تو تاپیک مخصوص سایت اعلام کنید تا خیالمون راحت باشه .
خب میبینم که تو مدتی که نبودم کلوپ یووه هم راه افتاد ... دم همه بیانکونرو ها گرم!
فورزا یووه! فورزا الکس!
نه خواهش میکنم نندازینش گردن من:blush: ..... آخه سخته ..... دو جا با هم ..... بذارید پایان ترم شروع شه بعد با خوشی تموم شه چشم. :wacko:
ولی فعلا یووه رو حتما هستم و در نظرمه....خیلی هم با یووه حال میکنم.
ممنونم
معضرت می خوام . یووه رو نوشتم من یونایتد .
پس پایه مدیریت بخش یووه هستید دیگه ؟
خاطرات خوب و بد "بوفون" در سال 2006
بوفون سنگربان يوونتوس سال 2006 را تلفيقي از يك حس بسيار خوشحال كننده و پس از آن دردناك توصيف كرد.
بوفون كه با روزنامه توتو اسپورت مصاحبه مي كرد فتح جام جهاني و درخشش در اين رقابت ها را بسيار خوشحال كننده و ناديده گرفته شدن براي كسب عنوان بهترين بازيكن جهان را بهترين و بدترين خاطرات خود در اين سال عنوان كرد.
بوفون در اين خصوص گفت: "جام جهاني آلمان فراتر از حد تصور به پايان رسيد، اما پس از آن اتفاقاتي رخ داد كه اصلاً جالب توجه نبودند. در جام جهاني با يك مجموعه قدرتمند توانستيم قهرمان شويم در حالي كه بسياري از كارشناسان انتظار آن را نداشتند. البته قبل از آن با توجه به پرونده يوونتوس و سقوط به سري B از نظر روحي شرايط چندان خوبي نداشتم. در هر صورت فصل موفقي بود و اميدوارم نظير آن را در سال 2007 هم ببينم."