• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
چی بگم والا , تا اومدن این وچینیچ و توز مچ شدن وچینیچ مصدوم شد و این بازی هم که باز مصدومیتش برگشت :(

امیدوارم این اتفاق نیافته , پیرلو حداقل تا دو سال دیگه می تونه اون وسط زمین رو بچرخونه :)

جواد جان تنها بحث مچ شدن ووچینیچ با توز نیست.

مهاجم های ما بیشتر بازیسازن تا گلزن.

اگه بیایم تک به تک بررسی کنیم می بینیم که یک تمام کننده نرمال هم نداریم چه برسه به یک شش دانگش.

مثلاً بهترین مهاجممون توز؛ تو هر تیمی بوده بازیسازیش بهتر و بیشتر از گلزنیش بوده و یا ووچینیچ که قبل از یووه در رم بود، یشتر پاس گل می داد تا گلزنی کردن.

مهاجم های دیگمون هم مثل یورنته که دو سه سال تموم کوبیدیم و آخرش هم بصورت آزاد گرفتیمش، مهاجم هدفمونه مثلاً!!! زمان اوجش چی بود که الان تو افتش چی باشه!

کوا هم که باید بشینیم تا کی بشه بزنه به سرش یک بازی خوب ازش ببینمیم!

جووینکو هم که اصلاً ارزش بحث کردن نداره.

با این مهاجم ها به هیچ کجا نمی رسیم، اگر میخوایم تو اروپا کاری از پیش بره باید ابزارش باشه.

اما خب نرود میخ آهنی در سنگ...

تا ماروتا مدیر باشگاه هست سقف آرزوهامون نهایتاً لیگ ایتالیاست و قهرمانی در اروپا رویایی بیهودست...

پ.ن: خواستم یک سری از عکس های بازی رو بذارم اما اصلاً دل و دماغش رو نداشتم!:hmm:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

جواد جان تنها بحث مچ شدن ووچینیچ با توز نیست.

مهاجم های ما بیشتر بازیسازن تا گلزن.

اگه بیایم تک به تک بررسی کنیم می بینیم که یک تمام کننده نرمال هم نداریم چه برسه به یک شش دانگش.

مثلاً بهترین مهاجممون توز؛ تو هر تیمی بوده بازیسازیش بهتر و بیشتر از گلزنیش بوده و یا ووچینیچ که قبل از یووه در رم بود، یشتر پاس گل می داد تا گلزنی کردن.

مهاجم های دیگمون هم مثل یورنته که دو سه سال تموم کوبیدیم و آخرش هم بصورت آزاد گرفتیمش، مهاجم هدفمونه مثلاً!!! زمان اوجش چی بود که الان تو افتش چی باشه!

کوا هم که باید بشینیم تا کی بشه بزنه به سرش یک بازی خوب ازش ببینمیم!

جووینکو هم که اصلاً ارزش بحث کردن نداره.

با این مهاجم ها به هیچ کجا نمی رسیم، اگر میخوایم تو اروپا کاری از پیش بره باید ابزارش باشه.

اما خب نرود میخ آهنی در سنگ...

تا ماروتا مدیر باشگاه هست سقف آرزوهامون نهایتاً لیگ ایتالیاست و قهرمانی در اروپا رویایی بیهودست...

پ.ن: خواستم یک سری از عکس های بازی رو بذارم اما اصلاً دل و دماغش رو نداشتم!:hmm:

همه حرفات رو تایید می کنم داداش گلم

همه هم شاهد هستند که موقع نقل و انتقالات ما یوونتوسی ها هممون چقدر حرص می خوریم ولی خوب الان باید با این تیمی که داریم ببریم و تا نقل و انتقالات زمستانی باهاش سر کنیم تا شاید ماروتا سرش به سنگ بخوره یه سوارزی ژکویی اگرویی رونی چیزی بیاره (هیشکی نه و ماروتا الکان گفت بیا برو هیگواین رو بگیر پولش با من ماروتا چه کرد :D) من خودم والا به همین دروگبا هم پارسال راضی بودم یا حتی به لوپز که توی فیفا 14 برای خودم خریدمش :D

اما به نظرم اگه یورنته به اوجش برگرده و همون یورنته اتلتیک بشه می شه (فکر کنم سال قبلش که مورد خشم قرار بگیره توی اسپانیا دومین گلزن اسپانیا شده بود) به تیم امیدوار بود , البته این جوینکو هم باید بفروشند دیگه بازیکن بشو نیست و در حد یووه :دی

کوا هم به نظرم کمی سنگین بازی می کنه و در سرعت کم می یاره :(

خوب برامون فقط یه وچینیچ و توز می مونه که اگه مصدوم نباشند و بازی کنند می شه امیدوار بود به تیم :happy:

راستی اون آخرین حرفتم واقعا قبول دارم منم اصلا حس گذاشتم خبر و عکس ندارم :(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب دیگه بسه نا امیدی و تنبلی بریم برای بازی با میلان :rolleyes:

چند خبر از یووه :happy:
------------------

اشتبـاه کردیم و بایـد درس بگیریم
C_3_Media_1796751_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کونته پس از بازی با گالاتاسرای در حالی که از عملکرد شاگردان خود در حفظ نتیجه راضی نیست به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. مرد ایتالیایی در حالی که بسیار ناراحت بود سخنان خود را آغاز کرد:

" من واقعا ناراحت هستم و عذر خواهی می کنم بخاطر هچنین عملکردی. ما 3 گل بد را در بازی قبلی و این بازی خوردیم که هرگز قابل قبول نبود. من واقعا متاسفم "

" ما باید واقعا بیشتر از این مراقب باشیم. من متوجه وضعیت بازیکنان نمی شوم ! آن ها نتوانستند گلی که به سختی زده بودند را حفظ کنند و نتیجه را به نفع خود تمام کنند "

" ما در طول هفته بارها در مورد اشتباهات چه در دفاع و حمله توضیح داده بودیم . همیشه اشتباهات مهاجمین مهم شمرده نخواهد شد. ما تمرکز بیشتری را در دقایق آخر بازی نیاز داشتیم "

" من انتظار داشتم که بازیکنانم در بالاترین سطح خود و بهترین شرایط باشند. اگر شما 3-3-4 را پیشنهاد می کنید ما نیاز به استفاده از جناحین داریم . خوب ما امروز خیلی موفق نبودیم و آمار خوبی از سانتر از کناره ها بدست نیامده است."

" هم لختشتاینر هم ووچینیچ دجار مشکل عضلانی شده اند و فردا وضعیت آن ها بررسی می شود. امیدوارم که چیز جدی نباشد اما با این حال نیاز است استراحت کنند تا بهبود یابند "

" ما گل اول را خوردیم در حالی که بازی را در دست داشتیم و به گالاتاسرای فشار می آوردیم. پس از آن بود که گالا عقب نشینی کرد و ما حتی کمی بیش از حد به استفاده از توپ ها بلند روی آوردیم "

" پس از آن بازی را در دست گرفتیم. ما گل پیروزی را زدیم و یک دقیقه بعد در دقیقه 88 گل مساوی را خوردیم. این تقریبا چیز عجیب و غیر منتظره ای برای ما بود و ما متاسفانه 3 امتیاز مهم را که سزاوار آن بودیم از دست دادیم "

" برای پشیمانی فرصت زیادی نداشتیم و بازیکنانم برای جبران آمدند. اما دقایق آخر بازی همه بازیکنان می خواهند دروازه تیم خود را مراقبت کنند و گویا دروازه ها کوچـکتر می شوند ! "

" من فکر می کنم که گالاتاسرای بسیار خوب و زیبا 1-1-4-4 را بازی کرد و انتظار چنین بازی هم از آن ها داشتیم "

" آن ها از 2 اشتباه ما استفاده کردند و ما گل خوردیم. شاید اگر در بازی جستجو کنید ما اشتباه بیشتری نداشته باشیم. اما اکنون زمان نا امیدی نیست "

" درست است که در 2 بازی مهم 4 امتیاز حساس را از دست دادیم و مانند این بود که یک چاقو بین دندان ها ما فرو رفـت و این بسیار دشوار و دردناک است "

" اما ما اکنون راهی جز تلاش دوباره برای نتیجه گیری در سایر بازی ها نداریم. ما باید از این بازی ها و اتفاقات درس بگیریم .لیگ قهرمانان میدان بزرگی برای همه تیم ها است و جایی است که ثانیه ها تعیین کننده هستند "

" اما من همیشه می گویم که در فوتبال باید آرام بود. اگر ما موفق به عبور از مرحله گروهی شیم یعنی بهتر از سایر تیم ها بوده ایم و اگر موفق نباشیم یعنی سایر تیم ها مانند گالاتاسرای از ما بهتر بودند و در آن حالت ما باید دیگر تیم ها را ستایـش کنیم "

" اکنون نگاه ما باید به بازی های لیگ و جدال حساس با میلان باشد. بعد از هر بازی باید اتفاقات تلخ را فراموش کرد و فقط باید درس بگیریم تا شاهد اشتباهات این چنینی مقابل تیم دیگری نباشیم "

با تـوز ، از منچسـر تا توریـن
061.jpg

کارلوس تـوز مهاجم 29 ساله باشگاه یوونتوس ایتالیا در مصاحبه ای جالب و خـواندنی از علایق مختلـف خود و زندگی در ایتالیـا می گوید . کارلیتوس که از زندگی در تورین خوشحال است گفت:

در توئیتر فعال هستی؛ به صفحات اجتماعی علاقه داری ؟

" مدت ها بود که از اینکه در توئیتر یا فیس بوک فعالیت کنم متنفر بودم (هنوز عضو فیسبوک نیستم). تنها چند هفته پیش عضو توئیتر شدم و این کار را برای موضوع مربوط به لباس مجله ها انجام دادم. دوست دارم زندگی من به صورت خصوصی باقی بماند و برای همین بیشتر درباره ی موضوعات فوتبالی می نویسم تا درباره ی موضوعات خانوادگی و همسر و دو دخترم . همیشه حفاظت از مسائل خصوصیِ زندگی سخت است "

مدت زیادی می شود که در مسائل اجتماعی شرکت داری. به عنوان مثال، در ژوئن 2011 "بنیاد خیریه کارلوس توز" تاسیس شد, هدف این بنیاد چیست ؟

" از طریق این بنیاد سعی می کنم که به بچه های محله ی خود کمک کنم. سازمان بسیار کوچکی است که هدفم از اداره ی آن کمک به مردم خودم است . ما یک سُفره داریم، جایی که صبحانه، ناهار و شام را با همه ی بچه های Fuerte Apache می خوریم ."

"من این شانس را داشتم که از آنجا بروم، شانس برخوردار شدن از لطف خدا و توانستم در همه دنیا فوتبال بازی کنم. برای همین من مشهور هستم و این امکان را دارم که به همسایه کمک کنم و این چیزی است که مرا خوشحال می کند "

اکنون در تورین هستی. آیا این شهر به منچستر شباهت دارد ؟

" نه. دو شهر بسیار متفاوت هستند. در سطح فرهنگی متفاوت هستند و سبک زندگی ایتالیایی به سبک زندگی مرسوم در آرژانتین شبیه تر است؛ به خانواده ی اهمیت زیادی داده می شود، همه باهم غذا می خورند، همه متحد هستند و راحت باهات دوست می شوند حتی اگر زبان آنها را ندانـی . گمان می کنم همین چیزها باشند که تورین را از منچستر بسیار متمایز می کنند "

درباره ی ایتالیا چه فکری می کردی ؟

" فقط می توانم فکر و گمانی که از فوتبال ایتالیا داشتم را بگویم؛ فکر می کردم که در فوتبالِ ایتالیا دوندگی پایین اسـت و بازی بسیار آرام و آسان است. اکنون می توانم ثابت کنم که اینطور نیست! "

" گمان می کنم سخترین نوع فوتبالی باشد که در آن بازی کرده ام .بسیار جزئیات را زیرنظر دارند و در سطح فیزیکی و تاکتیکی خیلی کار می کنند. گمان می کنم دقیقا با آن چیزی فکر می کردم متفاوت باشد "

فضای یوونتوسی ؟

" مانند یک خانواده ی بزرگ است. ما و هواداران رابطه ی خوبی باهم داریم. این باعث می شود که اتحاد وجود داشته باشد و یوونتوس یک تیم واقعی باشد و روز به روز پیشرفت کند "

لباس شماره 10 یوونتوس را برداشتی که این شماره برای یوونتوس معنی خاصی داشته است . نظرت چیـست ؟

" می خواهید حقیقت را بدانید؟ من به این چیزها فکر نمی کنم. به این فکر نمی کنم که لباس شماره 10 یوونتوس را دارم. فکر کردن به این موضوع مانند این است که بخواهم فشار را روی خودم بیشتر کنم. و تحت فشار می توان خوب بازی کرد و حتی نیز می توان بد بازی کرد و من معتقدم که در شرایطِ تحتِ فشار امکان بد بازی کردن بیشتر از خوب بازی کردن باشد "

" از این رو مانند زمانی که در محله ام بودم بازی می کنم و گمان می کنم برای همین باشد که همیشه دوران خوبی را گذرانده ام. اجازه ی فکر کردن به تاریخ را به خودم نمی دهم "

گفته بودی که ممکن بود فوتبال را در 28 سالگی کنار بگذاری؛ خیلی ها می پرسند چرا چنین قصدی را داشتی ؟ زندگی فوتبالی اینقدر سخت است ؟ سخت تر از آن چیزی است که مردم بتوانند تصور آن را کنند ؟

" گمان می کنم که خیلی از مردم فکر می کنند که ما پول زیادی را با انجام دادن آنچه که دوست داریم در می آوریم. اما اینطور نیست, در این زندگی همیشه باید حرفه ای تمام عیار باشی، همه چیز کاملا کنترل شده و قانونمند است "

" مسئله فقط تمرینات نیست بلکه مسئله ی تغذیه، ساعات خواب و در نهایت تمام آنچه که در وقت آزاد می توانی انجام دهـی یا نه. همه چیز کنترل می شود که یک بازیکن بتواند در طول بازی صد در صد باشد "

اکنون چه نقشه ای برای این قسمت از زندگی داری ؟

" من دارم سعی می کنم که دوباره از بازی کردن لذت ببرم. این به این معنی نیست که کاملا لذت بردن از بازی کردن را از دست داده بودم، اما بالاخره یک روزی فرد از این همه فشار خسته می شود. خوشحالی خاموش می شود و آن اشتیاقی را که باعث شد مهم ش.ی را از دست خواهی داد.اکنون سعی می کنم که دوباره این احساس بی همتا را تجربه کنم، احساسی که به شما اجازه می دهد که دوباره از فوتبال لذت ببرید "

چه رابطه ای با موسیقی داری ؟

" علاقه ی بسیار زیادی به موسیقی دارم. موسیقی در روح آدم نفوذ می کند. زمان هایی وجود دارد که می تواند به تو خوشحالی بدهد و بعضی وقت ها دل تنگی . کارهایی را در زمینه ی موسیقی با گروه موسیقی برادرم انجام داده ام که راهی برای گذراندن وقت بیشتری با دوستانم است "

تو آهنگ نوشته ای؛ آیا این راهی برای جدایی از سختی های روزمره و انجام دادن کاری متفاوت و خارج شدن از جهان فوتبال است ؟

" بله، قطعا برخواسته از خستگی است. اما همانطور که گفتم همچنین برای بیشتر بودن با دوستانم است، افرادی که به دلیل مسائل حرفه ای و کاری موفق نمی شوم زمان زیادی را با آنها بگذرانم. علاقه ای که به موسیقی در بین ما وجود دارد این امکان را می دهد که بیشتر با آنها باشم "

ایده ی درست کردن طرح روی لباسها چطور به وجود آمد ؟

" در طرح لباسهایِ راهی که پیش گرفته ام و که نام این راه TVZ است همیشه دوستی که حرفه ی او این بوده به من کمک کرده است. همیشه به کار در زمینه ی لباس علاقه داشته ام. دوستم بعضی جزئیات را طرح می کند یا با من شراکت می کند و من به او می گویم که طرح ها را در کجای لباس بگذارد، جایی که من بیشتر دوست داشته باشم "

" به عنوان مثال، نصب یک لوگو پشت یا جلوی لباس. من همیشه این فرصت را به دوستم می دهم که آزادانه نظر خود را بگوید و حکم خوب یا بد بودن را بدهد "

نظرت درباره ی فرمول 1 ؟ تجربه ی اخیرت در مونزا چگونه بود ؟

" تجربه ی بی همتایی بود. فکرش را کنیـد که از بچگی همیشه رویای داشتن یک فِراری را داشتم و مسابقات را همیشه از تلویزیون دنبال می کردم، با خودم تصویر سازی می کردم که جهان فرمول 1 چطور می تواند باشد. دعوت شدن از سوی فراری، دیدن ماشین ها از نزدیک، موتورها و بقیه ی چیزها فوق العاده بود "

و گلف؟ چطور به این ورزش رسیدی و به چه چیز این ورزش علاقه داری ؟

" در گلف خودم را پیدا می کنم. روز به روز شناختنِ خودت را یاد می گیری. در گلف در مقابل اشتباه خود مسئول هستی و باید از پس لحظات سخت بر بیایی و نمی توانی حرکت اشتباهی داشته باشی زمانی که در حال بازی با افراد دیگر هستـی "

" تنها گلف این لحظات را به تو می دهد و در گلف ما رقیبانِ خودمان در برابرِ مشکلاتِ در زمین هستیم. این به خودشناسی کمک می کند و کم کم که فرد خود را می شناسد، رشد خواهد کرد . این ویژگیِ بسیار زیبای گلف است "

چه رویایی داری که دوست داشتی در آینده ای نزدیک برآورده می شد ؟

" رویای من "حال حاضر" است . " امروز " است . بودن در یوونتوس ، زندگی کردن در این لحظات فوق العاده است . نمی توانم چیز بیشتری بخواهم . من روز به روز زندگی می کنم . به آنچه که دارم میل دارم ، بودن در یوونتوس ،داشتن احساس خوب ،زندگی کردن در لحظاتی که دارم در آن زندگی می کنم. برای همین باید به کار و تلاش کردن ادامه داد، برای پیش رفتن به جلو به همین صورت."

آیا امروز احساس می کنی از زمانی که در اروپا هستی به بلوغ بیشتری رسیده ای ؟

" بله، متفاوت است. من 29 ساله شده ام و اگر با تجربه هایی که بدست آورده ام رشد نکرده بودم، گمان می کنم که اکنون یک دیوانه می بودم. زندگی تجربه های زیادی را به تو می دهد و اگر فرد باهوش است، باید ببیند که کجا اشتباه می کند و کجا نه . باید ببیند چه چیزی تغییر می کند و چه چیزی را در اختیار دارد . این موضوعات مهم است. این به معنی رشد کردن به عنوان انسان است "

تـوز بازیکن ماه یوونتوس
5b4024a1-180d-4533-86ca-52b4b554e490.jpg

کارلوس توز بازیکن آرژانتینی یوونتوس که به تازگی به این تیم پیوستـه است از سوی هواداران به عنوان " بازیکن ماه سپتامبر " یوونتوس انتخاب شده اسـت و قرار است قبل از بازی یووه مقابل میلان در ورزشگاه یوونتوس این جایزه به او اهدا شود .

کارلوس توز 29 ساله در 9 بازی 4 گل برای یووه به ثمر رسانده و یک مقابل تیم ورونا نیز بازیکن برنر زمین انتخاب شده .

ضمنا 79.1 % پاس های توز در طول بازی صحیح بوده و در دفاع و درگیری با بازیکنان حریف نیز در 89% مواقع پیروز بوده که جز ویژگی های منحصر بفرد توز به عنوان یک مهاجم به حساب می آید .

گفتنی اسـت که در این نظرسنجی ستاره یووه با کسب امتیار 7.7 توانسـت به عنوان نفر اول انتخاب شود .

میرکو و لختشتاینر غایبان یوونتوس:(
037.jpg

تیم فونبال یوونتوس پس از بازی مقابل گالاتاسرای و دومین تساوی در لیگ قهرمانان امروز در زمین وینوو برای دیدار حساس مقابل میلان به تمرین پرداخت .

امروز پس از اعلام باشگاه یووه مبنی بر اینکه بازی با گالا تمام شده و حالا چالش و رویداد مهم بعدی بازی با میلان در ورزشگاه یوونتوس اسـت بازیکنان یووه به تمرین پرداختـند .

در تمرین امروز یووه ابتدا شرایط میرکو ووچینیچ و لختشتاینر 2 بازیکنی که در بازی دیشب دچار مصدومیت شدند برای بازی بعد بررسی شد .

بر اساس اعلام باشگاه یوونتوس استفان لختشتاینر که در پایان نیمه اول بازی تعویض شد در عضله ران پای راسـت خود احساس درد می کند و همچنین میرکوو ووچینیچ که نتوانست برای یووه کامل بازی کند در عضله دوسر ران پای چـپ دچار مصدومیت شده است که فردا نظر نهایی در مورد این 2 پس از بررسی اعلام خواهد شد .

برای بازی با میلان با توجه به مصدومیت ِ میرکو احتمال داده می شود که فابیو کوالیارلا مهاجم گلزن یووه از ابتدا کنار توز بازی کند .

همچنین با توجه به مصدومیت لختشتاینر در سمت راست و بازی ضعیف ایزلا در بازی دیشـب احتمال داداه می شود که کونته از پادویین در این سمت استفاده کند زیرا بازیکن تخصصی دیگری در این پست وجود نخواهد داشـت .

در اروپـا دفاع 3 نفره مناسـب نیـست
1380831060_alessio-tacchinardi_hb7zr95royab186258kcv8sfx.jpg

تاکیناردی هافبک سابق یووه که از بازی تیم ِ سابق خود مقابل گالاتاسرای راضی نیست از یوونتوس و مشکلات ِ بازی این تیم می گوید .

" در اروپا شرایط متفاوتی وجود دارد. باید همه چیز را در نظر گرفت. به نظرم دفاع 4 نفره در مقابل مهاجمین موفق تر خواهد بود . این چیزی است که در بیشتر تیم ها دیده می شود "

" فکر می کنم که یوونتوس باید دفاع 3 نفره خود را تغییر دهد . حریفان یووه بازی و تاکتیک یووه را متوجه شده اند و بازی با 3 دفاع دیگر نمی تواند خوب باشد "

" زمانی که از 3 دفاع استفاده می کنید در واقع شما در استفاده از مدافعین کناری به عنوان یک یار کمکی در حمله محرومیـد . بازی کردن با 3 مهاجم و داشتن 2 مدافع در کنار برای شما برتری را ایجاد نمی کند و این برای تیمی که نیاز به برتری دارد فایده زیادی نخواهد داشـت "

" ما در خط حمله می توانیم ار یورنته بهره ببریم. او مهاجمی بلند قامت است و می تواند یک امتیاز ویژه در بازی های هوایی باشد . یووه نباید از او در خط حمله محروم شود "

" شاید مهمترین کاری که یووه می تواند انجام دهد به خدمت گرفتن ریبری است. او بازیکنی کامل است و می تواند نقش چند بازیکن را در زمین ایفا کند. ما نمونه آن را در بازی دیشب دیدیم که دروگبا چقدر تعیین کننده ظاهر شد "

بازی با رئال مادرید ؟

" وقتی که رونالدو در خط حمله باشد ممکن نیست که خطری دروازه را تهدید نکند و آسیبی به تیم نرسد "

حساس تر از همیشه
juventus_milan_vidal_getty.jpg

یوونتوسی ها در یکی از حساس ترین دیدارهای سری آ به مصاف تیم میلان خواهند رفت و جدال دو تیم بدون شک از اهمیت بسیار زیادی برای هر دو سرمربی برخوردار است.

دو تیم یووه و میلان در مجموع 162 بار به مصاف هم رفته اند که حاصل آن 55 برد برای یووه و 48 برد برای تیم میلان بوده است.59 بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.

یووه در این 162 مصاف 221 بار دروازه تیم اول شهر میلان را باز کرده و در طرف مقابل میلانی ها 213 گل را به ثمر رسانده اند.

بهترین برد یووه برابر میلان پیروزی 6-1 سال 97 و بهترین برد میلان برابر یووه برد 7-1 سال 1950 بوده است.

گفتنی است دیدار دو تیم یک شنبه ساعت 22:15 از شبکه سوم سیما پخش مستقیم خواهد شد.

پ.ن: ای کاش کاسرس مصدوم نبود و جای این ایسلا می گذاشتش توی زمین :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

خوب دیگه بسه نا امیدی و تنبلی بریم برای بازی با میلان :rolleyes:

:D:) چشم داش جواد...

اینم چند خبر دیگه...

پیرلو را با هیچ کس مقایسه نکنید پ.ن::rolleyes::goatee:

18820927793090106363.jpg

کونته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس گفت: پیرلو دارای ویژگی های منحصر به فردی است و هرگز نمی توان وی را با دیگر بازیکنان حاضر در تیم یوونتوس مقایسه کرد.

به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز آنتونیو، کونته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس گفت: بسیاری پیرلو را با پوگبا مقایسه می کنند ولی من این قیاس موافق نبوده و آن را قبول ندارم.

“به نظرم این بازیکنان ویژگی های متفاوت بسیاری دارند هر چند که دارای خصوصیاتی منحصر فرد است که نمی توان آن را در دیگه بازیکنان حاضر در فوتبال یافت در مورد پوگبا هم باید تاکید کنم که او هم بازیکن خوبی است و بحث قدرت بدنی اش بسیار مهم و قابل توجه است.”

یورنته برابر میلان در ترکیب ثابت؟

67879968816293274098.jpg

گزارش های رسیده حاکی از این است که آنتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس ممکن است از فرناندو یورنته از ابتدا در دیدار مقابل میلان استفاده نماید.

مصدومیت میرکو ووچینیچ در جریان دیدار مقابل گالاتاسارای موجب شده که انتخاب زوج کارلوس توز، کونته را به فکر فرو برد.

فابیو کوالیارلا با گلزنی و گرفتن یک پنالتی به عنوان گزینه مورد نظر کونته در نظر گرفته شده، اما Tuttosport گزارش می دهد که فرناندو یورنته از ابتدا به میدان خواهد رفت.

کوالیارلا در شش حضورش در میدان در فصل جاری سه گل به ثمر رسانده در حالی که حاصل تلاش فرناندو یورنته یک گل در چهار دیدار بوده است.

ماتری گل بزند خوشحالی می‌کند

95873043496851939280.jpeg

در صورتی که الساندرو ماتری مهاجم میلان در بازی یکشنبه برابر تیم سابقش یوونتوس گلزنی کند خوشحالی خواهد کرد.

مهاجم ایتالیایی در تابستان با هزینه ۱۱ میلیون یورویی به سن سیرو بازگشت.

«به نظرم خوشحالی کنم. فکر نمی کنم این کار بی احترامی باشد.»

«گلزنی برای من یعنی خوشحالی. مقابل کالیاری این کار را کردم و دلیلی نمی بینم که مقابل یوونتوس این کار را انجام ندهم.»

«من رابطه خوبی با همه بازیکنان یوونتوس دارم، چند نفرشان برایم پیام فرستادند تا به من روحیه بدهند چون در گلزنی دچار مشکل شدم.»

«ولی خب همه آنها یک طور تمام شده بودند – مقابل ما گل نزن…»

ماتری دو اسکودتو را با بانوی پیر به دست آورد، اما او زیر نظر آنتونیو کنته جایی در ترکیب اصلی نداشت.

«زمانی که باشگاه به شما می گوید که همه پیشنهادات برایتان را بررسی می کند، یعنی دیگر انتخاب اول نیستید و رویتان حساب نمی کنند.»

«یوونتوس خریدهایی انجام داده بود و به پول نیاز داشت. من به جای فابیو کوالیارلا رفتم چون زودتر از او پیشنهادی دریافت کردم.»

ماتری در هفت بازی که برای روسونری انجام داده موفق به گلزنی نشده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آماده می شیم برای بازی امشب که با برد رم مقابل اینتر و نشون دادن اقتدارشون برای قهرمانی بازی حساسی خواهد بود و یووه به هر سه امتیاز بازی نیاز مبرمی دارد ( دی )

شبکه پای پخش بازی حساس امشب :happy:

-----------------

Untitled.jpg

پ.ن: امشب شب توزه :rolleyes:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان

با گل های پیرلو - جوینکو - دکتر بازی رو بردیم :happy:
-----------------

و یک بازگشت دیگر ( یوونتوس 3 - 2 میلان )
C_3_Media_1798798_immagine_ts673_400.jpg

بازگشت یوونتوس در مسابقه مقابل میلان نیز ادامه داشت و بانوی پیر در یک شب با شکوه موفق شد تیم روسونری را با نتیجه ی 3 - 2 در هم بکوبد و این در حالی بود که گل اول را میلانی ها به ثمر رسانده بودند.

در حالی که تنها ثانیه هایی از شروع مسابقه گذشته بود، تیم قرمز پوش میلان موفق شد بر روی غافلگیری مدافعان یوونتوس دروازه ی این تیم را باز کند و همه ی را در شوک فرو برد.

یوونتوسی ها که در ورزشگاه خودی بازی می کردند از حمایت شدید تماشاگران خودی برخوردار بودند اما گل دقایق ابتدایی باعث شد تا بازیکنان یووه غافلگیر شوند.

واکنش شاگردان کونته بعد از این گل جالب توجه بود و بوونتوسی ها خیلی زود صاحب توپ و میدان شدند و موقعیت های زیادی را بر روی دروازه ی ابیاتی ایجاد کردند.

سرانجام اندراه ا پیرلو ستاره ی تیم یوونتوس موفق شد دروزاه ی تیم میلان را باز کند و ابیاتی بعد از چند واکنش دیدنی سرانجام مغلوب هنرنمایی پیرلو مرد برتر یووه شد.

میلانی ها که از نتیجه ی تساوی در نیمه اول راضی بودند با اتخاذ سیستم دفاعی سعی در تخریب بازی یوونتوس داشتند و بازیکنان میانی روسونری با نزدیک شدن به خطوط دفاعی در اندیشه ی خراب کردن نقشه های هجومی یووه بودند.

ضد حملات تنها تاکتیکی بود که شاگردان الگری برای رسیدن به دروازه ی یوونتوس برنامه ریزی کرده بودند و به جرات می توان گفت میلانی ها در وقت اول نتوانستند دروازه ی بوفون را به صورت جدی تهدید کنند و تنها همان گل ثانیه های ابتدایی ماحصل تلاش قرمز پوشان در وقت اول بود.

در نیمه دوم یوونتوس باز هم حملات خود را با استفاده از بازیکنان میانی آغاز کرد اما میلانی ها با نفرات زیاد در زمین خودی مشغول دفاع بودند و این موضوع کار را برای بازیکنان هجومی یووه سخت تر از گذشته کرده بود.

فشار یوونتوس در فاز هجومی برای دقایق متوالی ادامه داشت و کونته با ورود پوگبا - جووینکو انرژی تازه ای به تیم خود تزریق کرد و بعد از این تغییرات شاهد تغییرات زیادی در روند حرکتی یووه بودیم.

جووینکو و کیه لینی دو بازیکن دیگر یوونتوس بودند که در دقیق 69 و 75 موفق به باز کردن دروازه ی میلان شدند و بازگشت شکوهمند بانوی پیر در این مسابقه نیز ادامه داشت.

در دقایق پایانی بانوی پیر بازی را کنترل کرد و میلانی ها برای گرفتن توپ از بازیکنان یووه دچار مشکل بودند و میدان داری دستور اول کونته برای سپری کردن این دقایق بود.

در نهایت داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در اورد و شاگردان انتونیو کونته در یک شب به یاد ماندنی موفق به کسب 3 امتیاز شدند.

پ.ن: پیش بینی که اینجا نوشتم و نوشتم شب شب توز رو پس می گیرم :D

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام تبریک به همه دوستان . این فصل برای قهرمانی یکی ناپلی برای ما مشکل ساز هست و یکی هم رم امیدوارم این دو تا تیم کم بیارن در آینده و بتونیم باز هم قهرمان بشیم .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

تبریک بابت پیروزی دیشب، هرچند که می تونستیم نتیجه ی بهتری بگیریم...

چند خبر...

یوونتوس به شوک نیاز داشت

42630874959494432025.jpg

سرمربی بیانکونری پس از پیروزی خانگی تیمش مقابل میلان ضمن ابراز خوشحالی از وضعیت سباستین جووینکو تصریح کرد که یوونتوس به یک سیلی برای بیدار شدن در این بازی احتیاج داشته است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس در حالی عصر روز یکشنبه میزبان رقیب سنتی خود، آ.ث. میلان، در ورزشگاه یوونتوس آرنا بود که در ثانیه 19 این مسابقه از حریف خود عقب افتاد. با این حال، قهرمان دو فصل اخیر سری آ موفق شد این دیدار را با نتیجه 3-2 به سود خود خاتمه دهد.

سرمربی یوونتوس، آنتونیو کونته، پس از پایان بازی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: "امشب نمایش خوبی را از خود نشان دادیم. با این حال ما باید پیشرفت کنیم. در حال حاضر ما با اولین ضربه در چارچوب گل می خوریم و این به دلیل شانس بد و البته اشتباه های خودمان است. ما مدتی است با این شرایط بازی می کنیم. این همانند این است که ما در هر مسابقه به یک سیلی برای بیدار شدن از خواب احتیاج داشته باشیم."

وی افزود: "امروز نیز دیوانه کننده بود. ما متوجه نشدیم که چگونه در ثانیه 20 از میلان عقب افتادیم. البته ما عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتیم و به مسابقه بازگشتیم."

سباستین جووینکو که از ابتدای مسابقه نیمکت نشین بود، موفق شد تنها دو دقیقه پس از ورودش به مسابقه برای بیانکونری گلزنی کند تا نشان دهد که می تواند به عنوان جانشینی مطمئن خود را مطرح کند.

سرمربی یوونتوس با زدن لبخندی درباره تعویض خود گفت: "فکر می کردم که من روز چهارشنبه در مقابل گالاتاسارای تعویض تأثیرگذاری را در جریان بازی انجام دادم اما پس از آن تعویض و دریافت گل تساوی از حریف همه گفتند که تصمیم وحشتناکی را گرفته بودم."

او ادامه داد: "تمام این مسائل مربوط به نتیجه مسابقه است، در حالی که عملکرد یک تیم فرا تر از نتیجه ارزیابی می شود. من خوشحال هستم که پس از مدت ها که مردم از من درباره این موضوع می پرسیدند، جووینکو موفق به زدن یک گل با اهمیت شد. من برای سباستین حوشحالم، چرا که او بیش از اندازه مورد انتقاد هواداران یووه قرار گرفته بود. این منصفانه نیست چرا که او به خوبی دیگر مهاجمان است و تنها به حمایت احتیاج دارد. من امیدوارم که رابطه او با هواداران با این گل بهبود پیدا کند."

کونته که در کنفرانس خبری روز شنبه به منتقد ها پاسخ داده بود، در صحبت های پس از بازی مقابل میلان نیز در این باره صحبت هایی را مطرح کرد.

وی گفت: "من شگفت زده نیستم چرا که ما برای دو سال پیاپی قهرمان سری آ شدیم و این فصل دشوار خواهد بود. تاریخ نشان می دهد که تنها یوونتوس توانسته است سه سال پیاپی و در میان سال های 1935-1935 به قهرمانی دست پیدا کند. همه ما باید این مسئله را بپذیریم، بازیکنان، کارکنان، هواداران و باشگاه. ما باید با یکدیگر متحد باشیم و بدانیم که منتقد ها تنها هدف ایجاد مشکل برای ما و ناتوان ساختن ما را دارند."

سرمربی بیانکونری در ادامه در پاسخ به اینکه آیا این نگرش همان نگرش "ما در برابر دنیا" ژوزه مورینیو است یا خیر گفت: "من قبل از آمدن مورینیو به ایتالیا نیز صحبت های مشخصی را مطرح کردم. در سیه‌نا من در برابر همه خشمگین بودم چرا که ما در رتبه دوم بودیم و همچنان از ما انتقاد می کردند. من تحت تأثیر کسی نیستم. من تنها چیزی را می گویم که احساس می کنم. خوشبختانه من برای 13 سال در یوونتوس بازی کرده ام و از سختی ها آگاهی دارم. حالا زمان بازی های ملی فرا رسیده است و ما پس از این تعطیلی دو دیدار حساس برابر فیورنتینا و رئال مادرید داریم."

کیلینی: مکسس اصلاً فوتبال بازی نمی کند

74439603367371046320.jpg

جورجیو کیه‌لینی مدافع مستحکم تیم فوتبال یوونتوس که زننده گل سوم این تیم در بازی دیشب مقابل میلان نیز بود، در خصوص درگیری‌اش با فلیپ مکسس در نیمه نخست اعلام کرد که او باید به خاطر این حرکتش محروم شود.

مدافع فرانسوی و بداخلاق تیم میلان سرانجام در نیمه دوم با کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد. کیه‌لینی می‌گوید:

” از این پیروزی خوشحالم، اما نه خوشحالی کامل چرا که به میلان اجازه دادیم گل دیرهنگامی را بزند تا خطر تساوی را احساس کنیم. اگر آن ضربه سر زاپاتا گل می‌شد ، این هفته اصلاً نمی‌توانستیم بخوابیم. اگر می‌خواهیم تیم بزرگی باشیم باید از همه نظر پیشرفت کنیم. گل اول همه دیدند توپی بود که تصادفی به مونتاری رسید و او به خوبی واکنش نشان داد. ما به سختی جنگیدیم و موفق شدیم ۳-۱ از حریف پیش بیافتیم، اما دوباره عقب کشیدیم. این فوتبال نبود که مکسس بازی می‌کرد، من تکل‌های زیادی انجام داده ام اما هیچ وقت چنین رفتاری مانند مکسس نداشته ام، به نظرم او باید با مجازات سنگینی روبرو شود چرا که این به دور از فوتبال بود.”

یووه دو هفته دیگر پس از مسابقات تیم ملی ایتالیا، در هفته هشتم سری‌آ به مصاف فیورنتینا و در لیگ قهرمانان به مصاف رئال مادرید خواهد رفت.

* اضافه کنم که مکسس چهار جلسه از همراهی میلان محروم شد...:)

جووینکو: مستحق پیروزی بودیم

04568703451241879684.jpeg

سباستین جووینکو مهاجم یوونتوس که به عنوان بازیکن تعویضی راهی زمین شد و موفق به گلزنی نیز شد در پایان مسابقه خاطرنشان می‌کند که تیم مستحق این پیروزی بوده است.

او دراین خصوص به اسکای اسپرت گفت:

” مطمئناً برای یک مهاجم گلزنی بسیار مهم است و این درحالی است که به تیمم برای پیروزی کمک کرده ام، مطمئناً امشب احساس خوبی دارم. ما کمی تمرکز خود را از دست داده ایم و باید به تمام ۹۰ دقیقه مسابقه توجه کنیم. امشب کاملاً مستحق برتری بودیم و در ۱۰ دقیقه نیمه دوم خود را به میلان دیکته کردیم.”

مسابقات سری‌آ به دلیل مسابقات ملی دو هفته تعطیل خواهد بود.

دانلود گلها و خلاصه بازی

75114368960076121987.jpg

گل های بازی
گل های بازی با کیفیت HD
خلاصه بازی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پیوستن بوفون به رئال مادرید کذب محض است

1917824_w2-600x337.jpg

مدیربرنامه جیانلوئیجی بوفون، سیلوانو مارتینو در خصوص این‌که بعضی از رسانه‌ها اعلام کرده اند که رئال مادرید به دنبال این است تا سنگربان باتجربه یوونتوس را به خدمت بگیرد، اعلام کرد که این تنها کذب محض است.

رسانه‌های شایعاتی را اخیراً منتشر کردند که حاکی از آن بود باشگاه رئال به دنبال جیانلوئیجی بوفون است، این خبر به حدی مشخصاً کذب بود که بسیاری از رسانه‌های معتبر آن را پوشش ندادند، اما مدیربرنامه های مارتینو به توتویووه گفت:

” نمی‌دانم چه نظری در خصوص چنین شایعه عجیبی داشته باشم؟ نمی‌دانم واقعاً این شایعات از کجا می‌آید، آنقدر بی‌اهمیت است که نظر دادن در مورد آن هم واقعاً بی ارزش است. رئال و یووه در لیگ قهرمانان با همدیگر روبرو خواهند شد و این تنها ملاقات باشگاه رئال با بوفون خواهد بود، هرچیز دیگری در خصوص ملاقات این دو خیالی، بی اساس و کذب محض است.”

یووه یک آبان ماه میهمان رئال مادرید خواهد بود.
=======================================
لخشتاینر از لیست تیم ملی سوئیس خط خورد

9b2bd2a6-348d-4550-9f09-8cb7b892fc89-600x399.jpg

استفن لخشتاینر مدافع سوئیسی تیم فوتبال یوونتوس به دلیل مصدومیت از لیست دعوت شدگان تیم ملی کشورش خط خورد و ظاهراً در حال بازگشت به تورین است.

این مدافع از ناحیه کشاله ران راست خود دچار مشکل شده است و به بازی تیم ملی سوئیس مقابل آلبانیا و اسلوونی در مقدماتی جام ‌جهانی نمی‌رسد.

هنوز اطلاعیه رسمی در این خصوص اعلام نشده است و گزارشات غیررسمی نشان می‌دهد او آسیب جدی ندیده است.
====================================================================
پوگبا: عاشق یوونتوس هستم؛ حداقل یک‌بار رئال را شکست خواهیم داد

C_3_Media_1627465_immagine_ts673_400-600x356.jpg

پائول پوگبا ستاره خط میانی باشگاه یوونتوس در مصاحبه مفصل با روزنامه گاتزتا دلو اسپرت از دلایل خود برای انتخاب یوونتوس تا تلاش برای شکست دادن رئال مادرید صحبت می‌کند.

این ستاره جوان فرانسوی پس از پیوستن از منچستریونایتد به یوونتوس عمل‌کرد فوق العاده ای در بیانکونری از خود برجای گذاشته است، او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپرت در خصوص همه مسائل مربوط به آینده خود صحبت می‌کند.

او در پاسخ به این‌که هواداران از اینکه تو را از دست دهند نگران هستند گفت:

” من هنوز هیچ کسی نیستم، من به پیرلو و بوفون نگاه می‌کنم و به دنبال این هستم که به یک قهرمان واقعی تبدیل شوم. این دو تمام موفقیت‌ها را به دست آورده اند. بعضی ها می‌گویند مادام‌العمر در یووه می‌مانم، اما از اکنون قول نمی‌دهم چون دوست ندارم کسی را به بازی بگیرم. من به حال نگاه می‌کنم و می‌گویم که در تورین خوشحال هستم، همه چیز را در خصوص این باشگاه دوست دارم، از مربیان، مدیران، هم‌بازی‌هایم و همه هواداران. بنابراین اکنون هیچ جایی به جزء یوونتوس برای خودم متصور نیستم.”

چرا سری‌آ را انتخاب کردی؟

” چون سری‌آ دانشگاهی واقعی برای فوتبال است، به خصوص در سطح تاکتیکی، بازیکنی که در خط میانی توپ می‌زند اگر بتواند در فوتبال ایتالیا موفق ظاهر شود، می‌تواند به آرزوی خود برای تبدیل به بهترین بازیکن جهان شدن برسد. قبلاً به خودم می‌گفتم ایتالیا میانبری برای رسیدن به بهترین سطح فوتبال است وبعد از این بود که با پیشنهاد یووه مواجه شدم، باشگاهی بزرگ در دنیای فوتبال. من خوش‌شانسم چراکه حضورم با حضور کنته همراه شد. هر روز بهتر می‌شوم، کنته هیچ وقت راضی نیست، همیشه عصبانی است و سعی می‌کند هیچ کس انگیزه خود را از دست دهد و فقط پیروزی می‌خواهد. فکر نمی‌کنم بهتر از او معلمی در زندگی‌ام داشته باشم. دشام مربی است که سبکی شبیه او دارد.”

پوگبا ادامه می‌دهد:

” نقطه بازگشت من در فوتبال در ابتدا ریکی کاکا بود. اما من سعی داشتم بازی خود را به سبک دو بازیکن نزدیک تر کنم، یایا توره و آبو دیابی، حتی از جنبه فیزیکی، من خیلی به این دو بازیکن شبیه هستم. در یووه پیرلو، مارکیزیو و ویدال نقطه بازگشت من هستم. در هر جلسه تمرینی سعی می‌کنم چیزی از آن‌ها بدزدم. از تکنیک کلودیو و جنگجویی و سماجت آرتورو و فوق العادگی و نحوه حرکات آندره‌آ درس می‌گیرم. “

یووه در فصل جاری سری‌آ پشت سر رم در مکان دوم جدول ایستاده است، پوگبا می‌گوید:

” بازی‌های جالوروسی را اختصاصی از تلویزیون دنبال می‌کنم، آن‌ها خیلی قدرتمند هستند، بازیکنان بزرگی در اختیار دارند، اما اگر ما سبک فوتبالی خود را در فصل جاری دوباره پیدا کنیم، هیچ‌کسی حریفمان نخواهد شد. ما این فصل گل‌های زیادی دریافت کرده ایم و این تنها به خاطر اشتباهات خودمان بوده است، زمانی که ما بهترین خط دفاعی دنیا را در اختیار داریم نباید با چنین مسئله‌ای مواجه شویم.ما باید بیدار شویم و ذهنیت خود را تصحیح کنیم، به این مسئله باور دارم که ما می‌توانیم موفق باشیم.”

در اروپا یووه دو بازی سخت و نفسگیر را در مقابل رئال مادرید خواهید داشت:

” مقابل رئال باید امتیاز کسب کنیم، نگرانی ندارم، حداقل یک بار رئال را شکست می‌دهیم و از گروهمان صعود خواهیم کرد. ما یوونتوس هستیم، هیچ وقت این را فراموش نکنید، تاریخ، پرستیژ و کیفیت باشگاه از هیچ حریفی کمتر نیست. به این دلیل هیچ واهمه و ترسی از رئال مادرید ندارم. یووه با باشگاه‌های بزرگ اروپایی در یک سطح فوتبال بازی ارائه می‌کند، پس می‌توانیم رئال مادرید را شکست دهیم. “
========================================================
لیپی: یووه می‌تواند دو بازی خوب را مقابل رئال به نمایش بگذارد

C_3_Media_1696367_immagine_ts673_400-600x356.jpg

مارچلو لیپی سرمربی اسبق باشگاه یوونتوس و فعلی تیم گوانژو اورگرنده چین، معتقد است اگر تیم سابقش به خود ایمان داشته باشد می‌تواند دو بازی فوق العاده را مقابل رئال مادرید به نمایش بگذارد.

یووه اوایل آبان در دو هفته متوالی در مادرید و تورین باید در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به مصاف رئال مادرید رود، اما علی‌رغم نتایج ضعیف یووه در لیگ قهرمانان، لیپی می‌گوید که بیانکونری توانایی ارائه بازی زیبا مقابل رئال را دارد.

لیپی در مصاحبه امروز خود با توتواسپرت گفت:

” همیشه وقتی بازی رفت در برنبائو و بازی برگشت در تورین برگزار شده خوب کار کرده ایم، خاطرات خوبی از جدال با رئال دارم، شکست در اسپانیا و بازی برگشتی که بردیم و به فینال صعود کردیم. البته اکنون بازی حذفی نیست، اما دو بازی بسیار مهم محسوب می‌شود. یک پیروزی می‌تواند انگیزه زیادی به یووه در ادامه فصل بدهد. “

لیپی ادامه داد:

” دستورالعمل ساده است، تنها به خود باور داشته باشید، بدون ترس از سازماندهی حریف. نکته مهم این است که این یووه شباهت بسیاری به یووه دوران من دارد و همه شخصیت‌ها و توانایی‌های لازم برای موفقیت را دارد. در کنار این، رئال اکنون در بهترین شرایط خود قرار ندارد و بنابراین دو بازی فوق العاده را از یووه انتظار دارم. “

لیپی در خصوص موقعیت ناپولی و رم در صدرجدول گفت:

” واقعاً این فصل رقابت‌های سری‌آ بسیار جذاب و ویژه است. رم با سرمربی جدیدش خود را پیدا کرده است و فصل فوق العاده ای خواهند داشت. ناپولی هم تیم متحد و باکیفیتی است.یووه؟ به نظرم آن‌ها هنوز گزینه اصلی قهرمانی هستند، آن‌ها همانند فصل قبل قدرتمند هستند، حتی بیشتر از آن.”
=================================================
مارکیزیو از رم می‌ترسد؛ آن‌ها جدی ترین رقیب یووه هستند

C_3_Media_1771143_immagine_ts673_400-600x356.jpg

عملکرد فوق العاده تیم رم در رقابت‌های سری‌آ باعث شده که بسیاری این تیم را یکی از مدعیان اصلی کسب اسکودتو در سری‌آ بداند، در این میان کلودیو مارکیزیو ستاره خط میانی یووه معتقد است این تیم جدی ترین رقیب یوونتوس برای فتح اسکودتو ۲۰۱۳-۲۰۱۴ خواهد بود.

بانوی پیر اکنون با کسب ۱۹ امتیاز پشت سر جالوروسی است که از ۷ مسابقه خود ۷ پیروزی کسب کرده و خط و نشانی اساسی برای مدعیان کشیده است، کلودیو مارکیزیو در این خصوص به کوریره دلو اسپرت گفت:

” اگر در دراز مدت به این موضوع نگاه کنیم، از تیم رودی گارسیا بیش از هر تیم دیگری می‌ترسم. آن‌ها تغییرات زیادی نداشته اند و بازیکنان با کیفیتی را به تیم خود اضافه کرده اند و می‌بینیم که مربی این تیم بهترین عملکرد را از این تیم نمایش داده است. رم در مسابقات اروپایی حضور ندارد و پس از دو فصل ناامیدکننده می‌خواهند دوباره خود را پیدا کنند. امکان دارد آن‌ها بیشتر از ما تشنه موفقیت باشند، بنابراین ما باید تمرکز خود را از دست ندهیم و رویه پیروزی خود را به دست آوریم.”

مارکیزیو ادامه داد:

” باید ببینیم که رم می‌تواند این رویه و عملکرد خود را تا چه زمانی ادامه دهد، هرچند ناپولی هم تیم قدرتمندی است و می‌تواند تا انتها برای موفقیت بجنگد.”

رم و ناپولی پس از تعطیلات مسابقات ملی در سری‌آ به مصاف هم خواهند رفت.
=================================================
نگرانی کنته از دعوت پیرلو به تیم ملی ایتالیا

C_3_Media_1798873_immagine_ts673_400-600x356.jpg

پس از اعلام اسامی دعوت شدگان تیم ملی ایتالیا برای دو مسابقه با دانمارک و ارمنستان در مقدماتی جام‌جهانی که نام پنج بازیکن یوونتوسی نیز دیده می‌شد، گفته می‌شود دعوت پیرلو باعث ناراحتی و نگرانی سرمربی یوونتوس شده است.

اگرچه پیرلو مهره کلیدی برای تیم چزاره پراندلی‌است، اما تیم ملی ایتالیا پیش از این صعود خود به جام جهانی ۲۰۱۴ را قطعی کرده است و انتظار می‌رفت پیرلو برای این دو مسابقه تشریفاتی دعوت نشود.

پیرلو در این فصل در هشت مسابقه(۶ مسابقه سری‌آ و دو مسابقه لیگ قهرمانان) حاضر بوده است. او در سوپرکاپ ایتالیا نیز حضور پیدا کرده بود.

بوفون، بونوچی، کیه‌لینی و مارکیزیو دیگر بازیکنان دعوت شده از سوی چزاره پراندلی به تیم ملی ایتالیا هستند.

احتمال فراوان کنته به این بازیکن برای دیدار با فیورنتینا استراحت بدهد، چرا که یووه ۴ روز بعد از این مسابقه در برنابئو میهمان رئال مادرید خواهد بود.

لازم به ذکر است آندره‌آ بارتزالی به دلیل مشکل تاندون و مصدومیت به تیم ملی ایتالیا دعوت نشده است.

پیرلو یکشنبه هفته جاری در دیدار مقابل تیم سابقش میلان موفق به گلزنی شده بود.
================================================
کاپلو- کنته؛ مقایسه آمار دو سرمربی یوونتوس

174691.jpg

در گزارش پیش رو مقایسه ای بین موفقیت‌های آنتونیو کنته سرمربی فعلی یوونتوس و فابیو کاپلو سرمربی اسبق این تیم را خواهیم داشت.

نکات جالب:

کنته ۱۰۶ و کاپلو ۱۰۵ مسابقه هدایت یوونتوس را برعهده داشته اند.

کنته ۶۸ پیروزی و کاپلو نیز ۶۸ پیروزی به دست آورده است.

کاپلو ۱۳ شکست را در ۱۰۵ مسابقه تجربه کرده است، یعنی ۱۲٫۲۶ درصد مسابقات را با باخت پشت سرگذاشته است. کنته ۹ شکست را در ۱۰۶ مسابقه تجربه کرده است، یعنی ۸٫۴ درصد مسابقات را با شکست پشت سرگذاشته است.

۲۴ تساوی برای کاپلو و ۲۹ تساوی برای کنته دراین مدت به دست آمده است.

خط حمله تیم کاپلو ۱۸۱ گل زده و خط دفاع تیم او ۸۱ گل دریافت کرده است. خط حمله کنته ۱۹۵ گل زده و خط دفاع تیم ۷۳ گل دریافت کرده است، بنابراین کنته در هر دو فاز موفق تر از فابیو کاپلو بوده است.

هر دو سرمربی در امر کسب جام موفق بوده اند، اما کنته بهتر ظاهر شده است، کنته دو عنوان اسکودتو، دو سوپرکاپ به دست آورده است. کاپلو تنها دو اسکودتو کسب کرده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب یه خبرایی بود که گویا به خیر گذشت و بیشتر به نوعی چانه زنی برای تمدید قرارداد تبدیل شد :cool:

چند خبر از یووه:happy:
-----------------

کالچـو یک ایستگاه حمل و نقل اسـت !
C_3_Media_1790742_immagine_ts673_400.jpg

آندره آنیلی مدیر باشگاه یوونتوس که به عنوان یک مدیر جوان در راس باشگاه یووه دوران سخـتی را در یووه سپـری کرد و اکنون باشگاه خود را به آرامش و جایگاهی خوب رسانده از جوانگرایی در یوونتوس و ستاره 20 ساله یووه یعنی پل پوگبا می گوید .

" اگر شرایط ایتالیا تغییر نکند ما مجبور هستیم ستاره های خود را به فروش برسانیم همان گونه که سایر باشگاه های ایتالیایی چنین کاری می کنند . اگر یک پیشنهاد بزرگ برای پوگبا به دست ما برسد، من فکر نمی کنم در حال حاضر برای مقاومت کردن مقابل آن به اندازه کافی قدرتمند باشیم "

" سری آ در 10 سال اخیر به اندازه کافی برای رقابت با سایر لیگ های اروپا رشد نکرده است و اگر من بخواهم از دید یک فوتبالیست قضاوت کنم ، ایتالیا مقصد نهایی نیست اما یک ایستگاه حمل و نقل است که بعد از حضور در آن برای به دست آوردن پول بیشتر به لیگ های ثروتمند تر مهاجرت می کنند "

فرزند سِـناتـور آمبـرتو آنیلی ادامه می دهـد " من به این فکر می کنم که اگر در 3-2 سال آینده یک پیشنهاد بزرگ برای یکی از بهترین استعداد هایی که امروزه در اختیار داریم یعنی پوگبای فرانسوی 20 ساله به دست ما برسد آنگاه چه خواهیم کرد . به آنچه که در میلان اتفاق افتاد نگاه کنید ، آن ها زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا را به فروش رساندند تا چک ها و بدهی های خود را پرداخت کنند "

یـوونتوس قدرت شکسـت مادریـد را دارد
Michel.jpg

میشل پلاتینی هافبـک نفوذی افسانـه ای یوونتوس بین سال های 1982 تا 1987 اعتقاد دارد یوونتوس تحت ***** آنتونیـو کونته می تواند رئال آنچلوتی را شکسـت دهد .

" من اختلاف زیادی بین این یووه و یوونتوس ِ فصل قیل نمی بینم. هواداران بر روی نمایش یووه کمـی بیش از حد حساسیت نشان می دهند اما وقتی که یووه با قدرت بازی می کند و در رتبه دوم هم قرار دارد چگونه می توان تصور کرد که این تیم بد بازی می کند ؟! "

" یووه یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا است که می تواند به فکر قهرمانی در اروپا باشد و نمی‌دانم چه دلیلی می تواند وجود داشته باشد که یوونتوس رئال را شکسـت ندهد ! زیرا یووه قدرت این کار را خواهد داشـت "

بایـد به صـدر جدول برسیـم
Juventus-v-Celtic-Gianluigi-Buffon-pa_2910508.jpg

جیجی بوفون که در حال حاضر در اردوی تیم ملی ایتالیا به سر می برد و تحت نظر چزاره پراندلی تمرینات را پشت سر می گذارد ، از کمـپ تیم ملی برای هم تیمی های خود در یوونتوس پیغامی فرستاد و گفت : " ما باید به صدر جدول برگردیم و بین خودمان و بقیه ی تیم ها اختلاف امتیاز ایجاد کنیم "

او همچنین عملکرد شاگردای آنتونیو کونته را ستایش کرده و گفـت " در جواب کسانی که از عملکرد ابتدای فصل ما انتقاد می کنند من پاسخ می دهم که ما تا اینجای کار 10 دیدار داشتیم که 7 بازی را با برد پشت سر گذاشته ایـم و 3 تساوی بدست آوردیم "

اما جیجی در عین حال معتقد اسـت که این نتایج تا به اینجای کار برای رسیدن به صدر کافی نبوده .

بوفون در رابطه با رقابـت یوونتوس و رم می گویـد : " من بازی
آن ها را برابر اینتر دیدم ، و باید بگویم که آن ها خیلی خوب عمل کردند ، اما فدریکو بالزارتی درست می گویـد که یوونتوس و ناپولی مدعیان قدرتمند تری برای کسب اسکودتو هستند "

" رم و ناپولی خیلی قدرتمندانه فصل را شروع کردند ، ولی از اینتر هم نباید غافل شویم ، به همین خاطر امسال باید به کارمان شتاب بیشتری دهیـم و بیشتر سعی کنیم تا به صدر برسیم و در صورت امکان بین خودمان و بقیه ی تیم ها اختلاف امتیاز ایجاد کنیم "

نگرانـی در مورد پوگبـا وجود ندارد
1381493400_079.jpg

پل پوگبا ستاره ارزشمند یوونتوس که تنها با 20 سال سن توجه تیم های بزرگی را به خود جلب کرده , اکنون دغدغه یوونتوسی ها نگه داشـتن او می باشد و با توجه به صحبت های روز گذشته آنیلی گمانه زنی ها در مورد او شدت یافته .

اگرچه رایولا , مدیر برنامه های او یوونتوسی ها را از نگرانی در مورد آینده او نجات داد .

" این پیشنهاد ( پیشنهادات نجومی ) نه تنها در ایتالیا بلکه در هر جای دیگر اروچا قابل رَد شدن نخواهد بود . این تنها مربوط به لیگ ایتالیا نیست و هواداران نبایـد نگران باشند "

" ما عجله ای برای تمدید قرارداد با پوگبا نداریم . پل پوگبا آرام است و در همینجا شرایط خوبی دارد و می خواهیم قرارداد او را با یوونتوس تمدید کنیم "

" ما استراتژی مشخص خودمان را داریم . از هیچ تیمی پیشنهاد نداشته ایم و یوونتوسی‌ها هرگز نباید نگران باشند "

ادامه دادن با پیـرلو برای ما افتخار اسـت
C_3_Media_1787211_immagine_ts673_400.jpg

چوزپه ماروتا مدیر ورزشی یووه در گفتگویی درباره پیرلو و کونته و وضعیت یوونتوس گفت .

" ما برای بازی ها مشکلی نمی بینیم . ما تیم ِ دوم جدول هستیم و اختلاف زیادی برای صدرنشینی با رم نداریم. در اروپا هم با وجود از دست دادن 4 امتیاز هنوز فرصت جبران داریم. مانند دور برگشت در فصل پیش "

تمدید با پیرلو ؟

" مطمئنا ادامه دادن و تمدید قرارداد با بازیکنانی مانند او و بوفون برای ما افتخار اسـت . در همیشه به روی او باز است و ما افتخار می کنیم که با او ادامه دهیم "

آنتونیو کونته ؟

" کونته مربی است که همه شرایط را به خوبی درک می کند. شاید یکی از مهمترین دلایل پیشرفـت و موفقیت او همین باشد او در 2 سال گذشته چیزهای زیادی برای یوونتوس بدست آورده و نتایجی که با او به دست امده عالی بوده. ما خواهان ادامه دادن با او هستیـم "

راه طولانـی در پیـش اسـت
1381443095_059.jpg

کلودیو مارکیزیو هافبک ملی پوش یوونتوس که پس از مصدومیـت دوباره در حال تبدیل شده به بازیکن کلیدی برای یووه است از جدال برای قهرمانی در ایتالیا و بازگشـت به ترکیب آتزوری می گوید .

" ما می خواهیم بازی های ملی را هم پیروز باشیم. من در زمان مصدومیت بازی هایی را از دست دادم اما در حال حاضر من کاملا بهبود یافته ام و آماده شدم و می خواهم به تیم ملی بازگردم "

" ما با پرندلی رشد بسیاری کردیم. ما در طول 3 سال با او چیزهای واقعا خوبی را هم در زمین و هم خارج از آن انجام دادیم. فردا ما می خواهیم که برنده باشیم. حتی با اینکه صعود ما قطعی شده اما ما می خواهیم که یک احساس خوب را ایجاد کنیم زیرا ما یم گروه آماده و منسجم هستیم "

پرندلی در یوونتوس ؟

" شما آینده را هرگز نمی دانید . ممکن اسـت روزی راه ها دوباره او را به کار در یووه برگرداند "

پل پوگبا ؟

" او یک استعداد فوق العاده است. و با نمایشی که در فصل قبل داشت ارزش و پتانسیل خود را به طور کامل نشان داد . من فکر می کنم که او مدت طولانی در یوونتوس خواهد ماند "

" من صحبت های رئیس آنیلی را در مورد او شنیدم . من بار دیگر تکرار می کنم که امیـدوارم او به مدت طولانی در یووه بماند و کاملا با تورین وقـف پیدا کند . او هنوز برای پیشرفـت کردن فرصت زیادی دارد "

انجام بازی های بدون تماشاگر و محدود کردن تماشاگران ( آشوبگران ) ؟

" من فکر می کنم که بیشتر مردم خوب هستند و تنها برای لذت بردن از فوتبال و حمایت از تیم خود به ورزشگاه می آیند . اما این همان چیزی است که مربی هم به آن تاکید کرد , این اتفاق ها بازتاب خوبی در خارج از کشور برای ما نخواهد داشت "

دانـمارک ؟

" من به نفرات آن ها نگاه کردم و خوشبختانه آن ها دروازه بان نورشلند و یا کپنهاگن را ندارند ! اما گذشته از شوخی دانمارک قهرمان های زیادی در سطح اروپا در اختیار دارد و مقابله با آن ها دشوار خواهد بود. همانطور که بازی ما ( یوونتوس ) در لیگ قهرمانان نیز مقابل نورشلند و کپنهاگن آسان نبود و البته ما در هر 2 بازی بسیار بدشانـس هم بودیم . آن ها بهترین نمایش خود را خواهند داشت مانند هر زمان دیگری که مقابل ایتالیا قرار گرفتند "

قهرمانی ؟

" عملکرد ما بد نبوده . اما حقیقت این اسـت که رم همه چیز را بدست آورده تا کنون و صدر جدول را در اختیار دارد . اما ما نیز خیلی خوب عمل می کنیم و البته راه قهرمانی هنوز بسیـار طولانی اسـت "

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

مصاحبه آلکس دلپیرو در مورد توتی، توز، یوونتوس و استرالیا...

42669456601039213703.jpg

دل پیرو همچنان محبوب ترین ستاره یوونتوس است و روزنامه کوریره دلا اسپورت مصاحبه ای طولانی با وی ترتیب داده تا نظر او در مورد صحبت های اخیر توتی (ستاره رم می گوید همان طور که سران این باشگاه به او پیشنهاد کردند قراردادش را تمدید کند، سران یووه هم باید دل پیرو را در بیانکونری حفظ می کردند)، شروع کار توز در یوونتوس و زندگی در استرالیا را به خوانندگان منتقل کند. سایت فوتبال ایتالیا هم برخی قسمت های مهم این مصاحبه را منعکس کرده است:

توتی

باید از توتی تشکر کنم به خاطر احترام و توجهی که همیشه به من داشته است. من هم همیشه شخصیت او و بازی هایش را دوست داشتم و برای کارنامه درخشانش احترام قائلم. من واقعا خوشحالم که توتی تا آخر دوران بازیگری اش در رم خواهد ماند. این فوق العاده است! مهم اینجاست که باشگاه رم هنوز به توتی ایمان دارد و نتیجه این اعتماد را هم به راحتی می توان دید. آنها فصلی سخت را پشت سر گذاشتند و حالا می درخشند. او به رکورد من در مورد بیشترین گل زده در یک باشگاه نزدیک شده است؟ اوه پس من نباید به خاطر شروع فصل جدید به او تبریک می گفتم (با خنده)! رکوردها برای شکسته شدن ثبت می شوند و من همیشه برای توتی آرزوی موفقیت می کنم!

یوونتوس در فصل جدید

من بازی های اخیر آنها را تماشا کرده ام. شش برد و یک تساوی در اول فصل نتیجه قابل قبولی است. نمایش توز با پیراهن شماره ده هم درخشان بوده است. من قبلا هم گفته بودم که نباید این پیراهن را بایگانی کرد. این پیراهن رویایی است که باید برای همه ادامه داشته باشد. توز هم شروع قابل توجهی در یوونتوس داشته است. امیدوارم او به همین روند ادامه دهد.

زندگی در استرالیا

البته من نباید در این مورد قضاوت کنم. من فقط صحبت های دیوید گالوپ،‌ مدیر ارشد اجرایی فدراسیون فوتبال استرالیا را تکرار می کنم: از زمان حضور من در لیگ استرالیا میزان استقال تماشاگران از بازی های فوتبال رشد 100درصدی داشته و ریتینگ مسابقات فوتبال در کنداکتور تلویزیون هم با رشد 40درصدی مواجه شده است. در بخش اسپانسرینگ هم ما شاهد رشد ارقام و قیمت ها هستیم! این آمارها واقعا دلگرم کننده و جالب هستند. من در هر ورزشگاهی که در استرالیا به میدان رفتم این شور و شوق مردم برای فوتبال را مشاهده کردم. اگر من در این استقبال و شور و علاقه مردم به فوتبال نقشی داشته ام واقعا باعث افتخار است! من در این مدت به کارهایی می پردازم که سال ها از آنها دور بودم:‌ به پارک می روم و با بچه ها بازی می کنم. به راحتی با مردم ارتباط برقرار می کنم و در رستوران ها و مکان های عمومی بیشتر حضور پیدا می کنم. به نظرم من در استرالیا تغییرات مثبتی داشته ام.

عکس های جی جی بوفون در شب رکورد شکنی برابر دانمارک(البته تو تاپیک هواداران ایتالیا هم گذاشتم اما دیدم اینجا جاش خالی می مونه...)

بوفون در بازی برابر دانمارک به رکورد بیشترین بازی ملی در سطح فوتبال ملی ایتالیا دست یافت.

76728828939439648311.jpg

82049427730442849675.jpg

15994207641104767253.jpg

88635288854999215136.jpg

52941065281955370322.jpg

82681443728843309321.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

چند خبر از باشگاه که مهمترینش جدایی احتمالی پوگبا در ژانویه ست که اگه اینطور بشه نمی دونم چی باید گفت!!!

تقریباً اخبار باشگاه یوونتوس این روزا حول و حوش پوگبا می چرخه!

پاریسن ژرمن آماده ارائه پیشنهادی 45 میلیون یورویی برای جذب پوگبا؛

چند باشگاه بزرگ در انتظار!

62752114164061861190.jpg

پس از اینکه آندرا آنیلی رییس باشگاه یوونتوس اذعان کرد که وی نمی تواند در برابر پیشنهادهای نجومی به پل پوگبا مقاومت کند، تعدادی از باشگاه ها برای جذب وی ابراز علاقه کردند.

به گزارش La Gazzetta dello Sport، باشگاه پاریسن ژرمن آماده ارائه پیشنهادی 45 میلیون یورویی برای جذب پل پوگبا می باشد که با قرارداد آزاد به یوونتوس پیوست، در حالی که گفته می شود رئال مادرید، موناکو و بایرن مونیخ نیز وضعیت این بازیکن را زیر نظر دارند.

این روزنامه نیز بر این باور است که یوونتوس در مقابل پیشنهادهای نجومی باشگاه های دیگر قادر به مقاومت نباشد و اقدام به فروش ستاره جوان تیمش کند.

پوگبا که به تازگی موفق شده جای ثابتی در ترکیب یوونتوس برای خود پیدا کند و همچنین به تیم ملی فرانسه نیز دعوت شود قطعا مهره تاثیرگذاری برای بیانکونری می باشد که جایگزین کردن یک بازیکن با وی دشوار می باشد.

کیه لینی: پوگبا در یوونتوس خواهد ماند اما ...

جورجیو کیه لینی مدافع یوونتوس معتقد است که علی رغم شایعات فراوان، هم تیمی اش پل پوگبا در ژانویه این تیم را ترک نخواهد کرد و در یوونتوس خواهد ماند.

به گزارش Goal.com، این ملی پوش فرانسوی، فصل فوق العاده ای را با یوونتوس آغاز کرده و تاکنون طعم شکست را در این فصل نچشیده است. اکنون شایعاتی مبنی بر علاقه چلسی، آرسنال و تیم سابقش منچستریونایتد برای جذب او به گوش می رسد. اما کیه لینی معتقد است که این ستاره 20 ساله در یوونتوس خواهد ماند.

کیه لینی گفت: "تا آنجا که به پوگبا مربوط می شود، یوونتوس در تابستان جاری اثبات کرد که قصد فروش وی را ندارد. تیم های زیادی خواهان جذب او بودند و پول فراوانی نیز پیشنهاد دادند. ما در آخرین روزهای نقل و انتقالات شاهد بودیم که تیم های فراوانی با پیشنهادهای هنگفت قصد جذب وی را دارند."

"این بدین معنی است که آن ها بودجه عظیمی دارند و نمی دانم آن را چگونه خرج می کنند و گاهی اوقات آن ها حتی بازیکنی را بیشتر از ارزشی که دارد به خدمت می گیرند. بنابراین پوگبا می تواند گزینه مناسبی برای آن ها باشد، اما یوونتوس به وضوح اعلام کرد که وی را نخواهد فروخت و او تیم را ترک نخواهد کرد."

با این حال، کیه لینی نیز معتقد است در صورت ارائه پیشنهادی جذاب ممکن است پوگبا یوونتوس را ترک نماید.

وی افزود: "با توجه به آینده، شما نمی توانید قول دهید که یک بازیکن برای همیشه در تیمتان باقی بماند. در فوتبال امروز جهان، و به خصوص در ایتالیا، هر بازیکنی قیمتی دارد و در صورت ارائه چنین پیشنهادی، ممکن است تیم را ترک نماید. به اعتقاد من چنین امری طبیعی است و مشکلی ندارد. به جای پوگبا هر بازیکن دیگری می توانست باشد."

رایولا: یوونتوسی‌ها نگران قرارداد پوگبا نباشند

مینو رایولا ایجنت پائول پوگبا هافبک جوان و فرانسوی یوونتوس می‌گوید نه تنها یووه بلکه هیچ تیمی قدرت مقابله با پیشنهاداتی برای بازیکنانی مانند پوگبا را ندارد.

دیروز آندره‌آ آنیلی ریاست باشگاه یوونتوس اعلام کرده بود در صورتی که پیشنهاد خوبی برای پوگبا دریافت کنند توانایی مقابله با آن را ندارند، جنجال‌های زیادی را به وجود آوردند. مینو رایولا امروز در این خصوص به توتواسپرت گفت:

” این نه تنها در ایتالیاست، بلکه در هیچ حایی کسی نمی‌تواند چنین پیشنهاداتی را رد کند و هواداران نباید نگرانی از این موضوع داشته باشند. عجله‌ای برای تمدید قرارداد پوگبا نداریم. پائول آرام و بی‌سر و صدا است. او در اینجا فعلاً شرایط خوبی دارد، ما می‌خواهیم با یوونتوس قراردادمان را تمدید کنیم و استراتژی واضح خود را داریم. از هیچ جایی پیشنهادی دریافت نکرده ایم و یوونتوسی‌ها نباید نگران این موضوع باشند.”

قیمت پوگبا اکنون حدود ۴۵ میلیون یورو تخمین زده می‌شود.

در همین راستا ظاهراً جانشین های احتمالیش هم انتخاب شدن!!!

یوونتوس علاقه مند به جذب تیاگو موتا

29670391598870569805.jpg

یوونتوس قصد دارد تیاگو موتا هافبک پاریس سن ژرمن فرانسه را برای ماه ژانویه به خدمت بگیرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، هافبک برزیلی-ایتالیایی پی اس جی در بازی جمعه برابر دانمارک که با تساوی 2-2 خاتمه یافت، در نقش آندرا پیرلو عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت.

از سوی دیگر، قرارداد موتا با قهرمان فرانسه ژوئن 2015 به اتمام می رسد و همین موضوع این انتقال را محتمل تر کرده است.

گفتنی است، قیمت موتای 31 ساله 5 میلیون یورو برآورد شده است و وی پیش از پیوستن به پاریسن ژرمن پیراهن تیم های جنوا، اتلتیکو مادرید، بارسلونا و اینترمیلان را بر تن کرده است.

یوونتوس علاوه بر تیاگو موتا، رودا نیانگولان، هافبک کالیاری و جورجینیو، هافبک ورونا را نیز زیر نظر دارد.

ایجنت فیفا: یوونتوس تقریبا با کوندوگبیا قرارداد امضا کرده بود

98619415375700683067.jpg

اسکار دامیانی ایجنت فیفا اذعان کرد باشگاه یوونتوس تقریبا با جئوفری کوندوگبیا بازیکن جوان فرانسوی قراداد امضا کرده بود، اما در نهایت یوونتوس حاضر به پرداخت مبلغ پیشنهادی لانس نشد و این انتقال صورت نگرفت.

وینگر سابق ناپولی، میلان و بیانکونری که ارتباط خیلی نزدیکی با بازیکنان فرانسوی دارد ادعا کرد دو سال پیش باشگاه تورینی تقریبا با هافبک سابق لن قرارداد امضا کرده بود.

او در این باره به توتواسپرت گفت: "دو سال پیش آن ها کوندوگبیا را در دستان خود داشتند. اما در نهایت تصمیم گرفتند برای این بازیکن ۳ میلیون پوند را پرداخت نکنند!"

"به محض این که او به سویا آمد و ۱۲ ماه پس از انتقالش این باشگاه اسپانیایی او را به قیمت ۱۶ میلیون یورو به موناکو فروخت."

و در آخر...

یوونتوس و پیشنهادی 9.5 میلیون یورویی برای ویدیچ

17507182796829741272.jpg

گزارشات حاکی از آن است که باشگاه یوونتوس در تلاش است تا در ژانویه پیش رو، نمانیا ویدیچ مدافع صرب‌تبار تیم منچستریونایتد را به خدمت بگیرد.

کاپیتان فعلی تیم منچستریونایتد در پایان فصل قراردادش با شیاطین سرخ به اتمام می‌رسد و همین مسئله شایعات زیادی را برای پیوستن او به یووه مطرح کرده است.

تازه ترین گزارشات نیز از علاقه یوونتوس به جذب این بازیکن در ژانویه حکایت دارد و به نظر می‌رسد باشگاه ایتالیایی در تلاش است تا انتقال این مدافع را در ژانویه برای تابستان آینده نهایی کند.

روزنامه Sun امروز مدعی شد که باشگاه یوونتوس پیشنهادی ۸ میلیون پوندی را برای به خدمت گرفتن مدافع صربستانی تیم منچستر یونایتد ارائه خواهد کرد [پیشنهادی حدوداً ۹.۵ میلیون یورویی].

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

دی:
11908595229677816000.jpg

چند خبر...

مذاکرات بر سر تمدید قرارداد

46197360407809019453.jpg

انتظار می‌رود باشگاه یوونتوس به زودی بر سر مسئله تمدید قرارداد پائول پوگبا با ایجنت او وارد مذاکره شود.

این ستاره جوان فرانسوی، تابستان 2012 به صورت بازیکن آزاد از منچستریونایتد به یوونتوس ملحق شد و با این تیم تا ژوئن 2016 قرارداد دارد.

اگرچه ایجنت او مینو رایولا، از سران باشگاه یوونتوس خواسته تا به خاطر عمل‌کرد خوب پائول پوگبا دستمزد او را افزایش دهند.

بر اساس گزارش گاتزتا دلو اسپرت، ظاهراً مذاکرات میان طرفین اواخر این ماه و اوایل نوامبر صورت می‌پذیرد.

پائول پوگبا در هر هفت مسابقه یوونتوس در ابتدای فصل جاری سری‌آ ظاهر شده و با زدن 1 گل و حضوری 605 دقیقه‌ای فراتر از حد انتظار ظاهر شده است.

رانوکیا در رادار یوونتوس

19814300279802563344.jpg

آندره‌آ رانوکیا، مدافع تیم اینترمیلان، بار دیگر پس از این‌که تصمیم به عدم تمدید قرارداد خود گرفته به انتقالی احتمالی به یوونتوس نزدیک شد.

قرارداد این بازیکن با اینترمیلان، تا ژوئن 2015 است و این بازیکن احتمالا قرارداد خود را قبل از فصل 2014-2015 تمدید نخواهد کرد.

آنتونیو کنته سابقه کار کردن با این مدافع را در تیم‌ باری را دارد و از این رو این بازیکن را در لیست خرید یووه قرار داده است.

اینتر میلان برای خرید حق فروش این بازیکن از تیم جنوا در ژانویه 2011، حدود 19 میلیون یورو هزینه کرده بود.

گاتزتا دلو اسپرت بر این باور است که دستمزد سالیانه او می‌تواند با احتساب مالیات 2.2 میلیون یورو در فصل باشد.

کوآ و دوری 20 تا 30 روزه از میادین

77568108566596712464.jpg

در حالی که یوونتوس هفته آینده دو دیدار نسبتاً حساس را در رقابت‌های سری‌آ و لیگ قهرمانان اروپا پیش رو دارد، مهاجم ایتالیایی این تیم امروز به دلیل مصدومیت نتوانست تمرینات تیم را ادامه دهد.

ظاهراً امروز صبح در تمرینات، فشار زیادی به کشاله ران فابیو کوالیارلا آمده است و آخرین خبرها از دوری سه هفته ای او از میادین خبر می‌دهد. گفته می‌شود در عضلات ران پای راست او ضایعه‌ای عضلانی دیده می‌شود.

باشگاه یوونتوس در این باره تنها اعلام کرد که این بازیکن حدود ۲۰ روز از یوونتوس دور خواهد بود.

این به این معنی است که یوونتوس در دیدار یکشنبه مقابل فیورنتینا در فلورانس و چهارشنبه در برنابئو مقابل رئال مادرید فابیو کوالیارلا را در اختیار نخواهد داشت.

گفته می‌شود کنته در این مسابقه از سیستم ۱-۱-۵-۳ استفاده خواهد کرد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیر جان مرسی :D

فردا یووه ساعت 16:30 با فیورنتینا بازی داره که گویا شبکه سه هم این بازی را پوشش مستقیم می دهد + (Idman TV) , به امید موفقیت :rolleyes:

به نظر می رسه که یووه داره در موقعیت سختی قرار می گیره و بعد از پیرلو که رسانه ها گفتند شاید قراردادش رو ثبت نکنه و کلی ابراز علاقه تیمهای دیگه الان هم بعد از گذشت سالیان دراز مشکل موتو پیش کشیده شده و این کارها فقط می تونه نشونه هایی باشه از اتحاد فوتبال ایتالیا علیه تیم یووه , کاری که در ایتالیا برای تیم های بزرگی که نتایج خوبی می گیرند رواج داره و بیشتر مواقع هم کارساز بوده که امیدوارم این بار تیر دشمنان بر سنگ بخوره :دی

اما پس از چند روز تنبلی خودم بریم برای چند خبر :D
-----------------

حضور ویدال در لیست نفرات اعزامی به فلورانس
1382192925_038.jpg

علیرغم شایعات مطرح شده در رسانه های ایتالیا مبنی بر محرومیت آرتورو ویدال از حضور در بازی با فیورنتینا به دلیل حضور دیرهنگام و غیبت در تمرینات،نام او در میان نفرات اعزامی یووه به فلورانس به چشم می خورد.

لازم به ذکر است استفان لیخت اشتاینر،فابیو کوالیارلا و میرکو ووچینیچ غایبین مهم یووه در فلورانس خواهند بود.

خبر امیدوارکننده برای کادر فنی و هواداران بازگشت مارتین کاسرس به اردوی تیم بعد از مدت ها مصدومیت است.

اسامی نفرات اعزامی به فلورانس برای رویارویی با فیورنتینا:

بوفون،کیه لینی،کاسرس،اوگبونا،پوگبا،مارکیزیو،توز،دیچیلیه،جووینکو،پلوزو،
یورنته،بارزالی،موتا،بونوچی،پادوین،پیرلو،آساموآه،پیرلو،ویدال،بوی،استوراری،
ایزلا و روبینیو.

تمرکز یووه روی فیورنتیناست
1382194584_C_3_Media_1777670_immagine_ts673_400.jpg

انتونیو کونته سرمربی موفق تیم یوونتوس ایتالیا پیش از دیدار حساس مقابل فیورنتینا مقابل خبرنگاران حاضر شد و در مورد شرایط این مسابقه سخن گفت:

" من تاکنون با ویدال صحبت نکرده ام اما می خواهم بدانم که چرا او این قدر دیر کرد. او حتی در تمرینات دیروز هم حضور نداشت.

آیا او تنبیه خواهد شد ؟ قوانین برای همه یکسان است "

" در حال حاضر من به رئال توجهی ندارم. نمی خواهم گستاخانه برخورد کنم اما در حال حاضر تنها فیورنتینا در افکار و سر ماست "

" فیورنتینا یک تیم فوق العاده با یک پروژه فوق العاده است.این تیم از تیم فصل قبل که عنوان چهارمی را بدست آورد هم بهتر شده است بنابراین عملکرد آن ها تعجب آور نیست.بنابراین هر تیمی که با آن ها رو به رو می شود در حالت آماده باش است "

" اگر می خواهیم امسال عملکرد خوبی داشته باشیم باید برای آن تلاش کنیم.اگر از حقایق آگاه باشیم می توانیم به اهدافمان برسیم "

" عملکرد عالی رم و کسب هشتمین پیروزی متوالی ؟ من تابستان پیش بینی کردم که رم امسال یکی از مدعیان خواهد بود.خوبی این مساله گرم تر شدن رقابت ها در این فصل است و همگان خواهند فهمید هیچ چیزی را نمی توان از قبل مسلم انگاشت "

" مصاف رم و ناپولی رقابتی میان دو کاندیدای اسکودتو بود.آن ها تا پایان در کورس قهرمانی خواهند بود "

" مصدومیت کوالیارلا و وضعیت یورنته ؟ یورنته در حال بهتر شدن است.من امیدوارم بتوانیم یورنته را به فرم و سطح بقیه تیم برسانیم سپس او حتی شانس دعوت مجدد به اردوی تیم ملی اسپانیا را خواهد داشت "

" ما در هنگام حمله استراتژی خاص خودمان را داریم.گاها می بینید ما با پنج یا شش نفر حمله می کنیم و این به ما در خط جلو انتخاب های بیشتری می دهد.البته این ممکن است گاهی ما را در خط عقب با مشکل مواجه کند اما ما سعی می کنیم با کار کردن این خلا را پر کنیم "

مارکیزیو: پیزارو پس از پیرلو بهترین هافبک جهان است
Claudio-Marchisio-600x337.jpg

کلودیو مارکیزیو هافبک تیم یوونتوس به ستایش از دیوید پیزارو هافبک تیم فیورنتینا پرداخت و معتقد است وی پس از آندرا پیرلو بهترین است.

مارکیزیو پیش از دیدار یکشنبه یوونتوس در مقابل فیورنتینا به Sky Sport Italia گفت: “این یک مسابقه دشوار خواهد بود. ما فصل گذشته نیز به فلورانس سفر کردیم و احتمالا تنها جایی بود که ما قادر نبودیم در مقابل حریفمان، سبک بازی خود را به نمایش بگذاریم.”

“ما باید برویم و در یک فضای آتشین با حریف رودررو شویم. آن ها مربی بزرگی همچون وینچنتزو مونتلا دارند و از کیفیت خوبی در خط میانی بهره می گیرند. آنها دیوید پیزارو را دارند که شاید پس از آندرا پیرلو بهترین در پستش باشد. او نوع بازی فیورنتینا را برنامه ریزی و خلق می کند و از کیفیت بالایی برخوردار است، بنابراین اگر ما قادر باشیم او را سد کنیم، فیورنتینا را با چند مشکل مواجه خواهیم کرد.”

مارکیزیو در پاسخ به این سوال که این دیدار برای کدام تیم مهمتر است، گفت: “برای هر دو تیم امتیازات این بازی مهم است و ما می خواهیم فاصله خود را با صدر جدول حفظ نماییم.”

من در حال انتقال به یوونتوس بودم
rossi.jpg

"حالا فقط به گلزنی مقابل یوونتوس فکر می کنم." این جمله ای است که پپیتو روسی در آستانه نبرد با بیانکونری مطرح کرده و آمادگی خود را به رخ رقیب دیرینه ویولا کشیده است.

مهاجم 26 ساله فیورنتینا پس از بیش از 2 سال به تیم ملی بازگشت و دقایقی را در تساوی نا امید کننده مقابل ارمنستان به میدان رفت.

وی در مورد دیدار حساس مقابل یوونتوس گفت: "در مقابل بهترین تیم فعلی ایتالیا نبرد بزرگی را داریم. آنها مدافع عنوان قهرمانی بوده و قطعا کار آسانی نداریم ولی در آرتمیو فرانکی شرایط فرق می کند."

مهاجم آماده این روز های فیورنتینا که بازگشت هیجان انگیزی نیز به تیم ملی ایتالیا داشت، در روز های اخیر مصاحبه های زیادی انجام داده و این بار نیز در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت در مورد نبرد با یووه و سایر مسائل صحبت کرده است. او در ابتدای مصاحبه از خبرنگار خواسته که در مورد جام جهانی، ورزشگاه ماراکانا برزیل و لیگ قهرمانان از او سوال نکند. بدین ترتیب سوالات با دیدار روز یکشنبه مقابل یوونتوس آغاز شده است:

"ما دو تساوی ناگوار مقابل کالیاری و پارما در خانه داشتیم پس در این مسابقه به هر سه امتیاز نیاز داریم. چند سال پیش مذاکرات خیلی جدی با یوونتوس برای انتقال به این تیم داشتم اما سپس ویارئال به لیگ قهرمانان صعود کرد و باشگاه تصمیم گرفت هیچ بازیکنی را به فروش نرساند. بازی با یوونتوس نیز من را یاد نبرد ویارئال با والنسیا می اندازد."

"حالا فقط به گلزنی مقابل یوونتوس فکر می کنم چون من در زمان حال زندگی می کنم، نه گذشته (یووه) و آینده (جام جهانی). همه چیزی که حالا می خواهم، شکست دادن یوونتوس است. اگر بتوانیم تاثیر پیرلو در بازی یوونتوس را کاهش دهیم، در آن صورت برتری خوبی نسبت به حریف پیدا می کنیم. توز و کوادرادو نیز در این بازی می توانند بسیار تعیین کننده باشند."

"یووه مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی است ولی سایر تیم ها نیز بسیار نزدیک هستند. به خصوص رم که در رقابت های اروپایی نیز حضور ندارد. مونتلا؟ او همیشه می داند ما به چه چیزی فکر می کنیم و وقتی که عصبانی می شود به راحتی آرام نخواهد شد. مونتلا همیشه حرف هایش را به طور مستقیم به بازیکنان انتقال می دهد و این نکته بسیار مهمی است.

جریمه برای یوونتوس ! پرداخت 21 میلیون یورو به تیم چلسی
mutu.jpg

طی روزهای اخیر خبری عجیب در رسانه های کشور ایتالیا و انگلیس منتشر شده و بر اساس آن یوونتوس باید مبلغ 21 میلیون یورو به تیم چلسی انگلیس پرداخت کند.

بر این اساس هنگامی که یوونتوس موتو را خریداری کرد این بازیکن از چلسی اخراج شده بود. حالا باشگاه چلسی بعد از نزدیک به 1 دهه موردی در قوانین فیفا پیدا کرده که اگر یک بازیکنی در اخراج خودش مقصر باشد و دلیل موجهی به باشگاه بدهد که اخراجش کند، در صورت رفتن به تیم دیگر در مدت قراردادش با تیم جدید باید هزینه ی ترانسفر بازیکن را بپردازد.

حالا تیم چلسی با استناد به این قانون و دلیل اخراج ( اعتیاد ) از یوونتوس شکایت کرده که 18 میلیون ارزش موتو در آن سال + 3 میلیون برای تنظیم قیمت موتو با ارزش پول فعلی (مجموعا 21 میلیون) را به آنها پرداخت کند.

از طرفی پای تیم لیورنو هم به این قضیه باز شده و یوونتوس برای دور زدن قانون محدودیت خرید بازیکنهای خارج از اتحادیه اروپا، از لیورنو کمک گرفته است. در واقع موتو قبل اینکه به عضویت یوونتوس در آید یک قرارداد با لیورنو امضا کرده است. حالا از بدشانسی این باشگاه، نام آنها هم برای این قضیه باز شده است.

بازی با یوونتوس برای ما دربی به حساب می آید
ambrosini-130624c.jpg

ماسیمو آمبروزینی ستاره کهنه کار تیم فیورنتینا نگاهی ویژه به دیدار مقابل یوونتوس داشته و معتقد است ویولا در این فصل کمتر از چیزی ک استحقاقش را داشته امتیاز کسب کرده است.

کاپیتان سابق تیم میلان که سال های زیادی با لباس روسونری در برابر بیانکونری بازی کرده حالا برای اولین بار در ترکیب بنفش پوشان مقابل یوونتوس قرار خواهد گرفت. آمبروزینی از جمله دلایل پیوستن به فیورنتینا را وجود "پروژه ای واقعی" در فلورانس عنوان کرده است.

وی در مورد بازی با یوونتوس گفت: "باید تمرکز زیادی در این بازی داشته باشیم. این بازی یک دربی برای ماست و پیروزی پس از 15 سال می تواند نشاط زیادی را به هواداران بدهد. بیانکونری هم نقاط ضعفی دارد ولی نقاط قوت آنها بسیار بیشتر است. در میلان که بودم شخصا یوونتوس را نسبت به اینتر رقیب جدی تری برای خودم می دانستم.

او به کونته و مونتلا نیز اشاره ای کرد و گفت: "آنها به جزییاتی در فوتبال دقت می کنند که می تواند در شرایط بازی تفاوت ایجاد کند. آنها قطعا مربیان بزرگی هستند."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
متاسفانه بازی رو واگذار کردیم ( روسی نامرد هتریک کرد :دی )
-----------------

باور کردنی نیست ( فیورنتینا 4 - 2 یوونتوس )
C_3_Media_1805958_immagine_ts673_400.jpg
یوونتوسی ها در شرایطی که یک بازی حساس و سخت را در هفته جاری مقابل رئال مادرید پیش رو دارند اما با تمامی نفرات به مصاف فیورنتینا رفتند و در نیمه اول موفق به کسب برتری با دو گل شدند اما در ادامه همه چیز تغییر پیدا کرد و شاگردان مونتلا موفق به زدن 4 گل شدند.

نیمه اول این دیدار که در ورزشگاه ارتیمو فرانکی آغاز شد با حملات سریع تیم میزبان شروع شد و بنفش پوشان سعی داشتند در همان دقایق ابتدایی دروازه ی جیجی بوفون را باز کنند.

حملات بازیکنان فیورنتینا برای دقایقی ادامه داشت و یوونتوس در این لحظات تنها در زمین خودی مشغول دفاع کردن بود تا عطش تیم میزبان بعد از چند دقیقه فروکش کند.

کم کم بازی به شرایط عادی برگشت و دو تیم بیشتر در نیمه های زمین برای تصاحب توپ در تلاش بودند دو تیم حملات کمتری را بر روی دروازه ی یکدیگر ترتیب می دادند.

در سی و هفتمین دقیقه از بازی خطای مدافع فیورنتینا بر روی توز باعث شد تا داور دیدار ضربه ی پنالتی اعلام کند و توز پشت توپ قرار گرفت و به زیبایی دروازه ی نتو را باز کرد.

دقایقی بعد اشتباه کوادرادو بازیکن سیه چرده ی فیورنتیا باعث شد تا پول پوگبا در موقعیت مناسبی قرار گیرد و بتواند دروازه ی فیورنتینا را برای دومین بار باز کند.

نیمه دوم بر خلاف نیمه اول با حملات پر دامنه ی یوونتوس آغاز شد و مثلث یورنته - توز و مارکیزیو در نیمه ی زمین فیورنتینا حرکات ترکیبی زیادی را انجام دادند ولی یووه موفق به افزایش تعداد گل های خود نشد.

در یک صحنه ی مشکوک داور دیدار سوت خود را به نشانه ی علامت پنالتی به صدا در آورد و روسی موفق شد فاصله را به حداقل برساند.

این گل باعث شد تا ورق بازی برگردد و شاگردان مونتلا در ادامه سه بار دروازه ی بوفون را باز کنند تا یک نتیجه ی باور نکردنی رقم بخورد و یوونتوس یک ناکام بزرگ لقب بگیرد.

بالا