• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
عزيزم نه تو اروپا "پرافتخارترين"يد نه تو دنيا! تو اروپا الان اسپانيا با 2 قهرماني اخيرش در كنار آلمان پرافتخارترينه و توي دنيا هم كه دمپايي ابري با 5 قهرماني :D تازه اين اسپانيايي ها اتحاد و خودباوريشونو به دست اوردن. ديگه خواب قهرمان شدنو ببينيد :p البته اين جمله آخر براي زياد كردن پياز داغ قضيه بود :happy:

علی جون منظور منو نگرفتی
ایتالیا 4تا قهرمانی داره تو جهان 4 تا نایب قهرمانی
افتاد؟
905.gif

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
Wenger's summer transfer targets

391176_433969449976397_938682327_n.jpg

البته فرگی هم دست کمی از ونگر نداره تو این موارد

:دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

حاجی

Registered User
لایک‌ها
177
حاجی یادته شاخو شونه میکشیدی برای اسپانیا؟ دیدی چطوری مقابل ایتالیا له شدید؟ و دیدی تیمی رو که آلمان رو برد ما لهش کردیم؟
ایمان بیار به اسپانیا :دی

مخلصیم . کیف فوتبال به همین شاخ و شونه کشیدناش هست دیگه !

آلمان اگه با ترس جلو ایتالیا بازی نمیکرد شک نکنید برده بود ، شکستن رکورد پیاپی ( 15 برد پیاپی ) چیز کمی نیست.

ولی خب شخصا با بازی دیشب حال نکردم. بازی اون سرعت مثل بازی آلمان - ایتالیا رو نداشت. هرچند آلمان باخته بود ولی واقعا تماشای این بازی لذت بخش بود برام.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اسپانیا هم مثل بارسا . طرفدارش تازه به دوران رسیده

قربون شما برم که 100 ساله طرفدار رئال هستید!!

خز بازی؟!

شماها همه دارید از یه جا مسوزید از کجا رو نمیدونم :دی

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
ای بابا...ورژن سوم شایدم چهارم جنگ جهانیه اینجا...بابا بیخیال...اسپانیا قهرمان شد به قران باور کنید...دعوا نداریم که...فک کنم با 4گلی که به ایتالیا زد دیگه همه باور کردن هیچ رقیبی برا اسپانیا وجود نداره...من خودمم با دیدن گریه پیرلو واقعا متاثر شدم اما دیگه قرار نی هر کی باخته بیاد بگه فلانی خزه اون یکیم خره(حاشا به این تاپیک) ایتالیا تیم خوبیه اما نه در مقابل اسپانیای بزرگ

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فعلا تا دو سال دیگه هوادار های تمام تیم ها باید جلوی اسپانیا زانو بزنن و از خدا بخوان که تو هیچ بازی به اسپانیای بزرگ نخورن که با 4 یا 5 تا گل در دوازشون مثل ایتالیا تاریخ ساز نشن !!!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
از کی تا حالا عکس یادگاری شده خز بازی؟
شما اگه از شکست ناراحتین بهتره علنی بگید به جای این حرفا...

من طرفدار ایتالیا نیستم فعلا درمورد تیم های تازه به دوران رسیده داریم صحبت میکنیم ;)

قربون شما برم که 100 ساله طرفدار رئال هستید!!

بله درسته . اگه 100 سال پیش هم به دنیا می اومدیم طرفدار رئال میشدیم . چون این بارسا هست دو روزه به وجود اومده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
فعلا تا دو سال دیگه هوادار های تمام تیم ها باید جلوی اسپانیا زانو بزنن و از خدا بخوان که تو هیچ بازی به اسپانیای بزرگ نخورن که با 4 یا 5 تا گل در دوازشون مثل ایتالیا تاریخ ساز نشن !!!

خودت بهتر از من میدونی چرا 4 تا زدین . تیم 10 نفره . تعویض های اجباری به خاطر بازیکنان وحشی بارسا و ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خودت بهتر از من میدونی چرا 4 تا زدین . تیم 10 نفره . تعویض های اجباری به خاطر بازیکنان وحشی بارسا و ....

چرا تهمت میزنین به بارسا ؟

میشه به من بگی کدوم بازیکن ایتالیا تو درگیری مصدوم شد ؟ کیه لینی که از اول مصدوم بود. موتا هم که کسی نزدش !!!!!!!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
چرا تهمت میزنین به بارسا ؟

میشه به من بگی کدوم بازیکن ایتالیا تو درگیری مصدوم شد ؟ کیه لینی که از اول مصدوم بود. موتا هم که کسی نزدش !!!!!!!

مهرداد جام بعضی وقتها برای بعضی افراد باید واژه سوختن رو بکار برد!!!

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
من طرفدار ایتالیا نیستم فعلا درمورد تیم های تازه به دوران رسیده داریم صحبت میکنیم ;)

بله درسته . اگه 100 سال پیش هم به دنیا می اومدیم طرفدار رئال میشدیم . چون این بارسا هست دو روزه به وجود اومده

از آواتارتون میشه فهمید طرفدار کدوم تیمید...
حالا ایتالیا الان باخته،تیم شما یه مرحله قبل تر...منم منظورم تیم خودتون بود نه ایتالیا...
از اون طرف هم که طرفدار رئالید و تیم ملی اسپانیا هم متهمه به مشابه تیم بارسلون بودن...
دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
از آواتارتون میشه فهمید طرفدار کدوم تیمید...
حالا ایتالیا الان باخته،تیم شما یه مرحله قبل تر...منم منظورم تیم خودتون بود نه ایتالیا...
از اون طرف هم که طرفدار رئالید و تیم ملی اسپانیا هم متهمه به مشابه تیم بارسلون بودن...
دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه...

من از فوتبال آلمان متنفرم . این فقط یه آواتاره :D تو اروپا هم طرفدار تیمی نیستم . هر تیمی خوب بازی کنه ....

با اسپانیا هم مشکلی ندارم . مسئله طرفداری متعصبش هست که دو روزه پیداشون شده

بالا