بیخیییال :blink: چه جو گرفته اینارو :blink: ما سه بار قهرمان یورو شدیم نمیایم اینجور شاخ و شونه بکشیم بعد ...
فوتبال زیبای آلمان به همه ثابت شده نمونه قبلش جام قهرمانان اروپا که بایرن آلمان تا فینال اومد و حتی رئال اسپانیا هم حذف کرد .
f@rzad عزیز ، در خصوص پست قبلیتون که پاک کردید باید بگم یک سری از حقایق که تو رسانه ها هم مطرح شده دیگه توهین بحساب نمیاد بنظرم ، فوتبال ایتالیا و بازیکن هاش ما رو یاد شرطبندی ها و لابی های ..
دوستی که میگه فوتبال ایتالیا پر از لابی و فساد و... هست تو این زمونه وجدان کیلو چنده؟! نشون بده ببینم چقدر جیگر داری:lol:
مافیا بودن آقا لیاقت می خواد!!!
آدم قاچاقچی باشه اما سوسول اهل کاتالان با افه هایی از جدایی طلبی(که مثلا ما هم آره...) نباشه! واالله به قرآن...
دوستی که میگه فوتبال ایتالیا پر از لابی و فساد و... هست تو این زمونه وجدان کیلو چنده؟! نشون بده ببینم در جیگر داری:lol:
مافیا بودن آقا لیاقت می خواد!!!
آدم قاچاقچی باشه اما سوسول اهل کاتالان با افه هایی از جدایی طلبی(که مثلا ما هم آره...) نباشه! واالله به قرآن...
آقا شما اول طرف حسابتو بشناس بعد بیا کل کل کن ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خودتون به عکسا نگاه کنید و اگه کسی رو غیر از ژاوی و پویول(علیه الرحمه) با پرچم کاتالان دیدن حرفتون رو قبول میکنم...(ارتباط پیکه با عکس گذاشته شده فقط در حد تعجبه و بس و البته ارتباط این عکس با جدایی طلب بودن هم برای من مشخص نیست...).کارهای دو نفر رو هم که نمیشه به حساب یه تیم نوشت...
الان هم که فقط مونده ژاوی.هر چقدر هم که به این مسائل اعتقاد داشته باشن نباید در سطح ملی و جلوی چشم همه مردم دنیا ادعای استقلال کنن...اونم وقتی که مردم اسپانیا به خاطر پیروزی و موفقیت شون شادن...
پ.ن:اگه دوست داشتین به نام کاربری من هم یه نیگا بندازید...
الان روی صحبت شما با کیه؟ منظورت از اونور دقیقا کدوم وره؟ :دیآقا شما اول طرف حسابتو بشناس بعد بیا کل کل کن ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
طوری حرف می زنی انگار فوتبال از مریخ اومده به زمین! همین آدمای (در اینجا بی وجدان) فوتبال رو علم کردن دیگه!درسته که وجدان تو اکثر آدمای این دوره و زمونه وجود نداره اما فوتبال باید از این مسائل دور بمونه...
فوتبال بزرگترین سرگرمی انسان عصر حاضره..معتقدم که باید اصولی که در زندگی انسانها فراموش شده در فوتبال نمایان باشه...
قضیه جدایی طلبی کاتالانها هم یه آرمانه و ربطی به سوسول بودن نداره...
لازم به ذکره که این هدف به مراتب پاکتر و زیباتره از مافیا و قاچاقچی بودنه...
البته این نکته هم لازم به ذکره که صفت مافیا بودن و جدایی طلب بودن نه به تیم ملی ایتالیا و نه به اسپانیا نمی چسبه...
درسته که در تیم های باشگاهی این موضوعات مطرحه ولی در سطح ملی اینجوری نیست...
الان روی صحبت شما با کیه؟ منظورت از اونور دقیقا کدوم وره؟ :دی
ضمنا عکسا برای من باز نمیشن!
اون پرچ ایالت نیست عزیز اون پرچم جدایی طلبی هست :دی
دارم میگم عکسا برام باز نمیشن تو میگی چشم در آد؟! :دی
من همه رو زیر سوال می برم داداش! :دی این جز توانایی های بالفطره ماست :دی
نمردیم و دیدیم ملت سر مافیا و قاچاق و قتل و....برا هم قپی میان.... همین سوسولهای کاتالان تو دو دوره اخر معتبرترین تورنمنتها قهرمان شده...
مشاهده پیوست 166391خدایا کمی خود شیفتگی لوطفن
اولا بارسا و رئال رو بزارید کنار چون من خودم چش دیدنشون رو ندارم فقط ارسنال ...اگه هم میخوایین از دستاهای پشت پرده بحرفید و افشاگری کنید بسم الله!
ثانیا مافیا مافیاس دیگه چه تو باشگاه چه تو تیم ملی
ثالثا هنوز کل کل سر فینال امشبه نه مافیا و قاچاق و قتل و کشت کشتار...مهم بازی امشبه که یا ایتالیای مافیایی میبره یا کاتالان جدایی طلب!!!