• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
PSLN

10. Newcastle United - St James’ Park
50,061 (95.5% of 52,387 capacity)

9. Ajax - Amsterdam Arena
50,683 (95.7% of 52,960 capacity)

8. Hamburg SV - Imtech Arena
52,493 (92.0% of 57,000 capacity)

7. Arsenal - Emirates Stadium
60,077 (99.5% 60,355 capacity)

6. Schalke 04 - Veltins-Arena
61,092 (99.0% of 61,673 capacity)

5. Bayern Munich - Allianz Arena
71,000 (99.8% of 71,137 capacity)

4. Real Madrid - Estadio Santiago Bernabéu
72,601 (84.9% of 85,454 capacity)

3. Manchester United - Old Trafford
75,526 (99.6% of 75,765 capacity)

2. FC Barcelona - Camp Nou
77,232 (78.1% of 98,787 capacity)

1. Borussia Dortmund - Signal Iduna Park (Westfalenstadion)
80,500 (99.8% of 80,645 capacity)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
درود به همه. سال نوتونم مبارک.
من فکر می کنم فدراسیون مقدونیه یه جوری جمع کرده قضیه رو تا بازیکنشون دروغگو از آب در نیاد :D

دقیقا همینه ، قبلا هم گفتم نمیشه یه رای گیری با حدود 600 رای رو که بعد هم نتایجش تو سرتاسر دنیا پخش میشه زیر سوال برد .
اینها به کنار من از شباهت این دو تا اسم در تعجبم ، چطور میشه این دو تا رو قاطی کرد ، نه اینکه خیلی ظاهرشون مثل همدیگه میمونه :blush: :

José Mourinho =?= Vicente del Bosque

به فدراسیون خودمون امیدوار شدم :)

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گــــل بود به سبزه نیز آراسته شد...

بعد از آبراموویچ، گلیزرها، آل مکتوم، سلیمان کریمف، اون یکی سهام دار گردن کلفت روسیه آرسنال، آل نهیان، آل خلیفه، آل ثانی و .... اینبار دیمیتری ریبولووف 97مین مرد ثروتمند جهان در نظر داره با 200 میلیون یورو برای سال

آینده و بخدمت گرفتن مانچینی هم خیال طرفدار های من سیتی و من یو رو راحت کنه هم اینکه تیمش رو واسه سال آینده ی چمپیونز لیگ ببنده.

یه سری تیم های دوست داشتنی مثل موناکو رو هم اینطوری میکنند.

یکی نیست بهشون بگه برید عقده هاتون رو توی هالییود خالی کنین. بنده خدا پلاتینی، با این همه قدرت های نفتی و مافیایی چکار میخواد بکنه من موندم.

Last edited:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
:blink: تو چند سال اخیر بازیکنای یونایتد بودن که رئالو نگه داشتن من طرف صحبتم شما نبودی اونی که میگه یونایتد با پول امریکایی ها سر پا هست و قدرت گرفته میگم که سنش قد نمیده:lol: منچستر یونایتد برای گلیزر ها یه معدن طلاس که حالا حالا ها ول کنش نیستن در ضمن یونایتد خودش در امد زایی داره و حق تیمای دیگه رو تو لیگ نمیخوره

پولشو گرفت مفتی داد؟ :D
والا من فوتبالی نبودم ولی بچه بودم زیدانو خیعلی دوست داشتم
البته اون موقع تو اوج بود
هنوزم دوستش دارم
---
کی گفت حق بقیه رو خورد؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
گــــل بود به سبزه نیز آراسته شد...

یکی نیست بهشون بگه برید عقده هاتون رو توی هالییود خالی کنین. بنده خدا پلاتینی، با این همه قدرت های نفتی و مافیایی چکار میخواد بکنه من موندم.

همین پلاتینی یکی از کسایی بود که خواهان برگزاری جام جهانی 2022در قطر باشه

ی گزارش تو شبکه ماهواره ای دیدم خود پلاتینی گفت :ی شب رییس جمهور سابق فرانسه نیکولاس سارکوزی واسه شام منو دعوت کرد ومهمان ها هم سرمایه دار های قطری بود وان ها به من وسارکوزی پیشنهاد دادن

که جام جهانی 2022 در قطر برگزار بشه وبماند چند میلیون به پلاتینی وسارکوزی داد.

وقطر هم در عوض این کار کثیف پلاتینی قول دادن:سهام باشگاه پاریس سن زرمن رو بخرند وخریدن حق بخش بازی های لیگ فرانسه و...

اگه کسی که باید ممنون دار پلاتینی باشه یونسف و شماوبارسا هست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قبلا توضیح دادم، یوفا و فیفا ساختار اقتصادی مستقل دارند، واسه اونا مهم نیست که کجا برگزار کننده ی مسابقاته، دو هدف دارند، 1 اینکه مسابقات خوب برگزار بشه و 2 عواید مالی برای فیفا یا یوفا بیشتر از هر زمان دیگر باشد

خوب مطمئن باش فیفا هیچ کمکی به قطر برای میزبانی نخواهد کرد، اصولا فیفا کمکهایی رو برای برگزار کنندگان جامها در نظر میگیره اما قطر بخاطر خوش خدمتی هم که شده پولی نمیگیره، و شاید یکی از دلایل اکسپت شدن این پیشنهاد این چنین مسائلی باشه. فیفا و یوفا ارگان های خود در آمد زا هستند، هیچ وابستگی خاصی ندارن. مثل یک شرکت خصوصی که وظیفه ی برنامه ریزی و همانگی رو بعهده داره، باید در مورد مسائل فنی مشترک المنافع باشند اما برای مسائل اقتصادی بدون شک مستقل عمل میکنند.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
فهمیدید مورینیو یه ویدئو فرستاده واسه پاری سن که نقاط ضعف بارسا رو توضیح داده؟
بمیرم براش از الان ترسیده و همچین کارای کثیفیو میکنه : ))

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینقدر ضعف داره بارسا که خودم هم چند تا رو میگم

ارسال سانتر وکرنروضربات ایستگاهی که خیلی راحت گل میخورن

والدز که پاس گل زیاد میده بماند بقیه سوتی هاش

گرفتن میانه میدان واز کار انداختن زاوی واینیستا وکارش تموم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینقدر ضعف داره بارسا که خودم هم چند تا رو میگم

ارسال سانتر وکرنروضربات ایستگاهی که خیلی راحت گل میخورن

والدز که پاس گل زیاد میده بماند بقیه سوتی هاش

گرفتن میانه میدان واز کار انداختن زاوی واینیستا وکارش تموم

پسر خوب این ضعف ها مال امروز و دیروز نیست، از روزی که 6 تا خوردین و مورینیو 5 تا نوش جان کرد همین ضعف ها وجود داشت، آلگری هم این ضعف ها رو میدونست، وقتی بارسا آماده نباشه یا یک آنالیزور سرمربی تیم باشه میشه با اتکا به این ضعف ها پیروز شد اما واقعیت اینه که اگه شب خوب بارسا باشه هیچ کاریش نمیشه کرد، این مطلب رو آلگری بهتر از هر کس دیگه ایی میدونه.

آنجلوتی هم مربی گاگولی نبود که مورینیو چنین بی احترامی بهش کرد و واسش چنین چیزایی فرستاد، :) خداییش این پیش خودش چی فرض کرده؟ فکر میکنه دیگه هیچ کس نمیدونه فوتبال یعنی چی

هموطنور که مورینیو بارسا رو در روز های بی سرمربی برد، آلگری هم برد، سرمربی رئـــــال سوسیه داد هم برد، خیلی کار بزرگی نکرد که الان داره بالا پایین میپره

پ.ن: اگه یک روزی مربی گوام با تیمش برزیل رو ببره اینقدر توی بوق و کرنا نمیزنه که این داره چنین واکنش هایی نشون میده، قیاس گوام با برزیل قیاس حقارت با کمال فوتباله

اما واقعا قیاس رئال با بارسا به این شکل نیست، مورینیو شان یک مربی اونم در حد تیم مثل رئال مادرید رو خیلی پایین اورده.

تو این چندسال بارها پیروز شدیم اما هیچ وقت تا این حد جوگیرش نبودیم، نه بخاطر اینکه رئال تیم معمولیی بود و بردنش حرف و حدیث نداشت، واسه اینکه آدم عاقل نه با شادی ها خیلی خوشحال میشه نه با غم ها اندوهگین

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
11-1......................

نه خوب بارسا با گواردیلا وتیتو هم تحقیر شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صبر کنید ببینید این رئال اصلا امسال جامی بدست میاره یا نه.

حرکت مورینیو هم کار جالبی نبود. اولا انجلوتی دوست صمیمی مورینیو نیست.

ثانیا انجلوتی خودش چند تا سی ال اورده و اینکه یکی میاد میگه من میخوام بهت یاد بدم یه مقدار توهین امیزه.

حداقل میتونست موضوع رو رسانه ای نکنه که باعث تحقیر انجلوتی نشه.

الان یه جوری شده انگار انجلوتی چیزی بارش نیست و مورینیو شده معلم انجلوتی.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
11-1......................

نه خوب با گواردیلا وتیتو هم تحقیر شدن

بازم که بحث اون 11 تای کذایی شد. :) قبلا بسیار در موردش صحبت شده و کلی دلیل و برهان ارائه شده

بذار باهات صادق باشم. مورینیو رئالی رو بست که بتونه باهاش بارسا رو ببره، یعنی سبک خرید بازیکن ها، و استراتژیش بر بردن بارسا استوار بود و هست. همین یک تفکر نشون دهنده ی خیلی حرفهای نگفتست.

من به یاد ندارم تیمی اولویتش چنین چیزی باشه. یا بهتر بگم اولویت مربی اون تیم چنین چیزهایی باشه. مورینیو واقعا از نظر فنی مربی خوبی هست، جای هیچ بحثی نیست اما نامش احترامی رو واسش یدک نمیکشه.

احترامی که فرگوسن، ونگر، کرویف، آنجلوتی، ونگال، گاس هیدینگ، هیتسفیلد، و .... واقیعت اینه که سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز، مرده آنست که نامش به نکوئی مبرند

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اخه پولاشونم که مال خودشون نیست
پول عربا و روسا و امریکاییاست ;)

عموجان مثل اینکه درست متوجه نشدید. بیشتر از اینکه منچستر از پول آمریکائیها(عرب و روسی نداریم تو یونایتد) استفاده کنه این گلیزرها هستند که از برند معتبری مثل منچستر یونایتد پول درمیارند
راجع به خروجی هم کاملا با افشین موافقم. یه خروجی بگم دهنتون بسته بمونه. کریستیانو رونالدو که کل باشگاه رئال مادرید رو شاخ اون میچرخه. مورینیو و این بچه بازی هارو هم بزارین در کوزه آبشو بخورین. رونالدو نبود این رئال داشت واسه سهمیه فصل بعد می جنگید. از قدیمی ها هم چیزی نمیگم که شاید به سن شما قد نده. شما یادتون نمیاد ولی یه دورانی رئال میومد از لیگ برتر بازیکن جمع می کرد می برد.(مایکل اوون، استیو مک منمن، نیکلاس آنلکا، نیستلروی، بکام، اربلوئا، آلونسو، وودگیت، و ...) بقیه اش بماند.
خداییش کل کل کردن با تیمی که هنوز هوادارانش یه فینال اروپایی رو تجربه نکردن خیلی زور داره.
تو جزیره چیزی داریم به نام بیگفور که تو این ده سالی که اسپانیائیها جز بارسا خواب فینال چمپیونز لیگ رو هم نمیدیدند هر چهارتاشون رفتن فینال و سه تاشون قهرمان شدند.
اما تو این ده سال اخیر تنها تیم اسپانیایی که فینال رفته بارسا بوده. آخه چرا باید همچین لیگی رو اصلا با لیگ برتر مقایسه کرد.
شما باید برید با لاشامپیونه یا بوندس لیگا خودتونو مقایسه کنید.
رئال چندین برابر یونایتد پول بازیکن داده اما بازده اش کو؟
یه لیگ پارسال گرفتن و یه حذفی پیرارسال و اروپا هم که خدا بیامرزتش
البته قبلا هم گفتم پلاتینی امسال نذر کرده جامو به رئال بده. لااقل یه جام بگیرید که بعد کل کل میکنیم ارزش داشته باشه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تا مرد سخن نگفته باشد ،،، عیب و هنرش نهفته باشد
آخه مرد حسابی دونستن نقاط ضعف یه تیم که هنر نیست ، هنر استفاده از اونهاست .
اومده تو بوغ و کرنا جار زده ؛ من نقاط ضعف بارسا رو دادم به فلانی :blush: خداییش خنده داره ...
همه دنیا میدونن برای مهار بارسا یا اسپانیا باید ژاوی و اینیستا رو از کار انداخت (به جان خودم میوه فروش سر کوچه ما هم میدونه)
ولی کیه که بتونه این کارو عملی کنه ؟؟ ایتالیا یا آلمان یا هلند چطوری جلوی این تیم به زانو در اومدن ، منچستر چطور تو دو تا فینال از این تیم و این خط هافبک شکست خورد ... فرگوسن راه مقابله با بارسلونا رو نمیدونست ؟

کسی نمیدونه مسی گلزن ترین بازیکن بارسلوناست و باید مهارش کرد ؟؟؟
پس چرا به همه ی تیمهای لالیگا گل زده ؟ به سلتاویگو گل نزده که امشب بازی دارن .

اینکه شما بدونی نقاط ضعف و قوت کجاست تا موقعی که بتونی ازش استفاده کنی از زمین تا زیر زمین فرقش هست ...

تو این چند سال تنها کسی که خیلی فنی و فوتبالی تونست بارسلونا رو زمین گیر بکنه مارچلو بیلسا مربی فعلی اتلتیک بیلبائو و سابق تیم ملی شیلی بود .
اگه کسی بخواد تو زمینه فنی و مربی گری ایده بده امثال بیلسا هستن .

attachment-330742d1364620051-640x360_messi.v1364406990.jpg

.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
عموجان مثل اینکه درست متوجه نشدید. بیشتر از اینکه منچستر از پول آمریکائیها(عرب و روسی نداریم تو یونایتد) استفاده کنه این گلیزرها هستند که از برند معتبری مثل منچستر یونایتد پول درمیارند
راجع به خروجی هم کاملا با افشین موافقم. یه خروجی بگم دهنتون بسته بمونه. کریستیانو رونالدو که کل باشگاه رئال مادرید رو شاخ اون میچرخه. مورینیو و این بچه بازی هارو هم بزارین در کوزه آبشو بخورین. رونالدو نبود این رئال داشت واسه سهمیه فصل بعد می جنگید. از قدیمی ها هم چیزی نمیگم که شاید به سن شما قد نده. شما یادتون نمیاد ولی یه دورانی رئال میومد از لیگ برتر بازیکن جمع می کرد می برد.(مایکل اوون، استیو مک منمن، نیکلاس آنلکا، نیستلروی، بکام، اربلوئا، آلونسو، وودگیت، و ...) بقیه اش بماند.
خداییش کل کل کردن با تیمی که هنوز هوادارانش یه فینال اروپایی رو تجربه نکردن خیلی زور داره.
تو جزیره چیزی داریم به نام بیگفور که تو این ده سالی که اسپانیائیها جز بارسا خواب فینال چمپیونز لیگ رو هم نمیدیدند هر چهارتاشون رفتن فینال و سه تاشون قهرمان شدند.
اما تو این ده سال اخیر تنها تیم اسپانیایی که فینال رفته بارسا بوده. آخه چرا باید همچین لیگی رو اصلا با لیگ برتر مقایسه کرد.
شما باید برید با لاشامپیونه یا بوندس لیگا خودتونو مقایسه کنید.
رئال چندین برابر یونایتد پول بازیکن داده اما بازده اش کو؟
یه لیگ پارسال گرفتن و یه حذفی پیرارسال و اروپا هم که خدا بیامرزتش
البته قبلا هم گفتم پلاتینی امسال نذر کرده جامو به رئال بده. لااقل یه جام بگیرید که بعد کل کل میکنیم ارزش داشته باشه.

Big Like
هنوز یادشون رفته با پسر بادها چیکار کردند!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تا مرد سخن نگفته باشد ،،، عیب و هنرش نهفته باشد
آخه مرد حسابی دونستن نقاط ضعف یه تیم که هنر نیست ، هنر استفاده از اونهاست .
اومده تو بوغ و کرنا جار زده ؛ من نقاط ضعف بارسا رو دادم به فلانی :blush: خداییش خنده داره ...
همه دنیا میدونن برای مهار بارسا یا اسپانیا باید ژاوی و اینیستا رو از کار انداخت (به جان خودم میوه فروش سر کوچه ما هم میدونه)
ولی کیه که بتونه این کارو عملی کنه ؟؟ ایتالیا یا آلمان یا هلند چطوری جلوی این تیم به زانو در اومدن ، منچستر چطور تو دو تا فینال از این تیم و این خط هافبک شکست خورد ... فرگوسن راه مقابله با بارسلونا رو نمیدونست ؟

کسی نمیدونه مسی گلزن ترین بازیکن بارسلوناست و باید مهارش کرد ؟؟؟
پس چرا به همه ی تیمهای لالیگا گل زده ؟ به سلتاویگو گل نزده که امشب بازی دارن .

اینکه شما بدونی نقاط ضعف و قوت کجاست تا موقعی که بتونی ازش استفاده کنی از زمین تا زیر زمین فرقش هست ...

تو این چند سال تنها کسی که خیلی فنی و فوتبالی تونست بارسلونا رو زمین گیر بکنه مارچلو بیلسا مربی فعلی اتلتیک بیلبائو و سابق تیم ملی شیلی بود .
اگه کسی بخواد تو زمینه فنی و مربی گری ایده بده امثال بیلسا هستن .

attachment-330742d1364620051-640x360_messi.v1364406990.jpg

.

البته گاس هیدینک هم استراتژی خوبی چیده بود جلو بارسا

گاس یکی از اون مربیایی هست که من خیلی قبولش دارم.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
کار مورینیو بیشتر جنبه تبلیغی داره تا کمک
جنجال جدید
فک کنم فصل اخرشه میخاد بره حالا از در و دیوار بالا میره :D
----
بعد اون لیگ مثلن برتر
بازار خرید و فروشه نه لیگ :eek:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بیلسا :lol::lol:

2002که سرمربی ارزانتین بوده گند زده بهش بعد میگه بیلسا بارسا رو زمین گیر میگنه

مورینیو چندین وچند بار تو چلسی از زمین وهوا زمینگیرتون کرد

با اینتر هم زمینگیر شدین

الان هم با رئال مادرید:lol:

عجب مربی هست بیلسا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بیلسا :lol::lol:

2002که سرمربی ارزانتین بوده گند زده بهش بعد میگه بیلسا بارسا رو زمین گیر میگنه

مورینیو چندین وچند بار تو چلسی از زمین وهوا زمینگیرتون کرد

با اینتر هم زمینگیر شدین

الان هم با رئال مادرید:lol:

عجب مربی هست بیلسا

میلاد جون خیلی تفاوت داره که بازی های 2002 رو دیده باشی یا واست تعریف کرده باشند :p

مورینیو هم با چلسی کلی باخت، هم با اینتر باخت هم با رئال، باور کن ضمیر ناخودآگاهت بدون اینکه بدونی داره میگه که تک و توک بردن بارسا یا مساوی گرفتن ازش کار خیلی بزرگیه که زمین گیر کردن خطابش میکنی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیلسا در جام جهانی 2002 خیلی خوب کار کرد با تیم شیلی.

شیلی اسیر برزیل شد وگرنه بازم میتونست بالاتر بره.

اما خب در تیم باشگاهیش اون توفیق رو نداشته.

بالا