takman_236
Registered User
از این نوع دفاع کردن شما کاملا متوجه شدم که چقدر روی اپل تعصب دارید.م
من خودم دارم MCITP Administration of Win 2k8 میخونم! ولی باور کن اگر اپل میخواست یه Directory Services ارائه کنه، خیلی روون تر و ساده تر از ماکروسافت ارائه می کرد. اصن کار ماکروسافت سخت کردن کاره. مثلا 60 تا روش مختلف وجود داره تا شما به تنظیمات او اس دسترسی پیدا کنی ولی تو اپل کل تنظیمات او اس و ماشین همه توی Prefrences انجام میشه. البته این رو هم بگم که من تا حالا با مک اوس سرورسایدی کار نکردم. می دونی که مک او اس هم کلاینت سایدی داره و هم سرورسایدی. چون آشنایی ندارم نمی تونم نظر بدم که دایرکتوری سرویسز اپل چه شکلیه ولی از شناخت کلی که رو اپل دارم می گم خیلی باید کار باهاش راحت تر باشه. این رو هم بگم که ماکروسافتیا فقط به همین اکتیو دایرکتوری می نازن والا شما ببین الان ایکس باکسش که گند زد، از تبلتشم که ملت راضی نبودن من تو آمازون میخوندم، ویندوز هشتشم که قربونش برم به قدری خرابکاری کرد که رسما از کاربرا معذرت خواهی کردن و گفتن غلط کردیم که استارت منیو رو حذف کردیم!(البته خب با این ادبیات نه ها!!!). در ضمن برادر اپل این نیست که نخواهد توانست، مسئله اینه که کلا نمیخواد این کارو بکنه، علتشم خیلی چیزاس مثلا یکیش اینه که ادمین های شبکه که میرن 10 سال از عمرشونو میذارن رو ماکروسافت رو نمیشه به این راحتی راضی کرد که بیاد محصولات اپلو استفاده کنن. الان اکثر جاها حتی تو آمریکا و کانادا شبکه ها win 2k3 هستش. البته به خواست خدا این روند داره به نفع اپل بر می گرده چون خیلیا از یه سری مسائل ماکروسافت مثل پول دوستی و عدم ساپورت ویندوزای قدیمی شبکه و... دارن رو میارن به اپل. اینو حداقل تو کانادا که خودم شاهد بودم. همه می گفتن درسته که اپل در نگاه و در وحله اول گرون تره ولی در دراز مدت ماکروسافت هزینه بر تره. اونجا هم قضیه لایسنسینگ هست دیگه.
دیگه مایکروسافت تقریبا توی سیستم عامل یک استاندارد شده برای راه اندازی شبکه های مختلف.
شرکت های بزرگ دنیا هم این رو قبول کردن.یعنی همه دارن استفاده می کنن.
قبول کنیم که تو خیلی موارد اپل سر هستش و تو خیلی موارد هم نه.
( من خودم تبلت غیر اپلی داشتم ولی فروختم آیپد گرفتم !!!)