من از astm جان پرسیدم که کامله یا نه گفت کامله دیگه Season Meason حالیم نبود......به نقل از SonyStyle :همش یک DVD ؟؟یعنی فقط یک Season رو داری؟حالا کدوم Season هست؟
من همه ی Season هارو دارم! بجز 9! هر کی خواست بگه...
اینایی که شما داری چندتا DVD هست؟ چند میدین؟ من اصفهان هستم!به نقل از SonyStyle :همش یک DVD ؟؟یعنی فقط یک Season رو داری؟حالا کدوم Season هست؟
من همه ی Season هارو دارم! بجز 9! هر کی خواست بگه...
به نقل از JuJu :من از astm جان پرسیدم که کامله یا نه گفت کامله دیگه Season Meason حالیم نبود......
Sony جان شما چند میدی؟؟؟
هزینه پست رو من نمیدونم چقدر میشه! همینجوری دیسکی 6 تومن!به نقل از Nima Amini :اینایی که شما داری چندتا DVD هست؟ چند میدین؟ من اصفهان هستم!
من "9" season رو دارم، اگه می خوای بهم بگو...6 DVD هستبه نقل از SonyStyle :
Friends سریالی هستش که 10 دوره (Season) داره! که هر دوره 10 قسمته!
ایشون احتمالا یکی از دوره هارو داره! البته مطمئن نیستم...
اینایی هم که من دارن، DivX هستش که روی DVD رایت شدن! یعنی تو DVD Player معمولی پخش نمیشن... مگر DivX هم ساپورت کنه!
اگه بخوای میتونم به DVD تبدیلش کنم، ولی هم تعداد Disc ها زیاد میشه، (هر دیسک 4 قسمت! کلا 25دیسک!! ) هم اینکه هزینه اش میره بالا! (چون تبدیل وقت گیریه!) بنظر من همین DivX خوبه!
اینارو من هر دیسک 6 تومن میدم! یعنی هر Season 6 تومن! (DivX)
من الان Season 1~10 رو دارم! بجز Season9! که اونم دنبالشم... اگه هر9 تارو خواستی، تخفیف هم میدم...
DivX؟؟ یا DVD-Video ؟؟ اگه DVD-Video هستش، چند تا دیسکه؟؟ چند میدی؟به نقل از h_saadai :من "9" season رو دارم، اگه می خوای بهم بگو...6 DVD هست
این که جناب astm عکسش رو گذاشته به نظر بازی می رسه نه خود سریال
the game based on the hit TV series
DVD Version هستن و روی DVDبه نقل از SonyStyle :DivX؟؟ یا DVD-Video ؟؟ اگه DVD-Video هستش، چند تا دیسکه؟؟ چند میدی؟