-Arash-
Registered User
کوپن بارسا تموم شد
می دونم جاش اینجا نیست ولی خدایی این بایرنی ها خیلی باحالن =))
ادمین پیجشون تو اف بی نوشته : حالا بعد از 11 سال دوباره این شانسو داریم که قهرمان بیشیم ، اونم تو خونه ی خودمون :دی / همه هم اومدن گفتن احسنت و ...
آخه گلابی که کلی ادعای از بر بودن تاریخ بایرن رو هم داری ، سال 2009-2010 کدوم تیم تو فینال مقابل اینتر بازی کرد ؟؟ :lol: بیا حالیش کن .
اگر می گفت بعد از 11 سال به فینال رسیدیم حرف شما درست بود . ولی اینطور که شما میگی کاملا مشخصه که منظورش قهرمان شدن بعد از 11 سال بوده و فقط بد بیان کرده و شما اشتباه برداشت کردیمی دونم جاش اینجا نیست ولی خدایی این بایرنی ها خیلی باحالن =))
ادمین پیجشون تو اف بی نوشته : حالا بعد از 11 سال دوباره این شانسو داریم که قهرمان بیشیم ، اونم تو خونه ی خودمون :دی / همه هم اومدن گفتن احسنت و ...
آخه گلابی که کلی ادعای از بر بودن تاریخ بایرن رو هم داری ، سال 2009-2010 کدوم تیم تو فینال مقابل اینتر بازی کرد ؟؟ :lol: بیا حالیش کن .
اگر می گفت بعد از 11 سال به فینال رسیدیم حرف شما درست بود . ولی اینطور که شما میگی کاملا مشخصه که منظورش قهرمان شدن بعد از 11 سال بوده و فقط بد بیان کرده و شما اشتباه برداشت کردی
همین که همه گفتن احسنت نشون میده منظورش قهرمان شدن بوده نه به فینال رسیدن اگر اینطور بود حداقل یه نفر از اونایی که کامت گذاشتن این اشتباه رو گوشزد می کردن
لووول / آقا من الان دچار تزلزل حاد شدم :lol:
حق با شماست . این عمر لامصب عجب زود می گذره . من فکر کردم منظورش از 11 سال ، فینال منچستر-بایرن بود . اصلآ یادم نبود که سال 2001 قهرمان اروپا شدن :| چه زود 13 سال از اون زمون گذشت :|
به هر حال شانسشو 2 سال پیش هم داشتن ولی ادمین بد بیان کرده بود ، من هم گاف بزرگی دادم :blush:
ممنون
لووول / آقا من الان دچار تزلزل حاد شدم :lol:
حق با شماست . این عمر لامصب عجب زود می گذره . من فکر کردم منظورش از 11 سال ، فینال منچستر-بایرن بود . اصلآ یادم نبود که سال 2001 قهرمان اروپا شدن :| چه زود 13 سال از اون زمون گذشت :|
به هر حال شانسشو 2 سال پیش هم داشتن ولی ادمین بد بیان کرده بود ، من هم گاف بزرگی دادم :blush:
ممنون
عمو ما رو هم در غم خود شریک بدان بد سوتیی دادی)
:eh: شوما اگه دو دقیقه زودتر به من گوشزد می کردی ، جلو دو نفر دیگه ضایع نمی شدم :|
تصاویر ناسا از ضربه پنالتی سرخیو راموس
ضربه پنالتی آخر رئال مادرید در بازی با بایرن مونیخ را سرخیو راموس به آسمان زد . به گزارش خبر آنلاین ،ضربه او آن قدر بد و غیرحرفه ای بود که هواداران بارسا خیلی زود دست به کار شدند وکلیپ کوتاهی درباره خارج شدن توپ از جو زمین تدارک دیدند.
http://alef.ir/images/docs/files/000152/nf00152601-1.flv
لینک که باز نشد . ولی اینا به خاطر سوزش بازی با چلسیه . حالا حالاها میسوزه
رفت و برگشت فقط یه مساوی گرفتن
نه خیر اینا در جواب اون جک هایی که بود در مورد ضربه سسک تو بازی رفت با چلسی که توپو به آسمون کوبوند، ساختن. در مورد لیگ قهرمانان هم حرف نزنیم بهتره دیگه همه دیدن چه طور شد ما اگه به چلسی ای باختیم که 11 نفره دفاع میکرد شما به بایرنی باختید که 11 نفره حمله میکرد بایرنی که مدافعهاش هم میومدن جلو و موقعیت خلق می کردن و بازیسازی میکردن. یعنی تیمی مثل بایرن لزومی ندید که 11 نفره جلوی شما دفاع کنه. اون فضاهایی که دم محوطه بایرن بود، یه روج مسی و اینیستا اونجا بود ترکونده بودنشون
نه خیر اینا در جواب اون جک هایی که بود در مورد ضربه سسک تو بازی رفت با چلسی که توپو به آسمون کوبوند، ساختن. در مورد لیگ قهرمانان هم حرف نزنیم بهتره دیگه همه دیدن چه طور شد ما اگه به چلسی ای باختیم که 11 نفره دفاع میکرد شما به بایرنی باختید که 11 نفره حمله میکرد بایرنی که مدافعهاش هم میومدن جلو و موقعیت خلق می کردن و بازیسازی میکردن. یعنی تیمی مثل بایرن لزومی ندید که 11 نفره جلوی شما دفاع کنه. اون فضاهایی که دم محوطه بایرن بود، یه روج مسی و اینیستا اونجا بود ترکونده بودنشون
الکلاسیکو رو از یاد نبر
اگه چلسی 11 نفره داشت دفاع میکرد پس خرزو خان بود گل تساوی رو زد؟!
بعد هم بایرن با اینکه به قول شما 11 نفره داشت حمله میکرد بازم بازی به پنالتی کشید
کلا دفاع بارسا به جایی رسیده که تا دفاع هر تیمی اشتباه خفنی میکنه میگن حرکت پویول وار انجام داد! :lol: