• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
چند وقته که اینجا نیومدم . تیمم بهترین تیم دنیاست دوسش دارم . امسال هم قهرمانیم . تو اروپا هم اگر شانس بعضی از تیم ها رو داشته باشیم ایشالا قهرمانیم .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان...
یه سری خبر از باشگاه به اضافه مصاحبه سوپرمن با اسکای اسپرت البته بیشتر راجبه تیم ملیه

مصاحبه اختصاصی بوفون با اسکای اسپرت: احساس می‌کنم پیر شده‌ام

C_3_Media_1779369_immagine_ts673_400-600x356.jpg

- شکستن و رسیدن به رکورد کاناوارو در سطح ملی چه معنی می‌دهد؟

” به این معنی است که زمان زیادی پشت سرگذاشته است، احساس می‌کنم پیر تر شده‌ایم، علاوه بر این بسیار احساس رضایتمندی به وجود می‌آورد که برای هدف‌های بزرگ و کوچک تلاش کافی خود را انجام داده ایم. به نظرم پس از ۱۶ سال بازی ملی طبیعی بود که به همچین رکوردی برسم.”

- بوفون در سطح ملی، کمی بیشتر توضیح بده ..

” برای من داستانی بسیار لذت بخش است که با درک عمیق از آتزوری به دست آورده‌ام. هرگاه این پیراهن را بر تن می‌کردم احساس می‌کردم در حال بالغ شدن و باتجربه تر شدن هستم، اگرچه زمان پوشیدن این پیراهن مسئولیت سنگینی شما را متحمل می‌شود و همیشه دوست دارید پرچم کشورتان را در بالاترین سطح به احتزاز در آورید.”

- ارزشش از باشگاه بیشتر است یا برابر ؟

” بستگی به مسیری که در هر کدام سپری کرده و در واقع به مدت زمانی که در این دو مکان سپری کرده‌ام، آدم بسیار خوش‌شانسی هستم که در هردو عرصه مدت طولانی حضور داشته‌ام، با تیم ملی ۱۶ سال و با یوونتوس ۱۳ سال است که کار می‌کنم، البته با احتساب تیم ملی جوانان نزدیک به ۲۰ سال است که در سطح ملی حضور دارم. هر دوی این‌ها داستان یک عشق دوست‌داشتنی، اشتیاقی بزرگ، علاقه‌ای بزرگ و افرادی که با آن‌ها آشنا شده‌ای، پیروزی‌ها و شکست‌هاست. قطعاً این مسائل زندگی من را شکل داده است و از این بابت بسیار خوشحالم.”

- به نظرت احتمال قهرمانی ایتالیا در جام جهانی چقدر است؟ دوست داری به عنوان کاپیتان، جام را بالای سر ببری؟

” اگر به من بگویند که سال آینده آتزوری می‌تواند قهرمان جهان شود، حتی بدون کاپیتان، بسیار خوشحالم خواهم بود، چرا‌که برایم موفقیت در سطح ملی بسیار ارزشمند و راج‌تر است، جاه‌طلبی‌های خاص خود را دارم، اما موفقیت کلی تیم ملی کشورم از بالابردن کاپ ارزشمند تر است. اما واقعاً دوست دارم یک‌بار دیگر این جام را بالای سر ببرم. البته بعضی‌مواقع از این‌که نخستین کسی هستم که جام را بالای سر میبرم دست‌پاچه می‌شوم (می‌خندد)”

- حریفی که هیچ‌گاه در سطح ملی فراموش نمی‌کنی؟

” بدون شک اسپانیا، در ۲۰۱۲ آن‌ها هر کاری خواستند در فینال تورنومنتی مهم با ایتالیا کردند، آن‌ها انگار یک بازی دستگرمی و تمرینی با ما برگزار کرده بودند. واقعاً آن‌ها تیم برتر از ما بودند و هیچ بحثی در این نیست، اما این تلخ‌ترین بازی من در سطح ملی بود.”

- تاریخ دقیقی برای پایان بازی‌ات برای تیم ملی وجود دارد؟ پیرلو رسماً اعلام کرده که در پایان جام‌جهانی خداحافظی خواهد کرد:

” نه، من هیچ وقت به چنین تصمیمی فکر نمی‌کنم، در واقع شجاعت اعلام چنین حرفی را ندارم. اکنون احساس می‌کنم توانایی درخشش برای تیم ملی را دارم و تیم ملی از بودنم پشیمان نخواهد شد، فعلاً چنین تصمیمی ندارم.”

- رویایی که با آتزوری داری؟

” رویایم با آتزوری داشتن یک چیز است، دوست ندارم که دو یا سه قهرمانی جهان یا دو یا سه قهرمانی اروپا داشته باشم، چیزی که دوست دارم داشتن شبی مانند آن شب ۲۰۰۶ در رم است، این لذت و شور و شوق مردم را با قهرمانی عوض نمی‌کنم. دوست دارم دوباره چنین شبی را تجربه کنم.”
======================================================
پوگبا: هنوز پادشاه فوتبال دنیا نشده ام؛توپ طلا را می خواهم

C_3_Media_1779322_immagine_ts673_400-600x356.jpg

ستاره فرانسوی باشگاه یوونتوس با شفافیت تمام از تمایلش برای مبدل شدن به بهترین بازیکن دنیا صحبت کرده، پائول پوگبا ستاره جوان باشگاه یوونتوس در صحبت هایی اعلام کرده که تا زمانی که توپ طلا را فتح نکند، راضی نخواهد شد.

این بازیکن ۲۰ ساله از زمانی که درتابستان گذشته به عنوان بازیکن آزاد منچستریونایتد را ترک کرد و به یوونتوس پیوست، نمایش خیره کننده ای را با پیراهن بیانکونری به اجرا می گذارد و همین درخشش کافی بود تا در ماه مارس برای اولین بار به اردوی تیم ملی فرانسه دعوت شود.

او که به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها شناخته شد اعلام کرده که عزمش را برای فتح توپ طلا جزم کرده است.

پوگبا در صحبت هایی به نشریه اکیپ فرانسه گفته:” من قهرمان جام جهانی شدم و بهترین بازیکن تورنمنت زیر ۲۰ ساله های دنیا لقب گرفتم و همه این‌ها خیلی زیبا بود ولی من خودم را پادشاه دنیا حس نکردم.من دراینجا متوقف نمی شوم. چون هنوز توپ طلا را فتح نکرده ام.”

محرومیت مانع از حضور پوگبا در بازیهای تیمش مقابل گرجستان و بلاروس در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در قاره اروپا شده ولی احتمالا او در ماه اکتبر مجددا تیم ملی کشورش را همراهی خواهد کرد.
======================================================
یووه مضطربانه منتظر مشخص شدن وضعیت ووچنیچ

C_3_Media_1780610_immagine_ts673_400-600x356.jpg

یوونتوس مضطربانه منتظر پاسخ نتایج تیم پزشکی تیم ملی مونته‌نگرو برای مشخص شدن وضعیت میرکو ووچنیچ مهاجم خود هستند. این بازیکن دیشب در دیدار مقابل لهستان دقیقه ۳۵ به دلیل مصدومیت زمین مسابقه را ترک کرد.

این مسابقه دیشب در مقدماتی جام جهانی در ورشو لهستان انجام شد و ووچنیچ با مدافع تیم تورین، کامیل گلیک برخورد شدیدی داشت. او به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو از زمین مسابقه خارج شد.

این مسئله به دلیل رویارویی هفته آینده یوونتوس مقابل اینترمیلان از حساسیت بالایی برخوردار است.

بارزالی هم هفته قبل به دلیل مصدومیت از ناحیه آشیل تاندون اردوی تیم ملی ایتالیا را ترک کرده بود.
=========================================
یورنته خود را آماده بازی با اینتر می‌کند

llorente-600x356.jpg

گزارشات رسیده نشان می‌دهد میرکو ووچنیچ مهاجم مونته‌نگرویی یوونتوس که در جریان مسابقات ملی جمعه شب دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد، به بازی شنبه آینده مقابل اینتر نخواهد رسید.

در این میان کنته برای انتخاب زوج خط حمله در کنار توز، سه گزینه پیش روی خود دارد، فرناندو یورنته اسپانیایی و یا کوالیارلا و جووینکو ایتالیایی، از طرفی آمادگی این‌روزهای یورنته شانس او را برای حضور در مقابل اینتر بالا برده است.

روزنامه گاتزتا دلو اسپرت ادعا می‌کند که کنته قصد دارد از یورنته برای بازی شنبه بعدازظهر مقابل اینترمیلان استفاده کند.

لازم به ذکر است که ووچنیچ احتمالاً به بازی هفته چهارم خواهد رسید.
===============================================
ویدال در آستانه تمدید قرارداد

1378560064_Arturo_Vidal_Juventus_0.jpg

به نقل از رسانه های کشور ایتالیا آرتورو ویدال ستاره خط میانی یووه به زودی قرارداد خود را با باشگاه تا سال 2018 میلادی تمدید خواهد کرد.
دستمزد دریافتی او به احتمال زیاد 5 میلیون یورو به اضافه پاداش های احتمالی خواهد بود.پیش از این شایعاتی در مورد علاقه مندی تیم های متمول اروپا برای خرید ویدال از رسانه ها منتشر شده بود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

دوستان یوونتوسی امروز تولد داریم...

تولد یوونتوس آره نا...:heart::goatee:

84935850976981633253.png

امروز دومین سالگرد افتتاح رسمی یوونتوس استادیوم است، استادیومی که یوونتوس را به مدرن ترین و پیشرو ترین باشگاه ایتالیا تبدیل کرد .

8 سپتامبر 2011 یوونتوس استادیوم به صورت رسمی آغاز به کار کرد و یوونتوس در این روز اولین دیدار خودش را در این ورزشگاه مقابل ناتس کانتی انجام داد و حالا از اون روز تا به حال یوونتوس به 2 اسکودتو و 2 سوپرکاپ ایتالیا دست پیدا کرده و رکورد 49 بازی بدون شکست را هم از خود بر جای گذاشت !

با کمک هواداران یوونتوسی همیشه حاضر در این استادیوم ، این استادیوم از زمان افتتاح خود یک " یار دوازدهم افسانه ای " برای یوونتوس بوده و یوونتوس در این 2 سال در این ورزشگاه 35 بار پیروز بوده است و 102 گل به ثمر رسانده .

در طول 2 سال سال مجموعاً یک میلیون و 850 هزار تماشاگر به این ورزشگاه آماده است و در 43 بازی بلیط های ورزشگاه Sold Out شده ! همچنین در این دو سال این استادیوم در کنار موزه یوونتوس به یک جاذبه توریستی در تورین تبدیل شده و تاکنون میزبان بیش از 20.000 نفر در 140 رویداد جانبی بوده است .

امروز این استادیوم در شرایطی دومین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد که 4 شنبه همین هفته باید برای اولین بار میزبان آتزوری در دیدار برابر چک باشـد و در پایان فصل و در روز 14 می 2014 هم میزبان دو فینالیست لیگ اروپا خواهـد بود .

49169512795097329272.jpeg

04322733203435819885.jpg

87890767405387649098.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم سالروز یووه آرنا را تبریک می گم :happy:

اما یک مصاحبه داریم با دکتر صدر که وبسایت یوونتوس اف سی‌دات آی آر ترتیب داده که براتون می گذارمش :D
------------------

اختصاصی با دکتر صدر؛ از سیستم ۳-۵-۲، دربی ایتالیا، سری‌آ، لیگ قهرمانان و ..
Sadr-600x369.jpg

فرصتی فراهم آمد تا به کمک دوست بسیار خوب علی یوسفی، مصاحبه ای اختصاصی با دکتر حمیدرضا صدر، کارشناس فوتبالی کشورمان ترتیب دهیم و از او نظرات کارشناسانه‌اش را در خصوص مسائل مختلف جویا شویم.

ابتدا از این‌که وقت خودتان را در اختیار وبسایت هواداران یوونتوس اختصاص دادید، بسیار متشکریم.

۱- نظرتان در خصوص استفاده آنتونیو کنته از سیستم ۳-۵-۲ ـی که در فوتبال مدرن امروزی بازی می‌کنه چیه؟ و این‌که بسیاری معتقد هستند این سیستم در مقابل تیم‌های بزرگ اروپایی با مشکل مواجه می‌شه، این مسئله تا چقد می‌تونه صحت داشته باشه؟

” در فوتبال مدرن امروزی، شرایطی به وجود اومده که بیشتر تیم ها با سیستم ۱-۳-۲-۴ و تک مهاجم بازی می‌کنند، اما به نظر می‌رسه سیستم سه مدافعه کنته در برابر این سیستم و تک مهاجم بسیار خوب بایسته. در عین حال کنته اعتقاد داره که در فوتبال این عصر که توانایی و سرعت بازیکنان بالا رفته، بازیکنان گوش هم میتونن هم دفاع کنن و هم حمله. مثل لیخشتاینتر که در گوش راست هم مهاجمه و هم مدافع. در این سیستم معمولاً یکی از هافبک‌ها متمایل به عقب بازی می‌کنه، یعنی این سیستم ۲-۳-۵ هم بشمار میره، پراندلی هم در یورو ۲۰۱۲ با تیم ملی ایتالیا، از دنیله دروسی به عنوان هافبکی که دفاع میکرد بهره می‌برد.

سیستم ۳-۵-۲ در یووه با سه مدافع مستحکم و هافبک‌های پرشمارش طی دو فصل اخیر با گشودن دروازه‌ها خوب جواب داده، دو قهرمانی باصلابت سری‌آ بسیار ارزشمنده، اما اینکه این سیستم در برابر تفکرات تیم‌های بزرگ اروپایی به مشکل می‌خوره کمی قابل تأمله. چالش واقعی سیستم ۲-۵-۳ معمولاً برابر تیم‌هایی که با سیستم ۳-۳-۴ بازی می‌کنن عیان می‌شه، مثل بارسلونا و یا تیم‌هایی که در حمله بیش از دو مهاجم را به رخ می‌کشن، مثل بایرن مونیخ، جایی که مدافعین با مهاجمین پرشماری روبرو می‌شن.

ولی خب یادمان باشد سیستم تیم ها بر اساس توانایی بازیکنان شکل می گیرد. در ۲-۴-۴ معمولا یکی از دو مهاجم به عقب برمی گردد و در کنار دو هافبک میانی بدل به مرد میانی سوم می شود. ولی در ۲-۵-۳ سه هافبک مرکزی وسط زمین، مثلا پیرلو و پاگبا و ویدال، را اداره می کنند تا دو مهاجم، مدافعان حریف را نشانه روند. یکی از دو مهاجم یووه معمولا مدافعان را به جلو کشیده و دیگری به فضای پشت نفوذ می کند. می توانم به گل تساوی بخش فصل پیش برابر چلسی در استمفورد بریج اشاره کنم. یعنی آمادگی بازیکنان در تحلیل سیستم کلیدی بشمار می رود. ”

۲- نظرتان در خصوص قرعه‌کشی لیگ‌قهرمانان و همگروه شدن رئال با یوونتوس و گالاتاسرای چیه؟ پیش‌بینیتون از رویارویی رئال با تفکرات سرمربی ایتالیاییش مقابل کنته چیه؟

” گروه هیجان انگیزی است. رئال که رئال است و نیازی به توضیح نداره ، ولی شیفته تیم هایی ترکیه ای هم هستم و جنگجوی‌شان را دوست دارم. با این وصف چالش های آنچلوتی در رئال را پرشمار می بینم. تلاش کارلو برای سامان بخشیدن تیم خودش با بازیکنانی که توسط باشگاه جمع شده اند و نه او، انتظارات فراوان، خریدها و فروش های کوچ و بزرگ، رفتن اوزیل و ورود گرت بیل چالش های بزرگی بشمار می روند که می‌تونه تیم رو در این گروه نسبتاً سخت به چالش بکشه، در حالی که یووه تیمی متعلق به کونته محسوب می شود و تفکرات او کاملآً بر تیم موستولی می‌کند. گالا هم یک رقیب خوب است اما نه حریفی که یووه را از صعود بازدارد.”

۳- این فصل سری‌آ چه کسانی مدعی هستند؟ بسیاری از کارشناسا معتقد هستند که یووه با خریدهایی که در تابستان امسال داشته میتونه خیلی راحت تر از فصل قبل قهرمان شه؛ نظرتون چیه؟

“مدعی اصلی کماکان یوونتوس است. اما بیایید در باره خریدهای یووه حرف بزنیم. خط حمله تقویت شده. دو مهاجم فصل پیش از میان جیووینکو، کوالیارلا، ماتری و ووچینیچ انتخاب می شدند. ترکیب ووچینیچ و جیووینکو بیش از سایرین هم به میدان رفتند. ترکیبی که به اعتقاد من کارساز هم بود. کونته از ترکیب کوالیارلا و ماتری کمترین بهره را برد – اگر اشتباه نکنم فقط دو بار – و به همین دلیل از جدایی ماتری تعجب نکردم. در باره فرناندو یورنته باید صبر کرد و دید چه نمایشی ارائه خواهد داد. او طی یک سال اخیر به صورت ممتد راهی میدان نشده. نمی دانیم در چه شرایطی به سر می برد. او بازیکن مورد علاقه کونته است، ولی تصور نمی کنم همیشه هم با سیستم کونته همساز شود. او بیشتر مهیا کننده شرایط حمله است تا یک گلزن. یعنی باید در صف هافبک های یووه قرار بگیرد. در حالی که مثلا کارلوس توز ترکیبی از هر دو است. اما خیلی ها اعتقاد دارند یورنته در لیگ قهرمانان بدل به اسلحه مخفی کونته خواهد شد. یکی از مشکلات یووه پیش در لیگ قهرمانان قابل پیش بینی بودنش بشمار می رفت.

احتمالا انتظار داشتیم یک مدافع میانی به تیم اضافه شود. مصدومیت بونوچی یا کیلنی یا بارزالی شرایط را سخت می کند. مگر آن که اگبونا که بازیکن خوش آتیه ای است بدرخشد. در حالی که مارکو موتا و پلوسو در دو دفاع کنار ذخیره های بسیار خوبی بشمار می روند.”

۴- برنده نقل و انتقلات در فوتبال ایتالیا رو چه تیمی می‌دونید؟

“تصور نمی کنم برنده ای داشته باشد. همه مدعیان در حد میانه ای در بازار راه رفته اند. میلان علی‌رغم ضعف دفاعی اش خط حمله اش را تقویت کرده و ترکیب ال شاراوی، بالوتلی و ماتری تماشایی است. در حالی که ترکیب زاپاتا و مکسس در قلب دفاع شکننده به نظر می رسد.

ناپولی را تماشایی می بینیم، ولو آن که کاوانی رفته باشد. هر چه باید هیگواین و کالیون، لورنزو اینسینیه و البیول آمده اند. همه اینها به علاوه رافا بنیتس آبدیده.

رم به رودی گارسیا مربی سابق لیل که قهرمان فرانسه شد دل بسته. آنها اسوالدو و لاملا و مارکینیوس را از دست داده اند و نمی دانیم مایکون و ژروینیو و استروتمن چه آمیزه ای خواهند ساخت.”

۵- نظرتان در مورد بازی هفته بعد اینتر مقابل یوونتوس چیست؟ آیا با این که در ایتالیا این بازی رو یه جنگ تمام عیار تلقی می کنند موافق هستید؟

“حقیقت این است یووه و اینتر خیلی زود با هم روبرو می شوند. زمانی دور از حساسیت های مرسوم. زمانی که شکست مترادف با از دست دادن رتبه و جایگاه نیست. زمانی که رقابت های جدولی شکل نگرفته اند… اینتر با ورود ماتزاری و تغییراتش ناشناخته به نظر می رسد. او به بازیکنان صاحبنام روی نیاورده. ایکاردی، بلفولدی و کامپانارو خریدهای خوبی هستند. آنها در سه بازی اول ۱-۱-۵-۳ بازی کرده اند یعنی شبیه یووه خصوصا در اواخر فصل پیش. با الوارز و پالاسیو به عنوان مهاجم و مرد پشت سرش. کامبیاسو همان نقش را در اینتر بازی می کند که پیرلو در یووه. رانوچیا در قلب دفاع برابر توز قرار خواهد گرفت. باید دید یووه می تواند سرانجام دروازه اینتر را باز کند. یادمان باشد اینتر در سه بازی شان گلی دریافت نکرده.”

به عنوان سوال آخر، آیا می توان یووه کونته را با یوونتوس دهه ۹۰ لیپی یا دهه ۸۰ تراپ مقایسه کرد ؟

“معمولا برای مقایسه اجازه می دهند زمان سپری شود تا ارزیابی درست تری انجام داد. ضمن آن که تراپاتونی ده سال از ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۶ مربی یووه بود. زمانی بسیار طولانی که همه جام های اروپایی را با حداقل سه تیم مختلف فتح کرد. لیگ اروپا ۱۹۸۵ را با پلاتینی و روسی و تاردلی و جام یوفا ۱۹۹۳ را با دی بیاجیو و باجو و همین کونته. یا مثلا یووه ۹۴ لیپی با یووه ۹۸ او فرق می کرد. اولی را با ویالی و دل پیرو و راوانلی به یاد می آوریم و دومی را با زیدان و اینزاگی و داویدز و دل پیرو. لیپی رفت و برگشت و سپس تیمی را با بوفون و تورام و ترزگه و ندود شکل داد… همه اینها یعنی برای مقایسه خیلی خیلی زود است.”

در پایان مجدداً از این‌که وقتتون رو به ما وبسایت یوونتوس اف سی‌دات آی آر اختصاص دادید متشکریم.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان
ممنون از داش جواد که مصاحبه دکتر صدر رو قرار دادند نظرات این یارو رو خیلی قبول دارم اما نمیدونم چرا از شخصیتش خوشم نمیاد فکر کنم مهمترین دلیلش این باشه هر وقت با یه کارشناسه دیگه تو یه استودیو قرار میگیره همش دوست داره با نظراتش مخالفت کنه:blush:
میریم چند خبر رو داشته باشیم

مارکیزیو: اعتماد خاصی به هم‌تیمی‌هایم دارم

Marchisio-600x356.jpg

کلودیو مارکیزیو اذعان می‌کند که اعتماد به نفس خاصی نسبت به همبازی‌های خود در آستانه جدال هفته آینده مقابل تیم اینترمیلان دارد و مطمئن است که آن‌ها نمایش خوبی را ارائه خواهند کرد.

شنبه‌شب نراتزوری در دربی ایتالیا به مصاف تیم یوونتوس خواهد رفت، مارکیزیو که به دلیل مصدومیت تاندون به این بازی نخواهد رسید، او به گزارشگران گفت:

” اینتر همیشه برای ما دردسر ساز شده است، فصل قبل آن‌ها ما را شکست دادند و اکنون نیز سرمربی جدیدی در اختیار دارند، آن‌ها بازی خوبی ارائه می‌دهند، برای ما شکست تیمی مانند اینتر در هفته سوم قطعاً اعتماد به نفس و انگیزه‌ای بالا به ما می‌دهد. متأسفم که در این مسابقه حضور نخواهم داشت، اما مطمئن هستم که تیم بسیار خوب کار می‌کند و اعتماد به نفس خاصی در تیم و همبازی‌هایم مشاهده میکنم.”

این بازی که از هفته سوم مسابقات سری‌آست شنبه شب ساعت ۲۰:۳۰ در جوزپه مه آتزا برگزار می‌شود.
================================================================
بونوچی: ” جیلاردینیو یوونتوس را می خواست”

Gilardino-600x367.jpg

لئوناردو بونوچی اذعان کرد جیلاردینیو بازیکن تیم ملی ایتالیا مشتاق بود تا به قهرمان ایتالیا بپیوندد.

بونوچی اظهار کرد که جیلاردینیو به او گفته است که علاقه مند بوده است تا تابستان امسال به بیانکونری ملحق شود.

مهاجم ۳۱ ساله تیم جنوا در روزهای پایانی نقل و انتقالات به یوونتوس نزدیک شده بود و انتقال در آستانه ی نهایی شدن بود، اما به دلایل نامشخصی صورت نگرفت.

بونوچی در مصاحبه اش با توتواسپرت گفت:

” جیلا به من گفت از خبر انتقال پیوستنش به یوونتوس بسیار خوشحال بوده است.”

” اما متاسفانه در نهایت با یوونتوس قرارداد امضا نکرد.”

” ورود او به تیم برای آنتونیو کنته مناسب می بود.”

جیلا تا ژوئن ۲۰۱۶ با جنوا قرارداد دارد.
=======================================================
ندود: مشکلی میان کنته و یوونتوس وجود ندارد

Nedved_2876509-600x318.jpg

مدیر باشگاه یوونتوس، پاول ندود اصرار دارد که هیچ مشکلی میان کنته و باشگاه وجود ندارد و رابطه میان این دو هم‌چنان قوی و قدرتمند است. تنش‌هایی اخیراً پس از این‌که کنته از فروش جاکرینی و ماتری انتقاد کرده بود به وجود آمده بود.

ندود مدیر باشگاه یوونتوس در این خصوص گفت:

“رابطه بسیار خوبی میان آنتونیو و باشگاه وجود دارد. ترسی از جدایی او نداریم، چراکه نمی‌شود بدون تفکرات سرمربی مانند کنته برای لیگ قهرمانان آماده شد و رقابت‌های سری‌آ را آغاز کرد. ما بر روی کار خود تمرکز می‌کنیم و تا پایان این فصل پیش می‌رویم و هیچ تصمیم جدیدی در نظر داریم. در پایان طبیعی است که پای میز مذاکره خواهیم نشست و در خصوص مسائل مختلف صحبت خواهیم کرد. این فصل این اتفاق افتاده و دوباره نیز اتفاق خواهد افتاد. ما ارزیابی‌های خود را خواهیم داشت و کنته ارزیابی‌های خود را. می‌دانیم و آگاهیم که تیم بسیار قدرتمندی داریم و می‌توانیم در ادامه کار موفق باشیم.”
===========================================================
یوونتوس در اندیشه ی خرید دیگری همانند پل پوگبا، از منچستر یونایتد

Manchester-United-Reserves-v-Manchester-City-Reserves-600x483.jpg

هواداران منچستر یونایتد ممکن است به خاطر رفتار پل پوگبا و مدیر برنامه هایش مبنی بر ترک منچستر یونایتد ناراحت باشند، اما برهیچ کسی این حقیقت پوشیده نیست که قوانین نقل و انتقالات فوتبالی منجر به از دست دادن این ستاره توسط منچستر یونایتد شد.

پل پوگبا با انتقالی آزاد از منچستر راهی یوونتوس شد و بعد از الکس دل پیه رو تنها جوانی است که در این سن و سال اندک برای یوونتوس درخشیده است.

اما یوونتوس به دنبال یک انتقال موفق دیگری است و منچستر نیز می تواند با نگرانی دیگری مواجه شود.

عدنان یانوزاج ( یانوزای) Adnan Januzaj یک وینگر جوان است که توجه سرالکس فرگوسن را به خود جلب کرد. او در تور بازی های پیش فصل منچستر یونایتد توسط مویس به بازی گرفته شد. از توانایی های او می توان به ضربات خلاقانه، پاس ها و سانترهای دقیق اشاره کرد. پست تخصصی او وینگر چپ است.

قرارداد این بازیکن تا سال ۲۰۱۵ به پایان می رسد. گفته شده بود در ماه آگوست قرارداد او تمدید خواهد شد، اما باشگاه منچستر یونایتد هنوز این کار را انجام نداده است.

گزارش های مختلف از ایتالیا، برنامه ریزی یوونتوس برای به خدمت گرفتن این بازیکن جوان و پتانسیل او برای موفق شدن همانند پوگبا صحبت کرده اند.

بپه ماروتا و فابیو پاراتیچی در تلاشند که موفقیتی که در زمینه جذب پل پوگبا داشته اند را تکرار کنند.

یک چیز مشخص است که منچستریونایتد او را به فروش نخواهد رساند، اما یوونتوس می تواند تا سال ۲۰۱۵ صبر کند که قرارداد او تمام شود و با نقل و انتقالی آزاد او را به خدمت گیرد.
=======================================================
جووینکو آماده مبارزه برای حضور در ترکیب اصلی است

Giovinco-600x416.jpg

سباستین جووینکو بازیکن ریزنقش یوونتوس که با حضور بازیکنان جدید تیم کارلوس توز و فرناندو یورنته حضورش در ترکیب اصلی کم رنگ تر شده است در مصاحبه ی امروزش گفت او چالش حضور در ترکیب اصلی تیم را پذیرفته است و برای آن مبارزه خواهد کرد.

جووینکو در فصل گذشته که یوونتوس قهرمان سری آ شد در ۲۳ بازی در ترکیب ابتدایی تیم آنتونیو کنته به میدان رفت.

به نظر می رسد با ورود توز و یورنته جایگاه جووینکو در ترکیب اصلی تیم محدودتر شود و در فصل جدید تاکنون به صورت بازیکن ذخیره به میدان رفته است، اما جووینکوی ۲۶ ساله با اعتماد به نفس اظهار کرد او می تواند در پس گرفتن جایگاهش پیروز شود.

او در این باره به ANSA گفت:

” فصل بسیار طولانی خواهد بود و برای همه بازیکنان فضای بازی کردن وجود دارد، رقابت برای حضور در ترکیب اصلی بخشی از تیم یوونتوس است و من اعتقاد دارم که این می تواند اتفاق بیفتد.”

” هدف من این است که عملکردی بهتر از فصل گذشته داشته باشم.”

جووینکو امیدوار است که در ترکیب تیم برای بازی هفته ی آینده مقابل اینتر حضور داشته باشد

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

داداش گلم وظیفه بود :happy:
آره کارشناس خوبیه ولی به قول شما کمی زود جوگیر می شه :D

اتفاقا الان هم یک نوشته طولانی از جانلوکا رینالدی در وصف کاپیتان تمام نشدنی ایتالیا رو خواندم که بد ندیدم به تمجید از سوپر من این نوشته را اینجا بگذارم :happy:
-----------------

مـمنـون بـوفـون
Gigi-Buffon-portiere-Italia.jpg

به بهانه ی یک دستاورد بزرگ دیگر، جانلوکا رینالدی به اسطوره، کاپیتان و دروازه بان تیم ملی ایتالیا و یوونتوس ادای احترام می کند.

با چشمانی کاملاً بسته سرود ملی را با همان شور و اشتیاق کودکی فریاد می زند و با یک دست روی هم تیمی اش باری دیگر آماده ی حضور در یک رقابت ورزشی می شود. از زمانی که رینو گتوزو کفش هایش را آویخت، هیچ کسی مانند جیجی بوفون با تمام وجودش سرود ملی را نخوانده است.

سه شنبه شب، با در نظر گرفتن تمام احتمالات، او به رکورد فابیو کاناوارو، یکی دیگر از اسطوره های تیم ملی ایتالیا خواهد رسید و در همان حالی که به سوی رکورد 136 بازی ملی قدم برخواهد داشت، هیچ تغییری در توانایی هایش دیده نمی شود. یکبار دیگر «سوپرمن» ایتالیا را با چند واکنش تماشایی نجات داد تا جمعه شب پیروزی ارزشمندی مقابل بلغارستان برای یاران پراندلی به دست آید. نگاه های پولادین او به نظر می رسید چنین می گفت: «فکر کردید من تمام شده ام، خب، یکبار دیگر فکر کنید!»

رابطه ی عاشقانه ی او با پیراهن لاجوردی کشورش دو دهه قبل کلید خورد. جایی که در 15 سالگی در تیم آینده دار نوجوانان ایتالیا، در کنار استعداد دیگری، فرانچسکو توتی، در مسابقات قهرمانی زیر 16 ساله های اروپا شرکت کرد. از آن روز به بعد او در هر رده و سنی با افتخار و توانایی تحسین برانگیز، عضوی از تیم ملی کشورش بوده است.

من اخیراً مقاله ای در مورد مقایسه ی شرایط فعلی بوفون با شرایطی که دیگر اسطوره ی ایتالیا، دینو زوف، در گذشته با آن مواجه شد، نوشتم. مقایسه ی او با زوف کیفیت و توانایی دروازه بان اهل کاررا را نشان می دهد که تنها معیار مقایسه ی قابل اعتنا برای برترین دروازه بان آتزوری در عصر جدید، دارا بودن چنین استانداردی است. خودم را آدم بسیار خوش شانسی می دانم که موفق شده ام بازی این دو ستاره را در درون چهارچوب ایتالیا ببینم.

چیزی که در مورد جیجی وجود دارد این است که به نظر می رسد او بخش جدایی ناپذیری از داستان ماست، داستانی که گویی از اولین بازی او برای ایتالیا در اکتبر 1997 تا الان، یک عمر قدمت دارد. در هوای برفی شهر مسکوی روسیه، او اولین بار برای آتزوری به میدان رفت، در دیداری که در دقیقه ی 32 بازی جانشین جانلوکا پالیوکا در درون دروازه شد و به نظر می رسید به لطف گلزنی بوبو ویری در حال رسیدن به شروعی همراه با پیروزی است، اما اشتباه فابیو کاناوارو در محوطه ی جریمه ی ایتالیا باعث تغییر شرایط شد و گل به خودی کاناوارو، بوفون را از شروع همراه با پیروزی در تیم ملی ایتالیا محروم ساخت، و حالا در گردش طعنه آمیز روزگار، بوفون در بازی سه شنبه شب تنها یک قدم با از پیش رو برداشتن رکورد بیشترین بازی فابیو کاناوارو فاصله خواهد داشت.

از آن موقع او در تمام شادی ها و ناراحتی ها با ما بوده است. از شکست خجالت آمیز و عصبی کننده مقابل کره جنوبی در جام جهانی 2002 تا چهار سال بعد و بالابردن جام جهانی در سرزمین ژرمن ها و تمام شادی و غم های بین آن دو، بوفون در همه حال همدم همیشگی ما بوده است. مانند کاپیتان های سرکش کشتی که در هنگام سهمگین ترین طوفان ها تسلیم نمی شوند و روی عرشه ی کشتی با جان و دل می جنگند، بوفون نیز با تمام وجود سعی کرده است به ما آرامش دهد و آراممان کند. تا زمانی که جیجی را داریم، می دانیم که همه چیز خوب پیش خواهد رفت.

این فقط به خاطر واکنش هایش نیست، هر چند که در طول این چد سال چندین و چند واکنش معجزه آمیز از او دیده ایم. چیزی که بیشتر از همه تحسین برانگیز نشان می دهد رفتار و برخورد او در مورد بازی برای تیم ملی کشورش است. بیشتر از ما تنها می توانیم در مورد بازی کردن برای آتزوری رویا پردازی کنیم، در حالی که بوفون خیلی بیشتر از آن را انجام داده است، بیشتر از اکثر افراد در تاریخ. و حالا او طوری رفتار می کند که شما به این نتیجه می رسید رسیدن به این رکورد برای او به همان اندازه ای معنا دارد که در سال 1993 در استانبول ترکیه، به عنوان یک نوجوان داشت.

بعضی از ستاره های فعلی ما به نظر می رسد که حضور در تیم ملی ایتالیا را نوعی لطف به کشورشان می دادند، یا عرصه ای برای خودنمایی خود می دانند، با احتمال یک اختلاف جزئی یا ترس از مصدومیتی کوچک و از دست دادن بازی چند روز دیگر تیم باشگاهیشان، خوشحال تر خواهند بود که دعوت تیم ملی را رد کنند یا زمین بازی را ترک نمایند. در مورد بوفون اما، این درست در نقطه ی مخالف قرار دارد. برای منصرف کردن او از حضور در آتزوری باید او را با یک آمپول بیهوش کننده هدف بگیرد تا بتوانید او را بی سر و صدا با خود ببرید!

این سطح بالای تعهد و وفاداری است که او را مانند نمونه ای کامل از احساسات هوادارن متعصب آتزوری به ما معرفی می کند. او می داند که تیم ملی برای ایتالیایی ها سراسر دنیا چه اندازه مهم است و او این قدرت و آگاهی را برای بهبود عملکرد خود در اختیار می گیرد. هنگامی که او سیو می کند، ما سیو می کنیم و هنگامی که ما برای ابراز خوشحالی مشت هایمان را گره می کنیم او دقیقاً در حال انجام همین کار است. او ممکن است توانایی بیشتر از آن چه که اکثرمان رویایش را داریم، داشته باشد، اما این باعث نمی شود که خود را جدا از ما بداند. نظرات پیش از بازی او آمیزه ای از جدیت و شوخ طبعی ذاتی اوست، چیزی که احتمالاً زوف هم از دیدن آن افتخار می کند.

او در آینده ای که چندان دور به نظر نمی رسد مجبور خواهد بود دستکش های خود را آویزان کند و ما هم شروع به قدردانی چیزی که از دست داده ایم خواهیم کرد. اما در حالی که او سه شنبه شب، در بازی مقابل جمهوری چک - رسیدن به رکورد 136 بازی ملی فابیو کاناوارو در ورزشگاه یوونتوس و در برابر تیم ملی کشور همسرش... - سرود تیم ملی را با تمام وجود می خواند، ما همه با هم باید بگوییم «ممنون»، ممنون برای 136 بار حضور با تمام وجودت...

پ.ن: البته این پست می تونست در تاپیک ایتالیا زده بشه ولی جاش اینجا خالی می ماند :rolleyes:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

آقایان عرفان خان و جواد داداش، داستان بوفون چیه آیا؟ نکنه ازش خبرهایی دارین به ما نمی گین؟ :دی

آخه آلکس هم در مورد جی جی صحبت هایی کرده!
چند روز پیش هم خبری در مورد بوفون شنیدم که اعلام کرده در پایان یورو 2016 از فوتبال کناره گیری می کنه! خدا اون روز رو نیاره که من یکی تحملش رو ندارم...:jealous:

موفق باشی جی جـی !

50684797654564837386.jpg

الساندرو دل پیـرو بازیکن محبوب و سابق یوونتوس و تیم ملی ایتالیا برای هم تیمی سابق خود و دوست همیشگی اش یعنب جانلوئیجی بوفون در آستانه 136 مین بازی ملی آرزوی موفقیـت می کند .

پینتوریکو دوسـت داشتنی برای جی جی اینگونه می نویسـد :

" جی جی عزیز. فقط چند کلمه برای جشن گرفتن هدفی که تو امـشب به آن میـرسی. 136 بازی برای ایتالیا. تو به رکورد دوستـِمان می رسی .. " فابیو کاناوارو " . کاپیتان جام جهانی ما "

" ما بسیاری از این بازی ها را با هم بودیم. گاهی رنج کشیدیم اما بیشتر اوقات از شدت شادی و خوشحالی دیوانه شدیم . فقط درباره همه خاطرات فراموش نشدنی چه در یوونتوس و چه در تیم ملی ایتالیا فکر کن "

" من خوشحال هستم که تو می توانی در تیم ملی ایتالیا همراه بازوبند کاپیتانی بازی کنی. رسیدن به این هدف باعث اعتبار است. آرزوی موفقیت برای تو و سایر بازیکنان تیم برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل "

الـسانـدرو

کاسرس 40 روز خانه نشین شد!

38612045478571798591.jpg

مارتین کاسرس مدافع اروگوئه‌ای یوونتوس به دلیل مصدومیت از ناحیه مینیسک حداقل 40 روز از میادین دور خواهد بود.

مدافع تیم فوتبال یوونتوس، مارتین کاسرس که روز جمعه در جریان مسابق تیم ملی اروگوئه مقابل پرو از ناحیه مینیسک پا دچار مصدومیت شده بود امروز زیر تیغ جراحان خواهد رفت.

دیروز، دوشنبه نتایج MRI پارگی مینیسک خارجی زانوی پای راست را تأیید کرد، به نظر می‌رسد مدافع یوونتوس تقریباً حدود 30-40 روز از میادین دور خواهد بود.

این بازیکن 26 ساله، ژانویه 2012 از سویا به یوونتوس بازگشت، او فصل گذشته در 22 بازی برای تیم آنتونیو کنته به میدان رفت.

* اینم از صحبت های جناب مدیر... (پیشاپیش بابت عکس معذرت: دی)

پیـرلـو با یووه می مانـد

06668891600012373491.jpg

جوزپه ماروتا مدیر ورزشی یوونتوس درباره تمدید قرارداد پیرلو نگرانی را حس نمی کند و اعتقاد دارد که برای ادامه دادن با پیـرلو مشکلی وجود ندارد .

آینده پیرلو؟

"من سبت به تمدید قرارداد او خوش بین هستم. ما شرایط را بررسی خواهیم کرد و مشکلی برای تمدید نیست "

میزبانی از آتزوری در ورزشگاه یـوونتوس

" در این شهر، DNA فوتبال وجود دارد. این نه تنها برای فوتبال این شهر خوب است بلکه برای سایر بخش ها هم مفید است "

" از اینکه میزبانی این بازی مهم به ورزشگاه یوونتوس داده شده است تشکر می کنیم . ورزشگاه یووه می تواند الگویی برای پیشرفت فوتبال ایتالیـا باشد "

شب رکورد زنی بوفون در تورین

72285670271706667905.jpg

جیانلوئیجی بوفون سنگربان تیم فوتبال یوونتوس، اگر امشب از ابتدا مقابل جمهوری چک حاضر شود، به رکورد 136 بازی فابیو کاناوارو در سطح ملی ایتالیا خواهد رسید.

بوفون هفته گذشته در دیدار با بلغارستان به رکورد 135 بازی ملی در تیم ملی ایتالیا رسید، سنگربان باتجربه یوونتوس، در طول 16 سال حضورش در آتزوری 109 گل دریافت کرده است و نخستین بازی او در سطح ملی به بازی با روسیه در اکتبر 1997 برمی‌گردد.

بوفون که عضو کلیدی تیم ملی ایتالیا در فتح جام‌جهانی 2006 است، امشب در استادیوم خانگی باشگاه یوونتوس می‌تواند به رکوردی بزرگ در آتزوری برسد.

اگر امشب ایتالیا موفق به شکست جمهوری چک شود، بوفون پنجمین جام جهانی خود را با پراندلی تجربه خواهد کرد.​

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
سلام به همه ی دوستای گلم. خیلی دلم برای همه تنگ شده بود.
به لطف خدا یووه عزیزمون هم داره به روزای سروریش بر میگرده و هیچ تیمی جلو دارش نیست. یووه یه باشگاه بازیکن سازه و با برنامه ریزی و سیاست با کمترین هزینه بهترین بازخورد رو میگیره! مثل بعضی تیما ۱۰۰ ملیون دلارم نمیده پای یه بازیکن!

خیلی احساس غرور میکنم ازین که یه یوونتوسی هستم و عاشق بازیکنایی مثل دلپیرو٬ بوفون و کیلینی هستم. اینا اسطوره های غیرت و تعصب هستن.

به امید قهرمانی های پیاپی یووه...
و به امید زیارت شهر تورین 3>

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام؛

آقایان عرفان خان و جواد داداش، داستان بوفون چیه آیا؟ نکنه ازش خبرهایی دارین به ما نمی گین؟ :دی

آخه آلکس هم در مورد جی جی صحبت هایی کرده!
چند روز پیش هم خبری در مورد بوفون شنیدم که اعلام کرده در پایان یورو 2016 از فوتبال کناره گیری می کنه! خدا اون روز رو نیاره که من یکی تحملش رو ندارم...:jealous:

داداش بهنام بوفون که خودش گفته بود فعلا برخلاف پیرلو هیچ تصمیمی برای خداحافظی نداره و هیچ تاریخی رو معلوم نکرده البته به نطر میاد واقعا بعد یورو خداحافظی کنه هر چند که همش شک و گمانه:(
فقط خدا کنه داستانش مثل الکس نشه و بتونه با لباس یووه خداحافظی کنه هر چند با توجه به قراردادی که داره اینطور به نظر میاد
ماروتا هم دم به تجلیل از بوفون گشوده البته وظیفشه:D
مثل اینکه در چنین روزی 20 سال پیش اله اولین بازیش رو برامون انجام داده:wub:

نخستین بازی دل‌پیرو در یوونتوس؛ ۲۰ سال گذشت

ixikxsha-600x445.jpg

الساندرو دل‌پیرو ستاره باشگاه یوونتوس که فصل قبل به تیم سیدنی اف‌سی پیوست، امروز از نخستین بازی رسمی خود با یوونتوس ۲۰ سال دقیق سپری می‌شود.

جیوانی تراپاتونی، ۱۲ سپتامبر ۱۹۹۳ در دیدار مقابل فوجیا، ستاره ۱۹ ساله‌ای که دنیای فوتبال را بعدها عوض کرد به جای فابریتیزیو راونلی وارد زمین مسابقه کرد.

دل‌پیرو بعدها در پایان ۱۹ سال حضورش در یوونتوس ۷۰۵ بازی انجام داد و ۲۸۹ بار موفق به گلزنی شد. دل‌پیرو یکی از وفاداران به باشگاه یوونتوس به شمار می‌آید، او در سری‌ب هم با تیم یوونتوس حضور داشت.

دل‌پیرو در پایان فصل ۲۰۱۲ پس از اتمام قراردادش با یوونتوس به تیم استرالیایی سیدنی پیوست.

دل‌پیرو، ۸ اسکودتو، ۱ جام جهانی، یک قهرمانی سری‌ب، کوپا ایتالیا، ۴ سوپرکاپ ایتالیا، یک سوپرکاپ اروپا و یک لیگ قهرمانان را در کارنامه خود دارد و ویترین افتخارات خود ار تکمیل شده می‌بیند.

برای الساندرو آرزوی موفقیت داریم، امیدواریم دوباره شاهد حضور او در رأس مدیریتی باشگاه یوونتوس باشیم.
===============================================
ماروتا: بوفون یک قهرمان واقعی است

C_3_Media_1782885_immagine_ts673_400-600x356.jpg

پپه ماروتا مدیر تیم یوونتوس، بوفون را به عنوان یک قهرمان واقعی مورد ستایش قرار داد و ابراز امیدواری کرد که این دروازه بان در تیم یوونتوس از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

کاپیتان بیانکونری، ۱۲ سال است که در یوونتوس حضور دارد و موفق به کسب ۶ اسکودتو (۲ اسکودتو در جریان کالچوپولی از یوونتوس پس گرفته شد) شده است و در سال ۲۰۱۲ به عنوان کاپیتان یوونتوس انتخاب شد.

ماروتا در مورد دروازه بان ۳۵ ساله تیمش به La Gazzetta dello Sport گفت: “بوفون یک قهرمان واقعی است، او یک بازیکن حرفه ای عالی است. امید و آرزوی من این است که او برای سال های متمادی از دروازه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا دفاع نماید. من باور دارم و امیدوارم که او کار خود را با یوونتوس به پایان برساند و این پایه و اساسی که او مدتی طولانی در یوونتوس باقی بماند.”
=========================================
یوونتوس به کوالیارلا ایمان دارد

QUAD-600x356.jpg

مدیر برنامه های فابیو کوالیارلا تاکید کرد که یوونتوس به موکلش اعتقاد ویژه ای دارد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، اگرچه جدایی مهاجم ۳۰ ساله بیانکونری طی تابستان امسال محتمل به نظر می رسید، اما در آخرین ساعات نقل و انتقالات، معاوضه او با مارکو بوریلو و آلبرتو جیلاردینو به بن بست رسید.

در این بین بپه بوتزو، مدیر برنامه های کوا در گفتگو با TMW می گوید: “فابیو قصد ترک یووه را نداشت. او همیشه برای فرصت بازی کردن تلاش می کرد و به همین دلیل به خوبی می داند که می تواند برای یووه موثر باشد و البته آنتونیو کونته همیشه به او اعتقاد داشته است.

“در طول فصل نقل و انتقالات، کوالیارلا چند پیشنهاد از ایتالیا و کشورهای دیگر دریافت کرد، اما این یوونتوس بود که او را حفظ کرد، چون او در پروژه آتی باشگاه به عنوان یک بازیکن مهم نقش خواهد داشت. به هرحال وقتی شما در یک تیم بزرگ بازی می کنید، باید شرایط بازی به صورت چرخشی را هم بپذیرید.”

بوتزو، همچنین به عنوان مدیر برنامه های لوکا مارونه که به تازگی با قرارداد مالکیت مشترک به ساسولو پیوسته و البته فدریکو پلوسو نیز مشغول به کار است.

وی درباره دو موکل دیگر خود گفت: “فیورنتینا به مارونه علاقه مند بود، اما او در پایان در ازای حق مالکیت مشترک دومنیکو براردی به ساسولو پیوست. یووه نمی خواست که او را به صورت قرضی واگذار کند. مارونه قطعا در ساسولو خواهد درخشید و رشد خواهد کرد.

“بازگشت پلوسو به آتالانتا؟ باشگاهی که بیشتر از همه به او علاقه ابراز علاقه مندی کرد، ورونا بود. البته تیم های دیگری هم بودند، اما یووه و شخص کونته خواستند که او را حفظ کنند.”
==========================================
بوفون از قدرت اینتر آگاه است

C_3_Media_1595611_immagine_ts673_400-600x356.jpg

جیانلوئیجی بوفون کاپیتان تیم فوتبال یوونتوس در آستانه دیدار شنبه شب مقابل اینترمیلان در سن‌سیرو، می‌گوید احترام خاصی برای نراتزوری قائل است و از قدرت این تیم به خوبی آگاه است.

بانوی پیر در راه کسب سومین اسکودتوی خود گام برمی‌دارد، این درحالی است که اینتر در دو بازی ابتدایی خود در سری‌آ، دو پیروزی کسب کرده است، بوفون در این خصوص به توتواسپرت گفت:

” دوباره باید روی مسابقات باشگاهی تمرکز کنیم، اما در مقابل اینترمیلان فرصتی برای اشتباه وجود ندارد، قطعاً بازی ساده‌ای نخواهد بود، در حقیقت این سخت‌ترین بازی ممکن برای ما بود. آن‌ها شرایط بسیار خوبی دارند، آن‌ها می‌خواهند خود را به اثبات برسانند و بسیار خوب با شور و اشتیاق بازی می‌کنند.”

اینتر فصل گذشته با نهم شدن در جدول سری‌آ به کار خود خاتمه داد، اما بوفون در این خصوص می‌گوید:

” آن‌ها می‌تواند چرخه‌ی ما را شروع کنند، شباهت‌هایی مانند این تیم با تیم کنته دو سال قبل وجود دارد، آن‌ها سرمربی جدید و بسیار خوبی در اختیار دارند، احترام خاصی برای آنان قائل هستم، نمی‌دانم یک شکست در حال حاضر چقدر در کار آن‌ها تأثیر خواهد گذاشت، اما آن‌ها اکنون در ابتدای راه یک پروژه طولانی هستند. پروژه آن‌ها بسیار انسجام خوبی دارد چرا که آن‌ها نگرانی بابت بازی در اروپا ندارند، فکر نمی‌کنم اگر آن‌ها را شکست دهیم خللی در ادامه فصل آن‌ها ایجاد کنیم، ما یک پیروزی برای خودمان نیاز داریم، نه یک پیروزی برای توقف آن‌ها.
=====================================================
ماروتا: هیچ شانسی برای جدایی کونته از یووه قائل نیستم

marotta-600x356.jpg

پپه ماروتا مدیر تیم یوونتوس معتقد است که آنتونیو کونته به این زودی یوونتوس را ترک نخواهد کرد و در مورد شایعاتی در مورد جدایی وی خندید.

تعدادی از گزارشات منتشره حاکی از این مطلب بوده که سرمربی ۴۴ ساله یوونتوس از آینده اش در این تیم مطمئن نیست، اما باشگاه یوونتوس به صورت رسمی احتمال جدایی وی را رد کرد.

ماروتا به Sky Sport Italia گفت: “هیچ شانسی برای اینکه کونته یوونتوس را ترک کند، وجود ندارد. او عاشق این تیم است و این یک تجربه برای اوست، اینکه او در بهترین راه ها زندگی می کند.”

گفتنی است کونته ۳۲۷ بار به عنوان بازیکن در ترکیب یوونتوس به میدان رفته است و در سال ۲۰۱۱ به عنوان سرمربی این تیم برگزیده شد که حاصل دو عنوان پی در پی اسکودتو بود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

محسن جان خیلی خوشحالمون کردی به تاپیک خودت برگشتی :happy:

راستی در مورد بوفون هم که خبری نیست , سوپرمن هیچ وقت پیر نمی شه داداشای گلم :blush:

خوب فردا بازی با اینتر جام خوار هست :D و خبر های پیرامون این بازی زیاد , که من چند تاشون رو براتون میگذارم :blush:

چند خبر از یووه :happy:
------------------

تشکر الکس از هواداران بی شُـمارش
Dett.jpg

هواداران الساندرو دل پیـرو محبوب در سرتاسر جهان 12 سپتامبر را به مناسب اولین بازی دل پیرو در یووه جشن می گیرند و این روز یکی از روزهایی خاص برای تیفوسی های تورین می باشد.

به همیـن مناسبت الساندرو دل پیرو بازیکن محبوب ایتالیایی در صفحه شخصی خود در توئیـتر برای دوستـداران خود پیغام فرستاد و از آن ها تشکر کرد .

" 12/9/93 . فوجـیا - یوونتوس . دقیـقه 73 . به یاد آوردن اولین حضور در یوونتوس در 20 سال پیش زیباست. تشکر از همـه کسانی که این را انجام می دهند . ADP10 # # OneLove "

گفتنی است تراپاتونی سرمربی اسبق یوونتوس در این روز از الکس دل پیرو به عنوان بازیکن تعویضی در دیدار مقابل فوجیا استفاده کرد و تاریخ سازی بازیکن ارزشمند یووه از آن لحظه استارت خورد و این بازیکن محبوب حضوری 19 ساله در تیم تورینی داشت.

از این که به پیشنهاد بایرن جواب رد دادم پشیمان نیستم
088.jpg

ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی تیم یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود اعلام کرد من از این که به پیشنهاد بایرن جواب رد دادم پشیمان نیستم، من در ترجیح دادن بیانکونری به نراتزوری هیچ شک و تردیدی نداشتم."

مرد شیلیایی تیم یوونتوس که طی دو فصل اخیر به یکی از محبوب ترین بازیکنان تیم تورینی تبدیل شده در این مصاحبه گفت: "من به تیمی بزرگ و با افتخار پیوسته ام که از یک مربی فوق العاده نیز سود می برد. کونته باعث شد تا کیفیت کاری من افزایش پیدا کند و در این مدت چیزهای زیادی را از او یاده گرفته ام."

ارتورو در ادامه به موضوع تمدید قرارداد خود اشاره کرد و گفت: " تورین خانه من است،هر زمان که ماروتا بخواهد من امضا خواهم کرد. من مشکلی برای تمدید قراداد با تیم یوونتوس ندارم و خانواده ی من از زندگی در اینجا احساس رضایت می کنند. من با بیانکونری تمدید خواهم کرد."

تیم های زیادی در سطح اروپا خواهان جذب این ستاره ی شیلیایی هستند و او قبل از پیوستن به یووه با پیشنهادات بی شماری رو به رو بود. مرد خوش تکنیک یووه در این باره گفت: "من با هدف های زیادی راهی یوونتوس شدم و از این که به پیشنهاد بایرن جواب رد دادم پشیمان نیستم، من به زودی با یوونتوس قهرمان اروپا خواهم شد."

وی همچنین در مورد پیشنهاد سایر تیم ها گفت: "من در ترجیح دادن بیانکونری به نراتزوری هیچ شک و تردیدی نداشتم و امروز از اینکه یووه را انتخاب کرده ام بسیار خوشنود هستم. فوتبال من در یوونتوس هر روز کامل تر از قبل خواهد شد."

کینگ ارتورو به دیدار مقابل اینتر نیز اشاره کرد و گفت:" من مصاف های میان سالاس و زامورانو را به یاد می آورم و آنها را در خاطر دارم و شنبه ما یک بازی سخت مقابل اینتر خواهیم داشت و ما باید تمامی تلاش خود را برای شکست اینتر به کار گیریم. البته اینتری ها از یک مربی جدید بهره می گیرند که روشی جدید را برای اینتر به کار گرفته و آنها نسبت به فصل گذشته بسیار قوی تر شده اند."

اینتر با انگیـزه است ; می خواهیـم برنـده باشـیم
Stephan-Lichtsteiner-Juve-ceduto.jpg

استفان لختشتاینر بازیکن سوئیسی یوونتوس که فصل جدید سری آ را به خوبی شروع کرده و علاوه بر آن در بازی های ملی هم می درخشـد از بازی حساس مقابل نرآتزوری می گوید .

یوونتوس - اینتر ؟

" ما نمایش زیبا و تماشاگر پسندی داریم و بدون در نظر گرفتن حریـف تنها برای برد بازی می کنیم. اگرچه اینتر تیم بزرگی است اما شکست لاتزیو با 4 گل آن هم به صورت پی در پی آسان نیست "

" اینتر مقابل ما مطمئنا با انگیزه و با انرژی خواهد بود اما ما هم تیم خوبی هستیم "

" در یوونتوس مهمترین نکته نظم و تلاش برای پیروزی است. ما می دانیم که حتی در شرایط سخت هم اجازه لغزش و عقب نشینی نداریم "

" آن ها برای اسکودتو خواهند جنگید درست مانند ما که 2 سال قبل چنین شرایطی را داشتیم . اینتر اکنون مربی جدیدی را در کنار خود می بیند, مربی که برای همه قابل احترام است "

" انگیزه اینتر و خوب بودن ما برای تبدیل شدن بازی به یک دیدار بزرگ و زیبا کمک می کند چیزی که همه از آن لذت ببرند درست مانند سایر دیدارهای ما مقابل اینتر در این 2 سال "

گلزنی برای یووه بعد از 2 گل برای سوئیس ؟

" نه. این هدف اصلی من نیست و من تنها دوست دارم که برنده باشیم "

می خواهـم با پیراهن یـووه افتخار کسـب کنم
PaulPogbaJuve.jpg

پـُل پوگبا ستاره جوان و فرانسـوی یوونتوس که یکی از امیدهای یوونتوس و فرانسه به شمار می رود و بازی های چشم نواز او باعث تحسیـن کارشناس های سرایر دنیا شده درباره جدال با اینتر اینگونه می گویـد :

" همیشه زدن اولین گل برای تیم ملی زیباست. هرچند که من توپ را مقابل دروازه و نزدیک خط به راحتی دریافت کردم. من می خواهم این بار پیروزی را در روز شنبه تکرار کنم. اما این بار مقابل اینتر که البته آن ها تیم قدرتمندی هستند "

" ما در تور آمریکا توانستیم تمرینات خوبی را پشت سر بگذاریم . هنوز چیزی را بدست نیاوریدم و همچنان باید برای تثبیت خود تلاش کنیم "

" من از تعاملی که با بازیکنان و کونته دارم راضی هستم . من می دانم که کونته چه چیزی را از من می خواهد و سعی می کنم که آن را به شکلی خوب انجام دهم "

یوونتوس ؟

" این تیمی است که از کودکی همیشه به آن علاقه داشتم. این باشگاه برای من معانی زیادی داششت زیرا قهرمان های فرانسـوی زیادی در تاریخ این باشگاه برای یووه بازی کردند و به همین دلیل یووه را دوست داشتم "

" من در منچستر یونایتد تلاش کردم که نظر فرگوسن را به خودم جلب کنم اما نتیجه ای حاصل نشد. اگر بگویـید که باشگاه های دیگری به دنبال من هستند این درست است اما من در سر تنها یوونتوس را دارم . من در زمان جدایی از یونایتد , پیشنهادهایی از چلسی-آرسنال و میلان از ایتالیا را داشتم اما هیچکدام مثل ِ یـوونتوس نبود "

آینده شما ؟

" من از اینکه اینجا هستم خوشحالم و می خواهم افتخارات زیادی را با این پیـراهن کسب کنم "

ضعف اینتر و نقاط قدرتمان را می شناسیـم
hi-res-162642008_crop_north.jpg

کوادو آزامـوا هافبک 24 ساله و غنایی یووه که به همراه ایزلا از اودینزه به یوونتوس آمد و بر خلاف ایزلا در ترکیب یوونتوس جا افتاده است درباره بازی شنبه و جدال با اینتـر می گوید .

" من از تجربه آمدن به یوونتوس خوشحالم. در چند ماه حضورم در یووه من موفق به کسب یک اسکودتو و 2 سوپر جام شدم. من همیشه با همه خوب بودم و این تیم برای من مانند یک خانواده است "

" تیم با وارد شدن بازیکنانی که از نظر شخصیتی بزرگ هستند در زمین قدرتمند تر می شود و ما می دانیم که این فصل , فصلی سخـت خواهد بود و به همین دلیل در تابستان ما حتی سخت تر از پیش برای آماده سازی تمرین و تلاش کردیم "

" ما نقاط قوت خودمان را می دانیـم و ما می دانیم که اگر روح و فکر خودمان را متمرکز کنیم می توانیم چیزهای تازه و جدیدی را انجام دهیم "

بازی با اینتر ؟

" اینتر یک تیم قدرتـمند است که به مانند سال قبل به خوبی بازی ها را شروع کرده و این برای ما یک چالـش جدی است. و ما تنها برای بازی خودمان و آنچه که در مورد آن ها می دانیـم باید به آن ها فکر کنیم "

بازگشت میرکو به خط حمله (یک دست جیغ سوت و هورررا بلند :p)
Mirkooo.jpg

تردیدهای زیادی در مورد حضور میرکو ووچینیچ مهاجم ارزشمند تیم یوونتوس برای دیدار مقابل اینتر میلان وجود داشت و از فابیو کوالیارلا به عنوان جانشین وی در این مسابقه نام برده می شد.

اما روز گذشته میرکو ووچینیچ توانست در تمرینات گروهی حاضر شود و تمرینات خود را با سایر اعضای تیم ادامه دهد که این موضوع خبری بسیار خوب برای اعضای کادر فنی یووه می باشد.

با این حساب، پیش بینی می شود میرکو می تواند از ابتدا مقابل اینتر میلان بازی کند و این در صورتی است که کادر پزشکی اجازه ی بازی وی را صادر کند.

گفتنی است دیدار تیم های اینتر - یوونتوس روز شنبه ساعت 20:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

اول از همه یک مقاله جالب در مورد کارلوس توز، آرژانتینی جنگجوی یوونتوس...

توز مهره گمشده یوونتوس

y2286_3.jpeg

باشگاه یوونتوس در فصل نقل و انتقالات تابستانی در جستجوی یک مهاجم کلاس جهانی بود و ستاره سابق بوکاجونیورز، بازیکن رویایی باشگاه ایتالیایی بود. کارلو کارگانزه به آنالیز بازی کارلوس توز در تیم یوونتوس پرداخته است.

از زمانیکه دیوید ترزگه و الساندرو دل پیه رو اسطوره های یوونتوس در خط حمله به پایان راه در این باشگاه نزدیک شدند، یوونتوس فاقد یک سنتر فوروارد سطح جهانی در تیم خود بود.

با وجود این آنتونیو کونته در دو فصل گذشته موفق شد دو عنوان اسکودتوی متوالی را برای یوونتوس به ارمغان آورد، در حالی که خط حمله یوونتوس پاشته آشیل این تیم بود. الساندرو ماتری با زدن 10 گل بهترین گلزن بیانکونری در فصل 12-2011 بود و میرکو ووچینیچ با به ثمر رساندن 13 گل بهترین گلزن این تیم در فصل 13-2012 لقب گرفت.

چیزی که واضح است مهاجمان یوونتوس در سطح مدافعان خوب و خط هافبک قدرتمند یوونتوس که مسلما بهترین خط هافبک اروپاست نبودند. بدین ترتیب پپه ماروتا مدیر تیم یوونتوس تصمیم گرفت کارلوس توز مهاجم منچسترسیتی را به همراه فرناندو یورنته مهاجم بیلبائو را به خدمت گیرد.

توز بلافاصله به یک بازیکن بزرگ در تیم تبدیل شد، چیزی که یوونتوس فقدان آن را در خط حمله تیم احساس می کرد و این بازیکن 29 سال با به ثمر رساندن گل در هر سه بازی رسمی یوونتوس، آمادگی خود را به رخ همگان کشید.

پیش از این یورنته به عنوان مهاجم نوک یوونتوس و کارلوس توز به عنوان زوج او در خط حمله یوونتوس در سیستم 2-5-3 در نظر گرفته شده بودند، اما عملکرد ضعیف یورنته در پیش فصل موجب شد جایش را میرکو ووچینیچ در خط حمله یوونتوس پر کند.

در وهله اول اینطور به نظر می رسد که این زوج برای یکدیگر مناسب نیستند، زیرا هر دو مشتاق به بازی در فضای بین خط هافبک و حمله می باشند، اما نتایج جذاب و دیدنی تیم تاکنون چیز دیگری را به نمایش گذاشته است. درک فی مابین این دو نفر از یکدیگر، نوعی تله پاتی در زمان را نشان می دهد. در جریان پیروزی 4-1 یوونتوس در مقابل لاتزیو در تورین، این دو نفر سه بار یک و دو گول زننده انجام دادند *وقتی برای گول زدن حریف با سه بار انجام دادن یک و دو، توپ را از توده بازیکنان حریف رد کرده یکی از بازیکنان از روی تیم می پرد تا پاس عمقی را از هم تیمی خود دریافت کند.* کاری که جیانلوکا ویالی و روبرتو مانچینی در سمپدوریا انجام می دانند و بسیار مشهور بود و یا اندی کول و دوایت یورک به خوبی آن را در منچستریونایتد به اجرا می گذاشتند. یکی از این حرکات منجر به گل توز در مقابل لاتزیو شد.

بخواهیم یا نخواهیم زوج ووچینیچ-توز برای تبدیل شدن به بهترین خط حمله لیگ قهرمانان پس از بایرن مونیخ، رئال مادرید و بارسلونا کافیست. فقدان برنامه در محوطه جریمه در نیمه اول دیدار یوونتوس مقابل سمپدوریا به خوبی مشهود بود، زمانی که یوونتوس موقعیت های کوچکی خلق کرد. توز حتی می تواند در کنار بازیکنی همچون روبرت لواندوفسکی بیشتر بدرخشد. اما تعامل در کنار ووچینیچ می تواند به طور منظم موقعیت های فراوانی نصیب این تیم کند که حداقل بازی های ابتدایی یوونتوس بسیار امیدوار کننده بوده است.

توز به تنهایی و بدون در نظر گرفتن کار تیمی و تاکتیک تیم، ضمانتی برای موفقیت تیم است. این بازیکن آرژانتینی یکی از سازگارترین بازیکنان در فوتبال جهان است. او دارای تمام ویژگی های فنی و خلاق برای برتری وقتی که سرعت تیم آهسته است، همانند آنچه که در ایتالیا رخ می دهد، می باشد و تمام ویژگی های فیزیکی یک ستاره در محیط های سریعتر و خشن تر همچون لیگ برتر انگلستان را داراست. این باعث می شود او مهاجم رویایی هر مربی ای باشد. هنگامی که یوونتوس توپ و میدان را در اختیار دارد و با بازیکنانی همچون آندرا پیرلو، آرتورو ویدال و پل پوگبا موقعیت سازی می کند، توز از مهارتش برای باز کردن دروازه حریف استفاده می کند. هنگامی که یوونتوس با انتظار زیاد بازی می کند و توپ و میدان در اختیار حریف است، که اغلب در دیدارهای خارج از خانه در لیگ قهرمانان اروپا قابل تصور است، توز از سرعت و پویایی لازم برای ضربه زدن به حریف در ضدحملات را داراست.

b6251_4.jpeg

پس از فتح دو سری آ پی در پی، فتح لیگ قهرمانان اروپا قدم بعدی یوونتوس است. بحث های زیادی در ایتالیا در مورد سیستم 2-5-3 آنتونیو کونته و اینکه ابهت این سیستم با سیستم 1-3-2-4 بایرن مونیخ از بین رفته به گوش می رسد. سیستم 3-3-4 به عنوان یک راه حل در مراحل حذفی می تواند به یوونتوس کمک کند و با توجه به اینکه کارلوس توز هیچ مشکلی برای بازی در سمت چپ، راست و نوک حمله ندارد و آن را در سیتی و آرژانتین بارها به نمایش گذاشته است، می تواند یک سلاح بزرگ برای آنتونیو کونته باشد.

یک خوشحالی دیگر اینکه توز تمام ویژگی های لازم برای مبارزات تعیین کننده را داراست، که به طور سنتی در تیم یوونتوس شاهد آن بودیم. او از سرعت باورنکردنی برخوردار است. همیشه در حال جنب و جوش برای پیدا کردن فضا در خط دفاع حریف می باشد. به طور مرتب عمل پرسینگ را انجام می دهد و به مدافعان اجازه بازیسازی نمی دهد و آن ها را مجبور می کند توپ را به عقب پاس دهند. مقابل لاتزیو در تورین، توز حتی به سرعت به محوطه جریمه تیم خود باز می گشت. جورجو کیه لینی در مورد کلاس جهانی هم تیمی اش می گوید: "او خود را فدای تیمش می کند. او مانند یک قاطر زحمت می کشد."

انگار که یوونتوس و توز را در بهشت برای یکدیگر ساخته اند. از لحاظ فیزیکی، ذهنی، فنی و تاکتیکی توز بازیکن کاملی است. رسیدن به 20 گل در فصل 14-2013 یک یقین مجازی است. و تنها سوال این است که چه مدت او می تواند سطح فعلی خود همراه با درخشش را حفظ کند. اما در این فصل حداقل، طرفداران یوونتوس می توانید بنشینند و از دیدارهای تیم لذت ببرند، چرا که توز قصد دارد که آن ها را خوشحال کند.

یوونتوس - اینتر
هفته سوم در سایه دربی ایتالیا

e4432_400.jpg

هفته سوم سری آ با رقابت سنتی تیم های اینتر و یوونتوس ملقب به دربی ایتالیا در ورزشگاه جوزپه مه آتزا از روز شنبه آغاز میشود.

والتر ماتزاری سلطه خود بر نیمکت اینتر را با پیروزی ۰-۳ برابر کاتانیا در هفته دوم سری آ،محکم تر کرد.پالاسیو،ناگاتومو و آلوارز سه گلزن اینتر درآن بازی بودند.ماتزاری که به عقیده کارشناسان متخصص بازی های فیزیکی است،اعتقاد دارد این پیروزی اعتماد به نفس خوبی را به شاگردانش داده است و انها اماده نبرد برابر یوونتوس هستند.

نکته امیدوار کننده برای ماتزاری و نراتزوری،کسب دو برد پیاپی در هفته های نخست سری آ و بعد از نتایج ضعیف هفته های پایانی فصل گذشته است.ماتزاری در دو بازی قبلی خود نشان داده که تمایل زیادی برای بازگشت به ترکیب سه نفره خط دفاع فصل قبل دارد ترکیبی که رکورد وحشتناکی ازاینتر در فصل گذشته به جا گذاشت و بعد از تیم پسکارا،بدترین خط دفاعی سری را از آن خود کردند.

اینتر دو غایب بزرگ دراین دیدار خواهد داشت،خاویر زانتی و کریستین چیوو،اما به نظر میرسد میلیتو بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت خود ،اکنون روی نیمکت قراربگیرد ضمن آنکه در دیدار برابر کاتانیا به نظر میرسید به عنوان یار ذخیره به زمین برود.

یوونتوس برای دفاع ازعنوان قهرمانی خود،فصل را طوفانی شرع کرد و با ۲ برد پیاپی،هم گام با اینتر در صدرقراردارد.آنها توانستند دو هفته قبل،برای دومین بار پیاپی لاتزیو را شکست دهند واین با ر با نتیجه ۱-۴٫آرتور ویدال در آن بازی درخشش فوق العاده ایی داشت و گل های توز و ووچینیچ نیز باعث برتری پر گل بیانکونری درآن بازی شد.

یوونتوس در دیدار سوپر کاپ نیز با نتیجه ۰-۴ لاتزیو را در هم کوبیده بود.

یوونتوس در این دیدار مارکیزیو و په په را به علت مصدومیت دراختیارنخواهد داشت.کاسرس را هم باید به این دو نفراضافه کرد چرا که در دیدارهای ملی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدو تا ۴۰ روزدوراز میادین خواهد بود.بااین حال کونته ووچینیچ را روی نیمکت خواهد داشت.

یوونتوس تا کنون ۲۱ باردر سن سیرو به برتری رسیده است که آخرین بار در ماه مارس با نتیجه ۱-۲ بود(بازی برگشت فصل قبل) و اینتر نیزبه عنوان میزبان ۳۵ دیدار را به نفع خود به پایان رسانده و ۲۵ بازی هم با تساوی خاتمه یافته است.

نگاه ها در این بازی به :

پاول پوگبا از یوونتوس
پس از آنکه او در دیدار سوپر کاپ جایگزین مارکیزیوی مصدوم شد،نمایش چشمگیری از خود ارائه کرد و انتخاب اول سرمربی در دو بازی ابتدایی فصل جدید بود.پوگبااولین گل ملی خود را نیزبرای فرانسه درهفته گذشته به ثمر رساند واکنون به دنبال گلزنی در سری ا می باشد.

نکته:۶ پیروزی اخیر یووتتوس در سن سیرو برابر اینتربا نتایج مشابه ۱-۲ رقم خورده است که ازفصل ۹۶-۱۹۹۵ این رکورد پا برجاست.

ترکیب احتمالی دو تیم :

Inter (probable): Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo; Alvarez, Palacio

Juventus (probable): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

5 دیدار اخیر یوونتوس

t7258_100.jpg

۵ دیدار اخبراینتر

m2821_200.jpg

جایگاه دو تیم در جدول

d349_300.jpg

اسامی بازیکنان دو تیم

آنتونیو کنته عصر امروز پس از آخرین جلسه تمرینی و پیش از حرکت کاروان تیم به سوی شهر میلان، اسامی ۲۲ بازیکن را برای این مسابقه اعلام کرد، نام بارزالی و ووچنیچ که ظاهراً مصدومیتشان برطرف شده نیز در این لیست وجود دارد.

دروازه بان سوم یوونتوس، روبینیو به دلیل مصدومیت برای این بازی حاضر نیست و دروازه بان تیم پریماورا، چیتی به این مسابقه دعوت شده است.

اسامی دعوت شدگان یوونتوس:

بوفون، کیه‌لینی، اگبونا، پوگبا، ووچنیچ، توز، دیچلیه، جووینکو، پلوزو، یورنته، بارزالی، موتا، بونوچی، پادویین، پیرلو، آساموائه، ویدال، لخشتاینر، کوالیارلا، استوراری، ایسلا، چیتی

اسامی دعوت شدگان اینترمیلان:

هندانوویچ، کاستلاتزی، کاریزو، جاناتان، خسوس، آندرئولی، کامپانیارو، والاس، رانوکیا، والتر ساموئل، پریرا، رولاندو، ناگاتومو، کواچویچ، آلوارز، گوارین، کزمانوویچ، کامبیاسو، تایدر، بلفودیل، پالاسیو، ایکاردی، میلیتو

داوران بازی اینتر – یوونتوس

p2114_500.jpg

اورساتو

دی لیبراتوره – چاریئولاتو

داور چهارم: نیکولتی

پ.ن: بازی با اینتر شاید مهمترین بازی فصل برای یوونتوسی ها از نظر حیثیتی باشه. انشالا فرداشب شاهد پیروزی یوونتوس برابر تیم $#^%%$^ اینتر باشیم...

* در آخر چند تا عکس خاطره انگیز از آلکس عزیز...:happy:
(چند عکس اول به بازی فرداشب مربوط میشه)

f7788_Alessandro_Del_Piero.jpg

z3413_Alessandro_Del_Piero.jpg

p599_Alessandro_Del_Piero.jpg

o594_Alessandro_Del_Piero.jpg

b1542_f4d153a3ad5c11848c36.jpeg

f737_Alessandro_Del_Piero.jpg

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب می شه گفت یه جورایی از دستمون فرار کردند البته با یارشون که قرار بود بره اینتر و نرفت :| (الان از دستش خیلی عصبانیم آخه اون چه شوتی بود کرد :|)

عیب نداره ایشالله توی یووه آرنا به خدمتشون می رسیم :D

---------------

اینتر میلان 1 - 1 یوونتوس
1379181582_C_3_Media_1777689_immagine_ts673_400.jpg

بدون شک ماتزاری سرمربی تیم اینتر از تساوی مقابل یوونتوسی ها بسیار خوشحال است و سیستم تخریبی این مربی در طول 90 دقیقه جواب داد و او موفق شد یک امتیاز حساس از تیم تورینی به دست اورد.

کونته سرمربی تیم یوونتوس برای دیدار مقابل اینتر از بوفون - کیه لینی - بارتزالی - بونوچی - لختشتاینر - پیرلو - پوگبا - ویدال - اساموا - توز و ووچینیچ در ترکیب اولیه ی استفاده کرده بود.

از ابتدای بازی مشخص بود که اینتر با سرمربی جدید خود برای ضد حملات سریع برنامه دارد و تخریب بازی حریف در دستور کار تیم میزبان قرار دارد.

در دقایق زیادی از بازی تیم یوونتوس توپ و میدان را در اختیار داشت اما دفاع چند نفره ی تیم اینتر و بی دقتی مهاجمان بانوی پیر مانع از به ثمر رسیدن گل در وقت اول شد و یووه تنها یک بار تا استانه ی گلزنی به نراتزوی پیش رفت.

اینتری ها نیز با استفاده از سرعت بازیکنان کناری خود سعی در حمله به سمت دروازه ی تیم یوونتوس داشت اما دفاع منسجم یووه و ترکیب منظم آنها مانع از پیشروی اینتری ها شد.

بازیکنان تیم اینتر در طول نیمه اول بازی بسیار بسته ای را به نمایش گذاشتند و یوونتوسی ها از روش های مختلف برای بازکردن دروازه ی اینتر استفاده کردند اما در نهایت بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در نیمه دوم اینتری ها سعی داشتند نیم نگاهی به هجوم با تعداد نفرات بیشتری داشته باشند و ماتزاری سیستم بازی خود را در نیمه تا حدودی تغییر داد ولی مهاجمین اینتر راهی برای پیدا کردن به دروازه ی یووه پیدا نمی کردند.

شاید اگر اشتباه کیه لینی به وجود نمی آمد، تیم اینتر تا فردا هم نمی توانست خطر جدی را بر روی دروازه ی تیم یوونتوس ایجاد کند اما بر هم خوردن تعادل کیه لینی باعث شد تا ایکاردی دروازه ی بوفون را باز کند.

عملکرد خط دفاعی یوونتوس در این صحنه بسیار نا امید کننده بود و هیچ کدام از مدافعان یووه نتوانستند در مقابل ایکاردی عکس العمل خاصی نشان دهند و اینتر به گل رسید.

یوونتوسی ها که از این بازی امتیاز می خواستند، خیلی زود با تمامی نفرات حمله ی جدیدی را بر روی دروازه ی اینتر پی ریزی کرد و حرکت دیدنی اساموا باعث شد تا ویدال درموقعیت گلزنی قرار گیرد و مرد شیلیایی یووه با ضربه ای دیدنی موفق به باز کردن دروازه ی اینتر شد.

تلاش دو تیم در دقایق باقی مانده نتیجه ای نداشت و داور دیدار سوت پایان مسابقه را به صدا در آورد و دو تیم به تساوی 1 - 1 رضایت دادند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه و صحبت های بازیکن ها بعد از بازی :happy:
------------------

جانلوئیجی بوفون: از افسردگی تا رکوردشکنی
1379184687_GB1.jpg

جانلوئیجی بوفون، کاپیتان، اسطوره و دروازه بان تیم ملی ایتالیا و یوونتوس، سه شنبه شب با حضور در جدال ایتالیا مقابل جمهوری چک در تورین، به رکورد 136 بازی ملی دوست و هم تیمی سابقش، فابیو کاناوارو رسید، اما زمانی رکورددار تیم ملی ایتالیا هنگامی که به زمین تمرین یوونتوس می رسید، دوست داشت به جای تمرین کردن، ادامه ی روز را در ماشین خود بگذراند.

«هواداران ذره ای اهمیت نمی دهند که حال شما چگونه است. شما را صرفاً یک فوتبالیست می بینند، یک بت، بنابراین کسی حتی فکر این را هم نمی کند که جلویتان را بگیرد و بگوید: 'هی، حالت چطور است؟'»

ده سال پیش، جانلوئیجی بوفون در صبحی سوار فیات 500 خود شد و روانه ی زمین تمرین یوونتوس گردید، مملو از ترس. از بیرون همه چیز طبیعی به نظر می رسید، اما در باطن او احساس خوبی نداشت. لحظه ای همه چیز خوب پیش می رفت، لحظه ای بعد تمام بدنش بی اختیار شروع به لرزیدن می کرد.

شماره ی یک یوونتوس و تیم ملی ایتالیا از افسردگی رنج می برد. او سه شنبه شب پس از حضور در بازی ایتالیا مقابل جمهوری چک به رکورد 136 بازی فابیو کاناوارو رسید و حالا مشترکاً با دوست قدیمی اش رکورددار تعداد بازی های ملی ایتالیا است و این می تواند درسی بزرگ برای تمام فوتبالیست ها باشد: اگر از افسردگی رنج می برید، پس به دنبال کمک باشید.

دقیقاً همان کاری که بوفون انجام داد. او با خانواده و دوستان نزدیکش صحبت کرد و متوجه شد که از یک بیماری رنج می برد و در اولین اقدام با یک روانشناس تماس برقرار کرد. گرچه کار ساده ای نبود، بوفون پنج سال بعد از این اتفاق، اعتراف کرد که در برهه ای بین سال های 2003 تا 2004، «دورانی تاریک» را سپری می کرده است.

«هواداران ذره ای اهمیت نمی دهند که حال شما چگونه است. شما را صرفاً یک فوتبالیست می بینند، یک بت، بنابراین کسی حتی فکر این را هم نمی کند که جلویتان را بگیرد و بگوید: 'هی، حالت چطور است؟'»

«اگر می گفتم: 'می خواهم برای بهتر شدن اوضاع دو - سه ماهی استراحت کنم' تمام شده بودم. زیرا هر بار پس از عدم موفقیت در مهار یا توپ یا هر چیز دیگری یاد آن موقع می افتادم. هرگز نمی توانستم به خودم اجازه بدهم که برای بهتر شدن اوضاع دو - سه ماهی را کنار بنشینم.»

«اما در این شرایط بود که به سراغ یک روانشناس رفتم، کسی که کمک بزرگی به من کرد. قبلاً فکر می کردم روانشناس ها کسانی هستند که در ظاهر دزدی می کنند و هزینه در این راه به ریختن پول در آشغال می ماند. البته این چیزی بود که می بایست در موردش تجدیدنظر می کردم. آن ها اینگونه نیستد. روانشناس کسی است که برای کمک به مردم حضور دارد و اگر یک روانشناس خوب پیدا کنید، او به شما اجازه خواهد داد که در مورد همه چیز صحبت کنید و خودتان را از لحاظ روانی تخلیه کنید، بدون آن که کوچکترین ترسی داشته باشید، کاری که آسان نیست.»

دروازه بان شماره ی یک تیم ملی ایتالیا و یوونتوس به مدت بیش از شش ماه با یک روانشناس ارتباط داشت که ناگهان متوجه بهتر شدن اوضاع شد. «این اتفاق به صورت غیرمنتظره رخ داد، هنگامی که میخواستم وارد زمین بشوم و ترسیده بودم. در مسابقات قهرمانی اروپا در کشور پرتغال، حین دیدار وحشتناک ایتالیا و دانمارک، من تنها بازیکنی در زمین بودم که لبخند بر روی لبم داشتم.»

بوفون اولین بازی ملیش را در سن 19 سالگی و در ماه اکتبر سال 1997 مقابل روسیه و در هوایی برفی تجربه کرد. او به جای جانلوئیجی پالیوکای مصدوم وارد میدان شد و درست چند دقیقه بعد از ورودش به میدان یک واکنش قهرمانانه در مقابل دیمیتری آلنیکف داشت، واکنشی که حضور ایتالیا را در جام جهانی سال بعد تضمین کرد. او اولین بازی خود را در سری آ نیز دو سال پیش از این برای پارما انجام داده بود و پیش از پیوستن به یوونتوس به جام قهرمانی ایتالیا، سوپر جام ایتالیا و جام یوفا رسید. بوفون با مبلغ 51 میلیون یورو راهی یوونتوس شد تا جای ادوین وندر سار منتقل شده به فولام را در ترکیب بانوی پیر پر کند.

دوازده سال از حضور وی در پیراهن سیاه و سپید یوونتوس می گذرد و اکنون پس از این گذر زمان فراموش آن که زمانی او از چهارچوب دروازه ی باشگاه دیگری هم حفاظت می کرده، آسان خواهد بود. بوفون حالا می تواند در کنار اسطوره های فوتبالی که تنها حضور در یک تیم را تجربه کرده اند قرار بگیرد، درست مانند پائولو مالدیتی، رایان گیگز و استیون جرارد، البته بدون آن که در واقع یکی از آن ها باشد، در مقایسه با آن ها او با فاصله ی کمی می تواند یک همیشه بیانکونری لقب بگیرد.

در 35 سالگی این قهرمان جام جهانی اکنون آمارهایی حیرت انگیز از خود برجا می گذارد. بوفون سه شنبه شب 136 امین بازی ملی خود را برای ایتالیا مقابل جهوری چک در ورزشگاه تیم باشگاهیش، یوونتوس، انجام داد تا به رکورد فابیو کاناوارو، هم تیمی سابق و دوست این روزهای خود برسد. رکوردی که 10 بازی بیشتر از پائولو مالدینی و 24 بازی بیشتر از دینو زوف، دو اسطوره ی کشور چکمه ای ست. جیجی بوفون در هفته ی جاری در مصاحبه ای گفت: «مساوی شدن با رکورد دوست صمیمی ام فابیو کاناوارو، آنقدرها هم باعث خوشحالی ام نمی شود. اما رسیدن به 150 بازی ملی خیلی خوب خواهد بود...» این واقعیت که او در 25 فینال مهم فوتبالی بازی کرده است، به خوبی میزان وفاداری اش را نشان می دهد.

شماره ی یک یوونتوس به تسلیم شدن اما حتی فکر هم نمی کند. ایتالیا سه شنبه شب در دیدار مقابل جمهوری چک حضور خود را در جام جهانی 2014 برزیل تضمین کرد و اخیراً نیز بوفون عنوان کرده است که حاضر است چهار یا پنج سال از دوران ورزشی اش را به خاطر به دست آوردن لیگ قهرمانان اروپا بدهد، بزرگترین افتخاری که هرگز نتوانسته به آن برسد.

هرچند اما در کنار تمام فرازهای بوفون در طول دوران ورزشی اش، نشیب هایی هم به چشم می خورد.

در سال 2000 بوفون به شدت به خاطر انتخاب شماره ی 88 در پارما مورد انتقاد قرار گرفت. جامعه یهودیان ایتالیا به سرعت این نکته را گوشزد کرد که این شماره به گونه ای نماد نئو نازی هاست، حرف H در زبان انگلیسی هشتمین حرف به حساب می آید، بنابراین 88 برابر است با HH، یا به عبارت درست تر زنده باد هیتلر (Heil Hitler). این نکته که او قبلاً زیر پیراهن ورزشی اش پیراهن دیگری را با نوشته ی «مرگ بر منافق» برتن کرده بود، اوضاع را بهتر نمی کرد، شعاری که فاشیست ها در روز بنیتو موسولینی به کار می برند.

در هر حال مادر بوفون به دفاع از پسرش پرداخت و خود او نیز در مصاحبه ای عنوان کرد: «شماره ی 88 را انتخاب کردم زیرا این شماره مرا یاد چهار توپ می اندازد و همه ما در ایتالیا می دانیم که این به چه معنی است: قدرت و عرم راسخ. در این فصل من من باید برای رسیدن به جایگاهی در تیم ملی ایتالیا توپ داشته باشم. اما اگر این کمکی خواهد کرد من آماده ام که شماره ی پیراهنم را عوض کنم. از معنای نهفته در شماره ی 88 بی خبر بودم.»

باور سقوط یوونتوس به سری بی پس از رسوایی کالچوپولی، در سالی که قهرمانی ایتالیا در جام جهانی 2006 به ارمغان آمده بود هم کمی دشوار بود. اما در حالی که شایعاتی در مورد خروج بوفون از یوونتوس به دنباله ی زلاتان ایبراهیموویچ، پاتریک ویرا، فابیو کاناوارو و امرسون به گوش می رسید، او ترجیح داد در تورین بماند و دلایل خود را مبنی برباقی ماندن و حضور دوباره در یوونتوس سقوط کرده به دسته ی پایین تر، در مصاحبه ای با نشریه ی چهار چهار دو در سال 2008 بیان کرد.

«شاید تربیت متفاوتم از سایر بازیکن هایی که رفتند یا آموزش متفاوتی که یاد گرفتم باعث شد تا این تصمیم متفاوت با آن ها را بگیرم، علی الخصوص بایدها و نبایدهایی که والدینم در مورد رفتار و برخود با دیگران به من آموختند. اشتباهات زیادی در زندگی خود مرتکب شده ام، اما فکر می کنم که اشتباه کردن برای کسی که می خواهد رشد و پیشرفت کند، طبیعی باشد. باید با موانع زیادی کنار بیایید و طبیعی است که گاهی هم لغزش های خود را داشته باشید.»

«در هر حال اگر در راه درستی تا پایان ادامه دهید، مثلاً برای 10 یا 20 سال، در نهایت به عاقبت خوبی خواهید رسید. مسائل در محدوده ی فوتبال هم اگر به خوبی پیش نرود، مثلاً اگر توپی را که باید مهار می کردم، وارد دروازه ام شود، به خودم به عنوان یک انسان نرمال نگاه می کنم و اینگونه احساس خواهم کرد. شاید تنها فوتبالیستی باشم که در مورد ماشینم خیلی اهمیت نمی دهم، لانچیا ایپسیلون من کارم را راه می اندازد.»

مادر بوفون در رشته ی پرتاب دیسک و پدرش در رشته ی وزنه بردای حضور داشت. آن ها او را در مسیر ارزش های خاصی سوق دادند تا این که فرزندشان به یکی از پنج دروازه بان برتر تاریخ فوتبال تبدیل شد. درخشش او آنقدر مداوم و طولانی بوده است که گاهی فراموش کردن این که او چقدر خوب است، آسان می شود.

پس از نمایش قهرمانانه اش در جمعه شب گذشته مقابل بلغارستان و در پالرموی ایتالیا، روزنامه نگاران دور تا دور او جمع شدند و از وی در مورد این که چگونه چنین واکنش های فوق العاده ای را انجام داده است، پرسیدند. بوفون در پاسخ به آن ها اینگونه گفت: «نمی دانم چرا تعجب کردید.» و بعد لبخندی زد و راه خود را تا رختکن تیمش ادامه داد.

حق با اوست...

یـووه و اینتر قدرتـمند بودند / باید انرژی ذخیره می کردیـم
C_3_Media_1785241_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کونته سرمربی موفق یوونتوس پس از تسـاوی مقابل اینتر در زمین حریف به سوالات خبرنگاران پاسخ داد .

" اینتر نشان داد که تیم خوبی است و می تواند مدعی کسب عنوان قهرمانی در پایان لیگ باشد. اما ما هم تیم خوب و مستحکمی بودیم "

" مسابقات برای ما پرفشار تر از سایر تیم ها است. آن ها می توانند استراحت بیشتری کنند و هفته ای یک بازی را انجام دهند اما ما مجبوریم که 3 شنبه در دانمارک بازی را در لیگ قهرمانان انجام دهیم "

" این دلیلی برای احتیاط بیشتر بازیکنان است. ما باید انرژی را تقسیم کنیم زیرا راه زیادی در پیش داریم و البته اهداف بزرگی در سـَر "

" من توز را در این بازی هم بازیکن خوبی دیدم. کسی که در رقابت های اروپایی بسیار به یووه کمک خواهد کرد "

" ما در ابتدا بازی تحت فشار قرار گرفتیم. در ادمه سعی داشتیم که بازی را بهتر مدیریت کنیم و برای کنترل اینتر دست به بازی درگیرانه زدیم "

" با وجود بازی در خانه حریف بازیکنان من بسیار پر تلاش و قدرتمندانه بازی کردند "

" ایکاردی بازیکن خوبی است که همیشه گل زنی می کند. من به او تبریک می گویم اما باید در آیندهبیشتر مراقب او باشیم "

تغییر لختشتاینر ؟

" من به دلیل کارت زردی که او گرفته بود تصمیم به تعویض او گرفتم. زیرا می دانستم که بازیکنان اینتر سعی می کنند با تحت فشار قرار دادن او باعث اخراج لختشتاینر شوند "

" من از بازیکنان خود در این بازی دقت بالا و جنگیدن بر سر توپ را انتظار داشتم که در بیشتر موقعیت ها این تفاق افتاد. ما بازیکنانی را داریم که در عین داشتن تکنیکی بالا در کارهای فیزیکی و قدرتی هم توانا هستن. شاید بهترین مثال برای این دسته ویدال باشد "

" ویدال زننده گل امشب ما بود. او در دفاع و حمله بیسار باهوش عمل می کند چیزی که از او انتظار می رود "

کوالیارلا ؟

" کوالیارلا خوب است. او اکنون در بهترین شرایط بدنی و تکنیکی قرار دارد و به خوبی تمرین می کند . من او را کاملا زیر نظر دارم "

یـورنته ؟

" یورنته هم بخشی از 5 بازیکن ما در خط حمله است. او به خوبی تمرین می کند اما زمانی که شما بازی نکنید ریتم و توازن و قدرت خودتان را از دست می دهید. او یک سال بازی نکـرده است , من او را زیر نظر دارم و باید خوب و با ذهنی روشن و آرام او را در ترکیب قرار دهم تا بتوانم از او به بهترین شکل استفاده کنم "

" مطمئنا فرصـت به همه مهاجمین خواهد رسید اما قراردادن او در ترکیب در حال حاضر اشتباه خواهد بود "

از گلـزنی و حضور در یـوونتوس خوشحالـم
C_3_Media_1785214_immagine_ts673_400.jpg

آرتورو ویـدال هافبک شیلیایی یوونتوس که مانند همیشه برای یووه خوش درخشید و باز هم موفق به گلزنی در یک دیدار حساس شد از بازی با اینتر و پـوشیدن لباس یووه می گوید .

" مهم پیروزی بود که باید آن را کسب می کردیم اما اینگونه نشد. اما من بخاطر گلزنی خودم برای یووه بسیار خوشحالم "

" همیشه بازی مقابل اینتر سخت است. آن هم در خانه حریف اما ما خیلی خوب به بازی برگشتیم و جبران کردیم و حتی فرصت برتری را هم در پایان داشتیم "

قبل از بازی گفته می شد که از ناحیه کشاله ران دچار مشکل هستید ..

" من خوبم. برای بازی در لیگ قهرمانان و جدال در اروپا بادر 100% آماده باشیـد "

" من بازی در عمق دفاع حریف را می پسندم. در حمله اغلب این کا را انجام می دهم و صاحب مـوقعیت می شوم "

" من قبل از اینکه به دروازه نگاه کنم شوت زدم. گاهـی فرصت در حد 1 ثانیه است و شما فرصت فکر و توقف را نداریتد "

تمدید با یووه ؟

" به زودی این اتفاق می افتد. همانگونه که قبلا هم گفتم از حضور در یوونتوس خوشحـالم "

اینتر خوب بود ; برای برد به دانمارک می رویم
C_3_Media_1785533_immagine_ts673_400.jpg

آندره ا بارزالـی مدافع ملی پوش یوونتوس که از بازیکنان ثابت و قابل اتـکا خط دفاع یووه بشمار می رود از دربی ایتالیا و اولین بازی یووه در لیگ قهرمانان می گوید .

" من شرایط خوبی دارم. من فقط کمی از ناحیه عضله ساق پا احساس درد می کردم که بهتر شدم و برای بازی مشکلی نبود "

" اینتر تیم خوبی بود. بازی با آن ها پر فشار بود و آن ها با قدرت ظاهر شدند. به هر حال این قرعه ما بود که اکنون و قبل از لیگ قهرمانان با اینتر مواجه شویم "

بازی با گپنهاگن ؟

" ما برای این بازی انگیزه زیادی داریم. می خواهیم در اولین بازی به درستی قدم برداریم و موفق شویم. انجام این کار برای ما بسیار مهم است و بنابراین ما برای پیـروزی به دانمارک خواهیم رفت "

" ما امروز اینتر را قدرتمند دیدیم. آن ها با تاکتیکی خاص و متفاوت از فصل قبل ظاهر شدند. آن ها گل خورده ای تا پیش از این نداشتند اما ما توانستیم هم آن ها را تحت فشار قرار دهیم و سریـعا نتیجه را جبران کنیم "

" برای قضاوت درباره قهرمان زود است ابتدا باید بازی های دور رفت انجام شود و پس از آن خواهد بود که باید ببینیـم چه تیم هایی پیش هستند و می توانند مبارزه کنـند "

صحبت های بونوچی بعد از تساوی مقابل اینتر
1379182969_C_3_Media_1683313_immagine_ts673_400.jpg

لئوناردو بونوچی مدافع قدرتمند یوونتوس بعد ار بازی با اینتر مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به آن ها اینگونه پاسـخ داد :

" بازی بسیار سختی بود. هر دو تیم تلاش کردن و سخت جنگیدند و با وجود اینکه گل خوردیم بلافاصله جبران کردیم و حتی تا پایان بازی هم بدنبال پیروزی بودیم "

" آن ها رقیب خوبی برای ما بودند. بازی پر فشار را در ورزشگاه حریف انجام دادیم. مقابل تیمی که تغییر زیادی داشته "

" ماتزاری از اینتر یک بازی پرفشار را می خواست. آن ها در همه جای زمین در حال تلاش و جنگیدن بودند که از همه بیشتر پالاسیو این کار را کرد. اما امروز یوونتوسی بزرگ و قوی را مقابل خود دیدند "

" ما می توانستیم که حتی 3 امتیاز را به خانه بیاوریم اما در کل موفق به کسب 1 امتیاز حساس شدیم "

" اکنون باید به بازی با کپنهاگن فکر کنیم. ما به خانه حریف می رویم تا 3 امتیاز را در اولین بازی لیگ قهرمانان کسـب کنیم "

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان
ایشالا امشب میریم برای اولین بردمون در چمپیونز لیگ امسال

پیش بازی: کپنهاگن-یوونتوس؛ نبرد قهرمانان دانمارک و ایتالیا

3451b803-514a-4716-8e82-bab976913997-600x400.jpg
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا، سه شنبه شب با برگزاری هشت دیدار کار خود را آغاز خواهد کرد و یوونتوس در اولین گام، در ورزشگاه پارکن کپنهاگ میهمان کپنهاگن دانمارک خواهد بود.

امشب نبرد قهرمانان ایتالیا و دانمارک در حالی ساعت ۲۲:۱۵ به وقت تهران با قضاوت ایوان ببک کروات آغاز خواهد شد که گپنهاگن با هدایت استل سولباکن در این فصل پس از گذشت هشت هفته در مکان دهم جدول سوپر لیگ دانمارک قرار دارد و شاگردان آنتونیو کونته در سری آ با گذشت سه هفته پنجم هستند.

گفتنی است، در گروه B لیگ قهرمانان اروپا، علاوه بر یوونتوس و کپنهاگن، دو تیم رئال مادرید و گالاتاسارای نیز حضور دارند.

707-uefa-champions-league-wallpaper-2013-2014-real-madrid-juventus-galatasaray-copenhagen.jpg

کوپنهاگن

شیرها فصل جدید لیگ دانمارک را با سه باخت پیاپی و در ادامه سه نتیجه تساوی آغاز کردند. شاگردان سولباکن در هفته هفتم توانستند اولین پیروزی خود را در فصل جدید جشن بگیرند و بالاخره، در ابتدای هفته جاری در خانه برابر ایزبرگ متوقف شدند.

قهرمان فصل گذشته دانمارک در این دیدار کریس استدگارد، مدافع میانی خود را در اختیار ندارد و البته، آنها در این پست از یک نام آشنا، یعنی اولاف ملبرگ، مدافع سابق یوونتوس سود می برند.

سولباکن علاوه بر مدافع ملی پوش خود، کیم کریستنسن، دروازه بان اول خود را به دلیل مصدومیت مدت ها در اختیار نخواهد داشت و طبق هفته های گذشته جان ویلاند سوئدی وظیفه محافظت از دروازه کپنهاگن را به عهده خواهد داشت.

خبر خوب برای سرمربی شیرها، آمادگی فونندو آدی، مهاجم جوان نیجریه ای کپنهاگن است که به احتمال فراوان سزار سانتین برزیلی زوج او در خط حمله خواهد بود.

بازیکنان مصدوم: کریس استدگارد، کیم کریستینسن

بازیکن مصدوم: -

ترکیب احتمالی کپنهاگن: (۲-۴-۴)

ویلاند، یاکوبسن، ملبرگ، سیگاردسون، بنگتسون، بولانوش، دی سوزا، دلانی، یورگنسن، آدی، سانتین

یوونتوس

بیانکونری هفته سوم سری آ را با تساوی در دربی ایتالیا برابر اینتر آغاز کرد و با توجه به دو پیروزی در دو هفته ابتدایی، با هفت امتیاز وضعیت مناسبی در سری آ دارد.

کونته در این بازی کلودیو مارکیزیو، مارتین کاسرس، روبینیو، دروازه بان سوم تیمش و البته سیمونه په په را در اختیار نخواهد داشت.

از سوی دیگر آندرا بارتزالی و میرکو ووچینیچ، علی رغم بازی در برابر اینتر، هنوز به آمادگی کامل نرسیده اند. البته یووه آنجلو اوگبونا و فابیو کوالیارلا را برای جانشینی این دو بازیکن در اختیار خواهد داشت.

در خط میانی هم با توجه به اهمیت بازی نباید شاهد تغییری در نفرات یووه نسبت به دربی ایتالیا باشیم و پل پوگبا همچنان بهترین گزینه برای جانشینی مارکیزیو مصدوم به شمار می رود.

کارلوس توز با انجام بازی های درخشان، به مهره ثابت کونته در خط حمله بیانکونری تبدیل شده است و پیش بینی می شود فابیو کوالیارلا زوج کارلیتوس را در این پست تشکیل دهد. اگرچه یووه جووینکو و یورنته را نیز در اختیار دارد.

باریکنان مصدوم: مارکیزیو، کاسرس، په په، روبینیو

بازیکن محروم: -

ترکیب احتمالی یوونتوس: (۲-۵-۳)

بوفون، اوگبونا، بونوچی، کیه لینی، لیخشتاینر، ویدال، پیرلو، پوگبا، آساموآ، کوالیارلا، توز

کپنهاگن – یوونتوس از نگاه آمار:

۱- آخرین حضور کپنهاگن دانمارک در لیگ قهرمانان اروپا به فصل ۱۱-۲۰۱۰ بر می گردد که آنها موفق شدند پشت سر بارسلونا از مرحله گروهی به مرحله حذفی صعود کنند و البته در مرحله بعد برابر چلسی حذف شدند.

۲- یوونتوس فصل گذشته در اولین تجربه اروپایی کونته در اروپا تا دور یک هشتم نهایی بالا آمد و در آنجا مغلوب بایرن، قهرمان اروپا شد. جالب اینکه آنها در دور گروهی با نورشلند، قهرمان دو فصل قبل دانمارک هم گروه بودند.

۳- شاگردان سولباکن در این فصل هنوز در پارکن، استادیوم خانگی خود پیروز نشده اند.

۴- در سوی مقابل شاگردان کونته در دو دیدار خارج از خانه این فصل سری آ یک پیروزی و یک تساوی کسب کرده اند.

۵- کپنهاگن در پنج بازی گذشته در سوپرلیگ دانمارک ۴ بار مساوی کرده است، که ۳ تساوی آن با نتیجه ۱-۱ بوده است.

۶- یووه در تمامی دیدارهای برگزار شده در فصل جدید (با احتساب سوپرکاپ) موفق به باز کردن دروازه حریف شده است.

۷- آدی فانندو، مهاجم ۲۲ ساله شیرها، با زدن ۲ گل در سه بازی بهترین گلزن تیمش در این فصل محسوب می شود.

۸- آرتورو ویدال هم با به ثمر رساندن ۳ گل در سه بازی بهترین گلزن یووه به شمار می رود.
==========================================================
کنته: سیستم چرخشی در لیگ قهرمانان اجتناب ناپذیر است

C_3_Media_1786777_immagine_ts673_400-600x356.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس عصر دیروز در نشست مطبوعاتی پیش بازی با کپنهاگن در لیگ قهرمانان حاضر شد و در خصوص شرایط مختلف بازی صحبت کرد.

جیانلوئیجی بوفون هم به همراه کنته به عنوان کاپیتان تیم در نشست مطبوعاتی حاضر شد.

کنته در خصوص سیستم چرخشی خود در لیگ قهرمانان گفت:

” بله، همانطور که پس از دیدار شنبه شب گفتم، ما در ۲۵ روز باید ۷ مسابقه را برگزار کنیم، همین مسئله چرخشی بودن سیستم من را اجتناب ناپذیر می‌کند. دو مسابقه مهم درطی این ۲۵ روز خواهیم داشت، مقابل دو تیم کپنهاگن و گالاتاسارای که بسیار مهم است. اگر سیستم چرخشی را در نظر نگیریم با خستگی مفرط بازیکنان مواجه می‌شویم. چرخش سیستم قطعاً بهتر از تغییر سازماندهی و یا ایده فوتبالی ماست. “

تفاوت میان نورژلاند که نماینده دانمارک بود و فصل قبل با آن روبرو شدید، با کپنهاگن چیست؟

” دومین فصل متوالی است که مقابل نماینده‌ کشور دانمارک قرار می‌گیریم، نورژلاند فصل قبل تیم بسیار خوبی نشان داد، تیمی که بسیار خوب سازماندهی شده بود و فوتبال را به شایستگی بازی می‌کرد. تیمی بسیار فعال از هر نظر. کپنهاگن را طی روزهای اخیر زیر نظر قرار داده ایم، آن‌ها با سیستم مختص خود ۴-۴-۲ بازی می‌کنند که بعضی اوقات به ۱-۱-۴-۴ تغییر میابد. نباید رتبه فعلی این تیم را در لیگ در نظر بگیریم، بازیهای آن ها را همگی دنبال کرده ام، علی‌رغم این‌که نتیجه نگرفته‌اند بسیار خطرناک در مسابقات خود ظاهر می‌شوند. باید از ۷-۸ دقیقه مسابقه فصل گذشته مقابل نورژلاند در دانمارک که دفاع این تیم را شکستیم درس و تجربه بگیریم و در این مسابقه استفاده کنیم.”

این فصل باتجربه تر از فصل قبل هستید، ایمان بیشتری به موفقیت خود دارید؟

” به نظرم امسال تیم باتجربه تری هستیم، برای بسیاری از ما امسال، بسیار حیاتی خواهد بود. از این جهت می‌گویم باتجربه هستیم که فصل قبل هم تجربه بازی در لیگ قهرمانان را به دست آوردیم و هم تجربه بازی مقابل تیم‌های دانمارکی را. از این نقطه نظر تیم به بلوغ فکری رسیده است، باید با تفکر ویژه بدانیم که لیگ قهرمان ۶ مسابقه برای صعود از مرحله گروهی پیش روی شماست و هیچ شانسی برای بازگشت پس از اشتباه کردن وجود نخواهد داشت.”

آقای کنته، نظرتان در خصوص گروهی که در آن قرار دارید و مسابقه بعدی مقابل گالاتاسارای چیست؟

” گروه قطعاً جذاب و زیبایی است. می‌دانیم و اطمینان داریم که رئال در اندیشه رسیدن به دهمین قهرمانی خود در لیگ قهرمانان است. اگر تصور کنیم رئال تیم نخست این گروه خواهد بود، رقابت برای صعود به عنوان تیم دوم میان ما و گالاتاسارای خواهد بود، البته باید از تیم شگفتی ساز کپنهاگن هم غافل نشویم، اما این به معنی این نیست که به راحتی اجازه می‌دهیم رئال در این گروه به عنوان صدرنشین بالا رود، به هرحال از نظر تجربه و کیفیت رئال تیم بسیار قدرتمندی است و از این جهت می‌تواند مدعی صدرنشینی در این گروه باشد.”

شانس فتح لیگ قهرمانان را دارید؟

” ببینید ما می‌دانیم که که هستیم، این روشی بود که اکنون ما را در ایتالیا به بهترین نقطه رسانده است و در اروپا نیز تیم قابل احترامی هستیم، فوتبال سالمی ارائه می‌دهیم و از این بابت تیمم را به عنوان یک تیم و رقیب خطرناک برای هر تیمی در لیگ قهرمانان می‌بینم. می‌دانیم که هستیم، چه می‌خواهیم و به کجا خواهیم رفت، بدون هیچ محدودیتی جلو می‌رویم، اگر محدودیتی وجود داشته باشد، رویاسازی اصلا زیبا نخواهد بود.”

فصل قبل در نخستین بازی لیگ قهرمانان شاهد ۴ تغییر بودیم، آیا مجدد باید منتظر چنین تغییری باشیم؟

” باید تمام مسائل تمرین را برای شما بازگو کنم؟ (میخندد). وقتی شما قصد تغییر سیستم را دارید حداکثر می‌توانید ۴ بازیکن را تغییر دهید، وقتی به ۵و۶ بازیکن می‌رسد قطعاً ریسک خطر بالا می‌رود. همه چیز را فردا مشخص خواهم کرد”

پیرلو بازی می‌کند؟

” بله فطعاً پیرلو کسی نیست که قصد تغییر جایگاهش را داشته باشم، چون ریسک پذیری بالایی می‌خواهد.”

نشست مطبوعاتی کنته را در بالا به صورت کامل و بدون هیچ دخل و تصرفی مطالعه نمودید.
=========================================================
بوفون: رویایم فتح لیگ قهرمانان است

C_3_Media_1786776_immagine_ts673_400-600x356.jpg

جیانلوئیجی بوفون کاپیتان تیم فوتبال یوونتوس در کنار آنتونیو کنته در نشست مطبوعاتی پیش بازی مقابل کپنهاگن در لیگ قهرمانان اروپا حاضر شد و در خصوص این مسابقه صحبت کرد.

بوفون در این خصوص گفت:

” کنجکاو هستم که ببینم اگر نسبت به فصل قبل عمل‌کردمان بهبود پیدا کرده به رویایم فکر کنم. رویایم قطعاً فتح لیگ قهرمانان است، البته نه تنها من، بلکه برای تمام اعضای یوونتوس، مدیران، مربیان و هواداران این یک خواسته و رویای بزرگ است. تیم در تابستان امسال تقویت شده است، اما ما نیز باید تلاش کنیم نسبت به فصل قبل با تجربه تر و بهتر ظاهر شویم.”

بوفون در خصوص همبازی سابق خود ملبرگ در تیم کپنهاگن گفت:

” با ملبرگ خاطرات بسیار خوبی دارم، او همبازی بسیار خوبی بود، یک بازیکن حرفه ای و با تجربه‌ای که دوست بسیار خوبی بود . او بسیاری مواقع من را می‌خنداند و واقعا دوست داشتنی بود. خوشحالم که او را مجدد ملاقات خواهم کرد.”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بریم برای یک برد شیرین دیگه از نوع چمپیونز لیگیش :D
-----------------

اقا فورزا یووه!!! :دی
یه سوال !!!
الان پوگبا هر بازی 90 دقیقه بازی میکنه!!!؟؟؟
تو چمپیونز ؟؟؟

بله دوست من الان با مصدومیت مارکیزیو سوپر پوگبا در ترکیب ثابت هست ;)

سوپر مارکیزیو تا کی نیست و اگه بیاد رو نیمکت میشینه یا بجای سوپر پوگبا تو ترکیب سوپر یووه بازی میکنه!!!؟؟

این رو دیگه باید برید از کونته بپرسید چون به نظر خودم هر چهار تا هافبک هامون پیرلو - ویدال - مارکیزیو - پوگبا عالی هستند ( می شه وسط بازی ها هم ترانسفر انجام داد :دی )

:دی!!
میدونم میشه!!!
محدودیت نداره؟؟؟
دقیق معلومه تا کی نیست این سوپر مارکیزیو!!!!؟؟؟

چرا دوست من مگه قواین رو نخواندید ؟!

نه عزیز معلوم نیست که چه موقع به مرز آمادگی برسه :cool:

Last edited:
بالا