• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
آبراموویچ،‌مالک بعدی منچستر یونایتد خواهد بود

بعد از برد تیم آبراموویچ برابر منچستر یونایتد دیلی اکسپرس فاش ساخت که ثروتمند روسی در پی خرید این باشگاه منچستری است.

رومان آبراموویچ که در سال 2003 چلسی را به دارایی هایش اضافه کرد قصد دارد با نفوذ خود و استفاده کردن از نام همسرش باشگاه منچستری را مال خانواده خود کند.

خبرگزاری دیلی اکسپرس در مطلب خود عنوان کرد که رومان آبراموویچ قصد خرید باشگاه منچستر یونایتد را دارد و برای فرار از قوانین و محدودیت های موجود برای مالکان باشگاه های لیگ برتر و فیفا از نام همسرش به عنوان مالک باشگاه استفاده خواهد کرد.

چندی پیش سخنگوی روس آقای آبراموویچ، جان مان عنوان کرده بود که علاقه ای که آبراموویچ به لیگ برتر دارد، چیزی نیست که او بتواند آن را از دیگران بپوشاند.

جان مان در گفتگو یک هفته پیش خود با دیلی سوپر استارعنوان کرد: "قبلا هم گفتم که آقای آبراموویچ ارزش خاصی برای لیگ برتر قائل است. حال می خواهم مطلب دیگری را نیز فاش کنم. دلیل اخراج دیمتئو از باشگاه چلسی این نبود که از لیگ قهرمانان حذف شد، بلکه دلیلش این بود که پس از چند هفته صدر نشینی در لیگ برتر، ناگهان به رده سوم-چهارم جدول سقوط کرد و آبراموویچ نیز طاقت چنین چیزی را نداشت."

وی ادامه داد: "آبراموویچ اخیرا به شدت منچستر یونایتد را زیر نظر گرفته است و در حال مذاکره با گلیزر ها می باشد. روند مذاکرات به خوبی پیش رفته است و صحبت های مثبتی بین دو طرف وجود داشته است."

ارزش باشگاه منچستر یونایتد چیزی در حدود 2 میلیارد و پانصد و هفتاد میلیون پوند در نظر گرفته شده و آبراموویچ حاضر است این مبلغ را به گلیزر ها پرداخت کند تا مالک این باشگاه شود.

جانلوکا ویالی که ارتباط نزدیکی با آبراموویچ دارد نیز عنوان کرد که اولین قدم آبراموویچ در باشگاه منچستر یونایتد، معاوضه وین رونی با فرناندو تورس می باشد.

سرمربی سابق باشگاه چلسی، جانلوکا ویالی در گفتگو با دیلی میل گفت: "آبراموویچ همیشه دوست داشته که رونی را در لباس چلسی ببیند. او حتی در زمان کارلو آنجلوتی تلاش کرد که رونی را در ژانویه 2011 به خدمت بگیرد، با این حال موفق نشد. همچنین آبراموویچ بر این باور است که فرناندو تورس می تواند در منچستر یونایتد کار آمد تر باشد و بدین ترتیب اگر بتواند منچستر یونایتد را بخرد، اولین کارش معاوضه این دو بازیکن خواهد بود."

گفته می شود آبراموویچ قصد دارد کار در چلسی را نیز ادامه دهد، ولی با این تفاوت که در چلسی هدف اصلی آبراموویچ قهرمانی لیگ قهرمانان و در منچستر یونایتد قهرمانی در لیگ برتر خواهد بود.

دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد نیز این مطلب را تایید کرد و گفت: "کار کردن با آبراموویچ باعث افتخار من و باشگاه منچستر یونایتد می باشد. مذاکراتی انجام شده است و توافقاتی نیز حاصل شده است، اما او یک هوادار چلسی است و باید این را قبول کنیم که بدون احترام متقابل به هواداران دو تیم باید ارزش های آنها حفظ شوند."

گیل در ادامه گفت: "با این حال تنها مسئله ای که می تواند از بسته شدن این قرارداد جلوگیری کند، این است که آقای آبراموویچ هنوز با هیئت مدیره باشگاه به توافق نرسیده است و ابتدا باید آنها را راضی به انتقال مالک کند."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آبراموویچ،‌مالک بعدی منچستر یونایتد خواهد بود

بعد از برد تیم آبراموویچ برابر منچستر یونایتد دیلی اکسپرس فاش ساخت که ثروتمند روسی در پی خرید این باشگاه منچستری است.

رومان آبراموویچ که در سال 2003 چلسی را به دارایی هایش اضافه کرد قصد دارد با نفوذ خود و استفاده کردن از نام همسرش باشگاه منچستری را مال خانواده خود کند.

خبرگزاری دیلی اکسپرس در مطلب خود عنوان کرد که رومان آبراموویچ قصد خرید باشگاه منچستر یونایتد را دارد و برای فرار از قوانین و محدودیت های موجود برای مالکان باشگاه های لیگ برتر و فیفا از نام همسرش به عنوان مالک باشگاه استفاده خواهد کرد.

چندی پیش سخنگوی روس آقای آبراموویچ، جان مان عنوان کرده بود که علاقه ای که آبراموویچ به لیگ برتر دارد، چیزی نیست که او بتواند آن را از دیگران بپوشاند.

جان مان در گفتگو یک هفته پیش خود با دیلی سوپر استارعنوان کرد: "قبلا هم گفتم که آقای آبراموویچ ارزش خاصی برای لیگ برتر قائل است. حال می خواهم مطلب دیگری را نیز فاش کنم. دلیل اخراج دیمتئو از باشگاه چلسی این نبود که از لیگ قهرمانان حذف شد، بلکه دلیلش این بود که پس از چند هفته صدر نشینی در لیگ برتر، ناگهان به رده سوم-چهارم جدول سقوط کرد و آبراموویچ نیز طاقت چنین چیزی را نداشت."

وی ادامه داد: "آبراموویچ اخیرا به شدت منچستر یونایتد را زیر نظر گرفته است و در حال مذاکره با گلیزر ها می باشد. روند مذاکرات به خوبی پیش رفته است و صحبت های مثبتی بین دو طرف وجود داشته است."

ارزش باشگاه منچستر یونایتد چیزی در حدود 2 میلیارد و پانصد و هفتاد میلیون پوند در نظر گرفته شده و آبراموویچ حاضر است این مبلغ را به گلیزر ها پرداخت کند تا مالک این باشگاه شود.

جانلوکا ویالی که ارتباط نزدیکی با آبراموویچ دارد نیز عنوان کرد که اولین قدم آبراموویچ در باشگاه منچستر یونایتد، معاوضه وین رونی با فرناندو تورس می باشد.

سرمربی سابق باشگاه چلسی، جانلوکا ویالی در گفتگو با دیلی میل گفت: "آبراموویچ همیشه دوست داشته که رونی را در لباس چلسی ببیند. او حتی در زمان کارلو آنجلوتی تلاش کرد که رونی را در ژانویه 2011 به خدمت بگیرد، با این حال موفق نشد. همچنین آبراموویچ بر این باور است که فرناندو تورس می تواند در منچستر یونایتد کار آمد تر باشد و بدین ترتیب اگر بتواند منچستر یونایتد را بخرد، اولین کارش معاوضه این دو بازیکن خواهد بود."

گفته می شود آبراموویچ قصد دارد کار در چلسی را نیز ادامه دهد، ولی با این تفاوت که در چلسی هدف اصلی آبراموویچ قهرمانی لیگ قهرمانان و در منچستر یونایتد قهرمانی در لیگ برتر خواهد بود.

دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد نیز این مطلب را تایید کرد و گفت: "کار کردن با آبراموویچ باعث افتخار من و باشگاه منچستر یونایتد می باشد. مذاکراتی انجام شده است و توافقاتی نیز حاصل شده است، اما او یک هوادار چلسی است و باید این را قبول کنیم که بدون احترام متقابل به هواداران دو تیم باید ارزش های آنها حفظ شوند."

گیل در ادامه گفت: "با این حال تنها مسئله ای که می تواند از بسته شدن این قرارداد جلوگیری کند، این است که آقای آبراموویچ هنوز با هیئت مدیره باشگاه به توافق نرسیده است و ابتدا باید آنها را راضی به انتقال مالک کند."

ماشالله
چه دروغ ۱۳ طولانی ای
چقدر روی سناریوش کار شده:D

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بر خلاف نظر دوستان در مورد رونالدو، من فکر میکنم مورینیو با خودش واران رو میبره، این اخلاق گند امیر قلعه نویی مانندش رو داره.

چی میگی ها؟

همین حضرت پپ گواردیلا تون فصل بعد تو بایرن ببین چند تا از بارسا میاره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چی خنده دار بود واسه شما

پپ واسه شما بارسایی ها بهش حضرت میگین

حالا ببین چند تا از اکادمی وتیم اول بارسا میاره

اشتارک آلمانی دوار دیدار رفت دو تیمی بارسلونا و پاریسن ژرمن در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود!!!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینم از ولفگانگ اشتارک سوتی، خداییش هر کسی که خیلی کارای کمدی میکنه رو میگن کمدین،چرا این اشتارکی که داره تو هر بازی سوتی میدرو رو بهش نمیگن سوتـــــ ین؟هان؟ :دی

گل یک متر افساید که هیچ، ندیدن خطاها که هیچ، پای مسی و ماسکرانو شده بود کباب برگ انگاری. تازه با منت پنالتی گرفت.

امسال سال رئاله

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اینم از ولفگانگ اشتارک سوتی، خداییش هر کسی که خیلی کارای کمدی میکنه رو میگن کمدین،چرا این اشتارکی که داره تو هر بازی سوتی میدرو رو بهش نمیگن سوتـــــ ین؟هان؟ :دی

گل یک متر افساید که هیچ، ندیدن خطاها که هیچ، پای مسی و ماسکرانو شده بود کباب برگ انگاری. تازه با منت پنالتی گرفت.

امسال سال رئاله
اتفاقآ با همه ی این اتفاقات این بارساست که قهرمان میشه و دهن همه اونایی رو که پلاتینی پلاتینی میکنن میبنده!;)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اتفاقآ با همه ی این اتفاقات این بارساست که قهرمان میشه و دهن همه اونایی رو که پلاتینی پلاتینی میکنن میبنده!;)

نگرانم یوفا واسه اینکه خودشو مبرا کنه، بارسا قربانی بشه. امسال از اون سالهاییه که اصلا نمیشه گفت کدوم تیم شانس اول قهرمانیه، آلمانی ها خوب بودند اما توی دور قبل نشون دادند که 100 درصد نمیشه روشون حساب کرد.
تقریبا قضیه ی قهرمان از نظر من مجهوله

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
همین اشتارک سابقه حذف کردن رئال مقابل بارسا رو داره وبعد از خطایی ناحق پپه مسی تونست 2گل بزنه

فرش قرمز یوفا برای بارسا

بازي هجومي را در دستور کار خود قرار داديم. در ديدار برگشت بايد در نيم ساعت اول مقاومت کنيم و اجازه خودنمايي را به بازيکنان بارسلونا ندهيم. درست است که ما دو گل از بارسلونا دريافت کرديم اما گل اول هديه‌اي از ما به بارسلونا بود و گل دوم هم روي اشتباه داوري رقم خورد؛ چرا که اصلا پنالتي رخ نداد. سانچس خود را به بازيکن ما کوبيد و داور اعلام ضربه پنالتي کرد. معتقدم که داور روي اين صحنه با بارسلونا مدارا کرد.

Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خيلي جاليه هيچ کي بازي بايرن يووه رو نديده انگار :دي

اقا بايرن عالي بود همه چيش

يه چيز زشت که داشت اون حرکات ناجوانمردانه اخر بازيش بود

بازيکن مصدوم بازي رو ادامه دادن ها يا بردن توپ به گوشه زمين

اين حرکات به نظر من در حد تيمي مثل بايرن ديشب نبود

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خيلي جاليه هيچ کي بازي بايرن يووه رو نديده انگار :دي

اقا بايرن عالي بود همه چيش

يه چيز زشت که داشت اون حرکات ناجوانمردانه اخر بازيش بود

بازيکن مصدوم بازي رو ادامه دادن ها يا بردن توپ به گوشه زمين

اين حرکات به نظر من در حد تيمي مثل بايرن ديشب نبود

چرا من دیدم

این کارا تو فوتبال حرفه ای عادیه

تو ایران میگن ناجوان مردانه

خداییش ریال نیمکت ذخیره داره ما هم داریم پس اینا چرا هیچ کاری نمیکنند همش میرن دوتا میخرن میشوننشون رو نیمکت

+یک مربی باهوش هم داره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
http://www.goal.com/iran/news/2675/چمپیونزلیگ/2013/04/03/3874192/مورینیو-2یادم-رفت-اطلاعات-را-برای-آنچلوتی-بفرستمنه-بهتر-از?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2

تازه اطلاعات رو یادش رفته بود بفرسته اگه فرستاده بود پاریس دیشب حتما نتیجه ای دیگه کسب میکرد

اینو هم در نظر بگیرید که مسی یه نیمه بازی نکرد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینو هم در نظر بگیرید که مسی یه نیمه بازی نکرد.

من خدا رو شکر بازی رو ندیدم

به هرحال گل بازی های دیشب بازی بایرن-یوونتوس بود نه بارسا -پاریس سن زرمن

اینم هم در نظر بگیرید که تیم فقط متکی به یک نفر نیست

فوتبال ورزش گروهی نه انفرادی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فوتبال ورزش گروهی هست ولی خیلی تیم ها بدون ستاره هاشون هیچن و البته ستاره ها هم بدون تیمهاشون! حقیقتش اینه که بارسا اگه ژاوی یا مسی را نداشت شاید به هیج کدوم از موفقیت های چند سال اخیرشون دست پیدا نمیکردن! مثل تیم شما که اگه کریس رونالدو را نداشت مطمئنن موفقیت های این یکی دو سال اخیرشو به دست نمی اورد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من خدا رو شکر بازی رو ندیدم

به هرحال گل بازی های دیشب بازی بایرن-یوونتوس بود نه بارسا -پاریس سن زرمن

اینم هم در نظر بگیرید که تیم فقط متکی به یک نفر نیست

فوتبال ورزش گروهی نه انفرادی

کاملا صحیحه، اما خداییش ما اونقدر نداریم واسه تشکیل گروه مناسب توی چندسال یک میلیارد و دویست میلیون یورو هزینه کنیم :shades2:

مثل تیم شما که اگه کریس رونالدو را نداشت مطمئنن موفقیت های این یکی دو سال اخیرشو به دست نمی اورد.

علیرضا دقیقا متوجه این واژه نشدم، منظورت یک لالیگا و یک سوپر جام اسپانیاست؟

:lol:
خداییش شخصیتش ته خندست

http://www.goal.com/iran/news/2675/...تمنه-بهتر-از?source=breakingnews&ICID=HP_HL_5

*ارسال ویدئو برای پاری سن ژرمن: با توجه به ارتباطاتی که با باشگاه پاری سن ژرمن دارم، فکر می کنم که آنچلوتی هم به شما گفت که این اطلاعات به دستش نرسیده.راستش را بخواهید، همه چیز آماده شده بود ولی در پایان یادم رفت این اطلاعات را برای آنها بفرستم.

سایت گل هم الان هویت خودش رو نشون میده، تا این لحظه در مورد گل کاملا آفساید پی اس جی هیچ چیزی نگفته، فقط مصاحبه ی آنچلوتی در مورد پنالتی رو منتشر کرده.
پنالتی که واقعا برخورد داشتند و پاش رو گرفت. مسی یه مصاحبه ی خیلی معروف داره. میگه همه ی دنیا منتظرند که بارسا ببازه :). دیشب نیمه ی دوم اگه الکسیس خرابکاری نمیکرد دو موقعیت عالی واسه گل زدن داشت.

پ.ن:

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920114000215

Last edited:
بالا