• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
trollraghs.gif

529111_376232132432691_993863081_n.jpg

حاجی

Registered User
لایک‌ها
177
بیخیییال :blink: چه جو گرفته اینارو :blink::D ما سه بار قهرمان یورو شدیم نمیایم اینجور شاخ و شونه بکشیم بعد ... :confused:

فوتبال زیبای آلمان به همه ثابت شده :) نمونه قبلش جام قهرمانان اروپا که بایرن آلمان تا فینال اومد و حتی رئال اسپانیا هم حذف کرد .

f@rzad عزیز ، در خصوص پست قبلیتون که پاک کردید باید بگم یک سری از حقایق که تو رسانه ها هم مطرح شده دیگه توهین بحساب نمیاد بنظرم ، فوتبال ایتالیا و بازیکن هاش ما رو یاد شرطبندی ها و لابی های .. :cool:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بیخیییال :blink: چه جو گرفته اینارو :blink::D ما سه بار قهرمان یورو شدیم نمیایم اینجور شاخ و شونه بکشیم بعد ... :confused:

فوتبال زیبای آلمان به همه ثابت شده :) نمونه قبلش جام قهرمانان اروپا که بایرن آلمان تا فینال اومد و حتی رئال اسپانیا هم حذف کرد .

f@rzad عزیز ، در خصوص پست قبلیتون که پاک کردید باید بگم یک سری از حقایق که تو رسانه ها هم مطرح شده دیگه توهین بحساب نمیاد بنظرم ، فوتبال ایتالیا و بازیکن هاش ما رو یاد شرطبندی ها و لابی های .. :cool:

درود بر شما

این ترول بالا رو اگه میگید که یه شوخی بود فقط نه شاخ و شونه ! و مسلمه که آلمان هم زیبا ترین بازیهای ممکن رو تو این جام انجام داد

در ضمن من پستی از دوست دیگری رو پاک کردم و بعدش یک پست تذکر گذاشتم و معمولا برای حفظ رول تاپیک چند ساعت بعد اینگونه پست هام رو هم پاک میکنم ولی اون پستی که پاک کردم راجع به مسائلی که گفتید نبود اصلا و اتفاقا درباره آلمان بود

پاینده باشید ..

Last edited:

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
با اینکه پرتغال ما حذف شد ولی همه چشم امید من به ایتالیاس و شک نکنید قهرمانه یکشنبه شب جشن قهرمانی ایتالیا در همینجا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستی که میگه فوتبال ایتالیا پر از لابی و فساد و... هست تو این زمونه وجدان کیلو چنده؟! نشون بده ببینم چقدر جیگر داری:lol:
مافیا بودن آقا لیاقت می خواد!!!
آدم قاچاقچی باشه اما سوسول اهل کاتالان با افه هایی از جدایی طلبی(که مثلا ما هم آره...) نباشه! واالله به قرآن...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دوستی که میگه فوتبال ایتالیا پر از لابی و فساد و... هست تو این زمونه وجدان کیلو چنده؟! نشون بده ببینم چقدر جیگر داری:lol:
آدم قاچاقچی باشه اما سوسول اهل کاتالان با افه هایی از جدایی طلبی(که مثلا ما هم آره...) نباشه! واالله به قرآن...

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
دوستی که میگه فوتبال ایتالیا پر از لابی و فساد و... هست تو این زمونه وجدان کیلو چنده؟! نشون بده ببینم در جیگر داری:lol:

درسته که وجدان تو اکثر آدمای این دوره و زمونه وجود نداره اما فوتبال باید از این مسائل دور بمونه...
فوتبال بزرگترین سرگرمی انسان عصر حاضره..معتقدم که باید اصولی که در زندگی انسانها فراموش شده در فوتبال نمایان باشه...
قضیه جدایی طلبی کاتالانها هم یه آرمانه و ربطی به سوسول بودن نداره...
لازم به ذکره که این هدف به مراتب پاکتر و زیباتره از مافیا و قاچاقچی بودنه...
البته این نکته هم لازم به ذکره که صفت مافیا بودن و جدایی طلب بودن نه به تیم ملی ایتالیا و نه به اسپانیا نمی چسبه...
درسته که در تیم های باشگاهی این موضوعات مطرحه ولی در سطح ملی اینجوری نیست...

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
آقا شما اول طرف حسابتو بشناس بعد بیا کل کل کن ;
smiley-says-be-quiet.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------

23840450811083604107.jpg

98964791213452088420.jpg

37228347464616483559.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------

1122.gif
1188.gif
1003.gif

Last edited:

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
smiley-says-be-quiet.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------

2af93f73faf3.jpg

7b65afe58c49.jpg

b02507935497.jpg

c450d10e1666.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------

1122.gif
1188.gif
1003.gif

خودتون به عکسا نگاه کنید و اگه کسی رو غیر از ژاوی و پویول(علیه الرحمه) با پرچم کاتالان دیدن حرفتون رو قبول میکنم...(ارتباط پیکه با عکس گذاشته شده فقط در حد تعجبه و بس و البته ارتباط این عکس با جدایی طلب بودن هم برای من مشخص نیست...).کارهای دو نفر رو هم که نمیشه به حساب یه تیم نوشت...
الان هم که فقط مونده ژاوی.هر چقدر هم که به این مسائل اعتقاد داشته باشن نباید در سطح ملی و جلوی چشم همه مردم دنیا ادعای استقلال کنن...اونم وقتی که مردم اسپانیا به خاطر پیروزی و موفقیت شون شادن...

پ.ن:اگه دوست داشتین به نام کاربری من هم یه نیگا بندازید...

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خودتون به عکسا نگاه کنید و اگه کسی رو غیر از ژاوی و پویول(علیه الرحمه) با پرچم کاتالان دیدن حرفتون رو قبول میکنم...(ارتباط پیکه با عکس گذاشته شده فقط در حد تعجبه و بس و البته ارتباط این عکس با جدایی طلب بودن هم برای من مشخص نیست...).کارهای دو نفر رو هم که نمیشه به حساب یه تیم نوشت...
الان هم که فقط مونده ژاوی.هر چقدر هم که به این مسائل اعتقاد داشته باشن نباید در سطح ملی و جلوی چشم همه مردم دنیا ادعای استقلال کنن...اونم وقتی که مردم اسپانیا به خاطر پیروزی و موفقیت شون شادن...

پ.ن:اگه دوست داشتین به نام کاربری من هم یه نیگا بندازید...

بانوی بزرگوار سوء تفاهم پیش اومده! خطاب من به امیر عزیز بود که در جواب هوادار آلمان پای کاتالان ها رو وسط کشید...

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
smiley-says-be-quiet.jpg

2af93f73faf3.jpg

7b65afe58c49.jpg

b02507935497.jpg

c450d10e1666.jpg

1122.gif
1188.gif
1003.gif
الان روی صحبت شما با کیه؟ منظورت از اونور دقیقا کدوم وره؟ :دی
ضمنا عکسا برای من باز نمیشن!

درسته که وجدان تو اکثر آدمای این دوره و زمونه وجود نداره اما فوتبال باید از این مسائل دور بمونه...
فوتبال بزرگترین سرگرمی انسان عصر حاضره..معتقدم که باید اصولی که در زندگی انسانها فراموش شده در فوتبال نمایان باشه...
قضیه جدایی طلبی کاتالانها هم یه آرمانه و ربطی به سوسول بودن نداره...
لازم به ذکره که این هدف به مراتب پاکتر و زیباتره از مافیا و قاچاقچی بودنه...
البته این نکته هم لازم به ذکره که صفت مافیا بودن و جدایی طلب بودن نه به تیم ملی ایتالیا و نه به اسپانیا نمی چسبه...
درسته که در تیم های باشگاهی این موضوعات مطرحه ولی در سطح ملی اینجوری نیست...
طوری حرف می زنی انگار فوتبال از مریخ اومده به زمین! همین آدمای (در اینجا بی وجدان) فوتبال رو علم کردن دیگه!
من نگفتم جدایی طلبی به سوسول بودن ربط داره بلکه ه رکدوم یک خصلت مزخرف به حساب میاد! :دی
در مورد خط چهار هم توافق نداریم گویا! :دی
یعنی که چی جدایی طلبی در زمینه باشگاهی مربوطه و در زمینه ملی نه؟!؟!؟:blink: جوک میگیدا!!! یادمه تو جام ملت ها یا جام جهانی بود که تو بازی اسپانیا هواداراشون هر کدوم با یه پرچم اومده بودن ورزشگاه و سوژه دوربینها شدن!!!

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
الان روی صحبت شما با کیه؟ منظورت از اونور دقیقا کدوم وره؟ :دی
ضمنا عکسا برای من باز نمیشن!

من که روم به شماست تو روت به کیه؟! ها؟!

داداش من همینه که هست! می تونن پرچم ایالتشونو می آرن , شما موشکلی (!) داری؟؟؟!!!
این عکسارم گذاشتم تا چشت در آد! ( دور از جونت عزیز )

اصن چه منی میده شما تو کل کل ایتالیایی - آلمانی بچه های ما رو زیر سوال ببری؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اون پرچ ایالت نیست عزیز اون پرچم جدایی طلبی هست :دی
دارم میگم عکسا برام باز نمیشن تو میگی چشم در آد؟! :دی

من همه رو زیر سوال می برم داداش! :دی این جز توانایی های بالفطره ماست :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
اون پرچ ایالت نیست عزیز اون پرچم جدایی طلبی هست :دی
دارم میگم عکسا برام باز نمیشن تو میگی چشم در آد؟! :دی

من همه رو زیر سوال می برم داداش! :دی این جز توانایی های بالفطره ماست :دی

بابا عکسارو یه جا دیگه آپ کردم که بتونی ببینی , حتما دوباره پست منو چک نکردی!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
صحنه را دیدم...بسیار زشت و زننده بود اه اه!
فارق از این عکس من اون تورنومنتی برام مهمه که اسپانیایی ها هر کدوم با یه پرچم( حدود 20 نوع پرچم مختلف اسپانیا) اومده بودن ورزشگاه! اینا الان تیمشون داره نتیجه میگیره با همن دو سال دیگه که بخورن به پیسی باسکی ها به کاتالان ها فحش میدن و کاتالان ها به باسکی ها و همینجور بگیر تا الی آخر...:دی

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
نمردیم و دیدیم ملت سر مافیا و قاچاق و قتل و....برا هم قپی میان.... همین سوسولهای کاتالان تو دو دوره اخر معتبرترین تورنمنتها قهرمان شده...
chojinfc.gifخدایا کمی خود شیفتگی لوطفن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نمردیم و دیدیم ملت سر مافیا و قاچاق و قتل و....برا هم قپی میان.... همین سوسولهای کاتالان تو دو دوره اخر معتبرترین تورنمنتها قهرمان شده...
مشاهده پیوست 166391خدایا کمی خود شیفتگی لوطفن

ادم قاچاقچی باشه ولی تیم تازه به دوران رسیده نباشه
در ضمن مافیا اگر هم باشه واسه باشگاه بود نه تیم ملی اگر تو رده باشگاهی حرف میزنین من خیلی حرفا در رابطه رئال و بارسا و کشته شدن رئیس باشگاه دارم!
4628.gif

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
اولا بارسا و رئال رو بزارید کنار چون من خودم چش دیدنشون رو ندارم فقط ارسنال ...اگه هم میخوایین از دستاهای پشت پرده بحرفید و افشاگری کنید بسم الله!
ثانیا مافیا مافیاس دیگه چه تو باشگاه چه تو تیم ملی
ثالثا هنوز کل کل سر فینال امشبه نه مافیا و قاچاق و قتل و کشت کشتار...مهم بازی امشبه که یا ایتالیای مافیایی میبره یا کاتالان جدایی طلب!!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اولا بارسا و رئال رو بزارید کنار چون من خودم چش دیدنشون رو ندارم فقط ارسنال ...اگه هم میخوایین از دستاهای پشت پرده بحرفید و افشاگری کنید بسم الله!
ثانیا مافیا مافیاس دیگه چه تو باشگاه چه تو تیم ملی
ثالثا هنوز کل کل سر فینال امشبه نه مافیا و قاچاق و قتل و کشت کشتار...مهم بازی امشبه که یا ایتالیای مافیایی میبره یا کاتالان جدایی طلب!!!

واسه حرفت مدرک داری؟

بالا