• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
می دونم جاش اینجا نیست ولی خدایی این بایرنی ها خیلی باحالن =))
ادمین پیجشون تو اف بی نوشته : حالا بعد از 11 سال دوباره این شانسو داریم که قهرمان بیشیم ، اونم تو خونه ی خودمون :دی / همه هم اومدن گفتن احسنت و ...
آخه گلابی که کلی ادعای از بر بودن تاریخ بایرن رو هم داری ، سال 2009-2010 کدوم تیم تو فینال مقابل اینتر بازی کرد ؟؟ :lol: بیا حالیش کن .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ادمین پیجشون تو اف بی نوشته : حالا بعد از 11 سال دوباره این شانسو داریم که قهرمان بیشیم ، اونم تو خونه ی خودمون :دی / همه هم اومدن گفتن احسنت و ...
آخه گلابی که کلی ادعای از بر بودن تاریخ بایرن رو هم داری ، سال 2009-2010 کدوم تیم تو فینال مقابل اینتر بازی کرد ؟؟ :lol: بیا حالیش کن .

:lol: :lol: :lol:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اگر می گفت بعد از 11 سال به فینال رسیدیم حرف شما درست بود . ولی اینطور که شما میگی کاملا مشخصه که منظورش قهرمان شدن بعد از 11 سال بوده و فقط بد بیان کرده و شما اشتباه برداشت کردی
همین که همه گفتن احسنت نشون میده منظورش قهرمان شدن بوده نه به فینال رسیدن اگر اینطور بود حداقل یه نفر از اونایی که کامت گذاشتن این اشتباه رو گوشزد می کردن

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اگر می گفت بعد از 11 سال به فینال رسیدیم حرف شما درست بود . ولی اینطور که شما میگی کاملا مشخصه که منظورش قهرمان شدن بعد از 11 سال بوده و فقط بد بیان کرده و شما اشتباه برداشت کردی
همین که همه گفتن احسنت نشون میده منظورش قهرمان شدن بوده نه به فینال رسیدن اگر اینطور بود حداقل یه نفر از اونایی که کامت گذاشتن این اشتباه رو گوشزد می کردن

لووول / آقا من الان دچار تزلزل حاد شدم :lol:
حق با شماست . این عمر لامصب عجب زود می گذره . من فکر کردم منظورش از 11 سال ، فینال منچستر-بایرن بود . اصلآ یادم نبود که سال 2001 قهرمان اروپا شدن :| چه زود 13 سال از اون زمون گذشت :|
به هر حال شانسشو 2 سال پیش هم داشتن ولی ادمین بد بیان کرده بود ، من هم گاف بزرگی دادم :blush:
ممنون

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
حق با شماست . این عمر لامصب عجب زود می گذره . من فکر کردم منظورش از 11 سال ، فینال منچستر-بایرن بود . اصلآ یادم نبود که سال 2001 قهرمان اروپا شدن :| چه زود 13 سال از اون زمون گذشت :|
به هر حال شانسشو 2 سال پیش هم داشتن ولی ادمین بد بیان کرده بود ، من هم گاف بزرگی دادم :blush:
ممنون

:lol::lol::lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ممنون

عمو ما رو هم در غم خود شریک بدان بد سوتیی دادی:))

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
تصاویر ناسا از ضربه پنالتی سرخیو راموس
ضربه پنالتی آخر رئال مادرید در بازی با بایرن مونیخ را سرخیو راموس به آسمان زد . به گزارش خبر آنلاین ،ضربه او آن قدر بد و غیرحرفه ای بود که هواداران بارسا خیلی زود دست به کار شدند وکلیپ کوتاهی درباره خارج شدن توپ از جو زمین تدارک دیدند.
http://alef.ir/images/docs/files/000152/nf00152601-1.flv

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تصاویر ناسا از ضربه پنالتی سرخیو راموس
ضربه پنالتی آخر رئال مادرید در بازی با بایرن مونیخ را سرخیو راموس به آسمان زد . به گزارش خبر آنلاین ،ضربه او آن قدر بد و غیرحرفه ای بود که هواداران بارسا خیلی زود دست به کار شدند وکلیپ کوتاهی درباره خارج شدن توپ از جو زمین تدارک دیدند.
http://alef.ir/images/docs/files/000152/nf00152601-1.flv

لینک که باز نشد . ولی اینا به خاطر سوزش بازی با چلسیه . حالا حالاها میسوزه

رفت و برگشت فقط یه مساوی گرفتن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
لینک که باز نشد . ولی اینا به خاطر سوزش بازی با چلسیه . حالا حالاها میسوزه

رفت و برگشت فقط یه مساوی گرفتن

نه خیر اینا در جواب اون جک هایی که بود در مورد ضربه سسک تو بازی رفت با چلسی که توپو به آسمون کوبوند، ساختن. در مورد لیگ قهرمانان هم حرف نزنیم بهتره دیگه همه دیدن چه طور شد :D ما اگه به چلسی ای باختیم که 11 نفره دفاع میکرد شما به بایرنی باختید که 11 نفره حمله میکرد :D بایرنی که مدافعهاش هم میومدن جلو و موقعیت خلق می کردن و بازیسازی میکردن. یعنی تیمی مثل بایرن لزومی ندید که 11 نفره جلوی شما دفاع کنه. اون فضاهایی که دم محوطه بایرن بود، یه روج مسی و اینیستا اونجا بود ترکونده بودنشون :rolleyes:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نه خیر اینا در جواب اون جک هایی که بود در مورد ضربه سسک تو بازی رفت با چلسی که توپو به آسمون کوبوند، ساختن. در مورد لیگ قهرمانان هم حرف نزنیم بهتره دیگه همه دیدن چه طور شد :D ما اگه به چلسی ای باختیم که 11 نفره دفاع میکرد شما به بایرنی باختید که 11 نفره حمله میکرد :D بایرنی که مدافعهاش هم میومدن جلو و موقعیت خلق می کردن و بازیسازی میکردن. یعنی تیمی مثل بایرن لزومی ندید که 11 نفره جلوی شما دفاع کنه. اون فضاهایی که دم محوطه بایرن بود، یه روج مسی و اینیستا اونجا بود ترکونده بودنشون :rolleyes:

الکلاسیکو رو از یاد نبر
TrollRight.png

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

چلسی 10 نفر بیشتر نداشت

اگه بود ..... :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
الکلاسیکو رو از یاد نبر
TrollRight.png

عمو من با پپ صحبت کردم. اون عمدی بود میخواست حالا که داره میره ریالی ها هم حلالش کنن انقدر چپ و راست زدشون.

TrollRight.png

بعدم مگه تو منچستری نبودی؟! با ریال چیکار داری؟ :p بگم بیلبائو...
generate0.png

چلسی 10 نفر بیشتر نداشت

اگه بود ..... :eek:

بازی رفت چی؟ اونجا که هم 11 نفرو داشتن و هم تو زمین خودشون بودن!

بله اگه بود که الان اسپانیا تو فینال چمپیونز هم نماینده داشت!:eek:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122

اگه چلسی 11 نفره داشت دفاع میکرد پس خرزو خان بود گل تساوی رو زد؟! :D

بعد هم بایرن با اینکه به قول شما 11 نفره داشت حمله میکرد بازم بازی به پنالتی کشید

کلا دفاع بارسا به جایی رسیده که تا دفاع هر تیمی اشتباه خفنی میکنه میگن حرکت پویول وار انجام داد! :lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اگه چلسی 11 نفره داشت دفاع میکرد پس خرزو خان بود گل تساوی رو زد؟! :D

بعد هم بایرن با اینکه به قول شما 11 نفره داشت حمله میکرد بازم بازی به پنالتی کشید

کلا دفاع بارسا به جایی رسیده که تا دفاع هر تیمی اشتباه خفنی میکنه میگن حرکت پویول وار انجام داد! :lol:

شما خیلی فوتبال دوست داری عزیزم؟! :) اینا همه میدونن وقتی تیمی با یه دفاع 11 نفره روبروئه و کلهم تو زمین حریفه، با یه ضدحمله سریع، اونم در برابر بازیکنی مثل رامیرس که مثل یه دو میدانی کار میدوئه، غافلگیر میشه دیگه... شاید نظر شخصی شما چیز دیگه ای باشه (که البته خوب هم نتونستی ازش دفاع کنی) ولی چلسی 11 نفره دفاع میکرد و بایرن به هیچ وجه اینطوری بازی نکرد. اینو دیگه همه دیدن. شما هم اگه بازیهارو ندیدی یه سر بزن به سایتهای ورزشی آمار 2 تا بازی را با هم مقایسه کن. درصد مالکیت توپ ها، تعداد شوت به دروازه، تعداد موقعیت های گل و ... در ضمن ما هم که اصلا بازی بایرن - ریال و طعنه ای که "شخص فردوسی پور" به ژنرال تیم ما زدو ندیدیم که :rolleyes:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
:D

شما که بازی رو دیدی رامیرز بود که گل تساوی رو زد؟!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
چه ربطی داره

هر کی برا بردش یه سبک فوتبال پیاده میکنه

شما خودت زندگیت یکی صبح تا شب 20 سال درس میخونه . یکی هم یکم درس خونده و با تفکراتش راهی پیدا کرده برا پولدار شدن البته اگه معیارو پولدار بودن فرض کنیم البته آره کلاس یه دکتر بالاتره

چلسی هم سبک بازیش اینجوره . آره بارسا قشنگتر بازی کرده . اما چلسی هم دفاعش فوق العاده س . بازی سپاهان و شاهین هم شاهین 11 نفره دفاع میکرد ولی 2 تا گل خورد بدون اینکه گل بزنه . پس آیا تفاوت در نوع دفاع نیست
بارسا هم بره سبکی یاد بگیره که دفاع کنه بعد رو سرعت بازیکناش رو ضد حمله گل بزنه یا همینطور ریال
دلیل نمیشه که چلسی حالا دفاعی بازی میکنه هی بگیم 11 تا دفاعی بوده
مربی فهمیده تشخیص داده اگر در برابره بارسا تهاجمی بازی کنی دفاع باز میشه و بیشتر گل میخوری به این سبک روی آورده
شما در برابر مشکلات زندگیت که ایشالا هیچوقت نباشه همیشه با یه فکر مشکلاتت حل میکنی ؟ هر موردی یه سبک راه حل داره

بالا