• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
[h=1]جريمه 30 هزار يورويي يوونتوس و ساسوالو[/h]
[h=2]تيم‌‌هاي فوتبال يوونتوس و ساسوالو ايتاليا به خاطر سردادن شعارهاي نژاد‌پرستانه هواداران‌شان جريمه نقدي شدند.[/h]
00026820.jpg

دادگاه ورزشي فدراسيون فوتبال اين کشور اروپايي اعلام کرد يوونتوس معروف به بانوي سالخورده و تيم به دسته اول صعود کرده ساسوالو هر يک موظف به پرداخت 30 هزار يورو هستند.

به گزارش فارس، طبق حکم اين دادگاه هواداران تيم‌هاي ياد‌شده در ورزشگاه‌ها شعارهاي به طرفداري از نژاد‌پرستي سردادند.

همچنين اين دادگاه کوين کونستانت بازيکن تيره‌پوست آ.ث‌ميلان را سه هزار يورو جريمه کرد. وي در ديداري دوستانه وقتي با شعارهاي نژاد‌پرستانه هواداران تيم حريف عليه خود مواجه شد، از فرط ناراحتي بدون اجازه داور زمين مسابقه را ترک کرد.

Registered User
لایک‌ها
4,964
[h=1]کيه‌ليني: براي قهرماني کار ساده‌اي نداريم[/h]
[h=2]مدافع ملي‌پوش تيم يوونتوس اطمينان دارد که بانوي پير مي‌تواند سومين قهرماني متوالي خود در سري A ايتاليا را به دست بياورد اما به هم‌تيمي‌هايش هشدار داد که کار ساده‌اي پيش‌رو ندارند.[/h]
00938198.jpg

غول‌هاي شهر تورين فصل گذشه موفق شدند با اختلاف 9 امتياز نسبت به ناپولي به دومين عنوان قهرماني خود در اسکودتو برسند و حالا بيانکونري‌ها اميدوارند که بتوانند از عنوان قهرماني خود دفاع کنند.

به گزارش تسنيم، جورجيو کيه‌ليني، مدافع بانوي پير در گفت‌و‌گو با سايت رسمي باشگاه يوونتوس اظهار داشت: تاريخ ثابت کرده که کسب 3 عنوان قهرماني متوالي خيلي دشوار بوده و از اين حيث تاريخ سري A عليه ماست.

وي افزود: ما بايد هرکاري که براي رسيدن به سومين قهرماني‌مان لازم است را انجام بدهيم ولي اين کار همانند قدم زدن در پارک نخواهد بود. ما سال گذشته هم در کسب قهرماني کار ساده‌اي نداشتيم و در ماه ژانويه فاصله تيم‌ها در جدول خيلي کم شده بود.

مدافع ملي‌پوش بيانکونري‌ها تصريح کرد: در حالي‌که برخي از مردم فکر مي‌کردند چون ما درگير رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا هستيم دچار افت مي‌شويم موتور تيم‌مان با قدرت شروع به کار کرد.

کيه‌ليني معتقد است ناپولي، ميلان، اينتر و فيورنتينا بزرگ‌ترين چالش يوونتوس براي قهرماني در فصل پيش‌رو هستند.

مدافع 28 ساله يوونتوس در پايان خاطرنشان کرد: ناپولي تغييرات کلي داشته و با در اختيار گرفتن مربي جديد با سبکي متفاوت بازي خواهد کرد. تيم‌هايي همچون ميلان، اينتر و فيورنتينا رقباي جدي ما براي دفاع از عنوان قهرماني در سري A هستند.

Registered User
لایک‌ها
4,964
[h=1]دل پيرو: براي تبس بهترين ها را آرزو مي‌کنم[/h]
[h=2]الساندرو دل پيرو، اسطوره باشگاه يوونتوس، براي کارلوس تبس، شماره 10 جديد بيانکونري، آرزوي موفقيت کرد.[/h]
00942690.jpg

دل پيرو، سال گذشته، بعد از 19 سال، از يوونتوس جدا شد و به تيم استراليايي اف سي سيدني پيوست.

او که اکنون همراه با تيمش، براي تور پيش فصل به ايتاليا سفر کرده، خوشحال است که يوونتوسي ها بازيکني را به خدمت گرفتند که شايستگي پوشيدن پيراهن شماره 10 را دارد.

به گزارش گل، او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من براي سال ها اين پيراهن را به تن کردم و به چيزهايي که مي خواستم، رسيدم. اکنون براي تبس و همه تيم، بهترين ها را آرزو مي کنم.

دلم براي ايتاليا تنگ شده بود اما از ماجراجويي جديدم در استراليا راضي هستم. هميشه از بازگشت به کشورم خوشحال مي شوم."

دل پيرو که نقشي کليدي در قهرماني ايتاليا در جام جهاني 2006 داشت، بهترين گلزن تاريخ باشگاه يوونتوس است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب بازی بعدیمونم که با گلکسی آمریکا بود رو هم باختیم :D
-----------------

گلکسی ۳-۱ یوونتوس؛ شکستی دیگر در کارنامه کنته
attachment-416135d1374701681-c_3_media_1754928_immagine_ts673_400.jpg

کنته در دیدار صبح امروز مقابل لس آنجلس گلکسی تصمیم گرفت از تیم اصلی خود تقریباً استفاده کند اما ناهماهنگی میان تیم با ثبت شکستی دیگر در این دیدار دوستانه رقم خورد.

این دیدار در چهارچوب تورنومنت گینس انجام می‌شد و کنته با تغییر در ترکیب خود با این ترکیب به مصاف تیم گلکسی رفت.

بوفون، کاسرس، بونوچی، اگبونا، ایسلا، پادویین، مارونه، آساموائه، دیچلیه، ماتری، کوالیارلا

بازی ساعت ۷ صبح به وقت تهران آغاز شد، در دقایق ابتدایی این گلکسی بود که بسیار باانگیزه تر ظاهر شد و چندبار موقعیت های خوبی را روی دروازه یوونتوس فراهم آورد.

بوفون هم در دو صحنه ناجی دروازه یوونتوس شد، اما دقیقه ۳۶ گونزالز با ضربه ای دیدنی دروازه یوونتوس را باز کرد، توپی به زاویه گوشه دروازه بوفون رفت، بونوچی و بوفون هم فقط نظاره گر بودند.

اما این گل تنها دو دقیقه دوام داشت و دفع ناقص دروازه بان تیم گلکسی باعث شد توپ جلوی پای ماتری بیافتد و او دروازه این تیم را باز کرد تا حساب کار ۱-۱ مساوی شود.

یووه سعی کرد پس از گل دوباره حملات مجددی را ترتیب دهد اما موفق نشد و نیمه نخست با حساب ۱-۱ خاتمه پیدا کرد.

کنته تغییرات زیادی را برای نیمه دوم ترتیب داد و یورنته،جووینکو، استوراری، مارکیزیو، پیرلو، لخشتاینر، ویدال را وارد زمین مسابقه کرد.

اما ۱۵ دقیقه از نیمه دوم نگذشته بود که اشتباه ویدال، لاندن داناوان را در مقابل دروازه خالی یوونتوس قرار داد و او دروازه را باز کرد تا حساب کار ۲-۱ به سود گلکسی شود.

کنته در ادامه سیستم ۳-۴-۴ را امتحان کرد و ووچنیچ را نیز وارد زمین مسابقه کرد، اما در کار هجومی شکست می‌خوردند چرا که تیم گلکسی به خوبی فضاها را بسته بود.

در دقیقه ۷۶ داور مسابقه حرکت عالی جووینکو را که در محوطه جریمه سرنگون شد را پنالتی اعلام نکرد، ضربه ای که مشخصاً یک ضربه پنالتی محسوب می‌شد.

بازیکنان ملی پوش واقعا خسته هستند و بسیار بد در این دیدار ظاهر شدند.

دقیقه ۸۸ رابی کین روی اشتباه پیرلو و اگبونا با استوراری تک به تک شد و برای بار سوم دروازه یوونتوس را باز کرد.

در پایان یوونتوس در این مسابقه ۳-۱ شکست خورد و باید منتظر بازنده دیدار اینتر-والنسیا باشد تا برای مقام هفتمی تورنومنت تلاش کند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
شاید باورتون نشه ولی باورم نمیشه یووه به لس آنجلس گلکسی باخته!

سلام دوست من

منم اولش زیاد باورم نشد ولی وقتی با چشمهای خودم داشتم بازی رو می دیدم باورم شد :دی

گذشته از شوخی یووه در حال محک زدن ترکیب های مختلف و بازیکن ها هستش و در بازی هم خستگی بازیکن ها شاید بزرگترین عامل باختمون بود ( البته از اشتباهات بازیکنانی که ازشون بعید بود اشتباه کنند مثل ویدال و پیرلو که باعت 2 گل شدند هم نباید گذشت ) در کل تیم ایشالله قبل از بازی سوپرجام به آمادگی و هماهنگی کامل می رسه و با قدرت بازی ها رو شروع می کنه :happy:

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
سلام دوست من

منم اولش زیاد باورم نشد ولی وقتی با چشمهای خودم داشتم بازی رو می دیدم باورم شد :دی

گذشته از شوخی یووه در حال محک زدن ترکیب های مختلف و بازیکن ها هستش و در بازی هم خستگی بازیکن ها شاید بزرگترین عامل باختمون بود ( البته از اشتباهات بازیکنانی که ازشون بعید بود اشتباه کنند مثل ویدال و پیرلو که باعت 2 گل شدند هم نباید گذشت ) در کل تیم ایشالله قبل از بازی سوپرجام به آمادگی و هماهنگی کامل می رسه و با قدرت بازی ها رو شروع می کنه :happy:
:lol:
من به عنوان یه لیورپولی به خاطر اون حادثه دلخراش که هممون میدونیم به یووه ارادت ویژه ای دارم
امیدوارم سال سال یووه باشه و مابقی سالُ اینطوری بازی نکنین

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
:lol:
من به عنوان یه لیورپولی به خاطر اون حادثه دلخراش که هممون میدونیم به یووه ارادت ویژه ای دارم
امیدوارم سال سال یووه باشه و مابقی سالُ اینطوری بازی نکنین

ممنون دوست من :happy:

---------------
کنته: باید با انگیزه تر ظاهر شویم
C_3_Media_1762130_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس پس از دومین شکست در تورنمنت هشت جانبه گینس در کشور آمریکا در خصوص شرایط مسابقه و بی‌انگیزگی یوونتوس صحبت کرد

یوونتوس صبح امروز ۳-۱ مغلوب تیم لس آنجلس گلکسی شد، کنته در این خصوص گفت:

” از زمان حضورمان در آمریکا پیروز نشده‌ایم، اکنون زمان تغییر این وضعیت است. باید انگیزه و تشنگی بیشتری برای موفقیت از خود نشان دهیم، بوفون صحبت منطقی کرد و گفت نباید بعد از دو قهرمانی در ایتالیا زیاده روی کرد و خطر در نزدیکی ماست. امروز نگاه می‌کنم که خطر همینجاست. ما باید سطح تمرکز خود را افزایش دهیم. باید این وضعیت را تغییر دهیم.”

یوونتوس در آخرین مسابقه خود در آمریکا باید به مصاف بازنده دیدار اینتر- والنسیا رود.

پ.ن: بچه ها کونته چقدر شبیهه اون یازیگره توی لاست شده اسمش فکر کنم جیکوب بود :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب ساعت 3:00 بازی داریم :D

اما چند خبر از تیم :happy:
-----------------

کیه‌لینی: ترک کردن یوونتوس دیوانگی است
C_3_Media_1758354_immagine_ts673_400.jpg

جورجیو کیه‌لینی با صحبت‌های امروز خود، درهای نقل و انتقالات را بر روی باشگاه‌هایی همچون رئال مادرید و منچسترسیتی که خواهان به خدمت گرفتن او بودند بست.

اخیراً باشگاه رئال مادرید در اندیشه ارائه پیشنهادی ۲۲ میلیون یورویی به مدافع مستحکم یوونتوس بود که ظاهراً با مخالفت کیه‌لینی روبرو شده بود، جورجیو کیه‌لینی در مصاحبه با توتواسپرت در این باره گفت:

” هر تابستان شایعاتی در خصوص خودم و مارکیزیو می‌شنوم، اما این جذابیت فوتبال است، ماروتا قبلاً گفته بود که یوونتوس یک باشگاه فروشنده نیست. در کنار این، ترک تیمی مانند یوونتوس که تازه پروژه‌اش در حال به نتیجه رسیدن است دیوانگی است، اگر حتی مقصد رئال مادرید باشد.”

کیه‌لینی در خصوص پیشنهاد ۱۲۰ میلیون یورویی رئال مادرید برای گرث‌بیل گفت:

” این واقعاً نشان می‌دهد که واقعیت تفاوت ما با رئال مادرید و بارسلونا در بحث اقتصادی چگونه است. اما بگذارید یادآور شوم که باشگاهی که هزینه کند دلیلی بر موفقیت این تیم نیست. می‌توانید به بروسیا دورتموند نگاه کنید. ما تیم خود را به خوبی تقویت کرده‌ایم و اعتماد به نفس و انگیزه خوبی برای رشد بیشتر در تیم به دست آورده ایم.”

کیه‌لینی در خصوص شکست در دو دیدار ابتدایی تیمش در جام بین‌المللی گینس گفت:

” ما در تمرینات بدون توپ دوندگی بسیاری داریم، که این بسیار رایج نیست. کنته در این دو سال کارهای بدنسازی را افزایش داده، برای کسانی که به تیم تازه وارد هستند این مسئله گیج کننده است و هنوز به آن آشنا نشده اند. مطمئناً زمانی بیشتری برای هماهنگی میان تیم نیاز داریم.”

قرارداد پوگبا تا سال ۲۰۱۸ تمدید شد
timthumb.jpg

پل پوگبا ستاره فرانسوی تیم یوونتوس که تیم های فراوانی از جمله رئال مادرید را خواهان خود می دید، قراردادش را دو سال دیگر با یوونتوس تمدید کرد.

به گزارش Goal.com، باشگاه یوونتوس پس از هفته ها انتظار موفق شد قرارداد پل پوگبا که تا ژوئن ۲۰۱۶ اعتبار داشت را دو سال دیگر تا تابستان ۲۰۱۸ تمدید نماید و بدین ترتیب پاداش بازی های خوب این بازیکن را دهد.

هافبک سابق منچستریونایتد، جاه طلبی های خود را به همراه یوونتوس به نمایش گذاشت، هرچند او می گوید که دوست دارد همانند زین الدین زیدان ستاره سابق و فرانسوی یوونتوس باشد.

پوگبا که به همراه فرانسه قهرمان جام جهانی زیر ۲۰ ساله های جهان شد و ستاره این مسابقات لقب گرفت، در ۲۷ دیدار در فصل گذشته سری آ برای یوونتوس به میدان رفت و ۵ گل نیز به ثمر رساند.

دل‌پیرو: فراموش کردن یووه غیرممکن است
timthumb (1).jpg

الساندرو دل‌پیرو اوایل هفته جاری با تیم سیدنی‌اف‌سی به کشور ایتالیا بازگشت تا در تمرینات پیش‌فصل شرکت کند، دل‌پیرو می‌گوید: فراموش کردن یووه غیرممکن است.

افسانه فوتبال ایتالیا و باشگاه ایتالیا در کمپ خسولو ایتالیا به اسکای اسپرت گفت:

” از همه شما تشکر می‌کنیم، از بودن در اینجا که مردم به من علاقه دارند و من را به خوبی می‌شناسند خوشحال هستم .”

الکس دل‌پیرو در خصوص تشویق هواداران یوونتوس گفت:

” واقعاً از این‌که هنوز از سوی هواداران یوونتوس تشویق می‌شوم شگفت زده هستم، از آن‌چه که با پیراهن بیانکونری در طول دوران بازیگری‌ام انجام دادم خوشحالم و یادآوری آن بسیار عالی است. بعد از این ۱۹ سال غیرممکن است تیمم را فراموش کنم. بعضی‌ها می‌گفتند الکس از یووه صحبت نمی‌کند پس این تیم را فراموش کرده است، اما این‌چنین نیست.”

دل‌پیرو در خصوص باخت‌های یوونتوس در تورنمنت بین‌المللی گینس گفت:

” بازی‌های پیش فصل تأثیر بسیار خوبی دارد، بعد از این سفرهای طولانی بین دو قاره قطعاً نمی‌توان انتظار توان کامل بازیکنان را در یک بازی داشت. خرید‌های جدید یوونتوس بازیکنان با کیفیتی هستند، یووه برای کسب اسکودتو یک مدعی اصلی است، چرا که به مانند یک ماشینی که به خوبی روغن کاری شده است، فوتبال ایتالیا را می‌شناسد. ”

یـووه همچنان بهتریـن است
1375799715_C_3_Media_1432591_immagine_ts673_400.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

بازی های پیش فصل یووه با نتایج و بازیهای ضعیف به پایان رسید...

* نمیدونم باید از این وضعیت نگران بود یا نه، اما کاپیتان بوفی که گفته از باخت یوونتوس برابر اینتر نگران نیست!

75741718386062377119.jpg

جی جی بوفون، سنگربان یوونتوس اصرار دارد به این نکته اشاره کند که یوونتوس زمانی آماده خواهد شد که در روز 18 آگوست در سوپر جام ایتالیا برابر لاتزیو قرار بگیرد.

بانوی پیر در آخرین بازی اش در جام بین المللی گینس پس از تساوی 1 بر 1 برابر اینتر، در ضربات پنالتی مغلوب این تیم شد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، بوفون در مورد این بازی گفت:" نتایج این رقابت ها من را نگران نکرده است. اگر فوق العاده بودیم، بیشتر نگران می شدم."

"اگر موضوع آن بود، نشان می داد که ما طی فصل انرژی اندکی خواهیم داشت. بسیاری از بازیکنان ما فقط 8 یا 9 روز را با ما تمرین کرده اند و بازی به مدت 90 دقیقه برای آنها دشوار است زیرا ما تمرینات سختی را پشت سر گذاشته ایم."

"حالا ما زمان آن را داریم تا تمرینات آماده سازی بیشتری را انجام دهیم و خودمان را برای اولین بازی رسمی یوونتوس آماده کنیم."

* اما ظاهراً مدیر جان پرونده نقل وانتقالات یووه رو مختومه اعلام کرده و حداقل ورودی جدید دیگه نداریم...

جدول نقل و انتقالات این فصل...

35299676025126570071.png

* که البته از میان مهاجمین، خروجی خواهیم داشت!

* بررسی یوونتوس در فصل آینده:

عصر جدیدی از فوتبال یوونتوس با آنتونیو کنته سرمربی جوان این تیم در حال شکل گرفتن است و اکنون بیانکونری‌ها با تقویت تیم خود در اندیشه ثبت رکورد سه اسکودتو پیاپی در فوتبال ایتالیا هستند.

در مقاله پیش رو سعی داریم شانس و احتمال حضور هریک از بازیکنان تیم یوونتوس را در فصل 2013-2014 در ترکیب احتمالی 4-3-3 و یا 2-5-3 کنته بررسی کنیم.

دروازه

30275074457126085676.jpg

گزینه‌های کنته: بوفون، استوراری، برانسکو، روبینیو

بدون شک یووه در این خط قدرت بی‌چون و چرایی دارد، حضور دروازه‌بانی باتجربه مانند بوفون در دروازه تیم و پشت سر او حضور دروازه‌بانی مطمئن مانند استوراری بر روی نیمکت خیال کنته را از این بابت راحت کرده است. بوفون بدون شک گزینه اصلی کنته برای حضور در ترکیب تیم خواهد بود، اما گزینه دوم کنته که استوراری است اگر تا پایان فصل نقل و انتقالات تیم را ترک نکند می‌تواند در بازی‌هایی که به هردلیلی بوفون حضور ندارد سنگربان یوونتوس باشد.

استوراری در چندفصل اخیر هرگاه بوفون به دلایل مختلف نتوانسته در تیم حضور داشته باشد از خود عملکردی قابل قبول برجای گذاشته است. اما برانسکو و روبینیو دو دروازه‌بان تیم یوونتوس هستند که در رقابت‌های پیش فصل تیم کاپ که در امیلا رومانیا برگزار شد عملکرد خوبی از خود برجای گذاشتند.

روبینیو موفق شد در یک بازی مقابل ساسولو سه ضربه پنالتی مهار کند و واکنش‌های خوبی از خود برجای بگذارد، همین مسئله شاید در صورت جدایی استوراری از یووه باعث شود روبینیو سنگربان ذخیره بوفون در تیم شود. معمولاً کنته در رقابت‌های جام حذفی ایتالیا از جیانلوئیجی بوفون استفاده نمی‌کند و سنگربان دوم و یا سوم خود را در درون دروازه قرار می‌دهد.

خط دفاعی

12296354312619613554.jpg

گزینه‌‌های کنته: لئوناردو بونوچی، جورجیو کیه‌لینی، بارتزالی، کاسرس، اگبونا، پلوزو

یووه در این پست هم تیم قدرتمندی محسوب می‌شود، حضور چهار مدافع ملی‌پوش ایتالیایی قدرت زیادی به خط دفاعی یوونتوس داده است. یوونتوسی‌ها در دو فصل گذشته سری‌آ با خط دفاعی سه نفره بونوچی، کیه‌لینی، بارتزالی قهرمان سری‌آ شده‌اند و این درحالی اتفاق افتاده که آن‌ها یک فصل بدون باخت را پشت سرگذاشته و هر دو فصل بهترین خط دفاعی ایتالیا را برای خود رقم زده‌اند.

اما در تابستان امسال سران باشگاه برای تقویت این خط و مستحکم‌تر کردن آن برای رقابت‌های اروپایی، آنجلو اگبونا که یکی از بهترین مدافعان کشور ایتالیا محسوب می‌شود را از تیم تورینو به خدمت گرفتند.

از طرفی پا به سن گذاشتن بارتزالی می‌تواند در عملکرد او برای فصول آتی تأثیر بگذارد، اگرچه این مسئله در جام کنفدراسیون‌‌ها نیز مشهود بود، می‌تواند دلیلی برای خرید اگبونا باشد که دست کنته را در این زمینه بازتر می‌کنند.

مطمئناً سه نفر انتخابی کنته برای خط دفاعی 3 نفره در هر دو سیستم 4-3-3 و 2-5-3 ، بارزالی، بونوچی و کیه‌لینی می‌باشند که به مقتضای زمان و حساسیت بازی‌ها فرصت بازی به پلوزو مدافع چپ پای یوونتوس و اگبونا خرید جدید این تیم و مارتین کاسرس مدافع اروگوئه ای یوونتوس خواهد رسید.هماهنگی خوب، بونوچی، کیه‌لینی و بارتزالی در تیم ملی ایتالیا بهترین زمینه را برای کنته فراهم کرده تا از این خط دفاع سه نفره مستحکم بهره گیرد.

خط میانی

66779151446477101130.jpg

گزینه‌های کنته: آندره‌آ پیرلو، مارکیزیو، آرتورو ویدال، لخشتاینر، آساموائه، پوگبا، دی‌چلیه، مارونه، پپه

خط میانی که به جرأت می‌توان گفت که فصل گذشته جزو برترین خطوط میانی در لیگ‌قهرمانان به حساب می‌آمد، خیال کنته را از بابت خط میانی تاحدودی راحت کرده است. اما انتخاب از میان برخی گزینه‌ها می‌تواند کار او را مشکل کنند.

مثلاً حضور پوگبا بهترین بازیکن جام‌جهانی زیر20 سال در خط میانی یوونتوس و عدم بازی رسیدن به او نمی‌تواند زیاد خوش یمن باشد. اما اگر کنته سیستم 2-5-3 را در نظر بگیرد باید 5 هافبک را از بین هافبک‌های خود انتخاب کند که در دو فصل گذشته پیرلو، ویدال و مارکیزیو سه بازیکن میانی این پست را تشکیل می‌دادند و لخشتاینر و آسآموائه نیز نقش بالهای چپ و راست این تیم را ایفا می‌کردند.

چندین بار نیز کنته به جای مارکیزیو از امانوئله جاکرینی استفاده می‌کرد که تابستان جاری این تیم را به مقصد ساندرلند ترک کرد. از این بین پوگبا هم می‌تواند به جای پیرلو به خوبی نقش ایفا کند، از طرفی مارونه به عنوان هافبک تدافعی در چند بازی فصل گذشته عملکرد قابل توجهی از خود برجای گذاشته بود و می‌تواند پشت سر پیرلو بازی کند.

حضور سیمونه په‌په پس از یک فصل مصدومیت وضعیت مشخصی از او به ما نشان نمی‌دهد تا بتوانیم ارزیابی دقیقی از احتمال حضور او در ترکیب کنته داشته باشیم.

در طرف دیگر اگر کنته سیستم 4-3-3 را برای فصل بعد در نظر بگیرد که شانس استفاده از آن در قیاس با سیستم 2-5-3 کمتر است، پیرلو، ویدال و مارکیزیو بدون شک گزینه‌های اصلی کنته برای این سیستم خواهند بود. به نظر می‌رسد مثلث خط میانی یوونتوس معروف به MPV شانس زیادی برای بازی در خط میانی یوونتوس در فصل آتی را داشته باشد.

خط حمله

05397113248384339964.jpg

گزینه‌های کنته: فرناندو یورنته، کارلوس توز، میرکو ووچنیچ، الساندرو ماتری، فابیو کوالیارلا، سباستین جووینکو

خط حمله‌ پر ترافیک بیانکونری این فصل با جذب کارلوس توز و یورنته نسبت به فصول قبل تقویت شده است، در فصل گذشته کنته سیستم چرخشی را برای خط حمله خود در نظر گرفته بود، تقریباً می‌توان گفت هرچند بازی یک‌بار، زوج خط حمله خود را تغییر می‌داد.

فصل گذشته میرکو ووچنیچ و الساندرو ماتری بیشترین حضور در ترکیب یوونتوس را پیدا کردند، اما آمار گلزنی پایینی از خود برجای گذاشتند. قطعاً تا پایان فصل نقل و انتقالات این خط حمله شلوغ یوونتوس کمی خلوت خواهد شد، چرا که ماروتا اخیراً اعلام کرده بود دو مهاجم تیم را به فروش می‌رساند. آن‌چه که از شایعات به گوش می‌رسد بیشتر خروج احتمالی ماتری و کوالیارلا محتمل به نظر می‌رسد.

بنابراین به نظر نمی‌رسد حتی در صورت ماندن این دو فرصت چندانی برای حضور آنان در ترکیب تیم با وجود مهاجمینی مانند یورنته و توز برسد. هواداران یوونتوس پس از یکی دو فصلی که منتظر حضور یک ستاره بزرگ در خط حمله خود بودند، اکنون به خواسته خود رسیده اند و زوج یورنته و توز محتمل ترین زوج کنته برای خط حمله هستند.

به نظر می‌رسد کنته می‌تواند از زوج ووچنیچ و جووینکو به عنوان جانشینان احتمالی یورنته و توز به صورت چرخشی استفاده کند. با این حال باید منتظر ماند و دید که چه مهاجمینی تیم را ترک خواهند کرد.

بنابراین ترکیب احتمالی کنته در صورت استفاده از سیستم 2-5-3 که دارای بالاترین شانس می‌باشد :

28847294363226013806.jpg

دروازه: بوفون

مدافعین: بونوچی- بارزالی [اوگبونا]- کیه‌لینی

هافبک‌ها: پیرلو- ویدال- مارکیزیو- لخشتاینر- آسآموائه

مهاجمین: توز- یورنته

و ترکیب احتمالی کنته در صورت استفاده از سیستم 4-3-3 که بیشترین شانس را دارد:

دروازه: بوفون

مدافعین: بونوچی- بارزالی- کیه‌لینی

هافبک‌ها: پیرلو- ویدال- مارکیزیو

مهاجمین: لخشتاینر - توز- یورنته- آساموائه

* ظاهراً یووه برای فصل آینده دوتا بازیکن بزرگ رو که قراردادشون تموم میشه زیر نظر داره که بصورت آزاد جذبشون کنه...:D

نمانیا ویدیچ و ژابی آلونسو

43814440732178571233.jpg

_ گزارشات رسیده حاکی از آن است که سران یوونتوس در اندیشه آن هستند که کاپیتان تیم منچستریونایتد نمانیا ویدیچ را در ژوئن ۲۰۱۴ به صورت بازیکن آزاد به خدمت بگیرند.

مدافع با تجربه و ۳۱ ساله تیم منچستریونایتد قراردادش با این تیم در ژوئن ۲۰۱۴ به اتمام خواهد رسید و این درحالی است احتمالاً با پیشنهاد تمدید قراردادی یکساله روبرو شود، این درحالی است که بانوی پیر در نظر دارد تا مدافع صرب‌تبار را به صورت بازیکن آزاد به خدمت بگیرد.

_ یوونتوس وضعیت ژابی آلونسو هافبک تیم رئال مادرید را زیر نظر گرفته است تا با استفاده از قانون بوسمن این بازیکن را تابستان آینده با قراردادی آزاد به خدمت گیرد.

به گزارش Tuttosport، قرارداد این بازیکن اسپانیایی سال آینده خاتمه می یابد و هنوز وضعیت آینده او مشخص نشده است. اکنون باشگاه یوونتوس قصد دارد این بازیکن 32 ساله را که برای اولین بار سال 2008 علاقه مند به جذب وی شده بود، با قراردادی آزاد به خدمت گیرد.

* در آخر، دانلود فایل PDF بازیهای فصل آینده سری آ با درج تاریخ برگزاری بازیها...

دانلود

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

از دست این ماروتا تور پهن کرده سال دیگه بازم بازیکن آزاد بگیره :D

اما چند خبر از یووه :happy:
-----------------

پیرلو: امیدوارم فوتبالم را در یووه به پایان برسانم
C_3_Media_1683263_immagine_ts673_400.jpg

روزنامه توتواسپرت چاپ شهر تورین مصاحبه ای اختصاصی را با آندره‌آ پیرلو ستاره بازیساز و طراح بیانکونری را ترتیب داده است، در این مصاحبه پیرلو می‌گوید امیدوار است تا فوتبالش را در یووه پایان دهد.

در ادامه مصاحبه را به صورت کامل برای شما آماده نموده‌ایم.

” از شرایط فعلی ناراحت نیستم، درست است کمی در بازی‌ها دچار مشکل شدیم، اما این نتیجه کار زیاد است. هیچ دغدغه و ناراحتی برای مسابقه سوپرکاپ ندارم، نه تنها برای سوپرکاپ بلکه برای اسکودتو. وقتی پیروز نمی‌شوی این طبیعی است که مردم به دنبال ایراد گرفتن و انتقاد کردن از تیم باشند. اما کسی از شرایط تیم ما خبری ندارد که بتواند مدعی موفقیت یا عدم موفقیت باشد. اما مجدد می‌گویم، ما بسیار خوب کار می‌کنیم، هرکاری را برای بهتر فرم گرفتن تیم انجام می‌دهیم. این شکست‌ها در مسابقات پیش فصل ناراحت کننده نیست و برای هر تیمی پیش از ابتدای فصل ممکن است اتفاق بیافتد. اما یووه واقعی و آماده را در دیدار سوپرکاپ خواهیم دید. وقتی شما دو فصل پشت سرهم اسکودتو را کسب می‌کنید، نه باید بدون احتیاط حرکت کرد، تیم ما با انگیزه است اما کمی محتاط در پیش فصل ظاهر شدیم. شکی نیست که فصل سختی پیش رو داریم، همانطور که کنته و بوفون نیز گفتند، وقتی در یوونتوس بازی می‌کنید، یک هدف دارید، آن‌هم بردن است، این طبیعی است که همیشه به بالاترین حد بردن فکر کنیم، در نظر گرفتن اهداف بزرگ. کنته به ما فهماند که این فصل رقبا تله‌های مختلفی برای به دام انداختن انگیزه تیم ایجاد خواهند کرد. او به ما گفت که یووه خیلی وقت است سه اسکودتو پیاپی را کسب نکرده است و ما را متوجه کرد که می‌توانیم نام خود را در بخشی از تاریخ یووه حک کنیم و این بسیار انگیزه خوبی به ما می‌دهد.”

پیرلو در خصوص شرایط فعلی خودش نیز صحبت می‌کند:

“شرایطم خوب است، همیشه انگیزه کافی برای بای کردن را دارم. تعطیلات کمی نسبت به دو سال قبل داشتم، اما اکنون برگشته ام و با اندیشه و روحیه‌ای که در دو سال گذشته داشتم در کنار تیم حاضر هستم. اهداف زیادی در سر دارم، بردن سوپرکاپ، تکرار اسکودتو، کسب بهترین موقعیت در لیگ قهرمانان اروپا و حتی جام حذفی ایتالیا. تلاش می‌کنیم تا بهترین‌های ممکن را به خانه بیاوریم. شرایط خوبی دارم و می‌خواهم بازی کنم، هنوز یک سال برای ارزیابی خودم وقت دارم و سپس در خصوص قرارداد با باشگاه صحبت می‌کنم.در تمدید قرارداد با یووه هیچ‌وقت بحث مالی مطرح نخواهد بود. در خصوص نیازهای هر یک در زمان مشخص و معینی صحبت خواهیم کرد. امیدوارم بتوانم با پیراهن سیاه و سفید از فوتبال خداحافظی کنم، اما اگر به هردلیلی نتوانستم، خارج از اروپا را برای ادامه بازی انتخاب خواهم کرد.”

آندره‌آ پیرلو درخصوص کارلوس توز خرید جدید یوونتوس می‌گوید:

” او یک قهرمان واقعی است، روش رشد و پیشرفت کردن را به خوبی بلد است، حتی اگر نیاز به زمان داشته باشد، کار کردن و برآورده کردن خواسته های کنته کار ساده ای نیست، اما توز به خوبی از پس آن برخواهد آمد.”

پیرلو در پایان در خصوص کنته می‌گوید:

” از این روش و متد کنته بسیار لذت می‌برم، تنها مربی است که شیوه و سبکی به این شکل دارد و موفق نیز است. رقبای ما این فصل تیم‌های زیادی هستند، میلان، ناپولی، اینتر، رم ، فیورنتینا، این فصل واقعاً سری‌آ جذاب را خواهیم دید. مثلاً در اسپانیا فقط بارسلونا و رئال با یکدیگر رقابت می‌کنند، به نظرم لیگ ایتالیا در سطح بالایی از فوتبال اروپا قرار دارد.”

پوگبا؟

” پائول پوگبا هرچیزی برای تبدیل شدن به یکی از بهترین های دنیا را دارد: تکتیک، فیزیک بدنی، قدرت، استفاده مناسب از ضربات سر، او به زودی به یک تاپ پلیر فوتبال تبدیل خواهد شد.”

هدف ما موفق بودن است
C_3_Media_1683074_immagine_ts673_400.jpg

آلگری، سرمربی تیم میلان، امروز در مصاحبه ای با روزنامه ی گاتزتا، به یوونتوس توصیه کرد که کمی بیشتر روحیه ی شوخ طبعی داشته باشد و در همین حال پاول ندود، اسطوره ی یوونتوس، در مصاحبه ی دیگری با مدیاست جواب آلگری را به محکمی داد.

آلگری در مصاحبه با گاتزتا ادعا کرد که یوونتوس بیش از حد مسائل را جدی می گیرد: «من همیشه آرام هستم. مسئله تنها این است که یوونتوس بعضی از شوخی های مرا کمی بیش از حد جدی گرفت. بعضی ها آنجا باید در مورد شوخ طبعی مطالعه کنند. من خوش شانس هستم که اهل لیورنو ام. شوخ طبعی در ذات من قرار دارد.»

اما پاول ندود در مصاحبه با مدیاست هدف یوونتوس را چیز دیگری خواند: «اینجا باور ما بر برنده بودن است، نه خوب بودن. ما همه چیز را در اینجا جدی می گیریم، موفق دیده شدن هدف ماست، نه خوب دیده شدن.»

کنته: نباید در تله رقبا گرفتار شویم
timthumb.jpg

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس، آنتونیو کنته از خرید‌های جدید این تیم در تابستان امسال خوشحال است، اما می‌گوید یورنته و اگبونا هنوز به شیوه تمرینات او آگاه نیستند.

بانوی پیر در سه دیدار خود در تورنومنت هشت جانبه گینس با شکست مقابل حریفان در این رقابت‌ها تیم آخر معرفی شد، کنته در این خصوص به توتواسپرت گفت:

” کارلوس بازی به بازی پیشرفت کرده است. اما واضح است که اگبونا و یورنته نیاز به زمان بیشتری برای آشنایی با شیوه بازی و تمرین ما دارند، از آن‌چه که در اگبونا و یورنته دیدم بسیار خوشحالم، یورنته از یک فصل سخت به خوبی ریکاوری شده و در حال رسیدن به بهترین شرایط خود است.”

اگرچه همه یوونتوس را تیمی مدعی در رقابت‌های اسکودتو می‌دانند اما کنته معتقد است فصل بسیار سختی در انتظارشان است:

” نقطه نظر مهم این است که فصل مهم و سختی پیش رو خواهد بود، پیش از این خودم نیز گفته ام که هیچ وقت موفق به فتح سه اسکودتو پیاپی نشده ام. باید تمرکز داشته باشیم، همه یووه را مدعی می‌دانند، اما به نظرم نباید به داخل این تله بیافتیم، نباید خطرات را در راه اسکودتو سوم دست کم بگیریم. ”

کنته در پایان گفت:

” همه از یووه در لیگ قهرمانان می‌گوید اما کسب اسکودتو برای سومین بار پیاپی برای من مهم و حیاتی است، این مسئله در تاریخ یووه برای دومین بار تکرار خواهد شد. ”

یووه سال ۱۹۳۰ موفق به فتح پنج اسکودتو پیاپی شده و از این حیث در فوتبال ایتالیا بی‌نظیر است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امروز یووه با بازی خانگی که مقابل جوانان خودش داشت رسما خودش رو آماده بازی سوپر کاپ کرد :happy:

Untitfled.jpg

پ.ن : بچه ها حسابی استراحت کنید که بعد از شروع بازی ها اگه توی تاپیک شرکت نکنید غیبت می خورید :D:happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه:happy:
------------------

رابطه من با کـونته خوب است
C_3_Media_1737455_immagine_ts673_400.jpg

فرناندو یـورنته مهاجم جدید یوونتوس که فصل پیش در اسپانیا و تیم اتلتیـکو بازی های کمی انجام داد اکنون در اردو یووه وظیفه دشواری را بر دوش دارد و همین موضوع باعث ایجاد حاشیه ها و گمانه زنی هایی در مورد ناراحتی کونته از او و قرار ندادن یورنته مقابل لاتزیو شده است .

اگرچه شیـرشاه یـوونتوس شدیـدا این شایعات را رَد می کند .

" فصل جدید برای من یک فصل مهم خواهد بود، در سال جدید تجربه حضور در لیگ ایتالیا و یوونتوس و حضور در جام جهانی را خواهم داشت. مطمئنا هر بازیکنی دوست دارد تا بهترین عملکرد را در سری آ و یووه داشته باشد اما باید دانست که همهاهنگ شدن من با یوونتوس زمان خواهد برد "

" یوونتوس و هواداران آن به خوبی و به گرمی از من استقبال کردند و حالا من می خواهم با همه قدرت و توانی که دارم از استقبال خوب آن ها تشکر کنم. آنتونیو کونته من را در سیستم 2-5-3 به عنوان مهاجم نوک و هدف بازی داد و من تلاش خواهم کرد تا با انگیزه و قدرت در این سیستم کار کنم و مفید باشم "

" ما به زودی در سوپرکاپ به مصاف لاتزیو می رویم و من بخاطر شروع فصل با یوونتوس بسیار خوشحال هستم "

" آن‌چه که در روزنامه ها درباره ناراحتی کونته از من نوشته شده بود هرگز درست نبود. کونته با من مشکلی ندارد و من بارها در مورد وظایفم در یووه با او صحبت کرده ام, این که شیوه او متفاوت است و او سخت گیری خاصی دارد درست است. ما پیش فصل سخت و پرفشاری را داشتیم اما هرگز مشکلی بین من و مربی نبوده و این تنها شایعات رسانه ها است "

باید تلاش کنیم و امیـدوار باشیم
C_3_Media_1586085_immagine_ts673_400.jpg

جـورجو کیلینی مدافع یوونتوس که یکی از بهترین و محبوب ترین بازیکنان یوونتوس می باشد یوونتوس را تیم قدرتمندی می داند اما اعتقاد دارد که برای پیـروز شدن تنها داشتن ستاره کافی نیست .

" حق با کونته است، تنها داشتن بازیکنان با استعداد و خوب برای موفق شدن یک تیم کافی نیست ما همچنین به تلاش زیاد و عرق ریختن نیاز داریم تا موفقیت را کسب کنیم "

" هدف ما اثبات خودمان در اروپا و ایتالیا و تکرار موفقیت ها است. این طبیعی است که تیم در قبل از فصل و بعد از گذراندن تمرینات پرفشار کمی خسته و بدون انگیزه باشد و حتی در مسابقات نتایج دور از انتظاری را بدست آورد، اما کماکان هدف همه ما پیشرفت و بهتر شدن است "

" پس اطمینان داشته باشید که ما برای دیدار حساس مقابل لاتزیو در روز یک شنبه آماده و با انگیزه هستیم. ما به اندازه لاتزیو به دنبال کسب سوپـر کاپ هستیم و می خواهیم در همین ابتدا تمام قدرت خودمان را نشان دهیم و جام را کسب کنیم "

" هدف ما شروعی خوب در مقابل لاتزیو است. شروعی که همه از یوونتوسِ کـونته نیاز دارند و هواداران ما آن را دوست خواهند داشت "

" فصل آینده برای ما حساسیت زیادی خواهد داشت زیرا اکنون همه ما را در اروپا خواهند سنجید و عملکرد ما در اروپا برای هواداران اهمییت زیادی خواهد داشت زیرا ما تجربه مهم و گران بهایی را در فصل گذشته به دست آوردیم و باعث شگفتی شدیم "

” فصل قبل نیز ما قهرمان اروپا را شکست دادیم و در بازی های برگشت گروهی هم خوب بودیم. واضح است که حضور در این مرحله و داشتن چنین عملکردی سخت می باشد وقتی که با تیم‌هایی مثله بارسلونا، بایرن مونیخ و رئال مادرید مصاف می کنیدو برای شکست دادن آن ها نیاز دارید تا از تمام قـدرت فیزیکی خود بهره ببرید "

بارتزالی و مشکل همیشگی
C_3_Media_1674600_immagine_ts673_400.jpg

تیم ملی فوتبال ایتالیا چهارشنبه در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی آرژانتین خواهد رفت و در این میان ترکیب خط دفاعی یوونتوس به صورت کامل برای این دیدار دعوت شده اند.

اما امروز رسانه های ایتالیایی اعلام کردند مشکل قبلی باز هم گریبان گیر اندره ا بارتزالی شده و پس از اینکه پراندلی، وی را به تیم ملی دعوت کرده گویا این بازیکن از ناحیه تاندون پا باز هم دچار مشکل شده و مقابل تیم ملی ارژانتین بازی نخواهد کرد.

البته گفته می شود بارتزالی اردوی تیم ملی را پس از دیدار با پاپ ترک خواهد کرد و برای درمان و تست های پزشکی راهی تورینو خواهد شد.

این خبر در آستانه ی دیدار حساس یوونتوس مقابل لازیو در سوپرکاپ ایتالیا بسیار حساس و نگران کننده است و و مربی یووه در انتظار جواب نهایی پزشکان تیم ایتالیایی می باشد.

لیست مازاد یوونتوس به طور غیر رسمـی مشخص شد
C_3_Media_1762120_immagine_ts673_400.jpg
کونته یک مهاجم جدید می خواهد

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

جواد داداش دست گلت درد نکنه...:happy:

چند خبر...

بواکیه به یوونتوس ملحق شد

38018012039144131811.jpg

طبق تازه ترین اخبار ریچموند بواکیه مهاجم جدید تیم فوتبال یوونتوس است و او پس از پشت سرگذاشتن یک فصل به صورت قرضی در ساسولو به این تیم ملحق شده است.

شایعات نقل و انتقالات حاکی از آن‌است که فرناندو یورنته به دلیل عدم آمادگی نتوانسته خواسته‌های کنته را برآورده کند و همین مسئله کنته را در اندیشه جذب یک مهاجم جدید قرار داده است.

امروز نیز توتواسپرت مدعی شد که کنته دستور خرید یک مهاجم جدید را صادر کرده است، اما ریچموند بواکیه 20 ساله امروز پس از پشت سر گذاشتن تست‌های پزشکی به تیم اصلی یوونتوس اضافه شد.

مهاجم باهوش غنایی فصل گذشته که به صورت قرضی در ساسولو حضور داشت، 11 گل در 32 بازی در سری‌ب به ثمر رساند.

بواکیه به نظر می‌رسید مجدد به تیم دیگری قرض داده شود، اما با فروش ماتری و کوالیارلا و در صورت عدم جذب مهاجمی جدید در تیم اصلی باقی خواهد ماند.

یورنته: برای هماهنگی‌ با یووه نیاز به زمان دارم

92549306507362329607.jpg

فرناندو یورنته اعتراف کرد که برای هماهنگی‌ با باشگاه یوونتوس نیاز به کمی‌ زمان دارد اما همچنان بر این نکته که رفتنش به این باشگاه تصمیم صحیحی بوده، تاکید کرد.

به گزارش بخش بین الملل سایت گل، ملی‌ پوش اسپانیایی از اتلتیکو بیلبائو به بانوی پیر پیوست و تصمیم گرفت که قراردادش را با باشگاه باسکی تمدید نکند و به هواداران بیانکونری می‌‌گوید که کمی برای رسیدن به سطح آمادگی وی برای صبور باشند.

یورنته می‌‌گوید:" هنوز فکر می‌‌کنم آمدنم به یووه تصمیم درستی‌ بود. کمی نیاز به زمان دارم تا با شرایط جدید عادت کنم اما من تا به حال شرایط خوبی‌ داشتم. مربی‌ در سیستم ۳-۵-۲ من را به عنوان یکی‌ از دو مهاجم به کار گرفت. به سیستمی‌ عادت می‌‌کنم که در بیلبائو نبود و به همین دلیل نیاز به زمان دارم تا با هم تیمی‌های خود هماهنگ شوم."

این مهاجم ۲۸ ساله ادامه می‌‌دهد:" اینکه می‌‌گویند کنته از آمدن من راضی‌ نبوده دروغ است. وی به من گفت که از کار کردن با من خوشحال است."

سویا: یووه باید ۲۰ میلیون یورو برای کوندوگبیا بپردازد

01944233414117531086.jpg

خوزه ماریا دل نیدو، رئیس باشگاه سویا اعلام کرد که هر باشگاهی که مایل به خرید کوندوگبیا است، باید رقم بند جدایی زود هنگام وی را بپردازد.

این هافبک جوان فرانسوی نظر بسیاری از باشگاه‌های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.

به گزارش فوتبال ایتالیا، هم رئال مادرید و هم باشگاه یوونتوس به این بازیکن علاقه ماند بودند و حالا رئیس باشگاه آندلسی می‌‌گوید:" کوندوگبیا فروشی نیست. هر باشگاهی وی را می‌‌خواهد، باید ۲۰ میلیون یورو بند جدایی زود هنگام وی را بپردازد. پس خواهشاً باشگاه‌های دیگر برای وی تلاش نکنند زیرا این به معنی یک حمله به باشگاه ما است."

مارکیزیو: جایی نمی‌‌روم

29153789636493613555.jpg

کلودیو مارکیسیو مدافع باشگاه یوونتوس می‌‌گوید که هنوز برای باشگاه پر اهمیت است و به هواداران اطمینان می‌‌دهد که در جمع بیانکونری‌ها بماند.

به گزارش فوتبال ایتالیا، در تابستان بار‌ها خبر از علاقه مندی منچستر یونایتد به مارکیسیو ۲۷ ساله به گوش می‌‌رسید و حتی خبر از پیشنهاد ۳۰ میلیون یورویی یونایتد برای این مدافع بود. با این حال این بازیکن در گفتگو با اسکای اسپورت تمام این شایعات را تکذیب می‌‌کند.
وی می‌‌گوید:" من جدا از یوونتوس نخواهم شد و همواره هم به همین شکل بوده است. هم من و هم باشگاه از این شرایط راضی‌ هستیم و صحبت‌های رسانه‌‌ها آنچنان اهمیتی ندارد. من از بودن در اینجا راضی‌ هستم."

کلودیو مارکیسیو از آکادمی باشگاه یوونتوس به تیم اصلی‌ رسید و فعالیت رسمی‌ خود را از سال ۲۰۰۶ شروع کرد و تنها در سال ۲۰۰۷ برای یک فصل به صورت قرضی به آمپولی منتقل شد.

پیشنهادات متعدد برای جذب ماتری

86182978178708975576.jpg

به نظر می‌رسد مهاجم تیم فوتبال یوونتوس پیشنهادات متعددی از سوی باشگاه‌های ایتالیایی، انگلیسی دارد، حتی مدیربرنامه‌های او مدعی می‌شود که از روسیه نیز این بازیکن پیشنهاد دارد.

فوروارد تیم فوتبال یوونتوس پس از این‌که فرناندو یورنته و کارلوس توز در ژولای گذشته به این تیم پیوستند، احتمالاً در لیست فروش یوونتوس قرار دارد.

مدیر برنامه‌های الساندرو ماتری، تینتی به Izvestia گفت:

" نمی‌توانم احتمال جدایی ماتری از یوونتوس را در تابستان جاری رد کنم. موکلم از باشگاه‌های روسیه‌ای پیشنهادات خوبی دارد، البته او از ایتالیا نیز پیشنهادات خوبی برای ادامه بازی در کشورش دارد. اما هنوز چیزی مشخصاً معلوم نشده است.."

مهاجم 29 ساله یوونتوس، ژانویه 2011 از کالیاری به یوونتوس منتقل شد.

ناپولی، میلان، لاتزیو از ایتالیا و لیورپول و اورتون از انگلیس باشگاه‌هایی هستند که اخیراً نیم‌نگاهی به جذب ماتری داشته‌اند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

* در روزهای آخر بازار نقل وانتقالاتیم و شایعات خروجی های احتمالی یوونتوس بیشتر از قبل به گوش میرسه...

جدال ساندرلند و وستهم برای جذب کوالیارلا:

163272476.jpg

دو باشگاه وستهم و ساندرلند انگلیس علاقه مند هستند فابیو کوالیارلا مهاجم 30 ساله تیم یوونتوس را به خدمت گیرند.
* البته نکته جالب در مورد کوالیارلا پیشنهاد از تیم های آسیایی و کشورهای دوست و همسایه هستش:D

احتمال فروش ماتری به ناپولی

alessandromatrifcjuventusvf.jpg

پس از آمدن کارلوس توز و فرناندو یورنته جا برای این مهاجم جوان ایتالیایی تنگ شده است و به نظر می‌‌رسد که این بازیکن قصد ترک تورین را داشته باشد.

حالا مدیر ورزشی باشگاه یوونتوس در این باره می‌‌گوید:" ماتری؟ نمی‌‌توانم در مورد وی صحبت کنم. نمی‌‌دانم چه چیزی بگویم."

انتقال ایسلا به اینتر هنوز هم ممکن است

isla.jpg

مدیر برنامه های مائوریسیو ایسلا تایید کرده است که در مورد آینده این بازیکن با هر دو باشگاه اینتر و یوونتوس صحبت خواهد کرد.

اینتر در این تابستان به دنبال خرید 50 درصد از مالکیت ایسلا از یوونتوس بود. با وجودی که توافقاتی نیز بین دو باشگاه صورت گرفت، آنتونیو کونته با فروش این بازیکن مخالفت کرد.

مدیر برنامه های ایسلا به اف سی اینتر نیوز گفت:" قصد ما اینست که به منظور بررسی چند موضوع با یوونتوس صحبت کنیم. پس از 15 آگوست، در مورد وضعیت ایسلا به آنها صحبت خواهیم کرد."

پیشنهاد اورتون برای جذب هافبک یوونتوس

lucamarroneitalyu21training.jpg

سران باشگاه اورتون انگلیس پیشنهادی به ارزش 8.5 میلیون یورو را برای جذب مارونه در نظر گرفته اند.

با این وجود، گفته می شود که یوونتوس به مبلغی پایین تر از 10 میلیون یورو برای فروش هافبک ملی پوش جوان خود رضایت نخواهد داد.

اسامی بازیکنان یوونتوس برای دیدار سوپرجام ایتالیا

1098368_572812566095346_123.jpg

آندرا بارتزالی و سیمونه پپه با وجود آسیب دیدگی در لیست بازیکنان یوونتوس برای دیدار سوپرجام ایتالیا در مقابل لاتزیو جای گرفتند.

به گزارش سایت فوتبال-ایتالیا، بارتزالی که به دلیل آسیب ددیگی از ناحیه تاندون آشیل دیدار دوستانه ایتالیا مقابل آرژانتین را از دست داد، در بین 27 بازیکن آنتونیو کونته برای دیدار مقابل لاتزیو دیده می شود.

آنتونیو کونته همچنین سیمونه پپه 29 ساله را نیز که بیشتر فصل گذشته را از دست داده بود، در لیست نفرات خود قرار داده است.

دیدار یوونتوس به عنوان قهرمان سری آ و لاتزیو قهرمان کوپا ایتالیا، یکشنبه شب در استادیوم المپیک شهر رم برگزار می شود.

اسامی بازیکنان یوونتوس به شرح ذیل می باشد:

1 جیان لوییجی بوفون، 3 جورجیو کیه لینی، 4 مارتین کاسرس، 5 آنجلو اوگبونا، 6 پل پوگبا، 7 سیمونه پپه، 8 کلودیو مارکیزیو، 9 میرکو ووچینیچ، 10 کارلوس توز، 11 پائولو دی چلیه، 12 سباستین جووینکو، 13 فدریکو پلوسو، 14 فرناندو یورنته، 15 آندرا بارتزالی، 16 مارکو موتا، 17 لوکا مارونه، 19 لئوناردو بونوچی، 20 سیمونه پادوین، 21 آندرا پیرلو، 22 کوادوو آساموا، 23 آرتورو ویدال ، 26 استفان لیخشتاینر، 27 فابیو کوالیارلا، 30 مارکو استوراری، 32 الساندرو ماتری، 33 موریسیو ایسلا، 34 روبینیو

جاکرینی: بابت ترک یوونتوس ناراحتم

emanuele_giaccherini.jpg

امانوئله جاکرینی هافبک تیم ساندرلند اذعان کرد که تصمیمش مبنی بر ترک یوونتوس در فصل نقل و انتقالات یک تصمیم بسیار دشوار بود، اما اظهار داشت که قصد دارد کارهای بزرگی در تیم جدیدش در لیگ برتر به نمایش گذارد.

به گزارش سایت فورتزا فوتبال ایتالیا، جاکرینی 28 ساله که اوایل فصل نقل و انتقالات به تیم ساندرلند پیوست در گفتگو با خبرنگاران قبل از دیدار مقابل آرژانتین گفت: "من دو فصل بزرگ را با تیم یوونتوس پشت سر گذاشتم."

"از تیم چزنا به سوی کسب دو اسکودتو رفتم، به نیب قهرمانی در یورو دست پیدا کردم و در جام کنفدراسیون ها در برزیل حضور پیدا کردم. در حال حاضر حتی به دیدار پاپ هم رفتم. همه این ها فوق العاده است."

"ترک یوونتوس بسیار ناراحت کننده بود، اما این فرصت را به همراه ساندرلند خواهم داشت و باهم به این نتیجه رسیدیم که این تصمیم نتیجه خوبی برای من به دنبال خواهد داشت."

"آیا فابیو کوالیارلا به من خواهد پیوست؟ من فقط می توانم بگویم که قصد دارم کارهای بزرگی انجام دهم، سپس می توانم بگویم تصمیم گیری در این مورد بر عهده فابیو خواهد بود."

مارکیزیو: آرژانتین بازیکنان با کیفیت زیادی دارد؛ پیرلو یک قهرمان است

marchisio.jpg

کلودیو مارکیزیو هافبک تیم ملی ایتالیا پس از یک شروع ضعیف در مقابل آرژانتین، در مورد اینکه ایتالیا برای آمادگی در جام جهانی به چه مواردی نیاز دارد، اشاره کرد.

مارکیزیو پس از شکست 2-1 ایتالیا در مقابل آرژانتین گفت: "آرژانتین تعداد زیادی بازیکن باکیفیت و بزرگ دارد، اگرچه بازیکن بزرگی همچون لئو مسی اینجا حضور نداشت. بارها در نیمه اول و دوم موفق شدیم آن ها را تحت فشار قرار دهیم و ما بیشتر نسبت به آن ها در این امر موفق بودیم."

"شما می توانید مشاهده کنید که در ابتدای بازی ما موقعیتی از سمت راست خلق نکردیم و آرژانتین قادر بود به آسانی به دروازه بانش پاس به عقب دهد. گل آرژانتین ما را از خواب بیدار کرد و ما آن ها را با خلج چند موقعیت از خط میانی تحت فشار قرار دادیم."

"متاسفانه ما در ضد حمله غافلگیر شدیم. ما می دانیم باید به منظور بهبود عملکردمان یک سال بر روی آن کار کنیم. ما اید گرفتیم که آمادگی جسمانی نقشی کلیدی در تورنمنت های تابستانی دارد، همچنین شما باید در شکل مناسب در زمان مناسب قرار بگیرید."

"من یک موقعیت خوب برای گلزنی داشتم و می دانستم که خیلی به آن موقعیت نزدیک بودم، بنابراین تلاش کردم که آن را به گل تبدیل کنم، اما این موقعیت از دست رفت."

مارکیزیو همچنین در مورد مارکو وراتی که در این دیدار جایگزین آندرا پیرلو شده بود، گفت: "البته پیرلو یک قهرمان است، که نیازی به اشاره به این مورد وجود ندارد. وراتی یک پسر جوان با کیفیت عالی است و قطعا رشد خواهد کرد، اما ما باید به او برای پیشرفتش زمان بدهیم."

اینم 3 عکس از دیدار جی جی و مسی با پاپ...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Registered User
لایک‌ها
4,964
بعید میدونم تو این فصل بواکیه و یورنته زیاد چنگی به دل بزنن باس به فکر باشیم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فردا بازی مهمی در پیش داریم و اولین جام رو می تونیم از آن خود کنیم :happy:

و اما گفته می شه تی وی ملی هم قصد پخش بازی رو داره :blink::D
---------------

تاریخچه سوپرکاپ ایتالیا؛ از ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۳
timthumb.php

دو تیم یوونتوس و لاتزیو روز یکشنبه ساعت ۲۳:۱۵ دقیقه نخستین بازی رسمی خود را در فوتبال کشور ایتالیا، یک هفته قبل از شروع لیگ انجام خواهند داد، در ادامه تاریخچه این رقابت‌ها که یووه در آن حاضر بوده است را آماده کرده‌ام.

یووه هشت بار در سوپرکاپ حاضر بوده که پنج بار موفق به فتح آن شده است.

نخستین جام : ۱۷ ژانویه ۱۹۹۶ یوونتوس ۱-۰ پارما

در سوپرکاپ سال ۱۹۹۵ یووه موفق شد با تک گل جیانلوکا ویالی در استادیوم دل‌آلپی شهر تورین در مقابل ۵۸ هزار تماشاگر تیم پارما را شکست دهد و برای نخستین بار فاتح این رقابت‌ها شود. یووه به عنوان قهرمان سری‌آ و کوپا ایتالیا و پارما به عنوان تیم دوم جام حذفی در این مسابقه حاضر شده بود.

دومین جام: ۲۳ آگست ۱۹۹۷ یوونتوس ۳-۰ ویچنزا

فلیپو اینزاگی و آنتونیو کنته شب زیبای یوونتوس را در دل‌آلپی تکمیل کردند. این نخستین بازی بود که اینزاگی با یوونتوس سپری می‌کرد، حرکت زیبای پسوتو و پاس زیبا برای اینزاگی موقعیتی خوب را برای او ایجاد کرد، اما ضربه او به تیر دروازه برخورد کرد، پیرلوئیجی بریویو توپ برگشتی را به اینزاگی داد و او موفق شد دروازه را باز کند. گل دوم روی حرکت زیبای کنته به ثمر رسید، سرمربی کنونی یووه از سمت چپ، با سانتری زیبا فلیپو اینزاگی را در تیر دورتر صاحب توپ کرد و او برای دومین بار دروازه ویچنا را باز کرد. در ادامه روی پاس گل اینزاگی کنته از فاصله ۲۰ متری برای سومین بار دروازه ویچنزا را باز کرد تا نخستین بازی اینزاگی برای یووه بسیار رویایی به اتمام برسد.

سومین جام: ۲۵ آگست ۲۰۰۲ یوونتوس- پارما

سومین سوپرکاپ یوونتوس در لیبی فتح شد.در این مسابقه دو سرمربی نام آشنای فوتبال ایتالیا، چزاره پراندلی و مارچلو لیپی در این مسابقه رودروی هم قرار گرفته بودند. نخستین گل مسابقه را الساندرو دل‌پیرو به ثمر رساند، گل دوم یوونتوس را در این مسابقه دی‌وایو به ثمر رساند.

چهارمین جام: ۳ آگوست ۲۰۰۳ یوونتوس ۶-۴ میلان(پنالتی)

چهارمین سوپرکاپ یوونتوس در ایالت نیوجرسی آمریکا کسب شد. این بازی پس از حدود یک ماه از فینال الدترافورد، که دو تیم در فینال لیگ‌قهرمانان رو در روی هم قرار گرفته بودند برگزار می‌شد. بازی در ۹۰ دقیقه با نتیجه ۰-۰ به پایان رسید. اما در نخستین دقیقه از وقت‌های اضافه ضربه چیپ آندره‌آ پیرلو روسونری را ۱-۰ پیش انداخت، بلافاصله داوید ترزگه دروازه میلان را باز کرد تا حساب کار ۱-۱ شود و بازی راهی ضربات پنالتی شود. هر پنج ضربه پنالتی شاگردان لیپی به گل تبدیل شد و بوفون موفق شد ضربه کریستین بروکی را مهار کند و یووه موفق به فتح این جام برای چهارمین بار شود.

پنجمین جام: ۱۱ آگست ۲۰۱۲ یوونتوس ۴-۲ ناپولی(وقت‌های اضافه)

فصل قبل یووه به عنوان فاتح سری‌آ به مصاف ناپولی قهرمان کوپا ایتالیا رفت. یووه در نیمه نخست موفق شد با ضربه کوادو آساموائه دروازه ناپولی را باز کند، اما ادینسون کاوانی و گوران پاندف حساب کار را ۲-۱ کردند. در آخرین دقیقه مسابقه ویدال از روی نقطه پنالتی حساب کار را ۲-۲ کرد تا بازی به وقت‌های اضافه کشیده شود. در وقت‌های اضافی با گل‌به خودی کریستین ماجو و گل ووچنیچ یووه ۴-۲ پیروز شد و برای پنجمین بار این جام را فتح کرد. این بازی در استادیوم بیجینگ شهر پکن کشور چین برگزار می‌شد.

یووه سه بار نیز از قهرمانی در این مسابقه باز مانده است، که به ترتیب سال ۱۹۹۰ با نتیجه ۵-۱ مغلوب ناپولی، سال ۱۹۹۸ با نتیجه ۲-۱ مغلوب لاتزیو، ۲۰۰۵ با نتیجه ۱-۰ مقابل اینتر شده است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
بریم انشالا برای اولین جام این فصل...:happy:

کنته: تیمم هنوز یوونتوسی قدرتمند است

conte_0.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس عصر امروز در نشست مطبوعاتی پیش بازی با لاتزیو در سوپرکاپ ایتالیا حاضر شد و در خصوص شرایط تیم و بازی صحبت کرد.

کنته هیچ کدام از دو تیم را نسبت به دیگری برای فتح این جام برتر نمی‌بیند و می‌گوید:

” به نظرم هر دو تیم یکسان هستند و تیمی نسبت به دیگر از نظر شانس قهرمانی برتری ندارد.امیدوارم تیم شایسته این جام را فتح کند، نه تیمی که خوش‌شانس است. احترام زیادی برای لاتزیو و سرمربی این تیم قائل هستم، سومین سال خودم را در یووه آغاز می‌کنم، مشکلات جدی وجود دارد، ما تمرینات پیش فصل را پشت سر گذاشته ایم، اکنون نسبت به این بازیکنان اعتمادی ندارم چرا که دو فصلی که در این تیم قهرمان اسکودتو شدیم را فراموش نکرده ام.”

کنته ادامه داد:

” آماده شدن برای سوپرکاپ در سه روز لذت بخش نیست، وقفه کوتاهی که برای بازی ملی به وجود آمد خوشآیند نبود، البته پتکوویچ نیز با این مسئله روبرو است، پس این نمی‌تواند برای هرکدام از تیم‌ها بهانه ای ایجاد کند.”

کنته در خصوص چهار بازی فصل گذشته که یووه تنها در یک بازی موفق به شکست دادن لاتزیو شد گفت:

” به نظرم در کوپا ایتالیا ما شایسته تر بودیم، البته نباید بازی خوب لاتزیو را زیر سوال برد، اما در آن دو مسابقه رفت و برگشت ما بهتر از این تیم کار کردیم.”

کنته در خصوص شرایط یورنته گفت:

” رسانه‌های در حال فضاسازی در اطراف یورنته هستند که این مسئله برای من خنده دار است. او سه هفته قبل به تیم من اضافه شده و از آن موقع به سختی تلاش می‌کند که این برای من بسیار مهم است، علاوه بر این او سال سختی را در فوتبال اسپانیا سپری کرده است. ما این بازیکن را با شناخت به خدمت گرفتیم، با باهوشی و شانس او را به صورت بازیکن آزاد به تیم آوردیم تا در سیستم تیم ما جای بگیرد. پس به نظرم تنشی که رسانه‌ها ایجاد می‌کنند به هیچ جایی نخواهد رسید.”

کنته ادامه داد :

” بعضی ها نوشتند که ما برای وجود جاسوس در تمرینات محل تمرین خود را عوض کردیم که این برای من خنده دار بود. ما فقط میخواستیم که بازیکنانمان در بهترین شرایط تمرین کنند و در بهترین فرم باشند، ما در تریگوریا تمرین کردیم. که بخاطر آن از باشگاه رم ممنون هستم. من از مهمان نوازی آن هها متشکرم و می توانیم زمانی که آن ها به تورین می آیند در وینوو پذیرای آن ها باشیم تا از آن ها تشکر کنیم. من هیچ چیز خاص یا غیر طبیعی مشاهده نکردم “

آمـار بـوفـون در یــوونتوس

b.jpg

جانلوئیـجی بوفون دروازه بان محبـوب یووه آتزوری بعد از رفتن الکس دل پیرو از یوونتوس اکنون کاپیتان یوونتوس است.

در ادامه آمار کاپیـتان یوونتوس را در بازی های رسمـی مـرور می کنیم :

تعداد کارت : 12
- کارت زرد : 9
- کارت قرمز : 3

تعداد تعویضی : 7
- به زمین آمده : 0
- از زمین خارج شده : 7

تعداد پنالتی های مقابل بوفون : 31
- مهار شده توسط بوفون : 7
- پنالتی هایی که گل شدن : 24

تعداد قهرمانی : 11
- سری آ : 8
- کوپا ایتالیا : 0
- سوپر کاپ ایتالیا : 3
- لیگ قهرمانان : 0

جدایی از یوونتوس دردناک بود

Alessandro-Del-Piero-(688).jpg

الساندرو دل پیرو جدایی اش از یوونتوس را “دردناک” نامیده، اما او معتقد است که بیانکونری می توانند اسکودتو و لیگ قهرمانان را بدست بیاورد.

کاپیتان سابق بیانکونری در حال حاضر به همراه سیدنی اف سی در ایتالیاست و در کمپ تمرینی جسولو برنامه های پیش فصلش را برگزار می کند.

“استرلیایی ها خیلی آنگلو-ساکسون هستند، به همین خاطر اگر تکل خشنی زده شود چیزی نمی گویند، اما عکس العمل بدی نسبت به آرنج زدن یا کشیدن پیراهن دارند. نمی توانند بازی ناجوانمردانه را تحمل کنند.”

“از طرف دیگر، در ایتالیا، ما نمی دانیم چطور بدون استفاده از تاکتیک های موذیانه در زمان ارسال کرنر یارگیری کنیم.”

“ما جام جهانی ۱۹۹۰ در ایتالیا را هدر دادیم، چون از آن زمان به ورزشگاه ها دست نزدیم. در ۱۵ سال اخیر انگلستان و آلمان ورزشگاه هایشان را ساخته اند یا بازسازی کرده اند، مسائل مربوط به ایمنی را حل کرده اند و روی ذهنیت ورزشی هم کار کرده اند.”

“در کشورهای دیگر باید به قوانین و اخلاق احترام بگذارید و قطعا کسانی که خطا از آنها سر می زند جریمه می شوند. گلاسکو رنجرز باشگاهی تاریخی است، اما آنها ورشکست شدند و هیچکس فقط به خاطر اینکه مشهور بودند آنها را نجات نداد.”

دل پیرو همچنان هوادار یوونتوس است و حالا کارلوس توز پیراهن شماره ۱۰ او را به تن می کند.

“جدایی من دردناک بود و اثراتی هم داشت. نمی خواهم فرقی بگذارم، چون آنهایی که طرفدار یووه هستند می تواند سیدنی را هم تشویق کنند.”

“هم تیمی های سابقم گفتند که ۱۰ همیشه مال من است؟ این لذت بخش بود و من از آرتورو ویدال، آندره پیرلو، کلودیو مارکیزیو و جی جی بوفون ممنونم، چون هر کدام از آنها می توانستند آن را بپوشند.”

“در گذشته هم یووه ی من قصد رسیدن به لیگ قهرمانان را داشت، که انرژی زیادی از شما می گیرد، و ما ترکیب کوچکتری داشتیم. الان برای هر پستی دو بازیکن هست و این یووه شش مهاجم دارد. مربی حالا گزینه های زیادی برای انتخاب دارد.”

“با چنین ترکیبی یووه می تواند به راحتی سومین اسکودتوی متوالی اش را بدست بیاورد و برای رسیدن به جام لیگ قهرمانان هم رقابت کند.”

بالا