• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع تکنولوژیک: کل اپلی ها با بقیه برندها:جرات دارید بیاید تو!

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
از تاپیک مشخصه که من خودم طرفدار پرو پا قرص اپلم! اولین کل رو هم خودم شروع می کنم:) دلم میخواد ببینم طرفدارای مایکروسافتی و سامسونگی چه جوابی برای این دارن؟ این لینکو بخونید:

http://www.sibche.ir/1393/05/مرورگر-ویندوزفون-برای-حل-مشکل-نمایش-وب/

(برابکس، این تاپیک صرفا برای سرگرمیه پس لطفا مودبانه بحث کنید تا به کسی توهین نشه!)

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
عزیزم فهمیدی هیچکی به اپل محل نمیذاره حالا بزن گاراژ:general711:
اولا خیلی تاپیک ها هست که یه نفر هم بهشون سر نمی زنه. همه که قرار نیس تاپیک من رو هر روز ببینن.
ثانیا این نشون می ده مایکروسافتی ها و سامسونگیا و بقیه طرفدارای این برندای فیک جرات وارد شدن ندارن
ثالثا معمولا این اپلی ها هستن که که تا یه محصول جدید می دن بیرون، بقیه یا میزنن گاراژ یا دست از پا درازتر ازش تقلید می کنن.
رابعا تا حالا تو عمرت جواب به این کاملی نشنیده بودی.شاید اگه یه اپلی دیگه بود می گفت حیفه جواب اینو بدم. ولی از اونحایی که اپلی ها با مرامن و شما هم قدم رنجه کردی و جرات کردی اومدی تاپیک ما، گفتیم دست خالی بیرون نری!

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
منت گذاشتی. حالا تا دو روز دیگه هم به قضاوتم فرصت میدم ببینم چند تا تاپیک میاد تشریف فرماییتون،
اتفاقا منم از جوابتون خوشم اومد کم نیاوردی هر چی خواستی گفتی:general506:

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
شرمنده برو یه قسمت دیگه که نوشته مباحث عمومی مربوط به اپل ، کلی تاپیک و مطلب هست ببخم زود قضاوت کردم آخه خودم از سیب گاز خورده و دهنی بزم میاد:general406:

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
شرمنده برو یه قسمت دیگه که نوشته مباحث عمومی مربوط به اپل ، کلی تاپیک و مطلب هست ببخم زود قضاوت کردم آخه خودم از سیب گاز خورده و دهنی بزم میاد:general406:
این حرفا چیه:) بخشیدن کدومه .. اینجا از اسمش معلومه که تاپیک کل کله. اون قسمت که شما می فرمایی مباحث فنی آی او اس هست و حیفه که من یه تاپیک اینجوری رو اونجا بزنم.یعنی تا این حد اپلی ام ها;)

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
برووووو
من اونجا هم بقیه رو دست میندازم اصلا هیچ جا هیچ موضوعی رو جدی نمیگیرم ولی حرف جدیم هم از متنم معلومه دیگه قاطی نکنیییی:p

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
حیفه کل کلیا محدود شن باید خودمونو توسعه بدیم چند بار این کار رو کردم تو متنای بقیه حررافی کردم صدای همه دراومد بعدش جیم زدم:general705:

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
حیفه کل کلیا محدود شن باید خودمونو توسعه بدیم چند بار این کار رو کردم تو متنای بقیه حررافی کردم صدای همه دراومد بعدش جیم زدم:general705:
خب اگه می تونی این تاپیکو تو تاپیکای دیگه تبلیغ کن ، ملت بیان کل کل یه حالی بکنیم.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
با عکس که نمیشه کل بازی کرد...اگه واقعا اندرویدی هستی با متن و منبع بیا جلو...
وقتی می گم این اندرویدی ها توانشو ندارن یعنی همین.

عکسه کل حرفای منو زد
حرفی باقی نذاشت

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
عکسه کل حرفای منو زد
حرفی باقی نذاشت
اگه این کارا رو نکنید که بهتون نمی گن عندرویدی!:)
حالا خارج از کل کل این اچ پی پاویلیون دی وی 6 که عکسشو گذاشتی واقعا داریش یا فقط عکسشو گذاشتی؟ چون من داشتمش و اون موقع 500 فروختم می خوام ببینم الان با کانفیگ دیفالت چه قدر قیمتشه؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اگه این کارا رو نکنید که بهتون نمی گن عندرویدی!:)
حالا خارج از کل کل این اچ پی پاویلیون دی وی 6 که عکسشو گذاشتی واقعا داریش یا فقط عکسشو گذاشتی؟ چون من داشتمش و اون موقع 500 فروختم می خوام ببینم الان با کانفیگ دیفالت چه قدر قیمتشه؟

گفتم که تمام بحثمو با همون یه عکس کردم
کدوم مدل از سری دی وی 6 رو داشتی؟
من سه چهار ساله مدل dv6-6080se رو دارم
و اینکه کدوم مدلو مد نظرته واسه قیمت؟؟

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
همین که هر سال فقط با یک یا دو گوشی جلو تمام کمپانی ها وایمیسته و با کمترین تبلیغ بیشترین فروش داره خودش همه چی نشون میده.
البته اپل نیازی به تبلیغات نداره امثال سامسونگ باید تلاش کنن با تبلیغات سرسام آور امکانات بدرد نخور و نمایشی خودشون نشون بدن.
تبلیغاتی که ماکروسافت و سامسونگ بر علیه اپل میسازند هم بنظرم برعکس جواب داده!

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
گفتم که تمام بحثمو با همون یه عکس کردم
کدوم مدل از سری دی وی 6 رو داشتی؟
من سه چهار ساله مدل dv6-6080se رو دارم
و اینکه کدوم مدلو مد نظرته واسه قیمت؟؟
hp pavilion dv 6000 میخوام بدونم الان در چه حاله؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
همین که هر سال فقط با یک یا دو گوشی جلو تمام کمپانی ها وایمیسته و با کمترین تبلیغ بیشترین فروش داره خودش همه چی نشون میده.
البته اپل نیازی به تبلیغات نداره امثال سامسونگ باید تلاش کنن با تبلیغات سرسام آور امکانات بدرد نخور و نمایشی خودشون نشون بدن.
ایول میخوامت...و در تکمیل حرفت باید بگم تازه همون تبلیغاتی رو هم که به قول تو این همه پول خرجش می کنن، همش توی اون تبلیغات یا خودشونو با اپل مقایسه می کنن یا اپلو می کوبن. ولی شما یک تبلیغ اپل به من نشون بده که توش یه برند دیگه رو کوبیده باشه.چرا؟ چون بی رقیبه! کیو بکوبه...هر فناوری جدیدی که میاد اول اپل استفاده می کنه بعد بقیه کمپانیا تقلید می کنن مثل سیری.در بزرگی اپل همین بس که همیشه خودشو با خودش مقایسه می کنه. مثلا تو wwdc میاد آیفون 5اس رو با آیفون 5 مقایسه می کنه.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
hp pavilion dv 6000 میخوام بدونم الان در چه حاله؟

نوش که به هیچ وجه پیدا نمیشه
دست2 کاملا سالمشو پیدا کنی 1 و 200تا 1300 میشه خرید
در ضمن همین بحثی که شما در مورد ایفون و اپل راه انداختی من در مورد لپ تاپ های اچ پی دارم. بقول خودت هرکی جرات داره بیاد جلو

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
نوش که به هیچ وجه پیدا نمیشه
دست2 کاملا سالمشو پیدا کنی 1 و 200تا 1300 میشه خرید
در ضمن همین بحثی که شما در مورد ایفون و اپل راه انداختی من در مورد لپ تاپ های اچ پی دارم. بقول خودت هرکی جرات داره بیاد جلو
خب اچ پی من داشتم و انصافا مارک خوبیه و راضی بودم به خاطر همین دیگه بحثی نمی مونه.

بالا