• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ DELL Axim X51v٠

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CF هم قيمت بالاتري داره هم سرعت بالاتري و هم مصرف خيلي بالاتري!!
اگه باتري تون 1100 هست به نظر من اصلا" حيفه پورت CF رو با كارت حافظه پر كنيد.

ممنون از جوابتون:rolleyes:
از بین sdها (minisd , microsd , sd) کدوم بهتره؟
من یه جا خوندم که ppcها فقط تا سرعت x60 را ساپورت میکنن و اگر سرعتش بیشتر باشه براش فرقی نمیکنه ، آیا این حرف در مورد دل اکسیم هم صادقه یا نه؟
بیشتر sdهایی که دیدم (مثل king) روش سرعت ننوشته ، باید از کجا فهمید سرعتش چنده؟
یه سوال مبتدی :blush: دارم :از اونجا که من تازه دل گرفتم نمیدونم با چی lcd رو تمیز کنم ؟ هرچی ها میکنم و با پنبه تمیز میکنم بازم خوب شفاف نمیشه:blink: ؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون از جوابتون:rolleyes:
از بین sdها (minisd , microsd , sd) کدوم بهتره؟
من یه جا خوندم که ppcها فقط تا سرعت x60 را ساپورت میکنن و اگر سرعتش بیشتر باشه براش فرقی نمیکنه ، آیا این حرف در مورد دل اکسیم هم صادقه یا نه؟
بیشتر sdهایی که دیدم (مثل king) روش سرعت ننوشته ، باید از کجا فهمید سرعتش چنده؟
یه سوال مبتدی :blush: دارم :از اونجا که من تازه دل گرفتم نمیدونم با چی lcd رو تمیز کنم ؟ هرچی ها میکنم و با پنبه تمیز میکنم بازم خوب شفاف نمیشه:blink: ؟؟؟؟

قربان ؛ این عدد 60 رو یادم نیست من گفتم یا واقعا دقیقا همین 60 هست ، اما به هر حال ، منظور این هست که قسمت سخت افزاری مسئول خواندن کارت در پی دی ای ها قابلیت خواندن با سرعت ها بالاتر رو نداره

ولی من به شخصه توی ایران خیلی مموری دیدم که بر خلاف عددی که روش نوشته شده بود ،مثلا 100 ، خیلی خیلی کند بودن.اغلب هم کینگ بودن.

شما به سرعت کار نداشته باشید ، بهتره از یک مارکی خرید کنید که قدیمی تر ها خریده و تایید می کنن

والا فکر کنم تمیز کننده براش باشه ، ولی من که خودم با مقادیر بسیار کم الکل تمیزش می کنم ، ولی خوب مواظب باشید رنگ بنده نره

موفق باشید

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
من 150 ايكس adata گرفتم اما سرعتش خيلي بالا نيست . يعني نسبت به مموري استيك سوني كمتره. حتي با رم ريدر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من 150 ايكس adata گرفتم اما سرعتش خيلي بالا نيست . يعني نسبت به مموري استيك سوني كمتره. حتي با رم ريدر

من با مموری استیک کار نکردم ، می شه مثلا توضیح بدید که یک فایل 100مگی رو چقدر در هر کدوم طول می کشه منتقل کنید دقیقا؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز منم مینی اس دی ای دیتا گرفتم.
سرعت نزده فقط نوشته Speedly!
نمی تونم بگم سرعتش خوبه یا بد چون زیاد با رم های دیگه کار نکردم. برای باز کردن برنامه ی دستگاه مشکلی ندارم باهاش. زیاد گیرش نبودم.
برای پاک کردن هم یه دستمال نرم (واسه عینک) نمناک کافیه.
از رایت و مایع شیشه شوی استفاده نکنیا!!
بعد مواظب باش در یک جهت lcd رو پاک کن. مثلا" از بالا به پایین.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
خوب چون مموري استيك قبليم رو با گوشيم فروختم نميدونم اما 1.5 براربر حدودا سريعتر بود اما با رم مموري استيك قديمي دوربينم تست كردم(مدل گنده هاي 4 سال پيش) يك فايل 10مگي تو استيك 12 ثانيه و تو اس دي من 14 ثانيه حدودا طول كشيد كه شك ندارم تو مموري استيك هاي جديد بازم سرعتش خيلي بهتره(البته m2 دارم كه رم ريدر نميخونش كه تستش كنم)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا فکر کنم تمیز کننده براش باشه ، ولی من که خودم با مقادیر بسیار کم الکل تمیزش می کنم ، ولی خوب مواظب باشید رنگ بنده نره

آقا اگه اشتباه نکنم واسه پاک کردن LCD الکل رو به شدت منع می کنن ها...
52.gif

همون دستمال عینک نمناک که گفتن عالیه، تازه نمناک هم نباید باشه، کافیه یکم {{آآآاه}} کنید روی LCD :D بعد با دستمال پاک کنید! برق می افته!!

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،
من هم Dell خریدم
خوراکه end سرعته
گرافیکش عالیه
واااااااااااااااااااااااااااااااای

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
495 با گارانتی از زیگورات پایتخت

راستی یه مشکل:
این قسمت بالای پاکت پیسی چرا خالیه؟
بغل پورت CF

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه اشتباه نکنم واسه پاک کردن LCD الکل رو به شدت منع می کنن ها...
52.gif

همون دستمال عینک نمناک که گفتن عالیه، تازه نمناک هم نباید باشه، کافیه یکم {{آآآاه}} کنید روی LCD :D بعد با دستمال پاک کنید! برق می افته!!
خودم هم ترسیدم الکل بزنم:(
البته هرچی هم هاااا کردم خوب پاک نمیشد ، دو سه قطره آب به دستمال زدم خوب تمیزش کرد:p

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان ؛ این عدد 60 رو یادم نیست من گفتم یا واقعا دقیقا همین 60 هست ، اما به هر حال ، منظور این هست که قسمت سخت افزاری مسئول خواندن کارت در پی دی ای ها قابلیت خواندن با سرعت ها بالاتر رو نداره

ولی من به شخصه توی ایران خیلی مموری دیدم که بر خلاف عددی که روش نوشته شده بود ،مثلا 100 ، خیلی خیلی کند بودن.اغلب هم کینگ بودن.

شما به سرعت کار نداشته باشید ، بهتره از یک مارکی خرید کنید که قدیمی تر ها خریده و تایید می کن

مرسی از جوابتون:)
من الان با یه مموری CF Maxell x80 512MB که برای دوربین بود تست کردم ، عکسهایی که حدود 3MB حجم داره رو مثل پنبه باز میکنه ، اگه بتونم SD همین مارک رو پیدا کنم میگیرم

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
ایا مشکل در باطری در {دل} بالاخره رفع شد یا خیر؟
با توجه به توقف تولید این مدل محصولات موجود توی بازار که کم هم نیستند از کجا تامین میشن؟ و ایا در پشتیبانی های بعدی مشکلی پیش نمیاد؟
و سوال آخر اینکه در سری نان فون ادیشنها که ظاهرا برترین اونها این نوع دل هست ایا مدل دیگه ای با این مشخصات که GPS هم داشته باشه ( البته توبازار ایران هم باشه) هست یا خیر؟ (دو مدل رمضانی آورده که زیاد قابلیتهای بالایی ندارند IPAQ 4240 و IPAQ4540 البته دومی رام یک گیگ داره )

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
چه مشكلي داره باتري؟ منكه تاحالا مشكلي نداشتم تو اين 5 ماه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان
سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
ایا مشکل در باطری در {دل} بالاخره رفع شد یا خیر؟
با توجه به توقف تولید این مدل محصولات موجود توی بازار که کم هم نیستند از کجا تامین میشن؟ و ایا در پشتیبانی های بعدی مشکلی پیش نمیاد؟
و سوال آخر اینکه در سری نان فون ادیشنها که ظاهرا برترین اونها این نوع دل هست ایا مدل دیگه ای با این مشخصات که GPS هم داشته باشه ( البته توبازار ایران هم باشه) هست یا خیر؟ (دو مدل رمضانی آورده که زیاد قابلیتهای بالایی ندارند IPAQ 4240 و IPAQ4540 البته دومی رام یک گیگ داره )

دل تضمین کرده که وسایل جانبی رو تا سال 2009 ساپورت کنه

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دمش گرم.كسي قيمت باطري امپر بالا نداره؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
این جا ایران است!
مشکل در باتری هم چند صفحه قبل بود آقا سعید

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
من مشكل باتري ندارم جيگر. قيمت باتري 2000 ميلي به بالا رو ميخاستم

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
من مشكل باتري ندارم جيگر. قيمت باتري 2000 ميلي به بالا رو ميخاستم
منم گاهی این ایراد برمیخورم امنا بسیار کم. یکبار درشو باز میکنم ازول جا میزنم. راستی تو سایت دل چیزی درمورد رام ندیدم

وحید جون، این اروری که دلت می ده، انگار اپیدمیه
مشکل از در باطری هستش ظاهراً! اگه گارانتی داشته باشه و توی US زندگانی به سر کنی دریچه رو رایگان برات تعویض می کنن
حالا محض غم زدایی از دل و قلوه گاهت، خبر شیرین اینکه ملت نشستن کلی ابتکارات خودجوشانه ی جالب از خودشون به در دادن واسه حل این معضل، اینجا و اینجا و اینجا و اینجا رو بنگر

چاکریم

آخرین پست آقا فرهاد بود که به دوستی که سوال کرده بود بگم ظاهرا" مشکلش حل شده.
:happy:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اقا تسليم. قيمت نداريد از باتري 2200 ميلي امپر؟

بالا